Glad Emma!

Hej på er allihopa!
Dagarna springer förbi alldeles för fort och jag har massa saker som måste göras. I tisdags fyllde jag år och klassen såg till att jag blev väl omhändertagen hela dagen med sång, paket, julpyssel och pynt och massa mer.
Igår fick jag ett mejl från KULT som håller i radiomusikalen att Ola Salo hade lyssnat igenom alla röstprover och gärna ville att jag gjorde audition till båda rollerna (jag sökte endast för en). Jag känner mig så himla glad och stolt, jag kan inte tro riktigt att det är sant, allt känns så overkligt..
Men det betyder att jag har 2 nya låtar att öva in plus luciatåg, julshow och andra bollar i luften. Så de två senaste dagarna har jag sjungit nonstop typ och låtarna är jättebra!! :)

Jag fick paket av Jakob och klassen förut idag med. En barbiedocka, haha Jakob vet precis vad jag vill ha!
Nu måste jag sussa, i morgon är det rep inför julshow, luciarep och kultrep som gäller!
Nattinattipuss!


Gissa vem som fyller år idag!!?

 
JO EMMA SOFIA "BLINGBLING" HALLBERG! hihi 
Grattis till mig!
 

Vad tror ni om mig i kort hår?

Jag har ofta lekt med tanken att klippa av mig håret och prova ha kort hår, bara för att få se hur det skulle se ut.
Dock vet jag att jag aldrig kommer att våga, jag skulle sakna mitt långa hår alldeles för mycket. Men vem vet, en vacker dag så ryker det kanske! ;)
 
jag benskäde bilen lite och vips så såg det ut som att jag hade kort hår, vad tycks? ;)
 

Just like the old times.

När jag bodde hemma hos mamma och pappa så satt jag alltid med datorn i köket. Jag har inte ro i kroppen att sitta och blogga ensam instängd på mitt rum och det är nog också en stor bidragade del till att uppdateringen är så dålig här på Öland. Men nu har jag hittat teckning till vårt nätverk i "mellangärdet" (rummet mellan Liedberg och vår teatersal) där vi just nu kollar på Spice girls filmen. Jag får se till att ta med mig datorn lite oftare och se till att uppdatera när vi kollar film. Det är dags att jag får ordning på bloggen igen, läsarna har sakta men säkert blivit färre och färre, tråkigt men inte så konstigt med tanke på hur lite jag bloggat, 
 
Men det ska det allt bli ändring på. ;) 
 
haha här kan vi tala om barndomsminnen!
 

Guess what!?

I DID IT!!
 

Did what tänker ni väl förmodligen nu. Men jag ska allt tala om för er. I 3 veckor har vi hållt på med monologarbete och idag var det dags för att redovisa sin monolog för hela klassen. Jag darrade som ett asklöv och var fullkomligt livrädd innan men jag gick upp och körde och jag dog inte. Haha på något sätt lyckas jag använda min nervositet och omvandla den till energi. Tråkigt bara att jag ska förstora upp allt, jag tycker ju egentligen det här är skitkul. Men det är en träningssak! 
 
I eftermiddags tog jag med mig Oscar på en cykeltur till Färjestaden men det hela slutade med att han kom hem med ett par skor och jag utan. Jag fick nöja mig med ett paket till mig själv som jag tänker öppna i morgon (ett nagellack.. hehe). Efter middagen så blev det ett efterlängtat luciarep, jag har ju missat alla i helgen så jag var taggad till tusen. Efter det drog jag, Melia, Emma och Oscar till studion och spelade in lite. Det blev så vackert så. ;) 
 
Anton och Mike fick en försenad födelsedagspresent i form av vår tolkning av låten bögarnas fel. haha!
 

Simply the best!

Jaha och så var helgen nästan slut, jag har slutstationen kvar innan det bär av hem till Öland igen. Många reagerar när jag säger hem till Öland men det är ju faktiskt där jag bor nu, jag känner mig hemma där. Som att man är på rätt plats vid rätt tillfälle. När jag ska hem till Åtvid så säger jag hem-hem. Hehe ;) 
 
I morse blev jag väckt av sång, frukost på sängen och paket då jag fyller på tisdag och inte är hem-hemma då. Tack till både familj, släkt och vänner för alla fin fina paket! :))
Vi ska strax åka till Anna för att fira lite mini thanksgiving med kalkon och lite smått och gott. Anna är otroligt duktig på att laga mat så jag har en känsla av att jag kommer att åka proppmätt därifrån! hihi 
Helgen har iaf varit helt underbar och det var sjukt kul att träffa nästan alla vänner igår med. Både John och Kalle kom och överraskade fast de sa att de inte kunde komma, ihh gissa vem som blev glad!? ^^
 
 
några bilder som jag lånat av Jennie! :) www.jenniek.blogg.se 

Blondie is back!

Nu har släkten åkt hem och huset ekar nästan lite tomt. Hihi jag kan bara tänka mig hur mamma och pappa har det när jag och Anton inte är hemma. Knäpptyst! Haha
 
Jag är iaf supernöjd med håret, mammi är BÄST!! Hon lyckas alltid färga endast utväxten utan att det blir någon kant. Nu ska vi ner och handla en sväng och hämta pizza. Jajamensan ni hörde rätt, jag minns inte när jag åt pizza hemma senast... Men det var ingen som hade ork till att laga mat nu ikväll. 
I kväll blir det kalas för mig, Dan, Anton och Hanna hemma hos Hanna. Vi ska bada tunna och festa till det. Wiiie ska bli så mysigt att få träffa alla igen! 
 
en snabb bild på mitt hår, ljust och fint igen! ;)
 

Godmorgon!

Jag hade en jättemysig kväll igår med ngr kompisar och grannarna. Vi kollade på när vi körde vår uppsättning av high school musical för tre år sen (det är sjukt att man fortfarande får samma känsla i kroppen), åt mat, pratade, kollade x-factor, skrattade och hade det allmänt bra! ^^

I morse firade vi Anton i efterskott med frukost på sängen och paket, nu ska mamma strax slänga blondering i min utväxt och kl 14.00 kommer släkten för att fira mig och Anton!


Hej då Öland!

Jaha och så var ännu en arbetsvecka slut och jag sitter på tåget hem hem till Åtvidaberg!
Jag slutade skolveckan med att läsa en eventuell slutproduktionspjäs med klassen. Jag var tyvärr tvungen att kila lite tidigare så jag hann inte diskutera förslagen med resten av klassen men det hinns när jag kommer tillbaka.

Det ska iaf bli jättemysigt att komma hem i helgen. Den är som vanligt proppfull med en massa roliga saker så bloggen kommer väl hamna lite i skymundan men jag tror ni klarar er ändå. ;) trevlig helg till er alla!

Sitter och övar min monolog som ska spelas upp på måndag..


Notes from a babyfarm.

Ikväll är det teaterförställning som gäller för min klass igen. Vi var i Växjö hela dagen igår där vi var på studiebesök på riksteatern (jättekul och intressant) och sen avslutade vi kvällen med att se Macbeth som musikteaterföreställning. Första akten gillade jag inte alls tyvärr, men det tog sig i andra akten. Men smaken är som baken, vissa i klassen älskade den och en del höll med mig. Alla var iaf överrens om att andra akten var den bästa. 
 
Jag har iaf haft fullt upp om kvällarna med en massa olika saker, projekt, monolog och inlämningar därmed dålig uppdatering. I morgon åker jag hem hem över helgen, det ska bli mysigt och välbehövligt. Nu är det bäst jag går så de andra inte åker utan mig ^^
 
jag är bäst på att blåsa bubblor ;)
 

Get your ase up and show me how you Burlesque!

Morgnarna nu liknar jag nog mer en zombie än en människa. Jag är bara så fruktansvärt trött och efter den här helgen så skulle nog vem som helst varit sliten i mina skor.. Fast det var värt det. Ni får en update sen om vad som hänt, vi börjar om tio minuter och ska sjunga i 3 timmar (wiiie) så jag tänkte dra mig bort till Liedbergssalen. 
 
Hoppas ni alla får en bra dag!
 
hehe den här bilden är inte tagen idag, idag gömmer jag mig för kameralinsen! 
 

Jag har haft en fantastisk kväll...

Och nu är jag trött så vi hörs i morgon!


TIPS!

Jag har alltid upplevt att mitt tunna lena bebishår alltid blir så torrt och strävt dagen efter jag duschat håret och enda gångerna jag egentligen får riktigt fason på det är när det är nytvättat. Det har jag löst nu. 
 
Do you wanna know how!!? ;)
 
Jag har börjat med att endast använda lite schampo i hårbottnen som jag masserar in och sen balsam i topparna på håret. Det fungerar hur bra som helst och nu är håret lent till och med när det inte är nytvättat. Topparna blir inte sådär spröda och fula som de blev förut. Schampo innehåller ju massa saker som torkar ut håret så prova om ni upplever att ni haft samma problem. Jag har provat i lite mer än en vecka och jag märker redan skillnad. :) 
 
 

Lovely friday!

Jag är TRÖTT!! 
Dagen har bara sagt svisch och så blev det helt plötsligt kväll. Iprovisationen var sjukt rolig, man fick en situation, ålder och en första replik och så var det ren improvisation utifrån det. Alltså jag har så begåvade och roligare klasskamrater! ^^
 
Eftermiddagen har vi ägnat åt ett par omgångar Skip-boo och så luciarep, det börjar låta riktigt fint, vill ni ha något litet smakprov kanske? :D
Nä nu måste jag slå in paket, kl 19 har Ellen och Matilda fixat en överraskning till klassen. Det enda vi vet är att vi ska ha med täcke och ha kläder som vi ska kunna springa i... Hmm spännande! 
 
4 extremt snygga bilder på mig, är det någon som vet om man kan stänga av blixten i maccamen? :) 
 

I just want you to know who I Am!

Godmorgon!
Idag är det fredag och jag är pepp som aldrig förr. Morgonen startade med uppvärmning, dvs att springa i 20 min, lite avläsningsövningar och avslappning. Nu har vi diskuterat vår slutproduktion i någon timma, jag är sjukt peppad!

Nu peppar vi för improvisation och monologarbete! ^^


Seven days in a week but my life has just began.

Nu ni sitter jag här nyduschad, nysmörjd och med nymålade naglar. Jag ska försöka ta en bild på dem i morgon så ni får se. ;) 
 
Improvisationsdansen var inte alls så farlig som jag trodde, det handlade inte om att göra allt så snyggt och bra som möjligt utan att följa kroppens naturliga impulser. Fast det låter enklare än vad det är, det är svårt att stänga av hjärnan och inte tänka på man gör utan att bra göra. 
 
Nu ska jag iaf gå bort till teatersalen och öva på min monolog, jag har inte riktigt greppat slutet och i morgon är det min grupps tur igen och jag vill gärna att det ska synnas någon skillnad på min prestation sen vi körde sist. 
Efter det tänker jag tvätta sminkpenslar och göra lite fruktsallad. ;) 
 
sneakpeak på naglarna! 


Bullen in my heart!

Nu i eftermiddags så tog oscar och jag vår nästan dagliga promenad och ja det händer ju alltid lite allt möjligt på våra promenader, om vi inte går vilse så är det något annat knasigt som händer. Idag stannade vi till i en lekpark vi hittade och lekte lite. Oscar har en karaktär som vi tar fram ibland som han valt att kalla Bullen, här nedanför får ni träffa Bullen. Hehe 
 
 
jag älskar bullen! haha
 

Godmorgon!

Är alla vakna, pigga och glada? ^^
Vår morgon och förmiddag börjar med 3 timmars dans. Vi har precis avslutat ett pass med afrikansk dans och nu blir det improvisationsdans, HJÄLP!!


Today Im awesome!

Waaaaaaahoooooooo!!
 
Ni vet den där radiomusikalen som jag berättade att vi i klassen spelade in och sökte till? Idag fick vi svar och..........
 
Jag kom vidare till audition. 
FATTA vad jag är chockad men lycklig. Så den 12:e december drar jag och Jenny som också gick vidare till audition till Stockholm och gör ett tappert försök. Det handlar alltså om en roll i Ola Salos nyskrivna radiomusikal. 
Jag har verkligen inga förhoppningar alls på att få en roll men det är bara så kul att ens bli utvald. Så idag är jag lycklig! 
 
happy happy girl, with a happy happy smile!
 

Lets have some fun!

 
 
 
Det här är något som alla måste få uppleva innan man dör. Att äta middag med musikteater, eller äta och äta. Vi skrattar mer än vad vi äter. På filmen här ovanför så ser ni när vi är mitt uppe i ett skrattanfall. Hehe
 

Nov. 14, 2012

Nu drar jag och Oscar på cykeltur till Färjestaden. Jag ska handla så mycket som några äpplen! ^^ ikväll ska vi titta på tummelisa! Wihu! :D

Dennis och jag startade tredje världskriget här på skolan tidigare idag. Vi vann, hihi!


Godmorgon!

Här på Öland har vi startat morgonen med balkandans. det var tyvärr vår sista gång så vi avslutar det med att titta på filmklipp på folk som ligger något över vår nivå. Hehe
Halsen känns lite bättre idag och jag har två filmklipp som jag vill visa er.
Uppdateringen blev inte den bästa igår då jag hade utvecklingssamtal med Thomas (det gick superbra), luciarep, mat, epilerade mina ben (AJAJAJ), promenad med Oscar och så avslutade vi kvällen med filmen My sisters keeper.

Nu ska vi strax ha teater så det blir att fortsätta träna på monologen :)


Bye Bye rösten!

Jaha efter tre timmars sång så tog min röst semester och nu har jag ont i halsen.. Så medans klassen dansar street med gästlärare (det ser jätteroligt ut) så får jag kolla på och hålla käft.
Vi får se hur det går på luciarepet sen!


Walk a mile in my shoes.

 
Jag passade på att smygfilma lite under sångrepet idag, Pm och Dennis står och dansar och Nico står och sjunger helt underbarbart precis som vanligt. Jag fick precis veta att jag ska sjunga solo på Elvislåten "Walk a mile in my shoes", det ska bli kul men utmanande att sjunga en väldigt fartig låt. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The dress.

Nu ber jag er alla att snäll hålla era tummar att när jag får hem den här underbart fina skapelsen så ska den sitta bra. För visst är den fantastisk!? Den kan jag ha på vår julshow, julavslutningen och julafton!
 

Vill du stanna för alltid?

Gissa gissa gissa vad vi har gjort idag!!? Vi har kollat på typ 17 avsnitt Sunes jul, helt underbart!

Vi har även haft kalas i Liedberg då Dennis tog körkort idag, GRATTIS. Han bjöd på kladdkaka och glass, mumsfilibaba. Så alla ni som känner Dennis säg grattis. Emma, Melia, jag och Adrian avslutar kvällen lite fint på Adrians rum med Mulan, hihi man får aldrig nog av Disney. ^^ 
 
Visst ja, jag har precis beställt en klänning från asos.com som jag hoppas passar så jag kan ha den på julafton! 
 
 
 

Om man vill vara fin får man lida pin.

Vem hade trott att det var måndag idag!!? Ja inte jag iaf, mitt huvud har nog varit med om lite för mycket press idag så jag har gått och tänkt att det varit torsdag hela dagen. Dagen började nämligen med att min grupp (klassen är indelad i 3 delar) fick feedback på våra monologer. Dvs så får man spela upp sin monolog för gruppen och så ger Thomas feedback och säger en massa kloka saker så man får något att tänka på och jobba med.
Eftersom jag har ngt fel i huvudet och blir fruktansvärt nervös så har jag gått och spänt mig över det här i en hel vecka och därmed har jag känt mig helt utpumpad hela dagen samtidigt som det känts som en sten släppt från hjärtat. ;)
 
Nu i eftermiddag tog jag, Paulina och Oscar en mysig cykeltur in till Färjestaden och tillbaka. Det finns nog inget bättre än frisk luft när man känner sig lite seg! 
 
Min nyttiga frukost, jajamensan jag har börjat äta havregrynsgröt och ägg måndag-torsdag. Blä jag hatar gröt men nyttigt är det iaf.. ;)
 

I <3 Dad!

Nyduschad och med mat i magen så känns söndagen nästan hela komplett. Nu ska jag bort och öva på min monolog en stund innan det blir film. Usch jag har inte tränat någonting alls i helgen som jag egentligen hade behövt.
 
Ni har väl inte glömt att det är farsdag i dag? Jag ska ringa och gratta min pappa idag och i morgon får han nog ett kort på posten ^^!
 
 

Ovan regnbågen finns ett sagans land.

Varför måste det vara så skönt att sova för!!? Alltid på kvällen när det blir som roligast så blir man alltid trött och till sist måste man sova och på morgonen när man kan hinna med hur mycket som helst så är det bästa som finns att få ligga kvar i sängen och bara sova. Men ja sömnen är ju nödvändig och jag kan nog unna mig själv sovmorgonen jag tog till 11.30 idag då jag sovit så dåligt i veckan.. ;) 
 
Jag och Tove har iaf städat vårt rum idag som såg förskräckligt ut, en kombination av nedstämdhet och trötthet som vi båda haft i veckan har lett till ett stökigt rum, men nu är det nystädat och fint igen. Luciarepet idag gick kanoners, vi började med Rudolf med röda mulen, älskar låten!
Nu tänker jag duscha och dega i sängen, ikväll visar Tove sin slutprouktion från förra året och så blir det eventuellt en omgång av zombie, woho!
 
en bild jag tog när jag hälsade på Anton och Mike i Stockholm, regnbågar, solnedgångar och stjärnorna måste nog nästan vara det vackraste som finns! 
 

Resume.

Vilken helg det har varit, jag har inte haft en sekund över!
 
I fredags satte vi igång med våra Lucia/julshowrep. Det är så roligt och de 2 låtar vi hunnit öva in låter jättebra även fast de inte är 100 % färdiga. Iaf på efter maten kollade vi filmen "modig" och tyvärr så blev jag besviken, jag hade nog lite för höga förhoppningar på den. 
På kvällen blev det ost, vin och spelkväll i södra som sedan avslutades i skolan med en zombielek. 
 
Leken går ut på att en person gömmer en väska någonstans på skolan, när den är färdig knackar den på dörren där alla andra befinner sig. Då har personen 1 minut på sig att springa och gömma sig innan alla andra kommer ut och ska börja leta efter väskan och försöka ta den till rummet där man startade. Problemet är bara när man råkar träffa på personen som gömde väskan så "aktiveras" den och blir en zombie. Blir du tagen av zombien så blir du själv också en zombie. Zombiesarna får dock inte springa, utan bara låta äckligt och gå efter men ja det sprider sig som en virus och till sist kan det vara 25 zombiesar överallt och en vanlig människa. SJUKT LÄSKIGT MEN SJUKT KUL! 
Jag tror att det kommer komma en film från den här kvällen, ska tjata på Micke och Adrian. ;)
 
Lördagen gick åt till att fortsätta öva Lucia, gå på promenad, jamma, sjunga, kolla serier, gå på fest och sedan ännu en kväll lägga sig alldeles för sent. Men men går man på folkis så gör man! ;)
 
ett konstverk som jag fick av Anna på frukosten i torsdags!
 
Adrian som bor i rummet över mig har köpt en 12 meter lång ljusslinga som han gärna knakar på med på mitt och Toves fönster! haha 
 
jag försöker lära mig spela munspel, jag började igår och det är inte så lätt. hehe
 
igår köpte jag presenter till Tove min rumskompis, hon blev superglad. hihi
 
i fredags gjorde Oscar och jag en kompistatuering.  ^^
 
 
 
 
 
 
 

Fredag!

Äntligen fredag, ja ni hörde rätt. För första gången sen jag kom hit har jag längtat lite till helg. Men det är bara för jag varit trött!

Just nu kollar vi på nya disneyfilmen brave. Det blir mer update i morgon! ;)


Det gäller att vara flitig som en myra.

Gaah jag är trött men känner att jag inte riktigt är färdig med dagen.. Jag har inte städat än och jag borde läsa igenom min monolog ett par gånger innan jag lägger mig igen.. Samtidigt som jag verkligen vill dyka ner i min bok och egentligen har jag extrem lust att sätta mig vid pianot och sjunga. Men ja allt det här är en prioriteringsfråga och i nuläget ligget väl rummet och monologen överst. 
 
Jag har iaf medan de andra kollat på film här i cafét suttit med min mac och skrivit både karaktärsbeskrivning, kollat upp lite om hur de firar jul i Frankrike (behövde lite info till monologen), och så har jag skrivit klart drömskrivuppgiften. Så lite har jag fått gjort ändå, plus att jag jobbat med min monolog med hjälp av Tove och så lite spontant halkade jag och Melia in på ett litet miniframträdande som vi ska filma in i morgon, haha. Ska se om jag kan visa er det här! ;) 
 
ae nu är det tack och adjö och god natt, har myket att stå i även fast det är sent!
 
wooop woop check!
 

Onsdag.

Dagen började bra idag med Balkandans. Det är kanske inte något som jag kommer syssla med efter de här 5 gångerna med gästlärare här på Öland men det är roligt. Resten av dagen jobbade vi med våra monologer. Gaah jag har en spärr i huvudet som jag måste få bort. Jag har gått runt som på nålar hela dagen och med ont i magen för att jag blir så nervös.. Sen om det är bra träning eller mentalt ohälsosamt det får man tolka som man vill. ;)
 
Efter skolan har jag varit på promenad med Oscar, Sebbe och Dennis. Kallt men riktigt skönt var det! 
Nu måste jag städa i ordning lite här på rummet, jobba med min monolog och skriva en liten uppsats om drömmar som vi ska lämna in på fredag.. Bäst att sätta igång känner jag!
 
Om det är en sak jag lärt mig när jag och Oscar går ut på äventyr är att oavsett om det är ljust ute eller inte så är det bäst att ta med reflex. Man vet aldrig när vi kommer tillbaka. ^^
 

Man måste veta vad man önskar sig för att få vad man vill ha.

När man väl är tillbaka så känns det knappt som att man varit borta. Olyckligtvis så har jag dragit över mig ett par grå olycksmoln igen vilket resulterar i kallsvettiga mardrömmar och ett humör som väldigt lätt vänder. Men efter regn kommer solsken..
 
Igår blev det iaf en hel del jobb i studion då jag och ett par till i klassen har spelat in auditionlåtar till en radiomusikal skriven av Ola Salo. Till sist fick jag till en okej verision av låten man skulle skicka in, jag kunde den dock inte så bra så det var inte det enklaste att spela in. hehe 
Kvällen gick åt till att leka lekar och kolla film och eftersom Oscar fyllde år så fick han välja både lekar och film vilket resulterade i ogräs, en helt galen omgång sanning och konsekvens (eller konsekvens skulle man kunna säga) och filmen Bruno. Haha men kul var det! ^^
 
Idag har vi sjungt hela dagen och på eftermiddagen dansat balett jag har även haft enskild sånglektion och det är tyvärr den sista på terminen. De andra kommer användas till solosånger på julshowen och genmensamt för att hinna öva in allt tills våra föreställningar på soppsenen. Jag har även varit duktig och kollat på min monolog lite. Jag börjar få en uppdattning om vem hon är, men orden ligger helt fel i munnen på mig. Den är skriven på ett så gammaldagssätt att det är så svårt att prata trovärdigt. Men det kommer nog med tiden. :)
 
hihi jag blir fortfarande lika förvänad när jag tittar ner på benet och ser min tatuering. sen har den börjat klia som bara den nu också.. men då vet jag iaf att den läker. :)
 

Aee nu ska jag ner till HD-rummet och kolla på cats med resten av klassen. 
Talk to yah!

Höstlov.

Lov är något som enligt mig är helt onödigt när man går på folkhögskola. Lov är bara en ren lyx, en vecka att spendera hemma med alla nära och kära som man saknar och så får man sova igen lite timmar som man missar här. Det blir lätt sena kvällar och tidigt upp på morgonen, but hey that´s life. 
 
Vad har hänt nu då? 
Jo i torsdags anlände Oscar och jag hem till lilla Åtvid, det blev inte så mycket av kvällen då vi var trötta allihopa. På fredag var vi en sväng i sommarstugan, jag hälsade på jobbet och på kvällen var vi hos Dan och Lovi för att hjälpa till inför Halloweenfesten. 
 
Hela lördagen gick i princip åt att förbereda inför kvällens maskerad då jag sminkade ett par stycken och vi var bjudna på mat hos Hanna innan. Festen var sjukligt rolig och lyckad, det kostade mig som vanligt (!!) ett par blåmärken men det är sånt som händer. Hehe Söndagen kan jag ju säga att den räknas bort, för då mådde vi precis som vi förtjänade.. ;)

Oscar som pudelrockare och jag som Rödluvan. 
 

På måndagen bar det av in till Linköping där jag vinkade av Oscar på tåget och sen drog på shoppingrunda med mamma och Hanna en sväng på stan. Jag köpte världshistoriens sötaste mössa och lite annat smått och gott. 
På kvällen mötte vi upp Johanna, Jennica och Jennie för att fira Jennies 20-års dag. Vi gjorde i princip inget av det som var planerat att vi skulle göra men vi hade en sjukligt rolig och galen kväll! 
 
hihi min fina mössa som har öron ^^
 

Tisdagen blev en riktigt mjukis-chilldag med grannflickorna då i kollade film och bakade kladdkakemuffins!
På kvällen kom fina Petra som jag inte träffat sen sportlovet, alltså februari (katastrof). Det var iaf superkul, vi pratade ifatt om massa saker och kramades massa. 
 
visst ja, vi tog en extremt snygg bild också! 
 

Onsdagen var en händelserik dag. 
Den började med ett besök hos min kära kusin Lina. Vi satt och pratade och drack te i flera timmar. Hon ska ju få bebis i typ mars och jag är så spänd och förväntansfull, fatta vilken gullig bebis det kommer bli med de föräldrarna! På eftermiddagen hälsade jag på ute hos morfar där vi spelade kort och fikade.
Väl hemma kom först Anna en sväng och hälsade på innan vi rundade av kvällen med tjejkväll hos mig, mys!
 
I torsdags så slog Jennie och jag på stort och åkte och tatuerade oss. Jag har i flera år tjatat om att jag vill ha Hope på min vrist och nu blev det äntligen av. Jag var livrädd hela tiden, spände mig så jag hade ont i både käkar och ben dagen efteråt men jag klarade det. Det trodde ni inte att spruträdda jag skulle klara va? 
Direkt när jag var färdig fick jag iaf springa till tåget mot Stockholm och väl framme så spenderade jag torsdag-lördag hos Anton och Mike med en massa mys, bio, god mat och bra film. 
 
Anton och jag.
 

När jag kom hem på lördagkvällen var det bara att packa upp väskan, slänga i en tvätt och skynda ner ett par hus för att fira jennie igen nu med lite flera vänner. Det var superkul och mysigt, vi spelade spel, fick åde mat och efterrätt och skrattade en hel del. Åh vad jag har saknat våra galna lördagar!
 
jag tycker den här bilden räcker för att beskriva kvällen. hihi
 

Och sist men inte minst så kom söndagen. Eftersom mitt tåg gick redan 12.23 så blev det inte så mycket mer av dagen än att packa alla sina saker och så hjälpte mamma mig att sätta tillbaka mina featherextensions. Som tur var hade jag både Oscar och PM med mig på tåget så jag slapp resan hem själv. Väl hemma på Öland så hade vi kalas för oscar och Robin som båda fyllt år och så blev det stort kramkalas. 
 
Det ni, jag säger bara GRATTIS till alla er som tog er ända hit ner. Jag vet inte men det måste nog varit rekord i blogginläggslängd för mig. haha det var iaf mitt lov i stora drag! ^^
 
 

Bilder från Halloweenfesten.

Som jag lovat så ska ni få lite uppdatering om vad jag har sysslat med på lovet. Jag tänkte faktiskt börja med att lägga upp massa bilder från vår årliga Halloweenfest. I år var jag en lite läskigare version av rödluvan som hade blivit lite riven av vargen. Få se om ni känner igen de andra.. ;)
 
 
Vad säger ni folket, blir ni lika sugen som jag att gå på maskerad när ni kollar bilderna? Längtar redan till nästa års Halloween igen! ^^

Im alive.

Jag har bara haft fullt upp med inspelningar till audition och att träffa alla kompisar efter en veckas lov. Nu är jag helt slut och hoppas på att kunna få sova i natt.. Har börjat sova dåligt igen. Så jag har tänkt mig en riktig uppdate i morgon, vad sägs om det? 


Hihi kolla jag hittade en typ 3-4 år gammal bild på mig som Hanna har gjort, fina Hanna! <3

 


Jag gjorde det!

Jag var bara tvungen att smita in här och berätta att jag tatuerade mig för några timmar sen. Jag har knappt hunnit kolla på den så jag hoppas jag blir nöjd. Ni kommer få se bild när jag får till en bra och det har läkt! :)

Om 20 min anländer jag till Stockholm, passar på att hälsa på Mike och Anton på lovet! :) ta hand om er!