packar för fullt

för i morgon drar mupparna på trastgatn 7 till lysingsbadet!!



Well this one you save

Nej nu är det dags att åka, jag är nog färdigpackad och har hunnit byta om. Hoppas att allt kommer att flyta på bra ikväll, vi har ju ändå gjort i princip samma sak en gång förut så nu har vi förhoppningsvis fått ett hum om hur vi ska göra.. Ni kan ju iaf hålla tummarna för att jag inte spiller rödvin över någons klänninger eller något liknande, usch vad pinsamt det skulle vara!

Vi hörs i morgon när vi kommit hem från stugan, hoppas det blir fint väder! Men det är att hoppas på för mykt?
Puss på er!



Emma sminkar - Nathalie











Som sagt en diskret men ändå väldigt fin sminkning. Hon bär upp färgerna väldigt bra och ögonfärgen är ju to die for!

Dubbelbröllop.

Yes dagen har börjat bra förutom att jag vaknade vid 5 i morse av att jag mådde illa och hade magvärk. Usch trodde först att det var magsjuka men när jag väl kom upp och fått i mig ett knäckebröd så blev det bättre. Börjar misstänka att det är magkatarr på gång, men men det är ju lite av en vardag för mig.. suck.

Aja Lina och Andreas hämtade mig här hemma och så drog vi iväg till stan. De var supergulliga och skjutsade mig till Nathalie i Linköping och efter mykt om och men så hittade jag dit. Haha Iaf Nathalie blev superfin, en väldigt naturlig sminkning som passade henne superbra! Lägger upp bilder snart.. ;)
Om någon timma så ska jag iväg och jobba på nästa bröllop som servitris tillsammans med Anton, Lovi och Hanna. Wiie det ska bli superkul. När vi blir klara (sent antagligen) så drar vi till stugan där grabbsen är för att mys och sova över.



hihi de här två galningarna passar verkligen perfekt ihop!!

What was underneath it all

Gårdagen var mykt trevlig med släktträff där allt alltid har en tendens att spåra ut.. ;) Haha specielt när man blandar ihop kusinerna Hallberg. Senare på kvällen blev det en sväng till Dan där det var chilldricka på altanen som gällde.


farliga tjejer


jag och Lovippan


Joooohn och jag.

Sådär, nu är jag klar med brudtärne sminkn...

dsc00382 (MMS)

Sådär, nu är jag klar med brudtärne sminkningen och nathalie blev superfin! Ni får se bilder senare när jag kommer hem. ;-)


My new lovers.

Helt klart sommarens bästa fynd, ett par sjukt snygga partyheels som jag spanat in i månader och hittar på 70% (orginal pris 899 kr) och en vit skinnjacka som jag spannat efter ett tag på 30 % (orginalpris 700 kr).







"Lilla grisen"

Dagen har varit fullspäckad från klockan 05.45 då jag klev upp tills nu med jobb, städning av mitt rum och möte inför bröllopet som vi ska jobba på i morgon! Nu ska jag duka, göre en make up och fixa till håret lite. Vid klockan 18 kommer släkten för att fira pappi och senare ikväll drar vi eventuellt in till stan och festar till det lite med mina nya skor.. Anton och kameran kom ju hem idag så om jag hinner slänger jag upp bild på dem, åh så sjukt snygga!


haha jag var tvungen

Eller?

Sakta men säkert kommer det krypandes. Helt fel men ändå rätt.

Vi skaffar oss ett hus som går på hjul

Jääägarns så trött jag är, jag höll på att somna framför ratten hem från Söderköping kändes det som. Iscch!
Men mysigt har vi haft det i Söderköping även fast alla var trötta och sega och tills sist fick vi glassen som vi kom dit för. Mums jag är glass är verkligen bästa kompisar, det är det bästa som finns! Tyvärr så glömde min mamma kameran hemma så jag har inga bilder alls från dagen.. :( Buhu.. Betyder det att det måste bli en tripp till till Söderköping i år? Haha

Nu ska jag ringa ett samtal sen kolla pretty little liars och en film. Sen tänker jag sova för jag börjar tidigt i morgon. Btw så kommer Anton hem i morgon också. :D hihi puss på det!


Fina flickor










Bilderna är från igår och är tagna från Lovi och Linas blogg www.thosesis.blogg.se!

That's what friends are for

Seriöst jag har världens bästa vänner, dagen har varit underbar med massa badande och prat med fina vänner.
Bilder kommer i morgon (Lovi har dem på sin kamera).
Jobbar 7-12.30 och blir hämtad på jobbet för att åka direkt till Söderköping och äta glass. Med andra ord så hörs vi torsdagkväll eller evntuellt via mobilblogg. Puuuuuuuuuuss!


Hörs ikväll gott folk

Nu drar vi till stugan, vi tar med oss Hanna, Lovi, sallad och fika. Nice. Just det, Flora också!!



Tjejmys x2!

Jag hade en supermysig dag igår!! Först jobbade jag hela dagen och efter det tog Lovi och jag bussen hem tillsammans och åkte direkt till Nattis där vi lagade tacos. Mums det var supergott och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Tjejträffar är verkligen bäst, man pratar om sånt som man behöver prata om med sina vänner så efteråt känns alltind en smula bättre!
Vid halv 9 blev jag upplockad av Honeyponey och hade nästa tjejkväll hemma hos henne med Jennie också. Vi såg på film My back up plan (haha sjuk film men bra) och så åt vi marrängswitch (jag kan inte stava) och popcorn.

Jag är så himla glad att jag har så många underbara vänner, ni är bäst och jag älskar er! <3



idag är det sommar igen

idag har jag tjänat 44 kr. Kortgrejen på bussen fungerade inte och sen åkte jag med Nattis hem från jobbet nu!
Dagen gick iaf superfort, älskar att jobba med kompisar. Allt blir så himla mycket roligare.
Om en halvtimme kommer familjen Karlsson/Svensson hit och ska grilla, nice! På Trastgatan 7 händer det alltid något.. ;)


Jaha då börjar min sista jobbvecka om en s...

dsc00379 (MMS)

Jaha då börjar min sista jobbvecka om en stund. Det känns bra då jag kommer få jobba med Nattis och Lovi, sen får jag träffa dagisbarnen igen, wie! Dock är nog väldigt många lediga, men men vi får se. Ha en bra dag allihopa!


stoltaste i staden, sprit språngande galen

Dagen har bestått av en massa städning som tyvärr inte blev färdig.. Jag får helt enkelt fortsätta i morgon.
Sen har vi ätit mat hos Annica och Philip, kyckling med skinka och ost emellan, mums så gott! Philip, jag och mamma tog sen en promenad hem till oss och nu sitter vi och väntar på att alla muppar ska komma hit så vi kan börja spela kort! ;)


philip och jag är ju inte lite tuffa..

Eller?

Helt fel lägg av, inte jag inte?
Rolf kanske vet..

Gårdagens look

Igår hade jag en ny klänning på mig från b.young. Jag älskar enaxlade plagg och vitt är så snyggt när man fått lite färg. Att den sen var nedsatt 50% avgjorde det hela, självklart skulle jag ha den! Tyvärr har Anton med sig kameran till Stockholm (morr) så jag kommer inte kunna lägga upp dagens make up nu i veckan.





Yeasterday

Och vad hände igår då? Först åkte jag hem med Hanna från Västervik och gjorde direkt en provsminkning inför en brudtärnesminkning som jag ska göra nästa lördag. Det gick faktiskt bra, en väldigt lättsminkad tjej med andra ord. Vid tvåtiden så åkte vi till morfar för att fira hans födelsedag, det bjöds på en massa smörgåstårta och fika och jag blev så mätt att jag inte kunde äta någon kvällsmat sen. Haha

På kvällen blev det party hos Danman och det var riktigt trevligt, vi spelade pyramiden, pratade en massa me jag saknade faktiskt dansgolvet. Folk var lite off där igår.. ;)


Matilda, Linus och jag hos morfar!


chill i soffan, de 2 mupparna gömmer sig för kameran




fina Jennie och Hanna


Viktor suprisade och dök upp


det kom ett par fjortisar senare också..


jag tror att det räcker med bilder nu för resten är inte till för allmänheten! haha

På natten gick Hanna och jag hem till henne och tittade på pretty little liars och sov sen som 2 små barn ända till klockan 11 idag, skönt! Tack för en rolig kväll allihopa!!! :D

Out of the light like a star like a hero

Sådär ja, nu är åskovädret över och jag är hemma efter en sjukt rolig helg. Det är nog bäst att ta det här från början. I fredags åkte jag som sagt till Västervik för att hälsa på honeyponey och hennes föräldrar!! Det är verkligen supermysigt där nere och de är så snälla som låter mig komma ner och bo med dem. :)


vi började med att blanda oss varsin god drink, red gold+fruktsoda =mykt gott


sen gjorde Anita en sommarsallad


vi fortsatte med att måla naglarna, snygga lack va?


Anita och Leif följde med oss upp och kollade på kvällsshowen, dock var 2 av artisterna tillfälligt utbytta så det var inte alls lika bra även fast de också var superduktiga!


och så en bild på mig och Honeyponey!

Det är livsfarligt att vara i linköping nä...

dsc00374 (MMS)

Det är livsfarligt att vara i linköping när det är rea överallt. Men hjälp vilka fynd jag gjort!!:d


nu drar vi

Åh så irriterande, jag hittar inte usbsladden till kameran!!! Jag som hade fotat dagens make up.. Aja vi får se om den dyker upp, isf så får jag väl lägga upp den i morgon. Nu åker vi iaf till stan, sen blir jag troligtvis avsläppt direkt vid tåget till Västervik. Så vi hörs nog inte förrän i morgon, eventuellet ikväll vi får se!

Puss på er!


de här snyggingarna tar jag med mig.. ;) anton fick inte vara med för den svikersen ska till Stockholm i nästan en vecka..

Want some new stuffs

Idag ska jag till stan och köpa lite smink på MUS, jag ska göra en provsminkning till bröllop i morgon så jag ska köpa lite till det, sen ikväll tar jag tåget till honeyponey i Västervik och stannar över natten! :D


Put the cards on the table

Nu är det sleeping time! Kvällen blev bättre än vad jag trodde, Annica kom hit och åt mat och hon såg att jag inte var så pigg. "När Emma sitter sådär och hon har fått mat i sig så är det något som inte stämmer". Haha för er som inte vet så skjuter mitt blodsocker i toppen så fort jag äter något och jag har en förmåga att göra av med all energi på en gång. Så mamma och jag följde med Annica hem och spelade kort där, supermysigt! Vi hade även kramkalas!



Godnatt!

ZzzzZzzz..

Nu tror ni säkert att jag har varit jätteduktig och varit ute och gått en långpromenad, men det gick inte riktigt som jag ville.. Jag hittade till sist min mp3 men märker att den är urladdad och självklart hittar jag inte laddningssladden. Då blev jag så arg så jag gick och la mig i sängen och somnade självklart som en gris och sov i 1,5 timme. Hehe hoppas jag kan sova ikväll nu bara!

Jag tror jag ska åka och hämta filmen Kristina gjorde till oss hos Petra nu. Vill visa den för mammi!! Sen ska jag spela kort med dem ikväll också, det lovade de igår!


orkade inte att hitta ngn passande bild så jag bläddrade tillbaka i arkivet och tog en rolig istället... ;)

I just really miss it

Nu tänker jag leta rätt på min mp3 som har gömt sig på ett väldigt opassande ställe.. Jag känner att jag behöver en sån där promenad helt för mig själv igen som jag hade för några dagar sen. Clean my thoughts.


här skulle jag inte ha något emot att rensa tankarna, dominikanska republiken.

Vad vore jag utan min morgonrock?

Naken!


Tänk om man hade en flygel

Jag avslutade kvällen med att ta ut what are words på piano, det var länge sen jag tränade på gehör och jag känner att det var verkligen på tiden. Tänk att man tappar så lätt.. Nu tänker jag läsa en snutt sen sova, i morgon börjar jag 06.15 och slutar 15.00. Suck jag kommer inte vara pigg i morgon, godnatt säger jag bara!



Såhär mycket kände jag för att vara med på bild.

3 korvar, ett kvällsbad och ett avsnitt pretty little liars senare.
Nu är det dags för att sjunga lite, sen tänker jag tvinga pappa och mamma att spela kort med mig (det är ingen idé att försöka med Anton).


That's my favourite

Snart åker nog ögonen ihop på mig tror jag.. Nädå men jag är väldigt trött. Iaf vi hade sjukt kul på jobbet idag efter maten, jag tänker inte skriva varför utan ni får bara veta att vi hade väldigt kul.. ;)
Nu sitter mamma och jag och väntar på Annelie så åker vi till stugan. Pappa, Anton, Emma, Emil, morfar och Mary är redan där ute så vi tänkte grilla korv.



kolla vad som blev över från bion igår..

Det där med statistik

Jämt och ständigt får man frågan om hur många läsare man har och vad man har för statistik. Att ha många läsare eller ha hög statistik är det väldigt svårt för någon att bestämma för det beror precis på. Om man jämför t.ex. min blogg med Kenzas, Blondinbellas, Fokis eller Linda Hallbergs så skulle jag lika gärna kunna lägga ner min blogg. För min blogg kommer aldrig bli så stor.

Självklart vill jag att folk ska läsa min blogg, för jag skriver ju för att folk ska läsa. Men inte bara därför, utan jag skriver också för att det är ett sätt som jag älskar att uttrycka mig i. Om inte här på bloggen på papper med en vanlig penna eller i word. Tro inte att jag blir arg på er om någon är nyfiken på vad jag har för statisk, det gör mig inget alls. Men jag vill bara att ni ska veta att när man har en så pass liten blogg som jag så spelar inte statistiken någon större roll. Okej om den står på 0 varje dag kanske man borde fundera på att föra dagbok eller något istället.

Till alla er nyfikna; såhär har min statistik sett ut de senaste 10 dagarna. Ganska bra för semestertider och då jag inte skött uppdateringen så bra på senaste tiden. Men som sagt det beror på vad man jämför med..


För er som inte bloggar. Den blå linjen visar antal unika besökare jag haft varje dag, där registreras alltså datorns ipadress endast en gång hur många gånger du än går in på min blogg med samma dator under samma dygn.
Den röda däremot visar sidvisningar och det betyder att varje gång du klickar in på min blogg så stiger mätaren.

Allså stämmer inte den blå riktigt, man kan ha 3 läsare som läser bloggen från samma dator osv. Men sånt går ju aldrig att få exakt. :)


I knew it

Wiiie vädret blev efter mykt om och men riktigt bra så vi åkte nerbabbat till Linköping (stavade jag rätt Hanna?)
Iaf nu undrar ni säkert vad jag tyckte om filmen? De flesta vet väl att jag inte alls gillat de föregående då jag läst böckerna och de gör om, förstör och hittar på så mykt i filmerna att jag bara blir arg.
Men den här filmen gjorde mig riktigt besviken, slutet var så sjukt dåligt gjort. Det är ju sorligt. Jag tänker inte ens lägga tid på det här. De andra tyckte den var bra men att slutet var sådär. Någon mer som sett den?

Nu tänker jag sova, i morgon står det jobb mellan 9-17.30 på schemat.
Nattinattipuss


min fina chaffis Honeyponey

cause you're hot then you're cold

Herregud så varmt det varit idag, för varmt för att sitta inne och fixa håret. Hanna och jag åker till stugan istället och tar bilen (hennes cab!!!) direkt till Linköping sen för att titta på bio med Johanna, Andreas, Lina och Lovi. Vi har visst kommit till slutet nu, alla tycker det är konstigt förutom vi som läst bökerna. För oss tog det slut länge sen, sorligt nog. Man har ju i princip väx upp med Harry Potter!


min nya hatt från kappahl får följa med!


Jaha här sitter jag själv på jobbet och ko...

dsc00369 (MMS)

Jaha här sitter jag själv på jobbet och kollar på barnprogram! Lite läskigt faktiskt, jag är ju ändå själv på hela skolan. Usch tycker inte om det!


Den där vingen

Jobbet idag gick riktigt bra, det var typ 7 barn när det skulle varit 16 så vi fick en lugn start på veckan. Jag jobbar som sagt själv med Anton på frita och så har vi 2 sommarjobbare också. Vi hade riktigt roligt, haha vid maten så fick vi ett hysteriskt skrattanfall och det var nästan så att tårarna sprutade!

I morgon börjar jag jobbet 06.15 så jag vet någon som kommer ligga som en död fisk i sängen i morgon och snooza in i sista minuten.. Aja slutar iaf 15 och då ska jag hem för att fixa iordning mig iför kvällen då jag ska gå på Harry Potter med några kompisar. Jag såg en snygg men ändå enkel frisyr på pretty little liars igår så jag kände att jag var tvungen att testa den.. ;)


Jag kände för att rensa tankarna med en pr...

dsc00363 (MMS)

Jag kände för att rensa tankarna med en promenad med musik i öronen runt sockertoppen men batteriet tog precis slut i mp3n så jag får väl rensa tankarna utan musik..


wake up in the morning



Det var inte kul att gå upp tidigt idag..
Hoppas dagen går fort, jag jobbar ju iaf med Anton själv hela veckan. Hehe
Slutar 17.30 så vi hörs väl efter det!

Ha en bra dag allihopa!

I think he has a thing for me

Jaha nu är vi hemma igen efter ett underbart dygn nere i Västervik hos Hanna och hennes föräldrar. Igår hade vi det supertrevligt i förtältet med lite drinkar, god mat och trevligt sällskap. Efter det drog vi upp till kvällsshowen och ShowU var kvar (sång och dansgruppen som var där förra veckan) och Mike (som bar upp mig på scenen) kände igen mig och talat glatt om för hela publiken att han bar upp mig på scenen förra veckan. Haha

Idag har vi förutom ett kort besök på lager 157 bara slappat och kollat några avsnitt av Pretty little liars.
Västervik är bäst!


allting började med en skumpig cykeltur, det är konstigt att jag inte har ondare i rumpan idag..


här sitter vi helnöjda med varsin cider och lyssnar på ShowU!


någonstans mellan alla sångnummer fick jag för mig om att stoppa huvudet i min nya väska..


Hanna och jag hittade historiens "finaste" klänningar och kände att vi var tvungna att prova dem.

Nu är det mys med Anna och mina busungar som står på schemat.
I morgon börjat jobbet på allvar, 9 timmar om dagen utan rast. Tänk på pengarna nu!!!

Anna+Petra+Emma=Acabellas


taget från Petras blogg www.fogelholm.blogg.se

Acabelllas is back for the summer

Idag fick jag äntligen träffa Anna och Petra igen. Det var så länge sen vi träffades då alla har varit iväg på egna äventyr den senaste tiden. Det hela blev ännu bättre då vi såg en film som Kristina klippt ihop från muskikallägret och alla våra återträffar. Det var så man fick tårar i ögonen och jag började sakna alla ännu mer än innan.
Nu vill jag bara ha hit alla så vi kan umgås!!

Petra hade också försökt måla av mig (jag har fått höra att det är väldigt svårt) men jag tyckte hon har målat mig jättefint. Mycket finare än vad jag är på riktigt. Hihi min personlighet har hon iaf fått med på bild, en mikrofon i handen, lång rosa klänning och ett leende på läpparna. Dock är inte teckningen klar än men jag älskar den redan.

visst är hon duktig?

Nu måste jag packa, åker till Västervik om några minuter. Jag tar med min datorn så jag kan blogga.. ;)


Im on my way

Bloggar senare, ska iväg och träffa Acabellas nu!!! Senare i eftermiddag åker jag och Anton ner till Hannas husvagn med henne och hennes föräldrar. Wiiiiee superdag!


jag har glömt visa min grymt snygga vita skinnjacka som jag skaffade nere i Västervik. Gosh så snygg

Did I mention that I love my glasses?



de där magiska fingrarna

Först och främst vill jag tacka för alla fina ord, sms, och kommentarer för texten jag skrev igår. Det känns bra att alla vet om det och att alla tar det så bra. Det är skönt för både oss och Anton att slippa ljuga!

Idag gick jag upp ett x antal timmar för tidigt, 05.30, så jag har varit trött idag. Men dagen har ändå varit roligt och jag har hunnit med en hel del. Hemlighetsmakeri på förmiddagen, promenad och sen har jag, Marcus, Hanna och Lovi börjat repa för vårt gigg den 12 augusti. Det var superkul att börja sångträna igen, det var så länge sen sist. Marcus är ju så sjukt grym på gitarr med, snacka om musikalisk och bra gehör!
Nej nej jag är inte alls avundsjuk.. ;)


tjejer passa på medans han fortfarande är singel, en kille med en gitarr är farligt.

My brother is gay.

För ungefär 1,5 år sedan så fick jag veta att min bror var gay. Tanken har aldrig slagit mig förut trots att han under alla år haft idioter som hoppat på honom och kallat honom bög, pratat bakom ryggen på honom och hoppat på mig och mina släktingar för att de är nyfikna. Jag har alltid försvarat honom, inte för att jag tycker det är fel att vara homosexuell utan för att de fick det låta som något dåligt, något sjukt, något onormalt, som någon slags sjukdom.

När jag fick veta direkt från Anton hur det var så kom det som en chock. Det var ett rent helvete rent ut sagt. Jag tror jag på något sätt egentligen alltid vetat men ändå förträngt det, för jag förstod direkt att det här var allvar. Det var Anton som berättade om vem han egentligen var och trodde att alla skulle hata honom för det och tycka att han var äcklig. Det var nog det som krossade vårat hjärta mest. Att Anton ens kunde föreställa sig att något i hela världen skulle få oss att inte älska honom. Han fick oss iaf att lova att inte berätta det för någon och det blev också till ett problem, för det är jobbigt att dölja en sån hemlighet. Och är det inte lite sjukt att man ska gå och hålla en sån sak hemlig? Bara för att det finns idioter i den här världen som ser på Anton och andra homosexuella som att de vore ufon eller något sånt. Väx upp, vi lever på 2000-talet det här är inget nytt. Kärlek som kärlek, det kvittar om en pojke blir kär i en pojke, en flicka blir kär i en flicka eller en pojke och flicka blir kära i varandra. Det är kärlek på en massa annorlunda sätt och alla sätt att uppleva kärlek på är rätt på något sätt.

Vår familj har trampat på nålar de senaste 1,5 åren rädda för vad alla andra ska säga. Jag ville inte hålla det hemligt egentligen men jag var så rädd att någon skulle vara elak mot Anton. Jag skulle aldrig stå ut med det, det kvittade att han gång på gång sa att han inte skulle bry sig för jag skulle bry mig. Ingen får prata illa om min bror. Men på något sätt har vi också kommit varandra närmare varandra, vi har gråtit tillsammans och hjälpt varandra att vara starka. Vi har stöttat Anton på det sättet som vi funnit vara lämligast och funnits där när han kännt att tiden varit inne för att berätta vem han är, vem hela Anton är. Vi stöttade honom när han själv mådde som sämst och ville vara som alla andra. Som att någon någonsin skulle vilja att vår Anton skulle ändra på sig.
Nu i efterhand förstod jag aldrig varför vi tvivlade på att någon någonsin skulle kunna tycka mindre om Anton.

Anton är världens bästa person, världens bästa storebror, världens bästa kompis och jag måste bara säga att jag är nog världens lyckligaste lillasyster. Jag fick inte bara en storebror utan också en bästa vän. Jag är helt säker på att om inte Anton varit gay så skulle vi aldrig varit såhär nära varandra som vi är nu.
Anton är nog lyckligare än någonsin, för nu behöver han inte dölja vem han är längre och han vet att alla hans nära och kära älskar honom precis som han är. Han har skaffat sig en pojkvän och det riktigt strålar om båda två.

Om Anton är lycklig så är jag lycklig. Du är bäst storebror.
Jag älskar dig.♥


den här bilden kommer få Anton att skratta♥♥♥

thats it

Jaha idag kör vi igång igen! Nu är jag inte ledig förrän v 31 igen.. Men men 2 veckor går fort (hoppas jag), som jag sa igår så saknar jag lite dagisbarn typiskt bara att jag inte ska vara på dagis förrän v 30. Aja ha en bra dagf allihopa!


I believe in a thing called love

Kvällen har spenderats lite längre ner på gatan i hus nr 13 hos Kemparna. Fast det var bara 1 Kempe hemma men det var det som var huvudsaken. Nu tänker ni säkert "vad taskig hon är som favoritiserar" men så är inte fallet utan syftet ikväll var att fira att Emelie fyllde år förra veckan och då är ju ändå huvudsaken att hon iaf är hemma. Haha vi hade iaf jättetrevligt med Emelies flickvän Elin och Malin. Vi åt god kladdkaka, skrattade och pratade om massa tikigheter vi hittade på i Västervik och mykt mera. Strax efter halv 9 så kom även Jenniestumpan hem från jobbet! :D

Stort grattis i efterskott Emelie och tack för att vi fick komma, jag har saknat er. ♥


här har ni snyggingen.. ;)

some new kreative stuffs

Som de flesta säkert har märkt så har jag idag fått en helt ny fantastiskt fin men ändå enkel design här på bloggen idag. Det är proffset Lina Nässén som har gjort den och jag är så nöjd som man kan bli!
Är du också intresserad av en ny bloggdesign så kan ni gå in på Linas hemsida: http://www.linafotograf.se/ för att hitta prisinfo osv där (det är superbilligt). Ni kan även bli fotade i hennes studio och få vara modell för en dag, då finns det även möjlighet att bli sminkad av mig innan! Kul va? :D



crazy camping ♥



jag är inte supernöjd med filmen men äsch. kul hade vi! 

Dagens make up - I wanna go all the way















Jag var tvungen att leka av mig med lite glitter och strass idag.
I feel like Barbie, but where's Ken?