Getting ready for tonight!

Bröllopet var så himla fint!! Åh jag älskar ögonblicket då portarna slås upp och bruden kommer ut strålande vacker , lycklig och självklart lite nervös. Sen blir man lite extra stolt när man själv har varit med och gjort henne fin! 
 
Nu är mamma och jag i full gång med att göra oss själva fina. Just nu fixar vi mitt hår som ska få en halvuppsättning och bli vågigt. Måste hinna sminka mamma lite också!
Klockan fem ska jag vara nere hos Jennie, vi ska laga god mat och umgås med PM! :D 
Hinner eventuellt slänga upp min outfit här sen!
GOTT NYTT ÅR. 
 
världens snyggast bild på mig och mamma.. ;) hehe
 

Sista dagen på detta året..

Tjolahopp!
Jag hann inte riktigt med uppdateringen här igår då dagen gick så himla fort. Fotograferingen med mamma och Jennie var iaf så himla rolig. Vi satte ju i horn i mitt hår och jag hade aldrig kunnat tro att jag skulle trivas så bra i dem. Haha jag ville inte ta ur dem sen, de var så himla fina! 
 
Senare på eftermiddagen så droppade Lovi in och hängde på oss och handlade. Efter det blev det en riktig tjejmyskväll med maleficent och nagellacksmålning. Sen satt jag, Lovi och Jennie uppe till sent och pratade och pratade, åh jag älskar mina vänner. Jag känner mig så lyckligt lottad! 
 
här har ni ett smakprov från fotograferingen, jag känner mig som ett sagoväsen!
 

Idag är det äntligen nyårsafton, som jag har längtat! Jag börjde min dag med att sminka en brud, hon blev så himla fin. Slänger upp en bild här sen så ni får se, måste bara be om lov först jag glömde det. Nu är det dags att börja göra sig iordning inför kvällen, kl två ska jag titta på bröllopet! 
 

In the making of something crazy!

Godmorgon!
Det blev en lugn kväll igår. Jennie kom över och vi kollade några avsnitt blacklist och skrev inköpslista till nyår. 
Innan vi la oss så hjälpte mamma mig att börja läsa manus. Den 15:e januari söker jag Malmö-scenskola och tills dess måste jag valt ut en scen på ca 3 min, gah det är så svårt!
 
Idag står iaf fotografering först på listan, Jennie fick en idé igår som vi ska testa så nu har jag sminkat mig och håller på att få håret fixat av mamma. Det ska bli spännande och kallt! 
Annars idag så kommer dagen mest handla om förberedelser inför i morgon. Jennie och jag ska baka lite och sådär. ;) 
 
 
hehe som sagt sminket är klart.. ;)
 
och så en massa hår!
 
 
 

The snow never bother me anyway!

jaha efter att kusinbarnet Arvid åkt hem så kom nästa kusinbarn Saga med mamma och pappa på lite fika och julklappsöppning. Hon fick Frozen-filmen (såklart) och massa söta kläder, bland annat det hon har på sig på bilden nedanför. Hihi 
 
Vi får se vad som händer ikväll, det är fortfarande lite luddigt.. ;)
 
Saga skulle såklart ha mina tofflor på sig.
 
vår lilla prinsessa! 
 
 
 

Måndagsfotografering!

Hihi Arvid skulle kunna bli fotomodell. Mamma och jag tog med honom ner till Jennie för en fotografering och vi höll på i 1,5 timmar. Han var så himla duktig och inte ledsen alls! Nu är han dock helt slut och sover här bredvid mig. 
 
Jennie redigerade ett smakprov till oss, visst är bilden helt underbar!?
 
 
Om man är intresserad av att bli fotograferad är det nog bara att höra av sig till Jennie Kempe, hon är så himla duktig! Maila henne på [email protected] 
 
 

Godmorgon!

Som väntat så vaknade jag på bättre humör än igår men tyvärr med en ännu mer värkande hals. Idag ska jag vräka i mig ingefära som bara den och hålla tummarna för att bli frisk!
Igår var min bästaste finaste Jennie här och det var så mysigt. Vi åt lite gott och hon hade gjort jättegoda cupcakes. Vi började kolla på serien blacklist, jag kan rekommendera den så sjukt spännande! 
 
