TDS

Undrar ni hur träningen gick? Är ni nyfikna? Joo jag ska tala om för er att det gick riktigt bra! Vi började att koreografera till låten fire och det vi har gjort hittills är grymt!! Så bra jobbat till er som var här, Emelie, Jennie, Hanna, Jennica, Anton och jag!


sjukt heta,tyvärr togs bilden efter Jennie och Jennica gått!

Nu ska vi också skaka liv i TDSbloggen som legat nere länge nu..
Så följ den för det allra senaste som händer på TDSträningarna osv. :)

www.thedancesings.blogg.se

Nu ska jag vänta en liiiiiten stund till på Kenza och Tyra show men om det inte funkar om ngr minuter så stänger jag av och kolla i morgon istället. Ska jobba heldag i morgon också på dagis, nicebajs.
Godnatt alla muppade muppon :D


kul dag på jobbet

Hooome sweeet home! Måste säga att den här dagen har varit riktigt rolig, att ha musiklektioner gick jättebra så jag hade inte behövt ligga och vrida och vända inatt för att jag var nervös. Så fram till lunch gick ju allt utav bara farten och sen var det bara 3,5 timmars jobb på frita som återstod! :)
Idag har vi ju TDS första dansträning med på väääldigt länge. Vi ska börja med nytt projekt som är ganska brådskande om vi ska hinna och tror ni inte frimärksklubben har bokat vår danslokal ikväll eller? Faaan vad irriterande!! Aja vi får använda oss av vårt vardagsrum som vi gjorde förr i tiden, hihi huvudsaken är att vi kommer igång nu.. Annars hinner vi aldrig.




första frosten.

God morgon, har ni sovit gott?
Det har inte jag.. För det första så kunde jag inte somna och jag hoppas verkligen inte det är början på en ny period med sömnlösa nätter. Under hela min skolgång i princip så har jag haft sömnproblem men nu de senaste månaderna har jag somnat så fort jag lagt mig.. Vi får hålla tummarna.
Idag väntar det mig som sagt 8,5 timmars jobb men det ska jag nog klara.. Hoppas jag. ;)
Klockan 18 ikväll är det också dansträning, dock var lokalen upptagen för frimärksklubben skulle vara där (herregud).. Så det får vi lösa när vi kommer hem!

Ha en bra dag allihopa så hörs vi ikväll!


idag är det frost ute.. brr!!

Super nice kväll

Har haft en sjukt rolig kväll hos Stenbergs!! Det blev marrängswich coh chokladmuffins och  massa skratt. Haha
Vi kollade idol, Berg flyttar in och Välkommen åter också. Berg flyttar in är som sagt ett av mina favorit program och Välkommen åter är sjukt roligt stundvis, älskar receptionisten!! HAHA hon är bäst.






Anton och födelsedagsbarnet!!

Hoppas du fick en bra dag Johanna, på lördag blir det utgång och då slår vi klackarna i taket på krogen! :D
Nu är det bara Jennie och Hanna som ska fylla 18 så blir det snart hela gänget!
Nä nu måste jag verkligen sova, ska jobba i 8,5 timmar i morgon. Är nervös inför musiken men jag tror det kommer gå bra! Hoppas det iaf.. God natt mina kära läsare! ♥

choklaaaaaaaaaaad

Haha nu har vi nästan hela släkten här, både morfar, mary och farmor har droppat in här. Men det är bara mysigt med lite besök! Om ni varit här någon gång så vet ni ju om att det går inte en kväll utan att någon kommer förbi en sväng lite spontant, hihi älskar alla våra spontanbesök. Vad vore psykhemmet på Trastgatn 7 utan dem? :D
Vid 19 bär det iaf av till födelsedagsbarnet för att mysa med paket och idol. Jag ska faktiskt övningsköra dit tror jag hihi nu är jag i farten.


åhh jag har varit sjukt godissugen de senaste dagarna, på bilden ser ni mitt favoritgodis. Har ni någon favorit?

Nä dags att skriva ett kort till Johannisen! :)


Grattis bästaste Johannapanna på 18-års dagen!

Med risk för att låta som en gammal tant så måste jag säga "tänk att Johanna blivit så stor". Ni förstår att när jag var liten så ville jag ha en lillasyster, sen tror jag inte jag förstod vad det innebar riktigt men jag ville iaf ha en.
Men jag fick ingen, istället fick jag Johanna och Julia. De fick bli mina småsyskon och Johanna blev ju också min bästa kompis, för vi har verkligen hållt ihop i alla år sen vi var små bebisar.
Jag har så många fina minnen med dig att jag vet inte vart jag ska börja och jag vet också att det kommer bli många fler minnen för dig är jag inte rädd för att förlora. För jag vet att jag alltid kommer att ha dig, vad som än händer. Vi har varit med om så mycket tillsammans och vi har hjälp varandra genom så mycket!

Kommer du ihåg när:
- jag gav dig godis när du var liten fast du inte fick (hey jag var också liten och förstod inte)
- sheriff schampo
- alla Lisebergresor
- Öland, vår semesterort ♥
- "Emma charmen"
- När vi åkte svarta backar i Romme
- "Kyli Mikju"
- alla gånger du pratat på kvällarna tills jag har somnat
- den gången jag ringde och grät i telefonen till dig (det har aldrig hänt förut

Jaa listan kan göras så myckety längre men jag har hjärsläpp..
Du är iaf bäst och jag vet att du ställer upp i vått och torrt, du har aldrig svikit mig och det kommer du inte göra heller. Älskar älskar älskar dig bästa vän.









TOGETHER WE'RE UNBREAKABLE!


Fan vad jag är bäst.

Gissa vad? :D Det gick superbra att övningsköra så nu är det bara att fortsätta att träna och träna så jag kan skriva in mig på körskolan och skaffa det där kortet som alla tjatar så mycket om!
Det var bara på slutet det gick sådär när jag skulle parkera bilen, jag blev så nervös när pappa, Anton och Hilbert ställde sig och tittade på mig och skrattade så det gick lite hoppigt ;) haha


Jag och bilen är bästisar. Hihi

Nu ska jag sätta mig och skriva ihop ett gulligt litet blogginlägg och leta lite bilder.
Ikväll ska jag ju till dagens 18-åring!


This is me today






tut tut

Idag blev det fika på Sandelius med JB, Martin, Johan och Lovi. Var kul att se dem igen det var så länge sen och vi BF:are har ju aldrig tråkigt tillsammans. Så det blev mycket prat, skratt och lite skvaller såklart. ;)
Sen planerade vi utgång på lördag, det ska bli jättekul. Det var sjukt länge sen jag var på krogen nu!


coola Lovi och tuffa Anton

Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska övningsköra nu! haha för första gången på typ ett år, men det ska nog gå bra. ;)


never goodbye

Sånglektionen gick bra, men det är ju mycket nytt med andning och sångövnigar som jag inte alls är van vid.
Men det ska nog falla på plats, fick 2 låtar som jag ska öva på men funderar på att mejla och byta en av dem. Är inte så sugen på den ena då jag sjungit dem förut. ;)
Iaf när jag kom hem så var söta, rara, fina Elin här hemma. Hon åker ju som sagt till Hollywood på lördag för att spela in låtar och det här var sista kvällen hon hade tid att säga hej då innan hon åker. Så vi har myst framför idol och bara pratat. Önskar henne verkligen all lycka till inför resan, önskar att vi kunde följt med henne!

I morgon så ska jag fika med ett par gammla klasskompisar, usch vad konstigt det känns. Ja alltså att de är mina "gammla klasskompisar", att jag inte går i skolan.. Men men ska bli mysigt iaf! :D Får se hur många vi blir, hittills är vi 4 stycken. Ska fixa lite roligare uppdatering i morgon kan jag lova, ska se om mina ögon pallar ngn make up. De är förjävliga just nu..


Ta mig tillbaka hit NU säger jag ju!! Jag vill Kreta igen, till värmen och solen. Jag vill bara ligga på stranden hela dagarna och bara inte göra någonting. Där mitt största problem är att jag kanske bränner mig lite eller att det blir för varmt så jag måste gå de hela tio meterna till vattnet för att svalka mig!

Nä snart dags att sova nu, det kan ju hända att jag blir väckt vid 6 i morgon och får jobba..
Så nu säger jag god natt och tackar för mig.
Nattinatti


Brått som vanligt!

Nu är jag hemma från jobbet!
Jag hade lite panik där ett tag, fick sms vid halv 12 (som jag såg kvart i 12) att jag skulle jobba i Grebo från 12.30-17.00. Skulle inte hinna med bussen vid 12 eftersom jag stod i pyjamas och nästa gick 13.05 så jag ringde till Nattis. Och gissa vad? Hon skulle med jobba i Grebo och samma tider så hon var så pass gullig att hon tog bilen och hämtade upp mig, TACK!!
Det var iaf kul för det är alltid kul att jobba med någon man känner! 

Nu måste jag fräischa till mig lite för vid 18.10 ska jag till min sångpedagog för första gången, spännande!

 
Dagens outfit

Vi hörs sen!

Blev bokad i grebo så nu jobbar jag till f...

Blev bokad i grebo så nu jobbar jag till fem så vi hörs efter det. Puss


finito

Nä ni fattar inte hur trött jag är och slut i huvudet. Måste sova. Har inget roligt att dela med mig av här förutom att jag blev besviken på Idoldeltagarna ikväll, de kunde så mycket bättre. Trevligt att träffa Petruska också, vi (hon) fick ihop 2 fina brev som vi ska skicka med ner till Kenya.

Godnatt!

Lite för mycket.

Ni fattar inte hur trött och stressad jag varit hela dagen.
Det här cyklandet i det KALLA BLÅSIGA är ju hemskt. Var lite sen i morse så cyklade som en idiot till dagiset. Sen skulle jag cykla som en idiot över hela samhället för att hinna gå ut och gå med hunden och äta med Petra, sen fick jag cykla som en idiot för att hinna till frita jobbet över halva samhället. Ja ni livet är inte lätt utan körkort. Var iaf genomsvett typ när jag äntligen var framme vid fritat. På eftermiddagen så fick jag en liten sockerkick av dem, en kopp med världens godaste dryck cocodream. Det var iaf en blandning mellan choklad, kaffe och socker. MUMS!

Skulle ju gått på dans men jag orkar inte, har typ inte ätit ngt på hela dagen heller. Så känner jag att huvudvärken är påväg också.. :( Vi får se om jag inte får ngt jobb i morgon annars så kanske Emelie vill gymma en sväng på förmiddagen?
Petra kommer iaf hit en sväng ikväll, vi ska skriva brev till våra älskade kenyaner som vi saknar så mycket.


tur att pia hade fixat mat till oss, annars hade jag inte hunnit med lunch alls idag!


fina Petra har klippt lugg, grymt snyggt verkligen!


hihi fail



Hihi en gammal video då vi filmade för att se hur vår "stjärna" såg ut. Rätt nice ändå, den har ju ändå blivit lite vår grej. Något som hängt med igenom alla danser. :)

Nu är vi igång igen!

Tjeeeeeeeena mittbena är det redan kväll? Trots att jag haft mycket att göra så gick dagen så seeeegt, eller eftermiddagen får man väl säga. Tänkte också att det var bäst att jag åt ngt innan klockan 5 gänget kom (vi som skulle göra Kenyabloggen) så jag ställde mig och stekte pannkakor. Problemet var bara det att när jag stod och stekte så kom jag på att jag inte alls var sugen på det :o som tur var fanns det ngr hungriga flickor som kom hit och ställde upp och åt ngr var. ;)

Mötet idag gick iaf väldigt bra, vilken tur att jag satt och skrev "dagordning" påvägen ner till Falerum. Haha
Vi fick en hel del uträtt och datum satta, eller preleminärbokade så nu har vi ett roligt projekt som går av stabeln om ca en månad (herregud det blir hårdträning). Nedå det är inte så mycket vi ska göra men det ska blir kul. Träningarna sätter igång på torsdag och som jag längtar!


det här är videon som tog oss vidare i två uttagningar i TALANG 2010, tyvärr räckte det inte hela vägen men vi var så nöjda över att ens komma vidare 2 ggr. TDS vi är bäst!

Nä nu ska jag läsa ett par sidor i morgon väntar mig 3 jobb, dagis på förmiddag, rasta hudvalp vid lunch och sen frita fram till kvart i 6. Vid kvart i 7 har jag afrikansk dans också! Så det blir en tuff dag, men men pengar tjänar jag. :D

Godnatt!

This is me today


byxor - vila
linne och skjorta - gina
ringar - nelly.com och C.Wallin
halsband - åhlens city och kenyahalsband (handgjorda smycken från Kenya, finns i vår secondhandbutik)





Ni hittar ingen som är sämre på att ta egobilder på sig själv.
Städa var det jag skulle göra va? Suck..

New shoes baby!

Seriöst jag måste ha haft tråkigaste uppdateringen i helgen.. Men men ibland behöver man ha en liten paus från bloggningen också, iaf när man har fullt upp på annat håll!
I Falerum hittade jag iaf ett par snygga stövlar för ett mycket bra pris (de var på rea). De hade tyvärr inte Kenzas höstkollektion så jag får väl kolla det i stan nästa gång jag är där. Det är ju ingen panik! Så nu borde man kanske börja med att städa sitt rum?


mina nya skor från Falerum, märke: Duffy pris: 250 kr (50%)


Godmorgon mina vänner!

Nu är det dags att hälsa en ny söndag välkommen. Vissa människor gillar inte alls söndagar och upplever dem tråkiga men för mig är det tvärtom. Jag har nästan alltid fullt upp på söndagar, det är då man ska fixa sånt man inte hunnit med tidigare i veckan!
Idag blir det att åka en sväng till Falerum för att kolla skor, städa mitt rum, fixa Kenyabloggen och så det blir det möte och filmkväll med TDS. Med andra ord så kommer det bli en riktigt rolig söndag!! :D


Är lite sugen på någon av de här skorna, vi får se om jag hittar ngt som passar.

Dags att äta frukost och göra sig i ordning för denna dag.


trevlans

Typiskt, batteriet i kameran tog slut precis när jag satte i sladden i kameran.
Hade supermysigt och trevligt hos Elin, hon har en underbar familj och släkt! :D
Vi har som sagt bilder men det blir väl senare ikväll/i morgon kanske. Nu ska jag äta kvällsmat och bara slappa i soffan. Det kanske helt enkelt inte blir mer bloggande ikväll, vi får se!

Pöööössss


Nu drar vi!

Nu drar vi till familjen Saanum/Jarhede, blev bråttom i slutet så ni får bättre bilder på outfit osv senare. puss


Grattis bästaste Elin Saanum på 20-års dagen!

JAG LEVER!!
Efter mycket om och men och svett herregud jag har nog aldrig svettats så mycket på ett träningspass. Det rann på både armar och ben, rygg, mage och ansiktet. Haha så det var inte sista gången jag gick på, tyvärr så är alla platser slut till nästa veckas spinningpass. :( tråkigt att de tar slut direkt..

Iaf efter att ha fått duschat och klätt sig så drog vi neråt i en evighet och fixade lite saker till Elin Saanum som fyller 20 år idag. STORT GRATTIS till den underbara ungen som sjunger som en ängel och sprider glädje som ingen annan. Världens finaste flicka har ni där, jag tror faktiskt inte hon kan vara elak! Så vid klockan 4 ska vi dit på rajtantajtan :D
Nu måste jag sminka mig, blir tyvärr ingen rolig make up idag då mina ögon är värre än innan. Gjorde jätteont idag på spinningen när jag blev svettig. Sved som eld. :( Plus att min tofs gick sönder så jag fick ha det hängandes långt ner på ryggen och i nacken. Det var ingen hit!


När Elin tävlade i Worlds championchip (tror jag det hette haha) i sommras i USA - LA - Hollywood. Det är världens största talangtävling och sändes på tv över hela USA. Nästa vecka åker hos tillbaka till LA för att spela in 3 låtar skriva till just henne! Stort lycka till, kommer sakna dig så mycket månaden du är borta men varje gång ska jag tänka på hur kul du har när du är i USA och living your dream! ♥

www.elinsaanum.blogg.se länk till Elins blogg!


God natt

Nu är det dags för sängen och ladda inför morgon dagen. Jag har nämligen bestämt att jag ska gå självmord i morgon, okej det var väl att ta i men jag är anmäld till ett spinning pass på EN TIMME. Jag kommer att DÖ!
Aja ni märker väl om jag lever eller inte efter ett par dagar. Näädåå nu ska vi inte vara såna, jag kommer nog klara det men med lite svett och tårar kanske? Fast det är väl så träning ska vara har jag hört..

Kvällen blev iaf rolig och mysig, lyssna när Hilbert spelar gitarr och sjunger (bästa som finns) och sen blev det att gå in en sväng dit och kolla lite tv, mysa i soffan med söta barnen och sen kolla när de vuxna och sofistikerade spelade golf (wii). Hihi sen blev det lite brottningsmatch påvägen tillbaka till vårt hus. Men det ska vi inte ta här. ;)


här ligger jag och sover på Kreta, ska drömma om att jag är där hela långa natten. åh ni fattar inte hur mycket jag skulle vilja åka tillbaka. jag SKA våga ta de där sprutorna!

Godnatt allihopa, håll tummarna för att jag överlever spinningen och att det här inte blir mitt sista blogginlägg.


frys

Det gick jättebra att jobba idag, det är faktiskt en himla skillnad att vara på frita som personal än när man är APU elev. Sen så gillar jag fritat som jag var på idag, dels så känner jag ju igen lokalerna eftersom jag själv gått där och jaa det är bra ordning osv på det hela. :D
Ikväll blir det lungt, ska kolla idol och kanske någon film? Blir nog att spela lite gitarr med och såklart sjunga en trudilutt till.


ser jag lite koncentrerad ut tycker ni? när inte alls. hihi


Läsarfråga - hemligheten bakom min hårfärg

Postat av: Elsa
Hej, hur har du lyckats få den där färgen på håret du har nu? Vilken färg har du använt, tycker det är fint!

Svar: Hej Elsa!
Vad roligt att få en läsarfråga, det är inte varje dag! Ledsen att göra dig besviken men hårfärgen som jag har nu är typ min naturliga hårfärg. Det var snart ett halvår sedan jag färgade håret! Men innan dess hade jag ju nästan svart hår som jag gjorde slingor i (först avfärgning). Hela kuren tog nästan 20 timmar och slet en hel del på håret så därför har jag låtit det vila. Sen har ju håret blivit lite solblekt också men i underhåret finns det fortfarande nästan svarta slingor kvar.

Men det är svårt att bestämma färg på mitt hår för ibland ser det blont ut och ibland brunt ut. Så det är väl någon salig blandning av både och! :)
Hoppas du fick svar på din fråga Elsa, om ni andra har några frågor är det bara att ställa dem i kommentarsfältet!


min nuvarande hårfärg


såhär mörkhårig var jag innan!


This is me today









Ny kategori "This is me today", där kommer det väl hamna lite egobilder lite då och då.
Snart är det dags att cykla till jobbet, försökte spela in en videoblogg men det blev inget bra. ;)
Talk to you later!


Dagens make up - in the end natural is the best













Frågan är om inte det här ändå är det snyggaste, iaf till vardags.
Kanske skulle man lägga upp lite make uper och se vilken ni tycker är snyggast? :)


Eye cool stick

" eye cool stick är en härlig ögonkräm i stiftform som verkar kylande
  & som stramar till för en uppiggande och fräscht utvilad effekt. ögon-
  krämen reducerar även mörka ringar och svullnader, samt ger en
  massa fukt. den har flera aktiva ingredienser, som kamomill - känt
  för sina mjukgörande egenskaper. stiftet dränerar även huden från
  slaggprodukter. "



Jag har ju provat den här då jag blev sminkad på MUS och jag älskade den. Den hade verkligen den där kylande effekten och jag kände mig inte alls lika torr när jag tvättade bort sminket!

265 kronor kostar den på Make Up Store!

påsen passar bra på huvudet

Åhh det är fint väder ute idag och typ ganska varmt med! Perfekt dag för att jobba på frita då jag har för mig om att vi är ute ganska mycket. Jobbar med Fredrika idag så jag ska passa på att fråga vad hon vill att jag ska göra med dem på musiken nästa vecka och veckan efter. Ska bli så kul men är ändå nervös, tänk om jag inte klarar det? :o

Försöker hitta på ngn god frukost och upptäcker att vi bara har äckliga smörgåsar och inga ägg. :( Buhu. Får väl hälla i mig lite yoghurt bara eller ngt. Det går nog allt ner! Tänkte faktiskt också göra ngn make up idag innan jobbet, inget färggrannt kanske eftersom jag ska jobba (tycker inte det passar då) men ngt snyggt.
Ni får väl kika in här under förmiddagen och se vad det blev för ngt. :)


såhär känner jag för att göra idag, har torra fläckar runt hela ögonen. eftersom jag har så känslig hud runt ögonen så pallar inte riktigt min hud allt smink men jag tror jag hittat en lösning!

Bloggar om den strax!

Klipp ni bara inte kan missa

Waaaaaaaaaaah varför fungerar inte facebook? Waaaaaaah my life is over, jag kommer inte överleva natten om jag inte kommer in på facebook.
YES DET FUNGERADE NU. :D
Någon mer än jag som är lite smått beroende av ansiktsboken? Tror att vi är rätt många!

Kvällen har iaf varit riktigt rolig md Alexander i huset, vi har hunnit med ganska mycket. Idol, mat, paketöppning och så har jag blivit misshandlad (av vem säger jag inte). Självklart så har vi suttit och pratat om allt och ingenting också. Den lilla fuskisen åker ju till Cypern på måndag också, så himla orättvist. :(
Sen har han fått körkort också, stort GRATTIS!

DE HÄR TVÅ SKA STÅ SOM FINALISTER I IDOL 2010





Så grymma och visst Olle gjorde bort sig på solodelen i slutaudition men han är fortfarande BÄST!
Nu säger jag godnatt och tackar för mig.

Sov gott pössgörkor!!


Berg flyttar in

Berg flyttar in måste väl ändå vara ett av de roligaste tv programen just nu? Hon är så grymt rolig och Gunde som hon var hos igår var ju också rolig. Vilken planerare desutom, han är ju värre än mig. Haha
Nu kommer Busk om ngr minuter, vi ska se idol och våldgästa Jennie! (y) hihi hoppas inte hon hinner läsa det här innan. Annars så hade hon nog sina aningar. ;)




This is me today








Inspiration.




Dagens make up - touch of pink











UTAN BLIXT










Slängde ihop det här lite fort! :)
Blått med ett stänk rosa!


Träningsfreak


Simon och Malou

Home sweet home, ska lägga mig och sova bort någon halvtimme. Kanske att jag göra ngn crazy makeup sen. Vi får se vad klockan blir. Ni förstår att igår kollade jag idol och sen filmen "Simon och Malou", riktigt bra och mysigt film kan rekommendera den! Sen efter den var slut så var jag så trött att jag höll på att somna och jag hade redan då ångest över att gå upp dagen därpå så det blev att stänga av datorn och direkt gå och sova!


jag vet inte hur mycket ni fattar av vad de säger (såg den med svensk text) men de pratar svenska ibland. himla rolig film iaf! :D

trött

Ni fattar inte hur mycket jag skulle ha gjort för att fått sova bara lite lite längre idag. Usch jag är inte gjord för att gå upp innan klockan 7, det blir helt fel i huvudet för mig. Har iaf tryckt i mig 2 bananer, kladdat på lite mascara och slängt på mig lite kläder. Idag jobbar jag heldag (08.00-15.30) i Grebo. Som tur var kunde jag åka med Hanna och hennes mamma dit men det innebär att jag kommer en halvtimme tidigare, fast med buss hade jag kommer typ en timme tidigare så det är bättre det. :)
Om jag får jobba utan rast så kan jag åka med Elin hem så håll tummarna, annars så får jag springa till en buss som går 3 minuter efter jag har slutat! ;) Kanske att jag hinner på kören idag? Jag ska iaf träffa Busk ikväll :D


Såhär kommer jag se ut hela dagen! ;) söt va? haha

Vi hörs ikväll, ha en bra dag allihopa!


Såhär gör man träningen lite roligare

Hemma från träningen och ska snart få lite mat i magen. Det var faktiskt riktigt kul idag, på crossen pratade jag med Jennica under de hela 20 minutrarna så det gick fort även fast svetten rann och resten av tiden så tränade jag mage med Busk. Eller jag gjorde inte så mycket för jag är sämst på mage så jag tänkte att jag börjar lite lugnt så jag kan röra mig i morgon. ;) Sen körde jag lite rygg också.

Här får ni se hur man gör träningen lite roligare!



Ikväll blir det idol och film, har inte bestämt vilken än. Robin Hood skulle vara nice alltså!

snyggare än snyggast



Det är viktigt att känna sig snygg när man tränar och snyggare än såhär blir man väl inte?
Med Zac Efron på magen så blir ingen snyggare. Hihi
Nä nu drar jag till gymmet med mammi!


Me today









t-shirt - nelly.com
linne - gina
byxor - vila

F**K U I AM A fashion blogger!

Det är coolt att panta!



Att panta är coolt! Det är miljövänligt och så får du pengar för det. Visste det är inte det roligaste, man blir kladdig av äcklig öl och det luktar inte så gott men vad gör vi inte för att bevara vår planet?
Vi pantade iaf alla våra 12 kassar idag och det blev typ 250 kronor, inte så jättemycket men ändå ngt.
Räckte till fika på Sandelius med Lovi och John och sen lunch! :D
Kul att träffa John som man inte har sett på ett tag!







Efter fikan så blev det att åka hem och ta en lååååång och härlig promenad i det vackra vädret med Elin Magnusson. Har kommit på att det är lika bra att skriva efternamn på alla Elin eftersom jag umgås med både Saanum och Magnusson, det blir lätt förvirrande annars! Vädret är iaf otroligt skönt, det känns som att våren är här istället för hösten!


Det finaste någon kan få.

Seriöst jag befaller er att läsa det här som Johanna har skrivit på sin blogg, tårarna bara rinner.
Det är sånt här som är så kul att läsa, att folk upskattar att man verkligen försöker bry sig och göra sitt bästa. <3

http://thisjohanna.blogg.se/2010/september/for-att-hon-finns.html?_tmp=8ae418f0e8f45bf6452365882b5b2994eb02fd08




Åh vad jag saknar.



Åh jag har suttit och kollat på typ hur många såna härna videor som helst idag. Jag vill bara hoppa in i rutan och stanna där. I min värld är den perfekta dagen just en sån här dag, en dag bestående utav genrepsträning med TDS. Seriöst jag blir nästan tårögd när jag ser det här, det blir varmt i hjärtat samtidigt så saknar jag det så mycket att det gör lite ont också.

Det här är det bästa jag har gjort i mitt liv, tillsammans så skapade vi något fantastikskt.
Vi skapade The Dancesings!


Idol mys med knapriga morötter!

Alltså Elin måste väl ändå vara en av Sveriges gulligaste människor? Hon kan nog inte vara elak mot någon, så om det är ngn som absolut inte blir diva fastän hon blir världskändis (hon åker och spelar in låtar i LA nästa helgen och stannar i en månad) så är det hon. Hon kommer aldrig förändras!! :D
Vi fick också höra låtarna hon ska spela in, de var grymma! Så 2010, det kommer bli kanoners!!

Till idol så knaprade vi bokstavligen morötter med dipp och pratade en massa. Så kul att Julia Olson i från Åtvidaberg är med så pass mycket. Hon är riktigt duktig! Men blir fortfarande irriterad på att det inte är Elin som står där istället för en del som inte alls är på samma nivå.


en gammal bild från 2007, om ett par veckor blir det att slinga håret ljusare. Vad tror ni om det? Så det blir som på bilden typ. Har ju blont löshår som ligger och väntar på mig. hihi

I morgon ska vi fortsätta att städa, måste verkligen städa garderoben och hos chillorna. De ska nog få bada med, då blir de glada. Sen ska vi panta alla 50 miljoner burkar vi har (pluset är att Anton och jag får dela på pengarna), Lovi ska nog hit en sväng, vid 1 ska jag träna med mamma och Anton och Lovi kanske ska med?
Efter det blir det dusch och så skulle ja träffa Elin. Hehe fullt upp!

Usch jag känner mig inte trött utan jag har lust att göra ngt, typ börja städa garderoben. Vad är det för fel på mig? :o Jag kanske har fått ngt städvirus idag när jag hållt på att fixa hela dagen? Hm man kanske skulle duscha? Eller helt enkelt börja städa lite smått.. Nu blir det alldeles för mycket text känner jag!

Vi säger god natt nu och så hörs vi i morgon. Då ska jag berätta vad jag hittade på för buss efter det här inlägget publicerades. Sov gott!


Why don't you need me when I make me so damn easy to need?

Jag har inte hunnit med riktigt allt på den där listan om vad jag skulle göra idag, jag kommer inte hinna med ngn make up idag men då lovar jag er en i morgon istället. Orkar inte sminka mig nu när jag ska sova om ngr timmar. haha men städat har vi gjort, jag har rensat i lådor och sådär med. Ni ska få se hur mycket underkläder jag ska slänga. Gamla grejer som bara legat och skräpat i min överfulla låda i år.
Garderoben hann vi inte med heller, det blir kanske i morgon?
Hittade också busks presenter som han fortfarande inte fått :o förlåt Butten, ska slå in dem direkt och fixa klart en av dem! Vid 19 kommer Elin hit så jag ska väla fixa det sista tills dess eller vad säger ni?

Tror vi ska få höra hennes låtar ikväll och så ska vi kolla idol. Åh är så nyfiken att jag spricker!! :D


som sagt en hel del hamnade i papperskorgen!


nu är det snyggt och fint i mina lådor. :L


Min dreamboard!



Tänkte berätta vad de olika sakerna står för för er som är intresserade!

DREAMS: det är bara en rubrik och står för att det här är mina drömmar/mål
FAITH: Jag ska lära mig att tro på mig själv i alla lägen
FAMILY: äga tid och kärlek åt min familj och min släkt
LOVE: satsa på kärleken, kärleken till musiken och de jag älskar
FRIENDS: se till att mina vänner förstår hur mycket jag älskar dem och att de mår bra
HOPE: aldrig slutas att hoppas, hoppet kan hålla så mycket vid liv

Träna och tänka på hälsan: jag har alltid haft så mycket att göra att det här har kommit vid sidan av. Nu ska jag sätta det här mer i centrum eftersom jag behöver det för att må bra och trivas med mig själv.
Skaffa körkort: jag har även satt det här åt sidan då jag inte haft tid för att övningsköra, det ska det bli ändring på. Jag kommer ångra mig om jag inte tar det!
Lära mig spela gitarr: det här är ngt som jag verkligen vill, jag blir så inspirerad när jag ser hur muskaliska människors fingrar bara flyger över gitarren och skapar underbar musik.
Sjunga: jag sjunger för att jag älskar det. Rösten är mitt bästa instrument och jag vill bli så bra så jag kommer in på musikfolkhögskola i vår. Börjar hos sångpedagog nästa vecka!
Jobba och tjäna pengar: det här är väl en självklarhet men ibland kan man bli lite lat. Jag vill tjäna pengar så jag kan åka till Kenya och göra fler underbara resor med mina vänner. Sen måste man ju ha ngt att shoppa för.
Lära mig laga mat: jag vill vara en sån som inte behöver följa recept utan bara slänga ihop ngt och så blir det delicious. Men för det krävs träning, ska bli lärling för mammi och pappi!
Ta sprutorna som krävs för att åka till Kenya: ja det här blir nog höstens stora utmaning. Ni fattar inte paniken inom mig när jag ens tänker på att ta en spruta.. Vågade inte ens ha en riktigt spruta på bild utan en tecknad. Men jag kommer bli så ledsen och besviken på mig själv om jag inte klarar det här. Hm jag som inte ens vågade på mig svinis ska nu ta typ 3-4 stycken sprutor..
Utvecklas inom make up:en: jag ska fortsätta med mina extremmakeuper och sminka andra. Jag ska bli lite noggranare med att ta betalt bara när jag sminkar. Sminket kostar perngar och nu har jag ett "sminkkuvert" som jag lägger alla pengar i. Då vet ni också att jag använder pengarna till smink och ju mer smink jag har ju mer varierande sminkningar kan jag ju göra. :D

Här var några av mina mål och drömmar, jag har ju såklart så många fler. TDS är ju liksom inbakat i sången och bloggen är ju såklart också en rolig grej som jag älskar.
Någon som är sugen på att göra en egen dreamboard? Vad drömmer ni om och vad har ni får mål?
Kommentera gärna! :)


21/09 - 2010

Hej och hopp.
Hur mår ni idag? Jag tror jag mår ganska okej ändå, är inne i en tänkarperiod och har varit det ganska länge nu.. Det kan ta ett tag innan jag kommer ur dem och även fast de är väldigt jobbiga så tror jag att jag behöver dem för att komma på fötter igen. Men men nog pratat om det.
Det var jättekul att ha Lovipan här igår men det skulle vara kul att för en gångs skull inte vara så trött att jag somnar typ redan innan att filmer börjar.. Men det är smällar man får ta ;) Idag har jag iaf inget jobb så idag ska jag:

- göra klart min dreamboard
- städa lite här och där (bla i vår garderob)
- göra en make up (får passa på när jag inte jobbar)
- spela gitarr

Än så länge tror jag inte det är ngt mer.. I kväll kommer iaf Elin Saanum hit, ska bli roligt var länge sen vi träffade henne nu! Förutom alla gånger man springer på varandra dvs. Tänk att hon fyller 20 år nu i veckan. Lilla Elin som ville bli sjungare eller kontora när hon blev stor. Haha!




En slapp och bekväm städoutfit, no make up at all.

See yaa bitches!


That's right, you heard it!

Gaaah nu skriver jag i ren ilska (har sett på heta politikdiskussioner på svt 2) men jag ska försöka lämna politiken utanför, är bara så förbannad...

Dansen gick bra, inte alls lika svårt och kul som när vi dansade med JJ Miche Miche i somras men ändå kul. Det var ju lite lättare att hänga med här också. Hehe men men! Lovipan hängde också med hem och ska sova här. Vi har nu som sagt både diskuterat och kollat på politik och jag blir inte klok på det här. Jag ska fan bli politiker och starta ett bra parti!
Nu är hon i duschen sen är det min tur, efter det blir det mys i husvagnen med popcorn och film. Anton joinar också såklart. KFC just like the old times ♥


jag ska skaffa mustach och bli seriös politiker!

God natt kära vänner!


Dagens make up - can't get enought

Henrik hade rätt när han sa att strassstenarna var beroendeframkallande. Åh jag älskar det, vill ha alla färger nu! Sätta dom i hela facet och glittra som solen. Haha nä då men det är grymt snyggt och kommer användas mer från och med nu! :)









Om ett tag åker jag till gymmet från afrikansk dans och maybe lite crosstrainer. Denna vecka sätter jag igång med träningen igen. Hade ju uppehåll när jag var i Kreta och förra veckan var jag ju sjuk, men nu är jag frisk och ska som sagt ta tummen ur röven. Hälsofabriken here I come med strassstenar och hela paketet. Ni får tycka vad ni vill. Träna i strassstenar? Ja inte fan tar jag av dom bara för att jag ska träna!


Du är aldrig ensam.



Så när du inte längre orkar, då orkar jag för två.
När du inte ser nån utväg, då hittar jag en ändå.
Du har givit mig så mycket genom åren som har gått.
Det största man kan få, det har jag fått.

Dreamboard

Vilket fint väder det blev idag, i morse när jag cyklade var det ju svinkallt tog till och med fingervantar! Haha
Men nu skinner solen som aldrig förr, skulle dock önska lite med Kreta värme eller vad säger ni? ;)
Idag tänkte jag fixa lite smått och gott.

- skriva ut lite bilder till Kenyacollaget (lugn mamma det är bara 3 st)
- städa mitt rum
- spela gitarr
- gör ngn make up
- skriva upp och göra en dreamboard över höstens mål och drömmar

Det låter bra va? :D Det där sista behöver jag att sätta upp på väggen så jag varje dag blir påmind om vad jag prioriterar som viktigt och inte glömmer vad jag ska satsa på. Den är ju också till för att inspirera!


en typisk dreamboard som jag hittade på google.

Dags att sätta fart då!