Gott nytt år allihopa!

Jag önskar er all lycka och framgång och en del motgångar bara för att man lär sig så mycket av dem och blir så mycket starkare. Man kan inte leva som en fågelunge hela livet, ibland behöver man en spark i baken för att lära sig flyga ;)

Som ni förstår är detta ett tidsinställt inlägg och just nu står jag säkert ute med mina vänner och kollar raketer, kramas, pussas, önskar gott nytt år och har allmänt trevligt!


2010.

Vilket år det har varit! Jag kan inte fatta att året redan är över.. Det har gått så fort och jag har gjort och upplevt så mycket. Precis som alla andra år så har det haft sina  underbart fina toppar men också mörka dunkla dalar. Men det är livets gång, man skulle inte uppskatta topparna utan dalarna.
Lite av det jag gjort detta år:


Galna dansträningar med TDS


roliga utgångar med underbara vänner


Skoter och fyrhjulingsåkning hos morfar


min utsikt från mitt fönster försvann..


skidåkning i Romme, haha minnen för livet!


roliga plåtningar där jag fick agera make up artist, lina fotograf och dessa två modeller.


sjukt roliga fester med alla möjliga tema, på bilden ovan är det bondgårdstema.


uppträdande med TDS i folketspark, åh så kul det var!


Danne och jag dansade bal och var prinsen och prinsessan själv.


jag gjorde en fantastisk TOGETHER turne med fantastiska människor och våra kenyanska vänner. Personlighetsutveckligen går inte att beskriva, man ser världen med helt andra ögon.


jag tog studenten och gav mig ut i jobblivet


jag var på musikalläger i Kalmar med underbara vänner som jag vet att jag kommer ha kontakt med livet ut.
det var så otroligt kul, men kände att man hörde hemma där. det kändes helt rätt helt enkelt!


semester i.. öh ja jag minns inte vad det hette.. det var iaf supermysigt!


alla roliga sångjobb och all fantastisk fin respons!


en underbar resa till Kreta, längtar tillbaka!


även jag agerade fotograf emellanåt


Anton och jag hade 39-års fest då jag fyllde 19 år och Anton
20 år!


Alla sångträningar och sångjobb med Acabellas tog nästan all tid i slutet av november och i december. Men oj vilka underbara flickor!


en underbar jul med underbar släkt, ni är bäst!

Nu får vi inte glömma alla filmkvällar, skräckissöndagar, alla fikastunder på Sandelius, alla promenader, träningspass på gymmet, allt jobb och mycket mer.
1 år, 365 dagar. Ja det går fort!


På hela taget har det här varit ett fantastiskt år, ett år där allt egentligen blivit annorlunda för nu går jag inte i skolan längre.. Men men jag är ung och har hela livet framför mig. Jag ger det här året båda tummarna upp!

Natti natti

Jaha om man kanske skulle ta och sova? Jag har 7 sminkjobb i morgon så jag börjar redan klockan 12 och beräknar vara klar vid 16 så jag kan sminka mig själv. Detta betyder att jag ska upp tidigt i morgon och tvätta och locka mitt hår. Så det blir fullspäckat i morgon, vi får se om jag hinner uppdatera!
Nu tänkte jag tvätta penslar och ta fram saker som jag vet kommer behövas. För att underlätta lite i morgon, jag kommer vara tillräckligt stressad ändå.. Jag har en förmåga att stressa upp mig och vara väldigt nervös när jag ska sminka folk. Tänk om de inte blir nöjda?
Men men det ska förhoppningsvis gå bra, vi håller tummarna för det iaf..


det blir antagligen såna här lockar i morgon, tjusigt till nyår.

F * *

Jaha så var det med den glädjen. Usch jag är så grymt besviken. Inget är hugget i sten men visst det ser inte så jäkla ljust ut just nu. Jag fattar inte varför jag alltid ska ta tag i saker och engagera mig, det slutar bara med att man blir besviken. Varför hoppas?

Usch så jäkla arg, ledsen och besviken jag är.
Nu går jag ut och går!

sånt som värmer.

Ni kanske inte fatta hur kallt det var att åka skoter idag.. Så med andra ord så blev det inte långvarigt men en lite kortare men rolig tur. Istället följde vi med Matilda och dem hem för lite god fika och en mugg varm oboy att tina de frusna händerna med. Myspys!
Nu tänker jag laga mat och spela på mitt digitalpiano, jag har blivit kär i det. Sån skillnad på vårt skruttiga piano..


gott fika!


Onsdag, eller visst ja torsdag!

