Jag är tillbaka..

.. ett år äldre!!
Ihh den här helgen kan lätt räknas till en av de bästa i mitt liv. Min fest i lördags var helt seriöst den bästa jag varit med om i hela mitt liv. Jag var så nervös i början att jag hade ont i hela magen, pressen att alla ska ha kul, att det inte ska bli stelt osv. Men allt blev bara så bra. Kvällen bjöd på många överraskningar från mina vänner och min familj grannarna och mamma hade hyrt in en illutionist som låtsades vara servitör i början. HAHA det var så sjukt kul och han var verkligen sjukt duktig! Hanna och Lovi framförde marry you till mig (en av mina favoritlåtar), Frida uppträdde med ett dans/gymnastupträdande och Anton, Julia, Hanna och Lovi körde ett litet high school medly och drog upp mig på scenen.

Och ni fattar inte vad mycket paket jag fick, det var så att jag skämdes och bara en massa bra paket också. Jag hade lite problem i söndags då jag inte visste vart jag skulle göra av allt. haha
Iaf efter smörgåstårta, tårta och alla uppträdande så förvandlades hembygsgården till ett stort dansgolv. Så vi dansade hela kvällen ända in på småtimmarna, det slutade med att hälften av alla stod på borden och dasade loss. Haha vilken kväll alltså, oslagbar jag kunde inte haft en bättre 20-årsfest!!!

Jag är så tacksam till alla er som kom och förgyllde min kväll och gjorde den till den bästa födelsedagen ever (efter 12 var det ju ändå min födelsedag.. hihi). Stort tack till er!


det blev en hel tårta kvar så de som ville fick dyka in på tårtkalas igår på min riktiga födelsedag och hjälpa till att äta upp den. bilden från festen kommer komma men jag hinner inte med det just nu, Anton och Mike åker hem i morgon så jag vill hinna umgås med dem innan..

Kommentarer
Postat av: Elin Saanum

Jaa men det var så tråkigt väder så bättre ni var hemma inne i det varma på din underbara dag =) tack själv för att jag får vara din vän. du är bäst

2011-11-28 @ 18:56:06
URL: http://elinsaanum.blogg.se/
Postat av: Matilda

Grattis igen Emma! :D

2011-11-28 @ 20:22:16
Postat av: Amanda

Hihi!<3

Idag kommer jag med en till present :D

Imorgon är det jag som fyller år<3

2011-11-29 @ 13:56:53
URL: http://sotispandan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback