Det där med matte..

Precis när man känner sig smart och känner att det faktiskt är kul att räkna matte så kör man fast.. Jag har inte tid med det, jag måste räknat 50 sidor matte inom 2 veckor och jag är på sida 15 nu. :/ 
 
Jag har iaf haft en bra dag, jag har hunnit med både jobb, mys hos Danne, Linn och Arvid med Philip och så har jag varit på kören. Det känns jättekul på kören, tempot är lite högra, likaså nivån denna gången vilket passar mig utmärkt. :) Nu hamnade jag med matteboken, har hunnit räkna 3 sidor innan jag kör fast.. Hmm.
 
 
 

Man kan nästan tro att livet är en schlager.

Godmorgon!
Idag är det onsdag vilket betyder att det snart är fredag. Wiiiie på fredag ska jag till Göteborg och träffa ca 10 st från klassen jag gick med på Öland. Jag längtar!!
 
Idag jobbar jag till 16 och ikväll har jag kör. ;)
ha en bra dag allihopa!
 
mitt hår blir helt underbart lockigt när man tvättar det så jag sitter här nu och känner mig som typ Törnrosa. Hihi
 

Tisdag.

Hej hej!
Jahopp då var snart tisdagen slut. Mår ni bra allihopa? Min hals ä fortfarande inte bra.. Jag ger det några dagar till sen får jag ringa vårdcentralen. 
Jag och mamma kom precis hem från en promenad och ett kort besök hos Danne, Linn och Arvid. Jag ska bara slänga i mig lite kvällsmat nu innan jag går bort till min snälla granne som ska hjälpa mig med matten så jag kan komma vidare.. ;) 
 
här får ni en riktigt tjusig bild på mig... ;)
 
 

Måndag.

Om jag skulle få välja ett ord för att beskriva den här dagen så skulle det vara TRÖTT! Jag förstår inte vart denna trötthet kommer från? Jag tror jag behöver åka utomlands i typ en månad och bara suga i mig D-vitamin. Sen är jag fortfarande förkyld och vaknar tidigt på morgonen av ont i halsen.. :( 
 
Men annars har jag haft en superbra dag, jag fick tvätta mitt hår idag så nu är det lockigt och fint. Efter jobbet möte jag Lina och Saga så tog vi en promenad hem till mig där vi myste och jag bakade mina nyttiga chokladbollar som vi smaskade på.. ;) 
Vid kl 16 så åkte jag på min första mattelektion med Busk och Emma. Japp ni hörde rätt, jag ska försöka mig på att läsa upp matte B till sommaren. Jag inser att det är ganska mycket att hinna med tills sommarn men jag ska göra ett ärligt försök. Men det gick faktiskt väldigt bra på lektionen, jag räknade rätt på alla uppgifter och eftersom jag var inne i ett flow så tänkte jag att jag skulle sätta mig lite ikväll och räkna mer. Självklart så kör jag fast och fattar inte logiken i just de här upgifterna, är det inte jäkligt typiskt!!? Ibland blir man trött. Haha ;)
 
 
 
 

Vintermys hos morfar.















 
Vi har haft en supermysig dag hos morfar. Nu ska vi strax till Danne, Linn och Arvid på myskväll!
 
 
 
 
 

Snöskoter!

Jaha på dagens schema står det snöskoter och korvgrillning hos morfar. Sen ikväll ska vi till Danne och Linn och kolla senaste Hunger Games filmen och äta hemmagjord pizza. Mums :D Det låter som en bra dag tycker jag!
 
 
 

Babyshower!

Direkt när jag kom hem igår så åkte jag på babyshower hos kusinvitamin Natalie. Det var jättemysigt med paket, tårta och bus med Saga. Tyvärr kunde jag inte stanna mer än någon timme för jag blev så allergisk.. Men den stunden jag var där så var det mysigt. :D hihi 
 
Här får ni lite bilder: 
 

ingen babyshower utan blöjtårta.. hehe mamma är så himla pysslig.
 
 
och jag tror att min mamma är bäst på att göra tårta, visst är den fin!? :D
 
underbara Saga
 
Saga och Lina ^^
 

Saga med sin mormor (min faster). :)

Lite paketöppning, Nattis fick massa paket. Hihi eller det var väl egentligen bebisen som fick det. ;)

 lite fina blommor till en fin Nattis. :) 
 
 världens bästa mamma och Saga
 
jag och älskade kusin Lina <3
 
Älskar er!! Längtar efter mitt kusinbarn nu, bara en månad kvar. hihi

 vi avslutar med en mysbild på mig och Saga, åh vad jag älskar den ungen! 
 
 
 

Söndag.

Hej hej hej allihopa!
Bloggandet har inte varit på topp denna veckan. Det beror nog mest på att jag har varit ganska hängig. Jag har haft så ont i halsen att jag vaknat om nätterna och inte kunnat sova.. Så i onsdags var jag till och med hemma från jobbet. 
 
I helgen har jag iaf haft fullt upp. Direkt efter jobbet i fredags åkte jag till Linköping och tog tåget till Stockholm och åkte hem till Anton. Där var Amir och vi drog direkt igång med att sätta i löshåret. Det gick faktiskt mycket snabbare än väntat och jag är så himla nöjd. Mitt hår är superlångt och tjockt. Jag ska nog dock köpa ett packet slingor till och sätta i några till framtill, de räckte inte riktigt till där. :) Jag tänkte att ni ska få en ordentlig bild på måndag på håret då jag har tvättat det, får inte tvätta det innan dess så vaxet hinner torka ordentligt! :)
Bortsett från fixandet med löshåret så hade vi skitkul på kvällen och på morgonen innan jag drog hem. Melia kom även hem till Anton och åt frukost med oss. :D 
 
här har ni en skitdålig bild som jag tog lite snabbt igårmorse. Haha det var svårt att få med allt hår på bild!