Did you hear about the Hallbergs?

Antar att det är dags för att tänka på refrängen eftersom jag börjar klockan 7 imorn.. Fy hatar kvällen innan man börjar jobba igen, skaplig ångest. Men men håll ut snart har jag semester!!
Jag ska iaf titta på filmen Did you hear about the Morgans, någon som sett den?



Vi hörs i morgon, godnatt!


Videoklipp - disneymedly



Haha jag garvar ihjäl mig åt alice i underlandet låter som börjar 2.07, hoppas ni fattar att jag sitter och larvar mig.


Outfiten är densamma som igår, men vad gör väl det?




Im superwoman.







Det kommer upp en fin liten film på mig om en stund då jag larvar mig framför kameran och sjunger massa disneylåtar. Haha så kan det gå ibland.


Nu drar vi igång.

Mötet tog lite längre tid än väntat, närmare bestämt lite mer än 3 timmar. Haha men det känns väldigt skönt att träffas och diskutera med vad vi ska göra för att hjälpa Kenyanerna. Jag har nu fått lite uppgifter att bita i och jag har faktiskt redan börjat. Jag har precis sminkat Elin, en svart sotning och jag måste säga att det blev riktigt syggt på henne. Tyvärr så hade hon så bråttom iväg att jag hann inte fota henne, men men.

Nu ska jag sminka min mammi som ska bort ikväll eftersom jag ändå har alla grejer framme.
Efter det tänker jag göra klart mina ramar, fxa naglarna, sjunga och spela gitarr och piano. För mig är det göra ingenting, avslappning. Musik är bäst när det gäller att slappna av. 

 
vad roligt det känns när folk hör av sig och vill bli sminkade, det är både träning och så får man självförtroende. För det måste ju ändå betyda att de tycker jag är duktig?


Jag är uppe en timme för tidigt!

Jag som trodde att jag skulle få sovmorgon idag men icke! Klockan 10 har jag möte på Kenya second hand butiken angående collagen. Hoppas det inte tar jättelång tid så jag kan komma hem och sova en stund till. Tänkte ha en sån där dag då jag gör absolut ingenting på, det var lääääääääänge sen nu. Och imorn drar en intensiv vecka igång, jobbar nästan hela tiden..


hittade en cool inställning på min webcamera!

Vi hörs när jag är hemma sen.


Jag förbereder mig...

för släkten som kommer NU!!!
HAHA vi får se om huset står kvar ikväll eller om vi bränt ner det ;)




Dagens make up - green







Jaha nu har jag testat lösögonfransar för första gången i mitt liv. Dock så använde jag mig bara av separata fransar så jag fyllde bara på lite ute i kanterna för att få lite fylligare. Tråkigt att det inte blev någn skillnad på längden bara! Måste säga att det var väldigt svårt att göra på sig själv också, nästa gång ber jag nog om hjälp haha!


It's friday and Im free from work!

Buenos dias lameculas, qué tal? För er som inte läst spanska så betyder der "Goddag rövslickare, hur mår ni?". 
Efter bion igår hamnade jag inne hos grannarna där vi spelade skip-bo och lyssnade på musik, riktigt myspys :) Älskar de små söta barnen, som faktiskt håller på att bli stora hjälp så fort tiden går!
Vaknade iaf skapligt idag och följde med mamma och Anna ut för att plocka blåbär till kvällens tårta. Pappa fyllde ju år i tisdags så släkten och lite vänner kommer ikväll. Bäst att sätta fart med att städa klart mitt rum och så ska jag och Petra skriva ut alla miljoner med bilder som vi pysslat med de senaste dagarna.

Talk to you later!


Gillar min nya jacka, färgen så så jag!


Bobbys hårprodukter!

Nu har jag fått testa Bobbys schampo, balsam och hårspray och jag ,åste säga att jag är jättenöjd! Balsamet gjorde håret silkeslent och det är det fortfarande, jag rekommenderar verkligen de här produkterna. Nu säger jag inte det här bara för att det är en känidsfrisör som tagit fram produkterna utan jag tyckte verkligen att de var sjukt bra. Om det är någon som ska till Ullared säg till för isf skickar jag med er perngar så får ni köpa med er ett lager med schampo och balsam till mig!! Haha

Sprayen var också bra, dock har jag inte testat det jättemykt men det blev inte sådär stelt och fult utan ser naturligt ut men hålls ändå på plats!


Hiss till ´Bobbys hårprodukter!


Knight and day = BÄST!

Både Anton och jag fick av Hanna en biobiljett i studentpresent så idag kände vi att vi skulle passa på eftersom Anton slutade tidigt och jag inte jobbade! :)
Vi fick såklart välja film (eller jag haha) så det blev knight and day med Cameron Diaz och Tom Cruise! DEN VAR GRYM!! Jag rekommenderar verkligen den här filmen för er som gillar humor blandat med action. Det blev inte sådär larvigt som det kan bli ibland i actionkomedier utan sådär hysteriskt roligt bara. Vi höll på att skratta ihjäl oss stundvis.


Kolla trailern, jag garvar ihjäl mig bara åt den. Slutet är BÄST hahahha dock inte det roligste men den scenen tar nog andra platsen. HAHA



Någon mer som sett den eller vill se den? :D

Todays outfit.









Haha de sista bilderna är jag inte seriöst på så ni inte går och tror det! ;)
Blev Johannas superfina topp från Gina matchat med mina nya söndertrasade strumpbyxor från Ullared (29 kr!!!).
Är nog mina nya favoriter!


Hej och hå i lingonskogen! Har haft fullt ...

dsc00043 (MMS)

Hej och hå i lingonskogen! Har haft fullt upp idag med petra, vi har fortsatt med våra Collage och jag tror de kommer bli Skitbra. :) nu är jag påväg in till stan med hanna och anton för att kolla på bio. Ikväll kommer dagens outfit och make up (om det inte blir förstört i regnet).


Shoppocholics i Ullared.

Jag måste säga att jag är väldigt stolt över mina köp i Ullared! Jag tänkte verkligen till och la tillbaka jättemykt saker och tänkte "behöver jag det här". Det resulterade i att jag höll på NÄSTAN under min 1000 kronors gräns. Jag investerade i en lite dyrare jacka men väldigt snygg, annars hade jag hållt mig. Hehe


Bobbys schampo och balsam - 10 kr st
Bobbys hårspray  - 20 kr
Ögonskugga - 20 kr
Lösögonfransar - 30 kr



Tshirt - 99 kr
Träningsjacka - 129 kr



Friends - 35 kr
Familiy och Love - 17 kr st



Tavla 150 kr


Separata örngott - 20 kr st
Påslakan  - 179 kr

Viss var det bra grejer jag köpt? Saker som jag kan ha när jag flyttar hemifrån okså. Köpte även lite strumpbyxor och sånt, även presenter och sen en skitsnygg jacka som vi ska få se på bild senare! :)
Ullared är kanske inte världens bästa klädaffär men lätt att jag åker dit när jag ska flytta hemifrån. Det finns mycket fina och billiga saker!


Ullaweeeeed!

Hej på er! Jag hann inte med att blogga igår när jag kom hem, det blev sent och så kom ELIN hit för att berätta om hennes resa till USA. Hon har eventuellt fått ett skivkontrakt, jag håller verkligen tummarna HON ÄR SÅ VÄRD DET HÄR!
Jag kan inte ens säga att jag önskade det vore jag (eller okej det är klart jag gör) men hon förtjänar det här efter allt slit och alla upp och ner gångar har lärt henne vara stark och professionell! GO ELIN!

Nu har jag jobbat till 13 och ska tillbaka vid 16 och jobba till 20.30.. suck jobbigt att gå delat. Men det är jag ledig i 3 dagar till. Hihi så skönt! Tänkte slänga upp lite bilder från resan, jag har nästan inga alls dock så har Jennie massa så jag ska försöka fixa hennes bilder. :)


we went crazy in Gränna..




på campingen






mobilnördarna!! haha men det är skönt att umgås med Jennie, hon suckar inte när man vill blogga och jag suckar inte när hon ska blogga. Vi förstår varandra bra vi två :)




affärerna var stängda så vi gjorde inbrott... haha


det var plågsamt.


HAHA

Jag har som sagt inte tyvärr fler bildern, ska slänga iväg ett sms till Jennie direkt för vi har många roliga och sjuka bilder på hennes kamera!! Hihi
Är ni nyfikna på vad jag köpte i Ullared? Isf behöver ni inte vänta länge för det kommer snart ett inlägg med bilder.

Tack till familjen och Jennie för resan, den var sjukt rolig. Vi ska ta med oss Jennie oftare! :D


Soho allihopa! Vi jobbar oss igen ullared ...

dsc00040 (MMS)

Soho allihopa! Vi jobbar oss igen ullared och passar självklart på att skämma ut oss så mykt det går. Jag försöker tänka ekonomiskt men det är svårt, har iaf hittat ngr riktigt bra grejer och fynd :d nu är det dags för mat sen går vi till sminkavdelningen. Puss puss puss <3


Hej hej allihopa. Jag hann tyvärr inte blo...

dsc00034 (MMS)

Hej hej allihopa. Jag hann tyvärr inte blogga innan vi åkte. Petra och jag satt i ett par timmar och kollade bilder från together, vi har fått i uppdrag att göra Collage som vi ska sätta upp i second hand butiken. :) nu har vi iaf anlänt till campingen smålandsstenar och stannar tills imorn för att sedan dra vidare till ullared! Jenniestumpan är med oss så ikväll blir det fart. Hihi Btw så är vädret här kanon, det hade vi inte räknat med så vi har med oss varken bikini eller sommarkläder. Aja vi överlever ändå Hihi. Puss <3


Dagens make up - into the blue















Hinner inte skriva en massa, ni ser ju själva på bilden hur dagens make up ser ut. Kände för mörkblått och uptäckte att jag inte hade någon, så jag fick blanda en egen. hehe

Petra är här nu så jag ska vara social med henne. PÖÖÖÖÖSSS!!


Across the universe.

Nu är jag hemma från Loftahammar och har spenderat kvällen med Anton, Elin och Busk i husvagnen och sett Across the universe. Det är en musikal vilket passar mig perfekt i smaken, dock så var den väl stundvis lite konstig haha men det är likte Moulin Rouge känsla över den och det finns många fantastiska sångare i den. Därmed så tycker jag om den! :D

Helgen i Loftahammar var riktigt rolig, vi har ju nära till skratt vi allihopa så att regnet öste ner och att vi var jättetrötta stoppade inte oss. Hehe





Många sötnosar fanns det i filmen också, me like!! Blir nog att göra en spotifylista med låtarna från filmen, som för övrigt bara är Beatels låtar!

Jim Sturgess jag är lite kär, lyssna på klippet ovanför för att höra hans fantastiska röst!


Nu ska jag läsa ngr sidor sen sova, ska upp tidigt i morgon för att hinna träffa Petra en sväng innan familjen +Jennie drar till Ullared. Hihi den blev lite spontant sådär men det gillas.

Godnatt!


Mätt som en plätt!!

Vi har det bäst här i Loftahammar, det är skitväder men vem bryr sig? ;) Sällskapet är det bästa. Hihi


Nu ska jag ut och fara igen.

Sådär nu är familjen typ färidgpackade! Vi ska ner allihopa till familjen Kempe i Loftahammar, jag vet att vi kommer få det lika roligt som alltid för det går inte att ha annat än kul med dem!
Vi får se vad som händer, det beror på vädret, men ngr knasigheter blir det nog iaf. Hihi
Jag håller er uppdaterade genom mobilblogg och så hörs vi i morgon.

Ha en lung och trevlig eller fartfyllt och crazy lördagskväll! :D









Slappklädsel idag, vitt linne från Vila (ett av mina favoriter) och svarta tygshorts från Lindex.


Every night can't be a good night.

Har varit en helvetes kväll FY FAN. Tänker inte skriva ngt om det för då börjar jag säkert tjuta igen, men det har inte varit kul. Fick iaf träffa Danne och Philip igen efter nästan 3 veckor hos morfar. Har saknat dem när de varit uppe i Norrland och jag i Kalmar.

Orkar inte skriva en massa, det sticker i ögonen för jag är så trött. Ska fixa en låt till Jennie, packa inför Loftahammarstrippen vi ska på i morgon och sen sova!! Bloggar i morgon innan vi åker.


Jag är som lyckligast när jag är som grisigast! (Bilden är från Jennies facebook och togs i Loftahammar i tisdags)

TACK BUSK FÖR MITT GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN INLÄGG, lite mindre tack för den fruktansvärda bilden. Hmm.
Godnatt allihopa!


GRATTIS!


GRATTIS EMMA PÅ DIN NAMNSDAG ;-)

// Din PISSRUSKE

Tummen upp - innehåller spoilermaterial men jag har märkt det ni kan läsa och inte osv.

Så var det dags för en utvärdering utav igårkväll. Jag var alltså i stan med Anton och Elin för att kolla på Eclipse. JAg fick en sånt där ryck då jag helt plötsligt för för mig att göra ngt och som tur var så var Anton med på noterna. Innan bio så åt vi på City grillen som ligger mittemot SF, premiär och det var jättegott så det var inte sista gången!
Klockan 18.30 befann vi oss i salong 5 på bion och peppade med asgarv och prat inför filmen. Måste säga att jag försökte att inte förvänta mig ngt av filmen för jag ville inte bli besviken IGEN. Men vet ni vad, jag var helt chokad efteråt, JAG GILLADE DEN! De har nästan lyckats den här gången, visst den är inte alls lika fantastisk som boken för det går bara inte men det var helt okej.

OBS SPOILER, OM NI EJ SETT FILMEN LÄS INTE DET JAG SKRIVER NEDAN!!!!

Vissa saker blev jag väldigt besviken på, som typ fightscenen mellan Edward och Viktoria. Det syns inte alls hur rädd han är att det ska hända Bella ngt, han drar ju henne med sig överallt som en jävla docka. Sen att scenen då Seth "låtsas att bli skadad" är borta och är omgjort att han blir skadad och både Riley och Viktoria hoppar på Edward och håller på att döda honom. Det är inte speciellt realistiskt att Viktoria och Riley skulle släppa Edward när de är så nära att göra sig av med honom för för de känner lukten av Bellas blod. Riley möjligtvis men inte Viktoria..

En annan scen som jag var mest besviken på var scenen då Bella kommer tillbaka från Jacob när hon har kysst honom, eller bett honom kyssa henne. Det syns ju inte alls hur dåligt hon mår över det hon gjort. I boken är hon helt förstörd och har så fruktansvärt dåligt samvete. Hon blir arg på Edward för att han inte blir arg på henne, hon ber honom vara arg på henne men han kan inte. Så hon barar gråter och gråter. I filmen ses man inte ens att hon är ledsen, hon förklarar bara för Edward att "but I love you more". Gaah Kristen Stewart är så grymt dålig skådespelare.

Och som vanligt så tar de bort mina favoritscener och de små deltajerna som gör boken. Som när Alice kidnappar Bella när Edward är och jagar för att hon inte ska åka till Jacob. Bella spelar in ett meddelande på Edwards telefon där hon säger att hon kommer vara argare än en grizzlybjörn när han kommer hem. På natten vaknar hon av att Edward lägger ner henne i sängen (som hon vägrat att sova i bara för han köpt den för det här tillfället), men hon kan inte vara arg på honom för hon har saknat honom så mykt. Istället så kysser hon honom. Åh jag saknar alla de där små söta sakerna. Som lappen på hennes kudde "Jag är tillbaka innan du hinner att sakna mig, ta hand om mitt hjärta jag lämnade det hos dig". Varf är inte det med?

Här slutar spoilermaterialet! :)

Men på hela taget har de gjort ett helt okej jobb, nu längtar jag tills de släpper första Breaking Dawn filmen. Hoppas den blir grym!!


Vi ger tummen upp för bra film, god mat och finfint sällskap! (som ni ser bytte och outfit i sista sekunden, insåg att det var svettvarmt ute. haha).

Nu är det snart dags för jobb, peppar peppar tänk på pengar till Kenya!!!


Dagens make up - everything comes naturally









Det blev en väldigt simpel make up idag eftersom jag ska jobba vid klockan 3. Dock så fyller morfar år så jag ska dit en sväng efter jobbet. Därmed var det okej att sminka sig lite. Bilderna blev också dåligare än vanligt eftersom det är dåligt ljus ute idag.. Vart har solen tagit vägen?


Kvällen får högsta betyg.

Uppdaterar i morgon om kvällen, kan iaf säga att jag är mycket nöjd. Nu känner jag mig som en spagetti efter massage inne hos Hilert, hm min axel krånglar igen. Inte bra när man lyfter massa på jobbet, hoppas jag fixar det i morgon. God natt allihopa!!

Tack Elin och Anton för ikväll, det gör vi snart igen! :)


Kvällens outfit.

YES min plan gick igenom, jag åker strax till Linköping för att kolla på Eclipse med Anton och Elin. Ska bli supermys, hoppas verkligen filmen är bättre än de föregående 2. Ni vet ju att jag är BIG FAN av böckerna därmed kan jag inte annat än störa mig på de löjliga tolkningarna de gjort på filmerna. Som sagt jag håller tummarna!









Tog min blå skjorta från Gina som jag typ bara använt 1 gång. Ni förstår att sen jag insåg hur mykt kläder jag nu har så tänkte jag åtminstone försöka använda alla kläder jag har innan jag köper mer. Vi får väl se hur det går.

Ha en bra kväll everybody!


Dagens make up

Idag blev det en blandning av guld, rostbrun och svart. Kunde inte välja bilder så det blir många. Hihi

















Dagens outfit kommer strax också.


Bambi II

Barnslig som jag är så ÄLSKAR jag disneyfilm. Jag älskar det alltid så lyckliga slutet, den fina musiken, alla fina klara färger och stämningen i filmerna. Det hör också till vanligheten att jag tjuter som en liten gris när det är sorligt i filmerna, så jag var inte förvånad igår när tårarna började rulla på Bambi 2. Jag tyckte filmen var jättefin och söt. Saknade lite mer musik kanske, men jag måste väl börja inse att allas musikintresse inte är lika stort som mitt. Hehe


är inte lilla Bambi sjukt söt också?

Nu är jag hemma från jobbet och är ledig ända tills klockan 15.00 i morgon, så SKÖNT! Vi får se vad som händer idag, jag ska prata med Anton. Har lust att hitta på ngt ikväll och jag har en plan men vi får som sagt se vad Anton säger. Jag ska iaf sminka mig så det kommer upp en sminkning här lite senare! Vad tror ni det blir för färg/färger? Färgsprakande, eller en sotning kanske?


Musikalfilm - If my friends could see me now

Här kommer mitt, Sara och Sofias solonummer "If my friends could see me now" fast på svenska då. Det var så grymt kul att jag fick kämpa för att hålla mig för skratt! Iaf för att få lite sammanhang i det hela kan jag ju berätta vad som hänt. Vi har blivit uppkallade till teaterdirektören för han vill oss ngt, vi tror självklart att vi ska få huvudrollerna i nästa musikal vi ska sätta upp och ja ni får väl se hur det slutar. ;)


Snälla snälla snälla kan inte någon tycka till?

Nu är det kvällsmat och film som gäller. Vi får se om det blir ngt mer inlägg annars så hörs vi i morgon, innan eller efter jobbet. Hihi


HON ÄR VIDARE!!

Måste säga att jobbet idag gick riktigt bra och imorn börjar jag tidigt och slutar redan vid halv 1 så det är skönt.
Sen är det bara fredag kvar och så är jag ledig ända tills på onsdag, skapligt skönt!
Måste bara berätta, ELIN GICK VIDARE TILLS SEMIFINAL i talangtävlingen. Jag tror hon skulle sjunga igen redan ikväll så vi önskar henne varmt lycka till. Jag har alltid trott på Elin för hon är så fantastisk på scen och en sån underbar person. Vi i familjen Hallberg har varit hennes lilla fanclub och följt med på talangtävlingar så ofta vi kunnat. Elin du är fantastisk och jag är säker på att det här kommer leda till ngt bra!

www.elinsaanum.blogg.se


såhär såg hon ut när hon sjöng idag, bilden tog jag från hennes blogg hoppas det var okej!

Det kommer strax upp ett filmklipp från musikalen här, spännande va? ;)


Jobb jobb och jobb..

Har spenderat hela dagen i stugan, dock så var inte solen framme alls mycket så har inte kunnat sola ngt. Men badat och busat har vi gjort med barnen Hilbert hela dagen. Nu ska jag iväg och jobba, peppa peppa jag ska orka jag ska orka!!!
Vi hörs ikväll!


här har vi mitt schema, jag har börjat strycka över tiderna jag gjort. Känns skönt när de krymper, sen så är det smidigt då jag kan skriva upp på de tomma fälten vad jag ska göra. Mitt minne är som sagt inte så bra så det här är perfekt för mig. Borde köpa en kalender!!


Härlig dag i Loftahammar!

Godkväll mina kära vänner!
Jag har haft en fantastiskt fin och mysig dag på en ö vid havet med Emelie, Jennie, Anton och Malin. Vi åt jordgubbar, glass, frukt och lite annat gott, badade i havet och solade en massa. Båtturen till och från ön är nästan bland det roligaste då det går som bara den och det var väldigt stora bågor på havet idag. HAHA Jennie har det på film så jag hoppas det hamnar på youtube/videofyme. Det var väldigt väldigt välbehövligt och vi ska kanske dit redan i helgen igen, hoppas det! Bilder kommer så fort Jennie lagt ut dem på facebook, vi glömde nämligen vår kamera hemma.. typiskt!

När jag kom hem blev det ett dopp i polen hos familjen Hilbert och barnen ska sova i husvagnen hos oss i natt. Jag tror mina ögon har varit för mykt i solen idag för det svider i dem och de känns svullna.. Hm vi får väl se hur det utvecklar sig.

TACK FÖR DAGEN ALLIHOPA!


här har ni de här mupparna iaf, tog bilden från Jennies blogg


Nu är det photoshoot här på ön. Förlåt han...

dsc00030 (MMS)

Nu är det photoshoot här på ön. Förlåt hanna men kameran på din mobil är värdelös Haha. Min mobil är sönder förstår ni så jag har haft hannas i 2 veckor, räknar med att ha den i 2 veckor till. Fy fasen så bra vi har det här på en klippa vid havet i solen! Jag behövde en sån här lugnt dag! Puss Puss Puss. <3


Vi har det bra här i solen på kalvö!

dsc00029 (MMS)

Vi har det bra här i solen på kalvö!


Påväg till Loftahammar.

Sådär nu ska vi åka till syskonens Kempe nere i Loftahammar, ska bli grymt kul har saknat dem!!




.-.

Jag känner att jag snart ger upp helt, jag orkar inte längre. Jag trodde verkligen det ett tag men jag är osäker nu. Det blir helt enkelt inte bättre än såhär.
It's time to face the truth, I will always be the second choice.


Musikalfilm - Steam heat

Jaha imorn åker Andy hem, tråkigt det känns som att han precis kom hit!
Jokke var här en sväng också ikväll, jag hjälpte han att färga håret. Dock blev det inte så bra trots 2 blonderingar, men jag varnade honom. Det är inte lätt att gå från svart till blont. Aja man lär sig av sina misstag.
Det var iaf kul att träffa honom då jag inte sett honom sen studenten.

Imorn så drar jag och Anton till Loftahammar för att hälsa på Emelie och Jennie. Emelie fyllde ju 20 för ett par veckor sen och jag var i Kalmar när resten av familjen firade henne så Emelie anordnade en liten träff till. Vilken tur jag har! :D Jag tror jag ska läsa ett par sidor i boken jag började läsa idag innan jag ska sova. Är faktiskt inte helt slut men det är troligtvis för att jag sovit vid 3 tillfällen idag efter jag slutade jobbet. SKÖNT!

Här får ni ett klipp från musikalen, vi både sjunger och dansar. Tyckte inte alls om låten innan vi kom dit men jag börjar digga den, den är grymt rolig att sjunga. Hihi



Godnatt mina kära vänner så hörs vi imorn!


Kvällens make up.

Jaha nu har jag kladdat ihop någonting på ögonlocken som mamma har fått uppgift i att fota. Hon blev lika frustrerad som jag över att sminket inte alls blir desamma på kort. Jag ska fasen melja Linda Hallberg och fråga hur hon lyckas!









Det blev en salig blandning av rosa, lila, blått, turkost och grönt. Så kul det är att exprimentera med färg! :D


Nu ska jag leka med färger.

Hej och hå, nu ligger jag här i sängen igen och halvsover. Jag fattar inte hur jag kan vara så trött.. eller jo kanske. Det var iaf väldigt blåsigt i stugan så jag gick in och la mig och sov i stugan istället. Haha det finns för övrigt på film eftersom Anton och Andy filmade.. hm. Nu ska jag leka lite med smink, tänkte göra ngt färgsprudlande, får se om jag kommer på ngt bra. Det var som sagt riktigt länge sen jag lade upp dagens make up.


kanske jag slutar såhär? Ja inte med fingrarna i halsen då förhoppningsvis..


bye bye bitches!!



Nu drar vi till stugan, talk to you later. Kanske blir det en videoblogg? ;)


Godmorgon mina vänner.



Jag vaknade av att klockan ringde tio över 6, men jag kände att jag var inte riktigt redo för att gå upp så jag snoozade ända in i det sista. Nu är jag iaf färdig för att åka till jobbet. Som tur var slutar jag redan 12.30 idag, så efter jag slutat åker jag Anton och Andy till stugan. Vilken tur jag har som slutar tidigt när det är klarblå himmel ute!
Igår klippte jag mig som sagt och det blev en rejäl topp, håret känns ändå lite bättre nu när jag klippt det (även fast jag fortfarande känner min flintskallig).

Vi hörs ikväll, tänkte göra ngn lite annorlunda make up om det blir tid för det.


She is going to be a star!

Nu ska ni få höra ngt roligt!
Min barndomsvän Elin Saanum befinner sig för tillfället i Hollywood på världens största talangtävlig, World champion performing art, där hon ska tävla i sång. Hon blev alltså speciellt utvald till det här då hon sökte precis som ett xantal tusen till i Sverige. Ni kan nu följa hennes dagar i Los Angeles på världens största hotell på vägen mot att bli Sveriges nästamusikexport efter många års slit och kämpande i hennes blogg.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL BLOGGEN!!


Här har ni sockersöta Elin!!

Jag kan inte mer än önska henne lycka till, du förtjänar verkligen det här!


Nu ska korthåriga Emma klippa sitt slitna hår..




Nu ska fettot ut på promenad.

Ja ni jag tror att jag börjar bli lite utbränd påriktigt.. Jag hoppas nästa på att bli arbetslös i höst, inte helt men få lte ledigt. Jag är så trött hela tiden och idag på jobbet höll jag på att somna, när jag sen varit en sväng i berg och firat kusinen som fyllt år så somnade jag i bilen hem och kastade mig sen i sängen när jag kom hem. Likadant när jag ska lära mig nya saker, jag brukar ha jättelätt för att lära mig texter och sätta koregrafi ganska bra. Men nu på senaste tide sätter sig inte grejerna i huvudet på mig, jag får verkligen kämpa för att det ska fasta, det är som att huvudet inte tar emot mer. Märkte det redan inför vår turné när jag skulle plugga in en väldigt simpel text som jag hade solo på. Det gick verkligen inte..
Nu ska jag ut och bränna fett genom en lång promenad, det var väldigt länge sen sist och det märks för fy fasen så tjock jg har blivit. Det måste det verkligen bli ändring på, jag trivs verkligen inte med mig själv lverhuvudtaget för tillfället och det är så jävla jobbigt.

Ikväll kommer Andy hit för att hälsa på en kortis, ska blir roligt eftersom vi inte har setts på så himla länge!


typ såhär ser jag ut och har betett mig i över en månad. dock kan jag säga att jag har haft så mykt att göra att jag inte ens haft dåligt samvete över att jag inte tränat. för jag har inte valt bort det utan bara inte hunnit med det.

Vi hörs efter promenaden och duschen!


Musikalfilm - Populär

Det här var lätt ett av de roligaste nummren i musikalen, det är så kul att verkligen spela ut!
Josefine är det som sjunger i början av låten, en 95:a som agerar som att hon var betydligt äldre än så. Hon är så duktig! Solo nr 2 har jag, solo 3 är Sanna, solo 4 Sara och solo nr 5 har Petra.

Ni får jättegärna kommentera vad ni tyckte osv, skulle vara kul att höra!!




Semester i Ronneby med la familia!

Som ni märkte hann jag bara med ett inlägg igår och det tog ca 2 timmar då mamma tog ur mitt löshår samtidigt. Så nu har jag kort, tunnt, fult hår igen inget roligt alls. . Internet krånglar lite idag med eftersom det var ett ÅSKOVÄDER här hela förmiddagen, vilket liv det var. Men här får ni lite bilder frn semestern i Ronneby, Karlskrona och Kalmar! :)














vår favroritaffär i Karlskrona, sjukt roliga saker fanns det där inne.


mammas favort, dock gick vi faktiskt aldrig in.. haha


god och mycket glass fick man iaf, seriöst typ dubbelt så stora kulor som man får här i åtvid!








haha det här var så grymt kul, anton och jag skulle rida på hästen på skoj ni skulle bara se vad folk glodde. det slutade med att jag och Anton båda satt och asgarvade på hästen. HAHA














mina fina föräldrar!





















Sådär nu blir det inte mer bilder. :)
Jag ska iväg till jobbet om e stund men innan det tänkte jag visa er en film från musikalen, en av mina favoriter.
Så kika in om en stund vetja.


Musikalkurs i Kalmar.

Om jag ska vara helt ärligt så hade jag faktiskt lite ångest över att åka till Kalmar. Inte för att jag inte trodde att det skulle blir kul men jag var så stressad över hela situationen, kläder skulle fixas, låtar skulle pluggas in i huvudet, hur skulle andra andra vara? Som tur var skulle ju Petra och Anna med vilket var tur för annars skulle jag säkert aldrig kommit iväg.

När vi väl kom dit så blev allt så himla bra, redan på kvällen var alla redan en grupp och det kändes som att vi hade känt varandra betydligt längre. Vi har alla så mykt gemensamt, vi älskar alla musiken. Därmed blev träningarna så himla roliga så alla verkligen var motiverade och var bereda att jobba stenhårt för att det skulle blir bra. Den här veckan har inspirerat mig otroligt mycket och jag vet nu att jag vill hålla på med det här, så i vår ska jag söka musikalfolkhögskola. Jag kommer säkert inte komma in men jag har iaf vågat att söka då.

Förra veckan var precis som en dröm och den drömmen delade vi alla 13 underbara flickor tillsammans. <3


Musikalen börjar med att jag kommer in vinglandes med 13 stycken hattar för att förbereda inför dansrepetionen som strax ska börja. Påvägen in möter jag ledarna och blir så nervös att jag tappar alla hattar när jag ska hälsa på dem. Medans Lena och Joachim presenterar föreställningen trixar jag och fixar med hattarna i bakgrunden.
Det var extremt kul eftersom Anton och alla andra började undra vad ja höll på med egentligen, till sist förstod de ju att jag spelade.

Själva musikalen handlade om hur vi jobbar fram en föreställning. Gruppen startar som rivaler och gör allt för att slå sig fram och synas mest, alla hatar praktiskt taget varandra. Hm undra hur den sluta?;)


Här stör jag Jocke och Lena med mitt "ehmm, ursäkta men börjar inte dansrepetionen snart?".








catfight på scen, haha


Susanna och Anna i "what I did for love".


Johanna i "what I did for love".


Josefine i "What is this feeling".


Elin i "What is this feeling".


What is this feeling.


Amelie i "Mama who bore me", tyvärr är det här den enda vi inte har på film. Det blev ngt fel när Anton filmade och det är jag riktigt ledsen över, dels för att Amelie har sån sjukt fin röst och dels för att den var så sjukt snygg och bra med alla våra stömmor. Sen var det riktigt röj på scenen!!


ös i mama who bore me










Här är vi i full gång att göra en makeover på Elin i nummret "Populär" (Popular - wicked). Det här nummret var grymt kul och helt klart ett av mina favoriter!
















haha vi posar järnet!!


här har vi mitt Sara och Sofias nummer "Om ni ändå kunde se", det var sjukt kul och vi har alla skrattat ihjäl oss till det här ett par gånger. Jag springer runt som en galen höna hela nummret samtidigt som jag ska sjunga också, hjälp så kul det var.














Här har ni Steam heat som var det stora dansnumret, dansen vi alla kämpade med varje dag i en hel vecka (plus all annan koregrafi och one dansen såklart). Jag lyckades faktiskt ändå rätt så bra på uppvisningen och alla andra var som väntat fantastiskt duktiga!




vackra Petra på hennes, Minnas och Ann-Sofies låt "Hon är inte jag". Jag är helt kär i låten!!


Ibelive, ett mycket vackert nummer. :)




Och till sist vårt sista nummer, One.


Johannapanna och jag hade kramkalas!


Petra, Sofia, jag och Josefine.


Petruska:D


muaaa


det är ändå väldigt coolt med hatt!


så blev jag ledsen när jag insåg att föreställninge faktiskt var slut... :(




Anna and I.


ACABELLAS!!


Allihopa!!






Här joinade även Lena och Jocke! :D


bäst är vi!! <3




som sagt, hattansvarig på showen. hattansvarig utanfr showen. hihi


sweet charity gänget. :)




Innan jag avslutar det här inlägget måste jag ju också självklart hylla våra fantastiskt underbart duktiga ledare vi haft under veckan. Lena Granath som har lärt oss alla dessa sånger och stämmor och som själv sjunger som en sagoprinsessa. Första gången jag hörde henne sjunga så smälte jag direkt. Det är helt sjukt att hon inte fått dubba mer än vad hon fått... Hon har också själv jobbat som musikalartist i 15 år så hon har stor erfarenhet.
Och så får vi inte glömma fantastiskt duktiga talangfulla Joachim Sandberg som kämpat med att trycka in all koregrafi i våra huvuden på endast 5,5 dagar. Han har själv gått på Stockholms balettakademi och är så otroligt duktig, sen så är han en sån där person som man bara inte kan låta bli att tycka om. Jag tror faktiskt inte att någon kan tycka illa om honom. I vår kommer vi få se Jocke spela rollen som Lumiere i Skönheten och Odjuret, lätt att jag ska kolla på den! 

Tack alla för en fantastisk vecka, jag räknar den till en av de bästa i mitt liv. Det här är bara början på något nytt fantastiskt! ♥


Sådär nu ska uppdateringen snart bli som vanlig igen.

Nej jag är inte död. Kom bara hem rätt sent igår, packade upp, träffade Hanna och grannarna. Gick upp klockan 6 imorse, jobbade till klockan 14, blev hämtad och åkte till stugan. Nu lägger jag upp filmklipp från musikalen och har precis lagt över bilder från kameran från semester. Så ett bildinlägg från både musikal och semester kommer troligtvis ikväll. :)

Puss på er som fortfarande kollar in här dagligen trots sämsta uppdateringen!


Hellu! Nu har vi tillbaka i husvagnen efte...

20100714047 (MMS)

Hellu! Nu har vi tillbaka i husvagnen efter en underbart skön och himla rolig dag. Idag promenerade vi till en strand ungefär 2 km härifrån, det var jätteskönt eftersom det var öppet hav och fläktade mer då. Nu tänker ni säkert att det måste väl ändå finnas en strand på campingen och Ja det beror väl på hur man ser det. Ungefär 40 meter nedanför oss ligger det en väldigt stor sandlåda för Nej jag skulle inte kalla det strand. Sen är det massa tång och dy, plus typ 28 grader i vattnet. Ingen hit alltså! Vi var inne i ronneby nu på kvällen och åt pizza i den jättefina brunnsparken, vi har en massa roliga kort därifrån (som kortet här ovanför tex). Imorn är det hemfärd som gäller och det ska bli skönt att komma hem. Puss på er alla. <3


Uppdatering från Ronneby!

Nu har jag lånat den här skitdatorn på campingen för att uppdatera er där hemma lite. Vi var visst i Ronneby på en skitcamping, vi ska spela in en film så ni får se hur det ser ut osv. ;) Idag åkte vi till Dragö camping för att bada på en lite finare strand, skönt var det. Dock så mulnade det på på eftermiddagen så vi åkte in till karlskrona för att shoppa lite då, det blev en glass och en bikini.

Ikväll ska vi spela skip-bo och kolla film. mys på högsta nivå!
Hoppas ni mår bra, längtar efter alla där hemma!


nej inte bästa bilden på mig, plus att jag ser ut som värsta blekfisen bredvid Anton. men jag ligger faktiskt väldigt långt efter i solningen. .