Norrköping :D

I torsdags var vi i Norrköping för heja på Elin när hon tävlade i east fms tävling "skivkontraktet". Hon tog sig ända till final och det var sjukt bra för det var ju ändå nästan 100 st som sökte. Tyvärr så vann hon inte, men hon skulle ändå få vara med på skivan och så kom ett annat skivbolag fram och pratade med henne :D Men hon var ändå bäst, det var en rappare som vann och det var väl antagligen för att dom vill ha den musikstilen.. aja ELIN VAR BÄST <3

Här kommer lite bilder ifrån dagen :)


Vi börjar med den traditonella Emmaposen


Är Frida söt eller söt?


ganska mykt folk iaf :) dock är inte Lovi och Elin med på bilden


Finalister nr 1 gruppen "wrong" jag säger bara passande namn.. Dom sjöng låter Circus och aa det var lite circus.. inge bra alls!


Elin var nr 2 och sjöng låten "take a bow". Juryn väljer ut låtar till dem som de ska sjunga. Det var så otroligt fint (jag ska se till att Lovi fixar upp videon till youtube). Iaf hon var bäst inget snack om saken.
Vi tog inget kort på han som vann men han är iaf inte värd att slösa tid på :L


Här har vi också ngn nisse som sjöng.. kom inte ihåg vad hon hette men hon spelas tydligen på radion och så släpper hon ny singel i veckan. Hon var iaf världens mest nonchalanta människa, hon såg jätte uttråkad ut, körflickorna hade nog roligare än henne. Hon kan väl iaf anstränga sig lite? Visa att det är det här hon vill och brinner för?


Johan Palm var också där, herregud vilket liv det var på alla fjortistjejer. Det här var den enda vettiga bilden vi fick på honom (btw så äre Lovi som varit fotograf). Jag vill inte göra er besvikna men han sjöng mycket bättre nu än idol :(


snyggt posar vi!


EMD <33333333333333333 Danny var dock inte där men det struntar väl jag i, Erik och Mattias är grymt snygga och jag strulade med båda två sen backstage (a) Dom är grymt bra live och aa skitbra scennärvaro, dom sjunger som att det skulle vara i globen, precis som det ska vara. :D <33


Mattias överaskade med att ta Dannys höga toner, det gjorde även Erik men han har vi ju vetat att han kan hela tiden :) Erik satt också vid keyboarden och spelade så fint så :)


Det blev oväder på kvällen så Antons paraply blåste sönder xD gud vad vi skrattade!
Så Anton och Frida började gråta :( buhu (a) haha


Lovi posar glatt med sitt hela paraply :D

Det blev inte mykt shopping, 2 ringar och två armband. :D Kände för att köpa mig lite nytt blingbling. hihi
smackpuss <3

090530

Vädret är bara för underbart, jag bloggar ikväll/senare jag kan inte sitta inne en dag som denna (a)
smackpuss<3


Jaha och vad döper man det här inlägget till då?

Min dag:

Skolan idag var helt okej, lite lång dag bara.
På Anns lektion var jag GLAD, hör ni? Jag var gladglad, alltså inte sådär "ironiskt-äckligt-fake-glad" utan jag skrattade för att jag verkligen kände för det. Det kändes helt underbart. Synd bara att man vet att allt har sitt pris :) men jag njöt verkligen av den stunden.

Direkt efter skolan så blev det dansträning med The Dancesings, åh gud vad jag älskar det. Det är så sjukt roligt och nu när alla typ kan två stycken hela danser så är det så himla kul. Plus att det är otroligt bra motion. :)
Sen kom Johan hit, jag färgade hans hår. Blonda slingor blev det. Måste säga att jag gjorde ett riktigt bra jobb då det blev guldblont och ser natuligt ut.


Såhär snygg blev han :D synd att det blonda inte alls synd så mykt på bilden. Men ni lär nog få se ngr bilder framöver på bloggen :)

Vad tycker ni? :D
Jag gick och precis en kvällspromenad med Anton, Emelie och Jennie :) mys på dom<3

Nu ska jag läsa och sova.. Lovi sa att jag skulle testa lösa korsord för att kunna sova så jag ska testa det (a) hihi
Korsord är grymt underskattat, vi var helt galna i det i sommras :D
Godnatt
smackpuss.

goodnight sweethearts <3

Eftermiddagen och kvällen blev riktigt nice.. Jag, Anton & Jenny gick promenad i regnet. JA vi är hurtiga :D Jag har bestämt mig för att gå ner de där 5 kilona (egentligen vill jag gå ner mer men jag vill sätta upp ett mål som jag tror att jag klarar, sen när jag gjort det så satsar jag mer :D).

Efter promenixen så skrev jag äntligen klart min bokrecention, jag blev faktiskt ganska nöjd men aa.. det är så svårt att skriva om en bok som ligger så nära hjärtat (a) man vill skriva ALLT men man får inte skriva så man avslöjar och så får det inte bli så långt heller. Skönt att ha det gjort nu iaf :)
Sen drog Anton och jag bort till Annica och Philip där vi fick både mat och sockerkaka. Anton blev också klippt, ny frilla och aa han blev freeessch :L (y)

tack för en trevlig kväll <3
min handled gör ont (?), min axel gör ont (tror det var för jag spände mig när vi åkte 3 på moppen haha), sen så är jag precis stel i benen efter gårdagens promenad. Men men smärtan gör att man vet att man lever, right? :)


Bild ifrån New Moon, jag längtar tills den kommer ut så jag dör.
Jag längtar tills jag får min Edward också.. vart är du?

Nu ska jag städa bur, läsa och så planerar jag på att somna innan posbilen kommer inatt (den kommer vid 3-halv 4). Usch jag måste verkligen gå upp och prata med syster om att jag behöver ha hjälp.. det här funkar inte.
Godnatt
smackpuss<3


sooooool!

Idag var det underbart väder ute, stålande sol och så var det varmt också :D
Därför så blev det klänning idag, den randiga från gina sm jag hade på Julias konfirmation.:) smart av mig för vi satt en hel del ute idag. Då fick man ju chans att sola benen och armarna lite :) hehe


Sofia smällde till Nattis på magen så hon fick en röd hand xD HAHA stackars Nattis!


Erica är en plugghäst :L


och Jokke är en tönt :L

Efter skolan åkte Anton och jag till morfar för att göra våran "roliga" naturkunskaps läxa. x'D haha
Vi kollade hur stora lavarna var på träden och så fick man olika poäng för hur stora dom var..


Vi valde trädet lön (a) haha

Sen hann jag hem och sola i nästan 20 minuter, usch jag var så trött att jag höll på att somna 
:( men var tvungen att åka tillbaka till skolan för att ha piano. Det gick jättebra :D
Men det var min sista lektion :'((((( buuhuuu, om man nu inte går i skolan på resursdagen...

smackpuss. <3

Jag har precis lagt mig i sängen

09f0a493bcae57a4ca23fb2ee7c002ae.png

Kolla varifrån!

Jag har precis lagt mig i sängen för att läsa en stund. Usch ska upp om 6 och en halv timme:( aja, vi hade iaf en jättemysig kväll hos anna&lt;3 nu hoppas jag på att kunna sova.. Godnatt på er och smackpuss&lt;3 (obs, jag mobilbloggar) DS.


Bra start på veckan :D

Denna dag blev riktigt nice :D
På morgonen kom Jokke, han överaskade mig lite :P hehe fick bråttom in i duschen om man säger så. haha
Skolan var väl helt okej idag, bättre än på länge...


ÄCKLIG JÄVLA ORM, DEN VAR MINST EN HALVMETER OCH JAG SKOJAR INTE!

Vi skulle gå och köpa glass men aa vi fastnade här, Anton och Lovi kastade pinnar på den (eller petade på den) så den ringlade ihop sig och var typ beredd på att hugga sen började den slingra upp på trotoaren, då sprang och skrek Amanda och jag kan man säga xD haha


HAHA kolla gubben så högt upp han hade byxorna, jäääätte söt var han x'D<33


hubbabubba kan vara riktigt rolig :D


Nu ikväll har jag, Anton & Jenny varit ute och gått, runt sockertoppen men det en lååååååång omväg. Så det blev att gå gamla stugvägen och så... så det blev att vi gick över en mil xD haha
VI ÄR DUKTIGA :D


Jag orkar inte lägga upp massa mera bilder, men här är iaf en nordsvensk häst vi träffade på. Dom är så himla fina! (Är det någon mer än jag som tycker att det har blivit väldigt mykt hästbilder på senaste tiden? xD haha)

Nu ska jag ta mig en snabbdusch och sen drar Anton och jag till Anna för lite filmmys (a) Anastasie (a) hihihi
smackpuss <3

Idag har vi varit på äventyr :D

Söndag.
Söndagar är den dagen som alla har absolut ingenting att göra på, den dagen som alla har tråkigt på och sitter hemma och tänker "Hm vad ska jag hitta på nu då?"..
Så är absolut inte mina söndagar, okej inga av mina dagar är så :) haha
Söndagar är nog veckans jobbigaste dag, jag har alltid tusen saker att göra som jag skjutit upp och ändå så gör jag nog knappt hälften av dom iaf.. haha


sötaste Lukas på bilden!

Det blev att åka till morfar med släkten på mat, alltid lika mysigt att träffa kusinerna. Philip & Matilda var dock inte med, tråkigt :(
Danne och Anton övningskörde med mig också :D:D SVIN KUL, bäst var jag.. Killar är ynkliga, säger att jag gasar för mykt. mesar :L mohaha
Sen körde jag fyrhjuling också, men det var lite läskigt (a)
Vid kvart över 2 var Anton och jag tvugna att dra till dansträningen som gick väldigt bra :D
Gud vad roligt vi har haft den här veckan, hoppas på det nästa vecka också :D hihi

Nu ikväll har jag Hanna och Busk varit på äventyr, såhär såg det ut :

snyggaste hjälmarna hittade vi och gav oss ut på bus med moppen..


som Busk så fint skrev "vi är bara lite snyggare än alla andra" (eller ngt i den stilen)


Vi hämtade upp Hanna också, det blev ite trångt på moppen xD haha

Sen drog vi till sockertoppen för att titta på hästarna men det blev att åka på en as dålig skogsväg, vi höll på att köra ihjäl oss xD haha


fiiiina islandshästar!

Jaaa ni, så mykt som jag skrattade när vi körde på vägen var det länge sen.. samtidigt så skrek man ihjäl sig för vi höll verkligen på att köra i HELA TIDEN xD busk är bääst på att göra moppe (host host) haha xD
Nu måste jag städa bur och fixa iordning inför imorgon..
Jag kommer antagligen att mobilblogga imorgon för jag slutar sent och sen ska Anton och jag träna när jag slutat :)

godnatt
smackpuss <3

Sång och grillfest :D

Lördagen blev riktigt bra :) Patrick och Johanna hämtade upp mig och vi åkte till kulturhuset för att möta upp ngr ifrån musikprofilen. Sofia joinade oss i våran bil :D Så bar det av till Västra Eneby där vi skulle sjunga i förmån till Kenya-projektet.


sötaste Johanna!


snyggingen Fia också


Patte var skillad på körningen vi kom fram först :L Såhär snygga är vi :D

Det gick iaf bra att sjunga även fast vi fick "thank you for the music" förra veckan så klarade vi det bra :)
Kenyas ambasadör var även där och pratade lite :)
När vi sjungit så drog vi hem till Sofia och Martina i Söderö för att grilla :D Det blev jättetrevligt, Tommy deras pappa är så förbannat rolig xD haha
Bilderna får stå för resten av inlägget :) hehe


Martina :D


BORIS :D


Jag blev allergisk på kvällen :(( buuhuu (jag tål inte pälsdjur och självklart kan jag inte låta bli hunden) df är jag svart under ena ögat..
Men vi är snygga ändå :D


Sofia is posing :D


Alla blev jättetrötta på kvällen, men den här bilden får bli den sista!

Tack för en trevlig kväll, det får vi göra om snart! :D
smackpuss <3


testar bara om det funkar att bl

0-2fcb2a21c18e65313f94457208ac7fc7.png

Kolla varifrån!

testar bara om det funkar att blogga från mobilen. :) hoppas det funkar. <br> Smackpuss&lt;3


testar bara om det funkar att bl

0-2fcb2a21c18e65313f94457208ac7fc7.png

Kolla varifrån!

testar bara om det funkar att blogga från mobilen. :) hoppas det funkar. <br> Smackpuss&lt;3


Emma har världens bästa morgonhumör!

Godmiddag :D (jag skrev först godmorgon men så såg jag att klockan var ett så det kaske inte passade så bra haha)
idag gick jag upp skapligt, kl tjugo över tio för att vara exakt i tron om att vi skulle åka till stan. Så jag går och duschar och så knakar någon på dörren och säger "vi ska inte till stan så du vet det". Då var mitt goda humör förstört :(
För det första hade jag precis duschat klart då och om vi inte skulle till stan kunde jag likagärna ha gått sockertoppen men jag orkade inte duscha en gång till.. åh vad trött jag blir ibland!

Iaf idag vid kl 4 ska jag iväg med musikprofilen till västra eneby (?) och sjunger, jag vet inte riktigt vad man det märks väl :) haha
Sen blir jag avsläppt i söderö där jag ska spendera kvällen hos Sofia och Martina med min familj, deras familj och sen pehr och lena :D Johanna och Patrick kanske också skulle med (HOPPAS) jag ska ringa och kolla upp det snart :L thihi


det blir nog att locka håret senare med vågtången :) såna lockar som på bilden alltså.

Hoppas eran dag började bättre än min ;)
smackpuss <3

mysfredag!

Idag vaknade jag på sämsta tänkabara humöret, hade den sämsta tänkbara morgonen osv.. blablabla
NU SKITER JAG I DET HÄR, för en gångs skull ska jag börja tänka på mig själv och inte vad alla andra mår bäst av.
Så för att bli på bättre humör drog jag och Anton till simhallen och simmade, alla skulle ha en bror som Anton. Vi kan prata om ALLT och jag älskar dig<3


vädret är ju bara förtaskigt...

Sen blev det hem och fixa lite grejer, vid 6 tiden kom Danne och Annica :D puss på dom<3
Jag Danne och Anton åkte till shell och hyrde film, twilight och sen Shutter.
Sen blev det talang och efter det lagom till filmen kom Johanna och patrick, trevligt :D
I husvagen innan vi skulle sova kolla vi Shutter, den var faktiskt väldigt bra! bara att vi blev så trötta att vi knappt kunde hålla ögonen öppna i slutet. xD


Den var läskig men hade samtidigt en bra handling, 5/5 i betyg! Verkligen sevärd!

E: "Fy fan vad töntiga ni är, ni kanske ska uppskatta lite mer att ni har någon att sova bredvid, jävla idioter "
D: "Va? Pratar ni med oss nu?" :$
E: "HAHA nej jag pratar ju om filmen xD"

Danne är också bäst föresten :) han förstår mer än dom flesta. <3
smackpuss

paaartaj!

I torsdags var vi som sagt hos Dan på lite paarty. :) Det var inte jättemykt folk jag kände igen men ja det var rätt trevligt :)
Det blev en hel del kubb iaf, bäst var jag. iaf första omgången då jag slog ner 4/5 mohaha (a) det gick dock sämre och sämre. haha  men det behöver vi ju faktiskt inte låtsas om ;)

 
som sagt kvällens outfit, igonerar mamma och pappas hemska sovrum (a)xD haha


kubb :D jag och Lovi ägde :L


haha John och Martin lärde sig ett nytt partytrick, livsfarligt xD hahah men kul!


senare blev det också twister, denna omgång vann Lovi :D

Det blev inte jättesent, jag Nattis Amanda och Sofia drog vid typ 1. Då hängde vi på Sofia när hon skulle skjusa hem Amanda, herregud vad hon kör! Hon var uppe i 190 :o haha galen men aa kul äre ju (a)
Tack för en trevlig kväll.
Dock sov jag nästan inte en blund på natten.. men vad konstigt då?
smackpuss. <3

crash boooom bang :L

I onsdags var mitt humör precis som vädret, väldigt upp och ner! ;) haha


Lite tuff jag var med mina solbrillor ;)

På håltimmen blev det som sagt var hairspray, LOVE THAT MOVIE! <33
Provet på läroplanen gick väl ganska bra ändå, jag fick vara med JB haha
Sen så hade jag sång i 2 timmar och tio minuter, dom höll över mig en halvtimme :/ herregud vad ont i halsen jag hade sen. Man orkar inte sjunga så länge och så var jag på sämsta humöret också.. inge bra!
När jag kom hem så slog jag sönder en blomkruka igen.. det känns bra om ni är arga tycker jag att ni ska prova det! :L mohaha

Sen vid 6 blev det dansträning, det gick jättebra :D Alla var på bra humör och det gick helt enkelt kanon :D såhär ska alla träningar vara!


Marcus :D och John i bakgrunden.


Lovi :D haha

På kvällen blev det hey baberiba med Johanna, Patrick, Anton & Marcus.
"CIA air, om du vill ha ett finger i arslet" HAHAHAHAHA

smackpuss <3

eclipse




When you have nothing to live for.
What do you die for?


En påköring :(

Dagen började med en promenad runt sockertoppen, jag tog på mig för mycket kläder bara.. som alltid. haha Det var varmare än jag trodde! ;)
Kan man börja dagen bättre än med att motionera? Nej jag tror faktiskt inte det.


dom fiiin fina islandshästarna! (tror jag?)


En påköring, en snok den här gången och självklart är Anton framme med en pinne och ska peta.

För er som inte vet så är "påköring" mitt egna ord som jag kom på påvägen till Stockholm. det är alltså påkörda djur som man hittar på vägen.. påköringar! Man lär sig ngt nytt varje dag :L (a)

Sen så kom en riktig snok, då blev vi rädda :(

Efter promenaden har jag hunnit med allt det här:
-storstädat buren
-klippt mig
-lagat mat till familjen (dock åt jag ingen själv xDhaha)
-duschat
-sminkat mig
-spelat piano
-sjungit
-plattat håret
-målat fransk manikyr
-plockat ögonbrynen


jag är trött (a) haha


Såhär tänkte jag se ut ikväll då.. Lägg märkte till mina fina toppar, inte slitna längre :D

Nu blire käk sen drar jag och Lovi till Dan på grillparty..  nice förhoppningsvis :)
smsa mig/ring mig på mobilen om ni vill ha tag i mig eller bara saknar mig. :L
smackpuss <3

NYHETER, emma har sovit!

Godmorgon! Jag kan glatt meddela att jag har sovit 9 timmar inatt, det är längre än vad jag sovit på över 2 veckor. Så hiimla skönt. :)
Nu ska jag gå runt sockertoppen, vi får se om jag lyckas dra med mig Anton, håll tummarna :L det är inget kul att gå själv.

Den här har försvunnit till sommaren :D (a)

idag ska jag sjunga, spela piano, fixa naglarna, fixa ögonbrynen och ikväll blir det troligtvis grillning hos Dan en stund.
smackpuss. <3

hairspray! <33

Vi har håltimme i över 2 timmar nu så jag Amanda, Malin, Jb och Anton har varit hemma och lagat mat och tittat på hairspray :D jag ÄLSKAR den filmen. Man blir så hiimla glad och så är min snygging med också såklart :') (a)
Det finaste budskapet har den också! Du duger som du är, du behöver inte vara pinsmal för att få den fina killen och hudfärgen spelar ingen roll.


aa han är iaf mitt val :L (a) du är MIN <33

Nu måste jag åka :L
smackpuss <3

morgontrött.



You're the voice I hear inside my head,
the reason that I'm singing.
I need to find you,
I've got to find you.


Godmorgon, idag slutar jag tjugo i 5 och har dansträning kl 6 så vi får se hur mykt det bloggande det blir :)
Jag är inte på lika bra humör idag jag antar att det kommer vara lite "varannandag" men jag ska verkligen anstränga mig. Jag har ju alla underbara nissar i skolan :) Och så får jag ju träffa the dancesings sen också :D wiiie<33
smackpuss<3

Fotografering.

Jag var också ute och fotade lite idag med Butten, vårat fina träd (som ser ut som en buske) blev ett populärt objekt :) Här har ni ngr smakprov. 
Klaga inte jag är nybörjare (a)

 















Trädet/busken heter Magnolia för er som undrar. Den är otroligt vacker nu när den blommar.
Vilken bild är eran favorit? :D
smackpuss <3

Julia Stenberg sjunger!



Här är filmen på Julia när hon sjunger som jag lovade :D Hon var så otroligt duktig, dock lät det ännu bättre live men så är det ju jämt :') ååååå filmen går om och om här hemma!
smackpuss <3

Sockertoppen :D

Woohooo kvällen blev också bra, jag har lyckats hålla mig på topp och sysselsatt :D wiiie.
Alexander kom hit och med han har man ju alltid kul med. Oj vad jag har saknat dig! <3
Vi kollade tv och sen bilder på pappillon, han ska som sagt få hund den andra juni. Äntligen efter allt hans tjat i alla år xD haha
Senare så bestämde vi oss att ta en promenad med Anton och Jenny runt sockertoppen :L


Det fina vädret höll i sig :D


Här har ni mupparna :D


Jag fick en sten av Busk :D (a) haha


Vi hälsade på dom otroligt söta hästarna! <3


Dom är verkligen så otroligt söta, pyttesmå! Dom är typ knappt till midjan på mig (a)


Var miljövänlig, använd nedbrytbara bajspåsar till din hund eller dig själv! HAHAHAH

Nu måste jag plugga, jag har ite börjat än (a) och jag som skulle bli plugghäst :o suck så var det kört.. så ska jag spela lite piano också hihi. Menmen jag har ju hela natten på mig att plugga. Det ska nog gå :L mohaha
Just det sjunga måste jag ju också göra!
smackpuss <3

happyhappyhappy!

Jaaa idag vaknade jag upp och tänkte "NU FÅR DET VARA NOG"! Jag är trött på att känna mig värdelös, min inställning har varit den sämsta man kan ha de senaste 2 veckorna så jag får väl skylla mig själv.
Jag ska visa att jag klarar mig utan dig, visa att jag faktiskt duger till något. Jag ska träna och bli smal. Jag ska sjunga varje dag och träna upp min röst, jag ska spela piano och bli bäst på det också.
Jag ska visa att jag kan.
Så idag var jag på ganska bra humör, men man märker hur tröttsamt det är nu att vara på topp. Nu får vi hoppas på att jag kan jobba på att kunna sova om nätterna utan hjärtklappning och ångest.
Men det ska jag klara!


Idag var härliga solen på besök så det blev riktigt skönt! Här gav Lovi mig posen "love" :)) hihi min fina flicka<3


Jag var tuff och gick balansgång :D


Sen så plockade jag blommor (a)


Så jag piffade upp klassrummet lite :D mahaha jääättefiint blev det!

Jag är också så smart att jag glömde att vi hade flyttat mitt piano till halv två idag så jag missade det :''(( buuuhuuu! snyft!
Erica och Lovi följde med hem från skolan också, vi chillade och flummade. trevlans!
Nu ska jag laga mat, Alexander kommer också snart :D wiiiie vad kul!

smackpuss <3

för att vi är coola och inte ni :L

Jaha idag vaknar man är typ trötast i världen... suck jag ville verkligen inte gå upp men jag har som sgat prov idag och jag kan inte skjuta på det. Det är bara att hålla ut det är ju bara imorgon kvar sen är vi ju lediga! SKÖNT!!
Idag får jag förstärkning av agent 666 nu ni, everybody is going down! MOHAHAHA
Jag ska bevisa att jag klarar mig bättre utan dig!
tack till Patrick ännu en gång, jag älskar att prata skit med dig (a) haha


Agent 689 & agent 666 på på hugget! (lägg märke till min underbara hårförlängning jag hade i nian:( )

Nehe om man skulle fixa det sista innan jag åker till skolan. tänkte hinna med att spela lite piano (a) smsa maaassa!
smackpuss<3

Alla dagar kan inte vara bra.

Skooooola idag, trots att jag bara behövde stå ut i 3 timmar och en kvart så räckte det för att förstöra mig dag. Jag HATAR skolan, det är det absolut värsta jag vet. Man känner sig uttitat, dum och patetisk! Det gör ONT. Vet ni hur det känns att andas genom ett sugrör? Eller andas när någon sitter på din mage? Så känns det iaf hela tiden, som att någon håller om ditt hjärta och trycker.

Anton hämtade iaf upp mig direkt efter skolan och vi drog till simhallen och gymmade, crosstrainer<33333
Sen så simmade vi 40 längder (1 km), vi är hurtiga!! :D jag ska bli smal till sommaren kan jag lova er!
Nu ikväll har jag pratat med Busk i telefonen, han har tingat sin hund och jag ska få följa med när han köper den :D wiiie!
Jag har pluggat lite (måste dock plugga mer) och så har Viktor och Patrick och deras kompis kommit förbi och hälsat en sväng. :D
Det var jättekul för det var år sedan jag såg Viktor, okej då ngr månader. (a) men kul iaf :D


Stor diss till regn idag, igår var det sol. Menmen dåligt väder till dåliga dagar...

Nu ska Anton ha datorn så jag får avsluta kvällens sista inlägg.
hoppas lovi kommer till skolan imorn annars skiter jag i skolan!!
smackpuss<3

Yeasterday

Dagen började med dansträning, vi bestämde först fasta tider för träningarna och sen datum till Saga teater. Nu är det bestäm, den 30 och 31 october så brakar det loss. Då ska vi ta Linköping med storm igen, gud vad jag längtar!! :)))
Träningen blev inte så jätteseriös, det slutade med att vi hade större publik än vad vi var att dansa och då blir det bara pinsamt. Så jaaa vi avslutade träningen runt 2-halv 3 kanske?


Här demonstrerar Anton och jag "cp-snurren" haha :D

Vid 3 så drog vi till farmors place, hon fyllde år i veckan :D det var superkul och trevligt, nathalie min käre kusin var också där och man kan ju inte ha en lugn stund med henne så det var full fart xD hahaha


Här har farmor precis spruttat ut sitt kaffe för hon började skratta xD HAHAHHA jag ÄLSKAR min farmor. <3


Sen drog jag till Johanna och Julia, där var Patte och Christoffer också :D Vi drog till Oasen där vi mötte upp Marcus :D
Jag åt en kebabsallad, mums!


Söta är dom!! <3


Den här bilden var cool för man ser Johannas mun i hennes mobil :D haha


Som sagt nykära människor!


Så Marcus och jag kände oss jätteensamma :((( Så vi låtsasdes att vi var tsm, då kändes det genast bättre (a)

Sen åkte jag hem och drog direkt till Elin, hjälpte henne att sätta dit ngr slingor som hade lossnat. Vi pratade också en stund. Du är bäst gumman <3
När jag kom hem så var Johanna och Patte hos oss, vi kollade på filmen Australia. Jag hängde inte med från början och så missade jag slutet. Men aa annars tror jag att den var jättebra. Nullah var så söt!

puss på alla er som lysser upp mina dagar.
smackpuss <3

jaha, så var det måndag igen.

Den här dagen är dömd att vara den värsta.
Den här dagen skulle ha varit den bästa, en dag att längta efter. Nu skulle jag vilja sova bort hela dagen och vakna imorgon och låtsas att den aldrig fanns. Ta bort den från kalendern.
Lovi kommer inte till skolan heller för hon är fortfarande sjuk. :( Är det menningen att man ska överleva?
Håll tummarna..

smackpuss.

Godnatt

Det blev sent så jag hinner inte blogga ikväll. Jag har iaf haft jättetrevligt idag.
puss på mins sötnowsar.
Julia sjöng helt underbart i skolan, ska försöka fixa filmen hit! 


Hon är verkligen världens sötaste unge, min lilla Julia <3333 btw så skötte Patte och jag oss fin fint som faddrar (a) hihi

Godnatt
smackpuss

Busy day!

Fy vad trött jag är :( inatt har jag drömt både mardrömmar och underbara drömmar.. frågan är vad som är värst?
Att vakna precis skakis av mardrömmen eller vakna tom efter den underbara drömmen..
Iaf nu har jag gjort mig iordning till kursen, hoppas att den blire någelunda rolig. Tror vi skulle ha teambildning idag så det blir väl en hel del lekar skulle jag tro :)

Idag ska jag vara fadder på Julias konfirmation (jag är fortfarande inte säker på att jag stavar det rätt?) även Patrick ska vara fadder. Jag är "mammafadder" och Patrick är "pappafadder" xD HAHA
Så vi måste träffas redan kl kvart i 1. busy day helt enkelt..
Så jag tror inte jag kommer hinna blogga förrän ikväll.
Vädret är ju iaf fint... hoppas det blir varmt också.


Kate Voegele har grymt bra låtar och en fin röst. Lyssna på den här, så fin..

"I've seen your act
And I know all the facts
I'm still in love with who I wish you were

It ain't hard to see
Who you are underneath
I'm still in love with who I wish you were
And I wish you were here"


smackpuss. <3

the climb.

I can almost see it
That dream I'm dreaming.
But there's a voice inside my head sayin,
You'll never reach it
Every step I'm taking
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I
Got to keep trying
Got to keep my head held high

There's always going to be another mountain
Sometimes I'm gonna have to lose.






det är hemskt och tar aldrig slut.

friday night.

Det blev talang, så ska det låta och en massa youtube-klipp, bla mia och klara. Herregud vad roligt det är!!
Ni ska få kvällens favorit:


Henne kan du skratta ihjäl dig åt! "Det var jag de" HAHAH


Jag hittade precis den här också, han börjar sjunga straxt innan det gått en minut. han är inte klok :o HAHA


Jag glömde det förut, men såhär såg mitt hår ut idag :) Hade dock inte min fina Zac-tröja i skolan utan bilden togs innan vi drog och tränade :)

Nu ska jag sova bort alla mina problem och vakna imorn med ett leende på läpparna.
Det tycker jag att jag kan förtjäna för det var länge sen nu.
Jag har en jobbig dag framför mig också:
-kurs melllan halv tio-halv 4
-jag måste gå tidigare från kursen för jag ska på jullanskrullans konfa vid 2
-egentligen skulle jag haft sångträning (extraträning på solisterna), men jag kan inte
-egentligen skulle vi följt med Elin till Norrköping och hejat på henne när hon tävlade men det kan jag ju inte heller.
Jag hatar att vara dubbelbokad jag behöva välja.
godnatt
smackpuss

HEEEEEEEEEEELG!!!!!!

