Dagens make up - The only place that feels good is beside you

Grönt är en mycket underskattad färg som många tyvärr har svårt för. De flesta ser nog en grön gräsmatta framför sig när man nämner färgen men som ni ser här nedanför så kan man göra en grön sminkning väldigt diskret och sofistikerad! :)

(hur ska kan det vara att hålla huvudet rakt när man fotar?)













Orsa is our home now!

Sådär nu är internet fixat, vi har kommit fram efter en ca 8 timmar lång resa, vi har testat feststämningen i stugan, vi har åkt skidor hela dagen och nu på eftermiddagen suttit och klinkat och sjungit med gitarren. Med andra ord så har vi det väldigt bra här i Orsa! Visst att backarna är lite isiga och det är lite läskigt för mig som inte är så van skidåkare men men man lever ju bara en gång ;)



Andreas och Philip


Dan, Lovi med sin älskade panda mössa och Danne


John, Nattis, jag och Hanna


Lovi och jag i backen


Philip stylar


världens godaste varma choklad och smörgås!!

Nu kallar plikten, puss och gull och nyp i stjärten.

My christmas make up.

Här kommer några bilder på min julmakeup. Den såg i stort sett ut som julmakeupen jag gjorde till tidningen fast jag gick lös och glittrade mycket mera!
















Another christmas make up

Här är en make up som jag hade dagen innan jul, jag var faktiskt förbi på make up store en sväng och köpte nagellack och nytt puder och fick beröm för min "fina juliga make up". :D









Vi drar till fjällen..

.. fest hela kvällen!!

Fast utan Marcoolio och med, Nattis, Lovi, Hanna, Danne, Dan, John, Philip, Andreas och så lilla jag också då!
Det känns bra idag och det ska bli så himla kul att komma bort och åka lite skidor i en vecka! Datorn hänger som sagt med men uppdateringen blir självklart inte som här hemma. Men ni ska få lite rapporteringar om vad som händer. Hihi


i veckan är det one piece mode som gäller, mys!

Jag tror det kallas resfeber.

Ja det var ett himla klagande på mig idag fast jag egentligen borde vara sjukt peppad på att det bara är ett par timmar kvar tills vi drar till fjällen. Men jag har kommit fram till att mitt resfeber har brutit ut hela idag, ända sen i måndags har jag knappt kunnat somna om kvällarna och så har jag haft på gränsen till magkatarr.
SKÖNT att vi åker i morgon så min hjärna kan fatta att jag som vanligt gått runt och oroat mig i onödan.

Det kommer iaf att komma 3 make uper här de 3 närmsta dagarna och sen ska jag uppdatera iaf någon gång om dagen från Orsa. Vi hörs nog iaf i morgon innan vi åker för nu ska jag försöka krypa i säng och läsa innan det blir nattinatti!


här får ni en bild som får det att värka i hela kroppen på mig av längtan av att åka utomlands. just den här bilden är tagen från mitt nya drömmål.. mer om det när jag kollat upp prisuppgifter och resesällskap. JAG SKA DIT!

Packning ger mig ångest!

Speciellt när det enda jag packar ner är temosar, mjukiskläder, underställ och endast en festoutfit som jag ska använda på nyår. Jag hatar att åka hemifrån med bara en klänning men men vi skulle packa så lätt som möjligt och jag har verkligen försökt.. Sminket är bland det svåraste att packa men men jag har nog fått till det nu.
Nu är jag mest sugen på att bara sätta mig i bilen och åka så jag slipper gå runt och fundera på om det är något som jag glömt, på något sätt lyckas jag alltid hamna framför datorn och sitta sjungandes tills mamma kommer på mig och blir galen (hon vet att det är hon som kommer få stå och vakta mig som en hök inatt när jag inte packat klart).

Är det någon som har något packningsknep så får ni gärna dela med er!


jag tycker vi kör en favorit i repris från romme ett par år sedan. de lurade ner mig i den brantaste svarta backen, jag kan säga att jag var lika rädd som hysteriskt glad. haha

Gårdagens make up - I wanna see the stars shoot

Gårdagens make up var svåfångad på bild precis som alla andra nu när vintermörkret är här. Men men här har ni iaf de bästa bilderna.







Nu laddar jag inför fjällen!

Vi är nyss hemkomna från stan, jag har satt igång en tvättmaskin kupit i svalare kläder (pappa tycker det är kul att elda så mätaren står nu på 28 grader...) och så har jag börjat packa inför fjällen. Mycket duktigt enligt mig då jag egentligen är en "jag-packar-kvällen-innan-person"!

New years eve var helt fantastisk, mycket bättre än vad jag vågat hoppas på. Det bara dök upp fler och fler kändisar så filmen är verkligen sevärd!
Vi får se om jag orkar så laddar jag upp en make up lite senare.



höhö jag kände att min outfit krockade lite och vad tycker ni om mina improviserade stavar? Soppkvasten och skyffeln, inte så dumt va?


New years eve

Sådär nu är alla bilder inlagda på datorn så ni får den första make upen ikväll. Jag funderar på att spara de andra 2 till veckan då vi är i fjällen för uppdateringen blir nog inte den bästa då.. Men vi får se. :)
Nu drar jag, Mike, Anton och Hanna till stan för att kolla lite på rean och senare ikväll se på New years eve. Ih jag längtar, min älskling Zac Efron är ju med och det var länge sedan man såg honom på vita duken!

Ses vi på stan kanske?


haha en liten muppig pussbild till alla fina läsare som kikat in här trots min såkallade semester! ;)

That's all I want when christmas comes to town!








den strippande tomten Emma!

Tack alla för en lika fin jul som alltid, Jag älskar er!

Emma is back from christmas!

Hej alla fina!
Jag hoppas att er jul har varit lika fantastisk som min. Julafton är heligt för mig och det enda som stör mig lite på den dagen är att inte alla har det lika bra som mig då. Men man kan inte göra allt för alla måste även jag inse, hur mycket man än vill! Helgen bjöd iaf på många överraskningar, i positiv form och nu får vi se vad årets sista vecka har att bjuda på. På torsdag åker jag med 8 kompisar till Orsa för att fira nyår i en mysig stuga och skidåkning. Det ska bli supermysigt!!

Jag ska försöka ta mig ur sängen nu, jag har unnat mig en sovmorgon då jag har varit krasslig hela julhelgen och förskyld. Jag tänkte faktiskt göra en make up och sen har jag 2 make uper sparade som jag gjort under min "semester".  Så vi hörs sen!



Kolla i högra hörnet på första bilden, ser ni de små röda stugorna där? Där ska vi bo i en hel vecka!

Vi bloggare förtjänar också julledighet.

Och det är just vad jag har tagit också, i all den här julstressen så hinner jag inte med bloggandet.
Jag kommer ta ledigt ända tills måndag om det inte är så att jag känner för att blogga!

Jag önskar er alla en riktigt god jul, det ska iaf jag ha och jag säger precis som Belle i skönheten och odjuret; "Det finns alltid en liten tid då vår värld är fylld av hopp och frid"!



här är vår fina gran som vi klädde idag


och ikväll har vi bakat pepparkakshus hos morfar.

Ni ska få en massa julbilder när vi hörs igen och så har jag gjort en julsminkningen idag.
Nu blir det julmys innan jag ska sova (i mitt nya fina underbart vackra nattlinne) sen när jag vaknar så är det JULAFTON! ♥

Estocolmo

Sådär nu har jag fått bilderna av Anton från i helgen, det blev dock inte så många som jag tänkte att vi tog men men. Helgen började med en hemmakväll i Anton och Mikes mysiga lägenhet, Johanna och jag med varsitt glas vin i soffan och killarna i köket för att laga mat haha lite lyxigt. Kvällen bjöd på många skrattanfall och så spelade vi massa skip-bo!

På lördagen var det julshopping som gällde så vi var inne i stan, vi åt supergod mat på chokladkoppen i gamla stan med varm vit choklad till. Efter Romeo och Julia föreställningen (som ni vet att jag tyckte var fantastisk) så blev det en hemmakväll igen då Johanna inte kände sig så kry.

Här har ni några bilder.


nöjda flickor i soffan med varsitt glas vin.


Anton Anton och Mike trivs verkligen tillsammans!


bakad potatis med kycklingröra och så varm vitchoklad!


okej är det inte lite komiskt att de här kuddarna heter just Anton och Emma och av alla sorter hamnade bredvid varandra?


tjejkväll med blondiie

Efter att ha pysslat i ett par timmar så känner jag att julstämningen börjar komma, yeey!
Jag hämtade Lovi för en stund sen och vi drar strax till Grebo för att hälsa på Mollanbollan som har flyttat. Ska bli riktigt mysigt, Sara ska med också så det blir just like old times!



haha en 4 år gammal bild på oss fyra när vi slutade nian!

Närhelst du önskar är jag där.

Gissa vem som snoozade i 40 minuter i morse och gjorde sig iordning till jobbet på 15 minuter? Ja ni gissade rätt, Emma Sofia Hallberg!  Men det är värt att gå upp tidigt för att få sluta klockan 13 det är så skönt att få komma hem och bara halva dagen har gått. Så efter jobbet åkte jag och handlade lite grejer och nu ska jag sätta mig och knepa ihop lite hemlisar. Hihi mer än så får ni inte veta. ;)


okej bara för att måns är det enda jag tänker på just nu så får ni ett sjukt snygg bild på honom.


Jag ska jaga bort demonerna.

Åh min helg har varit så himla underbar och igår när jag kom hem åkte jag direkt till pepparkaksbak med Nattis, Danne och Andreas därmed ingen uppdatering.

Och fast jag inte trodde det var möjligt så var Romeo och Julia musikalen ÄNNU bättre än förra gången, herregud alltså jag skulle så gärna vilja se den igen. Tyvärr så körde de sista föreställningen igår och jag bara hoppas att de släpper en skiva med alla underbara låtar! Vi satt ju på första raden med så man såg grymt bra och guess what? Måns (Romeo) sätter sig på scenkanten i början och sjunger ut bot publiken, precis framför oss. Tror ni att jag höll på att smälla av eller? Hihi jag tror jag är lite kär!


innan företällningen började så passade jag på att fota lite eftersom kameran inte får vara användas på föreställningen, så sjukt synd alltså!


den kända balkongscenen i romeo och julia utspelade sig på en trädgren som hängde över scenen, alltså inte den på bilden. ;) det gick ut en likadan på andra sidan också.


Design längst upp från höger: Andreas, Emma
längst ner från höger: Nattis, Danne


Danne gjorde en pepparkaksgumma




Bilder och mer om helgen kommer ikväll, Anton skulle mejlat dem till mig igår men jag tror han glömde så de kommer nog senare idag/ikväll.

Om 15 min blir måns;-)

dsc00422 (MMS)

Om 15 min blir måns;-)


On the road

Nä nu är det dags att åka till jobbet, jag fördrev tiden med att packa det sista, läste lite och sen skrev jag en önskelista till jul som mamma har efterlyst ett tag nu. Vi hörs säkert ikväll!

Någon mer än jag som saknar snön?

monkey handsome

Sådär nu är jag nästan färdigpackad och redo för Stockholm. Jag såg nyss att stylebytyra hade modevisning ikväll på nattklubben Lobby och det var fritt inträde fram till midnatt, frågan är om man ska tvinga med mupparna och bara kolla vad det är för något!? :D Vi får se om vi orkar.

Nu är det en hel timme kvar tills jag ska dra till jobbet, det är jobbigt att vänta synd att man inte bara kan säga jag börjar en timma tidigare och slutar en timma tidigare. Det är väl fördelen med typ hemmajobb, egenföretagare. Men vi har det rätt bra i barnomsorgen, vi jobbar inga helger, kvällar, vi har alla röda dagar ledigt osv.




hehe såhär roar jag mig, jag la faktiskt upp 2 bilder till från början men jag var ås ful på bilderna att jag inte vågade, haha!! På de översta bilderna så ser ni mitt nyaste tillskott i min skosamling, jag älskar dem. Till och med pygmeEmma (1.56 och en halv lång) känner sig lång i dem!


Godmorgon!

Dagens avsnitt av julkalendern var sjukt spännande men också sorgligt, längtar tills imorgon så jag får se nästa!
Nu ligger jag i sängen och njuter av min sovmorgon, halsen är på rätt väg men ändå inte helt bra.
Jag ska nog gå upp och duscha nu så jag kan göra iordning mig och packa i lugn och ro, gaaah i morgon ska jag se Måns igen!!!

Talk to you later. ;)


Reflex = Smart

Okej överst just nu på min "måste ha" lista ligger en reflex. Det är egentligen inte förrän nu när jag själv kör bil i mörkret som jag inser hur lite man egentligen syns när man är ute och går på kvällarna. Igårkväll körde jag nästan på en figur i helsvart som gick över ett övergångsställe och antog att han såg honom/henne. Jag varnar er bara, se er alltid för för guds skull. Jag ska verkligen skaffa mig en reflex, det kvittar att det kanske inte är så snyggt man är snyggare med reflex än som död. Sen finns det ju ändå väldigt gulliga reflexer nu, de här nedanför är från IKEA!

Vad säger ni, ska ni också skaffa er varsin reflex? :)




goodnigt sweethearts

Efter timmar och tabletter senare så är huvudet i samma viktklass som innan. Visst jag har inte packat klart än men jag var ute på vift i nästan en timma och hämtade upp lite grejer. Men jag börjar inte förrän 12.45 i morgon så jag har en lång sovmorgon och tid att packa färdigt då. Sen åker jag och Johanna direkt till Stockholm direkt efter jobbet, vi räknat med att vara hemma och installerade hos Anton och Mike någon gång mellan 19.30-20.00.

Ihhh tänka sig att det redan är fredag, helgen kommer bli helt underbar tror jag! :D
Talk to you tomorrow, nattinattipuss. ♥


det här brukar vara mitt problem när jag packar, i morgon ska jag minsann få ner packningen i en liten resväska!

Torsdagstrött

Isch jag håller på att få ont i huvudet, det känns som att det väger 1000 kg.. Nu ska jag kolla Elsas värld och få i mig lite mat, sen måste jag packa till stockholsresan i helgen.. Det blev visst hela helgen för vi bestämde oss för att gå ut på lördag istället, vi kommer ju alla vara helt slut efter både arbetsdag och resa i morgon. Wiie jag längtar till Stockholm! ♥


Jag älskar bara Stockholm mer och mer för varje gång jag är där, tänk att jag troligtvis själv kommer bo där om mindre än ett år. Det känns overkligt..

Godmorgon!

Idag upptäckte jag hur skönt det var att gå upp på morgonen och verkligen ha tid på sig innan man ska åka till jobbet, att slippa stressen! Mamma lockade upp mig med julkalendern som hon hade pausat och då sket jag i duschen som jag egentligen har lovat mig själv att bara använda varannandag till håret.
Nu kollar jag på nyhetsmorgon bara för att Måns är med, han ska sjunga om en liten stund så efter det drar jag till jobbet och har först musik på förmiddagen, 10.55-12.45 har jag håltimma så vi hörs nog då! :)


Sådär nu är jag nöjd med dagen.

Kvällen har spenderats med Hanna och Marcus och familjen Andersson. Hihi med familjen Andersson så menar jag Karin, Rudolf, Anna, Sune och Håkan i Sunes jul. Det är verkligen oslagbart alltså!
Det var så länge sen jag träffade Marcus också så det var superkul!!

Nu tänker jag krypa ner i sängen och läsa Elsas Hemlighet som jag börjat läsa, det ska bli kul att se om den är lika bra/pinsam som de andra 2 böckerna!
Nattinattipuss!



Rudolf, Rudolf, Rudolf vilken karl! haha


Home sweet home

Och så var man hemma igen! Jisses alltså vad veckorna går fort, det är helt sanslöst. Det är redan snart helg och helg betyder STOCKHOLM och ROMEO OCH JULIA igen! Johanna S och jag åker redan på fredag till Anton för att hälsa på och på lördagen möter vi upp körven (Johanna D, även kallad musikalJohanna) på centralen.
Vi åker dock hem på lördagen efter musikalen jag har grejer att göra på söndagen. Åh jag längtar så mycket efter lördag!!! :D


jag fick beröm för mina ögonfransar idag på jobbet, det är sånt som skinner upp vardagen och vi borde alla bli bättre på att berätta för människor vi träffar i vardagen att vi tycker de är fina/duktiga!

When christmas comes to town - Emma Hallberg & Hanna Jacobsson

Det här är min absoluta favorit jullåt. Den är så underbar, musiken bara skriker Disney och den har både det sorliga med julen och det underbara, allt i ett med andra ord. För er som kanske känner igen den så kommer det från filmen Polarexpressen!


Christmasspirit!

Åååå dagen kunde inte ha börjat bättre! Jag tittade på veckans gleeavsnitt som kom ut idag och det var julavsnittet. Inget får mig att bli så varm och harmonisk som julsånger och glee är ju det bästa jag vet så kombinationen är oslagbar! Julen är verkligen underbar, alla är så snälla och det bästa är att man är så mycket tillsammans. Att vara tillsammans på julafton allihopa, man har inget att stressa till utan den här dagen har man avsatt till familjen och släkten. På julafton får alla vara barn för det är då julen är som bäst, när allt är magiskt!

Julen är den tiden då man känner att det kanske ändå finns hopp om att alla ska få leva och känna glädje. Om vi alla jobbar tillsammans så är ingenting omöjligt.



Nu ska jag strax cykla till jobbet, det blir bara 3,5 timmars jobb men jösses så skönt det var med sovmorgon!

Sankta Lucia

Bara för att det är Lucia idag så ska ni få se ett klipp från en julkalender som jag minns att jag tyckte om när jag var liten "När karusellerna sover". Jag kommer fortfarande ihåg det här Luciamedlyt (tror jag hade någon skiva med låtar från julkalendern) och jag tycker att blandningen är snyggt och mysigt gjord! :D

Förresten kan jag ju också passa på att säga att årets julkalender får en stor hiss av mig. Den är riktigt bra och mysig, jag har kollat tre avsnitt i rad nu och nu ska jag inte missa ett enda!


Snögubben Kalle, han är alla barns idol!

Jag hatar den här känslan som jag haft de senaste dagarna. Jag är otroligt rastlös och vill hitta på något, träffa kompisar, åka in på bio eller vad som helst, men samtidigt så är jag så trött att jag inte orkar göra någonting typ. Nu ikväll har jag iaf tagit tag i mitt stökiga rum, jag funderar på att vara extra duktig och både damma och damsuga men vi får se.. Först ska jag bäda rent i sängen iaf, det underbaraste som finns är ju att krypa ner i rena lakan på kvällen!


för att pigga upp er alla vinterdeprimerade (eller ska vi kalla det i-brist-på-sol-och-värme-deprimerade?) så får ni 2 bilder på morfar från förra året när vi var ute och högg gran. HAHA han ramlade in under en gran 2 gånger och fick till och med snö innanför glasögonen!

That's all I want when christmas comes to town!

Jag vet att de flesta röstade på den silvriga som julsminkning men det blev ändå den guldiga. Den var ju ändå mest julig och eftersom nyårsmakeupen gick i silver så kände jag att jag ville variera mig. Dock så kommer jag försöka hinna med iaf 2 julsminkningar till att visa här innan jul, dels den ni sett och sen en annan som jag bara sett i mitt huvud än så länge. Haha

Här har ni iaf en massa bilder på julsminkningen, den var helt underbart fin och glittrig i verkligheten. När till och med en kille kommenterar att man har fint smink så vet man att det är fint.. ;)


















The first Noel - Emma Hallberg & Hanna Jacobsson

Här är den första låten vi sjöng i söndags. Tyvärr var min hals inte bra och micken gör att det låten ihåligt men skit samma, Hanna låter bra iaf! ;)


You found me

Nog att det är hemskt att gå upp tidigt på morgonen men med en värkande hals och ena näsborren igentäppt så blir det inte bättre. Min förskyldning håller på att bryta ut på allvar nu och jag tycker bara att det är skönt för den har varit på G länge nu så det är lika bra att den kommer så jag blir av med den snart.

Musiken gick superidag igen, jag hade satt ihop en frågesport om instrument, noter och låtar till dem. Ska strax dra till frita för att jobba ett par timmar där, slutar 16.30!


idag åkte håret upp i en slarvig fläta, sängen var så skön att jag inte hann duscha håret.

You save me from tears

Hela den här veckan så är jag musiklärare på Långbrott för årskurs 1-3 och på eftermiddagarna är jag på frita!
Det gick iaf väldigt bra idag och jag hoppas på att det går lika bra resten av veckan.

Ikväll har Anna tittat förbi en sväng, jag har planerat morgondagens musiklektioner och så kom Hanna och Johannisen hit. Hanna åkte precis hem och Johannisen stannar över natten, mys.
Nu kollar vi den som dräper så ciao ciao vi hörs i morgon!



här har ni de tre mupparna!


Julmys!

Eftersom Anton kom hem i lördags eftermiddag och jag hade fullt upp som det var redan blev bloggen helt enkelt bortprioriterad. Vi var iaf inte kvar sent hos Dan i lördags utan åkte hem och såg halva polarexpressen på Antons rum och bara myste med nybakade lussekatter. Anton och jag sov i hans säng och Johanna fick ta en madrass på golvet.

I söndags åkte vi till morfar och där ute gjorde och min julmakeup och fotade steg för steg. När jag var klar så var det dags att bege sig hemåt för att träna igenom våra julsånger en sista gång innan vi åkte till sporthallen och sjöng. Det gick bättre än väntat där då min hals har varit sisodär hela veckan. Ni ska få se lite filmer här med tiden. :)


jag blir alltid lika vacker på bild när jag sjunger!

När jag kom hem så lärde mamma mig hur man bakar de godaste jullimporna i världen, sen kom Danne hit och hade filmmys med lussekatter och pepparkakor. Som ni förstår så tog min dag slut där, jag stupade i säng och sov som en gris!


en stor fluffig deg eller min mage? you'll never know.


degen rymmer..


eller degen anfaller?

Jag saknar redan Anton, förhoppningsvis så ses vi redan på fredag igen, annars lördag! :)


Tips på nyårssminkning!

Här är den enda sminkningen som kommer komma upp steg för steg i tidningen. Jag blev otroligt nöjd med den här fastän det var lösögonfransar (hatar det även fast det är sjukt snyggt när de väl sitter). Jag har sagt det förr och säger det igen. Glittersminkningar kan aldrig bli lika fina på kort som i verkligheten!










en suddig bild bara för att man såg glittret ganska så bra.

pttff

Det komemr uppdatering ikväll! SLutar dock 17.30 så vi hörs då.

Nu drar de här snyggingarna på fest



new years eve make up

Åhhh så underbart det har varit med sovmorgon 2 dagar i rad, ni fattar inte vilken lyx det är för mig! Jag känner att jag har fått tillbaka lite energi som jag verkligen behövde. Gårdagen blev iaf superlyckad, Lovi hade inte en sussning om någonting och blev jätteöverraskad när alla hoppade fram och skrek grattis när hon kom hem. Hihi vi lekte iaf massa lekar, åt mat, tårta och dansade! Mys!!

Idag har jag gjort sminkning nummer 1 till tidningen - nyårssminkningen, självklart silver och svart och glitter. Jag blev supernöjd och har nog nästan bestämt att jag tar den guldiga sminkningen till jul. Dels för att guld är mer jul och att den andra sminkningen går i silver.. Det känns lite dumt att sminka 2 i silver..

SNART KOMMER ANTON HEM MED!! och sen så ska vi till Dan och Lovi ikväll igen eftersom Lovi planerade en egen fest ikväll då hon inte visste om festen igår. haha


en sneakpeak på sminkningen, jag kommer nog lägga upp den här idag eller i morgon. Kanske dags att krypa ur min one piece, det är nästan så att det är plågsamt..

Överraskningsfest för min älskling!

På söndag fyller Lovi 20 år och hon har alltid velat ha en överraskningsfest. Därmed så försöker vi oss på det ikväll. Om allt har gått som det ska så är festen i full gång nu. Vi lurade iväg henne till Hanna på filmkväll vid halv 5.. Hehe Vi hörs i morgon!


vi kör på svart ikväll, sminkningen jag visade förut och så plusar vi på lite röda läppar.

Mot jobbet!

Nu har Honeyponey och jag sångtränat lite, mot jobbet så hörs vi senare. Slutar 16.00!


Mina fjäderextensions

Eftersom Petra efterlyste bilder på mina fjäderextensions så kommer här resultatet av ett tappert försök att försöka fånga dem på bild. Förutom mina 2 svartvita och svarta som jag haft i håret innan så tillkom en sirisrosa, en mörkturkos och en blå-grön-gul (svårdefinerad färg då den skiftar).

Jag är iaf supernöjd!








Friday!!

Jösses så fort den här veckan har gott, jag kan inte fatta att det är fredag! Sen tror jag inte ni kan förstå hur skönt det var med sovmorgon idag, jag sov ända tills klockan ringde (09.55) och har nu i lugn och ro gjort mig iordning inför dagens jobb. Eftersom det är skitväder ute idag också och min hals blivit värre (katastrof då vi har sångjobb på söndag) så är Hanna världens bästa kompis och skjutsar mig till jobbet. Jag är verkligen glad att jag har en vän som henne!

Idag gjorde jag en sminkning som har förföljt mig de senaste veckorna på både vardagar och helger. Den är superenkel att göra så det går fort.


markerad globlinje med brunguldig ögonskugga, passar både till vardag och fest för dig som inte gillar alltför mycket smink!

lika men ändå så olika!

Nattis har varit här en sväng ikväll och tittat på lotta på liseberg och tinas julmat eller vad det nu hette. Supermysigt har vi haft iaf, hihi!

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa och i morgon ska jag ta en låång välförtjänt sovmorgon!


hihi jag hittade en snart 2 år gammal bild på Nattis och mig, nu är hon lika mörk som jag var och jag är kanske inte riktigt så ljus som Nattis men jag har ju typ blont hår nu iaf. hehe vi har alltid varit varandras motsatser!

Gissa vad jag precis gjorde?

Beställde biljetter till Romeo och Julia den 17 december till mig och Johannax2! Det är den sista helgen de spelar och jag kände att jag verkligen var tvungen att se det en gång till. Den här gången sitter vi på första raden så jag hoppas att vi inte missar en enda detalj. Jag är överlycklig!


Vilken julsminkning vill ni se?

Som jag nämnde tidigare i veckan ska jag göra en jul och nyårsmakeup för en tidning. Igår köpte jag lite nya grejer som jag testa idag vilket resulterade i 2 olika sminkningar som jag är nöjd med. Grejen är att jag bara ska ha 1 julsminkning.

Min fråga är alltså, vilken tycker ni är finast och skulle vilja se i tidningen?
Kom igen nu folket, tryck på kommentera och skriv ner vilken som är finast, den i silver eller guld?

(observera att jag gjort sminkningarna på någon halvtimma bara så de är bara en kladd, bilderna är också av sämsta kvalitet då de är kolsvart ute och de är tagna i badrumsljus)







Dagens låt - Hit the lights

Bara för att jag ska vara duktig idag och gå till arbetsförmedlingen så ska det vara stängt. Gaah jag blir galen! Sen öppnade inte posten förrän 15.30 så Hanna och jag satte oss på Sandelius och fikade i väntan på att det skulle öppna. Nu har jag dock så ont i halsen att jag knappt kan svälja.. :( JAG FÅR INTE BLI SJUK, inte innan söndag för vi ska sjunga då. Det skiter sig totalt om jag blir sjukt eftersom det bara är jag också Hanna! Tur att jag har sovmorgon i morgon, jag tror min kropp behöver sömn. Herregud jag fattar inte att det är fredag i morgon!


jag har blivit kär i låten, texten är så bra!! och hur söt är inte människan, precis som Selena skulle jag vilja se ut!

tired

Hemma från jobbet, nu ska jag hämta upp Hanna och ge mig ner till "centrum" en sväng.. ;)


Godnatt

eller godmorgon. Klockan 6 på morgonen föredrar jag nog faktiskt god natt, det sorgliga är att idag är det god godmorgon. Men det bästa är att jag slutar redan 13.30 och har sovmorgon i morgon.
Isch alltså, det känns som att jag klagar varje morgon på hur trött jag är. haha intressant läsning? Nja inte direkt.. Men men i morgon kan jag ju alltid skriva "åh så utvilad jag känner mig" för omväxlingens skull!

Vi hörs senare!