Jg vet inte vad det är med mig, det känns som min kropp förbereder sig för att gå i ide eller ngt liknande. Jag känner mig som en zombie som gör en massa saker mekaniskt och utan glädje. Men idag tog jag mig iaf ner till gymmet och körde iaf hårdare än sist jag var där. Min kondition har blivit så fruktansvärt dålig.. Måste verkligen jobba upp den igen och det går inte att skjuta på det jag känner hur jag börjar bli fånge i min egen kropp och jag gillar den inte alls..

Nu har jag duschat och ätit en banan och nu bär det av till morfar för att köra lite skoter innan mörkret faller med kusinerna Gunnar. Talk to you later!


denna bild togs i måndags då mamma fick testa min nya kamera. tjusigt va?

Anton is on the screen

Ni ska bara veta hur duktig jag har varit idag.
Jag har:
- städat mitt rum
- monterat ihop mitt digitalpiano med hjälp av Anton, jag är väldigt nöjd med det
- rensat alla mina noter och satt in i en pärm i bokstavsordning, detta tog ungefär en timma så jag blev trött i huvudet av det..

Strax efter halv 9 kom iaf Busk och Elin hit. Busk har man inte sett på 1000 år ch Elin har ju varit utomlands i 6 veckor så vi hade lite att prata om! Det var jättekul att få träffa dem över en kopp té. Hihi
I morgon står det gym på schemat och planering inför utomlandsresa.

Här har ni också lite bilder på Anton från dagens photoshoot.









Nä nu är det nattinatti time. Talk to you tomorrow!

Videoblogg - ute i det kalla vinterlandskapet.


It's cold around here!

Jag har varit ute och fotat Anton i eftermiddag, fy tusan så kallt! Har inte kollat bilderna än så jag kan inte uttala mig om reslutatet men jag fick inte lägga ut ngn bild här på bloggen för Anton. Fråga mig inte varför..
Aja nu ska jag städa mitt rum, det behövs verkligen!!

Det kommer upp en videoblogg här sen!


Här har ni fotografen själv.

Dagens make up - sparkling stripes



















Jag blev väldigt nöjd med glittret som faktiskt kom till av misstag. Det skulle egentligen blivit fläckar med en hamnade fel och jag blev inte nöjd så jag drog ut dem och gjorde streck, snyggt va? :D

Något ganska tänkvärt.

Något som var ett hett samtalsämne igår var pengar. Utan pengar kommer vi ingenstans här i världen och det lär vi oss ända från födseln. Vi går i skolan för att lära oss allt om världen, för att kunna få ett jobb, för att kunna tjäna pengar för utan pengar är du inget värd för samhället. Nu menar jag inte att man inte ska behöva jobba för självklart ska man ha ett jobb, men besattheten av att tjäna pengar har gått till överdrift. Utan pengar överlever du inte..

Sen blir jag så arg på alla mångmiljonärer/miljardärer som sitter på mer pengar än vad de någonsin kommer kunna göra av med. Det kan fan inte vara kul! Vad kan man då ha för drömmar? Man kan köpa eller muta sig till vad som helt.. Hur vet man att ens vänner är kompisar med mig eller med mina pengar?
Om jag hade haft så mycket pengar så skulle jag lätt skänkt till forskning, byggt skolor, barnhem, fixat rent vatten till byar i Afrika och ja sådana saker.

Med pengar har du sån otoligt chans att påverka och göra världen till en bättre plats.
Jag önskar att jag hade haft så mycket pengar, inte av själviskt syfte utan för jag vill hjälpa andra. Men nu har jag inte det och kommer troligtvis aldrig få det heller.. Så jag gör det jag kan istället.
Jag får folk att skratta. Det bästa jag vet är att göra något knäppt så att en annan människa skrattar eller blir glad. Jag jobbar inom barnomsorgen och försöker hjälpa de vilsa barnen som kanske har ett helvete hemma. Förskolan kanske är deras enda trygga miljö och då vill jag vara där!

Har ni varit med om barn som inte går att kontrollera så man till sist får bli förbannad om och om igen. Men istället för att barnet ska bli sur på mig för att jag blir arg så kryper han/hon upp i knät och tittar mig rakt i ögonen med sina oskyldiga och förvirrade ögon och säger "jag tycker om dig Emma".
vet man att man har gjort något för världen.

De flesta av er tycker säkert det här låter skitdumt och läser inte ens men många av er förstår nog precis som jag att det är i den här låga åldern vi sätter grunderna för barnets framtida förutsättningarn här i livet. Man kan inte växa upp och bli en vacker stadig ros med en massa ogräs omkring sig. Utan då blir man en taggig ros som vissnar efter bara någon dag. Nä rosen behöver någon som rensar bort ogräset och bryter loss taggarna. En räddande ängel i vardagen, något som är tryggt i det här barnets liv. Det här barnet som kanske har ett helvete hemma med föräldrar som inte bryr sig, föräldrar som är alkoholister, föräldrar som knarkar eller föräldrar som misshandlar.

Jag kanske inte kan hjälpa alla men jag kan i alla fall hjälpa någon.


Some Acabellas time!

Godmorgon eller ja godmiddag!
Jössenam vad tiden bara flög iväg igår kväll. Jag var hos Petra med Anna för att ha lite kvalitetstid med Acabellas. Det var första gången vi sågs bara vi på hur länge som helst utan att känna tvång över att repa. Nu fördrev vi ca 8 timmar med att kolla film, äta kladdkaka (petras underbart goda) och prata. Vi pratade om allt mellan himmel och jord men det var mest ganska tunga samtalsämnen om hur världens fungerar, miljöförstöring, förtryck mot homosexuella, människans girighet och mykt mer..

Vi kom iaf fram till att "Om alla skulle tänka som oss skulle jorden vara en underbar plats"!


Petra bakar sin berömda kladdkaka


smet


snyggingen Anna


bästa <3



Tack för kvällen, ni är så bäst som det går att vara!

Kanske har blivit antagligen!! wiiie

Guess what? Jag har varit i stan idag igen, tredje gången gillt. Haha men idag åkte jag in med familjen Nässén då Lina skulle ta hål i läppen (det blev jättesnyggt), så Lovi och jag passade på att smita in på en resebyrå och preliminärboka en resa. Alltså jag är så himla överlycklig, vi som ska åka ska träffas på torsdag så får vi se vad de andra säger. Men det är ett kanonerbjudande så om de andra inte vill med så åker jag själv. ;) haha







Här ovanför ser ni stranden och hotellet som vi hamnar på om det blir som vi vill! Åh jag längtar ihjäl mig!!

Boka nyårsmakeup!

December månad närmar sig sitt slut liksom år 2010! Det betyder är nyårsafton närmar sig och inträffar redan på fredag. För er som är sugna på en nyårsmakeup så kommer jag sminka mellan kl 12-15 eventuellt börjar jag tidigare det beror på hur många som är intresserade.

Det kostar 50 kr för en sminkning, kommentera här, sms eller ja hör av er till mig om ni är intresserade.
Först i kvarn!









Sugen på en ny bloggdesign?

Är du sugen på en lika snygg design som jag har? Då är Lovi Nässén rätt person för jobbet!
Jag har aldrig blivit missnöjd med en design från den tjejen, hon går in på djupet och gör den verkligen som Du vill ha den! Det bästa med det hela är att det kostar endast 100 kr för en design, alltså under medel!

Hör av dig till henne på [email protected] och få en unik och snygg deisgn!
Bloggar som Lovi gjort:
www.jengucci.blogg.se
www.antonhallberg.blogg.se
http://hanniijacobsson.blogg.se/
http://alexanderbusk.blogg.se/

Hon har även gjort fler men bloggarna är borttagna. Hon har också gjort den första designen här på min blogg för er som minns! ;)


fotot är taget och redigerat av Lina Nässén!

Dagens make up - this is what we came here for

Jaha då bär det av till linköping nu med Lovi, Anton, Martin och mamma. Jag ska inte köpa ngt utan bara vara shoppingassistent. Men jag tror inte vi blir borta så länge bara ngr timmar.
Tar med mig min nya kamera med så det blir lite bilder ikväll. :D







Make upen ble väldigt simpel, men det vardagliga är nästan det snyggaste!

Första filmen med min kamera

Nu är jag hemma från promenaden och gymmet. Jag körde inte så hårt idag, vet inte varf men jag känner mig så seg i hela kroppen.. Sen så strammar det i axeln (det klickade ur led i lördags) men den känns ändå mykt bättre än igår! :) Nu ska jag duscha och göra ngn rolig make up, det var ett bra tag sen nu! Hm funderar bara på vad det ska bli för färg/färger..


filmen gjordes igår och nej jag pratar inte sådär egentligen utan jag gör mig bara till för er som inte känner mig. ;) hehe

Godmorgon!

Usch det var inte roligt att dra sig ur sängen när alarmet ringde för typ en kvart sen. Men nu sitter jag här i träningskläder så Anton och jag ska strax ta oss en promenad för att hämta bilen och sen åka till gymmet och träna en sväng. Hoppas att det inte är så mykt folk, det är alltid skönt att slippa vänta på maskiner!

Testade min nya coolpix S8000 igår och jag är otroligt nöjd med reslutatet hittills. Ändå så testade jag den i kast ljus.. Ni ska få ett smakprov.


Anton och jag när vi är som snyggast!

Nä nu är det dags att gå, vi hörs sen!


Kanske kanske kanske..

Nä nu är det dags att krypa ner under mitt mysiga täcke med en ny bok i handen. Det är ännu en julklapp och vi får väl se om det är något att ha. I morgon ska Anton, jag och Emelie till gymmet och svettas och sen har jag planerat in att träffa Lovi och vi drar eventuellt till stan. Mamma och Anton ska in och Lovi var sugen.
Det blir väl även att kolla på lite sommarresor, har hittat en helt perfekt resa idag men vi får se vad resten av gänget säger. Men om jag får som jag vill så väntas värme och lyx i slutet av februari. Åh det skulle vara så otroligt skönt och peppande!

Men nu ska vi inte ta ut söker i förskott vi tar en dag i taget! :)



natti natti allihopa!

Mina topp 3 julklappar.

Jag fick en himla massa bra julklappar i år, jag tänker inte rabbla upp alla utan jag delar bara med mig av mina topp 3. Julklapparna är absolut inte det viktigaste men det är ändå himla kul!

1. Biljett till Idolturnén.
Jag, Anton, Danne och Philip fick varsin biljett till Idolturnen som kommer till Linköping. Vet ni vad det här betyder? Jo att jag ska få se OLLE LIVE! Jag kan knappt bärga mig, jag vill se honom nu nu nu!! Men jag måste vänta ända till den 14 januari, iofs bara 3 veckor men jag vill se honom nu! :D


längst fram i mitten, där har ni honom. Mannen i mitt liv!



2. Högtalare till min laptop.
Min familj har länge klagat på det kassa ljudet i min laptop och jag med för den delen. Det går inte direkt sångträna med den här datorn utan då får man ta den i Antons rum. Nu har jag fått ett par grymma högtalare som man inte kan klaga på någonting på. Nu måste jag bara skaffa något slags bort så jag kan sitta med datorn på mitt lilla pygmérum..



3. Täcke
Jag var först lite tveksam till om jag gillade att få ett svindyrt täcke i julklapp. Det är lite typiskt mig att vilja ha pengarna istället.. Men efter att ha sovit med det i 2 nätter nu så är jag lite kär. Det är flyffigt och precis lagom varmt. Sen är det allergivänligt och väldigt bra för oss som har känslig hy. Det var visst ngt speciellt också som gjorde att det inte kunde bildas kvalster i.
Fast Aliasspelet kommer nog nästan på delad plats!

Nikon coolpix S8000

Nu är denna kamera min. Har länge velat köpa mig en lite mindre kamera för smidighetens skull. All ära åt systemkameran som tar så bra bilder men den är faktiskt klumpig i vissa sammanhang. Den här kameran blir perfekt att ta med på alla partyn, shoppingturer osv.



Sibas produktbeskrivning:

Världens tunnaste kamera med 10x zoom och vidvinkel. NIKKOR:s objektiv med ED-glas (extra låg ljusspridning) garanterar ett skarpt resultat för både stillbilder och högupplösta filmklipp, medan en zoomkapacitet på 10x ger överlägsen frihet när du ska komponera dina motiv. Det klarar allt från imponerande vidvinkelbilder till telefotobilder från långa avstånd och fantastiskt detaljerade närbilder i makroläget.

Det avancerade blixtkontrollsystemet ger mer naturtrogna bilder när du fotograferar i svag belysning, samtidigt som den otroligt tydliga och 7,5 cm (3 tum) stora, högupplösta LCD-monitorn förbättrar både fotografering och visning. COOLPIX S8000 ger dig med sitt tunna kamerahus och exceptionella bärbarhet möjligheten att bli kreativ på ett snyggt sätt när du ska fånga världen i bilder.

Christmasday evening!

Eftersom Anton och jag stannade kvar hos farmor ett par timmar efter alla andra åkt/gått så kom vi hem strax efter 5. Därmed fick jag eld i baken när Danne ringer vid kvart i 6 och säger att de tänkt åka till Dan vid 6. Jössenamet, det var bara att sätta fart med att bättre på lite smink och byta till ngn julig partyoutfit.
Kvällen blev rolig, dock inte alls så sen som jag trodde men men. Kort men intensiv och rolig kväll!


honeyponey och jag


Emelie och Anton

Har tyvärr inte mer bilder som jag tänker visa här på bloggen från bloggen.. haha
På det hela taget en rolig och händelserik kväll.

The day after christmas - hos farmorstumpan

Dagen efter julafton är vi alltid hos farmor med kusinerna Hallberg. Den här dagen har det alltid varit halligalli på, det är livsfarligt att sätta oss 4 kusiner under samma tak. När vi var små var det sånt liv att våra föräldrar ibland inte ens hade lust att åka dit. HAHa men vi har så sjukt kul!! Dock så kommer vi nog tala om den här juldagen länge. Det är den här juldagen som går till historien. För det var den här juldagen som allt gick väldigt lungt och sansat till på.. Jag vet inte vad som gick snett men vi uppförde oss som folk..


Lina och Andreas


mupparna


Natalie


Lina och jag hjälpe farmor så snällt med disken!


lite efterrätt ;)


Natalie och Anton


farmor och pappa som leker blunddocka. ;)

And this is christmas!

Julafton såg ut precis som den gjort alla andra år. Skillnaden är att man inte vaknar kl 7 på morgonen och hoppar ur sängen för att kolla i sin julastrumpa. Sen saknar jag den här magiska känslan som man hade som liten, varför försvinner den? Aja att bara få umgås med alla fina personer som jag får ger mig en ganska liknande känsla så jag överlever utan den!

Dagen börjar dock förtfarande med att kolla i julstrumpan, efter det julfrukost och klockan 12 befinner vi oss på landet hos morfar. Jag skulle aldrig vilja fira jul någon annanstans än där! Där blev det julmat, prat, skratt, Kalle anka, fika, paketöppnande, diskande, promenad och ja lite annat med förstås som typ toabesök men det tycker jag inte är så nödvändigt att skriva här. ;)
På kvällen åkte vi hem till oss och spelade spel, åt gröt osv.
Tack för dagen ni är alla bäst och jag älskar er så otroligt mykt! ♥


min julmake up, lösögonfransarna blev jag inte alls nöjd med så de ligger i papperskorgen nu..


söta morfar


charmtrollet Philip!


fina Matilda


underbara Annica


lilla söta farmor


Vi fyra ♥


Vi sex ♥


julmat


kolla vad mykt janson jag tog. haha


tjusiga Anton


lite mindre tjusiga Emma haha


Danne, Anton och jaaag




det blev kallt :( så vi gick in


vi hade en jäkligt bra tomte iår, med långt hår, långa röda naglar, ringar och hela köret.. haha alla skrattade sig igenom paketutdelandet medans jag missade tomten... buhu! haha ;)


Nu är det här sjukt roliga spelet mitt!! Tänk er Alias fast ännu roligare. :D


här spelar vi Party Alias.

Sounds like the best christmas ever, eller hur?

Dagen före julafton!

För enkelhetens skull så kommer jag dela upp julen i olika inlägg så inläggen inte blir alltför röriga eller långa.
Sound good right? but hey that's me!

Kvällen före julafton (hjälp det känns som evigheter sen) så gjorde vi knäck och kollade på filmen a christmas carol med jim carrey. Enligt mig finns det mycket bättre tolkningar på den historien, så det var ingen hit!







Im back and christmas is gone.

Jaha och så var julen över, på 72 timmar så är alla timmars med förberedelser slut. Det är lite tråkigt, julen borde hålla på lite längre så man kan dra ut på det roliga lite längre. Men men jag är ändå nöjd med de 3 dagar med min underbara släkt och fina vänner. Har ni haft det bra i helgen?
Som ni märkt så har jag inte prioriterat bloggen någonting men jag tycker att det är bättre att njuta av julen än att uppdatera en blogg. Jag är helt säker på att ni har överlevt utan att veta vad jag haft för mig. Hihi

Idag spenderades dagen på stan med Emelie, Hanna, Philip och Anton. Jag köpte mig en kamera, visar den sen, och så gick vi på bio Narnia. Den var faktiskt bra! :)




 

Någon som är sugen på lite julbilder? Håller på att ladda över alla 262 till datorn. Känns som att jag får dela upp dem lite. hehe

Juldagen

Hej allihopa!
Hoppas ni har haft en lika bra jul som jag, med god mat, paket, underbara människor och en massa skratt!
Jag tänkte ha en bloggdag i morgon med bilder osv för nu ska jag på party och väntas vara hemma sent.

Julen går över alldeles för fort!


kass cambild men bättre än inget!

God jul allihopa!



D E T   F I N N S   A L L T I D   E N   L I T E N   T I D   D Å   V Å R   V Ä R L D   Ä R   F U L L   A V   H O P P   O C H   F R I D.

Julen är snart här!

Det här är katastrof, jag har spenderat exakt 3 timmar i Åtvidabergs centrum idag. Det var kanske inte överdrivet mycket folk men mer än vanligt men med en velig mamma som känner hela Åtvidaberg så tar det tid..
De sista julklapparna är iaf inslagna nu, jag och Lovi slog in paket medans de andra pysslade ihop lite tomtar. Mysigt, hihi! Nu ska jag ta mig 2 varma mackor och sätta mig framför tv med min familj och känna julstämningen sprida sig. Vi köpte faktiskt en chokladask, kors i taket. Men på julen får man unna sig!
Visst ja, vi ska ju baka knäck också!


Ikväll ska jag se Musse Piggs julsaga, kommer ihåg att jag älskade den när jag var liten. Troligtvis tvingar jag Anton att titta på den med mig också.

Nylackade naglar



Naglnarna är nu färdiga, det tog en stund att måla alla lager och sätta dit lösglitter osv men jag blev nöjd.
Hoppas bara glittret sitter nu. ;)

Godmorgon godmorgon, hör fåglar sjunga glatt!

Okej det är inga fåglar som sjunger när det är såhär kallt ute, de lyckostarna har flugit söder ut och spenderar nu sina dagar i ett varmt land tills den underbara våren kommer till Sverige igen!

Jaha dagen har redan börjat, har smällt i mig en skiva bröd från mammas jullimpa som är så underbart god.
Nu ska jag duscha och det är bäst att snabba på för vi ska hjälpa mamma handla all julmat. Kan tänka mig att det inte bara är vi som är neråt idag.. suck! Så är det när man gör det i sista sekunden.
Vad tror vi om röda naglar med silverdetaljer på tills i morgon? Låter tjusigt va? hihi
Btw mina eksem ser redan lite bättre ut, men ja om man vill vara fin får man lida pin. Stod och nästintill grät i badrummet igår för att den ena salvan sved som eld på hela halsen och i halva ansiktet. Usch längtar inte tills nästa dos nu på morgonen..


idag tuffade jag till mig lite med en superhet mustach. Kanske skulle satsa på det?

Petra 19 år!

Efter läkarbesöket så vandrar en lättad Emma från Vårdcentralen till Sandelius för att fika med Lovi, Martin och John. Efter det stressar jag till Apoketet, sen till Netto och sen till Willys. Kommer hem 17.30 och ska vara bort 18.00. Slår in paket, försöker få tag i ngn så jag inte tagit fel på tiden, får panik för jag tror att jag ska hinna äta innan. Får tag i Anna får skjus till Petra. Väl hos Petra så kan jag slappna av.

Hon hade anordnat det hela så bra, trevliga människor, rolig bordsplacering, god mat och smaskiga cupcakes!


Här var mitt placeringskort (det snyggaste av alla). hon är så finurlig den där Petra att hon dragit ut bild på allas favoritkändis/hunk och därmed gjort det lite roligare att leta efter sin plats. Sen om kvällen skulle blivit totalt misslyckad så hade ju ändå alla varsitt kort att dregla över (skämt å sido, det skulle aldrig bli misslyckat).


Petra sjukt goda muffins!!


och här har vi födelsedagsbarnet själv Petra Fogelholm. Visste ni att hon börjat blogga?
www.fogelholm.blogg.se kolla in där en sväng vetja!

Nu ska jag sova, har en lååång dag i morgon.
Ska julhandla, städa, måla naglar, julklappsinslagning med kompisar kl 16 och på kvällen ska jag vara hemma och julmysa med familjen. Måste också fixa en julklapp via dator så det måste jag också hitta tid till.
Nattinatti alla fina läsare!

Soon you will be mine!

Gissa vad jag har gjort idag?
Jo handlar för 5550 kr på bara 4 timmar. Ja ni hörde rätt, 5550 kr.
Men jag har inte köpt vad som helst heller utan ett digitalpiano med pedal. Åh kan knappt vänta tills det kommer hem så jag kan kasta ut mitt piano som flera tangenter inte fungerar på och är så sjukt ostämt. Nu kan jag äntligen spela basen ordentligt till alla låtar. Tänk om det kommer i morgon? :D

Jag köpte även salvor, schampo osv som jag fick utskrivet av läkaren idag. Jag var så himla nervös innan att jag höll på att börja gråta. Trodde han skulle säga att jag hade psoriasis eftersom det ligger i släkten men det trodde han inte. Ni kan inte förstå hur skönt det var att höra, jag har ju skjutit upp läkarbesöket i över en månad för jag varit rädd för att få diagnosen. Men nu ska eksemena förhoppningsvis försvinna, orkar inte med dem längre!


här har ni mitt blivande digitalpiano, längtar ihjäl mig!!

Dan före dan, eller hur blir det? Äsch 2 dagar innan julafton!

Ni ska bara veta hur kul i hade hos Danne och Philip igår! Alias måste ändå vara det roligaste spelet någonsin, stressen får vem som helst ur balans och man kan säga de mest konstiga och orealistiska saker. Haha om ni inte har spelat det så måste ni testa! Hur som helst så blev det inte sent då Danne jobbar idag så Lovi och jag åkte hem och kollade film för att sedan sussa.

Dagens schema:
- Städa
- få dödsdom av läkare kl 14.00
- fika på Sandelius med lite muppar
- fira Petra som
fyller år idag, GRATTIS! <3

Det låter som en vanlig dag i mitt liv, fullspäckad med ändå rolig.


en sjukt söt Petra i Kalmar i sommras.

K U L    A T T   J A G   G L Ö M D E   P U B L I C E R A och sen inte hann uppdatera innan jag skulle iväg..
Aja bättre sent än aldrig, vi låtsas att det här publicerades vid typ 12.00 idag! ;)

Dagens make up - on the way

Äntligen så är julledigheten här!!
Fast jag blev faktiskt erbjuden jobb i morgon kl 10-17.30 men eftersom jag skulle till läkaren i morgon fick jag säga nej. :( så typiskt men men, känner att det är nödvändigt att kolla upp mina eksem nu..
Eftersom det var sista dagen idag så festade jag till det med lite smink, hann dock inte ta kort med systemen innan det var dags att gå utan jag fick göra det bästa av situationen och ta med mobilkameran.





Det gick bra idag och stänga, var lite nervös innan eftersom jag inte stängt på det stället innan.
Ikväll ska vi till kusinerna och klä deras gran, Lovi stannar antagligen över natten också. Mysigt!

Dagens låt - Julraketen



Haha jag har fastnat för den här jullåten!! Någon mer som tycker den är bra?


Just some shopping.



Köpte även ett sliver glitter som skiftar i rosa och blått + mixing liquid från Make up store.
Silvriga strasstenar från Mist.
Ett grymt snyggt linne från Hm. (fanns ingen bild på internet men det kommer upp med tiden)
Sen blev det julklappar också!


TÄVLING - vilket pepparkakshus är din favorit?

Varje år så har Danne, Philip, Anton och jag en tävlig om vem som gör finast pepparkakshus.
I år gjorde vi så att varje syskonpar fick dekorera ett tsm eftersom vi inte hade så lång tid på oss.
Husen blev jättefina men helt olika!

Vilket hus är din favorit?
Kommentera det här inlägget med siffran på ditt favorithus, ni har tills på julafton på er.
Om det är många som är med så kanske vi hittar på ngt kul pris som vi lottar ut till ngn.















The perfect christmas tree.


Vår julgran blev så otroligt vacker enligt mig. Jag vet att det inte är ngt rött i men vi vill inte ha ngt. Rött är ju allt annat, gardiner, tomtar och diversepynt. Så granen klär vi helt i silver, guld och vitt.

Våra pepparkakshus blev jättefina. Det kommer komma upp en tävligen om min och Antons blogg om vilket som blev finast Hallberg vs Molin. Därför får ni inte veta vem som gjort vilket (därmed kan man inte vara partisk).
Hann inte med ngn klippning ikväll, hoppas på det i veckan.

Känner mig lite som en trasdock, ngn står och sliter i en trasig del och inser inte att den har sönder dockan.
Snart är det iaf läggdags i morgon jobbar jag 9.00-16.30 och sen står det träning på schemat.
Nattinatti!

Gårdagens make up.











Jag hade bråttom när jag gjorde make upen så den blev inte helt perfekt men ändå helt okej. :)

Yeasterday.

Staden med fina flickor och fina vänner. Trots att vi var i stan i hela 8 timmar så tog det emot att åka hem.
Det handlades som sagt en hel del och jag ska försöka hinna med att fota det idag, en hel del godbitar var det iaf.
Sen blev det lite julklappar dock så glömde jag bort ngr så de får mamma och anton fixa i morgon.
Vi fick också också en skymt av Andreas Carlsson som var där och signerade sin bok!


Vi provade mammas och pappas nya säng (som de köpte idag) och den var så skön att vi somnade bums. hihi


visst ser den skön ut? ;)


Johannisen, Lovippan och Emmapemma!


Sunday.

Hej hå vart ska vi gå? Ingen vet men vi vågar allt!
Jag vet inte varf men jag har börjat säga det där hela tiden och för er som inte vet så är det krabban Sebastian som säger så till sina krabbscouter i ett avsnitt av lilla sjöjungfrun, haha! Det var myspys igår hos Dan, vi kollade film, slog in julklappar och lite sånt. Sen blev det sent så Danne och jag sova över.

Idag så står det mykt på schemat:
- Ut till morfar
- Pepparkakshusbakning
- Klä granen
- ev klippning

och kl är redan 12.42, ajja jag ska nog hinna med allt.
Talk to you later!

Julshopping

Godkväller!!
Uppdateringen idag har inte varit den bästa men jag har inte varit hemma sen 10 i morse.
Vi hittade iaf alla julklappar till de som vi skulle hitta till och en och annan sak (ganska många) lite tidiga julklappar till mig. Ni får se allt i morgon plus dagens make up för nu är jag hos Dan. Kom direkt ifrån middagen hos pappis chef, trevligt!
Nattinatti allihopa, puss och nyp i stjärten! <3

Saturday morgning.

Godmorgon!
Den här lördagen började inte bra. För det första ställde jag kl 1 timme fel, jag hade tänkt ta det lungt på morgonen och sminka mig och göra mig fin i håret men icke. Det andra som hände var också att jag kom på att jag glömde nästan allt mitt smink hos Johanna igår, SKIT OCKSÅ! Så nu sitter jag här och ska äta frukost i väntan på mitt smink som kommer vid halv 10 när vi egentligen skulle åkt till stan. Gaaah blir galen!

Men men vi får helt enkelt åka vid typ 10 och med mig tar jag Lovi, Anton och pappi.
Senare möter vi upp Johanna, Danne och Martin. Sound fun ha? :D


Dagen får en stor diss hittills!

Some pictures from the concert yeasterday!


bild tagen av Jennie Kempe www.jengucci.blogg.se


ännu en bild tagen av Jenniestumpan!


Acabellas


Sofia!


Tack för att ni var bäst och kom och tittade <3


och tack till dig Jennie som både tog kort och filmade!! Ni är bäst <3


och en Sofia till!

Dags att sätta sig vid pianot en stund innan det blir maat!

I will stay

TUMMEN UPP FÖR ATT BLOGG.SE FUNGERAR IGEN!
Tummen upp också för att den här dagen varit mykt bättre än gårdagen, visst ja jag skulle ju inte låtsas att den fanns idag. Men vad tycker vi om förträngning egentligen? Det löser inget alls, det bästa är att lära sig av sina misstag eller hur? :)

Ikväll blir vi serverade tortillas av familjen Hilbert för att de bjöd in sig själva. Sen drar jag och Anton till Johanna för att bara mysa och kolla på film. Det var så länge sen vi träffades och bara var så det ska bli kul.


en tre år gammal bild på trion, gud det känns inte så länge sen!

Jag är så otroligt glsd över att ha fått v...

Jag är så otroligt glsd över att ha fått vara på samma arbetsplats i 2 veckor och 1 dag. Sen när man får beröm att ag är duktig, att barnen älskar mig och att jag tar tag i saker gör bara saken ännu bättre. Åh jag vill vara här hela tiden, slippa hålla på att hoppa runt överallt.. Btw blogg.se fungerade inte i morse heller men vi håller tummarna för att det ska vara i sin ordning tills jag kommer hem. :) puss på er!


Nae vet ni vad, jag har försökt om och om ...

Nae vet ni vad, jag har försökt om och om igen att gå in på blogg.se för att logga in på bloggen men det funkar inte!! Gaah jag blir galen, så nu tänker jag sova och låtsas att den här skitdagen aldrig existerat! Desutom börjar jag 06.45 i morgon, nattinatti!


Merci my dear

Jag säger inget om dagen, jag säger bara att jag är helt trött i huvudet och har egentligen lust att sova.
Men nu är det dags att put some make up on och hitta kläder, skulle tro att det blir mitt julaftonslinne (det är ju ändå julkonsert ikväll). Repet börjar 15.30, 18.30 är det samling och:

19.00  S Å   S E S   V I   I   K U L T U R H U S E T!!
Maybe att jag hinner bloggen med en make up, tror dock bara jag gör en svart skuggning men men.


Alla inklusive vi vikarier fick julklapp av ett dagisbarn idag, så himla snällt! Och att vi vikarier också fick, så gulligt!


Wake me up before you go go

Gäsp gäsp..
Peppa peppa peppa, i morgon är det fredag. Peppa peppa peppa, bara 7 timmar på jobbet och konsert ikväll så får jag sova igen!! Gaaah varför ska jag vara så fruktansvärt morgontrött? Det är tur att man har världens underbaraste morgonrock och tofflor att krypa i när man kommer ut ur duschen!

Bäst att börja sminka sig, det blir nog inte mykt tid till det innan konserten ikväll.
Ha en bra dag allihopa, talk to you later!