Idag ska vi vara barnvakt till Arvid, det ska bli så mysigt! Hörs sen :)
 
 
 

Hello there!

Idag har jag haft en riktig depp-dag, jag antar att man inte kan vara på topp varje dag! Men jag är säker på att jag kommer att vakna pigg och glad i morgon. Förhoppningsvis så kommer min röst att vara bättre i morgon.. Om en vecka ska jag på audition så den här veckan hade jag tänkt att öva öva och ÖVA! Jag hade inte alls planerat att åka på den här förkylningen, det sista jag vill oroa mig för just nu är min röst!
 
Jag har iaf varit ute hos morfar idag med mammas sida av släkten och ätit mat. Man blir alltid lite piggare och gladare av söndagsmiddag hos morfar. Ett annat minus idag är att Anton åkte hem till Stockholm nu ikväll.. Det har varit så mysigt att ha haft honom hemma. Men det dröjer inte länge innan vi ses igen, det är jag säker på! :)
 
Om en liten stund så kommer en av mina bästa vänner Jennie hit, det ska bli så kul! Vi ses inte så ofta länge då hon inte bor här längre men nu är hon hemma på jullov ;)
 
haha Jennie och jag för några sommrar sen när vi köpt varsin chokladansiktsmask! 
 
 

Mys framför brasan.

 
Vid den här årstiden är det oslagbart med en braskamin! 
 
 
 

Thinking of you.

Jag tänkte att jag kunde slänga upp en videoinspelning jag gjorde nu under hösten här för er som vill kolla. :D
Det här har varit en av mina favoritlåtar under många år så det var väl på tiden att jag spelade in den. 
 
 
 
Säg till om ni har någon låt som ni vill att jag spelar in så ska jag se om det går att ordna. :D
 

Walking in a winterwonderland!

Idag kom äntligen snön tillbaka och det är så pass kallt att det säkert komma ligga kvar iaf ett tag. Wiie jag älskar snö, speciellt den här årstiden när det är så mörkt. Allt blir så ljust och fint med snö! :D
 
Hej föresten!
Har er dag startat bra? Min har hittills varit helt fantastisk. Kl 10 kom vår saknade vän Kalle hit för att äta frukost med oss och inte långt efter det kom även Danne, Linn och Arvid och hängde på. Det blev mycket prat och skratt. Efter att ha ätit en massa frukost tog vi en härlig vinterpromenad hem till Danne och Linns hus och nu är vi hemma igen för en liten mellanlandning. Om ett tag bär det av för lite fika hemma hos pappas chef. 
 
Jag säger bara en sak, selfiestick is the shiit. Hihi
 
hihi finaste lilla killen på jorden! 
 

love this people! <3
 
 
 
 
 

Mini-jul på Trastgatan.

Ikväll kom Morfar, Annica, Danne, Linn, Philip och Arvid över hit på lite mat och för att fira lite mini-jul. 
Jag har låtsas som att det är julafton idag så tomten har varit här och gett Arvid paket. För er som inte vet så är Arvid mitt lilla kusinbarn på 11 månader. Tomten tyckte han var lite läskig men det går bra bara man inte behöver sitta i tomtens knä.. ;) hihi 
 
Nu ska vi slappa i soffan framför en film. Jag vill gärna tro att jag är lite piggare än vad jag är efter den här magsjukan men denna dagen har sugit musten ur mig.. 
 
hihi lilla Arvid och jag!
 
 

Vad hände med julen!?

Jaha jag hoppas att ni alla haft en riktigt god jul!
Själv har jag haft den värsta julen någonsin då mamma och jag fick vinterkräksjukan kvällen innan julafton! 
Usch det är så himla hemskt, jag önskar inte ens min värsta fiende det här. 
Som tur var så är jag redan ganska pigg och har varit kräkfri så pass länge att jag nu får träffa folk igen. 
Det tråkiga när man mår bra igen är att man inser att man har missat hela julen.. Jag som älskar julen! :( jag var så ledsen på julafton när alla åkte ut till morfar och mamma och jag låg kvar hemma och sov bort hela julafton.. 
Ajja huvudsaken är att man blir frisk igen, det finns många som har det mycket värre! 

Idag har Anton och jag sysselsatt oss med att packa ner alla mina flytta-hem-ifrån-saker som jag fått och samlat på mig under åren från vinden. Det blev en hel del kartonger och nu ligger allting fint och organiserat i kartonger med lappar på vad som finns i! :) 

Nu är jag sugen på att flytta! 




Den långa hösten.

Ja nu har det varit tyst här under hela hösten och mycket har hänt sen jag skrev här sist. 
Jag behöver egentligen inte skriva någonting om vad som har hänt, någonting om varför, eller hur orättvist livet kan vara ibland. Men jag kommer att dela med mig av lite av det jag genomgått för att ni där ute som är i samma sits som jag var ska veta att det faktsiskt blir bättre och dels för att det här har påverkat mig så mycket att jag inte bara kan låtsas som att ingenting har hänt.
 
Den här hösten har varit de jobbigaste månaderna i hela mitt liv. Jag har aldrig upplevt det jag gjort nu i höstas förut och jag hoppas att det dröjer länge innan jag behöver uppleva det igen. Jag har haft jobbiga perioder i mitt liv förut men jag har aldrig varje morgon när jag vaknat önskat att jag bara kunde somna om igen och slippa vakna upp. Det var absolut inte så att jag funderade på att ta livet av mig, det får ni inte tro. Det var mer som att jag kände att mitt liv var slut och jag såg inte längre någon mening med att gå upp ur sängen. Jag blev rädd för att gå ut, träffa mina vänner, prata med folk och rädd för att leva. Jag blev rädd för att bli glad igen för det hade betytt att jag var tvungen att acceptera verkligheten.
Att ha legat kvar i sängen och dragit täcket över huvudet hade inte hjälpt mig för fem öre den här hösten. Det var inte sova jag behövde göra för att må bra igen. För tro mig, sov gjorde jag ändå ca 12 timmar per dygn.
Jag behövde lära mig att leva igen, att bygga upp en ny vardag under de förhållanden som jag nu hade. 
Just när allt var som jobbigast så kändes det som att det kvittade hur många som sa att de älskade mig eller att allt skulle bli bra. Jag hatade att folk sa att jag var stark för jag kände mig som världens mest bräckliga människa. 
 
När jag nu ser tillbaka på hösten som varit så tänker jag mycket på det jobbiga i den. Men det jag ser allra klarast just nu är all kärlek som jag har fått av så många människor. Jag har blivit så omhändertagen av min familj och många nära och kära och jag kan med glädje säga att jag börjar känna mig som mig själv igen. Glada, glädjespridande Emma som älskar att göra saker, hitta på saker och ha människor omkring sig. Jag kan inte säga att jag känner mig helt läkt men jag är en bra bit påväg. 
Nu blir jag inte längre arg när någon säger att jag är stark. Att vara stark betyder att du kämpar även när allt rasar. 
Det är så många som har spelat så stor roll nu i höst, min familj är helt fantastisk jag älskar er alla så himla mycket.
Stort tack till Danne, Linn och lilla Arvid som blev mitt ljus den här hösten. Som inte var rädda för att tränga sig på, för det var precis vad jag behövde. Stort tack till Jenny och Melia som har lyssnat på en massa tyck-synd-om-mig prat och varit förstående. Stort tack till mitt jobb, det var så himla skönt att kunna gå till jobbet och bara jobba och slippa vara privat och tänka på något annat. 
Stort tack till alla er som frågat hur jag mår och brytt er. Tack till alla som fått mig att skratta i höst. 
 
Och till alla er där ute som försöker laga ett brustet hjärta just nu, det går bara du kämpar. Det kommer inte läka sig självt du måste hjälpa till, du måste vilja läka. Hitta de stunder där du kan vara lycklig och var inte rädd att vara ledsen när du känner dig ledsen, det har du igen sen. 
 
Idag kan jag skina igen, tack alla som har hjälpt mig på vägen dit.