Min morgon började inte bra. För det första hade jag ju knappt sovit ngt och så hade jag drömt mardrömmar som sagt.. Sen får jag ett sms av Lovi där hon säger att hon har feber och inte kan gå till skolan. Buhu, jag är ingenting utan min älskling i skolan :((<3 I'm lost without you..
Men idiot som jag är så går jag till skolan iaf på sämsta tänkbara humör och jag lovar er det blev bara värre och värre med dagen...
FALSFALSFALSKFALSK!!!! neeedååå (a)

Anton åkte också hem så jag fick klara mig utan honom också :(( Erica var i skolan iaf :D:D

Vi fick också glass idag i skolan :D Med typ världens godaste bärsås till :L muuuums!

Tro det eller ej men jag överlevde dagen.. utan ngr större utbrott (a)
När jag kom hem så blev Anton och jag hurtiga, så vi drog till simhallen och gymmade och simmade 24 längder tror jag det var? :) Så himla skönt, jag kände att jag var tvungen att röra på mig efter min dröm xD haha

Här har ni mig på gymmet, haha suddig bild men tur det för jag gjorde värsta grimasen på bilden :L muhahaha


Duktig som jag är så pluggade jag också lite svenska när jag kom hem, räknade också ett mattetal (a)
Men jag fattar ingen av frågorna som vi ska göra.. fattar inte ens texten :s den är helt trög!

Jag har också städat buren och nu kom Erica så jag ska vara social :D
Jag saknar min Lovi<3
smackpuss


Those numbers..

Igår blev det som sagt fika hos Elin och Sofia :D Tårta fick vi som Frida hade dekorerat alldeles själv med gelehallon och mandariner. :) mums! trevligt som alltid!
När jag kom hem så fick jag äntligen tag i Johanna och Patrick så de kom hit vid tjugo i tio :D Jag var inte världens socialaste men ja det var skönt att bara ha dem där :)<3
De drog hem runt 12 tror jag så det blev ju rätt sent..


Johanna och Patrick, söööötnowsar!!! the perfect match :) <3

Sen tänkte ju jag att jag skulle försöka sova, men aa ni kan ju gissa hur bra det gick?
När jag väl somnade runt halv 3-3 så vaknade jag ständigt av mardrömmar.
En av dem kan jag berätta. Vi skulle till syster och väga oss för alla var tvugna att vara med i en tävlig.
Syster "Jag ser att du tycker det här är väldigt jobbigt, men alla måste vara med i tävligen".
När jag väl ställer mig på vågen så ser jag hur den bara stiger och stiger, till sist hamnar den på 67 KILO!!!!!!!!
Syster "Ojojoj, 67 kilo värst vad du hade gått upp. Vi kanske ska börja prata lite om bantning för ditt eget bästa".

Fy det här är det värsta jag vet, vågen. Det är väl antagligen därför jag aldrig utsätter mig för det. jag minns hur jag krampade tag i bordet bredvid vågen när jag såg siffran 67.. INTE KUL!

smackpuss

Dagens knäppaste! xD haha

Just det, jag glömde att berätta om vad jag gjorde idag.
Innan jag skulle till kören idag så skulle jag bara gå in till toan för att kolla sminket (det finns alltid ngt att fixa)..
Då tänker men "oj vad lustigt, all mascara är ju typ borta på det här ögat", så jag tar fram mascaran och upptäcker sen att jag inte har någon mascara alls på ena ögon :o
HALLÅ, hur dum/vimsig/borta får man vara egentligen :o jag har gått i skolan hela dagen med mascara på ena ögat men inte det andra och ingen har märkt/sagt ngt!
HAHAHAHHA



ja ni.. jag överträffar alltid mig själv..
senare så kommer det menar självkänsla-tips, jag har nämligen kommit ett par sidor fram i boken :)
smackpuss

When the world is upsidedown..

Hemma ifrån kören! :)
Denna dag har varit helt sjukt.... Morgonen började inte alls bra, för det första vaknade jag redan med magvärken (den brukar komma efter ett tag) och så har jag drömt mardrömmar hela natten. Om sånt som hänt under dagen men med lite grovare ord och handlingar, det är så läskigt för det känns så himla verkligt!
Sen så får man en massa sms och jag vet inte vad jag ska göra.. hela situationen är så löjlig, patetisk! Snart kommer jag explodera jag lovar er, ett enda litet ord och jag kommer skrika sönder dig!

Iaf på gympan blev det vollyboll, herregud vissa tar det lite för seriöst så det blev nästan värre tjafs än på min barngympa (där är den äldsta 9, lillagruppen alltså).
Sen blev det hem och soooofta och sjunga. Nu har jag varit på kören, det gick bra. Vi fick sluta tidigare så vi flickor drog upp och provade kläder till trollflöjten OMG säger jag bara, jag ska ha en sylvester på mig HAHAHAHAHAH!!! Jag tänkte att jag skulle skoja till det lite :)

Nu tänkte jag fråga Johanna och Patrick om jag fick umgås med dom lite men patte svarar inte...
Kl 7 ska vi också till familjen Saanum, Kerstin fyller nämligen år idag! :D GRATTIS

jag tyckte den här bilden passade ganska bra till dagen :) haha

hörs senare
smackpuss

sing for life!

Nu drar jag till kören, har precis sjungit karaoke och ni ska jag sjunga en timme till ^^, det bästa som finns kan jag lova er.
Bloggar när jag kommit hem, straxt efter 5 :))
smackpuss

Emma goes pluggis :L

Nä nu har jag suttit här i timmar utan att göra det jag egentligen skulle jag göra. Jag ska skriva en bokrecention i svenskan om boken "Om jag kunde drömma". Jag har ju egentligen gått coh väntat på det i månader nu så nu är det dags att sätta igång och analyserna, åh jag älskar att skriva när jag brinner för det vi skriver om!
Hihi jag ska bli en plugghäst och jag ska träna på att sjunga för jag ska bli bäst i världen på allt. Visste ni det?:D
btw så kändes det väääääldigt bra att slå sönder den där blomkrukan, visa säger nog att det var omoget men jag säger att man ska göra sånt man mår bra av och jag har velat slå sönder något väldigt länge nu. :L

Nej bäst jag sätter igång med skrivandet nu Anton och Lovi borde komma hem om en halvtimme :)
Här är bildern från dagen :


världens snyggaste bild på mig ;) haha mitt nya linne ifrån hm som jag fick många fina kommentarer för, tack så mykt! :)
på bilder ser det dock ut som att den nedre "puffigare" delen är mitt fett som väller över. men det kan jag intyga att det är det inte :)


Sofia med sin fina nya tröja :D


Amanda :D och sen nattis i bakgrunden. ;)


Här får ni också en video som blondinbella tipsade om på hennes blogg. Här lär du dig hur du gör den kända "rosett-frisyren" som bla Lady Gaga och Paris Hilton har setts i :)

wooops nu kom Anton, Lovi och Malin hem (a) jag får göra svenskan senare.. typiskt. hihi
smackpuss

Att välja glädje!

Igårkväll när jag ligger i sängen och ska läsa så får jag plötsligt en bok slängd på mig, när jag tittar upp så står Anton där och säger "Här mamma säger att du ska läsa den här". Jag tar en närmare titt på boken och det var boken "Att välja glädje-en bok om att få ett bättre liv, skriven av Kay Pollak".
Jag har aldrig trott att något sånt här funkar men jag hade ju egentligen inget annat för mig så jag tänkte att jag skulle ge det en chans..

Jag började iaf med "Bok 1-en grundkurs". Här får ni lite smarta saker det stod iaf. 
Vem är jag?
  "All förändring börjar med dig själv. Det är med mina tankar all förändring börjar."
Människans kropp består av 50 billioner celler (1 billion = tusen miljarder), varje cell består av ständigt vibrerande energi. Tankar har på samma sätt mätbar energi som "går ihop" med kroppens celler.
  "Genom varje tanke jag tänker påverkar jag den jag är."
Vårt skellet är helt utbytt efter 3 månader, vår hud är helt utbytt på 4 veckor, vår slemhinna i magen är ny och utbytt var femte dag, hela våran kropp är helt ny och utbytt på 2 år. Varenda lite cell, allt.
 
"Jag är inte samma människa idag som jag var igår."
Därför har du möjlighet att påverka dina tankar och ändra de tankar som inte är bra för dig.
  "Jag påverkas av varje tanke jag tänker. Jag skapar den jag är med mina tankar."
Se varje dag som en ny chans att vara dig själv, tänka positiva tankar och bli ännu bättre!

Där var en sammanfattning av första avsnittet. :) Vad tycker ni? Jag tycker han är smart.. sen om det funkar är en annan sak. Jag ska iaf fortsätta att läsa, det är intressant och se hur andra ser på saker och ting.
Så det dyker nog upp lite "självkänsla-tips" här framöver :)

Har ni läst såna härna typer av böcker förut? Isf tyckte du att det funkade?

smackpuss <3

ibland så blir man arg :)

jag har bara så sjukt trött på all falskhet och all dubbelmoral. Stå för vad du tycker och stå för vad du gör.
Fy fan idag har jag varit på hatiskt humör, nu ska jag ut i förådet och slå sönder en blomkruka! Då känns det nog bättre.
great vi ska börja jobba om "Romantiken" på svenskan med, gud vad passande :)))) På emsemblen så tränade på massa agerande till trollflöjten också och jag var ensam första sopran så jag höll på att skämmas ihjäl.. jag suger.
Det drog över i 40 minuter (hela min sång) så vi skippade den för man orkar inte sjunga i längre än 1 timme och 40 minuter.
Nu ska vi också slänga i oss lite mat för halv 6 är det möte inför vårat sommarjobb.


bara för att Vanessa Hudgens är så himla snygg! *avis*

Ikväll blir det att plugga svenska.
smackpuss

Hallelujah!

Dagen har varit helt upp och ner. Det ena är värre än det andra.. Ja jag lovade att inte skriva ngr mera deppinlägg så jag ska bara skrivit allt bra som har hänt idag. :D
Vi slutade tidigt, vi färgade Ericas hår, jag köpte mina hårtabletter (Silica, ger näring till hår hud och naglar, bra för dig med skadat hår eller sparat till långt. Finns i din hälsokostbutik för 98 kr), köpte naturgogis (aldrig igen fy vad dyrt det är!), det gick jättebra på pianot, vi kollade på alléskolans elevkonsert och det fanns många riktigt bra som jag aldrig hört sjunga innan. Det kanske kommer ngr videos imorn, det beror på om jag orkar skicka filmerna till Lovi och om hon orkar ladda upp dem :) hehe

Nu ikväll så har jag umgåtts med bästaste Patrick!!! Han och jag ska vara faddrar till Julia som konfirmerar sig på lördag, fatta kul! Julia är verkligen sötast i världen som frågar mig :') åh jag blev jätteglad, för hon har ju alltid varit "min lilla Julia, min gullunge" (a) thihi.. det är bara att inse att hon blivit stor nu. Nej nu låter jag som en gammal tant!
Men vad ska man ha på sig? :/
Jag har också städat mitt rum, värsta bra gick det och fort med. I got skills, right Patte!? :D


Patrick du är SNYGG, vad du än säger!

Marlena gick tydligen vidare till eurovision också, fy jag hoppas hon kommer sist! Jag tycker verkligen inte om låten och jag förstår inte hur den kunde vinna. Bara därför kommer det säkert gå jättebra för henne.. suck. Eurovision har bara blivit löjligt alla grannländer röstar på varandra och våran musiksmak är så olika att det går liksom inte att tävla. menmen..

nu ska jag lägga mig och läsa.
godnatt
smackpuss<3

Tisdag

Jaha nu äre dags för skolan, slapp dag ändå vi slutar vid två. Men jag börjar kl 4 igen, men slutar sen halv 5.
Ikväll blire att kolla på elevkonserten, vi kanske ska slinga Ericas hår också :) Vi får se, det är sånt som märks.



