Lite för mycket att göra.. precis som vanligt.



Kom precis hem från skolan och träning med musikprofilen. Jag har verkligen tusen saker att göra och jag kommer inte ens hinna med allt tills imorn. Men en sak i taget. Vi får se om jag hinner blogga senare annars så får vi höras imorn, ledsen men det får bli såhär jag hade hellre bloggat och berättat om hur det var att träffa Sofia Källgren igår men hinner inte.


Och så är jag iväg igen.





Nu drar jag iväg på träning med musikprofilen, vid 4 skajag på sånglektion med Sofia Källgren så jäkla skoj och spännande det ska bli! Jag är faktiskt nervös, haha!


Dagens make up - simple black







Jag använde min nya cake eyeliner från MUS idag för första gången, penslarna till den var ju slut när jag var där sist så jag köpte en pensel på MUS igår när vi var i stan. Jag tyckte den var riktigt bra och ser inte sådär blöt ut som eyeliner kan göra och den torkar fortare. För övrigt så blev jag jättenöjd med min sminkning, har lagt svart i globlinjen och suddat ner det i gråbrunt som går över i silver i inre ögonvrån.


Dagens outfit.

Nu ska jag iväg på träning i kulturhuset med musikporiflen, kommer hem efter klockan 5 så vi hörs då.
Har fotat dagens make up men hinner inte lägga in den nu så även den kommer sen.





Jag är förbannad på journalisten.

Vet ni hur det känns att vakna upp till en trist verklighet och bara för att allt ska bli lite jävligare så ska man bli förbannad också. Jag skiter i att personen jag skriver om kan läsa det här och det kan nå hennes öronen för det vill jag fan att det ska!
Idag stod det i tidningen om gårdagen och om vilka band som spelade på torget och vilka som var där, MEN INTE ETT ENDASTE ORD OM ATT VI VAR DÄR. Vi THE DANCESINGS. Förra hösten när vi hade vår show på Saga teatern så fick vi väldigt mycket uppmärksamhet av all möjliga tidningar, vi var nog med 4-5 gånger varav 2 gånger i Corren men på LINKÖPINGSDELEN, inte Åtvidaberg.
När vi sen skulle ha vår show i Åtvidaberg och gick till Corren här i Åtvidaberg så ville inte kvinnan som skrev artikeln om igår skriva någt för hon ansåg att vi hade fått "tillräckligt med publicitet". Redan då tyckte jag att det var jävligt konstigt att Åtvidaberg inte var stolta över oss och visade att vi var därifrån medans Linköpingn skrött om oss på ett helt uppslag och vi fick även en bils på framsidan av tidningen. De var även på vår show och skrev en artikel efter att vi var fantastiskt duktiga och proffsiga för att ha gjort allt jobbet själva "The Dancesings har stil" hetter artikeln och jag har aldrig varit stoltare än när jag såg den och den stora bilden som täckte halva sidan.

Nu vägrar hon ännu en gång att skriva oss och det känns så jävla kränkande, jag ska fan skicka in en insändare till tidningen och skriva hur jävla dåligt det är av henne!
Vi gjorde faktiskt en väldigt bra insats igår trots att vi knappast hunnit träna något, jag är i full gång med att ladda upp filmerna på youtube så ni får se här allt vi har jobbat med. TDS är bäst. <3


TDS + Viktor.


Emma sminkar - Petra

Jag fick som sagt äran att sminka Petra till studentskivan med filmtema igår. Hon skulle vara Tingeling så det blev grönt med lite limegrönt/gult i. Jag blev grymt nöjd och det tror jag Petra också blev vilket alltid är lika kul.







För ovanlighetes skull så blev bilderna också riktigt bra. :D Det kanske är så att petra är lättare att ta kort på än mig och att jag har 500 meter långa ögonfransar som kameran vill fokusera på hela tiden.


Min fina svarta lilla pälsboll. <3

Tack för alla fina kommentarer, jag har så fina vänner som alltid ställer upp i situationer som de här.
Lilla Dumbo har det bra nu veterinärerna gjorde verkligen allt de kunde för honom men han piggnade aldrig till.
Usch nu tjuter jag igen. :(
Men vi har haft vår underbart fina lilla svarta pälsboll i 8 år nu så det är så hemskt att han är borta. Jag älskade Dumbo och vi har en massa fina minnen av honom. Det här är egentligen ett lite för känsloladdat ämne att skriva om men nu vet alla hur det ligger till. Jag hgar det jävligt jobbigt nu med all stress, magont och så sorgen efter Dumbo så jag tror att uppdateringen i helgen kommer bli lite dåligt men ngt inlägg om dagen lovar jag iaf.


Dumbo igår <3

Man får försöka se det från den ljusa sidan att han hade ett bra liv, fin familj och fick en massa bebisar och slipper nu att lida men det är lite svårt just nu. Just nu vill man bara spola tillbaka tiden.


.

Det gick inte vägen. Jag saknar redan min svarta lilla pälsboll.

Dumbo mår jättedåligt fortfarande så o...

Dumbo mår jättedåligt fortfarande så om han inte är bättre imorn får vi ringa till veterinären. :( sen så är magontet tillbaka men det går upp och ned. Jag känner mig inte alls redo för att uppträda imorn vi hade verkligen behövt en vecka till på oss, men det är ju TDS vi pratar om vi ska klara det här. Hörs imorn puss på er.<3


Hemma från djurdoktorn.

Nu är vi hemma från veterinären med en tilltufsad och helt uttmattad Dumbo. Stackars lilla Dumbo, de var tvungna att söva honom när de skulle klippa tänderna och han tycker det är jättejobbigt efter. Minns förra gången han blev sövd då var han likadan som han är nu, som en lite bebis. Han ligger för tillfället i sängen bredvid Anton och sover. Veterinären tyckte iaf om honom jättemycket och tyckte att han var väldigt snäll och social, chinchillor är ju lite kända för att vara bitska och sura men inte våra inte!


Lilla plutten och gosat ner nosen i handuken.

Nu ska vi hämta Petra, jag ska nämlingen försöka förvandla henne till Tingeling. Hihi 

 

Dagens outfit & frisyr.

Godmogon allihopa! Idag känner jag mig nästan helt frisk, har bara känt av magen en gnutta men men det ignorerar vi.. Anton och jag ska åka till vetirinären nu med vår lilla chilla Dumbo. Hans tänder har blivit så långa att han inte kan äta. :( Så vi hörs sen!


Jag har gjort en fläta på ena sidan som jag sen fäst bakom örat på andra sidan.


Eftersom det är så skönt ute idag så har jag faktiskt vågat mig på shorts. hihi


Videoklipp - behind the pokerface på balen!

Jag kan glatt meddela att jag mår mycket bättre idag, verkar som att mardrömmen är över nu. Så skönt!
Jag håller på att ladda upp en massa videoklipp från balen på youtube och här har ni det första.
Bakom det änglalikaleendet gömde sig tro det eller ej... monster-Emma som hade både ont i fötterna, skavsår, kramp i kinderna, ont i ögat och var väldigt törstig. Watch and see. Haha




Bilder från balen del 1.

Här kommer en massa bilder från i lördags då jag fick dansa bal med mina underbara vänner och mycket stiliga danspartner Daniel. Dagen var underbar på alla sätt och vis, vilken tur med vädret vi hade! Dock så har jag fortfarande ont i fötterna, helt sjukt! Tack till balkomiten som fixade allt så bra och med så högstandard. Det var på en helt annan nivå än de andra åren.


bästa och finaste danspartnern ever!


jag bakifrån.


och en bild tsm :)


den kända Emmaposen. hihi


En bättre bild bakifrån.


Från sidan.


såklart så åkte vi i fin bil till sporthallen!








Amanda var så finfin :D




of course så var vi i musikprofilen tvugna att sjunga en trudelut, nationalsången 3 stämigt.


bostonvalsen var min favoritdans, vilken var er?




Mina fina vänner Lovi & Dan.






Nathalie var så sööt! :)


John är ju bara för söt på den här bilden.


Visst matchar de varandra bra?


Min vackra Lovi. <3


Danneponken. :)


Gööllegööll!


Lovis superfina och kreativa frisyr. Det är ett armbánd som matchar hennes halsband som de fäst i håret. Snyggt va? :D


Stiliga pojkar.




Nattis och jag.




Nattis, jag och Lovi.


helbild








from the back


Mary jag och morfar.


me and madre


Anton fick med vara med på bild. hihi


honeyponey :D











Efter den andra föreställningen.

Danne tycker att det är väldigt skönt att det är över. Haha


Lovi hjälper mig med mitt halsband som hade en tendens att lägga sig fel hela tiden.


Visst matchar vi bra? Precis som det ska vara.


Jag, Petra och Mia :D


Lilla farmor.


Lovi svalkar sig


Som sagt ont i fötterna får man..


Elinpelin. :D




Jag hade visst missat lägga över resten av bilderna så jag får helt enkelt slänga upp ett inlägg till senare med resten av bilderna. Någon som längtar tillbaka tills i lördags eller längtar tills det är din tur att dansa?





Mina ballockar.

Som ni säkert förstod på min mobilblogg igår så är jag sjuk och har legat med en fruktansvärd magsmärta sen ungefär klockan 3 igårnatt. Idag fick vi bekräftat från vårdcentralen att det antagligen inte är magsjuka utan något som liknar urinvägsinfektion. Förstår inte hur det går ihop sig eftersom jag har ont i magen och inte när jag kissar. Men men jag ska äta ibumetin 3 ggr om dagen och dricka citronvatten. Jag känner mig faktiskr bättre än igår då jag var helkt utslagen och jag hoppas verkligen jag blir frisk till imorn, vi ska nmligen uppträda med TDS på torget nu på fredag och jag har inte kunnat vara med ngt att träna. :(

Jag kommer starx börja ladda upp massa bilder från balen men innan det ska jag visa er hur vi fixade mina ballockar.


Om ni bläddrar ner i bloggen lite så swr ni de fula telefonsladds/1800-tals lockarna. Även i överhåret på den här bilden ser ni ngr lockar som fotfarande inte är urborstade. Det ni måste tänka på när ni gör de här lockarna är att ni inte kan ha en "för hård" spray då dom går ur nästan helt när ni borstar dem då. Men visst blir lockarna underbara?


Ni fattar inte hur dåligt jag mår, kramper...

dsc00001 (MMS)

Ni fattar inte hur dåligt jag mår, kramper i magen och illamående. Jag har nästan inte sovit ngt inatt jäkla skit jag har verkligen inte tid att vara sjuk:'(


En bal på slottet.

Vilken dag det var igår, som en bal på slottet fast ännu bättre.
Jag kände mig verkligen som en liten pirnsessa i en rosa bakelse.
Men idag värker fötterna och jag har en massa skavsår efter klänningen (som gick sönder) under armhålorna.
Om man vill vara fin får man lida pin stämmer verkligen bra!

Orkar inte blogga en massa idag jag har varit iväg mellan 14-20.15 och sjungit med musikprofilen så nu är det skräckissöndag som gäller sen sova. Hoppas ni förstår, imorn får ni en massa bilder och en liten sneakpeak får ni här nedan ;)


här har ni prinsen och prinsessan. hihi


En dans klar en kvar, jag är redan trött o...

dsc00118 (MMS)

En dans klar en kvar, jag är redan trött och jag vet att bilden är dålig men orkade inte gå ut och ta en(a) hihi ska fixa en till er sen. Jag är iaf supernöjd med både hår och klänning!


ring ring bara du slog en signal.

Godmorgon allihopa!
Vi är i full gång med min håruppsättning och just nu ser den... förjävlig ut HAHA. Men lugn det ska ser förjävligt ut innan man har borstat ut lockarna, hihi. Ser ut som en typisk brutta från 1800-talet vilken är so not Emmastyle!


haha vad tror ni ska jag måla en nummerbricka i huvudet också? Eftersom jag har telefonsladdslockar så skulle det ju vara lite häftigt eller vad tror ni?


Det coolaste på länge!

Oj oj oj hör och häpna jag är redan redo för att hoppa i sängen för vila ögonen inför den stora dagen.
Kvällen har varit jättemysig, familjen Hilbert var här och grillade och honeyponey var också här en sväng. jag har också hunnit med lite skolarbete och provsminkning inför morgondagen. På balen vill jag ha en hyfsat ljus make up och inte några starka färger. jag ska försöka hinna med att blogga i morgon men jag kan inte garantera, annars så slänger jag nog iväg någon mobilblogg under dagen ska ni se. Hihi

 
Det här är bland det häftigaste jag har sett ni måste kolla på det! Hilbert visade mig det för ngr månader sen men jag kom aldrig på vad det hette sen igen. Haha

Godnatt nu allihopa så hörs vi i morgon, åh jag längtar!


Film från festen med bondgårdtema.

Ja såhär kan det gå till när bönderna har fest..





Jag ligger i solen i det stekheta vädret o...

dsc00116 (MMS)

Jag ligger i solen i det stekheta vädret och titta vad min mammi kom ut med, hihi ni ska få en rolig film om en stund så kika in om någon halvtimme timme:)


Godmorgon allihopa! Humöret är på topp och...

dsc00115 (MMS)

Godmorgon allihopa! Humöret är på topp och vi sitter i bussen påväg till gamleby:) har precis blivit överfallen av jokke men oroa er inte jag kom undan utan bestående skador. Ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem sen puss!


Natttiiipaatttii

Nu har jag kollat klart på Bella och Tyra show som har blivit en liten drog sådär på torsdagskvällarna. Jag tycker verkligen om programmet, Bella och Tyra är både väldigt sköna och avslappnade personer och det måste inte vara så perfekt hela tiden utan det är lite mer personligt än vanliga tvprogram!
Har ni sett sett att det ska komma Kenza och Tyra show i höst? :D Synd att Bella inte ska fortsätta men det kommer istället en helt ny show vilket ska bli spännande att se. Kenza är min absoluta favoritbloggare (Linda har den mest inspirerande bloggen men älskar Kenzas personlighet och kläder). Hon är så genomsnäll och en bra förebild för unga tjejer. Jag längtar!


Enligt mig är Kenza en av Sveriges vackraste människor, jag är så avundsjuk på henne!

Nu ska jag ta mig till sängen så jag för en gångs skull somnar skapligt. I morgon ska vi till gamleby med klassen och sfi så det blir en heldag ute och kolla på lite djur och kanske köpa något glass. Hihi myspys.
Klockan 4 är det en sista balträning och efter det måste jag provsminka mig inför balen. Honeyponey kommer också förbi en sväng!

Godnatt allihopa!


Min mat, mums!

dsc00109 (MMS)

Min mat, mums!


Sommar sommar sommar!





Sitter ute på altan i sommarvärmen och skriver på arbetet om hedersmord, jag är typ klar nu.
Det luktar grillat åh det känns som att det är sommar, kan vi har sån tur att vädret på lördag när vi dansar bal blir fint? Längtar tills jag får min fina frisyr, mitt fina smink och min underbart fina klänning!


Tävla om en goodiebag!

Jag är med och tävlar om en goodiebag med en massa sommarfavoriter i på Linda Hallbergs sminkblogg. Det är min absoluta favoritblogg som ni vet så gå in och ta er en titt. Det är inte bara för att hon har världens snyggaste efternamn utan också för att hon är en otroligt duktig make up artist och jag har fått äran att ha blivit sminkad av henne. Även ni kan vara med och tävla! :)




Dagens make up







Det är värdelös att sminka sig när det är såhär fint och varmt väder ute.
Är hemma efter en förmiddag i skolan och en glass med vänner efter maten.
Nu måste jag fortsätta på lite arbeten för jag ska tillbaka till skolan klockan 4.

Puss på det underbara vädret!


Goodnight sweethearts - Acabellas feat tenors

Nä vet ni vad jag är helt varm och konstig, pendlar mellan skållhet och iskall mamma fick stå och föna på mig med hårfönen förut för jag frös. :S Jag har iaf ägnat en halvtimme åt att träna på mitt solo, nu sitter iaf melodin ordentligen texten är fortfarande sådär men jag får träna imorn också. Jag fattar inte att vår första konsert är redan på söndag. Det känns som jag hade behövt all träning jag missade under min apu på 4 veckor.
I morgon så slutar jag efter 5 någon gång, antar att det drar över eftersom vi repar. Efter det tror jag att jag ska sminka Petra som ska på studentskiva och vara utklädd som Tingeling. Rollen är perfekt för henne! Hihi

Sen måste jag verkligen sitta hela kvällen och skriva arbeten och plugga text på mitt/mina solon.
Så skönt när den här och nästa vecka är över, då kommer jag att kunna släppa liten utav stressen för just nu pendlar mitt humör upp och ner fort som bara den. Idag i kyrkan höll jag fan på att börja tjuta när jag sjöng mitt solo, det är så pinsamt att stå där och inte kunna.. Bläääää!


Aja nu säger jag och Acabellas+Elin och Mia godnatt. Riktigt snyggt tyckte jag vi gjorde den här låten så jag tycker att ni kan titta på filmen som endast är ett par minuter men vi har repat timme efter timme. Plus att det tog 93 minuter att få upp den på youtube. ;)

Godnatt!


moknvpa

Idag har jag inte varit på humör. Jag vaknade vid 7 och var så trött så jag bokstavligen tänkte skita i skolan men kom iaf upp vid ungefär kvart i 8 vilket gjorde att jag i princip bara fick sätta upp håret i en tofs, slänga på mig lite kläder och lite smink. Dagen har bestått av 3 föresläsningar och 2 var jättetråkiga med oinspirerande föreläsare, hatar sånt. Efter det hade ngr tvåor aktiviteter med alla treor men jag vet inte riktigt vad det hade tänkt med. Alla var lite halvförnedrande och så innehöll det väldigt mykt sexställningar, alltså lite väl barnsligt. Alla vet fan hur man har sex, hade ni brist på sexställningar till ert eget sexliv så ni behövde lite inspiration eller vad var det frågan om?

Sen blev det träning i 1,5 timme i stora kyrkan med musiken. Mitt ena solo går verlkligen bajs så jag får plugga på som bara den idag. Som att jag inte hade nog med saker att göra.
Nu ska jag iaf cykla till stallis och köpa glass med Anton och Elin.




I believe I can fly - Emma



Fegar gör jag på det högsta även fast jag inte gjort det på träningarna så det kan man ju störa sig lite på.
och så ser jag ut som en rädd liten myra men det var så jag kände mig också eftersom jag faktiskt inte kände mig bekväm i att sjunga den här låten (i den här tonarten). Men men ta mig som jag är!


Sångträning



Videon är klar om typ en kvart och mina ögon vill verkligen bara falla ihop så jag orkar inte lägga upp den ikväll utan den kommer imorn. Ni får istället en video från en musiklektion i skolan. I have a dream tränar vi här.
Godnatt allihopa!


Konsert på kulturhuset!

Äntligen har jag tid att blogga. Ni ska bara veta hur stressad jag varit hela dagen, direkt efter sjukgymnasten så fick jag skynda upp till kukturhuset för att genrepa inför kvällen, klockan 5 bar det av hemmåt. Då skulle jag hinna duscha, sminka mig, locka till håret och sen äta tills klockan 6. Klockan 7 började konserten och herregud vad lång den var, lite för lång faktiskt, 1 timme och ca 40 min. Det gick inte bra att sjunga min sololåt I believe I can fly vilket var väntat eftersom jag tyckte den var alldeles för hög. Jag ska lyssna på inspelningen och om det inte låter alltför illa så lägger jag upp det här. :)
Acabellas var lika suveräna som alltid, hihi.




Anna och jag envisades med att halvblunda på alla foton. ;)


Acabellas








goodnight sweet heart, acabellas feat tenors! hihi

Nu håller jag på att ladda upp I believe I can fly och jag ska ladda upp goodnight sweethearts också.
Hjälp är klockan verkligen tjugo över tio?


Wihooooooooo!

Tjooohoo!
Hur mår ni idag? Jag mår prima men jag var fruktansvärt trött imorse. Nu har jag Lovi, Anton och Erica tränat igenom projektredovisningen och delat upp vårt arbete om hedersmord. Det känns riktigt bra.
Så nu ska vi pipa iväg till skolan i spöregn och äta mat. Slutar vid 4 idag och ska då direkt till sjukgymnasten.
Vi hörs alltså senare på dagen om jag inte lyckas slänga iväg en mobilblogg. Hihi






och helt plötsligt blev humöret på topp.

jag kollade in på www.surfthechannel.com för att kolla om nya ghost whispere avsnitt kommit upp och guess what? Det har kommit hela 3 stycken nya, jag hoppar av lycka och har redan kollat på 1. Men nu är det så sent så det blir inget mer förrän imorn.



Godnatt allihopa och puss på er!


Jag ser ut som en liten piga. Hihi

Mamma håller på att göra sista finpusten på min balklänning inför lördagen. Eftersom jag var tvungen att byta skor till mina svarta gladiatorklackar (vem ser skorna under klänningen liksom?) så var klänningen ngt för lång, tur att jag har en duktig mamma. Nu vaggar jag om kring i huset i min supersnygga underkjol och lurar Andy att det är min riktigt balklänning. Hihi


Sen ska den ju sitta under tuttarna men jag kände att jag ville inte visa upp min nya fina balbh för alla läsare, ni skulle bli så avundsjuka haha. Så jag drog upp den.

Dags att göra ett sista prov sen ska jag fortsätta läsa lite om de dövas riksförbund innan det blir tack och adjö och godnatt. Imorgon ska jag till sjukgymnast och sjunga på konsert på kulturhuset.


snyggingen Emma





Fan vad het jag är med mjukisbyxorna uppdragna ända upp till brösten. Haha mitt humör är verkligen inte på topp det började redan vid solariet. Orkar inte förklara men det blev fel när jag skulle ställa in tiden att sola och det slutade med att solariet satte igång på 13 minuter istället för 30, alltså fick jag springa ut efter 13 minuter och sedan lägga mig i en kvart till. De sista minuterna så bränner det så mykt på svanken och rumpan att jag höll på att gå ut. Jag blev hämtad av mamma och Anton och vi åkte upp till spåret direkt. Mitt humör blev inte bättre av en bränande rumpa och svullna fötter som gjorde att jag fick ont i fötterna. Sen att jag hatar elljusspåret var pricken över it. Gaaah jag bev så förbannad att det nästan slog blixtrar ur öronen på mig.

Nu ska jag duscha!


kul rubrik

Lite sådär panikuppdatering, det blev ett himla strul idag för vi skulle tydligen vara i skolan och ja vi fick alltså bråttom så jag har knappt ngt smink på mig överhuvudtaget så därmed ingen dagens make up. ;) Direkt efter skolan kollade jag lovi anton erica och emma på när mörkret faller. Hemsk film som jag sett 1 gång tidigare men vi ska göra ett arbete om hedersmord så jag fick helt enkelt bita ihop och se den igen.

Nu ska jag upp och sola direkt efter det ska jag gå spåret med min familj. Efter det ska jag plugga.


All by myself!



Andy den dumbomen lämnade ju oss idag, så jäkla skoj det har varit att ha honom här de här dagarna. Jag tror seriöst att han är typ lika galen som jag. I lördags när vi var i Linköping så stod vi och dansade tävlingsbugg på filbytetorget, haha vad folk tittade! Jag ska be Jennie skicka filmen på oss så ska jag visa det för er. Btw så får ni hålla utkik för jag har en hel det filmer jag har glömt visa er.

Nej GODNATT nu på riktigt och puss till Andy som nu är tillbaka i Dalarna!


Im done!

Åh så skönt det känns att jag precis har gjort sista finputsen på mitt arbete och att jag också blev himla nöjd med det. Det har varit bland det mest intressanta arbeten jag har gjort och jag är glad att jag valde det här ämnet även fast det inte fanns några direkt fakta att bygga det på för det blir roligare att skriva när man är intresserad det man skriver av.
Dessutom, hur mycket har ni hört om utvecklingsstörda som föräldrar? Ni får säga till om ni vill läsa mitt arbete för det är ett ämne vi alla bör bli kunnigare inom och uppmärksamma. Dags att sätta i sig en majskolv, jag vet att det är sent men jag har varit så inne i mitt arbete de 2 senaste timmarna att jag inte kunnat slita mig.


2 av mina källor jag har använt mig av till mitt arbete, väldigt fin film och väldigt hemsk men givande bok.
I morgon har vi Ann hela dagen och jag har även 3 musiklektioner, måste också ta mig till gymmet gud det var nästan 2 veckor sen. Jag kommer iaf sitta rätt mycket hemma och jobba och börja på ett nytt arbete, fritid och handikapp om jag inte minns helt fel. Hoppas jag hittar ngt spännande ämne även där.

Godnatt allihopa!


Shopping.

Nu ska jag visa bilder på lite av det jag shoppat de senaste dagarna, jag minns inte allt riktigt (det är nackdelen med att inte ta bild direkt när man kommer hem från stan) men jag fick med det mest intressanta iaf. Hihi


läppstift viva la diva - 80 kr Cubus
kajal snowflake - 130 kr Make up store
svart cake eyeliner- 145 kr Make up store
 



Ett wonder kit från MUS, innehåller 4 mineralfoundation i puderform med massa fint skimmer i. Med det får man även 2 stycken sammetslena borstar, eftersom jag är medlem fick jag det för 495 istället för 795. Dock går erbjudandet ut på måndag, alltså imorn, så om ni ska ha får ni vara snabba!


Hårsmycken från Glitter - 50 /förpackning.
I påsen har ni mitt halsband och örhängen från Hallbergs guld, men det får ni inte se förrän på lördag - 298 kr



Studentskor - din sko 399 kr



Bikini - twilfit ca 450 kr, den var ngt dyrare än vad jag brukar ge för en bikini men hallå kolla jag var tvungen att ha den. Plus att den har bättre passform än de billiga bikinisarna.



gladiatorsandaler med nitar - din sko 199 kr (köpt på barnavdelningen därmed det billiga priset).

Jag glömde ta kort på hårsmyckena jag köpte idag på glitter och sen så tyckte jag inte det var så passande att lägga upp min bh till bal och student här, så det får ni fantisera om. ;) haha


Inget är godare än subway, kyckling med cu...

dsc01578 (MMS)

Inget är godare än subway, kyckling med currymajonäs i :d mums! Jag har iaf hittat smycken till balen och sen spännen till håret, köpte även ett par skor. Visar det ikväll och shoppingen från i fredags!


Påväg till stan (igen!!) vi ska lämna andy...

dsc00101 (MMS)

Påväg till stan (igen!!) vi ska lämna andy och köpa smycken till balen. Jag har egentligen inte tid med det här men men lika bra att få det gjort! Puss puss puss;-)


Blir det fint väder i morgon? :)

Time to sleep, i morgon hoppas jag på fint väder så man kan ligga ute och sola lite. Nu kan jag heller inte vänta längre utan jag måste ta mig ner till solariet och lägga mig där den långa halvtimmen då det är alldeles för varmt och tråkigt för att tycka att det är speciellt skönt. Men men jag vill inte dansa bal som en blekfis så det är bara att bita ihop. Dock är ju den naturliga solbrännan allra snyggast, men vad gör man när det bara regnar? Hihi

Visst ja i morgon måste jag skriva klart mitt arbete om barn till utveckligsstörda, vi får se hur det går. Håll tummarna! Godnatt alla fina, sov så gott så höres vi i morgon.
Btw så skönt att statistiken har återgått till det normala, jag har ca 20-30 mer unika besökare både idag och igår. Jag har saknat er!


Min fina lördag!

Åh vilken underbar dag det har varit idag, vädret har varit helt fantastiskt. Att vakna av att solen lyser är nog bland det bästa som finns.
Dagen började iaf med en tur till stan med Anton och blåögda-Andy, där inne mötte vi även upp Jenniestumpan.
Min fina och talangfulla vän Elin Saanum gick självklart vidare i skivkontraktet (som vi var på audition till i fredags) och tävlade på gränden idag, självklart ville vi vara där och visa vårt stöd. Och guess what? Hon kom vidare till final! Du är bäst Elin!
Efter det blev det en glass på Bosses och raka vägen hem för att åka till stugan med en massa rumpnissar.
Nu sitter jag framför tvn och blir jättefin i håret.





































Tack alla för att ni är så underbara och fina och gör mig så himla glad, nu på kvällen trillade Johanna min lilla prick över i:t in. Mys pys!





Party med tema bondgård!

Nu ska ni få ett litet bildregn med massa bilder från gården, det blev verkligen jättelyckat. Jag hade superkul kvällen igenom trots en aning huvudvärk. Så kul det är med maskerad när alla har gått in för det. :D hihi
































































































































Mikaela får avsluta det här inlägget, tack alla för en supertrevlig kväll det var verkligen skitkul! :D
Jag fick också äran att sminka Lovi som höna vilket var skitsvårt men visst blev det häftigt?
Puss på alla och kvällen! <3



On our way to stuuuugan!



Hemma från stan och nu har vi packat och bytt om för att åka ut till stugan en sväng.
Ikväll /senare ska Annica och mamma träna på att sätta upp mitt hår inför balen. Då har jag ngr timmar på mig att fixa lite rolig uppdatering.

BTW JAG ÄR TILLBAKA PÅ BLOGLOVING, moh yes :D
Välkommna tillbaka allihoapa!


I stan och äter glass, lovar en massa uppd...

dsc00095 (MMS)

I stan och äter glass, lovar en massa uppdatering ikväll:d igår var skitkul<3


Nu drar vi på maskerad hos dan. Lovi är hö...

dsc00077 (MMS)

Nu drar vi på maskerad hos dan. Lovi är höna och jag är katt, temat är bondgård. Ikväll lovar jag ta massa kort, wie så kul det ska bli! Puss<3


Dagens outfit & make up.

Idag var jag tvungen att gå upp redan vid 7 eftersom tandläkarna tyckte det var nödvändigt att jag skulle vara där redan tjugo i 8, gäsp säger jag bara! Jag, Anton, Danne och Andy hade iaf jättekul igår och spelar skip-bo och lekte en jätterolig lek, jag kan berätta om den någon gång. Hihi
Tandisen tog iaf en titt på mina framtänder men såg inte om det var ngt fel så hon ska skicka vidare bilderna till en speicalist. Blää hatar tandläkaren och min tänder!
Nu ska jag strax till stan med mamma, Hanna och Lovi. Vi ska fixa det sista sakerna till balen och sen studentskor.













Nu ska jag kolla på Bella och tyra show, kissie gästade ju där igår. Det får man bara inte missa haha!
Have a nice day!


straight as a gässtrå!



Jag lyckades få håret rakt idag, nu ska jag spela skip-bo med Anton, Danne & Andy :D