Lördag

Idag blev det upp tidigt för vi hade nämligen gymnastikavslutning. :) Det ska bli väldigt skönt med ett uppehåll nu, man känner att man verkligen behöver den. Busk och jag ska fira på valborg haha :D
Vi hade iaf förträning mellan kl kvart i 11-halv 12, det gick braaaaaa. :) Sen blev det hem och lägga sig i solen i typ tre kvart, jag skulle gärna legat kvar hela dagen och fått lite ¨färg, men jag var tvungen att dra ner och träna en sväng.
Sen blev det att hoppa i duschen och göra sig iordning, det var hård-rock-tema på avslutningen så det blev svart smink. :) haha
Barnen var så duktiga så, det är lite sorligt att säga hej då faktiskt :( Vi fick varsin chokladask av Elsa och Emelie också, sötnosar!!

Hela eftermiddagen så var jag lite halvdeppig för Jokke hade ringt och sagt att han inte fick följa med hem till Johan på kvällen. Jag hade försökt ställa mig in på att han inte skulle få men jaa man kan ju inte låta bli att hoppas heller.
Iaf vid typ halv 6 så satte jag mig vid datorn och skulle blogga (vilket inte blev av som ni märkte), då kommer Anton in och säger "Emma kolla på studsmattan".

Jag vänder på huvudet och kollar ut, JOOOOOOOOOOOOKKE!!!!!!! Haha jag bara känner hur hjärtat håller på att hoppa ut och jag springer ut på strumporna till honom. Hihi dumma honom och lovi som plågade min på eftermiddagen, men oj så glad jag blev när jag såg honom!

Så drog vi till Johan för att festa med klassen, oj vad kul man kan ha med dom alltså!
jag ber jättemykt om ursäkt för slutet, förlåtförlåtförlåt!!!!!!!!! :( usch skäms gör jag.
Men vi ska göra om det och då ska vi ha kul som bara den HELA kvällen! :D
Jokke följde med hem och sov hos mig :) Det blev en lång natt, jag tror kl var typ 7 innan vi somnade! Eller jokke typ somnade och vaknade hela tiden och så pratade han massa i sömnen. haha sööööt :)<3


Jag Malin och Lovi :) tack tjejor för att ni alltid finns där :)<3
(mitt svarta smink är alltså pga gymnastikavslutningen, jag orkade inte sminka om mig. Jag har INTE blivit emo:L)


John, Johan, Jb och Martin var ju inte lite sjuka. Dom BADADE mitt i natten i iskallt vatten. haha men kul vare xD

Jag orkar inte med att lägga upp massa bilder, mer kommer på bdb troligtvis :)
SMACKPUSS <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback