Fel på blogg.se?

Okej allvarligt det är något fel på blogg.se, hela menyn när man redigerar texten och väljer till bilder är helt borta. Antar att det kommer tillbaka tills i morgon så det blir inga bilder ikväll. Det gick super att åka skidor idag med, Lovi och jag åkte igår också så det känns lite under fötterna och i benen att man är trött. I morgon ska vi åka igen wiie det är så kul och ett stort plus att det är sjukt bra träning. Nu tänker jag faktiskt ta en snabb dusch och sen lägga mig. Jag är helt slutkörd efter helgen då jag inte sovit mycket alls och känner mig lite som en zombie på jobbet. Skönt att det redan är onsdag i morgon. Godnatt allihopa så hörs vi i morgon!

hej allihopa!

Uppdateringen har varit sämst de senaste dagarna men helgen var helt galet fullproppad och gårdagen kom jag hem sent på kvällen och var helt slutkörd. Nu ska jag strax iväg till spåret för att ka skidor med Danne, mamma och Lovi. Uppdaterar er ikväll med bilder från helgen! :D Jaha nu är blogg.se helt stört så det fnkar inte att ladda upp bilder.. Hoppas det fixat sig tills senare!

Hej då Stockholm jag kommer sakna dig! Vi ...

dsc00432 (MMS)

Hej då Stockholm jag kommer sakna dig! Vi har haft en fantastisk rolig helg men nu är vi på väg hemåt. Jag landar nog knappt hemma utan ska iväg nästan direkt, så vi hörs ikväll!


Mot medborgarplatsen!

Godmorgon allihopa. Vi var uppe med tuppen idag och sitter nu på tunnelbanan påväg till jobbet, jag är sjukt taggad men det kommer bli mycket att göra ;) jag ska försöka hinna lägga in någon behind the scenes bild sen, annars hörs vi senare!


Lite inspiration tills i morgon..

i morgon är det bland annat 60-tals tema på schemat så vi gjorde en slarvig skiss på en make up som jag vill göra på Jennie.. vi får se hur det blir! Vi har iaf landat nu och har fått mat i magen. ihh älskar Stockhom, Anton och Mike och självklart de 2 blondinerna jag tog med mig. ;)

Känner på mig att helgen kommer bli galen..


det syns inte så bra och så är det som sagt lite slarvigt gjort men men en början ;)


Jag kommer jag kommer jag kommer jag kommer!

Hemma för att vända. Nu drar jag till Stockholm med Jennie Elin och även Hanna som resesällskap(hon ska inte med oss i helgen). Vi ska hälsa på Anton och Mike, jobba för frantiqstudios, partaja lördagnatten lång och så åker vi hem på söndag.

Ha en bra helg så hörs vi när vi hörs, kommer ha fullt upp!


en skapligt muppig bild på en nästan osminkad Emma.

I could be the dream of your heart.

Idag har vi haft utedag på jobbet igen men till skillnad från igår så höll jag inte på att förfrysa utan det var riktigt skönt! Efter jobbet så har jag hunnit med att typ packa resväskan inför helgen (drar till Stockholm i morgon) och tvätta alla sminkpenslar och packat ihop det.

Jag tnkte hinna med att planera inför lördagens fotograferingar med Jennie innan vår torsdags-tv-kväll drar igång vid 20. Visst ja kvällsmat måste man också äta, magen kurrar!


ihh ska bli kul att jobba på lördag, det var länge sen!


Som en tjuv om natten kommer du..

Nä nu är det hög tid för nattinattiinlägget. Mitt rum är avsevärt tommare då jag äntligen tagit mig i kragen och packat ner alla "flytta-hemifrån-saker" i kartonger som jag fick när jag fyllde och i julklapp. Så nu känns mitt rum nästan tomt. Haha få se om jag hinner med finputs med dammtrasa och dammsugare i morgon.

Nej sova var det.
Nattinattipuss!


hihi en bild på tåget hem från Stockholm, visst ser jag ut att sova skönt?

I could be the one you love forever.

Så underbart skönt det har varit att ha haft Anton och Mike här hemma i 2 underbara dagar. Allt faller liksom på plats när Anton kommer hem, allt känns lite mindre ensamt och allt bli lite roligare. I måndags skrattade vi så vi tjöt till en massa gamla videoklipp på oss från typ 5-6 år tillbaka, igår åkte vi skoter och fick pannkakor hos morfar. Kvällen spenderades sen i soffan framför en sjukt bra film (se nedan).

Idag åkte de tyvärr hem men jag ska ju upp till Stockholm på fredag så det kändes inte så sorgligt.
Efter jobbet idag så tog Nattis och jag på oss pjäxorna och tog årets första runda med ländskidorna. Så härligt det var, trots att jag inte åkt på typ 2 år så kändes det som det var igår, love it. Så i morgon ska vi åka igen!



jag och Nattis efter en hård runda på 5 km


MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL haha!

Nu ska jag faktiskt städa mitt rum, det behövs!




Filmtips - Orphan

Okej här kommer ett tips på en sjukt bra skräckthriller. Jag såg den igår och hade egentligen inga förväntningar alls och det är egentligen alltid bra när det gäller film. Filmen handlar om ett par med 2 barn som adopterar en äldre flicka i typ 10-12-års åldern kanske. Allt är superbra i början man konstiga saker börjar hända, familjen vänder sig emot varandra och saker blir bara värre och värre.

Om ni gillar spänning och skräck så måste ni se den här, jag lovar att man aldrig kan lista ut hur det ligger till i förväg! Någon mer som sett den? Visst ja, jag får inte glömma att ge skådespelarna en stor tummen upp. Både de vuxna och barnen spelade otroligt bra!



Godmorgon!

Veckan är i full gång och idag börjar jag tidigare för att vi har lite planering innan barnen kommer. Jag är inte van vid att vara med på allt sånt eftersom jag bara varit vikarie innan men det ska bli kul. Nu är det iaf 100 % säkert att jag blir kvar till sommaren för igår skrev jag på papper. Hihi happyface!

Slutar 16.30 ikväll och eftersom Mike och Anton är här så lovar jag inget om uppdatering, de åker hem i morgon.
Ha en bra tisdag.


Äntligen!

Ni har väl inte missat att så ska det låta har börjat nu igen och på söndagar dessutom? Det är mitt absoluta favoritprogram och eftersom jag var nere hos Jenniestumpan igår så spelade jag in det och kollade på det idag. Det var precis lika bra osm det brukade vara och nu är jag så sjukt sugen på att sjunga att jag bara måste göra det en stund innan rumpnissarna anländer (de klippte sig i stan, därmed tog det extra lång tid).

Någon som har lite tips på låtar som jag kan sjunga? Det är lätt att fastna på det gamla vanliga..


här har ni detagarna i premiäravsnittet, mycket duktiga måste jag säga!

I fell in to a burning ring of fire

Jag måste ändå säga att det är ganska lyxigt att ha en braskamin på vintern. Det är så mysigt att sitta här framför när man är frusen och höra hur det sprakar om veden och känna värmen sprida sig i kroppen. Någon som känner igen sig? ;)

Jag sitter iaf här nu framför brasar och väntar på att Anton och Mike ska komma hem någon gång. Det borde komma vilken minut som helst nu, ihh ska krama ihjäl dem när de kommer!

 

och så var det måndag igen..

och med andra ord en hel vecka kvar tills nästa måndag. Det känns ändå helt okej nu när jag vet vart jag ska vara hela veckan och sådär. Visst jag är trött som vanligt då jag självklart inte kunnat sova inatt. Seriöst jag har haft sömnproblem under i princip hela högstadiet och gymnasiet men det försvann så fort jag slutade skolan. VARFÖR kommer det tillbaka nu??? Jag klarar mig bra utan de där sömnlösa timmarna då man vrider och vänder på sig.

Aja hoppas att ni alla får en bra start på veckan, Anton och Mike kommer hem idag så min börjar på bästa tänkbara sätt.




När rätt är fel.

2012 har hittills varit ett väldigt omtumlande år, eller ska man säga förvirrande? Att vara förvirrad eller inte veta hur saker ligger till och ligga och fundera över saker och ting dag som natt är det jobbigaste som finns.
Oftast så vet man hur man borde tänka, hur man borde säga eller hur man borde göra. Man vet oftast vad som är rätt. Men när verkligheten inte är som man vill och man bara inte kan tänka på det rätta sättet för att det man vill och det man känner är lite för starkt och lite för bra för att bara kunna släppa det. Det är då det blir jobbigt.
Man börjar helt enkelt leva för de stunderna då allt är rätt för en liten liten stund. För när det är rätt så vet man hur det ska kännas att vara lycklig. Man har hittat hem. Men när rätt egentligen är fel, vad gör man då?




vikingen Dan

Nu är jag hemma igen och min babysitting gick super. Timmarna gick undan och helt plötsligt skulle jag hem, hihi de små busungarna är bara för söta!

Helgen har verkligen varit helt fantastisk, minst sagt. Den började med bowling i fredags (jag vann i mitt team) och fortsatte med party ända in på småtimmarna hemma hos Dan. Jag måste säga att natten var över all förväntan. Hihi älskar mina tokiga vänner.
På lördagen var vi och firade min kusin Matilda som helt plötsligt har blivit stor och fyllt 15, helt sjukt!
På kvällen så körde jag, Dan, Lovi och Philip på grillpremiär och hemmagjord potatisgratäng. Ni anar inte hur gott och mysigt det var.

Idag började jag dagen med söndagsångest men bestämde mig för att försöka att leva på helgen en stund till innan man inte kan ignorera verkligheten längre. Så humöret vände för typ en halvtimma sen.


det här är den enda bilden som finns från i helgen, Dan i mitt löshår. Min kamera är puts väck från fredagens festande. Men den brukar ju dyka upp så håll tummarna för tusan!
 

babysitting it is

Jahopp ni ska jag alldeles strax åka iväg och sitta barnvakt i ett par timmar. Wish me good luck ;)



emma the frosty snow(wo)man.

Mamma tvingar med mig på långpromenad i snöstormen. Men det är bara bra, jag behöver komma ut efter den här helgen! Talk to you later.


jag <3 locktången.

nu ska jag bli guldlock eller fixa ett hollywoodsvall.. okej bara för att jag sa det så kommer håret bli en katastrof!
Elin kommer strax, sen blir det förfest om vi hinner med det innan bowlingen annars drar vi direkt dit och sen hem till Dan på efterfest. Hihi ska bli så kul!


såhät typ fast inte riktigt så lockigt!

Yeeaayy!

Tänk att det redan är fredag, ahh så skönt! Veckan har verkligen gått sjukt fort och den här dagen kommer bara rusa fram! Ikväll ska jag köra bowling med några underbara nissar det ska bli superkul!

Talk to you later.




19/1 - 2012

Wiie idag ska vi åka skridskor på frita och självklart så tar jag med mig mina. Jag älskar ju att åka skridskor!
Ikväll blir det promenad i elljusspåret och sen kolla Once upon a time med förhoppningsvis mina flickor.

Ha en bra dag!



Muppar på hal is.

Haha ni skulle sett mig, mamma och Danne i spåret förut. Det var som glaserat så vi gick på helspänn och satsade på vem som skulle ramla först. Men det blev bättre efter ett tag då det började toksnöa så vi blev istället dyngsura, haha men det var mysigt ändå och vi fick oss en riktigt promenad som jag hade räknat med idag!

NU sitter jag och kollar på Livet blir bättre med mamma, dagens avsnitt handlar om Jessica Andersson där hon berättar om hur det är att växa upp med en alkoholiserad mamma. Det är snyftvarning typ var 5e minut men det är också nyttigt att se. Någon som sett programmet innan?


meningen med programmet är att personerna som är med i det ska visa alla barn och unga där ute att även fast allt är skit nu så blir det bra i framtiden. det blir bättre, bara du väljer att prioritera dig själv!

Det blir nog ingen mer uppdateringen ikväll för jag ska in i duschen nu så god natt allihopa så hörs vi i morgon!
Nattinattipuss.


Here comes a lovely suprise!!

Jag har fått jobb ända fram till sommaren! Nu de 2 senaste veckorna har jag varit med i en förskoleklass och gått på frita på eftermiddagarna och det har gått så bra att de vill verkligen ha mig terminen ut. Så efter tjat och ett x-antal telefonsamtal så var viket mitt!

