Dagens make up - Wake up tomorrow as a star

Jag såg nu att jag råkat fotat så ljuset faller lite olika på ögonen, därmed färgskillnaden. Jag märker nu hur mycket jag saknat att sminka, det kommer nog kommer dagens make up oftare från och med nu! :)





 
 
 

En av fördelarna med att ha eget rum..

.. man kan dansa runt i leggins och body utan att någon ser. ^^ hihi
 

Valborg!

Hej på er!
Igår var det dansträning dagen lång och vi avslutade det hela med att uppträda på dansens dag på Kalmar teater. Det var jättekul att komma tillbaka in på teatern igen och få springa omkring i logerna och snacka med personalen där. Dansen gick faktiskt bra trots att vi knappt har repat den alls och jag måste säga att vi låg iaf i toppen av alla nummer som uppträdde igår. ;)
 
Idag har vi haft sångworkshop, både auditionträning och berättande. Att sjunga är alltid kul så även fast jag börjde dagens på väldigt dåligt humör så är jag nu på väldigt bra humör. Eftermiddagen har vi dansat på, både balett och modern och tro det eller ej men det gick ganska bra att göra piruetter idag, jag ramlade inte en enda gång!
 
Nu har jag duschat och gjort mig fin för det är ju Valborg idag. Det här är första året som jag inte firar i Åtvidaberg med familj eller vänner och det känns lite konstigt. Men vi ska till Färjestaden ikväll och titta på brasa. Om ni kommer in här om en stund så ska ni även få en dagens make up, det var på tiden va? ;)
 
Emma och jag trotsade gårdagens väder och åt glass ändå!
 

Smash

Om ni inte börjat se säsong två av smash så GÖR DET! Det är så många nya sjukt bra låtar och snygga shownummer, här får ni ett smakprov på en av mina favoriter "Original", jag är helt fast!
 
Katharine McPhee är verkligen en av mina största förebilder inom musiken, hon är så bra!!
 

Tillbaka igen (eller?).

Mitt bloggande går verkligen utför och jag tror faktiskt inte att det kommer bli som på den gamla goda tiden, flera uppdateringar per dag.
 
Jag är iaf helt slut och nöjd efter en sjukt rolig men intensiv vecka. Vi har haft ett dramaprojekt med skrivarskolan och det innebar att vi blev indelade i 4 grupper varav vi fick 4 pjäser ca 10-20 min långa som vi hade 3,5 dagar på oss att lära oss och regissera. Det var riktigt kul men väldigt utmanande och vissa texter var verkligen en utmaning då de var så kryptiskt skrivna att det var väldigt svårt att göra på inte ens 4 dagar. Iaf projektet landade i en 3 timmar lång föreställning i torsdagskväll och jag måste säga att jag är så stolt över mina klasskamrater. Många tog ett stort kliv i mina ögon, vilken utveckling! 
 
I fredags tog jag tåget hem till Linköping med PM och efter att ha lunchat så blev jag hämtad av hela familjen och så drog vi till Stockholm. Så nu sitter jag här i soffan otroligt nöjd efter en mysig helg med familjen. Jag hängde med Anton igår då han spelade in musikvideo, vi tog en shoppingtur (jag hittade världens finaste klänning), åt ute på jensens boffhouse, myste framför film med fruktsallad och idag har vi bara chillat. 
Min buss till Öland går kl 17.00 och då får jag sällskap av Jakob, skönt och kul att slippa åka själv den låååånga vägen! :)
 
Hoppas ni alla mår bra!
 
lunch på Steves med PM
 
på tunnelbanan med bästa Anton
 
jag kunde inte låta bli att klättra upp i det här trädet!
 
 

Tips till er som gillar nagellack!

OPI har jättebra fina lack som håller upp till en vecka innan det börjar flagna. Prislappen (150 kr) är kanske inte den roligaste men jag lovar det är värt det!
 
jag hittade den här bilden på internet, jag ska nog försöka mig på att göra något liknande då jag har det rosaglittriga nagellacket. Fint va!? :)
 
här har ni mina naglar, nu en vecka senare så är vänsterhanden nästan fortfarande som nymålad. Högerhanden är väl inte riktigt lika fin men helt klart godkänd! :)
 
 
 

Tjolahopp!

Då mina ord verkar ha tagit slut och jag har så kallad bloggtorka så kom Matilda med en briljant idé. 
 
Här kommer tre bra saker med helgen som varit:
* Hanna och Lovi kom hit i fredags och stannade över helgen
* Vi var ute på krogen i Kalmar i lördags
I söndags var det helt underbart vårväder här på Öland då skinnjackan och solbrillorna åkte på
 
Med andra ord så har det varit en sjukt rolig och mysig helg. Det är alltid kul att ha tjejerna här på besök, det är det ultimata. Att umgås med både kompisarna här och de hemifrån samtidigt. Iaf uppdateringen har inte varit den bästa då min magkatarr inte än på topp men det blir snart bra. Jag har med andra ord inte så mycket muntert att berätta just nu. Dagens har spenderats i sängen och ikväll ska jag mysa framför Game of thrones med klassen.
 
Hoppas ni alla mår bra!
 
 
En bild från i lördags, tusan glömde fota sminket.. Det var länge sen jag bjöd på en dagens make up, men det kommer att komma tillbaka inom kort! :)
 

My hand searches for your hand.

Det blev ingen studio idag då den var upptagen. Men jag tog mig från rummet någon timma iaf på eftermiddagen och jobbade lite med dennis med vår dialog. Sen dess har jag legat på rummet och kollat på Bergs bärbara talkshow. Carina Berg måste ju vara en av Sveriges roligaste och snyggaste människor. Hon verkar vara en så härlig och jordnära människa! 
 
De har stängt av vattnet här mellan 15.30-19 så jag går och känner efter hela tiden om jag behöver gå på toa bara för att jag vet att jag inte kan förrän kl 19. Tur att jag har ett paket vuxenblöjor som jag bara har väntat på att få tillfälle att använda.. ;) 
 
en bild från studion igår
 
och så en bild på mina naglar!
 
 

Åh aj aj aj aj buff.

Ja ni, kvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig igår.. Jag kollade ett avsnitt Game of thrones vid sjutiden och blev sjukligt trött så jag bestämde mig för att vila lite innan det var dags att kolla nästa med hela klassen (jag låg lite efter). Det slutade iaf med att jag somnade kl 20 och vaknade inte igen förrän mitt i natten av massa kramper i magen. Aj säger jag bara, så jag har inte sovit superbra. Jag är nästan helt säker på att det är magkatarr som böjar spöka så därför har jag legat i sängen hela förmiddagen och bara vilat mig. Vi ska spela in lite nu på eftermiddagen och jag vill så gärna vara med så jag går nog ner till studion en sväng iaf. 
 
Hoppas ni alla andra mår bra iaf! 
 
såhär såg det ut i min säng igår, nice!
 
 

Tänk vad lite musik kan göra för humöret!

Vi är fortfarande kvar i studion och det är såååå kul! Visst att min hals är inte är helt bra och jag borde egentligen vara tyst men det är ju så kul!

För tillfället står Matilda i studion och köttar på sin låt, det blir nice. Jag har en liten insats på slutet sen är vi också klara för dagen! :)


In the studio!

Träningen gick bättre än väntat, halsen värkte och huvudet hängde väl inte med riktigt men det är bara göra det bästa man kan göra just då!

Nu är vi i studion och spelar in låtarna från utvandrarna. Det går framåt, vi har snart på typ en timma spelat in tre stämmor på låten Sverige. Jag fick spela in min grupps stämma helt själv då de andra två var sjuka, men det gick det med. Nu är jag hungrig!

Talk to you later!


Just feeling your heart beating.

God morgon allihopa!
Gud vad fort tiden går, halva veckan är snart slut och det känns som den precis har börjat. I går hade vi ensemble men eftersom min hals fortfarande värker när jag sjunger eller anstränger mig så var jag bara med på första lektionen. Efter lunch så provade vi att vara helklass istället för halvklass på baletten vilket resulterade i en 105 minuters lång balettlektion (gissa om mina vader värker idag!?). 
 
Både innan och efter middagen så lyxade jag Melia och Pavven till det med både epilering av ben, bastu, skrubbhandskar och såklart dusch. Det var så himla skönt, bastun har vi inte varit i på hela perioden under slutproduktionen i princip då vi hade för mycket att göra. Så det var på tiden.
På kvällen åkte jag och ett par stycken till Kalmar för att hämta Jakob, när vi kom hem så fick han en överraskningsfest då han fyllde år. Nice! :D
 
Nu försöker jag peppa inför 1,5 timmas morgonträning. Men det är svårt, humöret är i botten, halsen värker och jag har på gränsen till huvudvärk. Men men det blir bra!
 
Dennis, Melia och jag!
 

Du och jag är som chips och popcorn.

Nu har jag kraschat i Jakobs säng med Dennis och Matilda. Vi har bosatt oss här över natten då Jakob inte kommer hit förrän i morgon. Det är hur bra som helst om man är mörkrädd, sällskapssjuk eller har en rumskompis som är magsjuk.. ;)

Kvällen har varit sjukt mysig, efter jag fått svettats lite så hamnade jag på teparty/målarfest på Melias rum med popcorn och det var sjukligt nice.
Nu SOVA! Nattinatti på er allihopa!


Apr. 08, 2013

Det har varit en bra effektiv start på veckan. Det tog ca 2 timmar för mig och Dennis att ta oss igenom vår pjäs, men den var himla bra. Jag skulle vilja se den någon gång!

Eftermiddagen har gått åt med att försöka jobba med dialogen på golvet, Melia som är vårt regiöga har hjälpt till och kommit med massa bra idéer! ;)
Nu blir det möte angående folkhögskolans dag och det träning!


Finally monday!

Björnen har äntligen vaknat ur sitt ide. Seriöst det är sjukt vilken sommarmänniska jag är. Så fort solen kommer fram och det är ljust på morgonen så vaknar jag och är pigg som en mört. Alla var helt chokade över hur pigg och tidigt jag var uppe på frukosten idag. Jag vaknade vid 6.30 och väntade på att Melias klockan skulle ringa kl 7.. Haha 
 
Nu sitter jag med färg på ögonfransarna, ja när man har tid över på morgonen så är det lika bra att utnyttja den.
Vi får se vad dagens lektioner har att bjuda på, tror vi har scenframställning vilket betyder att Dennis och jag ska jobba med vår dialog och läsa pjäsen som den kommer från. I eftermiddag ska jag träna ett riktigt hårt fyspass med Matilda, jag är pepp på att svettas! 
 
Vår dialog kommer från Jonas Hassen Khemiris pjäs Invasion. 
 
 
 

I follow where it led.

Sorry för dålig uppdatering även idag! Jag har haft fullt upp med städning (mitt rum är skinande rent), låtskrivande och så har jag jammat lite med Jenny och Ida-Maria. Jag fick prova att spela bas för första gången i mitt liv och det var kul!

Jag har äntligen fått krama på Matilda igen!! Resten får jag krama på i morgon, många kommer sent ikväll och den sista kommer inte förrän tisdagkväll. Nu ska jag Adrian och Melia kolla svanprinsessan och sova. Nattinattipuss till er alla!


Städsöndag!

Idag tänker jag städa ordentligt på mitt rum, damma, samsuga och torka golv. Jag tänker även skriva klart slutet på min låt och finputsa lite på den. Jag längtar tills ikväll då nästan alla från klassen kommer hem. Det kommer bli kramkalas!!! :D hihi 
 
Nä nu vill min mage ha frukost.. Hoppas jag har någon, kommer inte alls ihåg vad jag lämnade i kylskåpet innan jag tog lov!
 
sexigt värre!!
 

Hello there!

Det blev inget mer bloggande för mig igår, när jag väl kom fram till skolan med Adrian och Melia så hade jag fullt upp med att packa upp, städa och umgås med alla de som är här. Åh det känns så mysigt att vara tillbaka igen.
Adrian och jag satt hur länge som helst igår vid pianot och bara sjöng och spelade (nej jag är inte alls avundsjuk på hans gehör..). 
 
I natt fick jag sova med Adrian och Melia eftersom jag är så mörkrädd. Hihi det var mys,! Vi har precis tittat på filmen the imposible. Jag säger bara se den!! Visst man har en klump i magen under hela filmen, man gråter och vissa stunder så vill man bara blunda. Men de här har hänt på riktigt och det är baserat på en familjs historia under tsunamivågen. Jag rekommenderar filmen! 
 
Adrian och jag på tåget igår..
 
eftersom jag varit borta i 9 dagar så fick jag dra massa lappar i min kalender jag fått..
 
vi gjorde lite påskgodis..
 
här har ni en bild på mig och Melia i Adrians säng, dock är det så mörkt att vi inte syns. Haha
 
 

Jag vaknar före dig.

Morgonen har börjat bra. Jag vaknade faktiskt nästan en hel timma senare än vad jag gjort på lovet (8.30 istället för 7.30), skönt! Så jag har packat det sista, fått ett par byxor upplagda och nu har jag ställt in lyxscones i ugnen, mumma! 
 
Nu känner jag mig redo för att lämna Åtvid i 2 månader och bege mig hem till Öland igen. De här 9 dagarna hemma har varit sjukt roliga och jag har haft det så himla mysigt. Jag har blivit påmind om varför jag tyckte det var så jobbigt att flytta i höstas. Så stort tack till min fina familj, min släkt och mina underbara vänner för de här dagarna. 
 
det finaste mamma har ställer hon på bordet.. fast bara när hon lägger upp byxor ;)
 
gårdagens lockar som nästan är finare idag än igår.. visst ja ni har ännu inte fått se en ordentlig bild på mitt hår.. får fixa det på Öland! :)
 

Godmorgon!

Igår fick jag känna på min gamla vanliga Åtvidspuls igen.. Haha det var ett tag sen men jag måste säga att ibland så saknar jag den lite. Dagen började med att Lovi och jag drog ner till Sandelius där vi mötte upp Malin  och Sara för att fika och uppdatera varandra om vad som hänt det senaste året. Det är alltid lika kul att träffa vänner som man inte sett på länge, tiden bara flyger fram!
 
Sen tog jag bilen till Lina, Andreas och Saga och hälsade på där en sväng, klappade lite på lilla skruttan. 
När jag kom hem så blev det multitasking då jag lockade håret, fick besök av grannbarnen och packade samtidigt som jag hanmade framför pianot med jämna mellanrum. Haha
Kvällen spenderades hos Dan med kompisarna, det var jättekul och det blev både spel, prat och dans. ;) 
 
underbara lilla Saga <3
 
igår fick jag träffa John för första gången på 3 månader, trevligt!
 
Sara och Malin tog sig friheten att uppdatera min instagram och utnämna sig själv till "Emmas bästa bajskorvar", haha!  
 
 

Apr. 04, 2013

Nu ska Lovi och jag somna till en film. Hon ligger här på en madrass på golvet precis som på de gamla goda tiderna då hon nästan bodde här. Hihi mys!

Vi har haft en mysig kväll med även Hanna och Jennie, vi åt våfflor, spelade spel, pratade och skrattade. Ihh vad jag gillar mina kompisar!
Hörs i morgon!

Nattinatti!


Just bring a happy attitude.

Im in heaven.
Jag åt precis hemgjord kyckligsallad och det är så himla gott. Det är ju inte något som man göra själv på helgerna på Öland så jag brukar beställa det när jag kommer hem på loven! ;)
 
Det blev iaf en sväng till Falerum nu i eftermiddag och min mamma köpte ett par vita converse till mig. Som sagt världens snällaste mamma! Nu kom Jennie innanför dörren, vi ska plocka hennes ögonbryn och gå en sväng innan resten av tjejerna invaderar. Ikväll blir det torsdagsmys som vi hade varje torsdag innan jag flyttade, ih mys!
 
mumma!!
 

Someone who wear black when nobody is dead!

Jag tar en liten lunchpaus mitt i mitt musikaliska flow, låten är i princip klar. Jag vet inte än om jag är jättenöjd, måste slipa lite på den och ha lite åsikter från lite olika håll. Det är alltid bra att få någon annans öras syn på det hela!
 
Lite senare idag ska jag hänga på mamma, moster och Linn till Falerum en sväng. Det är väl mest för sällskapet kan jag ju erkänna för jag hittar nästan aldrig något där, skor är ju iofs alltid bra att köpa där då det är 20 %! :) 
 
en bild tagen av Jennie! 
 
 

How I love the sun.

Godmorgon allihopa!
Jag vaknade tidigt i morse så jag har hunnit med att titta på ett avsnitt smash, ätit frukost och nu är jag ute på promenad i solen. Promenaderna jag tagit här på lovet har verkligen varit guld värda. All D vitamin har gjort sussen både psykiskt och fysiskt!

Nu ska jag gå hemåt med legally blonde the musical soundtracket i öronen. Haha så om ni ser en blond tjej trallandes och skuttande och helt plötsligt ropar OMG YOU GUYS, då är det jag ;)


Apr. 03, 2013

Jag har haft en riktigt lugn och skön dag då kvällens planer blev framflyttade till i morgon.

Mitt hår är nu klippt och jag är supernöjd, det är tjockt och flyter in jättebra med mitt egna hår, bild kommer i morgon. Efter att ha pratat med bästaste Matilda i telefon i nästan två timmar så hamnade jag framför pianot och började tonsätta min låttext. I morgon hoppas jag på att göra klart hela låten eller iaf större delen av den!

Nu måste jag sova, är helt slut. Jag hämtade precis min kusin i Linköping efter studentkryssning, det var tider det ;)
Nattinatti allihopa!


I could stay lost in this moment.

Nu ni ska ni få höra, jag har precis lyckats knepa ihop låttexten som jag har jobbat med i ett par dagar. Vi får se om jag lyckas komma på någon fin melodi till den också. Det är min första låt jag skriver på svenska, jag tycker att det är mycket svårare då allt låter mycket löjligare och klyschigare då. Men jag tycker jag har lyckats ganska bra utan att det har blivit för smörigt. 
 
Nu ska jag väcka mamma, jag vet vad ni tänker "sover hon fortfarande!!?", men nej hon började tidigt i morse så hon har bara lagt sig för att vila lite. Vi ska bort till moster och gå en sväng i solen och så ska vi klippa mitt hår. Jag har haft lite panik på det sen igår då det är ojämt och det syns att det inte är helt äkta. Men jag måste ändå säga att det ser bra ut för att inte vara inklippt. Färgen stämmer precis och eftersom mitt egna hår blivit så pass långt så blev inte längdskillnaden stor, tjockleken däremot är en helt annan historia ;)
 
 
så sjukligt fint, kolla om ni inte har sett!

Godmorgon!

Hoppas ni alla sovit gott, jag har sovit som en stock tills jag vaknade med näsblod kl 7 i morse. Jag har varit täppt i näsan i typ en månad nu och det har lett till ett sår i min stackars näsa som bara inte vill läka. Aja allting har sin tid ;)

Jag har iaf bosatt mig i soffan med frukost och några färska avsnitt från smash. Talk to you later!


Apr. 02, 2013

Jag har haft en sjukligt bra dag idag. Efter att ha suttit och druckit chai latte i solen med honeyponey i någon timma så betade vi av några affärer i lugn och ro tills vi satte oss i solen med varsin glass.

Nu i eftermiddag har det varit hårsalong här hemma. Jag har klippt Hanna och mamma har både klippt mig och satt i löshår i mitt hår. Ni får se bild efter vi klippt in det i morgon! :)
Nu myser jag i soffan med mamma och pappa och bara tar det lugnt. Vi hörs i morgon, nattinatti!


Apr. 02, 2013

Den här dagen kunde inte ha börjat bättre! Jag vaknade av klockan 7.00 gick upp, duschade, åt frukost med Mike, Anton och Hanna i lugn och ro. Nu har vi vinkat av Anton och Mike på stationen och Hanna och jag sitter på uteservering i solen för första gången i år. Åh det känns underbart, det luktar verkligen vår!

Jag var precis och köpte tejp till mitt hår och nagellack som jag har du sucktat efter i ett par månader. Hörs sen!


The lights are going down.

Bion var jättebra, inte riktigt som jag hade tänkt mig men den var bra. För er som gillar 3D film så hade den riktigt bra effekter och för en gångs skull så var det inte bara texten det var 3D effekt på. Så det var värt de extra kronorna.
 
Ikväll har jag degat mig i soffan och bara haft myskväll med Hanna, Kalle, Anton, Mike, mamma och pappa. 
Nu ska vi sova, ska upp kl 7 i morgon och skjutsa Anton och Mike till tåget. Så Hanna och jag tänkte passa på att åka till stan och kolla lite i affärerna.. ;)
 
Nattinatti på er!
 
skapligt coola i 3Dglasögon!
 
 

Bio!

Dags att sätta sig i bilen och åka till Linköping för bio och mat med familjen + Mike, Hanna och Kalle. Det blir nice, vi ska se Oz the great and powerful hoppas den är bra! :)
 
mammi har gjort en fin fläta i mitt hår idag, visst är hon duktig? :)
 
 

At the end of the day you're another day older.

Veckan har börjat på bästa tänkbara sätt. För det första så har jag kunnat sova ut nu på morgonen, jag minns inte när jag sov till klockan tio senast! Sen bakade mamma scones till frukost och så tog jag en promenad i det strålande vädret med mamma, Anton, Tina och Anna. Nu tänker jag duscha av mig!
 
myspys att få träffa Anna igen, det var läääääänge sen! :)