Idag blev det min nya tunika från Gina, älskar färgen!
(ignorera mitt ostädade rum)

solen är ju också framme idag, det tycker vi om:)
smackpuss

Filmkväll med mina favoritpojkar! :)

Det blev som sagt filmkväll med mina favoritpojkar, Danne, Philip, Anton och såklart Annica. :D
Vi hyrde på deras tv, jättesmidigt. Det finns en massa filmer att välja emellan och så hyr man direkt till tvn, smart va!?
Det blev iaf rysaren "See the evil", hm den var inte så jättebra. Specialeffektarna var rätt kassa och så såg det rätt overkligt ut. Men den skulle kunnat vara rätt läskig ändå i ett kolsvartrum och om man var på "skräckhumör", men det var vi inte idag :) hihi

betyg, 2/5 pussar =)

Patrick är en väääääldigt snäll pojke för er som inte vet eller tror annat. :))))))) <3
Nu ska jag göra mig iordning och läsa... göra mig bered för ännu en sömnlös natt. När ska det ta slut egentligen?
aja.
godnatt
smackpuss <3

Sweden got skills, right!?

Sverige har en hel del grymma talanger, fy alltså vad avundsjuk man blir om fredagkvällarna när man sitter och kollar på "talang 2009" på fyran.
Som i fredags, jag höll på att börja gråta när jag hörde Victor Pettersson sjunga, 11 år gammal. Det är ju sjukt!


lyssna, njut, rys och gråt en skvätt för den här låten är den finaste och sorligaste i världen..

Vad tror ni, hamnar han i finalen? Det är jag iaf nästan säker på :)
Matten idag gick det bra på, jag började med svårare andragradsekvationer och jag fattade wiie :D nörd som jag är så tycker jag att det är riktigt kul med matte när man fattar (a)

Nu ska vi ringa till Danne och Philip, så det blir nog att kolla på film med dem ikväll :)
smackpuss

mattpiska..

"Vid dessa tillfällen samlas vi runt en stor matta, där vi sätter oss i en stor ring tätt intill varandra".
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

skolan suger bajs.. men jag försöker och är jätteduktig bara så att alla vet det :D
jag kör på högsta växeln och kommer vara död när jag kommer hem ikväll. ;)
mina nya skor gick sönder imorse :((( buhu! så jag fick åka hem och byta skor.. jag ska ha ett par nya säger jag bara!
smackpuss

goodnight sweethearts!

Naglarna är målade nu iaf, pianot orkade jag inte plus att pappa låg och läste tidningen.
Jag håller på att kolla på mission impossible, den gick visst på fyran nu. Den är faktiskt riktigt bra, jag har inte sett dem förut (a) hatar bara all reklam som kommer hela tiden och nu är det nyheter. Så jag passade på att skriva godnatt till allihopa :)


Tom Cruise är ju inte lite snygg.. yami! I filmen hittade jag ju också 2 skådisar ifrån August Rush som också är en otroligt fin film för er som vill veta! :)

smackpuss!

En helt vanlig söndag, nästan.

Gud jag har sån lust att skriva flera sidor, bara skriva och skriva allt jag känner. Sätta ord på det. Försöka få alla förstå. Men det går inte, bloggen får inte vara för personlig, så får jag väl prova att börja skriva "känslodagbok" som tydligen ska vara bra när man inte kan sova. Då har jag ju iaf ngt att göra alla sömnlösa nätter.
Nä nu ska jag verkligen skräpa mig, för vem vill läsa "depp-inlägg" egentligen? :S

Idag blev det dansträningen med High-school, det kändes ju sådär eftersom vi bara var 5 st + Johanna men hon kunde inte dansa pga operationen.
Vi som var där gjorde iaf ett bra jobb med A night to remember dansen.
Sen blev det att färga mitt hår, vi färgade bara i 1/2 slingor på vänstersidan eftersom jag tyckte att den högra var mykt ljusare :) det blev bra, tack mammi!
Sen tog jag Elin och Nattis en promenix till stallis och köpte glass, sen blev det en lång omväg tillbaka, fy satan vad ont i benhinnorna jag har och så har jag fått skoskav på vänsterfoten, jippi!
Men trevligt som alltid var det såklart :)))

Nu sitter jag här och tycker synd om mig själv :L jag ska måla naglarna och spela piano också.. när jag orkar (a) jag har skjutit upp naglarna hela veckan, jag har inte haft ork för ngt. Likaså mitt rum det ser FÖRJÄVLIGT ut, men jag slängde iaf all min tvätt i tvättkorgen idag, pappa blev inte jätteglad :$ mihihi


cpful bild på mig men vem bryr sig egentligen?

ha det bra,
smackpuss <3

SHOPPING! :D

Igår hade jag en underbar dag i stan med mina bästisar Anton och Lovi! :D KFC is the shiit!
Morgonen började med en promenad runt sockertoppen, det var skönt att kommer ut.
Sen vid 12 tiden drog vi till staden, först blev det innerstan där det blev en hel del shopping :D pengarna bara ramlar iväg!
Sen blev det också en macka på subway, det är mitt favoritställe i stan gud vad gott det är. Anton och Lovi åt däremot på donken men jag kände att jag varit tillräckligt onyttig den här veckan så min mage skulle nog inte klara av det! haha

Vid 4 typ drog vi ut till ikano också, där möte vi upp Danne, Philip & Annica. trevligt :) Lovi och jag köpte också varsitt par skit snygga skor. Me love!


solglasögon: cubus, 199 kr (tror jag)
armband: h&m, 59,90 kr (det köpte jag i torsdags)
Skor: skopunkten, 299 kr. (de svarta)
Skor: din sko, 199 kr (köpte i torsdags)
Vit linne: gina, 99 kr
Tunika: gina, 149 kr
Kläning: gina, 199 kr
Linne: h&m, 99 kr

jag köpte även ett svart lång linne på bikbok för 299 kr, det är dock i tvätten så jag slänger upp en bild på det senare:)
sen bloggar jag om kvällen hos Kempe när jag har fått bilderna från kvällen av Jennie!
nu ska jag färga håret och gå ut.
smackpuss <3

dansträning

Dansträning mellan 1-typ halv 3. bloggar när jag kommer hem

smackpuss

goooooodniight!

det blev sent hos kempe men gud vad trevligt vi hade! Jag bloggar imorn (senare idag egentligen) om alla våra fynd i stan. Gud vad kul vi hade!!! Jag har varit glad hela dagen :D:D:D:D:D:D:D:D:D det betyder att det antagligen kommer bli ett helvete imorn, men men vi tar en dag i taget.

"glöm dina bekymmer imorgon kommer nya". ;)
godnatt
smackpuss