Emma kontaktar världen

bara för att ni ska veta att jag lever!

Helgen har varit väldigt intensiv och igår var jag igång hela dagen med föberedelser och sminkningar inför festen på kvällen. Jag blev supernöjd med att sminkningar som jag gjorde inklusive mig själv som jag självklart glömde fota.. Men alla andras sminkningar har jag dock hittar jag inte sladden till kameran! Gaaah!
Anton och Mike har ju varit hemma hela helgen också, det var därför jag hade bloggfri dag i fredags. Hihi de överraskade alla på festen då de lurat alla att de inte skulle komma. Sjukt kul! De hade varsin svart kroppsstrumpa och en silvermask så man inte såg vilka det var, gissa om folk började undra när de droppade in? Haha

Festen var iaf hela galen, de hade fixat allt så himla bra, med gravar, gravstenar och hela huset var pyntat med spindelnät och massa läskiga saker. Alla hade också klätt ut sig väldigt bra vilket är väldigt kul! Tyvärr tog jag typ inga bilder på festen, gaah var tråkigt!

Hoppas ni har haft en bra helg, jag tar ledigt nu igen och fortsätter att må som jag förtjänar. Dagen har varit lugn, vi har varit och firat Johanna och Julia lite i efterskott älskar mina små fialottor!
Puss på er.


en sneakpeak, jennie som magdansös och jag som bloody mary(svarta madame).

ännu mer..

Fler fler fler bilder från Egypten och än är det inte slut!


jennie posar med sin nya frisyr










vår vän!

Helge är klok för att vara älg!

Hej alla, jag har en bloggfri dag idag och om jag inte minns fel har jag gjort ett tidsinställt inlägg med Egyptenbilder tills idag? Jag ska fixa med grejer inför i morgon och mår inte helt på topp heller, så nu önskar jag er alla en trevlig fredagkväll så hörs vi i morgon!

Puss och gull och nyp i stjärten!



Under ytan

här kommer ännu en omgång bilder från undervattenskameran och här får ni några härliga bilder från under ytan!


fina fisken




en lila manet som gillade Jennie lite för mycket, vi flydde alla i panik när vi fick syn på det medans Jennie ovetandes hade den näst intill på sig. haha


jennie är lika snygg under ytan som ovan..








en jättefin grön och rosa fisk






Någon mer än jag som blir sjukt sugen på att snorkla när ni ser bilderna?

tråkigt inlägg utan bild..

Usch nu är jag helt slut, det har varit en lång dag.
Hörs i morgon.
Nattinattipuss!

A wake-up-call from Egypt!

Bara för att det var så sjukt kul att vi fick det här på film, jag kan ju säga att Hanna och Anton inte tyckte att det var jättekul att vakna till det här. Men det tyckte jag och Jennie mohaha!



TELL HER HOW YOU NEVER MEANT TO HURT NO ONE.

Efter en heldag på jobbet, behandling i Linköping, shopping inför lördagen och sett sucker punch ska jag nu göra potatismos och ingefärste. Hörs sen!


Lite bilder från undervattenskameran.


första dagen då vi testade stranden och våra cyklop


snyggingar


kallt men skönt var det i vattnet


åhhh vad jag saknar det här vattnet




puss puss!

suck

fy vad trött jag är.. men huvudet är bättre idag iaf som tur var. Idag slutar jag jobbet kl 13 och åker sen till Linköping för att fixa det sista inför i morgon och sen på behandling. Så vi hörs ikväll!



det ärinte dt lättaste att tvinga i sig mat kl 06.15 på morgonen.,

Skiiiiiiiiiiiiiiit också

Jag tror jag håller på att bli sjuk, halsen bränner och en äcklig huvudvärk är påväg. Det här kommer inte lägligt, jag jobbar hela veckan och på lördag är ju Halloweenfesten! Gaaah jag vägrar att blir sjuk nu. Så nu tänker jag gosa ner mig i soffan med min one piece, senare tänkte jag kolla på sucker punch har hört att den ska vara bra!

Jag har iaf haft en lång dag, i morse åkte jag med bästa Annica in till stan för att gå på behandling och åkte sen direkt till jobbet efter det och så slutade jag 17.15.
Talk to you later!


såhär såg det ut när jag röntgade mig förut, inte konstigt att jag har ont i halsen..

Dag 8 i Egypten

Och så kom vi till sista dagen som alltid kändes så långt borta, så avlägsen, tills det var dags.
Vi utnyttjade vår sista förmiddag med att gå upp klockan 6 på morgonen och ha en liten photoshoot. Bilderna ska Jennie redigera så vi får se om jag har lagt upp dem nu när ni läser det här (jag gjorde alla Egypten inlägg i tisdags förra veckan). Klockan 18.30 landade vi i Sverige och va 20.00 i Märsta hemma hos Anton.

Vilken fantastisk resa vi har gjort och med 3 av de bästa personerna i hela universum. Och även om resan har varit fantastisk så är inte Egypten ett land som jag kommer resa tillbaka till. Jag har sett det jag vill se helt enkelt, pyramiderna lockar mig inte speciellt mycket och förutom det och korallreven som vi har sett så finns det inte mycket mer intressant än öken att se. Plus att jag rekommenderar att ni färgar håret mörkt om ni åker dit. Haha

Tack Anton, Jennie och Hanna var en helt fantastisk vecka, jag älskar er!

tack för upplysningen! haha



förhandsvingsning.


förhandsvisning


förhandsvnisning


på något sätt hamnade vi på bussen som tog oss till flygplatsen.


och på något sätt så satte vi oss på planet hem till Sverige.




let's party

Det går framåt i mitt festplanerande, datumet är satt, lokalen bokad och de flesta gäster inbjudna. Alla har ju dock inte facebook (jag har gjort ett event på facebook) så ett par stycken ska jag ringa till. Gästlistan ligger på ca 95 personer också så om alla kommer så blir det fullt hus! Haha

Höhö upps, det här skrev jag för typ 2 timmar sen men jag kom inte längre.. Hanna kom hit så vi fortsatte att planera! Nu kom jag precis på att jag har dubbelbokat mig nästa helg också, duktigt Emma men det löser jag!


min fest kommer att bli bäst!!

Emma = ett klantarsel

Herregud vilket klantarsel jag är. 2 minuter innan bussen kom i morse kom jag på att jag inte hade med mig busskortet, smart! Som tur var fick jag åka med ändå och mamma kunde hämta mig efter jobbet. Gaah blir galen på mig själv, att jag alltid ska vara så glömsk. Det har varit en stressig dag idag med men ändå rolig såklart. Nu tänker jag kolla ut kläder till Halloween och efter det börja planera min 20-årsfest!! Kul!


bara för att jag saknar TDS sjukt mycket!

Dag 7 i Egypten














yaaami


















åh vad jag saknar våra pyjamaspartyn, vi låg och pratade om allt och ingenting, vi skrattade tills vi knappt fick luft och somnade som små bebisar för att vakna mitt i natten av att det är iskallt pga luftkondioneringen.

black wings

Igårkväll kom Johanna och Jullan hit en sväng och höll mig sällskap när jag kämpade för att få till ett bra sår, sen så provsminkade jag Julia inför lördagen också och det blev grymt bra trots att vi gjorde det på ca 5 min! haha så det ser lovande ut.

Idag jobbar jag sent, 16.30 och bussen hem går inte förrän 17.. så vi hörs ikväll.
Ha en bra dag allihopa!


åh vad jag längtar till lördag, det ska bli så himla kul. sen så är det också en liten suprise på lördag, men eftersom det är en överraskning så är jag tyst som en mus. aahhh det här kommer att bli så bra!!! :D

Kolla vad som kom till posten idag?

Med andra så kommer jag ägna ett tag åt att provsmink mig inför lördagen.. ;)


teaterblod, blodpasta och fetsmink i 2 olika nyanser.. lets get scary

Dag 6 i Egypten

I brist på något att skriva så får ni bara lite bilder istället.. ;)










vilka puddingar!



Bråttom.

Nu ska jag till jobbet och efter det till stan på behandling.
Så vi hörs inte förrän ikväll!


Some people care to much - I think it's called love.

Nu ska jag sjunga lite sen läsa. Sen tänker jag sova och vakna till en ny vecka utan bekymmer. I onsdags började jag på ett sätt ett nytt liv men det tänker jag inte berätta om innan jag ser att det funkar för mig. Då ska jag dela med mig av det.

Hoppas ni har haft en bra helg, min har varit väldigt lugn men ändå så skön, avslappnande och mysig.
Hörs i morgon, nattinattipuss!


I'll go get a ring let the choirbell sing like uhuhuh

Jisses vad jag, mamma och pappa har varit duktiga idag! Mamma och jag har rensat badrummsskåpet och vilken skillnad, nu hittar man för en gångs skull något. Sen har jag dammsugat hela huset och mamma städat och putsat. Pappa har kört 3 lass med ved så han har också varit igång hela dagen så nu belönade vi oss med lunch/kvällsmat!

Sminkjobbet blev uppskjutet så jag ska bara göra matlådor, lite övningar och sen drar jag till Danne och sen vidare till Dan. Talk to you later!


Emma sminkar - Malin

Jag blev supernöjd med Malins sminkning igår och jag hjälpte även till att fixa hennes hår med inbakade snurrar resten är Jennies verk!


en himla fin bild blev det också tagen av Jennie Kempe!

Dag 5 i Egypten

Om man ska säga någót som var dåligt med hotellet så var det att det inte var rökfritt inomhus.. Anton som är väldigt dålig i sin astma kunde till sist inte vara inomhus om kvällarna så vi spenderade antingen kvällarna utomhus vid poolbaren eller på hanna och jennies rum där vi drg ihop sängarna och sov tillsammans alla fyra! Ahh mys!!














One piece ♥ Emma

Gårdagen var en bra dag även fast den inte blev riktigt som jag tänkt mig.
Efter att jag sminkat om mig blev det en kort promenad förbi kopparvallen med mamma och Annica, sen drog vi hem till Annica för att fixa med några saker i ett par timmar. Vid halv 9 tiden kom Jennie och Honeyponey hit och vi hade filmmys med mamma. Åh jag är verkligen så glad över att jag har så underbara kompisar som jag är, jag är lyckligt lottad!

Idag ska jag fixa lite här hemma, bland annat städa mitt rum, fixa lite i garderoben, kolla efter halloweenkostym på vinden och vid kl 16 så har jag ett sminkjobb. :)
Förresten glöm inte att höra av er i tid om halloweensminkning, antingen kommenterar ni här, skickar ett mejl [email protected] eller smsar. Jag har nämligen bara 2 sminkingar nu så jag har tid för flera!


söndagsmys i one piece? ja tack!

smink smink smink..

Sminkjobbet gick jättebra, Malin blev superfin och jag vet att Jennie har fotat lite så jag kan säkert få lite bilder av henne på sminket. Jag blev kvar lite längre då jag avslöjade att jag skulle testsminka mig inför Halloween och de ville se. Jag måste säga att jag blev sjukt nöjd med resultatet men ni får självklart inte se det än.. Hehe dock så måste jag justera om sminkningen nu och sminka mitt andra öga också om jag ska kunna visa mig bland folk idag. haha


ibland är det bra att ha långt hår.. ;)

Halloweensminkning?






Halloween närmar sig med stormsteg och som vanligt kommer jag att ha fullt upp med sminkningar den här dagen så om någon är intresserad av att bli sminkad den här dagen hör av er. Prisuppgifter får ni när ni säger vad ni ska ha för slags sminkning (latex och sår blir dyrare osv..). Men hör av er så fort som möjligt, jag har redan 3 sminkningar + mig själv. :)

Lördag och ledig..

.. nästan iaf. Jag har ett sminkjobb kl 12.30 men det är ju bara kul så jag räknar mig som ledig idag.
Jag känner att hela jag börjar att landa helt i Sverige nu, kroppen är i fas igen och jag har fått sova ut idag så Sverige jag är hemma på riktigt nu!
Eftersom jag är ledig idag med så tänkte jag att jag skulle göra en make up idag, jag tänkte försöka göra något färgglatt om jag hittar lite inspiration.. Men den kommer nog.

Sen om jag hinner eller orkar så ska jag lägga upp lite bilder från undervattenskameran också. :)
Vad tyckte ni om filmen förresten?
Nä nu är det bäst att jag tar på mig något om benen och sticker så jag inte kommer alltför sent.


snyggt Emma!


Dag 4 i Egypten

Frukosten var nog den bästa av de 3 måltider som vi åt. Vi fick nystekta pannkakor, omelett och såklart en helt vanlig frukostbuffé och det bästa av allt, juicerna! De hade verkligen de bästa juicerna ever, ananas och äpple var mina favoriter!


























Hanna och jag gjorde en hennatatuering på handleden "EGYPT 2011"


sen bestämde vi oss för att ligga och sola nakna.. hehe eller inte!




de hade en sjukt söt kamel på hotellet som man fick rida på om man ville.


när vi var ute och handlade skulle de försöka få att köpa ALLT, t.ex. så svepte de in anton i den här. haha




haha för känsliga tittare så kan jag berätta att bilderna är fake.. ;)

Egypten 2011 - The movie

Nu efter mycket om och men och många timmar i ett program som envisas med att sluta fungera när jag precis klippt klart filmen så har jag lyckats få ihop en hyffsat bra film från Egypten. Jag skojar inte, jag har varit sjukt förbannad och vid 2 inatt typ landade filmen äntligen på youtube och då upptäckte jag att det blir ett musikuppehåll mitt i filmen men det skiter jag i. Jag orkar inte klippa ihop den igen, så se och njut och skratta lite!


deep under the sea

Jag vet att jag varit frånvarande här i nästan 2 dagar nu men jag har haft fullt upp med annat och idag efter jobbet har jag provsminkat Hanna inför Halloween det kommer bli grymt och sen började jag klippa ihop en Egyptenfilm. Efter det drog vi på Zumba i en timma och sen jag kom hem har jag fortsatt klippa film. Nu tänker jag unna mig lite kvällsmat och en dusch innan jag fortsätter med filmen.. ;)


en bild från jennies undervattenskamera, de bilderna har jag inte ens börjat ladda upp än men en sak i taget!


Dag 3 i Egypten

Hotellområdet var verkligen himla stort, vi hade ju som sagt lite problem med att bara hitta till vårt rum. Det fanns 2 laguner en vid varje hotelldel, 2 resturanger, en ute vid havet och en inne vid poolen, typ 1000 olika barer och vi behövde inte ens hämta dricka själva, till och med shoppingen låg inom hotellområdet dock var de lika jobbiga iaf. Herregud bara för att man har blont hår så blir de helt galna!






snyggingar alltså












lite shopping

Dag 2 i Egypten






självutlösare is the shiit




















Jennie och jag hade en liten photoshoot på toaletten vid poolen. Haha jag är glad att ingen kom in!

stackars mig

Sådär nu har jag slängt ihop 8 inlägg med bilder från resan, ett för varje dag och ett till varje dag en vecka framöver nu. Jag har även sett 4 filmer samtidigt, ja det är okej när man har ont i magen. Jag fick ringa och säga ifrån om jobb i morse då jag knappt sovit för jag haft så ont i magen. Jag tror det är någon blandning av lite för många olika bakteriefloror blandade på för kort tid och hemmaångest som jag kallar det.
Jag blir iaf hemma från jobbet i morgon också för säkerhetsskull, på torsdag är jag nog på benen igen!

Jag måste duscha nu för Danne kommer och hälsar på om en stund, åh jag har saknat Danne!


jag saknar min semester!

Dag 1 i Egypten

Nu ni ska ni få se en massa fina och rolig bilder från vår resa till Egypten. Alla bilder är i princip tagna av Jennie förutom de som hon själv är med på. Åh vad jag längtar tillbaka när jag ser bilderna, vi har verkligen haft det sjukt roligt och det har hänt så myckret galna saker. Vi har lurat i araberna att vi heter lustiga namn, vi har gått tillbaka till fel rum och prktiskt taget nästan butit oss i där tills de rätta gästerna öppnar dörren och vi inser att vi har gått fel HAHA ni skulle sett oss när vi sprang tillbaka till våra rum en våning upp! Det här är bara en av alla galenheter vi har gjort. Hehe

Jag delar upp inläggen i dagar då vi har typ 3000 bilder totalt.. Så vi börjar väl med dag ett.
Efter att ha flygit i ca 5 timmar med en massa turbolens, en Anton bredvid sig som bett om att inte dö och åkt med buss till hotellet så var väl klockan närmare 14.00. Semestern började med mat och sol och bad hela eftermiddagen lång. Vi gick och la oss tidigt eftersom resan varit lång och inte alls mycket sömn efter alla bussar och flyg hit och dit.


utsikten från Jennie och Hannas balkong (vår var i princip den samma då vi hade rummet bredvid)




första kvällen




drinkar som tyvärr inte var så goda då egyptierna själva inte dricker alkohol och antagligen inte smakar på dem själva.


poolen och resturangen


friends chare everything!

Dag 1 vad inte så lång så det blev inte så mycket bilder den här dagen men det kommer komma upp fler inlägg nu i veckan (som jag faktiskt ska sätta mig och göra nu) och då blir det desto mer.

Jag kan inte påstå att jag har saknat Sverige men kompisarna har jag allt hunnit med att sakna.

Sådär nu är jag hemma, jag är lite trött, väldigt hungrig och sällskapssjuk. Vi får se hur många jag hinner träffa ikväll. Resan har varit helt underbar, helt hysterisk rolig, jag vet inte ens hur jag ska kunna skriva för att få er förstå hur bra vi har haft det. Den enda besvikelsen har varit alkoholen (drinkarna var sjukt äckliga) och att jag inte blev så brun som jag hade velat. Det var ju så sjukt varmt i solen att vi knappt kunde ligga där, det var bara Jennie som faktiskt inte lade sig i skuggan en enda gång!

Nu ska jag packa upp lite smått och stoppa i mig något att äta.
Hoppas att ni har haft det bra medans jag varit och hälsat på i paradiset. HIhi


riktigt såhär blek är jag dock inte men jag orkar inte ändra inställningarna på kameran..

I've heard it said That people come into our lives for a reason Bringing something we must learn And we are led To those who help us most to grow If we let them And we help them in return







Fotograf: Lina Nässén

The leaves are beautiful when they're leaving







Fotograf: Lina Nässén

Dagens make up - that's the best I'll ever be









Grönt är grymt snyggt och lite guld till de blå ögonen så har vi det sen!
Den vanligaste frågan jag får när jag är ute och sminkar är om vilka färger man passar i.
I grund och botten är det ju kontrastfärger så till blå ögon ska du ha rostigt, brunt och guld, till bruna ska du ha blått, lila, silver och till gröna ögon ska du ha lila och rosa. Men mitt tips är att testa er fram för alla ögonfärger är unika, jag tycker t.ex. att grönt får mina ögon att se mer blå ut. :)

Sminkjobb





Här är en mamma och dotter som jag sminkade inför fotografering med Lina Nässen för ett tag sen.
Tyvärr glömde vi ta sminkbilder här men istället får ni varsin bild på dem istället från fotograferingen!

I wish I could tie you up in my shoes









Fotograf: Lina Nässén

Direktrapport från egypten. Vi har det sju...

dsc00408 (MMS)

Direktrapport från egypten. Vi har det sjukt underbart här nere med vackert väder, galna människor, god mat och lata dagar i solen Dock är det så varmt att vi knappt kan ligga i solen, skuggan är lockande;-) ingen är sjukare än när vi kom hit så det ser lovande ut. Hoppas ni alla mår bra, vi hörs när vi kommer hem. Puss <3


Dagens make up - it's what you do that defines you











En lila/rosa/silvrig makeup med strassstenar, det slår aldrig fel. Det enda som fattas nu är rosa bubbelgum.

Så rätt



Astrid var en mycket klok kvinna!

Music is who Iam



fotograf: Lina Nässén

Dagens make up - for you when Im gone











Här har ni den första av make uperna som kommer komma upp den här veckan när jag är borta.
Jag blev egentligen inte så nöjd med den här make upen, rätt tråkig. Men ja någon kanske tycker om den!

Bara för att ni ska veta ungefär vad vi ska göra om dagarna.

- Frukostbuffé, kl. 6.00-11.00.
- Kontinental frukost, kl. 11.00-12.00.
- Lunchbuffé, kl. 12.30-15.30.
- Snacks, kl. 13.30-16.00.
- Te med kakor, snacks eller tårtor, kl. 16.00-17.00.
- Middagsbuffé, kl. 18.00-24.00 på Arabia.
- Glass, kl. 9.00-18.00 på Arabia.
- Lokala alkoholfria drycker, kl. 9.00-24.00.
- Lokala alkoholdrycker, kl. 11.00-24.00. (Hotellet har en åldersgräns på 18 år när det gäller alkohol.)
- Biljard.
- Beachvolleyboll, volleyboll, boccia, dart och aerobics (beroende på dagsprogrammet).
- Gym/fitnessrum.

Höhö däremellan ska vi försöka klämma in lite sol och bad.
Vårt flyg gick 06.25 idag och vi landar 11.45 så om har gått som det ska så är vi ju i paradiset!



Godmorgon!

Jag kan knappt fatta att vi åker i morgon, min mage har nog dock gjort det för jag vaknade och var klarvaken när alarmet ringde vid 7 för att jag hade ont i den. Men nu känns det bättre så jag ska nog ta och äta lite frukost. Jag är för en gångs skull klar i tid och slipper stressa, skjutsen kommer vid 9.20!
Jag tror iaf att jag har med mig allt nu.. I annat fall så har jag nog allt som är nödvändigt och det är ju ändå det viktigaste!



jag kan inte bestämma mig ska jag ha tröjan som en turban eller ska jag skita i det?

Nä nu ska jag äta frukost så nu blir det inga mer live-blogginlägg på ett tag. Jag kan tänka mig att jag mobilbloggar någon gång från Egypten bara för att uppdatera er om hur vi har det men annars så kommer det upp 1-2 inlägg här om dagen tills jag kommer hem så ni kommer ha lite att läsa och titta på ändå..

Tills vi hörs igen ha det så bra ändå om ni inte kommer ha det lika bra som vi. hihi
Puss och kram på er!

Packar, packar, packar..

Seriöst så fattar inte jag hur jag ska få plats med allt jag ska ha med mig i min resväska.. Det värsta är att jag har med mig 15 klänningar och ska vara borta i 7 dagar, ganska illa. Men jag kan bara inte välja vilken jag ska lämna hemma.. Men nu börjar jag iaf se ett slut på packandet och det är skönt för jag hatar att packa! Jag ska se till att få klart det nu så jag kan börja att se fram emot morgondagen då jag ska på revy i Örebro med Hanna och hennes familj och sen självklart söndagen då vi äntligen åker!

Talk to you later.


den här revyn ska vi kolla på i morgon, det ska bli kul! :D

I wanna roll with him

Snacka om effektiv morgon! Jag har gjort en make up, duschat, tagit bort gammalt nagellack och målat på tusen lager på både tår och fingrar och nu ska jag strax iväg till Sandelius för att fika med lite kompisar. Lovi och Dan som kom hem från Turkiet igår kommer också så det ska bli superkul att träffa dem! Efter ska jag till apoteket och fixa massa magtabletter, handsprit och sånt sen måste jag fixa schampo och alla såna jobbiga saker.

Så vi hörs i eftermiddag. :)



now it's nightynighty

Sådär nu har jag fixat ytterligare 6 stycken tidsinställda tidsinlägg. Det är mest bilder från fotograferingen och sen något med bilder från ett sminkjobb jag hade för ett tag sen. Jag väntar fortfarande på bilderna på tjejerna jag sminkade i Jönköping..

Nu tänker jag lägga mig och läsa en stund, jag ska upp skapligt i morgon och göra en make up som ni kan få gotta er med när jag är i Egypten. Nä nu förtjänar jag att få sova!
Nattinattipuss!

UPDATE: jag såg nu att jag visst redan skrivit godnatt ikväll, herregud jag är verkligen trött..


bara för att ni ska få dregla lite..

jag har verkligen saknat min fina vän!

Åhhhhhhh vad jag har saknat Petra. Världens bästa finaste Petra. Vi drack te och pratade och pratade och vänta vi hm.. pratade lite också! Det är roligt att fast man inte har träffats på flera veckor så känns det som att det inte var alls länge sen vi sågs när vi väl träffades idag. Men så är det alltid och det är bra för det visar att man är bra kompisar och att man inte växt ifrån varandra!

Nu ska jag slänga hop några tidsinställda inlägg med egobilder på mig själv från fotograferingen med Lina som kommer att komma upp här nästa vecka när jag är i Egypten och lever livet!
Nattinattipuss mina vänner.


hur svårt kan det vara att hitta en bild på Petra och mig? väldigt tydligen, det tog mig en kvart att hitta den här!