Första jobbdagen.

Godmorgon allihopa!
Jag ska strax sätta mig på cykeln och cykla till jobbet. Jag är faktiskt nervös.. Det var ju två år sen nu jag jobbade med barn och jag vet att jag inte har glömt hur man gör men tänk om jag har det. Usch jag har haft mardrömmar om mitt jobb i sommras på Sonjas camping i natt, jag kom till restaurangen och det var kaos, det var bara ny personal och de hade flyttat på allt så jag visste inte heller vart något var. Jobbigt! 
Men nu ska jag skjuta bort alla negativa tankar, det kommer säkert gå jättebra. De ringde till mig för ett tag sen och ville att jag skulle skjuta mitt schema en timma bakåt så nu börjar jag en timma tidigare och slutare en timma tidigare, skönt!! :D
 
Det var jättetrevligt hos Linn, Danne och Arvid igår, det finns massa bilder men mamma har kameran med sig till jobbet så ni kan få se lite bilder ikväll! Ha en bra dag så hörs vi ikväll!
 
 
här får ni en gullig bild på sötaste Saga! 
 
Psst... jag glömde förresten berätta att igår fick jag ett samtal och gissa vem som fått sommarjobb iaf i två veckor heltid i sommar? ;) Joo..... JAAAAAG!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback