everything feel great!:D

ja förutom mitt huvud då. Fy efter att ha haft dansträning typ 5 timmar så är det kanske inte så konstigt. :) det var iaf superkul och jag känner att jag har lärt mig en hel del idag iaf. Helt nöjd med min prestation!
Igårkväll kom Hannisen till mig, vi kollade på Hsm 3 med mi familia, nu har jag sett den 7 ggr (a) thihi
Efter det så pratade vi, om allt mellan himmel och jord. Gud vad skönt det var att bara prata av sig, även fast man inte nämner alla detaljer så känns det så skönt att prata.
Jag vet att jag är så dålig på att prata om sånt som är jobbigt, men det är egentligen det man behöver göra.
Det känns redan bättre faktiskt, Hanna är så himla lätt att prata med om allt. Hon förstår, man vet att hon inte pratar vidare till någon annan och det skönaste är väl att hon inte alls har något att göra med mina problem, hon går på en helt annan skola och har andra kompisar.

Jag kom fram till igår att det finns ett bra uttryck till våran vänskap "Hakuna Matata, inga bekymmer". För det är precis så det känns när man umgås med dig, vi skapar våran egna lilla verklighet. Jag älskar dig gullan! <3

Idag är Lovi glad och det betyder att det också är en stor anledning till att jag också mår betydligt bättre. Du är verkligen världens sötaste unge!<3
Ikväll blir det melodifestivalen med Danne, Philip, Annica, Lovi, Johanna och familjen :D
kul att Johannisen kommer också, saknar den lilla gullisen :)

En bild på Lovi, Hanna & mig i våras :) gullungar <3


SMACKPUSS <3


Kommentarer
Postat av: Patrick

Jaså det gör hon. Kul att hon kan säga det till mig så att jag kunde ha kommit till henne nu ikväll istället :S.. Jaja.. Jag orkar fan inte det här mer!

2009-03-14 @ 19:00:14
URL: http://personalize.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback