Musikalläger i Kalmar.

Jag har faktiskt insett att jag inte riktigt förklarat för er vad jag ska göra nästa vecka utan det har bara varit ett himla tjat om pluggande av låttexter och shoppande av kläder.
Jag ska iaf på musikalläger hela nästa vecka i Kalmar vilket betyder att eftersom jag inte har ngt mobiltbredband så kommer jag inte kunna blogga på en vecka.. Endast mobilblogg. Men men ni klarar er va? ;)
Jag åker inte själv utan har självklart både Petra och Anna med mig, Acabellas. Jag är sjukt nervös, dels för alla scenkläder jag har en kjol som jag inte passar i men eftersom jag inte hittade någon i stan så lånar jag en av familjen Saanum. Tack!!! Sen är jag också nervös för att vi ska få framföra repliker på scen, vi ska alltså sätta ihop en musikal på en vecka. Jag får jämt och ständigt höra att jag borde börja på teater för jag är verkligen värsta teaterapan när jag kommer igång. Problemet är bara att när jag flamsar och tramsar på fritiden så är det ingen som sätter press på mig eller förväntar sig ngt, det gör att det barar kommer naturligt. Dock när jag ska stå på scenen blir jag en feg liten myra, jag blir jättenervös.
Men jag ska verkligen göra mitt bästa, jag tänker inte låta de tusenlappar jag betalt (och mamma och pappa) på den här gå till spillo utan jag ska utnyttja det här. Det ska bli så KUL! :D


Acabellas i vintras när vi var en lucka i Åtvidabergs levande julkalender. Saknar mina tjejor <3

Nu ska jag sova. Så vi hörs imorn, GODNATTPUSS!


Dagens outfit.



Jag hade glömt hur mykt jag älskade den här klänningen.
Det är en 2 år gammal klänning från Gina Tricot.


SHOPPING.

Jag upptäckte nu att jag inte bloggat på hela dagen, jag som precis hade för mig om att jag bloggade imorse? :o Måste fått för mig det. Jag har iaf haft en superbra dag, på eftermiddagen höll jag dock på att smälta bort på tennisbanan ändå kollade jag bara på när barnen spelade haha.
Direkt efter  vi hade slutat så drog jag, Danne, Lovi och Dan till stan och spenderade hela eftermiddagen där. Jag letade kjol till musikalen, den ska vara blommig eller pastellfärgad, klockad och i knälängd men det fanns fan inte en enda. Gaah blev galen.. Hittade iaf lite grejer, dock så har mamma kameran så det blev sugiga bilder med camen..


mint grön tröja från Lindex - 199 kr (REA)


2 pack leggins - hm 79,50 kr
bikinitrosa (vanlig svart) - hm 79,50 kr
ögonfrans/brynfärg - hm hjälp vet inte vad det kostade men runt 100 lappen skulle jag tro


linne från bikbok - 99 kr(REA)


armband från Cypern som jag inte hunnit visa, fick det av Nathalie typ igår.. Älskar det iaf. Det blir fint sen när jag har fått ordentligt med färg! :D

Sen jag kom hem från stan har jag spelat lite gitarr, sjungit karaoke i någon timme och nu pluggar jag sångtexter. Alltid ute i så himla god tid.. Hm eller inte.


You're gonna be popular

Oj oj oj, jag sitter här och hänger med huvudet för jag är så trött. Ska strax gå och lägga mig men jag håller på att bränna ut en skiva med de låtar jag måste lära mig så jag kan lyssna på dem i bilden in till stan imorn. När tiden inte räcker till måste man utnyttja varje sekund. :)

Så nu säger jag GODNATT alla fina!


Dagens låt - Pyramid



Jag är kär i den här låten, jag är totalt såld på den!


Lovely weather.

Sådär nu är jag mätt i magen, någon mer än jag som fullständigt älskar vädret? Det är verkligen plågsamt att åka ifrån stugan jag vill bo där ute nu. Men på torsdag blir det iaf att sova där. I morgon blir det stan med Anton, Danne och Philip för att fixa lite grejer till musikallägret jag ska på nästa vecka. Jag är jättenervös samtidigt som det ska bli så himla kul! Det är nog bäst att ja fortsätter plugga låtar nu om jag ska kunna sova ngt i helgen. ;)


jag skulle inte tacka nej till den här solbrännan nu. Jag har aldrig varit såhär blek på sommaren som jag är nu, men jag kan faktiskt skylla på att jag inte hunnit vara i solen. Men det ska det bli ändring på. Tror jag..


Det är verkligen underbart här ute, vill e...

dsc00183 (MMS)

Det är verkligen underbart här ute, vill egentligen inte åka hem. Men jag är så illa tvungen, 4 låttexter väntar där hemma på mig som jag ska kunna tills på måndag. Mamma mia!


Hurry up!


världens godaste frukost, yoghurt med frysta hallon i (egentligen ska det vara blåbär också men de var slut).

Bråttom bråttom bråttom. Nu drar jag till jobbet och efter det blir det troligtvis stugan. :)



Älska dagen.















Tror ni vi har haft det ngt bra i eftermiddag/kväll eller? Bad, sol, skipbo och massa mys bara. Åh vad jag saknar att ha ett vanligt sommarlov, jag ska fan jobba HELA sommaren. Jag kommer inte kunna sova i stugan ngt med kusinerna. Vi kanske kan klämma in en tripp med husvagnen någonstans ett par dagar men mer blir det inte. Men men jag får tänka på att jag ska få åka till Kenya, lov får jag i höst när ni andra börjar skolan. Hihi
Jag skull egentligen ha pluggat låttexter hela kvällen men jag fastnade på altan med gitarren och Hilbert, så nu har jag fått gitarrläxa. Jag ska fasen lära mig spela ordentligt på den där.

Nu är det dags att lyssna igenom låtarna jag ska kunna tills nästa vecka en sista gång och sen sova. Godnatt allihopa! :)



Videoblogg - on my way to ???


jag vet att inte munnen stämmer..




Goodnight sweethearts


helt klart min favoritbild från midsommar HAHA, bilden är tagen av Moa!

Nu har jag kollat ett nytt avsnitt av ghosy whispere, sist jag skrev att det kommit ut nya så funkade de inte men nu går de. Nu ska jag borsta gaddarna och gå ut i husvagnen för att sova. Imorn är det dags för att jobba men det är ju sista veckan på det här jobbet så det ska bli himla skönt! :)
Godnatt allihopa.


Bilder från midsommarafton!

Midsommar var verkligen lika rolig och lyckad som varje år, det som var helt perfekt var ju också det underbara vädret. Inte regn på hela dagen helt otroligt. Dagen bestod av god mat, fika, filminspelning, 5 kamp, tipspromenad, bränboll, bad, sång, gitarrspelande och framförallt SKRATT. Det kanske inte blir jättemånga bilder men det är för jag inte vet vilka som jag får lägga ut på internet och inte..


snyggingen Marcus


baddags.




söta Moa


jag och Marcus, det roliga är att jag står på tå och Marcus böjer på knäna. haha jag är KORT och Marcus LÅNG!


Mammi och jag


jag Marcus och Johannisen


Stina hoppade fram också.


min Julia


Alex och Jesper


Philip och Danne




Danne tar av VÄRLDENS GODASTE tårta, seriöst alltså den var sjukt god! Bakad av min mamma ;)


Såhär satt jag i princip hela tiden när vi åt, så mykt skrattade jag HAHA


mamma koncentrerar sig, det här är alltså en gren i 5-kamepn "ta så många som möjligt med en hand utan att tappa".


Lovi och Dan kom ut en sväng och hämtade Danne :)


Jullanskrullan


Antonfjanton


haha sööötnosar!


jag och Johanna tävlade tsm.




me and my brother!




Och så skulle vi kasta frisbee genom en massa ringar på så få kast som möjligt.




Johannapanna, Emmapemma och Antonfjanton.


Denna bild är historisk. Pappa ser faktiskt riktigt vettig ut på bilden och jag vet inte när det hände senast. Han ler till och med och tittar in i kameran. Han kanske har lärt sig efter alla års träning?


Marcus och Phippe :D


*filminspelning pågår*






*filminspelning pågår*


*filminspelning pågår*


*filminspelning pågår*


vår inproviserade midsommarstång haha


*filminspelning pågår*


*filminspelning pågår*


*filminspelning pågår*


*filminspelning pågår*


*filminspelning pågår*




*filminspelning pågår*


*filminspelning pågår*


*filminspelning pågår*


*filminspelning pågår*


*filminspelning pågår*


*filminspelning pågår*


*filminspelning pågår*


*filminspelning pågår*


*filminspelning pågår*


*filminspelning pågår*


*filminspelning pågår*


*filminspelning pågår*


*filminspelning pågår*


och här klipper jag ihop filmerna ;)




Marcus klinkade gitarr så vackert :)


och så försökte jag mig också på att klinka en trudelutt.

Det får räcka med bilder för ikväll, under veckan kommer det kommer fler bilder som Moa har tagit.
Midsommardagen var jäkligt rolig även den, vi blev matförgiftade av köttfärs så jag fick spy på natten och Busk hade jätteont i magen, vi spelade kubb, skrattade så vi tjöt, spelade galen panna och kollade skräckis. Tack för en jättetrevlig helg verkligen!





Videoklipp - Johannapanna blir kidnappad av Antonfjanton.

Sådär, nu är jag hemma, har fått mat i magen, hunnit sola i ett par minuter och rensat hela datorn eftersom minnet blev fullt igår. Det har tagit sin lilla tid men det är sånt som måste göras ;)
Nu pratar jag med ROBERT på facebook, visar honom alla filmer vi spelade in till dem i fredags, han älskar dom. Haha Nu ska jag börja ladda upp bilder från midsommar här till er. Så kika in ikväll sen så ska de vara uppe.
Så länge får ni den andra filmen som vi spelade in.


HAHAHA JAG GARVAR IHJÄL MIG, Anton är så jäkla ful!!


Midsommarfilm.

Min midsommar var BÄST, bilder kommer imorn.
Är bara hemma en sväng nu för att handla och så har jag fixat mamma och sminkat henne till ett bröllop. Hon blev JÄTTEFIN! Vi spelade in 2 stycken filmer igår här är den ena.



Jag har inte skrattat så mykt på länge, det bara krampade i hela magen. HAHA
Dags att put on some make up, packa lite saker och sen åka ut till Anderstorp igen!


Midsommar style.




klänning från sisters - 250 kr (halva priset, därmed 1-2 storlekar för stor)
armband - hallbergs guld
ringar - nelly.com och C.Wallins
blomma - smyckeoutlet i Söderköping





Jag är verkligen sämst på att ta bilder på mitt smink, får be Lina lära mig hur man tar kort någon dag!
Aja jag har varit uppe sen klockan 8 och fixat en massa och nu ska jag barar packa ut det sista i husvagnen, smörja in mig och så drar vi sen. Gud vad kul det ska bli!
Glad midsommar allihopa!


My heart is somewhere else.


Life is unfair!

Jaha och så var jag hemma i ett varmt och skönt hem efter sista lektionen med afrikansk dans. Maten var serverad, duschen var ledig, en skön morgonrock väntade, en stor saknad fyller hela mig.. Här sitter jag i Sverige och är så jävla bortskämd. Jag får panik av att vara här, jag får panik av att ha pengar men inte tillräckligt att kunna göra allt. Jag vill att mina vänner i kenya ska få ha det lika bra som mig. Idag känns det riktigt jobbigt, John hade ett känslosamt tal i slutet av lektionen och jag kunde inte annat än tänka tillbaka på när vi åkte ifrån kenyanerna i Norrtälje. Buhu ska lägga mig och tjuta som en gris i sängen sen!

Nä det är väl dags för att packa kläder och sen sova om jag ska orka vara igång hela dagen imorn. För imorn ska jag ha KUL som alltid på midsommar!!



Godnatt, i morgon lovar jag både dagens make up och outfit. Det är verkligen på tiden.


Min fina ring!

Det går ju inte ta ngr bra bilder på ringen eftersom texten står runt själva ringen men här ser ni ungefär hur det ser ut. Jag älskar den iaf, det representerar det bästa under min gymnasietid. Alltså TDS (the dancesings) och TOGETHER!



Nu kom jag precis hem från en trevlig tur i stan med Nattis, Elin, Anton och mamma. Hittade en fin klänning som jag ska ha imorn efter mycket om och men. Nu är det dags för afrikansk dans, sen måste jag packa eftersom vi ska vara hos Johanna och Julia hela helgen! :D


Murhulum murhulum

Hej och hå kämpa på, idag är det sista dagen på jobbet för denna vecka så skönt med 4 dagar ledigt sen! :D
Idag efter jobbet sticker jag direkt till stan för att köpa mjukisbyxor och försöka hitta en klänning till midsommar. Egentligen var det menningen att jag skulle ha min studentklänning men någon tvättade den så den blev grå och svart istället för vit och svart...
Så det blir mobilblogg i eftermiddag och så hörs vi ikväll.


Idag har jag mitt tuttifrutti linne som Lovi kallar det under min turkosa t-shirt ;)


SO TRUE


kan man vara sötare?

Nää vet ni vad, klockan är alldeles för mykt. Här har jag suttit svettig som en gris i typ 20 minuter och laddat upp bilder på facebook. Nu ska jag hoppa i duschen och sen sova, så ringen får ni helt enkelt se imorn. ;)
Är det någon mer än jag som saknar dagens make up? På fredag kommer det en iaf för då är det MIDSOMMAR, en av mina favorithögtider!!


titta vad jag hitta, är det inte typ världens sötaste sak ni sett??

Nej nu MÅSTE jag duscha, godnatt allihop.
btw så är det skönt att statistiken ärsom vanligt igen!


En liten sneakpeak!

Jag märkte nu att jag är tillbaka på blogloving, ÄNTLIGEN. Ni som följer mig där har missat lite men det är ju bara att läsa ifatt, eller vad säger ni? ;) Ni har en massa bilder från TOGETHER och även filmer.
Idag hämtade jag min ring jag beställde i lördags, ni får se bild sen.
Har haft en mysig eftermiddag i stugan med Danne, Philip, Lovi, Dan, Busk och Anton men vad dålig jag är på att ta bilder. Jag glömmer alltid kameran hemma.. Det får bli ändring på det! Nu ska jag byta om och fixa inför kvällens danslektion, shit vad kul!!


en liten sneakpeak på min superfina ring!


Sunny



Godmorgon, idag är det ännu finare väder än igår och vi har tennis på förmiddagen vilket betyder att vi kommer vara ute hela förmiddagen! :D
Dags att åka nu.


Dagens låt - teenagers

Jag fick tag på en gammal skiva i bilen och fick fram ett par grymma my chemical romance låtar ur högtalarna. Jag saknar verkligen MCR de var ju hur grymma som helst, lite lagom rockiga för mig smak. Haha
När jag får tid ska jag allt börja lyssna igenom alla gamla låtar och lära mig alla igen. Här är en av mina favoriter teenager!

Btw så gick dansen bra idag, fast det var mycket svårare och jobbigare svetten bara rann. Men det är bara bra, då har man jobbat hårt. Efter dansen så drog vi till bysjön och badade precis som igår. Haha crazy!



Time for natti natti!


Bilder från stugan.


Årets andra dopp (det första var igår kväll haha)


klantarslet Anton tappade sin mobil i sjön ;)



Jag vet att det är 3 stycken inlägg här under med bara bilderna men jag tänker vara lite smart och mmsa in bilderna eftersom jag inte hittar grejen jag lägger över från mobilen till datorn. Men nu fattar jag inte hur man tar bort smsinlägg, det verkar inte gå.. Aja man lär sig ngt nytt varje dag.
Nu kurrar min mage efter grillspett, sitter på altan och pluggar musikallåtarna och peppar inför dansen klockan kvart över 8! :D


SMS-inlägg

dsc00170 (MMS)


SMS-inlägg

dsc00171 (MMS)


SMS-inlägg

dsc00172 (MMS)


SMS-inlägg

dsc00169 (MMS)


Nu har jag det bra. Anlände precis till st...

dsc00168 (MMS)

Nu har jag det bra. Anlände precis till stugan med gitarren efter en jobbig dag på jobbet. Men troligtvis blir det bättre imorn. Nu blir det mys här i ett par timmar efter det hem och plugga låtar och efter det afrikansk dans!


TOGETHER- African Madonna (Åtvidabergs konserten)

Gooooooooooooooooooodmorgon godmorgon :D
Idag är jag på sjukt bra humör, solen skiner på den klarblå himlen och jag har på ngt sätt blivit väldigt morgonpigg. Så länge jag får sova till halv 9/9 så kan jag komma ur sängen hur lätt som helst.
Igår hann jag inte blogga mer (okej jag glömde). Det var iaf myspys med Hanna och Anton hela eftermiddagen/kvällen samtidigt sm jag pratade med Peter och Robert. Hihi

Vid 8 begav sig jag Petra och Fredrika till den afrikanska dansen, där även Elin joinade oss. Seriöst det var SJUKT KUL, jäkligt svårt i början man i slutet började man komma in i det. Jag längtar verkligen till ikväll och JJ Miche Miche är en sjukt bra lärare med!! :D


African Madonna från konserten i Åtvidaberg, en publikfavorit har jag hört. Mamma sitter här bredvid och tjatar om att jag ska skriva att det är hennes favorit med. Det är faktiskt tack vare henne som jag laddat upp den för gud vad hon har tjatat. haha Men sådär har ni aldrig hört mig sjunga förut va?

Nej nu ska jag borsta gaddarna innan jag ska iväg till jobbet. ;) hihi
Talk to you later!


Är jag inte lite bäst?

Hej på er! Idag är inte vädret på topp och inte humöret eller tålamodet heller. Det har på hela taget varit en jäkligt jobbig dag på jobbet idag! Men men såna dagar måste ju också finnas, eller hur?
På vägen hem svängde jag förbi hos Mimmi och Ingmar och hämtade betalningsavyerna (heter det så?). De tyckte iaf att jag hade gjort ett grymt jobb med att fixa medlemmar, jag är uppe i 15 stycken nu och fler ska det bli. Tänk att tack vare er som gått med får vi 1500 kr till varje år att hjälpa kenyanerna med.

Nu väntar jag på att Honeyponey ska komma, vi ska kolla mysteriet på greveholm och äta glass och popcorn och bara mysa. Det känns som att det verkligen behövs en myskväll! Men vid 20.15 så ska jag på afrikansk dans på hälsofabriken, det är såklart John John som håller i den. Det kommer blir grymt kul men sjukt svårt. Haha



JA NU KOM HANNA :D


Video - Antonfjanton

Äntligen så hade jag tid för en skräckissöndag, ikväll blev det filmen Skjults som för övrigt är norsk och riktigt obehaglig. Jag var rädd filmen igenom bara för att den var så weird.. haha
Jag svävar lite halv om halvt på moln här hemma nu när jag fått prata lite med Robert på facebook, wiie. Jag vill åka till Kenya NU NU NU!

Jag har iaf kollat lite klipp från gårdagens bröllop och gud vad söta Viktoria och Daniel är tsm. De är verkligen som en prins och prinsessa! Och Viktoria har blommat ut till värsta skönheten nu under de senaste åren, hon kommer bli en bra drottning!

Här får ni ett jäkligt roligt klipp när vi lär Robert rimma på våra namn "Antonfjanton" HAHA



Nu är det verkligen sovdags, har fjantat massa med Anna sen vi kom hem från Dan. Det slutade med att mamma och Anton tjöt av skratta medans jag kröp på golvet och morrade som en tiger åt stackars Anna. HAHA

Godnatt mina kära vänner!


Kontakt från Kenya!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH pratar med Robert på facebook, jag tjuter av lycka!!!





Nu är mitt rum gatans finaste! ;)

Sådär nu har jag tillbringat ungefär 1 timme med att fixa in alla kläder i garderoben (de har legat över sängen sen jag rensade den) och fixat plats åt alla studentpresenter, märkt dem, plockat iordning all skit och slängt smutskläder i tvätten. Duktiga va? Resultatet blev iaf snyggt, dock så är min byrå lite för rörig för min smak men det är saker som betyder väldigt mycket för mig så det gör inget. Hihi


Kolla vad snyggt och prydligt det ser ut!


På spegeln, idolaudition lappen, programbladet till TOGETHER, ros från vår sista konsert med together.
På byrån har har 2 st alla hjärtans dag kort från 2 busungar som satte sig rakt i hjärtat. Mitt smyckesträd är överfullt som ni ser, ändå så har jag 3 ggr så mycket mer i min låda (ska visa er någon dag). Hjärtana har jag fått av olika personer vid olika tillfällen och sen så har jag ett kort på Peter och mig. NEJ det är inte favorisering, det blev faktiskt fel vid utskriften och det blev en stor bild istället för liten, men det gjorde inte mig ngt. :D

Nu kom familjen Karlsson/Svensson så nu är det dags att vara lite social!


God middag! Jag hade en jäkligt mysig kväl...

dsc00161 (MMS)

God middag! Jag hade en jäkligt mysig kväll i stugan igår med danne, philip och annica, det finns inga jag skrattar så mykt med som med dom! Idag var vi uppe redan vid tio och nu är vi ute och fiskar, tro det eller ej men jag har fått 3 st :d


TOGETHER i Norrtälje!

Nu när jag har ngr timmar över så passar jag på att ladda upp bilder från när vi i Together var i Norrtälje. Det här har verkligen varit den mest fantastiska upplevelsen i mitt liv och jag känner mig som en helt ny människa. Mina värderingar har verkligen ändrats, även fast jag alltid har kunnat känna sympati med människor som inte har det bra så har det blivit på ett annat sätt nu. De här människorna har blivit våra vänner och därmed blev allt personligt. My heart is in Kenya now <3


Dagen till ära gick jag upp med tuppen och lockade håret..


jag posar med en söt dam i Norrtälje. haha


Johanna och Robert sötar sig!




Petruska :D


shopping på Ica där vi handlade med oss baguetter, jordgubbar och dricka för att ha picknik på ett litet mysigt torg.


söta Hanna fick följa med eftersom hon inte hade möjlighet att gå på konserten här i Åtvidaberg.


Här har ni bildbevis på vad jag utsattes för... haha nedå, vi posar bara lite snyggt till kortet ;)


Jag och Elisabeth, ja jag är medveten om att jag inte ser klok ut på bilden men det skiter jag faktiskt i!


jag Peter och Johannapanna!


buuus


me and Peter.


en massa roliga lekar hann vi med innan konserten också!


kram kalas med fina fina Sandy <3


Sandy, jag och Robert gick på promenad runt hörnet. haha




Jocke, Jane, Daniel och Johanna :)


Sandy, Robert och jag posar för fullt hihi


åh jag saknar det här!!




lek lek lek


Johanna blir väl omhändertagen










haha älskar bilden, kolla glädjen Petra och Sandy utstrålar!


My och Robert


Malin och Naomi


Emilia och Johanna




den här leken var grymt kul och mycket svårare än vad man tror. haha








här posar jag med de afrikanske trummorna.


uppsjungning.






Det här var den mest känslosamma konserten, några av oss grät redan innan och här på bilden man ni se att tårarna bara vill tränga fram på african madonna. I slutet gick Gerry fram och bad en bön, då släppte jag och alla andra fram tårarna och sen grät vi tills ögonen var svullna och huvudet bultade värre än någonsin.


så var det dags att säga hej då eller "vi ses snart" som de föredrog. Jag har aldrig varit med om värre i mitt liv, att veta att vi ´skickar tillbaka dem till det där livet när de har fått testa på att leva med mat och vatten och sova i en varm skön säng dagligen i en månad. För att inte tala om saknade, kommer vi ses igen?
Det går inte förstå om man sjlv inte var där eller om du själv inte gjort ngt liknande.


här har vi charmtrollen Johanna och Robert.


Johanna och Robert igen.


jag skiter i att jag ser ut som en svullen jävla gris på bilden, det får man när man tjutit floder. Lilla Jane är lika söt som alltid, ni ska barar höra henne prata, jag ska fixa film på det så ni får höra. Världens sötaste röst!


här säger vi hejdå igen.


här vinkar de av oss.. :(




Peter får avsluta inlägget med sitt fina leende.

Usch vad jag längtar efter de här människorna och längtar tillbaka till turnen när jag ser bilderna. Kan någon spola tillbaka tiden? :(
Ikväll sover Anton och jag i stugan med kusinerna och Annica, mys alltså.



Videoblogg - Anton plaskar i sjön

Jag snodde den här filmen från Busks blogg, men jag tror faktiskt det är okej haha. I tordags var vi som sagt i stugan och kolla på den här, Anton badar och är helt med på noterna! HAHA


hjälp så jag låter, jag som tyckte att jag lät skaplig i torsdags...

Någon som kollar på bröllopet idag? Jag själv hade inte tänkt göra det men eftersom hela familjen är klistrad framför tvn och det bjuds på fruktsallad så hamnade jag också här. Jag såg dock klipp från konserten igår när de 2 barnen sjunger till Viktoria och Daniel, då tjöt jag!


Studentpresent från Hallbergs guld (såklart!)

Igår åkte jag in till stan för att byta ett halsband jag fått av mamma och pappa i studentpresent. Jag tyckte inte det var fult på ngt sätt utan det var bara inte min stil och det är lite onödigt att lägga så mycket pengar på ett halsband som jag inte kommer använda, eller hur? Jag fick iaf ett jöttefint armband som är så Emmastyle!
Jag hade också grym tur för det var precis nyinommet så just nu halva priset, endast 545 och ordinariepriset ligger på 1090!







Idag var jag även nere på C.Wallins guldsmed här i Åtvidaberg och bytte en present. Vad dum jag känner mig som byter så många grejer men visst är det bättre så grejerna blir använda? Jag har iaf beställt en enkel ring med texten "TDS <3 TOGETHER" på, jag tyckte att det symboliserade det bästa av min gymnasie tid och jag vet att jag kommer ha den där ringen på mig JÄMT!


Dagens make up - golden brown







Godkväll kära bloggläsare.
Uppdateringen har inte varit på topp idag men jag har haft fullt upp hela långa dagen. Eftersom inte vädret var bra idag så passade jag på att göra en make up som är skitsnygg till blå ögon. Den guldiga eyedusten köpte jag på make up store i Västerås och har blivit en stor favorit. Direkt efter jobbet idag åkte jag, Lovi, Anton och mamma till stan för att fixa lite grejer, jag bytte bland annat en studentpresent som jag fick av mamma. Jag visar er imorn! Nu är barnen Hilbert här och fru Hilbert, barnen stannar över natten i husvagnen så jag säger godnatt redan nu!


Sommar sommar sommar

Men kul att mina inlägg inte registreras på blogloving igen då, fattar inte vad felet är :s visst jag har ändå hyfsat med läsare men det är ändå typ 30 pers mindre än i vanliga fall. Aja om någon vecka brukar ju alla registreras på en gång. gaaah
Dagen idag har iaf varit riktigt varm och skönt, nästan lite för varm men jag klagar INTE! Älskar solen ju.
Efter jobbet drog jag, Anton och Busk till äldreboende för att få en rundtur och tider för jobbet där som vi har från och med v 28. Det kommer bli kanoners. Nu ska jag käka och vänta på att Busk ska höra av sig, vi får se var vi hittar på för bus. Kanske en sväng till stugan med en KYCKLINGMACKA, eller en glass neråt? ;)




Sunshine



Hello alla muppar där ute.
Vaknade till strålande sol vilket alltid är vldigt trevligt. Jag har också upptäckt att det bara tar typ 25 minuter för mig att göra mig klar på morgonen eftersom jag bara använder mascara och lite concealer. Så skönt det är, nackdelen är ju att det inte kommer någon dagens make up här men ni överlever väl? :) Jag gjorde ju dock en massa snyggamkaeuper när vi var iväg på turne eftersom jag köpte nytt smink på MUS där, jag får visa er ngon dag.
Idag står det boxning och livskunskap på schemat, det sistnämnda brukar inte vara så populärt så vi får se om vi kan smita iväg och bada med barnen eftersom det är så fint väder.

Ha en bra dag allihopa och ni som är lediga får passa på att ligga ute i solen och pressa, det skulle jag väldigt gärna vilja.

Bilder från Together - turnén

Eftersom jag har hur mycket bilder som helst så får jag dela upp det lite. Vi börjar med turnen vi gjorde till Västerås, Östervåla och Cvalla. Dock så hade jag så roligt på resan att kameran väldigt lätt glömdes bort, ångrar det väldigt mycket nu!

Dag 1 - torsdag

sötaste Sandy!


Johanna och jag skapligt slitna klockan 7 på morgonen. haha


Petra posar


flickorna står fint på rad på resans första stopp


såklart var vi tvugna att ta en hoppbild.


oh no she's going to jump!!


Sofie var happy happy!


Sofie, Johanna, Sandy, Petronilla och Malin


Mike fick också vara med


Mia och Anna




tokfior!!


Gerry, Jane, Edward, Elisabeth, Naomi ch Daniel. Gud vad jag saknar dem!


Sofia och Emilia posar med Kenzas resemin. haha


Petra och jag


Elin joinade bilden


så skulle vi skoja till det hela lite haha


jag och My


snyggt va?


Elisabeth visar den fina ipoden.


Mike och Elin hade kramkalas


söta Naomi


Peter och jag, åh saknar saknar!!




vilka snyggingar!


Här är vi framme i Östervåla och folk ville bli sminkade.. jag fick lite panik där ett tag. Prestationsångest kallas det. Jag sminkade iaf Johanna, Sandy och Karolina. Johanna ser ni lite på bilden ovan och Sandy håller på att få smink här.


söta Karolina


Fina Sandy, jag blev väldigt nöjd med hennes sminkning. Det passade henne väldigt bra!


tjejtjusaren Peter!


lite Kenyanska smycken, visst är de underbara?


Sofia och Petra gjorde lite reklam :D


söta Jennifer!


peeaace


sötnosar!!




här var första konserten gjord och vi var tillbaka på huset där vi skulle sova. Jättemysigt men det luktade koskit ngt fruktansvärt. Haha


älskar den här bilden på Anna!


vackra Petronilla <3


på kvällen skrev killarna en låt om hur hungriga de var, haha bäst var den!




och finally så kom de med typ 25 pizzor som vi sliasade.




på kvällen blev det en MASSA lek och en massa prat. det var faktiskt efter den här kvällen jag vågade öppna käften och prata engelska. nu bara kommer det, inte alls pinsamt! :D


ja jag har alltid varit lite speciell...


hampus haha


hampus och kenny som statyer


Jennifer


Sofia och Sofia


söta Jane


Simon och Hampus

Dag 2 - fredag
Fredagen var en underbar dag, vi tillbringade hela dagen i Västerås med massa shopping och slöande. Västerås är för övrigt en så fin stad och jag funderar på att flytta dit en period av mitt liv. På kvällen lekte vi och hade även ett möte där vi fick höra nästan alla ungdomars historia så vi tjöt som så grisar. Tyvärr har jag inga bilder från denna dagen..

Dags 3 - lördag
Den här dagen drog vi allihopa in till Västerås och uppträdde på torget, vilken succé det blev! På en kvart fick vi 600 spän! På kvällen hade vi konsert.


Söötaste Petra!


Peeeeeeeter


Daniel spelar fotboll


Flickor flickor flickor :)


mycket trumande på allt möjligt blev det. haha

Dag 3 - söndag
Det kändes verkligen tråkigt att åka hem, jag hade velat stanna kvar hela sommaren och åka runt i landet och sjunga och umgås med kenyanerna och musikprofilen. Vi begav oss iaf till cvalla och hade konsert och sen blev det en lång bussresa hem och ett jobbigt avskedd när kenyanerna skulle av i Kisa.


Sandy och Jocke!


Peter


underbara Mike!


Sofiiia


ni får den fina bilden på Peter igen!


Malin, Michael och Sofie.


JJ Miche Miche


Michael och Annapanna


Elin och Mike


JJ Miche Miche posar för fullt!


me, Johanna, Mike och Elin!


Mimmi och Ingemar


Michael, John och Mike


beautiful picture of Michael.


här steker dom i solen ;)


Karolina


åh vad jag saknar Petronilla <3


linslusar :D


Anna i sin nya fina klänning



Sådär det var alla bilder ni får från turnen. Det finns tusen miljoner på facebook under gruppen TOGETHER som alla har lagt in på. Där finns det mer konsertbilder som jag tyvärr inte har ngr. Som sagt det kommer komma bilder från söndagens resa till Norrtälje. Nu är det nattinatti så hörs vi imorn.


Fin dag!

Juuuhuuu everybody! Humöret är på topp fastän jag har en rinnande näsa. Haha det blir inget långt inlägg för jag ska åka upp med kläder till secondhand shoppen och efter det handla lite och sen åka ut till stugan med en massa underbara vänner. Jag kände verkligen för en myskväll idag i det fina vädret!

btw, secondhand shoppen ligger vid kulturhuset och kommer vara öppen klockan 15.00 varje dag och någon timme till ett par timmar framåt. På lördagar är den öppen mellan 10-15.00.


talk to you later!


Onsdag

Godmorgon allihopa!
Idag vaknade jag innan klockan ringde, när jag skulle kolla på mobilen vad klockan var så hade den dött och då blev jag livrädd att jag hade försovit mig så jag gick in. Klockan var då bara 8 men det skadar ju aldrig att få lite extra tid på morgonen. Har precis tvingat i mig lite frukost så jag ska strax sätta lite mascara på ögonfransarna och såklart ta på migkläder så är jag redo för dagen.
Jag känner för lite mys i stugan ikväll, vi får se vad kompisarna säger.


bild från i söndags, har ni tänkt på vad snyggt det är med brunt och rostiga färger till blå ögon?

Nej dags att sätta fart, vi åker ju om en kvart. Ha en bra dag!


JJ miche miche!!

Okej det här gjorde min kväll. Precis när jag skulle logga ut så skrev John, även kallad JJ miche miche till mig på facebook. Äntligen lite kontakt med en kenyan, det kändes så bra. Som en bekräftelse på allt som hänt de senaste dagarna. Han sa en massa fina saker och jag ska absolut på hans danskurs nästa vecka!



NU är det godnatt, tror anton drog på en disneyfilm i husvagnen så jag ska springa ut nu. Hihi

JAG SKA TILL KENYA!

Ja det är sant, Sandy och Elin berättade för mig idag att de planerar att åka i februari nästa år och självklart ska jag med. Det kommer bli dyrt men fan så värt det! Jag är så glad att jag nu vet att jag kommer få träffa mina vänner igen och sen att jag kommer få underbart sällskap. Jag kan tänka mig att många fler kommer hänga på.
Fatta vad coolt att åka till Afrika, det är ju så olikt Sverige som det kan bli. Elefanter, lejon, tigrar, giraffer, apor ja ett zoo fast 100000 ggr större och såklart alla underbara kenyaner!

Jag skulle vilja åka redan NU men det går ju tyvärr inte, nu ska jag jobba ihop pengar och göra den bästa resan ever.



Natti natti allihopa, jag planerar att drömma om kenyanerna inatt också. Hoppas ni drömmer lika fina drömmar som jag. <3

Vart ska jag göra av alla mina kläder?

Nu har jag rensat hela min överfulla garderob, seriöst jag skulle tagit en förebild för jag hittade verkligen ingenting i de proppfulla hyllorna.. Iaf vart ska jag göra av alla mina kläder jag inte använder?
Självklart ska jag skänka dem till kenyaföreningens secondhand butik. Ledsen att göra dig besviken Julia (hon brukar alltid vilja ha mina kläder) haha! Iaf ni får gå dit och kika, ni kommer få kläderna för ett riktigt rimligt pris och vissa kläder har jag faktiskt aldrig använt.


jag skäms lite över min klädsamling.. ändå syns inte alla kläder på bilden. plus att vi har en fullproppad tvättkorg, massa i strykhögen och upphängda på galgar lite överallt i huset + att jag har mer grejer på vinden.


ännu mer kläder som hänger...


en byrålåda med ännu mer kläder..

Tre av klädhögarna på första bilden ska jag skänka bort eftersom jag ändå inte använder det. Så sväng förbi och kolla om ni tyckte ngt såg intressant ut. Annars kanske det finns ngt annat snyggt där, jag vet att det är fler flickor i musikprofilen som har rensat garderoberna.


Together - videoklipp "nej det blir inget"

Ni ska bara veta vad trött jag är, det blir att lägga sig tidigt i kväll. Jobbet idag gick iaf bra fick reda på en grej som jag hoppar av lycka inombords när jag tänker på (berättar om det ikväll). Nu ska jag klippa klart en film från together (temat kommer vara robert och johannas bröllop haha), sen börja rensa min garderob och vad jag ska göra med innehållet kommer också upp senare. Hihi
Ikväll ska vi till underbara Anna som fyller år, STORT GRATTIS <3

Här är en annan film som jag garvar ihjäl mig åt, älskar Robert och Petronillas "vad ska jag säga?". HAHA



second day on work.



Godmorgon allihopa, har ni sovit gott? Själv har jag drömt en massa saker, mest om kenyanerna så när jag vaknade tjöt jag som en gris igen. Åh det här är så fruktansvärt jobbigt..
Igår började iaf jobbet på sommarlovslägret och jag fick den snyggaste färgen på min grupp, turkost of course. Det förtjänade jag faktiskt eftersom de 2 föregående åren har jag haft en hemsk gul färg. Gruppen verkar iaf vara helt okej och Linnea och jag kommer överens bra. Fick ocks ett telefonsamtal idag att jag har jobb på äldreboendet från v 28, så jäkla bra. Det är inte ofta man får ett telefonsamtal hem och blir erbjuden jobb i dessa dagar. Nu ska jag spara pengar till en resa till Kenya, Rumänien och Thailand.

Ha en bra dag så hörs vi senare när jag kommit hem.