how wonderful life is when you're in the world!

Vilken underbar helg!
Danne och jag började med en fisketur då han fiskade och jag låg och solade i båten, sen åkte vi till stugan och tände grillen. Efter en stund kom Dan och Lovi då var det dags för korv/kyckling-grillning. Sen var det dags för fisketuren. De fiskade på riktigt bra och fick massa firrar som alltid lyckades skvätta på stackars mig som satt och försökte läsa i körkortsboken. Hehe jag laddar upp bilderna i morgon!

Nu är jag precis hemkommen från promenad med min kära bror och syskonen Kempe.
Nattinattitime på hög nivå, det är en lång dag i morgon 07.15-16.30 hjäälp. Som tur var är det sista jobbdagen denna vecka.

Godnatt!


It's a beautiful night

Wiiie efter att ha somnat, bokstavligt talat, i körkortsboken så vaknar jag av att Danne ringer. Vi tänker inte slösa bort den här fina kvällen utan vi drar till stugan med korv, skip-bo och fiskelycka!


kul att jag har fått streck efter mina 2 linnen med breda band idag på jobbet. de måste bort till varje pris!

Ni tror väl inte att jag ligger själv i so...

dsc00310 (MMS)

Ni tror väl inte att jag ligger själv i solen? Nä jag har med mig min nya bästis..;-)


Sista omgången bilder från Dominikano!

I natt drömde jag att vi åkte tillbaka till Dominikanska republiken, om tur var så är det verkligen sommarväder ute idag så jag ska lägga mig och sola i bikini på baksidan. Men det är inte bara vädret jag saknar, utan det är en annan saknad som ligger och gnagger och skaver. Kommer saker och ting någonsin bli bra igen? Går det att reparera det som gick sönder? Jag trodde det först, men jag gav upp hoppet för länge sen.

Bara för det får ni sista omgången bilder från vårt paradis.






här ramlar patrasket




sista kvällen.. :(


sista glassen




arselpaddan






martin och bästisen


sen sa vi hej då till Dominikanska republiken.

Det enda som jag ångrar med resan är att vi inte tog mer kort, bilderna gör inte resan rättvisa.

Idag är det sommar!

dsc00309 (MMS)

Idag är det sommar!


Check

Sådär ja, nu har Lovi och jag skrivit klart tipspromenaden tills på onsdag. Det är alltid så jsukt jobbigt men det blir alltid så lyckat med så det brukar helt klart vara värt det! Nu skriker min mage efter mat, så jag tänker ta mig lite kvällsvard. ;)

Usch jag är rastlös, jag vill läsa men jag kan inte. Om man skulle börja läsa körkortsteori? Jag inte inte pepp.


Andas, ingen panik.

Just nu känns det som att min värld håller på att gå under. Det är en pusselbit som fattas eller 2 faktiskt. Idag hände det något på bussen hem från jobbet. Jag satt och läste och helt plötsligt så tog sidorna slut och hur gärna jag än hade velat åka ner till bibliotket och lånat del 24 & 25 så går inte det för de kommer inte ut förrän i januari och mars 2012. Jag var tvungen att mejla till bokförlaget så fort jag kom hem, hur sjutton ska jag kunna klara mig tills dess? NI FATTAR INTE HUR SPÄNNANDE DET VAR I SLUTET! Men jag har gjort det förr, t.ex med Harry Potter och Twilight och jag klarade det då och ska nog göra det nu med.
Skillnaden är bara att jag läst minst 1 timma (egentligen oftast 2-3timmar) om dagen sen i början av januari, de här böckerna hör nu till min vardag. Sen att veta att boken som kommer ta upp min tid framöver är körkortsteoriboken känns inte jättelockande.. :o

Dagens i-lansproblem? Hm mjaa mjoo jaa okej då, kalla mig larvig men hur skönt är det inte att glida in i en låtsas värld som är så mykt mer spännande, kärleksfull, hemsk och magisk än min?


3..2..1... 0!!!!

Arbetsdag 1/3 har börjat, med andra ord blir det en slapp vecka så det är bara att ignorera att man är trött.
Busk kommer om ca 20 minuter, det ska bli kul med lite sällskap till jobbet och så är det skönt att slippa bussen. Jag sparar ca 10 minuter på att åka med honom. Hihi

Hoppas ni alla får en bra start på veckan.


Alexander och jag älskar att gå upp tidigt!! ;)

What can I do to see you

Efter att ha planerat Lovis och min maskeradfest som vi ska ha på onsdag hela kvällen så är jag nu helt slut. I morgon blir jag hämtad av Busk kl 7.00 och åker med honom till jobbet, snällt va? :D Jag är hemma till 15 och ska antagligen åka till stan då för att fixa saker tills på onsdag. Wiiie det ska bli så roligt!

Nattinatti


Tut tut här kommer Emma!

Nu börjar det bli riktigt roligt att köra bil, man kan släppa blicken från vägen någon sekund utan att riskera att köra i diket och man kan ha radion på och nynna med utan att mamma får panik, jag kan prata med de andra i bilen utan att glömma bort hur man kör bil. Med andra ord så går det framåt.. ;) Nu vill jag åka till stan och köra varje dag.. hehe

Innan vi åkte och hälsade på morfar var vi och köpte en massa blommor till mormors grav, hon skulle ha fyllt år idag. Vi tänker på dig ♥ Det var iaf kul att få träffa morfar, även fast jag hatar sjukhus. Det kryper i hela kroppen på mig bara jag går in. Usch stackars morfar som får sova där.


grattis världens bästa mamma på mors dag ♥


vi köpte glass


världens bästa morfar ♥

Datorn verkar må bra nu igen tack och lov!


En vanlig dag i Linköping.


tältvisning, provning av snygga och mindre snygga skor, en hiss som ballar ur.. hehe

Dagens make up - golden mane


















DET ÄR NÅGOT FEL PÅ MIN DATOR SÅ DET TOG MIG 20 MINUTER ATT LADDA UPP DE HÄR BILDERNA.
Nu stänger jag av burken och åker till stan för att hälsa på morfar på sjukhuset, håll tummarna att den blir bättre av lite vila, precis som morfar.

Vi lever!!

Haha vi överlevde alla turen till stan trots att jag var förare under hela åkturen (förutom parkeringshuset då mamma parkerade åt mig, men jag körde ut själv). Det gick mycket bättre än vad jag hade väntat mig så nu är det bara att träna på så är körkortet inom räckhåll! :D
Det blev lite shopping i Linköping också, en grön armyinspirerad kort kavaj och ett par nya walkingskor. Nya easytone, de var riktigt bekväma att gå i då det kändes lite som att gå på en studsmatta. haha

Nu tänker jag klippa ihop en film från idag.. Så håll utkik här om en stund. ;)


syskonen Nässén


min fina parkering!! hihi


Anton och jag på lagerhouse. hihi

Godmorgon mina vänner!

Det blev ganska sent igår då vi drog vidare till Dan och tittade på Red ridign hood. Den var hm sådär, bra, lite spännande men ingen favorit. Men hur snygg är inte killen som spelar i då? Han är helt klart en av mina nya favoriter.

Gissa vad jag ska göra idag då? Jo jag ska övningsköra till Linköping, hjälp! Jag börjar faktiskt bli nervös men aa bara jag tar det lugnt så kommer det nog gå bra. Lina, Lovi, Anton och Mamma ska med så vi får väl ha ngn yoga/meditationsskiva på i bilen. haha



Fredagen är välkommen!

Ja att ta sig ur sängen är alltid för mig en utmaning innan klockan är 9. Vissa dagar är svårare än andra och vi kan väl säga såhär att idag var en svår dag och att kl ringde på 05.45 säger väl sig självt. Så idag är jag lite slapp med otvättat hår i en hästsvans. Timmarna gick iaf fort på jobbet då jag jobbade de allra bästa timmarna, de timmarna då tiden går så fort för det är så mykt att göra hela tiden

När jag kom hem och regnet bara öste ner så såg jag min chans, jag tog med mig mina böcker och bänkade mig i sängen i typ 3,5 timma för att läsa ca 200 sidor.. Hehe har jag någonsin nämnt att jag började läsa världens bästa bokserie för några månader sen? ;) börjar jag bli tjatig?

Nu ska vi till grannarna för att grilla, mums!


bara för det så blev det en egobild.

Fina vänner.

Åh vilken underbar dag! Såna här dagar är nog mina favoriter, man är ledig och har hela förmiddagen på sig att gå och dra sig med att duscha, sminka sig osv.. Eftermiddagen spenderade jag på stan med kompisar, vi tog ett besök hos Bosses och så köpte Anton jordgubbar!
Vid 18.15 började Pirates 4 i 3D och visst filmen var väl bra oc Jack Sparrow lika rolig som vanligt men ändå det var något som gjorde att jag inte alls drog in i historien och det var ingen spänning i den.. Det är bara att inse sanningen, ingen film kommer slå de första.

Ut ifrån biosalongen så fick jag ett hallelujah-moment och nu kan jag inte få det ur huvudet. Vilken fegis jag är..


emelie och anton med varsin milkshake


johanna och jag tog kulglass, lovi som går på diet tog inget alls


strawberrys yaami


ready for some 3D, från vänster: Danneponken, DD (Dans smeknamn, dock avslöjar jag inte vad det står för), Lovippanpippan & Johniboy


jag och John känner oss så heta i våra fina glasögon.. ;)


emelie, anton, erica och nattis ville också vara med. hehe


sen var vi tvugna att ta en snygg bild till.

NU ska jag stupa i sängen med min bok, jag har inte läst sen igår vid lunchtid (abstinens). I morgon slutar jag 14 men bussen kommer inte förrän 14.37 så jag kommer inte hem förrän 15.00.

Nattinatti!!

Dagens make up - need some help with the camera

Bilderna på dagens make up blev sjukt dåliga, färgerna syns knappt alls. In real life så är den rosa-guldskimrig, med en brun ton. En väldigt fin men ändå enkel make up!







Ja det här är sorligt nog de enda vettiga bilderna som jag kunde skrapa fram, ändå är de långt ifrån bra.

Supertorsdag!

Idag blir det chill på stan med kompisar och vid 17.45 befinner vi oss i biosalen för att kolla nya pirates.
Wiie så myspys!!!


Together is forever!

Jössenamet, inte förrän nu har jag kunnat ta mig tid att blogga lite.. Igår var jag hemma i ca 20 min innan jag åkte iväg och var barnvakt till 23.00, med andra ord så var sängen min allra högsta prioritet.
Idag har jag jobbat, pluggat in en låt den tiden jag var hemma (30 min), varit hos sångpedagog, hem och sen tittade jag på musikprofilens konsert. De var så sjukt duktiga, jag vill bara spola tillbaka tiden till min egen musikprofiltid och stå där med dem. Nu minns jag hur mykt jag saknar musikprofilen, hur nära vi kom varandra den sista månaden när vi var ute på turné tillsammans. Jag vill göra allt igen!


oh what I miss this

sen sen, jag är alltid lika sen!

On my way to sångpedagogen! Vi hörs ikvällö puss på er!

Dance Love Sing Live

Haha jag blev trött bara av planeringen.. Jag har nog inte förstått hur tidskrävande och kretivitetskrävande det här kommer bli. men det kommer bli sjukt kul om jag lyckas med det. Är det någon som är nyfiken?
Nu tänker jag iaf duscha och sen dra mig till sängs och läsa.

Imorgon jobbar jag 7-15.30, när jag kommit hem ska jag direkt iväg och vara barnvakt tills typ 23 eller ngt..
Så dagen kommer bli ganska tuff, men money money money... ;)

Ooopps, jag glömde publicera nu har jag hunnit duscha. hehe
Nattisnatti<3


cause when Im with him Iam thinking of you

Höre ni att det var jobbigt att springa idag!! Men inte tog Anton någon hänsyn till det utan det var bara att bita ihop och göra som han sa (nästan). Han verkar tro att jag är någon slags marathonlöpare vilket jag verkligen inte är, men det gör ju bara att jag pressar mig till max. På vägen hem körde vi en lång omväg och till lite olika parkeringar så att jag fick träna lite på det. Det känns som att jag aldrig kommer lära mig parkera, usch så svårt.

Nu tänker jag sätta mig och tänka igenom den där roliga idén som jag berättade om för ett tag sen.. ;)


Nae..

..om man skulle vara hurtig och ge sig ut i spåret och springa med Anton 100 meter framför sig och skrikandes "kom igen Emma för helvete, du får inte stanna, du måste springa hit"!!


Don't you dare to leave me.

Dagen på jobbet gick fort, vilket kanske inte var så konstigt eftersom jag bara jobbade i 4,5 timmar..
I bussen hem läste jag iaf ut bok 21 och nu är jag verkligen desperat efter nästa del så jag gick in på bibliotekets hemsida och såg att de hade den inne, dock hade de inte del 23 (som kom ut i år) så den köpte jag så den kommer hem tills jag behövde den.. hehe

Jag undrar verkligen hur jag kommer klara mig när böckerna tar slut?


snälla boken lämna mig aldrig!!!

och så var det måndag igen!

Idag blir det en kort arbetsdag, 11-15.30. Så när jag kommer hem ska jag springa med Anton, sen måste jag övningsköra och om jag hinner/orkar/har lust så ska jag börja rensa i badrummet.. ;)

Hoppas alla får en fin dag!


på morgonen så är morgonrocken min allra bästa vän!

Buu

Jag har varit sjukt duktig idag. Jag har inte bara rensat hela garderoben och slängt/skänkt massa kläder utan jag började rensa min byrå också. Nu har jag 1 låda kvar sen är den klar, sen ett par kartonger också..
Efter det tänker jag rensa badrumsskåpet som ser förjävligt ut, det är halvtomma flaskor och saker överallt.
Morfar, farmor och Mary har varit här på lite fika också och nu blir det att kolla film, Insidious, hoppas den är läskig.

Nattinattipuss allihopa!


TDS some glee and abba

Över lag så blev det väldigt bra, med tanke på att vi började i söndags att träna.. hehe
Synd bara att Julias mic slutade funka.. Dock blev inte It's my life bra så jag kräver att vi alla träffas och filmar om den så jag kan visa er den! :)



like a prayer & voulez vous




don't stop believing & proud mary

Små saker, små fina ord som lyser upp hela dagen!

Ibland när man blir lite lullig så brukar man kunna bli känslosam eller iaf mån om att berätta för sina nära och kära att man älskar dem. Danne har en benägenhet av att berätta det och säga att det är inte bara för att han har druckit lite utan för att han menar det. Någon gång sa han att han skulle ringa dagen efter och säga det igen för att han skulle visa det (det hade han inte behövt jag trodde ju honom.. hihi).
Iaf idag fick jag ett telefonsamtal av Danne där han sa "hej, jag skulle bara säga att jag tycker du är skitsnygg och att jag älskar dig". Aw det var så man fick en tår i ögat! Jag har världens finaste kompiskusin. ♥
 


The clothes, watch out here I come!

Om jag skulle ta tag i något nu, som t.ex städa mitt rum och iaf börja rensa min garderob. Jag har bestämt mig för att verkligen rensa, inte en vanlig rensning utan en extrem. I vanliga fall så har jag nästan lika mykt kvar (fast jag kanske blir av med 3 påsar) och så använder jag fortfarande inte ens hälften av kläderna. Nu ska Kenya-second hand butiken få sig ett ordentligt tillskott på kläder!



tänk om man hade en walk in closet..

Gårdagens make up - Back to 1980

Sminket var extremt igår, illrosa, turkost +glitter, men det är nog så jag har uppfattat 80-talet.. ;)












Some TDS pictures

Här har ni några bilder från gårdagens uppträdande, de är alla tagna från Jennies facebook så all cred till henne!

















Jag hittade en bild som mamma tog på Jennie när hon kom och lämnade mat. hehe rullstolen använde vi till vårt nr av pruod mary


Intensiv men rolig dag

Herregud vilken dag det var igår!
Först hade jag 3 sminkningar (plus mig själv), lockning av mitt hår då vi hade 80-talsstyling på vårt uppträdande, kl 12 drog vi till parken för att koppla musikutrustning och genrepa, kl 15 hade vi uppträdande, sen skulle man ner med allt igen och hinna hem och byta om till kl 16 då vi åkte till sporthallen för att kolla på balen. Johanna såg verkligen ut som en prinsessa, moster och mamma hade gjort hennes hår och jag gjorde makeupen.

Efter balen åkte vi till Nina, Jimmy, Marcus och Alex för att äta mat, fika och ha trevligt. Efter det drog jag Marcus och Anton till Honeyponey för att ha filmmys med glass, frukt och smält choklad. hihi efter det drog jag till Dan där det var partaj, jag landade hemma i min säng 02.39.. hehe


min fina prinsessa <3 (fotograf mamma)

Ni ska få mer bilder från dagen senare, måste ner och handla lite mat. En film från uppträdandet är strax upplagt också.


Jag hinner inte blogga för jag är påväg ti...

dsc00303 (MMS)

Jag hinner inte blogga för jag är påväg till folketspark ens att sätta upp utrustning. Vi sjunger och dansar runt 3 typ. :) hörs senare! Puss <3


What a night

Vi har haft Danne och grannarna på besök hela kvällen. Vi har bla kollat så vi får ihop utrustningen tills i morgon, jag har plockat Jennie och Annelies ögonbryn (haha jag har plockat 6 olika bryn på mindre än en vecka), vi har grillat och Danne, Anton och jag avslutade kvällen med Black Swan och choklad.
Hur snygg är inte Natalie Portman i slutscenerna? Okej i hela filmen men hennes make uper är så sjukt fina i slutet!

I morgon har jag fullt upp, på förmidagen har jag 2 balsminkningar, sen sångjobb, sen kolla bal. På kvällen blir det mys hos honeyponey!


the white swan


the black swan

Ps. Är det inte någon som tycker att hos är väldigt lik miss Elisabeth Swan/Keira Knightley? ;)

Dagens make up - goldenbrown

Kors i taket, Emma Sofia Hallberg hade smink på sig på jobbet idag. Det här är en av mina klassiska vardags makeuper som jag kan göra var och varannan dag utan att ta kort på dem och lägga upp dem här.
Det är inget speciellt med den men den är ändå jäkligt enkel och snygg.













fredag !!!!!

Nu drar jag till jobbet.
Ha en bra dag allihopa!


hej och hå jag saknar verkligen min kondis, vart är du?? kom tillbaka!! vänta vad sa du? jaha är du på g, wiie! :D

Efter att haft sång- och dansträning i 2,5 timmar, sprungit elljusspåret med Anton (jag har inte varit så slut på länge) och spenderat resten av kvällen hos Danne och Annica så är jag helt slut. I morgon jobbar jag 10-17, så vi hörs på morgonen annars senare.

Nattinattipuss!


en bild som Jennie tog på träningen, här tränar vi "it-s my life-bon jovi" grymt bra kommer det att bli!

Mitt tal

Usch vad pinsamt, men Sandy ville iaf se och höra. Det här är första gången som jag skriver och håller tal så se på det som ett amatörtal, men övning ger färdighet.. eller hur? ;)


Dagens make up - make it orange

Idag kör vi på årets trendigaste färg orange på ögonlocken, även på läpparna.
Hehe man ser nästan på mina ögon att jag är på dåligt humör..












Hola amigos

Det blev ingen springtur nu på morgonen, istället har jag läst, gjort en make up och läst bloggar. Det har blivit massa krångel med musiken så jag hoppas verkligen på de bästa så vi kan få hämta utrustningen idag då vi inte kan i morgon och inte har tid på lördag.. Vad gör vi annars?? Åh jag orkar inte med mer krångel och strul nu, jag vill bara att något någon gång kan gå problemfritt.


tummen ner

tralalala

Nä nu är det dags att bege sig mot sängen, jag har en otrolig läsabstinens och trots att jag troligtvis kommer vara ledig i morgon ska ska jag försöka bege mig upp skapligt så vi kan springa i morgon, klippa medly och göra en dagens make up innan vi åker till stan på eftermiddagen.. :)

Föresten så är det massa föräldrar på ställen där jag jobbat som har berömt mig massa för min sång på bröllopet. Haha gissa hur förvånad jag blev, hur kunde de veta det tänkte jag? men de hade tydligen sett på facebook. Så det ligger väl fler filmer ute, kul iaf! :D

Nattinatti el muppos!


tralalala

Solosång från vigseln.

Här har ni ett klipp med min solosång Kärleksvisan, Linas låt till Andreas du är allt och Antons och min låt when you tell the world you're mine. Tyvärr är det inte hela låtarna (fan jag kommer ångra för resten av mitt liv att jag inte har allt på film) men jag kommer nog få tag på hela låtarna dock inte med lika bra ljud och bildkvalitet.

Klippet är iaf Jennies eftersom det är hon som filmat!


Tds är bäst.

det där med att mjuka upp musklerna gick inte så bra, alltså det gick hyfsat att springa men benen känns ännu stelare nu.. hehe aja det känns skönt att röra på fläsket!
Ikväll har vi iaf dans och sångtränat i 2 timmar och tjena så bra det gick, det här kommer bli riktigt riktigt bra på lördag tror jag! I morgon ska vi till stan (igen!!!) och hämta musikutrustning, jag måste också köpa mig ett par havlånga leggins. Jag har egentligen planerat att köpa det de 75 senaste gångerna jag varit i stan men alltid glömt det, så om jag skriver ner det så kommer jag lättare ihåg det.. ;)

Nu måste jag kolla klart de sista 10 minuterna på gleeavsnittet som kom idag, snyft så sorligt men ack så bra!


hihi en gammal träningsbild, idag var det vi +Lovi och Jennie. det är också vi som kommer representera TDS på lördag!

hurtbullar...

..med träningsvärk. hihi

jag är egentligen inte taggad för mi träningsvärk från förra turen är värre idag än igår men då är det bra att ge sig ut och mjuka upp musklerna. ;)


godermorgon mitt herrskap!

Jag ska strax sätta mig på cykeln och bräsa iväg i full fart till jobbet, idag slutar jag redan vid 16.00 så skönt!
I natt drömde jag värsta mardrömmen, jag drömde att jag hade mördat en person och jag kan säga att jag har aldrig varit så lättad över att vakna och upptäcka att det bara var en dröm som idag. hehe

Vi hörs senare!


 en behind the scenes bild.


Bilder från Stockholm - Emma



















Jag är ingen fotomodel och jag är inte bekväm i att stå framför kameran men jag gör framsteg!

Skål

jaha nu är jag sugen på att få den här dagen överstökad. Inte för att jag inte trivs på stället jag ska till för det gör jag, men att jobba mellan 8-17 är inte direkt drömtiderna. Men det är bara för idag, i morgon jobbar jag 9-16 så man får se det på det sättet.. :)


mamma och jag sitter här och skålar med vår frukost.. ;)

ha en bra dag allihopa!

And soon Im going to fly

Nä vet ni vad jag är helt yr i huvudet efter springturen och i morgon blir det en 9 timmarsdag på jobbet + 2 provsminkningar inför balen på lördag. Sen ska jag försöka ge mig ut och springa med Anton också om jag orkar. Nu har jag sparat klart alla bilder från Stockholm också så nu kommer de snart upp här, redan i morgon troligtvis.. ;)


hihi en lite skojig bild..

Nattinatti allihopa! <3

Bröllopsmedly

På bröllopsfesten aggerade Anton och jag värdpar, dock kan man säga att jag fick göra allt då Anton vägrade prata. Tjena så nervös jag var.. hehe sjunga är en sak men att prata en helt annan. Vi hade iaf tränat in ett sångmedly med låtar som vi vet att Lina och Andreas gillar och det blev faktiskt lyckat.. ;)

Jag höll även tal men det vet jag inte om jag vågar lägga upp här.. Jag vet inte ens om det är någon som är intresserad av att se/höra?
Kommentera gärna vad ni tyckte om medlyt! :D


Omg, Im shaking

Seriöst, min kondition har inte varit såhär dålig på flera år. Att gymma är inte alls samma sak som att gå eller springa. Man använder kroppen på ett helt annat sätt. Nu ikväll har jag sprungit med Anton för första gång på typ 2 år och hjälp vad jag har tappat konditionen.. Men Anton ska bli min personliga springcoatch så jag får tillbaka konditionen jag en gång hade.

Direkt efter jobbet åkte jag, Lovi och Anton till stan för att lämna musikutrustning och besöka Åhlens och Make up store (jag fick med mig ett läppstift och ett puder). Vi hälsade även på Bosse, det är ett måste när man är i stan.. ;) Direkt när vi kom hem blev det sångträning och även lite dansträning. Det är så sjukt kul att sjunga alltså, sångträningarna är något som jag längtar efter redan när de tagit slut. Hihi


me as a bridemade!