nattinatti

Sicken dag det har varit!! Eller dagar kanske man skulle kunna säga, uppdateringen har varit urusel men det är sånt som händer! Idag direkt efter jobbet så gick vi in till grannarna för att fira Amandisen. Hon fick biopresentkort av oss så på lördag ska jag eventuellet ta med pluttisarna på bio, mys!
Kvällen har sen spenderats hos moster Annica och kusin Danne med mammi och morfar.

Nu tänker jag sova för jag är verkligen sjukligt trött om dagarna these days. Tror att stressen inför festen har satt sina spår, men det var det lätt värt!! hihi


nu ska jag koka mig lite ingefärste..

Bilder från festen - part 1

Okej jag har sjukt mycket bilder från festen och eftersom blogg.se har ett så dåligt bilduppladdningssystem så orkar jag inte ladda upp alla på en gång så här kommer första delen. Gaah så synd att jag inte fick någon ordentlig bild på hur jag såg ut, jag var så nöjd med allt, sminket, håret, klänning och smycken.. Men men :)


en av 4 tårtor


2 av 4, de andra två var chokladmarrängtårtor och de har vi inget kort på, hehe


Sofia och Amanda


Mike, Anton, Jennie, Elin och Emelie


jag och Erica


kramkalas, haha jag skulle räknat alla kramar jag fick den kvällen!!


Filip och Elin


Hanna och Nattis


Philip, John och Sara


Mike, Anton och Lina


Danne och Lovi


i väntan på mat. hehe


Andreas, Dan och "servitören" som jag höll på att bli förbannad på när han gick och sa till folk att de inte fick ta för mycket smörgåstårta osv. Haha inte kunde jag veta att han skulle spela dum i huvudet för att han egentligen var illutionist och inte servitör!


Anton och jag


Lisa och Johanna


jag och mammi


här avslöjade han att han inte var servitör. haha han anklagade Annica för att ha stulit vin och tog upp henne och bad henne blåsa alkotest och då slog det ut värsta eldsflamman, det syns tyvärr inte jättebra på bilden men lite.


sen gick han runt vid borden och körde lite trix innan det riktiga showen drog igång. Han var verkligen sjukt duktig, man satt typ och gapade hela tiden! haha


Anton och jag igen


Nattis fick vara med och hjälpa till.


Julia ställde "gärna" upp också


Mike fick sin klocka vandaliserad och får tillbaka den hel sen inlåst i ett skrin, gaah jag fattar inte hur han gör!!


såhär såg jag ut hela kvällen ungefär, med ett leende på läpparna!


Mike fick även välja ut en gäst som han ville skjuta, haha skoja! Men skjuta fick han göra..

Det räcker nog med bilder för ikväll.. Mer kommer!

Jag är tillbaka..

.. ett år äldre!!
Ihh den här helgen kan lätt räknas till en av de bästa i mitt liv. Min fest i lördags var helt seriöst den bästa jag varit med om i hela mitt liv. Jag var så nervös i början att jag hade ont i hela magen, pressen att alla ska ha kul, att det inte ska bli stelt osv. Men allt blev bara så bra. Kvällen bjöd på många överraskningar från mina vänner och min familj grannarna och mamma hade hyrt in en illutionist som låtsades vara servitör i början. HAHA det var så sjukt kul och han var verkligen sjukt duktig! Hanna och Lovi framförde marry you till mig (en av mina favoritlåtar), Frida uppträdde med ett dans/gymnastupträdande och Anton, Julia, Hanna och Lovi körde ett litet high school medly och drog upp mig på scenen.

Och ni fattar inte vad mycket paket jag fick, det var så att jag skämdes och bara en massa bra paket också. Jag hade lite problem i söndags då jag inte visste vart jag skulle göra av allt. haha
Iaf efter smörgåstårta, tårta och alla uppträdande så förvandlades hembygsgården till ett stort dansgolv. Så vi dansade hela kvällen ända in på småtimmarna, det slutade med att hälften av alla stod på borden och dasade loss. Haha vilken kväll alltså, oslagbar jag kunde inte haft en bättre 20-årsfest!!!

Jag är så tacksam till alla er som kom och förgyllde min kväll och gjorde den till den bästa födelsedagen ever (efter 12 var det ju ändå min födelsedag.. hihi). Stort tack till er!


det blev en hel tårta kvar så de som ville fick dyka in på tårtkalas igår på min riktiga födelsedag och hjälpa till att äta upp den. bilden från festen kommer komma men jag hinner inte med det just nu, Anton och Mike åker hem i morgon så jag vill hinna umgås med dem innan..

ge mig större fötter tack.

Nu har det kört ihop sig här, måste till Falerum en sväng och försöka hitta ett par skor. Eventuellt blir det klänningsbyte..  Det är inte säkert att jag kommer hinna uppdatera ngt mer idag eftersom idag är den stora dagen!!! Ihhh vad jag har längtat!


jag svär fortfarande över de här skorna, bara de hade suttit bra hade de varit ännu bättre till den klänningen som jag eventuellt ska byta till..

nu börjar dagen

Wiiiiiie Anton är hemma, vi ska baka tårtor, sätta upp musik, lampor och duka hela dagen. Det här kommer bli så bra!!

Johannisen var här en sväng igår kväll i kaoset, kvällen körde ihop sig lite och jag la mig med mördarhuvudvärken. Som tur var vaknade jag och var pigg idag. Mamma och jag gjorde frukost på sängen och sjöng för Anton eftersom han inte var hemma på sin födelsedag. Åh vad jag har saknat muppen!


nu är det snart lördag!!!!

Hemma från jobbet, nu blir det snart träning med Hanna och Lovi. Sen blir det att sitta och fixa med saker inför lördagen, bland annat provsminka mig. Sen ska jag också hämtade bästaste finaste Anton som kommer hem redan ikväll pga av att han mår så dåligt i sin astma. Stackarn, men jag är glad att han kommer hem redan ikväll!


I really want those shoes.. :(

Yeeeey 10 poäng till mig som simmade 50 längder idag. Jag älskar verkligen att simma, det är min grej. I vattnet känner jag mig fri och lätt som en fjäder och så älskar jag att vara under vattnet, jag kan tänka mig att det känns lite som att flyga, tyngkraften ändras helt. I vattnet är jag i mitt esse med andra ord! :D Johannisen följde med också så det blev att prata om allt och inget med henne också. Hihi

Pappa och jag hade iaf tur och hittade en snygg kostym till honom och på vägen hem svängde vi förbi och hämtade mina skor som kom idag (haha lite typiskt att jag var så förbannad förut). Tyvärr blev det en stor besvikelse för det var förstora, så pass stora att det blir svårt att gå i dem så det är det högsta som jag äger hittills. Med andra ord kan jag inte betala nästan 1000 kr för ett par skor som inte sitter bra.
Fy vad besviken jag är skorna var de som jag verlikgen längtade efter att få ta på mig... :(


kolla här så snygga, de hade varit perfekta för röda mattan. :'(

Kvällens träning med Hanna och Lovi gick iaf väldigt bra, jag längtar så det bara värker i mig tills på lördag. Ihh det ska bli så roligt (även fast jag inte får ha mina fina skor...).
Nu ska jag kolla klart på bron och sen sova, är helt slut efter den här dagen.
Nattinattipuss.

Give me give me give me

Nu har jag hunnit hem och packar badkläder så det bär strax av till simhallen för att simma ett par längder med Johannisen! Jag har fått ett mejl från hemsidan där jag beställt mina skor till min fest också, de ska vara hos mig inom 2 dagar, tur för dem för jag tänkte precis mejla och fråga vart f** de tagit vägen. Hatar när saker går över leveranstiden, de skulle kommit i torsdags, tänk om de inte passar!!?

Aja jag ska ha skorna vad det än kommer att kosta mig, så snygga är de.
Talk to you later.


de här skorna vill jag ha!!

Godmorgon!

Ska jag berätta en jobbig grej? Jag vaknade vid 5 i morse av att jag drömde en mardröm om att 3 ormar kom in i vårt hus och självklart så kan jag inte somna om för det känns som att en äcklig sliskig orm ska komma och krypa upp i min säng. USCH ormar är det vidrigaste djuret som finns!
Aja jag känner mig ändå skapligt pigg nu så det är väl bra, jobbar ju bara 8-14 idag (skönaste tiden ever) så dagen kommer gå superfort.

Ae bäst att borsta tänderna, åker om ca 10 minuter!


Dagens make up - something everybody can do






Igår blev det en typiskt vardagsskuggning, så snygg men ändå inte för mycket för att ha till vardags!

nightinighti

Höre ni vi sparar make up bilderna tills i morgon, Lovi och jag har nämligen suttit och målat och dekorerat ljus i 3 timmar ikväll så jag är precis trött i huvudet nu.. Sen det där med att jag hade shoppingförbud gick åt pipan för jag köpte ett par skor idag.. Jag kan iaf försvara mig med att jag verkligen behövde ett par nya.

I morgon slutar jag 14 sen blir det nog att simma med Lovi, åka till Falerum med pappa och sångträna på kvällen. Wiiie jag älskar våra träningar!
Nattinatti


hehe jag står här och hänger över stolen, jag vill bara sooooova nu!


Who run the world?

Godmorgon mina älsklingar!
Idag är det underbart väder ute så jag känner på mig att det här kommer att bli en himla bra dag.
Jag ska åka och hämta upp Lovi och Honeyponey om bara några minuter, så dafgens make up får ni ikväll..
Jag kommer hem vid 16 någon gång skulle jag tro så vi hörs då.

Ha en bra dag!


i just can't get enought

Okej mina vänner, idag har jag jobbat heldag och tog en 30-minuters promenad i rask takt hem och vid 18 kom Lovi och Honeyponey hit för att öva öva öva. De åkte hem för ungefär en halvtimma sen och nu sitter jag och mamma och titta på den danska kriminalserien den som dräper, grymt bra för er som inte sett den!

Imorgon är jag ledig så då tänker jag ta med mig Hanna och Lovi till stan för att hämta musikutrustningen och gå några ärenden på stan. Dock så har jag härmed shoppingförbud för jag har gjort av med sanslöst mycket pengar den här månaden.. Aja det jag skulle komma till var att jag ska göra en make up i morgon för det var väldigt länge sen nu. :)





jag tror det blir något glittrig.. ;)


Can't be mad at me

Vilken dag och vilken helg det har varit! Nu känner jag att jag börjar få läget under kontroll och kan börja längta efter festen, ihhh det ska bli så roligt!

Nu måste jag sova för jag jobbar heldag i morgon och på kvällen så kommer flickorna hit för att träna inför festen igen. Höhö håll tummarna för att veckan går superfort så det blir lördag snart! :D
Nattinattipuss


en liten ledtråd till en av låtarna som vi ska köra.. ;)

make it sparkle

Ännu en dag med dåöig uppdatering men jag är mitt uppe i planerande inför festen så igår satt jag och gjorde bordsplacering vilket jag kom på inte var det lättaste.. men jag måste säga att jag blev väldigt nöjd med resultatet. På kvällen dvs strax innan 22 så åkte jag till Honeyponey och gjorde lite koreografi till vårt medly vi ska sjunga på festen. Det kommer att bli grymt! :D

Nu håller jag på att städar här hemma, det känns som hela huset är upp och nedvänt med placeringskort, shoppingpåsar, smycken och en massa saker överallt..


jag har en ny tröja på vero moda på mig, den har en helt underbar blå färg och det bara gnistrar om den!

och så åker vi till stan igen.. hehe

Sorry för dålig uppdatering igår men jag var hemma från jobbet pga fruktansvärd huvudvärk, så det var inte förrän på eftermiddagen jag piggnade till och orkade gå upp. Så hela kvällen spenderade jag och mamma med att göra placeringskort till min fest. Fy vilken tid det tog och de där 65 st kändes som typ 159 eller något, men fina blev de! :D

Nu ska vi till stan för att fixa lite, Johannisen ska med också. ´
Min Honeyponeyn fyller ju 19 år idag med, vi får se om vi kan plocka upp henne i stan så jag får se henne lite. Hihi

Ha en bra dag allihopa!


jag har ny skitsnygg tröja på mig från Gina. Vi får se om vi får till någon bra bild idag så visar jag er.

nightinighti

Nä vet ni vad, trotts att jag varit på sämsta tänkbara humör idag så har jag ändå varit och tränat Zumba, fått hem min klänning som jag ska ha på min fest och sen börjat klippa låtar till my party. Nu väntar jag bara på att mina underbara skor ska komma hem, det har gått 14 dagar idag HOPPAS att de kommer i morgon!

Nu ska jag sova, jobbar heldag i morgon, suck jag är trött redan nu.
Nattinattipuss!


såhär skulle jag vilja att mina bord skulle se ut på festen..

Stockholm it is.

Nu har jag äntligen tagit tummen ur röven och tagit hem bilderna Mike var så snäll och mejlade med från helgen och laddat upp den. Helgen var helt amazing med shopping på stan och utgång på kvällen. Mike tog med oss till Berns och eftersom han känner folk så fick vi gå in till vip där vi träffade på en del kända ansikten. Hehe det kändes så bra att hela tiden vinkas igenom alla folkmassor, få allt gratis förutom dricka då vi betalade 100 kr och fick ta hur mycket vi ville hela kvällen. hehe det blev iaf att festa hela natten så vi landade i säng kl 06.30!

Tack Anton och Mike för att lantisarna jag och Danne fick kommer och hälsa på, det var inte sista gången :D


de släppte massa ballonger och Mike var snabb som blixten på att ta fram telefonen och ta en fin bild.


hihi här har vi de söta rumpnissarna


i hissen påväg till föfesten hemma hos Emma och Kristine


Anton, Mike, PB och jag


alltså den här hunden var så fruktansvärt underbar, jag blev kär i henne!!


Danne och Anton


grabbsen i taxin..


flickorna i taxin.


jag, Danne och Johanna (haha jag vet inte hur jag ser ut på den här bilden men vi kan ju poängtera att kl är typ 4 här.. hehe)


den här muppen träffade vi på, haha så han ser ut alltså!

Nu blir det nog inte mer bilder än så, de andra håller vi för oss själva! haha

Lets forgive but not forget and learn from all the mistakes we've made

Sådär nu är dagens jobb och veckans gleeavsnitt avklarat. Hjälp vilket bra avsnitt det var, men sorgligt också.. Jag längtar tills nästa vecka då man får se fortsättningen! Nu tänker jag vara effektiv som bara den och städa i en timma, sen kommer Hanna och då ska vi fixa med lite grejer inför festen. :)


puss puss

Emma är i chock.

Det är sant! Igår var jag ch tittade på premiären av breaking dawn med mamma, annica och Danne. Jag visste ju redan innan att jag skulle hata filmen eftersom de föregående har varit så värdelösa (jag har ju läst böckerna ett x antal ggr). Men så hände det som ingen trodde skulle hända.. Jag gillade faktiskt filmen!!! Visst att det fanns lite grejer hit och dit som jag hade velat ändra på men den här filmen var lätt den bästa hittills och nu längtar jag tills part 2 kommer ut! :)

Idag slutar jag 11.30 så jag har planerat att lägga upp Stockholmsbilderna efter jobbet.


Nu drar vi till stan.

För att fixa lite grejer till festen och ikväll ska vi kolla premiären av breaking dawn.


The red carpet was made for me.

Aee vad mycket jag har att göra med min fest. Nu har jag iaf en hum om vilka som kommer så jag får väl ta och börja göra bordsplacering ikväll, suck så sjukt tråkigt alltså. Men bättre att göra det nu är på fredag nästa vecka, sånt är så typiskt mig. Men jag tror iaf att det kommer bli en lyckad fest, vi blir iaf ca 65 gäster och vi kommer få smörgåstårta och tårta så hur kan det bli misslyckat? haha ;)

Men det är bäst att jag fortsätter i mitt planerande för mamma och jag ska till stan i morgon och handla lite grejer.


temat för festen är Hollywood - red carpet, åååååå så kul!

im a busy woman

Dagen har bestått av shopping på stan med Hanna och hela kvällen har jag suttit och planerat min födelsedagsfest med Hilbert, Hanna, Lovi, mamma och pappa. Det här kommer bli så himla bra alltså om vi får till allt och om folk kan höra av sig om de kommer snart. :)

Nu måste jag sova, jobbar läääääänge i morgon.
Puss


en bild på partygänget i lördags, jag skaaaa lägga upp bilder!

Ps. beställde hem klänninge till festen idag med, hoppas den blir bra..


Godmorgon!

Ny vecka, nya tag, nya utmaningar. Nu drar jag till Linköping för att gå på behandling, Hanna följer med så vi kan gå på stan en stund efteråt. Andra planer inför dagen är simhallen och sångträning. Ihh bra start på veckan!


hej trött, kolla påsarna under ögonen! haha


we're gonna spend some money

Wiihoo Mike och jag lärde oss Eratos kesoburksspel grej igår. Vi är fasen skillade alltså, nu måste vi bara lära oss att sjunga samtidigt också. höhö Nu ska vi dra in till stan och möta upp Danne på centralen. Efter det blir det en sväng tillbaka hit och ikväll ska vi till Berns. Ihhhh älskar Stockholm!



Stockholm Im here!

Sådär ja, mot alla odds kom jag fram utan att åka vilse till studion. För det första glömde jag min tågbiljett hemma men det löste sig till sist efter ett par telefonsamtal. På väg till studion gick jag också förbi McD och där frågar en kille mig om han får bjuda mig på en glass, haha! jag hade velat se hur jag såg ut när han frågade för jag blev så himla snopen! Jag förklarade iaf att jag skulle jobba så jag inte hade tid hehe.
Det var superkul att få träffa Hans och Susanna-Pernilla igen och sminkningarna gick bra, Anton kom till studion efter jobbet och vid åtta tiden drog vi till centralen, köpte med oss varsin chai latte och tog pendeln till märsta. Nu ska vi strax äta kvällsmat och sen ska vi mysa med en film tror jag Hihi det känns så bra att vara här!



mike och jag skulle bli ett vackert par, så typiskt att han är upptagen! ;) haha

Hej alla! Mot alla odds så sitter jag nu p...

dsc00415 (MMS)

Hej alla! Mot alla odds så sitter jag nu på tåget påväg mot en galet roligt helg i stockholm. Idag ska jag jobba som make ur artist och resten av helgen ska jag bara hänga med anton och mike. I morgon kommer danne upp också, wie det ska bli så kul! Jag ska nog sno datorn lite i helgen också så ni har lite koll;-) puss på er. <3


så mycket enklare det vore om det vore gott.

Nu sitter jag här och tvingar i mig mitt råris igen, jag kan inte påstå att jag tycker det är speciellt gott men ja det går bättre att äta det på morgonen än dagen. Jag tror nämligen inte att mina smaklökar har vaknat riktigt än. hehe

Idag slutar jag 16.30 och ska eventuellt till simhallen med Lovi efteråt och simma lite, hoppas det är öppet bara för jag blev riktigt sugen! :)
Ha en bra dag alla.¨


Hej alla!

Jag är ledsen att bloggen får lida these days men jag har jobbat 8,5 timmar idag med huvudvärk och efter jobbet tog jag en promenad med grannen hem. Vid 18.00 var jag och Lovi hos sångpedagogen och efter det har jag lagt pussel och tittat på tv med mammi och morfar. Dock blev jag yr av pussellägandet så jag fick sluta.

Vi hörs helt enkelt i morgon!


jag känner att pussel passa in i min nya vardag, det är stillsamt, stimulerande och lite utav terapi. Man pusslar ju ändå ihop något trasigt..


Är det okej att längta till sommaren redan?

Idag mår jag betydligt bättre än igår fastän huvudvärken fortfarande ligger och lurar.. Jag hatar morgnar som de här, det är kolsvart ute vilket gör att man blir ännu tröttare och det enda man vill är att gå och lägga sig igen. Klockan är 06.31 och det enda jag vill är att gå och lägga mig igen.. Men men när det bli ljust ute och jag har piggnat till så vet jag ju att det blir bättre.


ZZzzzzZzzzZzz...

ZZzzzZzzZzz...

Nae det är nog bäst att jag går och lägger mig så jag vaknar pigg och kry i morgon. Isch börjar vid kl 7 och slutar vid 16.. Sen ska jag antagligen försöka ta mig iväg till gymmet (beror på hur jag mår) och vid 18 blir det sångpedagog. Så det blir fullt upp i morgon.

Sleep tight my friend!


idag har jag myst i min one piece hela långa dagen!

Kalmarreunion 4.

Tänka sig att en vecka i Kalmar har lett till ca 2 träffar om året med de här underbara människorna. Åh helgen har varit helt underbar med en massa skratt, mys och för mig och Johanna även lite äventyr i Linköping.
Det känns mindre och mindra sorgligt att säga hej då till mina fina vänner då jag nu verkligen är helt säker på att vi kommer att ses igen, det är inget snack om saken.

Fredagen bestod av mys hemma hos Petra, sen sov vi alla 4 i hennes bäddsoffa tills det blev för varmt och jag hamnade på en madrass på golvet. Hihi
Lördagen spenderade jag också lite hos Danne som fyllde 20 år, stort grattis till min älskling. Men även med musikalmupparna ute hos Anna där vi gick på promenad för att titta på kossorna och bara vara ute i naturen.
På kvällen hängde Johanna med in till Linköping där vi firade Danne.
söndagen drog vi oss iväg till solkanonen eftersom Kicki var lite nyfiken som inte var med på vår senaste träff i Åtvid och efter promenixen åkte vi hem till mig för att fika lite och för att visa vårt pygmehus.

Nu idag känns det konstigt att alla är så långt borta igen när de var så nära igår. Men vi ses snart igen!


Kicki och Anna på resecentrum taggade inför helgen


Petra är bara för sexig


mys i soffan/sängen


hos Anna på landet




halsebo - det är grejer ni


`de här stjärnorna som väntade på Johanna och mig hela natten lång


Petra impulsslängde sig i löven på vägen till solkanon vilket resulterade i en väldigt fin höstig bild


jag och Kristina sjöng kärleksduetten "en helt ny värld" tillsammans på musikbåten. hihi


här har vi vår officiella kalmarreunionpose. dock är inte anna med här men vi får helt enkelt tänka in hennes fot i bilden.

Tack alla för en superrolig, mysig, galen och trevlig helg. Bilderna har jag tagit från www.fogelholm.blogg.se och de är också redigerade och de flesta tagna av duktiga Petra!


Elsas mode

Idag blev jag hemma från jobbet då jag vaknade med mördarhuvudvärken som jag hade i lördagsnatt också så att jobba var inte ens ett alternativ. Så dagen har bestått av vila, film och pussel. Jag köpte nämligen ett pussel på 500 bitar och mamma och jag är i full gång. Visst ja, sen tröstshoppade jag också 2 klänningar.. Nu tänker jag kolla Elsas värld som tv3 har gjort till webtv, det ska bli superspännande jag älskar ju böckerna! :D


jag upptäckte också att Ellen som medverkade i jakten på Julia spelar huvudrollen som Elsa!

nattinatti

Åh vilken sjukt bra helg jag har haft!
Talk to you tomorrow.

Kisses and hugs.

I smell like bubblegum!

Sicken mysig dag vi har haft på jobbet! Eftersom det både är lov och fredag så var vi sjukt liter barn så jag har mest suttit i soffan, läst sagor och myst med barnen. Hihi Nu har jag målat naglarna med ett av nagellacken som jag köpte igår, jag valde det turkosa och vänta ni har inte hört det bästa än.. Det speciella med de här nagellacken är att de luktar gott. Mitt turkosa luktar bubbelgum, helt underbart och mitt rosa jordgubb.Slå det ni ;)


nice huh? det enda dåliga är väl kanske att de inte täcker jättebra så jag har målat 3 lager nu, men det är det värt för att få lukta bubbelgum om naglarna.. ;)

Emma sminkar - Dödsängel

Den här sminkningen är hur lätt som helst att göra, inspiration har jag fått från Linda Hallbergs blogg. Det är bara att göra en slarvig gråsvart sotning, måla en röd kajal(eller som jag röd läppenna) inne i ögat, måla en tår som runnit med samma ögonskugga som sotningen, markera kindben med svart ögonskugga och sudda läpparna med samma svarta ögonskugga så du ser död ut.









TGIF (thank-god-it's-friday)

Herre min gud så sjukt trött jag är. Jag har sovit alldeles för lite de senaste dygnen och jag var helt säker på att jag började vid 9 idag tills igårkväll när jag kom hem från Hanna och såg att jag började vid 06.30 ute i Grebo. Det kommer inte som en glad överraskning men ja jag vet ju att man piggnar till bara man kommer till jobbet och idag är det ju ändå fredag. :)

Helgen är fullspäckad då Kristina och Johanna (2 av mina musikalvänner) kommer hit över helgen då Anna och Petra är hemma på höstlov. Wiiiiie det ska bli så himla roligt!!

Vi hörs senare, hinner ingen bild. puss <3

Paljetter is thaaa shiit

Vilken slappis dag det här blev, men det är jag värd efter gårdagens fiasko och bara 4,5 timmars sömn. Jag var nämligen inne på behandling i morse igen så det vara bara att dra sig upp ur den mjuka, sköna, varma sängen.
Så nu har jag tittat på typ 1000 avsnitt med bumbibjörnarna, hittat klänningen som jag ska beställa hem tills min 20-års fest och även skorna. Wooohoo om man säger såhär så kommer det att glittra om mig den kvällen! :D

Dock mejlade jag nyss Nelly.com och frågade om de visste när de fick in vår klänning men tyvärr visste de inte, jag hoppas verkligen det blir snart för jag vill ha den där klänningen! Mn skorna kommer hem till mig om 7-14 dagar, ahhh längtar!


jag skulle inte ha något emot att ha den här klänningen heller men jag tänker göra det enkelt för mig och ha bara en klänning på mig under kvällen.. ;)

Some pictures from Halloween.

Jag kan inte hitta min kamera så några festbilder jag har för tillfället inte.. Men det finns några på www.thosesis.blogg.se för er som är intresserade!


Anton och Mike, eller Mike och Anton till och med... ;)¨


och så kom bloody mary..












haha mamma och pappa hade Halloweenfest med sina kompisar hemma hos oss så de klädde ut sig till sina rätta jag - djävular haha!

Jag blev ändå ganska nöjd med min halloweensminkning och kostym, det enda är väl att det är så sjukt svårt att få till färgen på såren så det matchar hudfärgen, men men skit samma. ;)

Utmattad?

Som de flesta säkert redan har sett så blev Rihannakonserten inställd igår. Jag vet inte riktigt vad jag kan säga annat än att vi är så jäkla besvikna. Vi hade väntat i flera månader, köat i flera timmar, fått platser längst fram precis vid scenen, vi var sååå nära. Så kommer de ut på scenen vid halv 9 och säger att Rihanna inte kan köra för hon är utmattad. KOM DU PÅ DET NU ELLER? Visst hon är inte mer än människa men de kunde fan ha meddelat lite tidigare att hon inte kunde köra. Vi åkte upp till Stockholm bara för att stå och glo och vänta på ingenting! Fy fan så besviken jag är och de andra med för den delen. Nu hoppas vi verkligen att vi får pengarna tillbaka för konsertbiljetten, jag ska ha mina 750 kr tillbaka! Synd bara att vi inte får tillbaka de pengar vi la på tåg och mat igår för ingenting, gaah det kokar i mig.


i kön till globen

i golden circle

väntan på 2,5 timmar på centralen på tåget hem..

på tåget hem fick vi iaf en egen kupé, dock delade vi den med en sant och söt vovve

såhär bekvämt sov jag i 5 minutersperioder hela vägen hem, jag landade väl i sängen strax efter 3 trött och besviken.

Emma sminkar - Jennie

Jennie som var magdansös på Halloween fick en lilasotning med lite guld i eftersom det är så sjukt fint till hennes ögonfärg. Hon fick också en prick i pannan men den satte jag inte dit förrän senare så jag har inget kort på den. Jag ska försöka skrapa fram ett.. ;)












Nu ni står vi ungefär 5 meter från scenen ...

dsc00414 (MMS)

Nu ni står vi ungefär 5 meter från scenen och taggar inför konserten, herregud vad kul det ska bli! :d vi hörs imorn!


Emma sminkar - Catwomen

I lördags så förvandlade jag Hanna till Catwomen, jag blev lika nöjd som Hanna!









Jag är redo för Stockholm!

Tänka sig att jag är klar i riktigt god tid innan vi ska åka.. Nu återstår det bara att packa väskan och jag hinner nog till och med och göra några sminkinlägg, good work Emma!

Hoppas ni alla får en bra dag, kanske inte lika fantastisk som min mohaha men en bra iaf!
Vi hörs i morgon, puss på er!


hej sängen

Woohoo pappa hittade kabeln, seriöst jag höll på att slå sönder något förut för jag blev så irriterad men jag hittade inget som jag kände att jag klarade mig utan så jag struntade i det. Haha nevars men arg blev jag.
Kvällen har iaf bestått av en massa karaoke trots att jag är förkyld, sen har jag pratat med Anton i telefon i nästan en timma. Wiiie jag får ju träffa han i morgon när vi drar till Stockholm, det kommer bli så grymt kul. På tal om det, jag måste ju kolla vad jag ska ha på mig i morgon åååååååå vad jobbigt!

Men nu ska jag sussa så jag är pigg och glad i morgon. Jag har suttit och fixat med alla Halloween och sminkbilder så det är bara för mig att ladda upp dem på torsdag. Så vi hörs i morgon innan vi åker.
Nattinattipuss!


ännu en sneakpeak från i lördags, bloody mary och mike tror jag, hehe!

Rihanna i morgon!

Herregud det känns så overkligt att jag, Anton, Elin och Sofia kommer stå i Globen i morgon och lyssna till en av världens största artister live i morgon. Det var så länge sen vi beställde biljetterna att jag kan knappt fatta att det är i morgon, det kommer jag inte fatta förrän vi står hoppandes framme i "the golden circle" med alla andra tokiga fans och skrika oss hesa till Rihanna!

Nu är det bara att hålla tummarna för att hon inte ställer in konserten pga sjukdom som hon gjorde med gårdagens. Så alla söta fina läsare, håll tummarna nu!


det är ingen tvekan om att kvinnan är vacker iaf!

One day

Gaaaaaaah sladden till kameran är helt borta, snyft! Men jag ska allt hitta den om det är det sista jag gör!
Igår åkte jag direkt från jobbet på bio med Honeyponey, det var därför det inte blev någon bloggning igår. Vi såg iaf filmen "one day" som på trailern verkar som en väldigt bra, romantisk och så levde de lyckliga i alla sina dagar filmen men jag säger bara icke sa Nicke. Filmen är värdelös, man sitter i nästan 2 timmar och är irriterad på 2 människor som är dumma i huvudet och sen är det ett skitdåligt slut. Så mitt tips är att ni inte ska se filmen!

Nu har jag suttit och letat maskeradkostym på internet till min 20-års fest. Jag kom på idag att jag vill tusan ha maskerad för det är så sjukt kul och jag vet precis vad jag vill klä ut mig till! :D det är nog bäst att jag sätter mig ner och planerar klart min fest för folk måste ju få tid på sig att hitta sina kostymer också!