sjuk

Mår skit, hörs i morgon.

Emma is back on the track with blonde hair!












Håret är inte jätteblont utan precis lagom blont. Jag är verkligen supernlöjd min mamma gjorde ett jättebra jobb! Vi var nämligen tvugna att bleka topparna innan vi blekte utväxten för att få en jämn färg. Hehe med andra ord så var det lite pyssel men Anton var snäll och hjälpte till. Dock så behöver klippa topparna nu som ni ser på den sista bilden men men det var det värt ;)
Tänk att jag klarade mig utan att färga håret i 11 månader, jag är så himla stolt över mig själv. Mitt hår behövde verkligen en paus från allt färgande och nu kommer det bli ännu mer solblekt i Dominikanska republiken. hihi

Krya på mig

Men så lyckat höre ni. Som ni vet så mådde jag inte så bra igår och på kvällen började jag frysa och efter lite om och men så tog mamma febern på mig och självklart så hade jag feber. J**** skit!! Jag har hållt mig frisk ända sen vi kom hem från Kreta och det var i början av september och så blir jag sjuk nu när vi ska åka! Blir så trött på det här.. Det blev iaf inget jobb idag men till stan måste jag fortfarande för att röntga tänderna och köpa allt det sista. Det som stör mig mest är nog egentligen att jag nu inte kan träna, jag hade hoppats på att kunna gå ner lite till innan vi åkte.. :(

Aja jag sitter och äter frukost nu och som jag lovade så ska jag fixa en bild på håret. Men ni får vänta ett tag för det är blött nu efter duschen.



nattinatti

Nu tackar jag för mig och går och lägger mig och sover, usch jag mår inte bra och ska jobba i morgon och direkt efter jobbet ska jag till stan med mamma för att fixa det sista inför dominikanska och röntga mina tänder (de ska se så allt ser bra ut efter operationen).

Så nattinatti från blondiesen Emma!


en trött liten kissemiss

Behind the scenes bilder från Jennies portfolioshoot

Nu har det äntligen kommit ut lite behind the scenes bilder från Jennies portfolioshoot som vi var på förra söndagen. Hjälp det känns som att det var jättelänge sen, var det verkligen bara en vecka sen? Aja hennes bilder blev helt underbara men dem får ni inte se på min blogg förrän om någon vecka eller något sådant för dem har jag laddat upp i ett tidsinställtinlägg. Så tills dess får ni nöja er med behind the scenes bilder. :D




Hans och jag hade fotokrig hehe























Herregud så vacker ungen är!

the sunny side

Här packas det för fullt, nu har jag packat klart att kläder nu ska de bara strykas. Vad ska man ha med sig mer? Alla hygienprodukter är så jobbigt att packa för de behöver man ju ända tills man åker. Men men lite saker kommer jag nog på, typ handdukar, skip-boo, locktänger osv. Om ni kommer på något som är bra att ha med sig så får ni gärna säga till! :D

Wie jag är verkligen jättenöjd med mitt hår, det känns som att jag hittat tillbaka till mig själv igen. Gamla lilla blonda Emma.
Nu höre ni börjar solsidan!



Emmas as ET?



HAHAHAHA jag fattar inte hur Anton och mamma kunde hålla sig för skratt när jag hade alla foliepaket och plastpåsen på huvudet. Grannarna måste trott att jag klädde ut mig till ET eller ngt. Men icke, mamma har slingat mitt hår idag så nu är jag blond. Ni fattar inte hur nöjd jag är med mitt hår. Det var 3 år och 4 månader sen jag gjorde en blondering sist och jag har saknat det ljusa håret.

Men ni kommer få hålla er, reslutatet för ni inte se förrän i morgon. ;)

crazy pictures from the party yeasterday

































































Tack allihopa för en grymt rolig fest, ni är bäst! Hemmafester hos Dan is tha shiit.

Godmorgon

Yes här sitter jag sliten och dan. Ni fattar inte hur kul det var igår, vi dansade hela kvällen och hela natten. haha det är konstigt att jag inte har träningsvärk idag. Dock har jag huvudvärk och väldigt ont i halsen.. Nej det är inte bakfylla för jag var nykter igår (man kan ha roligt utan alkohol). Jag har en massa roliga kort att visa er men jag ska göra en grej nu som säkert kommer ta ett par timmar. Jag hinner kanske uppdatera med datorn i knät om det funkar. Annars får ni klara er tills senare. ;)

Hihi vad tror ni att jag ska göra?


en trött Emma with no make up.

Gårdagens make up - Living in a dream













Bilderna gör inte sminkningen rättvisa. Det är en av mina favoritmakeuper jag gjort and Im proud ;)

jag och aborren

Hehe vi fick lite bråttom förut när mamma helt plötsligt börjar skrika att vi ska vara hos kusinerna vid halv 4 och inte 4. Så det blev inget blogginlägg utan det blev ett utkast och så drog vi iväg för att fira Linus och Sola. Det var lika god mat och fika som alltid. Hihi min moster är konditorist så man är typ i himlen när man är där. ;)
Nu sitter jag hemma hos Danne och Philip och väntar på att de ska duscha klart så vi kan åka till Dan på fest. det ska bli kul men både Anton, Lovi och Emelie är sjuka så jag blev lite opeppad. men men man får göra det bästa av situationen!


jag hittade en jättetjusig bild på mig på deras dator, jag och min fina aborre. ;)

Emma sminkar - Petra

Sådär nu är Petra klar och vacker som en vårdag (precis som innan, fast med mer färg runt ögonen).
Jag blev riktigt nöjd och Petra med vilket är huvudsaken. Hon ville ha en naturlig sminkning i brunt med inte för mycket färg och det klädde henne riktigt bra. Kolla så fina ögonfransarna blev! :D

Det kommer komma bättre bilder, sysmtemkameran är ute på vift så Petra ska ta bättre bilder.
Även min egna dagens make up kommer komma senare då kameran är tillbaka. För övrigt är jag väldigt nöjd med den.











This is me today






Good start

Nu har jag varit duktig och kört ett hårt 60 minuters pass på crosstrainern. Det var en bra start på lördagmorgonen. Nu ska jag duscha, göra en make up (känner för något riktigt rosa och lila, typ babydoll) och blogga ifatt om sånt jag inte hunnit blogga om de senaste dagarna. Vid klockan 2 kommer Petra och ska bli sminkad, nice!


att packa är svårt.

Jag har varit lite orolig för att mina sommarkläder inte ska räcka för de 14 dagar vi ska spendera nere i Dominikanska republiken men jag har kommit fram till att det kommer att räcka gott och väl. Men på måndag blir det att åka till stan för att fixa alla de sista sakerna, typ strandshorts, lite nya underkläder (det kan man aldrig få för mykt av), växla pengar, eventuellt bikini (finns det ens ngr?) och kanske att jag hittar något fint sommarplagg också. Hehe

Men jag kommer ha ett problem när det gäller packningen, böckerna. 2 veckor på stranden = många timmar då man kan läsa. Jag kan ju inte packa hela väskan full med böcker. Jag kan säkert bara ha med mig 2 stycken.. 2 böcker på 2 veckor, kommer jag att klara mig? iofs är det nog kul för de andra att jag även är lite social, så 2 böcker är kanske lagom..


Ibland är jag bra uppfinningsrik.

Yes nu har jag ännu en klänning att ta med mig till Dominikanska republiken. Jag var uppe på vinden alldeles nyss och letade efter sommarkläder, resväskor och lite sånt. Då hittade jag mammas gamla kjol och såg direkt att wow, this would be the perfect dress och guess what? Det funkade faktiskt och blev en helt okej enkel klänning.




Im a desperate women

Jag fick jobba med Elin idag vilket var himla kul, det är alltid mycket roligare att jobba med någon som man känner. Inte för att det är något fel på övriga personalen som jag jobbar med men aa ni fattar nog. ;)
Jag läste iaf ut min bok i morse i väntan på att jag skulle börja jobbet (kommer till jobbet 07.11 med bussen och börjar 08.00, suck för busstiderna). Så när jag kom hem var jag i desperat behov av fortsättningarna.. Hehe och eftersom jag var så himla trött så orkade jag inte gymma så mamma och jag tog en promenad istället och gick förbi biblioteket. :)


uppe med tuppen

Klockan är inte ens 7 på morgonen och jag är redan uppe och färdig för att gå till bussen. Jag avskyr verkligen att gå upp tidigt men det är fredag och jag jobbar bara 6 timmar (jag har räknat bort rasten). Jag kommer hem strax innan 15 och åker då direkt och tränar.

Puss på er sömntutor!

Hurra för att du är bäst

Jag kom precis hem från överrraskningsfesten som vi planerat för Danne! Han tog ju SM guld och brons i pimpling i lördags och söndags. Han är så duktig och jag är så stolt över honom.
Jag orkar inte lägga in massa bilder och skriva mer nu. Måste sova, jag ska upp kvart i 6 i morgon.

Nattinatti <3

guess what?

Jag har städat mitt rum, jag vågade inte ens ta en örebild det var vekrligen kaos här inne. Hehe så skönt att jag har det gjort nu! Med hög bra musik till så går städningen faktiskt fort och är riktigt rolig.
Nu drar vi ut till stugan och jag tar med mig skrillorna ;) hihi


how wonderful life is when the sun comes to say hello

Det blir inget gym utan vi passar på att gå ut i det här underbara vädret. Hehe men innan ska jag lägga mig i sängen och läsa en stund. Jag var så sjukt trött i morse när jag skulle upp. Jag orkar inte ens tänka på att jag ska upp vid kvart i 6 i morgon. Suck.. men men det är det ju helg sen så det ska nog gå!
Fast iofs så borde jag göra ngr tidsinställda blogginlägg nu när jag har några minuter över..


Godmorgon!

Dags att gå till jobbet, slutar redan 11.30 så i drar till gymmet direkt när jag kommer hem. Wihu!
Hoppas att ni alla får en bra dag!



and soon Im gonna fly!

Sångträningen gick bäst, träningen gick bra och nu har Lovi, jag och Anton taggat med massa bilder på Casta de Ambar och vårt hotell. Waah fattar knappt att vi ska åka nästa vecka. Någon som är avundsjuk? :D you should be! hihi



















something good

Fotograferingen gick väl lite sådär, det blev mer prat än fotografering. Haha och de bilder som togs vill jag nog inte ens se så det blir några plojbilder som Johanna tog på mig när jag stod på Kemparnas crosstrainer.








Nu beställer vi taxfree saker, jag bör nog också kolla upp hur jag skriver ut alla dessa flygbiljetter, flygbussbiljetter osv.. Det är mycket som ska fixas nu, herregud vi åker om 1 vecka och 1 dag!

Dagens make up - I need something new
















And Im free!!

Nä vet ni vad jag tog lov idag! Jag kände att jag behövde en dags ledighet och passade på nu på lovet när mina vänner också är lediga! Så idag ska vi ut och fota med Jennie och hennes kompis. Bäst att fota dagens make up innan vi går också. ;)











duktigt, yes!

Jag har jobbat hävken av mig sen jag kom hem från gymmet. Jag har faktiskt gjort 4 stycken tidsinställda blogginlägg tills jag åker iväg på semester. Nu har jag gjort så att det iaf kommer upp 1 inlägg om dagen. Men det är 9 dagar kvar innan jag åker så jag hinner nog att göra ett par till. Jag har en jätterolig sak som jag inte berättat för er som jag har sparat. Sen kan jag lova er att de tidsinställda inläggen jag gjort är inte några slarviga inlägg som jag skrivit ihop på några minuter utan det är inlägg med tankar och funderingar osv. :) Så det är kvalitetsläsning, haha nedå!

Nä nu ska jag lägga mig för dagen. Jag har inget jobb i morgon men de kan ju ringa in mig på morgonen. Fast jag hoppas lite att de inte gör det för Johanna kommer hit i morgon och så ska vi fota en massa med Jennie på dagen. Sen behöver mitt rum städas. Det är katastrof. Hehe som vanligt..
Så nattinatti :)


en bild på mig och Johannisen från i höstas. goosh vad jag saknar min solbränna! Men om lite mer än en vecka så ska jag börja stekandet, jag ska försöka bli brun som en pepparkaka! :D

,kpxsd

hehe


Ajabaja, döm inte våra barns stora idoler!

En sak som jag har tänkt på ett tag och som göra mig mer och mer irriterad varje gång jag tänker på det är alla fördomar mot alla barnstjärnor. Nu tänker jag stort som typ Miley Cyrus, Jonas Brother och High school musical.
Jag tycker det är så synd att de här människorna blir så dömda för att de jobbar för disney channel.
De ses som "töntar" och blir helt enkelt stämplade.

Har ni tänkt på vilka förebilder de här människorna är för barnen i vårt samhälle? Att barnen älskar det de gör och de ser upp till de här människorna så otroligt. Desutom så är de otroligt bra förebildern, det är inte sönderknarkade stjärnor som dyker upp gång på gång på löpsedlarna för att de kört rattfulla eller något liknande. Nej det här är ansvarsfulla människor som lyser upp våra barns tillvaro.
Sen har vi lätt att stämpla Miley Cyrus för Hannah Montana, Miley och Hannah är 2 helt olika personer. Lyssna på en Hannah Montana låt och sen en Miley Cyrus låt. Det finns ingen likhet förutom att det är samma person som sjunger. Jag älskar Mileys musik, the end!

Dissa inte de här barnstjärnorna och dom dem, de gör ett sånt otroligt jobb och ni kan inte tänka er hur underbart det är att ha barn som fans. Jag klandrar dem inte. Men det är pga av oss som de måste bryta sig ifrån sina roller, göra extrema saker för att folk som få upp ögonen för att de inte är sina roller utan faktiskt en helt vanlig människa.

Sådär nu har jag skrivit av mig, är det någon som fått sig en liten tankeställare? ;)


Today Im pink as a..... PIG !

Home sweet home, yes ni fattade rätt jag är hemma och en hel timma tidigare än beräknat. Varför? That is a mystery! Men hemma är jag iaf och min bok är så spännande att jag inte kan tänka på annat så jag ska vara nördig och begrava näsan i boken.. hehe 7 böcker på 3 veckor är nog inte så dåligt va. ;)
Ikväll kommer kusin Lina och vi ska fixa lite inbjudningskort, sen drar jag till gymmet för att bränna fett.





Ni som är lediga måste passa på att gå ut ...

dsc00005 (MMS)

Ni som är lediga måste passa på att gå ut i det underbara vädret! Ta med er kameran nu, en dag som den här njuter jag faktiskt av snön som jag egentligen har tröttnat på;-)


And soon it's wednesday!

Dags att åka till jobbet! I morgon är det onsdag och då är det snart fredag, wiiie!! :D
Have a nice day my friends!


yaaaak

Sådär nu har jag tagit den sista dosen dukoral. Idag var det faktiskt inte riktigt lika hemskt att dricka som förra gången, men det är verkligen inte gott! Jag läste också på bruksanvisningen idag och där stod det att det håller i 2 år. Det visste jag inte och det är ju bra för då behöver jag inte dricka det på minst 2 år till. Hehe

Men nu ska jag bädda rent i min säng och lägga mig och läsa. Jag får inte dricka på en timma efter jag tagit dukoral och jag är så sjukt törstig. gaaah det är bara att stå ut.
I morgon jobbar jag 10-16. Dock måste jag åka redan vid 9 och kommer inte hem förrän typ 17 så arbetsdagen blir ju ca 2 timmar längre. Så är det när man inte har körkort Emma Sofia Hallberg!

Nattinatti!


Emma is going white with Brilliant smile!

Kommer ni ihåg att jag skrev för några veckor sen att jag skulle ringa ett telefonsamtal dagen därpå? ;)
Telefonsamtalet gick iaf inte jättebra, hon jag skulle ha tag på var inte där och när hon ringt upp mig har jag jobbat och när jag ringt tillbaka så är hon på behandling eller har slutat.

Idag
fick jag tag på henne och när vi pratat klart så hoppade jag av lycka (inombords).
Den 24 mars klockan 13.00 ska jag göra tandblekning hos Brilliant smile.
Metoden är helt smärtfri och tänderna tar ingen skada alls då det är en kall metod och det tar högst 60 minuter.
Jag har alltid velat göra tandblekning och jag har varit inne på Brilliant smiles hemsida ett flertal gånger innnan. Anledning till varför jag gör blekningen just nu är för att de har erbjudande januari och februari ut och då kostar deras tandblekning endast 1600 kr! Sen håller behandlingen 3-5 år, 1600 är ingenting då!

Så tips till alla er som vill göra tandblekning, bara man ringer innan erbjudandet tar slut (på måndag) så får man det retucherade priset. På måndag kommer priset på behandlingen gå tillbaka till 4995.


och hon ba, och han ba, och alla ba ....

Vissa dagar är bättre än andra, vissa måndagar känns som torsdagar (dagen som man är som tröttast på).
Men det blev sångträninge efter jobbet i ca 2 timmar och det livade upp dagen, wie det är det bästa som finns!
Efter träningen så slängde vi i oss lite mat och så drog Anton och jag till gymmet. Vi passade på att slänge av lilla Julia på vägen också. Hihi


Julia har en köttbulle (okej biff) i munnen, Anton ser cp ut, Hanna har lite sångtexter och jag har e mp3 och cpskada. hihi

Föresten så kan ju ni som känner min mammi skicka ett fint litet sms till henne. Hon har fått gallstensanfall och varit jättedålig hela natten och dagen. Stackars lilla mammi!! Det har bara varit tråkigheter för henne nu ett bra tag :(<3

godmorgon

Jaha nu ligger väl ni småpluttisar som har lov och sover antar jag. Själv ska jag iväg och jobba och slita men men jag tror dagen kommer att gå fort. Hinner inte skriva mycket mer än så utan nu ska jag traska iväg till bussen så jag inte missar den. Det vore så typiskt mig.. hehe

Ha en bra dag!


My heart will go on

Hihi Jennie och jag har gjort Titanicposen till "vår" pose. På Kreta har vi fin fina bilder när vi står längst fram på kryssningsbåten och idag tog vi självklart några vid hamnen i Jönköping.

jag älskar dig Jenniepennie, det går att prata med allt om dig och du får alltid allt att kännas lite bättre! <3










Another roadtrip to Jönköping!

Jaha och så var man hemma efter en sjukt rolig dag i Jönköping! Sällskapet var sjukt trevlig, fotograferingen gick otroligt bra för Jenniestumpan och i slutet fick hon fotas tillsammans med Anton. Åh jag vill se bilderna nu! De såg så söta ut tillsammans, hehe fast sen när man kom på att det faktiskt var Anton och Jennie och att de växt upp tillsammans och praktiskt taget är som syskon så njaa.. ;) Men bilderna kommer bli jättenbra.
Det kommer komma upp här inom en vecka.

www.jengucci.blogg.se
www.antonhallberg.com

På vägen hem stannade vi och fotade lite vid den gamla slottsruinen. tyvärr var jag med och förstörde alla bilderna.. suck.


Jennie i framsätet


Patrick bakom ratten


Anton i baksätet


och jag och mina knorrar satt också i baksätet


knorrarna blev sen telefonsladdslockarna som jag försökte borsta ut för att få hollywoodsvallet. men knorrarna hade gjort lockarna för hållbara så det blev inte som jag ville.. hehe så istället blev det..


en hästsvans med lockar. ;)


Jennie och Anton i studion


the studio


Jennies får make up av Alecksandra (jag vet inte om jag stavade rätt nu hon är från polen)


Hans och jag hade fotokrig hehe




På espresso house


med varsin muggmums!!


hehe fjant


antonfjanton




jenniestumpan




james bond och brudarna



Herregud jag har närmare 600 bilder från dagen.. Men jag vill inte lägga ut massa behind the scenes från Jennie fotografering eller den de gjorde tillsammans. Jag vill inte avslöja reslutatet. Hehe ni får hålla er!

tralalala

Jag sitter här och gör 1000 saker samtidigt, herregud tur att mamma hjälper mig att locka håret.
Som ni ser på bilden så har jag satt upp lockarna i knorrar, sen släpper jag ner dem när de har kallnat ordentligt. Det gör att lockarna håller mycket längre. Smart va? :) hehe

Jag försöker iaf ladda hem musik från youtube samtidigt som jag bloggar, äter frukost och får håret fixat. Datorn blev iaf inte så glad lver att få jobba så mycket samtidigt. Vi åker till Jönköping om en kvart iaf. Så vi hörs ikväll!
Ha en bra dag allihopa! :D


haha jag ser lite rolig ut men datorn vart så seg att den tog kort lite när den ville.

dagens make up - orange is the new me









Ny färg från make up store and I love it!

Some pictures for you!

Jag tror att Kalle P kommer ta in mer än 2 modeller som de ska använda som ansikte utåt det här året. För hur ska de kunna välja mellan Elin, Jennie och Linnea? Anton är ju självklar eftersom det ska vara en manlig och kvinnlig. Nä jag tror att det blir alla 4. ;)
Vi hade iaf en trevlig dag på stan med shopping, mat, skratt osv. Vi sjöng också karaoke på Telia, haha! Så sjukt pinsamt men jag såg iaf glad ut. Hehe man måste kunna bjuda på sig själv. Elin gick upp och sjöng efter oss och hon fick stora applåder och visslingar! 

När vi åt påpekade Linnea att hon tyckte det var kul att vi allihopa sprang runt med kameror. Men så är det när man bloggar. En blogg utan bilder = boring!


här söker de här snyggingarna


Linnea


Petra som skulle ha sökt men kunde inte sen då hon är i Paris på torsdag då fotograferingen äger rum.. to bad!


muppisarna Jennico och Patricko


food on Steves


linnea med sin potatis


och Petris utan mat hehe (men eftersom jag är så snäll så fick hon smaka av mig)

Nu har jag bakat klart, fixat förrätt till mig själv (jag gillar inte skaldjur och de andra ska öta kräftsoppa) så nu väntar vi bara på att familjen Svensson/Karlsson ska komma. Ikväll blir det melodifestivalmys med ngr av mina absoluta favoriter. Just like the old times!


Dagens make up - so far, so good











och bara för att..


home and baking

Hej och hå jag är hemma från stan och fick med mig några påsar också med lite smått och gott.
Just nu håller jag på och bakar tills ikväll så uppdateringen får vänta någon halvtimme. Hehe


Saturdaaaaaay

Wiie idag är det lördag och vi ska åka till Linköping om typ 20 minuter. jag ska försöka hinna fota this is me today och dagens make up. Vi får se om jag hinner lägga upp det här annars så uppdaterar jag senare!

Hoppas ni får en superlördag! Hihi


me right now. hehe

Tell me how you're gonna be without me

NU BÖRJAR MIN HELG!
och det står en massa roligt på schemat..

- Ikväll ska vi till Dan med kompisar
- I morgon ska jag till stan för att shoppa och ngr muppar ska söka ett modelljobb
- I morgonkväll blir det melodifestivalmys med kompisar
- På söndag ska jag och Anton följa med Jennie till Jönköping då hon ska göra sin första portfoliofotografering.

Med andra ord så är helgen fullspäckad och bara med en massa roliga saker.
Jag är lite avundsjuk på er som får lov nu, själv så har jag jobb iaf måndag tisdag. Resten av veckan är fortfarande oplanerad då jag inte vet om jag får jobb eller ej. :)


bjuder på en egobild såhär på fredagen!

Äntligen fredag!

waah det är fredag och hjälp vad jag längtat och väntat. Anton och jag ska strax gå till jobbet, vi jobbar avdelningarna bredvid varandra idag så lite senare slår vi ihop oss och jobbar tsm. Kul rut!!! :D hihi
Hoppas ni får en toppen dag idag, det ska jag iaf!




This is me today


Burlesque

Åhh Burlesque är så bra! Den är så musikal och alltså så jag. Jag blir så avundsjuk på människorna som får chansen att spela in en sån här film. Jag skulle göra allt för att få en sån chans, åh I wanna be there!
Sångträningen idag gick perfect (mamma tror inte ni fattar att jag skrev perfect med c för att jag syftade på det engelska ordet, men nu vet iaf alla det).

Anna och Petra bytte iaf av Lovi och Hanna och vi spenderade kvällen i soffan med popcorn och Burlesque.
Jag fattar inte att Anna ska tillbaka till Spanien redan i morgon. Hon jobbar där hos en familj och nu kommer hon inte hem förrän om 4 månader igen.. Suck! Men nu har jag en anledning att åka till Spanien i vår. hehe

Nu måste jag sova innan huvudet hamnar på tangentbordet. Nattinatti sweethearts!



and I just love it

Det måste vara fel på vår termometer. Det står att det bara är -3 ute och det kan inte stämma. Det måste vara -25 minst.. För fy satan gatan vad det är freezing outside! Fast det kan iofs bero på att det också blåser iskallt och jag har varit ute sammanlagt i 3 timmar idag. Hehe 2,5 timmarna av dem stod jag i princip också bara stilla med.. hehe men men jag ska inte klaga om exakt 2 veckor, alltså 14 dagar så åker jag till Dominikanska republiken! :D

Nu har jag iaf försökt plugga låttexter och melodier i en timma.. och om en kvart så kommer mupparna och vi ska ha sångträning. Wiiie det ska bli så kul, sångträningarna har blivit mina höjdpunkter i veckan nu. Det är så kul!


min rygg är föresten bättre idag, inte helt bra men det går åt rätt håll!

What happend?

och vad har hänt med min rygg? När jag vaknade imorse så kände jag hur det stramade i ryggen och gjorde lite ont och under dagen blev det bara värre och värre. Till sist kunde jag inte rotera överkroppen åt varken höger eller vänster utan att det gjorde fruktansvärt ont.. Men jag traskade till gymmet ändå vid fyra för att möta upp mamma och Lovi. Jag tänkte att det skulle nog släppa bara jag värmde upp ryggen lite, men det fick inte..
Körde 5 minuter cross och 15 minuter cykel innan  jag gav upp. Så Lovi och jag tog en promenad hem istället. :(
Vad fan ska jag få ont i ryggen nu för? Jag måste träna inför dominikanske republiken jag vill inte åka utomlands med den här kroppen jag har. Jag vill lämna 15 kg hemma!!!

Aja jag har ändå haft världens bästa kväll för vi har sångtränat 2,5 timmar och det har gått så himla bra och framför allt så har vi så himla kul samtidigt som vi får mycket gjort. Wiie!
Nu ska jag lägga mig och vila min rygg (självklart passar jag på och läser samtidigt) så vi hörs i morgon. Håll tummarna för att min rygg är bättre då! Puss och nattinatti med er. <3


jag har dock ont längre upp i ryggen, typ vid skulderbladen.