Idag är det synd om fröken Hallberg.

Inatt var värsta natten sen jag blrv sjuk senaste gång(febern för ett par veckor sen). Jag vaknade vid 2-tiden och hade fruktansvärt ont i magen. Jag mådde inte illa eller något utan hade bara ont i magen. Med förhoppningar om att det snart skulle gå över så låg jag timme ut och timme in och det bara blev värre. DET VAR HEMSKT!!! Mamma vaknade till sista iaf av att jag sprang på toa hela tiden och till sist låg jag och grät som ett barn här i sängen. Så när jag ringde till jobbet och sjukskrev mig i morse så var jag inte alls nyvaken utan hade varit vaken i flera timmar. Som tur var kunde jag somna om efter det och sova iaf i ett par timmar till. När jag vaknade var iaf magvärken typ bort, tack för det för jag trodde det var magsjuka!!

Det som är surt nu är att jag var tvungen att vara hemma från jobbet. Fattar inte vad som händer, förut var jag typ aldrig sjuk nu är jag jämt sjuk, hängig eller trött... Man känner sig så elak när man ringer och sjukskriver sig, för man vet att det är svårt att sätta in vikarie samma dag och att man egentligen behövs där.. :(


saknar redan Anton som åkte hem i onsdags... :( men nästa helg drar jag till Stockholm så det är ju bara en vecka dit..


Nu får jag helt enkelt se till att göra något bra av den här dagen, t.ex rensa klart på mitt rum så jag slipper det här kaoset och fortsätta sätta melodi till min nya låt. Kom ändå en bit igår men måste nog tänka om lite i texten, ska nog byta så att bryggan blir refräng osv..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback