Måndag.

Om jag skulle få välja ett ord för att beskriva den här dagen så skulle det vara TRÖTT! Jag förstår inte vart denna trötthet kommer från? Jag tror jag behöver åka utomlands i typ en månad och bara suga i mig D-vitamin. Sen är jag fortfarande förkyld och vaknar tidigt på morgonen av ont i halsen.. :( 
 
Men annars har jag haft en superbra dag, jag fick tvätta mitt hår idag så nu är det lockigt och fint. Efter jobbet möte jag Lina och Saga så tog vi en promenad hem till mig där vi myste och jag bakade mina nyttiga chokladbollar som vi smaskade på.. ;) 
Vid kl 16 så åkte jag på min första mattelektion med Busk och Emma. Japp ni hörde rätt, jag ska försöka mig på att läsa upp matte B till sommaren. Jag inser att det är ganska mycket att hinna med tills sommarn men jag ska göra ett ärligt försök. Men det gick faktiskt väldigt bra på lektionen, jag räknade rätt på alla uppgifter och eftersom jag var inne i ett flow så tänkte jag att jag skulle sätta mig lite ikväll och räkna mer. Självklart så kör jag fast och fattar inte logiken i just de här upgifterna, är det inte jäkligt typiskt!!? Ibland blir man trött. Haha ;)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback