Like a tatu, I'll always have you

Måndag, ja det säger väl allt! Usch vilken dag, jag somnade inte förrens efter 4 och imorse var jag så trött att jag stängde av alarmet i sömnen, yey! Så mamma kommer in kvar i 8 och undrar om jag inte ska gå upp snart, då fick jag bråttom. Men nu ska vi iaf gå till läkaren och ta tag i mina sömnproblem!

Vi hade stöd på morgonen, Ann pratade om allmänt tråkiga saker HELA lektionen, fy jag trodde jag skulle somna. Sen hade vi Ann ända till halv 2 i pedagogiskt ledarskap och sen arbetsmiljö och säkerhet. Gissa vad? Hon stod och pratade hela tiden då också, jag var inte på humör för det och satte i hörsnäcka i ena örat och slutade helt enkelt lyssna.
Sen blev det en del kluder (:


åh, i can't stop think about it.
och ja nu har jag bestämt mig, när jag blir arton ska jag tatuera mig, det blir den översta texten "If I could dream at all, it woult be about you". Jag har inte riktigt klurat ut alla detaljer än men det kommer bli jättebra! jag skulle ju faktiskt göra saker som jag aldrig gjort förut och tatuera mig är ngt jag aldrig trott att jag skulle våga, men jag SKA göra det nu! :)

I skolan blev jag lite derpimerad, eller avundsjuk heter det! :) Kolla in tjejens hår, fy satan. det är verkligen mitt drömhår, det var äkta också. as långt och lockigt och precis blankt!


ae jag dör, ngn mer än jag som är avundsjuk?

Musikteorin idag var trots allt inte så tråkig som den brukar, det blev inte så mykt teori utan han testade vårat gehör. :)
Det gick mycket bättre än vad jag trodde, först så var det vanliga toner som vi skulle skriva upp vilka han spelade och om det var fjärdedelar/halvnoter/helnoter och om dom var punkterade, sen blev det ackord.


Här ser ni vad fint jag skrev. :) man kan mer än vad man tror! Jag kommer ihåg det första testet vi fick, haha man satt och glodde som ett fån och fattade ingenting.

Matten idag var hemsk för vi fick sitta med alla komvuxmänniskorna i 45 minuter innan vi fick sitta i grupprum :o
Men vi fick till sist vårat grupprum, det var tydligen ngn som skrev prov så det var inga lediga grupprum. Min näsa var lite snorig så jag kom på en bra lösning till det.


papper i näsan :D det jag inte hade räknat med var att Göran kom in precis efter vi tog bilden, HAHAHHAH jag började as garva och när han fick syn på mig sa han bara med förvånad min "ja där ser ni vad kul man kan ha när man räknar matte". HAHAHAHHAHHA

Kvällen har jag spenderat med mina underbara kusiner Danne & Philip och Anton också såklart. Vi åt tacos, jättegott, och så tittade vi på High School Musical 3, dom tyckte den var jättebra och jag tyckte den var precis lika underbar som sist jag såg på den. Såklart kan man inte låta bli att bli lite depp över att det här faktiskt är den sista filmen, suck...
Jag är så avundsjuk på Vanessa som fick spela mot Zac och också ha honom som pojkvän samtidigt som hon får alla underbara duetter. Somliga har tur!

Menmen, jag ska försöka hoppa i säng nu så jag kan ta igen alla timmar jag förlorat inatt. Önska mig lycka till!
Om jag inte kan sova kommer jag antagligen ladda upp bilder på bdb i min ensamhet :L haha
Hoppas Lovi kommer till skolan imorn, det är tomt utan henne. :(

SMACKPUSS <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback