Slutkörd

Jisses så trött jag är, orkar inte utveckla mig mer än så för mina ögon faller strax ihop!

Nattinattipuss.

Btw här får ni lite ögongodis. ;)


Dagens make up - I want to go to prom

I lördags gjorde jag en enkel sminkning i brunt,ljusrosa och beigetskimrigt. Det passade ´perfekt till mina linser,ihh det är så kul att byta ögonfärg. Jag vill ha linser i alla färger!!









Nae vet ni vad!!

Vart tusan tog det fina vädret vägen?:( det är precis svart på himlen... Tur att jag är som regnbågen själv idag med färgglada kläder, visar er senare ;)


Dagens make up - I do believe in magic.

Idag blev det en dröm i ljusrosa medrosa glitter påögonlocken. Även fast den är så simpel och diskret så blev jag helt kär i looken. Helheltintrycket blev sagolikt och lite sagoprinsessinspirerat samtidigt som det blev väldigt naturligt..

Jag har haft en supermysig kväll med mina vänner. Mer om filmen i morgon, nu ska jag sova!
Nattinattipuss.


















Shop 'til you drop

Sådär ja, jag anlände precis till linköping Och fick precis med mig två par skor ut från skopunkten! Klockan 18:45 står det bio med Hanna och Jennie på schemat. Yes en helt okej onsdag!


Stackars han som inte gråter.

Nu har jag suttit och stirrat på skärmen i ungefär 10 minuter utan att skriva ett ord.
Helt plötsligt så började jag bara tänka på hur små vi är,hur obetydligt allt vi gör nu är om bara 100 år, hur orättvis världen är och hur mycket man egentligen borde leva i nuet och ta till vara på vardagen och varandra.
Jag känner för att skriva en låt eller sjunga. Halsen värker dock för mycket så det blir det nog inget av.
Jag tar med mig ett block till husvagnen och sätter mig där i väntan på Jennie.

Till er som är misstänksamma så är jag inte lagd åt andra hållet!! Jennie och jag är endast 2 barndomsvänner som bor på samma gata och gillar att sova i husvagn och slippa en ensam säng.
Det kändes bra att få det sagt!


ännu en bild från i lördags.

Godnatt världen!

Trött

Varför är jag så otroligt trött om dagarna för? Jag har legat i sängen i en halvtimme nu och försöker tvinga mig upp för att äta kvällsmat och gå in och fira grannflickan som fyller år idag. Jag tror minsann John blund har följt efter mig hela dagen!!! Shahs med dig!


Emma sminkar - Sofia

Här har ni Sofias balsminkning. Även här blev jag supernöjd, dock så hann jag inte ta bilderna själv utan mamma har tagit dem. Så de har inte fotat från de vinklarna som jag brukar, plus att de är tagna utomhus där färgerna och skuggorna blir lite förvirrande tyvärr.

Men jag tänker lägga upp lite helhetsbilder med derasklänningar så ska ni få se hur fina de var! :)






Work under progress..

Vilken underbart rolig kväll jag har haft hos Honeyponey med Jennie. Stackars Jennie behövde piggas upp då hon knappt kan gå på sina fötter efter balen (det är illa när till och med hon kommer i foppatofflor) och både jag och Hanna var sådärmåndagströtta. Vi såg filmer this means war och den var superbra även fast jag listade ut hela slutet i början, hihi!

Iaf vi har skrattat oss igenom hela kvällen och turen hem ska vi inte prata om. Jennie lägger nog ut en vacker film som jag kan visa för er. Höhö
Nu ska jag sova, talk to you tomorrow! Nattinattipuss!


som sagt, work under progress,smurfan är igång!


Jag gillar att vara brunögd.

Sådär nu har jag fixat ett tidsinställt inlägg med Sofias balsminkning åt er i morgon. Nu drar jag till Honeyponey på filmkväll.Talk to you later!


en bild från i lördags!


Euphoria

Jag måste bara skriva här hur otroligt duktig jag tyckte Loreen var i lördags! På festen hos Dan kunde vi inte hålla oss utan vi gick ner till röstningen och byggde upp värsta stämningen i soffan. När hon till sist vann och sjöng sin låt så skrek vi oss hesa och sen blev det segerdans hela natten!

Låten och Loreen är verkligen helt fantastisk, magisk! Jag var faktiskt väldigt trött på Euphoria men i lördags så fick jag nysmak för den igen..;) hehe


jag, Lovi, John och Philip på dansgolvet. hehe


Emma sminkar - Ester

Om ni undrar varför alla sminkningarna är något lika i färger och glitter så är det för att alla 4 som jag sminkade hade blå klänningar. Här är iaf Esters sminkning, jag blev supernöjd. Den är något diskretare men ändå lite mer. Hon hade en jättefin mörkblå klänning som var lite annorlunda men på ett bra sätt!!












Mums

Världens godaste frukost, kycklingsallad à la Emma!

Talk to you later, ha en bra dag!


Anton och jag hade det rätt gött i fredags.

Helt ärligt så skulle jag aldrig kunna tänka mig ett liv utan stugan. Att vi har vår stuga bara en kvart ifrån vårt hem med är en lyx i sig. Helt underbart!




Grattis på morsdag!

När jag blir stor vill jag bli precis som du!
Jag älskar dig! ♥




Nice weekend

Åh den här helgen har varit så himlarolig! Anton har varit hemma, vi har haft enmysig hemmakväll med grannarna, jag har sminkat 4 baltjejer, tittat på balen (alla var så fina), firat Alexanders konfirmation (vi skrattade oss igenom hela kvällen), partajade hemma hos Dan i form av volleyboll och dans, varit i stugan med underbara vänner, firat morsdag och så hann jag med en tupplur förut också.

Helgen har gått sjukt fort iaf och nu längtar jag redan till nästa!
Hoppas ni har haft en bra helg allihopa! :)

 
jag fick äntligen inviga min fina virkade klänning från nelly.com


nå vad säger ni om mina linser? jag får både hissar och dissar, många tycker jag ser otäck ut.. hehe


en riktigt snygg bild på konfirmationsmiddagen haha


titta!!!! Oasen har mer på burk, det är begränsade upplagor men ändå!! Jag tycker det är jättekul eftersom jag varken driker kolsyra eller öl så får jag aldrig tillfälle att dricka ur burkarna. Tummen upp!


Emma sminkar - Jennie

Här är Jennies balsminkning som jag gjorde. Både hon och jag var supernöjda och när hon kom till Dan mitt i natten så såg sminket precis likadant ut. Det känns så kul att få vara med på deras stora dag och få dem att känna sig fina. Den känslan är oslagbar!









Jennie var verkligen vacker som en prinsessa, kolla hennes blogg för mer bilder.

www.jenniek.blogg.se

Jag har det underbart bra!

Jag, dan, Philip, Danne och Linn är i stugan. Jag behöver nog inte säga mer. Hörs sen!


Vad är en bal på slottet?

Åh så underbart fina alla var på balen! Alla är verkligen fina och unika på sitt sätt.

Nu ska jag på Alexanders konfirmationsmiddag för att fira honom, vem vet vi kanske sjunger en trudelutt också ;)


Sådärjaaa!

Nu var dagens jobb avklarat!! Alla sminkningar har gått så bra och alla blev nöjda! Nu njuter jag av en välförtjänt frukost. Bild på sminkningarna kommer komma!:)


Redo?

Snart drar dagens jobb igång. Usch jag har sovit dåligt inatt! Men det ska iaf bli kul att få göra fyra stycken balbruttor fina idag!


Where you think you're going baby?

Åh vilken underbar dag det har varit idag igen! Jag hoppas vi kan hinna ut till stugan en sväng i morgon mellan sminkningar,bal och hej kom och hjälp mig. Anton och jag hade det iaf helt sjukt bra i stugan i eftermiddag. Vi paddlade kanot, åt varsin bulle och tog årets första dopp. Fy vale så kallt det var, men skönt!

Lite bilder från dagen!


jag och Hanna innan vi gick på scen!


efter vi varit duktiga så tog vi oss en glass.jag trodde aldrig att det skulle hända mig men gissa vad?
Jag orkade inte äta upp min glass!!


min nya fina bikini, överdel från bikbok och underdel från hm!


myspys i kanoten, gissa vem som kommer ha träningsvärk i morgon?


hihi jag var så nöjd så




årets första dopp, check!

Nu blir det grillchill med grannarna och sen sover de små flickorna med oss i husvagnen. JIppii!!
Dock ska jag upp klockan 6 i morgon, jag har 4 st balsminkningar som ska vara klara ca 11.30. Så då lär jag ramla ihop. Haha!!


My paradise!






My paradise!






Dagens make up - pink as pink

Hur underbart är det inte med rosa ögonskugga till bruna ögon? Som ni kanske förstod på bilden i tisdags så har jag fått hem ett par färgade linser. Det är "crazylinser" och ska föreställa Twilightvampyrernas ögon. Jag vet inte om det är så likt, jag beställde dem mest för att det var rea på dem och man kan ha edm i ett år. Så why not!!?
Synd bara att de inte täcker hela ögonen och det blå kommer fram intill pupillen, men men på håll är det iaf snyggt. ;)










Done!

Sådär ja, nu är 2 veckors övning över och jag kan säga att vårt uppträdande gick ändå helt okej med tanke på hur vi har stressat ihop allt. Dock var scenen lite för liten och vi hade inga trådlösa micar vilket krånglade till dansen en hel del..Men men man kan inte få allt!! Kul var det iaf som alltid.Det kommer väl komma upp lite filmer med tiden! :)

Nu ska jag och Anton ut till stugan och sola en sväng, mysmysmys!
Få se om jag får appen att funka, då ska ni få se min nya bikini.



visst ja, dagens make up kommer senare idag också. En illrosa!

Amanda häääääär!!:)

Hejsan :) mitt namn är Amanda läs min blogg www.laalaa.devote.se !! Puss på dej Emma!!'<33


Sommar sommar sommar!

Veckans jobb är avslutat och nu står det sång och dansträning på schemat.

Måste säga att jag älskar mitt nya blå linne, så somrigt!


Det märks när brorsan är hemma!

Den roliga saken jag skulle berätta idag var att Anton kom hem igår och överraskade alla!! Jag har saknar honom jättemycket då jag inte sett honom på typ tre veckor.

Iaf jag kom precis ut i husvagnen och upptäckte att Anton bäddat jättefint åt både mig, Jennie och han själv. Hihi tack Anton!

Nu säger jag nattinattipuss!


We found love in a hopeless place.

JAG HATAR NÄR MAN SKRIVIT ETT HELT BLOGGINLÄGG OM INSER ATT MAN VARIT INLOGGAD FÖR LÄNGE UTAN ATT VARA AKTIV SÅ ATT MAN LOGGAS UT NÄR MAN SKA PUBLICERA OCH DET INTE HAR SPARATS SOM UTKAST.

Aja idag har jag iaf skaffat mig en snygg bondbränna av att jobba ute på jobbet. Det var så varmt att jag kände för att gå runt i bara underkläderna men det känns som att det inte skulle bli så populärt. Hehe
Jag är iaf helt slut nu efter att ha jobbat ute hela dagen och har dans och sångträning ute på baksidan. Nu sitter jag nyduschad och väntar på att Hanna ska komma så vi kan titta på sista avsnittet av Glee. Usch det känns så himla hemskt och sorgligt att det ska ta slut samtidigt som jag är så nyfiken på avsnittet att jag bara måste se!




två riktigt snygga bilder från dagens stekheta dansträning!


Sol sol sol!!

Hehe som vanligt när det är fint väder så får ni stå ut med mitt tjat om hur mycket jag älskar det! Ikväll blir det dans och sångträning och kanske en promenad om jag har tid och ork!

Idag inviger jag mina svarta ballerina under så har jag puderrosa spetsstrumpor. Cute!


Idag älskar jag tisdagar!

Vilken underbar dag! Direkt efter jobbet åkte jag till stan med en massa vänner och satt på uteservering hela kvällen. Sen hände en till superrolih sak men det berättar jag i morgon!

Nattinattipuss!


Ser ni vad som är annorlunda?


Någon som vill låna film?

Om någon vill låna en bra disneyfilm så har Jennie och jag uthyrning här i husvagnen. Haha vi har nog närmre 15 filmer här ute nu.

Nä nu ska Jennie och jag sussa. I morgon ska jag upp tidigt och direkt efter jobbet ska jag och ett par kompisar till Linköping och chilla på uteservering! Så det blir en lång dag i morgon!

Nattinattipuss!


These wonderful flowers

Jag har verkligen varit på strålande humör idag. Ja förutom i morse då jag var helt slut med svullna ögon. Nice haha noot!

Aja jag tog en promenad hem från jobbet, hade dansträning och tog sen en långpromenad med mammsen och Honeyponey. Hneyponey kommer tillbaka sen för att kolla klart new years eve somvi började titta på igår. Jennie kommer när hon kommer, hon har balgenrep ikväll.

Btw så landade ngt spännande i min brevlåda idag, det kommer nog en bild i morgon!
Här har ni ngr fina bilder på de underbara äppleträden som vi har på skolgården. Vi har nog nästan tio st så hela skolgården blommar!














Jag har det bra här i solen!

Fast det är måndag så känns livet underbart. Solen är här även idag och jag passar på att sola mig lite på rasten. Hörs senare!


Bara för att..

.. det var lite kul. Jag ligger ner i båten och börjar sjunga världens mest otippade låt och ingen reagerar för det är inget konstigt med det. Haha de har ju trots allt börjat vänja sig efter 20 år med mig.

Hihi men som ni ser så hade jag det riktigt bra i båten idag.




Blunder var är du?

Blogg.se appen är så fruktansvärt trög!!! Inläggen vill inte publiceras så jag blir galen..
Ajja jag,mamma, annica och philip hade det jättebra i stugan. Vi fiskade, solade från båten och gick i land för att hämta upp morfar och fika lite. Vädret idag får en stor hiss, solen är det underbaraste som finns!

Dans och sångträningen gick iaf super, fast det blev vart som tusan att stå ute på baksidan i solen att dansa! Haha Nu har jag tvättat och sitter med en kopp te. Jag är trött med så jag ska se om Jennie är sugen på att lägga sig snart och sova. Det är ju en dag i morgon också.. :)







GODNATT!!


Done

Färdig med provsminkningar och så har jag blivit klippt. Nu åker jag till stugan en sväng innan det är dags för dans och sångträning!






Provsminkningar

Yes idag står det 3 provsminkningar inför balen nästa vecka på schemat. Jag börjar klockan tio så det blev av gå upp tidigt idag. Men men jag prioriterade bort lite sömn för att hinna vara ute i det fins vädret istället. I eftermiddag blir det även träning och ikväll ska jag nog klippa mig!

Jag håller er uppdaterade under dagen, det pratas om stugan.. Ihh!


en bild från i fredags!


Chocolate is a girls best friend.











Någon som blir sugen på lite choklad? Eller kanske en chokladansiktsmask? Min hy känns faktiskt förvånansvärt bra idag ;)

Vilken underbar dag det har varit idag.

Jag vaknade med fina vänner. Åt på subway med fina vänner. Shoppade ett grymt snyggt linne lite snabbt. Åkte hem och repade med Marcus, Hanna och Jennie. Grillade med familjen plus Jennie, Philip s, Philip m och Annica! Tjockade i oss choklad och frukt med hjälp av Philips chokladfontän som han fick av oss igår. Och så avslutade vi kvällen på vårt garagetak med filtar, kuddar och täcken.

Som sagt en underbar dag som kräver ett bra avslut. Jennie och jag firar två veckor i husvagnen ikväll så nu ska vi somna till en film. Nattinattipuss!


Vaken och naken.

Jisses så sjukt kul vi hade igår!!! Först grillade vi nere vid stångån i det grymt fina vädret och sen fortsatte festen hos Philip med massa lek och spel. Strax innan tolv begav vi oss ut på stan och gick in på sliver/harrys och hade så grymt kul!! Det var en sjukt bra dj igår så vi dansade natten lång!!:D

Jag ska fixa lite bilder från folk när jag kommer hem. Just nu ligger jag på Philips soffa med typ tusen andra vänner och väntar på att alla matställen ska öppna!


Vi har det bra!

Nu har jag det lite lagom bra. Jag slutade jobbet tidigt, åkte till stan, köpte nya skor, köpte lite sminkgrejer och nu sitter jag med en välförtjänt strawberry daquiri i handen med världens finaste vänner!

Ikväll blir det grill vid stångån och så firar vi världens bästa Philip Stenberg som fyllde år förra veckan!
Hörs i morgon!


Grillchill

Nu väntar vi bara på folket! ;)


Uptowngirl!

Nu ska vi se om vi kan få det här att funka, appen har varit helt störd så jag har tagit bort den och laddar hem den igen.

Igår blev det dansträning, klippning av låtar och seriemys!! Sen sov Hanna med mig och Jennie i husvagnen!
Idag har jag hjälpt till med veden i ett par timmar hos familjen Stenberg. Usch vad tråkigt men nödvändigt!

Jag ska strax iväg till Hanna för att grilla med några kompisar och i morgon jobbar jag igen!!
Trevlig jesusflygardag!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/932202/images/2012/pic_202955714.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/932202/images/2012/pic_202955714.jpg" class="image">


You've got your head in the clouds.

Det blev en liten kvällspromenad med Jennie och mamma efter den goda och fettsnåla pizzan. Det är så otroligt vackert nu på våren, alla gröna färger gör mig så lycklig!

Nu ligger jag i husvagnen och väntar på Jennie. Vi ska försöka somna tidigt, haha lycka till.. Så nattinattipuss till er!


Gissa vad?

Jag är typ bäst och har fixat hem blogg.se appen till telefonen!! Så nu kan jag blogga från telefonen, Woho!!

Jennie och jag hade iaf skrattanfall tills långt in på natten och det har jag fått sota för idag! Men jisses vad kul vi hade!
Idag har vi haft dansträning och det gick superbra, det känns som att danserna kommer bli skitsnygga!
Nu är jag hemma hos Jennie och lyssnar på hennes uf-redovisning och väntar på att kock à la Ing-Marie ska bli klar med pizzan! ;) hihi


Rumour has it she ain't got your love anymore.

SÅdär ja!! Då var arbetsdagen, personalmöte och dansträning med Jennie avklarat! Nu sitter jag med tandborsten i munnen och ska strax dra ut i husvagnen för att sova med Jennie. Hehe vi har sovit där i över en vecka i sträck nu. Jag älskar vår husvagn! Det är så mysigt att ligga och somna till en film och slippa att sova ensam!

Med det säger jag god natt!!


jag kan säga att fredagen den 25 maj kommer ni få se The Dancesings som ni aldrig sett dem förr. Haha här ovan ser ni ett av numren som vi ska ha! Svinkul!!!

Jag kör som en Gud!

haha jag provade att köra puchen (stavning?) igår för första gången hos morfar. Han har egentligen haft den sen jag var liten men jag har aldrig vågat köra den då det är växlar på den. Men någon gång måste vara den första!


nästa gång kör jag påvägen!!! haha