Soooooool

Okej jag hinner ta en paus i packandet och skaffa lite grundfärg tills i morgon!


Godmorgon!

Jag borde kanske gå upp och börja packa, hehe vi åker ju till Spanien i morgon och det ska bli så sjukt skönt!! :D
Så jag ska försöka skriva ihop ett par tidsinställda blogginlägg åt er medans jag är borta. :)

Hörs sen!


Fiskelycka?

Mitt rosa spö visade sig vara riktigt bra, i onsdags fick jag åtta fiskar och nu ger jag mig ut på fisketur igen med Philip, vi ska försöka att inte fiska upp allt tills John och David kommer! ;)


Böda - dagen efter

Dagen efter midsommar så blev det chill på stranden med musik, bad och massa volleyboll. Det var hur härligt som helst tills det mulnade på på eftermiddagen och då drog vi hem till stugorna. Killarna drog då iväg på gokart och vi tjejer var kvar hemma. Vi bestämde oss för att överraska dem när de kom hem så vi lärde alla ladymarmalade dansen och när killarna kom hem så drog vi på Amy Winehouse - rehab på högsta volym och så drog vi igång lady marmalade. Haha de blev helt chockade!


dagen började bra, frågan är vem är killen och vems är trosorna?


volleyboll!


david och jag


det här är innan bilderna spårar ur


och det här är efter haha


sen myste jag lite med Lovi och Dan. hihi


LIna och hennes fiiiiina bikini


John leker med bollen


Philip ville också vara med


och så blev det lite akrobatik


mina fina två!


myyys

oju
Lina och Jennie


haha lite rolig skylt... de menade ju på stranden men ändå!




söta Linn




och här övar vi dans!




nattis hängde också på


Jennie skaffade nya löständer


här får ni också lördagens make up, glömde fota den också..


mycket fin bild på Lina!


sen blev det lite live musik med gitarr och sång.

Okej det kommer mer bilder från kvällen då vi var på utflykt. Men jag hinner inte ladda upp fler bilder nu..
Så ni får de här så länge. :)

.




Nya naglar

Jag experimenterade lite med mina glitternagellack på jobbet idag och resultatet blev ett par riktigt somriga och randiga naglar ;)


Sol sol sol!

Idag har jag lapat sol nästan hela dagen, så underbart alltså!!!

Efter jobbet tog jag med mig Jennie på en shoppingrunda och jag fick med mig en systemkamera hem! Yes!!!!!!


Böda - midsommarafton

Ni som har följt min blogg länge vet att jag alltid har firat midsommar ute i Anderstorp med mina barndomsvänner och deras familjer. Därmed hade jag lite svårt att få midsommarkänslan då det här var lite annorlunda mot vad mian brukar va. Men vi hade fruktansvärt roligt och vädret höll nästan hela dagen!


Lovi korkar upp direkt!


sen drog vi till stranden i någon timma för lite sol och bad








sen gjorde vi oss alla midsommarfina och lagade mat


sen glömde jag ta dagens make up bilder så ni får den här bilden.. hehe


och andra blev tillfixade.. hihi




Jennie gillar grädde!


De tre aporna och Nattis!


jag och Lovippan fixade den obligatoriska tårtan (som bästaste mamma hade bakat åt oss)


och jag var allmänt lycklig med mina vänner!


Lina var så fin så fin så fiiin


sen hade jag gjort en tipspromenad med frågor om alla mina muppiga reskompisar!


och de här två var så söta


söta trollungen Linn!


"ja vad kul vi sniffar salt", Philip + Philip är ingen vettig kombination. Och ungefär här spårar bilderna för midsommaraftonen ur. Så det var nog allt! haha


How wonderful life can be



Kvällen spenderades i stugan. Helt underbart! Nu ska jag sova, börjar tidigt i morgon men slutar iaf vid 15. Då drar jag och ett gäng ut till stugan igen.. :)
Nattinattipuss!

Böda - the beggining.

Det är ca 1500 bilder från bödaresan så jag kommer att dela upp bilderna i flera olika inlägg så det inte blir så jobbigt för varken er eller mig. Iaf som ni vet så var resan fantastisk och vi har redan planer på att åka tillbaka i sommar! ;)


Jennie och jag var smarta och delade på min megasizeväska, det var precis att den gick igen! haha tjejer..


efter en ca 6 timmars lång resa med stopp för mat och systemet i Borgholm (där Jennie och jag köpte våra "midsommarkransar" för 5 kr) så var vi framme. Då korkade vi välförtjänt upp de första flaskorna och tände grillen.


Jennie och Hanna


"Drick inte förmycket nu barn!"


freedom


här har ni de två bästa Philipsarna i hela vida världen!


jag och Jenniestumpan


Jag gjorde ett tappert försök att göra en inbakad fläta i Johns hår..


mina fötter






grillmästaren Emma!
















Nattis började nog undra varför hon följde med! haha


seriöst, älskar bilden. John ser ut som en katt som bli klappad! haha


och hur klockren är inte den här bilden?

Aja det var iaf vår första kväll på böda, den hände betydligt mer än såhär, men systemkameran får inte följa med på alla äventyr och inte ni heller för den delen..;)

Den gyllene regeln.

Behandla andra som du vill bli behandlad själv.

Ibland undrar jag bara hur svårt det kan vara att vara snäll mot en annan människa. Hålla munnen stängd om någon är annorlunda, inte skratta om någon gör något fel, inte prata bakom någons rygg om man gjort något misstag.
Jag förstår att det finns människor som växer upp i ett rent helvete, med ett rent helvete, och den ilskan är det lätt att ta ut på andra. Men man kan inte låta en dålig barndom och uppväxt gå ut över en helt oskyldig människa. Världen är så orättvis. Flera år av en människas liv och flera års självförtroende kan bli helt förstört bara för att någon väljer ut, antagligen helt slumpvist, att den här människan ska vi mobba tills han/hon inte har något självförtroende kvar, tills vi känner att vi står över den här människan och personen är så knäckt att den börjar själv tycka att man förtjänar alla hemskheter som man blir utsatt för.

Jag är själv en väldigt snäll människa och jag skulle aldrig i min vildaste fantasi kunna säga något elakt till någon (med flit) som jag vet sårar. Jag vågar ju knappt säga emot eller säga ifrån när jag egentligen borde. Därför förstår jag mig inte på den här typen av människor. Jag förstår inte hur de kan välja ut de allra finaste själar och vilja förstöra dem, trampa på dem och kasta dem i papperskorgen. Hur kan man må då på slutet på dagen? Hur kan ni sova om nätterna? Jag skulle ha mardrömmar resten utav mitt liv om jag vore er!

Mobbning är inte aktuellt i allas liv, men det betyder inte att det inte finns. Sverige som är ett så himla bra och utvecklat land får ta och skärpa sig, det här är inte okej. Jag har flera nära och kära som har varit utsatta för mobbning i skolan och det jag fått höra har gett mig mardrömmar och magont. Jag kan inte ens tänka mig hur de själva har känt det i alla år. Som jag skrivit tidigare så har jag en bror som är homosexuell och har blivit mobbad för det. Jag kan inte tänka mig en värld utan vänner, en värld där alla sviker, en värld där du inte har någon väns axel att gråta emot när allt skiter sig.

Så snälla var aldrig elak mot någon. Säg aldrig att någon är ful. Säg aldrig att någon är annorlunda. Säg aldrig att någon är bög. Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Behandla alla med respekt och om du skulle råka trampa någon på tårna så ber du om ursäkt. Jag lovar att det sättet kommer fungera mycket bättre än att trampa och stampa på andra för att du själv känner dig liten.

Kom också ihåg att det finns jättebra sidor som du kan gå in på om du själv känner dig utsatt, BRIS kan man alltid ringa till och du får du prata med utbildad personal. Sen får ni aldrig tvivla på er själva, prata med en vuxen, vem som helst och be om hjälp! Ingen och då menar jag ingen människa ska någonsin behöva bli behandlad på det här sättet.

Ni får ursäkta mitt lilla utbrott här, jag behövde skriva av mig lite. Jag har gråtit som en gris nu i eftermiddagen då jag pratat av mig till mamma om saker jag nyligen fått reda på. Saker som inte borde existerat.

Kom ihåg nu, behandla andra som du vill bli behandlad själv.
Let's make the world a happier place!



We'll be back.

Helgen har varit helt galen, helt sjuk, helt underbar och helt fantastisk! Man skulle kunna sätta oss i ett rum utan möbler och utan fönster och vi skulle ändå ha kul. Tänk er då 2 st stugor på Böda, med 2 minuter till stranden och midsommarfirande. Vi har haft det så underbart!!!!!

Det värsta med att ha det så bra är att jag alltid tycker det är lika jobbigt att åka hem, sitter här med en klump i magen. Längtar redan efter alla mina fina vänner igen. 5 av dem drar till peace and love i morgon och på söndag när de kommer hem drar jag till Spanien, så jag får inte träffa dem på 2 veckor. Men då kommer vi ha desto roligare när vi väl ses igen sen.

Jag är iaf helt slut nu av för lite sömn och för mycket partajande och i morgon ska jag upp och jobba heldag. Så ni får ett bildregn från resan i morgon, Jennie har tagit massa!!


en bild på min och Philip första kvällen!

Glad midsommar i efterskott!

Vi har det bäst här i böda allt är lite galet och skruvat men det är så det ska va! Mina vänner är de bästa i hela världen! <3


Öland!

Just nu sitter jag i bilen på väg till böda med 11 av mina bästa vänner. Det blir midsommarfirande för hela slanten och bara leva livet. Jag ska försöka hålla er uppdaterade med hjälp av blogg.se under helgen, men den vill ju inte alltid funka.... ;)


Hon lever!

Jag har bara haft fullt upp, varit upptagen och allmänt trött sen jag bloggade senast. Om jag hinner ska ni få en update för de senaste dagarna ikväll!

Nu blir det storstädning i stugan, ciao!


New haircut?

Vad säger ni, tycker ni jag ska klippa lugg? Jag är lite sugen faktiskt, men isf blir det nog till hösten. Den här lösluggen köpte jag på glitteroutletten för 50 kr!!


It was out of tune but still I've learned på play.

Naglarna är snyggast på håll och jag vet inte riktigt vad jag ska ge caviarnagellacket för betyg. Det är sjukt snyggt när det gnistrar som diamanter i solen och väldigt effektfullt på naglarna (barnen är helt lyriska). Men, det är osmidigt, tar fruktansvärt lång tid att torka, det är svårt att få snyggt och så är det svårt att få det att hålla. 

Och ja det är mina egna naglar, jag har aldrig andvänt lösnaglar och jag antar att ni alla förstår varför. :)

image description

image description

   

New manicure!

Ni får bättre bilder i morgon, gillar inte blixten! Det är iaf nagellacket lucia från make up store och kaviarnagellack!


Snow white and the huntsman

Som ni säkert förstår på rubriken så såg vi Snow white and the huntsman på bio igår. Jag har verkligen sett fram emot filmen och hade höga förväntningar på den då trailern var sjukt bra. Jag vet inte om jag blev besviken eller om det är slutet jag stör mig på bara, eller var den bra? Eller var den dålig? Jag tror jag måste se filmen en gång till innan jag kan bestämma mig.

Men den är ändå sevärd, jag älskar fantasyfilmer. Jag beundrar de kreativa människor som bygger upp en helt ny fantastisk värld i en dator. Man vill bara hoppa in i skärmen och bo i "helgendomen" som en helt underbart vacker skog hette i filmen. Där skulle jag trivas! ;)


Philip och Johannisen


Linn och Hanna


jag och Danne


we're so exited!


chill hos bästaste....


PHILIP!! ♥


Gårdagens outfit.

Jag älskar tröjan som jag har på mig från Vila. Den kommer användas mycket nu i sommar när man får lite mer färg. Byxorna är även de här från lager 157!








Picknick vid slottet.

Jag, Hanna, Jennie, Lina och Lovi bestämde oss för att dra till Adelsnär och ha picknick när solen äntligen behagade sig att komma fram igen. Vi hade det supermysigt med smörgås, sallad, filtar och musik. Picknick borde man ha oftare. Tur hade vi med för vi hann precis undan regnet!




Gårdagens make up - even crazy dreams can come true

Jag blev supernöjd med den här make upen. Vad tycker ni, är den finast till mina blå eller de bruna linserna? Den här gången tycker jag faktiskt mina blå! ;)


















Dagens make up - you just stay

Idag blir det picknick i parken med fina flickor!! Jag har fixat gårdagens make up bilder så jag laddar upp dem ikväll åt er. Talk to you later!


såhär naturlig är dagens make up!

Gårdagens outfit!

Eftersom jag spenderade kvällen i ett torp mitt ute i skogen på kvällen så blev det en snygg och varm outfit.

Tröja från lager 157, jeansvästen har jag gjort själv av en gammal jeansjacka, byxor från lager 157, solglasögon från dollarstore och skor från DNA!


Who's the fairest of them all?

IKväll blir det bio med massa vänner och sen mys hos Philip. Hela dagen har jag ägnat åt att bara lata mig,ligga i sängen och kolla på smash, skaffat mig en ny idol och gjort en make up som jag tyvärr inte hinner visa er nu.

Ska se om bloggappen behagar att fungera (blir förbannad på den) annars hörs vi i morgon!




Helg!!

Jipiiiiie nu är det äntligen helg! Just nu är jag på väg hem från jobbet och om en stund blir jag hämtad av morfar då vi ska på annicas kungfuavslutning i stan. Efter det blir jag avsläppt i en stuga någonstans för att fira Anna på 30-års dagen i förskott!:) så vi hörs när jag får tid!


Jag älskar att få post.

Idag fick jag hem ett par skor igår som jag kammade hem på tradera för 194 kr, helt okej!








Fredag!

Åh vad jag saknat dig!!


Nu är det synd om mig!

Ikväll har jag gjort det igen, efter 4 år så vågade jag mig på att vaxa armhålorna igen. Fy vale så vidrigt ont det gör till och med nu flera timmar senare.. Hur ska jag kunna sova? Nästa gång ska jag kosta på mig och gå till salong, nu drog vi 6 ggr per armhåla och då är ändå inte riktigt allt borta.

Tack Jennie för att du ställde upp på att plåga mig och tack Hanna för psykiskt stöd. Nu säger jag god natt!


I just can't get enough

Några silverfynd från glitteroutleten i Söderköping!


armband, 50 kr st


halsband 50 kr


örhängen 25 kr (inte gklaven)


Rumour has it/someone like you - TDS

Här är ett av våra "stora" dansnummer som vi gjorde på torget. Tyvärr var scenen liten och vi fick sladdmicar så det blev jättesvårt att dansa. Hoppas vi får något mer jobb under en snar framtid och att vi kan ordna med större utrymme och trådlösamicar så vi verkligen kan ta ut hela dansen. :) Jag älskar iaf remixen, den är från Glee ofcourse!!



Dagens make up - you've got your wings now you can't stay

I måndags hade vi som sagt sommarfest och eftersom det regnade ute så kände jag för att iaf pigga upp mig med lite smink. Bilderna blev inte så jättebra då det var igenmulet ute och inget bra ljus. Men men!






Västervik ♥

Åh jag har haft det helt underbart i Västervik med familjen Jacobsson. I slutet av sommaren så åker vi ju till Malta så vi hade det här som lite uppvärmning, hihi. Vi spelade iaf kort hela kvällen igår och idag har vi shoppat på lager 157, fikat, gått promenad ute på kobbarna, chillat vid husvagnen, shoppat lite på dollarstore, ätit grillat och så tagit vårt pick och pack och åkt hem.

Det var så skönt att komma bort ett tag, även fast det bara var över natten. Man stressar ner på ett helt annat sätt! :)














Shake it out - TDS

Alltså jag älskar den här låten, helt underbar!! Sen så är jag så stolt över att jag lyckades med stämmorna, haha jag hoppar mellan både över och understämmor och melodi då förstås!
Det är jag i rosa linne, Hanna i lila och så Marcus som spelar så vackert på gitarren!




Caviarnaglar!

Okej hur sjuktcoolt var inte det här? Finns att köpa på eleven.se för 199 kr!Det var superenkelt att göra, sen är ju själva torktiden tråkig såklart... ;) Men den som vill vara fin får lida pin!





Vad säger ni, hiss eller diss? ;)


Vad är bättre än glass en iskall regning dag?

I söndags tog jag, Jennie, Hanna och Johanna oss en tripp till Söderköping - Smultronstället och köpte oss varsin värsting glass. Jisses så gott det är och herregud vad mätt man blir.. Jag fick nog någon sockerchock efteråt för på vägen hem så mådde jag jättedåligt och sen sov jag i 2 timmar tills mamma skakade liv i mig. Men det var det värt!




















När man åker bil långt..

..så är det alltid lika roligt att spela in musikvideos och vinna ett bud på tradera!! Mohaha




Lite spontant sådär..

..så drar jag till Västervik-lysingsbadet över natten hos familjen Jacobsson. Jag skaförsöka få ordning på blogg.se appen, isf bloggar jag därifrån. Annars hörs vi i morgonkväll. Nu tar jag ledigt!


en bild från i söndags, mer kommer!

The perfect purse

Åh jag blev precis kär i den här väskan när jag fick se den, ett riktigt fynd. 50 kr på Glitteroutlet!
Ett sjukt snyggt guldarmband för 50 kr fick också följa med!








Something nice for the hair!

I Söderköping finns en Glitteroutletbutik, heaven säger jag bara!
Jag shoppade loss som bara den där inne och fick med mig en massa fina saker hem,bla lite hårsmycken.
Blomman kostade 10 kr och diademet 50 kr!







Dagens make up - what would you choose?

Jag tror jag ska börja fota make uperna i både blå och bruna ögon så ni får se skillnaden. Just den här make upen passar nog egentligen bäst till mina egna blå ögon.




















Helt slutkörd.

Det är inte bara måndag idag. Utan jag kom på när jag kom till jobbet att vi hade sommarfest på vår förskoleklass ikväll med. Så jag jobbar först 8-16, sen 17.15-20.15, yes jag är helt slut nu. Sen kunde jag inte somna inatt heller, jag låg och vred och vände... Säkert för att jag däckade och sova halva eftermiddagen igår.. Som sagt uppdatering kommer, ni ska få se lite shopping och gårdagens makeup ikväll. Sen måste jag sova helt enkelt!

image description
image description
gårdagens outfit, kjol och linne från new yorker, leggins från ullared!


Det kommer uppdatering!

Men min dator har krånglat de senaste dagarna då den är proppfull.. Så nu har jag tagit tummen ur röven och börjat rensa och lägga över på den externa lite smått. Det har iaf varit en jättemysig dag idag, även fast jag däckade nu på eftermiddagen.. Berättar mer om det sen, måste som sagt rensa för att få in bilderna på datorn.

Dagens make up kommer senare!




Litar du på mig?

Kvällen blev riktigt bra ändå!! Jennie och Hanna är experter på att pigga upp mig. Mamma och pappa firar 22-årig bröllopsdag idag, så stort grattis till dem.

Nu ligger Hanna ja och Jennie i husvagnen och tittar på alladin. Talk to you tomorrow! Nattinattipuss!


Dagens make up - make it natural

Till vardags är det såhär jag gillar att sminka mig bäst. En fin bas, eyeliner, mascara och rouge. Fint, naturligt och uppiggande!




Gult är inte fult

Vissa dagar är bättre än andra. Jag tänker iaf se till att den slutar bra precis som gårdagen, men ikväll blir det riktig tjejkväll med god mat, chokladbollar, popcorn och självklart en bra film!


gårdagens outfit, nytt klinne från new yorker och svarta jeans från Zara. Det trodde inte om mig va? Gult!!


Chill

Vet ni vad jag älskar? Att sitta framför brasan med en bra bok och läsa. Det är så mysigt, speciellt på vintern!

Jag väntar iaf på mat sen drar jag till dan på chillpartaj med några vänner. Hörs i morgon!


Dagens make up - I wanna be with you

Efter jobbet och innan jag drog iväg påsmåstjärnorna med våra fritidshem så kletade jag på lite ögonskugga lite snabbt. Här har ni resutltatet.












Vilken morgon!!

Är det inte typiskt mig att försova mig just den dagen som jag absolut inte får vara sen? Jag vaknade 07:22 och behövde egentligen cykla 07.40, plus att vi ska till gamla Linköping idag med våra sexåringar så jag ville inte se ut hur som helst. Men men det löste sig och nu sitter jag på bussen med alla yrväder! Jag tror iaf att dagen kommer att bli riktigt rolig. :)