Fatta att jag ska jobba på samma ställe 5 dagar i veckan i typ 5,5 månader. Jag kan inte fatta det, jag är så glad!
Den enda nackdelen är att jag hinner inte säga hej då till alla mina dagisbarn, jag saknar dem redan. De små skitungarna har klistrat fast sig på mitt hjärta och det känns jobbigt. Men vi får se, om jag får en stund över så ska jag kolla om jag kan komma ut och hälsa på.. :)

Jag är iaf super lycklig. Allt känns lite lättare nu!




Emma is in shock

Det är helt stört vad dagarna bara flyger iväg, idag är redan halva veckan gjord och nu börjar som sagt nedräkningen. Jag har kollat gleeavsnittet som kom ut idag och det var så sjukt bra, jag tjöt som en gris och i slutet blev jag så chockad att jag bara satt och gapade. Jag kunde inte tro mina ögon, ni som följer serien vet vad jag menar.. ;)

Nu kom mamma hem, tror vi ska gå spåret.. Jag orkar egentligen inte men jag känner att jag måste!
Talk to you later, have some good knews to tell you all about.


Hur bra var inte den här versionen? Hihi här blev det också lite känslosamt i avsnittet så tårarna bara rann! GLEE ÄR BÄST!

I have no inspiration.

Jag vet helt ärligt inte vad jag ska skriva för något idag som någon tycker är kul att läsa. Dagen började stressigt då jag fått fel starttid och fick stressa iväg till jobbet. Väl på jobbet fick jag en väldigt rolig nyhet, men det är inget bestämt så jag säger inget än. Efter jobbet var jag hemma och hämtade badkläder och åkte till simhallen med Anna och simmade 50 längder, duktigt!

Nu sitter jag som på nålar och vet inte riktigt vad jag ska göra.. Det lutar åt att jag ska titta på film!
Vi kan iaf trösta oss med att veckans tråkigaste dag börjar gå mot sitt slut och då börjar nedräckningen inför helgen, wiiie!


den här gamla godingen går på tv nu, jag hamnar nog i soffan!


Im so happy Im so glad that I've got you.

Det blev ändå en välbehövlig promenad ikväll med Johanna och Jennie. Vilka härliga flickor de är de där två, det är alltid lika skönt och kul att ses. Jag tror jag borde gå och lägga mig nu så att veckans tråkigaste dag blir lite mindre tråkig. Hehe Efter jobbet ska jag iaf till simhallen och simma med Anna, nice nice!

Just nu håller jag på med något tråkigt, jag rensar datorn som var typ full innan. Det värsta är att jag råkar få syn på en massa underbara sommarbilder och då längtar jag så mycket efter sommaren att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. Men jag försöker ta en dag i taget just nu, en positiv sak är att det iaf börjar bli lite ljusare om dagarna. Tummen upp!!



sådär skulle jag vilja att mitt hår såg ut när jag vaknade på morgonen, det hade varit nice.


Pictures of you, pitures of me.

Isch så trött man kan vara. Jag är rastlös och vill hitta på något samtidigt som jag är så trött att jag inte orkar göra någonting alls.. Nu ska jag kolla på 2 nya avsnitt av pretty little liars som äntligen har kommit ut och på onsdag kommer det ett nytt glee-avsnitt wiie!

Hur brukar ni börja veckan? Några bra tips? ;)


bara för att jag verkligen längtar efter sommarn så får ni en härligt somrig bild från Västervik. Åh det är illa att längta till sommarn redan nu, det är ju år och dagar kvar. :(

Godmorgon!

Jag har nu kommit fram till att i helgen så ska jag se till att komma i säng relativt skapligt om kvällarna så jag får sova ifatt lite. I helgen har jag nog sovit ungefär 3/5 av vad jag brukar sova och desutom vänt en aning på dygnet, inte bra! Jag har precis tvingat i mig en portion av råris, köttfärssås och grönsaker bara man vill så går det.

Ha en bra start på veckan så hörs vi ikväll. Jag hoppas att vädret blir bra så jag kan ta en sväng i elljusspåret.


Did I forget about the simple rule of life? You pay a price for all your choices.

Ja eller nej?
Allt eller inget?
Lite eller inget?
Hel eller halv?



I wanna end up on broadway

Herregud så fort den här helgen tog slut.. Den har verkligen varit fullproppad med en massa roliga saker och tyvärr så går ju tiden fort när man har roligt, men det är det värt! Nu ikväll har jag suttit och kollat på lite skolor inför hösten, som det ser ut nu så har jag 2 alternativ båda med för och nackdelar..
Nu måste jag försöka att sova, jag har ju knappt sovit på hela helgen så det kommer inte bli kul att gå upp i morgon hehe. Sen ska jag till 2 olika jobb också men men det ska nog gå som alla andra dagar!

Hoppas att er helg har varit lika bra som min, nu är det bara 5 dagar kvar tills vi är lediga igen!
Nattinattipuss.


Halv 8 hos mig.

Yes går satte jag och Lovi ribban för våra kommande "halv 8 hos mig kvällar". Till förrätt gjorde vi kräftsoppa, varmrätt fylld fläskfilé med potatisklyftor +paprika och feta ost och till efterrätt cheesecakekladdkaka. Jag måste säga att det blev himla bra och alla var mätta och nöjda. Meningen var att vi skulle ta oss igenom så många som möjligt att de 7 Saw filmerna men vi såg bara den första, den andra filmen drogs på kl 4 på morgonen så man halvsov mest till den.

Idag har vi bara chillat hos Philip i soffan och så tagit hand om allt från gårdagen. Alla roliga "dagen efter saker" som disk, tomburkar osv.. Tyvärr blev det inte mycket bilder men här är det några. ;)


hihi en hungrig Philip


det skrappades trisslotter tyvärr utan vinst


kräftsoppa utan soppa, vi glömde tyvärr ta kort på all mat..



John var lite nervös innan maten, det är trots allt inte varje dag som jag står i ett kök..


jag bad Nattis och Philip att se kära ut, så såhär ser de ut när de är kära för er som undrar hihi


vi försökte oss på en bild på allihopa med självutlösaren, men fokusen hamnade någonstans i Kina så det blev visst inte så bra.. hehe





halva nöjet dagens efter är alltid att kolla på Philips veckoplanerare, haha jag vet inte hur många gånger det suddas och skrivs under kvällarna. Här har vi slutresultatet efter lördagnatten (observera att ni ska ta det med en nypa salt).


mys i soffan


Philip tog en skojig men ändå snygg bild på Danne och hans fina tavla.


jag har mest sett ut som en trollunge idag!


Tack för en helt galet rolig kväll och natt, saknar er redan.





Orsa in my heart!

Jag har ju helt glömt bort att lägga upp filmen som jag klippte ihop i söndags. Jag kan inte säga att jag blev jättenöjd då jag aldrig kan titta på filmen innan jag lägger upp den för att programet är så segt att det blir hack i hela filmen annars. Så på det hela taget så blev filmen ändå bra. Hehe

Vi fick iaf med lite tokigheter på film så watch and enjoy! ;)



Dagens make up - so simple, so right.

Jag gjorde ett tappert försök att fota min make up i morse. För det första fick jag stressa för vi kom hem sent inatt då partyt var grymt kul!! Då vaknade vi lite senare än tänkt och eftersom vi skulle till stan och kolla möbler till Danne och affärerna stänger vid 16 så det blev lite bråttom haha.
Nu sitter vi iaf hos Philip i stan, alla i Orsagänget ska hit ikväll (utom Andreas) för att kolla Saw-filmer och Lovi och jag ska laga 3-rätters. Vi ska börja med "halv 8 hos mig och det är vi som börjar och sätter ribban".

Jag bloggar inte förrän i morgon nu för vi ska sova här ikväll. Så ni får ha en superbralördagkväll!














The weekend is here and I love it!

Jaaa ni finally friday!!!!
Jag har haft fullt upp med jobb, bakning, handlat och så är Philip, Annica och morfar här nu.
Min buss går om typ en halvtimma, jag droppar av i Grebo på inflyttningsfest hos Malin och Johan. Wiie ska bli så kul! Jag har min nya röda jacka med, mums!


hur svårt är det inte att göra en "perfekt slarvig" fläta?????


Dagens make up - where's the sun?

Haha vi gjorde ett tappert försök att fota min make up som jag slängde ihop efter jobbet tills ikväll nyss. Men det är icke lätt, vi tog en jättestark lampa och lös mig rakt i huvudet vilket tar bort nästan alla färger. Den här make upen är egentligen en av mina favoriter så jag ska nog göra den i morgon igen och fota den i bra ljus! Den här makeupen är alltså egentligen betydligt mörkare i ögongloben, men men!









Måste allt va så förfärligt besvärligt?

Nå vad blir betyget på Once upon a time? Blev det en hiss eller diss? Jag tror att bara man kommer in i serien så kommer den att bli grym! Det är ju en blandning av reality och en sagovärld vilket passar mig perfekt i smaken!
Vi fastnade framför en till ny serie som också verkar sjukt spännande. Det sjukaste är att jag tyckte jag kände igen huvudpersonen serien igenom och i slutet kommer jag på att det är för att hon har precis likadana ögon som mitt ex. Alltså nästan identiska! haha

Nu vill jag att tvättmaskinen ska gå färdigt så jag får gå och lägga mig, jobbar 8-16 i morgon.
Men gott folk, glöm inte att det är fredag och min helg är fullspäckad av bara en massa roliga saker. :D
Nattinattipuss.


"Revenge hette den andra serien vi titta på".


Bak time!

Jobbet gick som en dans på rosor idag och direkt efter jobbet fixade jag en inflyttningspresent till malin och Johan som ska ha inflyttningsfest i morgon. Hur svårt är det inte att köpa inredning till någon annan? Aja vi får se vad de tycker..

Nu testar jag och Lovi ett nytt recept inför lördag. Orsa-gänget har bestämt att vi ska börja med "halv 8 hos mig" och det är Lovi och jag som sätter ribban på lördag. Det ska bli spännande, om det här inte blir gott så har vi en plan B. Iaf om någon halvtimma så droppar det in lite flickor här för tjejmys och så börjar det tydligen en serie ikväll ska sägs vara bra, oce upon a time. ;)


någon som sett reklam om serien? Jag har inte hunnit kolla den än.

12/1 - 2012

Jaha och så var det redan torsdag!!? Hjälp vad dagarna flyger iväg! Igårkväll var jag hos Danne med Nattis och Philip och myste lite med morötter, dipp och film. Egentligen fattar jag inte varför vi drar på en film för vi pratar oss ändå igenom den, iaf om det är en dålig film (vi såg the grudge 3 igår, värdelös!).

Ikväll ska jag nog träffa Hannisen och börja kolla på en ny serie och om det är skpligt väder ska jag gå på promenad med mammi. Nu måste jag äta lite snabbt, börjar jobbet 8.30 och slutar 16, skönt!




Dagens make up - my inside are blue

Underbara blå, man känner sig som en liten ängel i färgen.


















Emma sminkar - vem?

Ja kan ni se vem det är på bilden? Alla röstade på rosa men personen själv ville ha något "coolt" så vi kombinerade det rosa med svart. Haha när ni ser bilderna så vill jag att ni tänker på att jag gjorde den här make upen på 15 minuter så den är inte speciellt proffsigt gjord. Men vi hade kul! haha







Så vem är den här snyggingen? ;)

Dagens make up - my lovely rumble

Här kommer lördagens make up en aning försent.. Jag blev nämligen hemma från jobbet idag men oroa er inte jag repar mig till i morgon!

















Sånt här göra mig ledsen.

Föräldrar som lever sina drömmar genom sina barn. Gör dem till barnmodeller, barnstjärnor, sminkar upp dem och lär dem att om man inte är perekt så passar man inte in från det att de är bara barn. Vi lever redan i en sjuk värld, gör det inte värre för barnen än vad det redan är.. Här nedanför t.ex kommer ni få se föräldrar som klätt ut sina barn till beyonce och lady gaga, visst de får vara med och tävla om de vill men vad fan skippa sminket, de är ju bara barn! Men den sista filmen är mest hemsk, seriöst jag tycker flickorna ser otäcka ut.. Jag blir ledsen av det här...










Någon som är sugen på att förstöra sin unge och göra henne till en barbiedocka? INTE JAG!

Nu ska tant sova!

Jag känner att min blogg är allmänt oinpirerande och kom då på att jag har en dagens make up som jag inte lagt upp, så den ska ni få i morgon. Jag ska faktiskt gå och lägga mig nu, okej you caught me, jag ska nog börja läsa en ny bok.. Men innan 22 lär jag har släkt lampan. I morgon jobbar jag 9-16.30 men det ska bli skönt för jag ska vara på samma ställe 2 veckor i rad nu, gött!! Efter jobbet hänger jag med Danne till Falerum för att kolla lite möbler, det blir mys!


sån här planlösning skulle jag inte tacka nej till att bo på, fy vale vad jag skulle trivas. dock skulle jag inreda lite annorlunda även fast det var fint på bilden.. ;)

Ajja nattinatti mina läsare!

Har jag sagt att jag vill tillbaka till Orsa?

Haha det blev nog lika mycket trams och flum som simning från min och Annas sida idag i simhallen, emn roligt hade vi och vi simmade iaf 20 längder.. Ikväll har jag spenderat timmarna i soffan framför filmen Rise of the planet of the apes vilket faktiskt var en bra film! Anna och mammi har joinat mig och pappa har sprungit runt som en personlig assistent och serverat oss med popcorn, te och plockat disk. Haha

Btw så har jag varit duktig och städat mitt rum och packat upp min resväska. hehe bättre sent än aldrig!


en bild från nyårsafton, kvällen till ära hade ja en ny festblåsa som jag ska visa en bättre bild på och jag fick sminka alla flickorna! ;)


Nu är vi tillbaka i verkligheten!

Nu har jag landat i verkligheten på riktigt och jobbat första dagen sen dagen innan julafton. Även fast jag började kl 6 så var jag inte sådär fruktansvärt trött som jag räknat med, det kommer väl i morgon istället.. Nu ska jag ta en powernap innan jag drar till simhallen med Anna och avverkar några längder i bassängen!


en bild från Orsa, ser ni vad det är jag håller i? ;)


Pandan och Bambun!

Vilken slappis söndag det här blev.. Jag har kollat utomlandsresor i ett par timmar och nu sitter Pandan (Lovi) här bredvid mig och vi harlite pepptalk inför det nya året! Vi blev ju undercover agenter i Orsa så vi har börjat vår träning till att bli proffs, mitt undercovernamn är Bambun för övrigt!

Ikväll blir det skräckissöndag för första gången på länge, jag borde också packa upp min resväska vi får se om jag orkar! Vad ska ni göra en söndag som denna?


titta vilken rolig inställning jag hittade på min webcamera!! hihi

Bra jobbat Emma!

Åh vilket underbart rolig och mysig kväll vi hade hos Pihlip igår. De enda som saknades vad Hanna, John och Nattis annars var Orsa-gänget samlade under samma tak igen och vi fick avnjuta Philip och Andreas underbara pastacarbonara återigen. De flesta drog hem innan 12 men Danne, Philip och jag hade myspys i soffan så vi kom hem runt 4-tiden.. Kanske inte så bra när vi skulle försöka vända tillbaka dygnet men det var det värt!

Mitt nyårslöfte om att bli snål går väl sådär.. Igår köpte jag 5 st bhar och sen en sjukt snygg jacka från MQ. Dock var det 50% på den så jag kände att jag kunde ju inte bara missa det erbjudandet.. Så nu är den min. Tänker er ett slappt linne med USAflaggamotiv och ett par jeansshort till sommaren och så ett par klackar till det, mums!


jag älskar verkligen färgen!

2011 - What happend?

Ja hur har erat år varit egentligen? Var det bättre eller sämre än förra? Höll ni era nyårslöften eller är ni som jag, lovar något och är superduktig första månaden innan man inser att nä det här var inget för mig.
Mitt år måste jag tyvärr säga har varit ett jobbigt år. Det har hänt ganska många omfattande stora psykiskt jobbiga/påfrestande grejer som inte alls är till för att ta upp här. MEN som tur var så har jag världshistoriens bästa vänner som alltid funnits där och stöttat mig och året har bjudit på några riktiga höjdpunkter.

Med andra ord så ska jag försöka tänka på det här året som mitt år, ett år då jag ska ta tag i mitt liv och verkligen hitta tillbaka till mig själv igen. Hitta fjärrkontrollen och byta kanal när jag känner för det, sluta vara så feg, sluta svära och så ska jag bli snål eller vi säger sparsam. I höst ska jag också ta mod till mig och både flytta och början plugga, testa mina vingar och så får vi se om de bär eller brister!

Vad säger ni mina läsare, har ni några nyårslöften i år?

- Frantiqstudios
Jag fick börja jobba som make up artist för frantiqstudios och jag har lärt mig fruktansvärt mycket och utvecklats som både person och make up artist. Det är lite jobb pågång i både januari och mars!



- Dominikanska Republiken
Resan som jag faktiskt inte vet om det går att slå. Det var de 2 underbaraste veckorna i mitt liv, ett paradis med värme, sol, vacker natur och underbara vänner.



- Tandblekning
Tandblekningen jag gjorde var också en höjdpunkt, även fast de inte är kritvita så är de precis lagom vita och jag vet att jag kommer göra om det här. Mina tänder har alltid varit ett komplex och nu skäms jag inte längre.


det är lika pinsamt att lägga u den här bilden nu som då, men kolla skillnaden, mina tänder var verkligen missfärgade innan även fast jag varken röker, snusar eller dricker kaffe och aldrig lägger mig utan att borsta tänderna!

- Västervik
Västerviksveckan var helt underbar, vädret kunde inte varit bättre och vi hade så himla mysigt, var uppe nätterna långa och pratade, gjorde galna saker, stekte vid poolen och havet. Åh jag vill ha sommar!


inte hela gänget då det kom och åkte folk hela veckan men några av underbaringarna!


- Egypten
Självklart var varma härliga Egypten med det klarblå vattnet en höjdpunkt. Det går inte att säga annat än att den här resan var helt galen med galet underbara vänner, pyjamasparty med alla 4 i ett rum, vi höll på att bryta in oss i fel rum och alla rent ut sagt blondingalna egyptier!



- Orsa
Mitt år kunde inte ha börjat bättre än med en massa underbara människor i en mysig stuga i ett snötäckt landskap. Jag saknar att vacka med alla sjuka muppar, åka skidor dagarna långa, basta och festa bokstavligen talat varje kväll. Jag är så lyckligt lottad med så underbara människor!


hihi en lite skojig bild på oss alla 9!

Året hade självklart många fler höjdpunkter än de här som alla fester min 20-års fest och alla mysiga kvällar med alla fina vänner. De är bara för många för att ta upp här! Så istället till alla mina vänner, tack för att ni är bäst i hela världen och alltid ställer upp. Jag räknar med att ha er minst 150 nyårsaftonar till bara så ni vet. ;)

Minnesstund

Godmorgon mina vänner!
Inatt har fröken Hallberg haft väldigt svårt att sova, jag har en känsla av att vi vänt lite på dygnet efter vår semester.. Nu ska jag iaf tralla bort till bussen med Johanna för att åka till stan med Danne. Han ska kolla på soffa och jag ska kolla efter bh. Vi drar direkt till Philip på minnesstund sen så jag kommer hem sent inatt. Så vi hötrs i mrogon! ;) Ha en bra lördag!


Jag vill ha snö!

Hej alla fina!
Uppdateringen blev inte riktigt som tänkt i Orsa då vi hade så dålig täckning att vi inte fick igång internet. Jag trodde iaf inte att en vecka kunde gå så fort som den här gjorde.. Vi har verkligen haft det sjukt roligt, mysigt och gjort en massa galna saker. Vi har åkt skidor hela dagarna, sen frusna hoppat in i en varm bastu för att sen äta kvällsmat (som var sjukt god varje kväll då vi alla fick laga varsin kväll) och sen var det fest natten lång.
Med andra ord har vi inte sovit mycket under resan man vem vill sova med så trevligt sällskap?

Jag kan inte få nog av att säga att jag har så underbara vänner, inte nog med det, de är precis lika galna som mig också!
Stort tack till mina 8 galna muppar som har gjort den här veckan till en av de roligaste i mitt liv. Jag saknar dem redan så det värker i kroppen så i morgon ska vi ha "minnesstund" hos Philip. Hihi































En blandad komplott bilder alltifrån fina naturkort till några nyårsbilder och såklart Danne i Lovis pandamössa! hihi
Nu åker jag på tjejmyskväll hos Hanna, vi hörs i morgon!