Tisdag.

Vanligtvis så är tisdagar veckans värsta dag, det är för långt ifrån helgen som varit och för långt till den kommande helgen. Det som är bra med tisdagar är att det är så jag går på teater. 
 
Men när man är ledig spelar det ingen roll vilken dag det är, varje dag känns som en lördag. Hihi 
Vi hade en supermysig dag igår i Linköping med lite shopping och så avslutade vi shoppingrundan med en tur till Annicas salong där hon klippt av mitt löshår en rejäl bit, det blev superbra. 
Kvällen spenderade jag med mina föredetta arbetskamrater Annika och Lina. Det var så himla kul att träffa dem igen, jag saknar mitt gamla jobb så himla mycket ibland! Annika bjöd på goda pajer som vanligt så vi var mätta och nöjda när vi åkte därifrån.
 
Denna dag har bestått av promenad, en tur till Falerum och nu ska jag, mamma och Amanda läsa manus inför min sökning till Stockholms dramatiska högskola. Det ska bli kul, vi får se om vi hittar några bra monologer. 
 
 
 

Måndag,

Ny vecka, nya möjligheter. Det gäller att tänka positivt. 
 
Den här dagen har börjat himla bra, vi har haft frukostdejt med Anna och lilla underbart söta Emmy. 
När man inte är hemma så ofta så måste man bara passa på att träffa alla småttingar. 
 

Hur söt är hon inte!!?? Största blåaste ögonen, hihi.
 
 
Nu ska vi till stan och lämna Anton, han ska hem och jobba en sväng men han kommer tillbaka med Chris på onsdag igen. Så vi tänkte kolla rean en sväng. Hörs senare!
 
 
 

Glass i stora lass.

Jaha och så var ännu en dag slut och jag inser att jag snart har varit hemma i en hel vecka. Det är så himla skönt att få vara hemma utan att behöver stressa runt och ändå inte hinna med att träffa alla man hade velat. 
 
Denna eftermiddag har spenderats hos min morbror Sola, Tesa och så kusinerna Matilda och Linus. Vi har bara umgåtts och fikat och bara skrattat en massa tillsammans som vi alltid gör när vi ses. Åh jag älskar min släkt! <3 
 
Säga vad man vill om fina efterrätter men alltså glass. Det behövs inte mer än såhär för att göra de flesta glada. Ställ fram lite såser, bananer, marränger, strössel, chokladpinnar och bara vanlig hederlig glass så är kvällen räddad. ;) 
 
Efter besöket hos morbror så åkte vi till moster Annica (världens bästa frisör) och blev klippt. Herregud vad skönt, jag har knappt velat ha utsläppt hår de senaste veckorna. Men nu rök ett par cm och det känns skönt. 
Nu sitter jag i soffan med familjen och Johanna som ska sova här. Vi kollar Fröken Fridmans krig på svt1, jag såg det förra året också men det är så bra så det är lätt värt att se igen. Så ni som inte sett, kolla svtplay! 
 
 

Simhallen.

Jisses så mysigt det var att vara i simhallen med barnen, mamma, Kalle, Tesa och Sola. Det blev en massa plask, skoj, bubbelpool och så lite fika såklart. Men det tar på krafterna att vara i simhallen med två små busungar med spring i benen så när vi kom hem däckade jag i sängen och sov i nästan en hel timma. Haha 
 
Man blir trött av att vara i simhallen, ser ni så söta de är de små änglarna! <3 

DET SNÖAR!

Äntligen så snöar det, det ska tydligen inte ligga länge men jag är glad för det jag får 😃 
Det blev en jättetrevlig kväll igår hos Dan med flera saknaden vänner och lite nya trevliga ansikten! 
Nu sitter jag, mamma och Kalle i bilen påväg mot Linköping med lilla Saga. Vi ska till simhallen och möta upp min moster Tesa och lilla Arvid. Gissa om jag  är taggad? 😃 

Bild från igårkväll, varför är det alltid som roligast i badrummet vid tandborstningen? Haha 


En laddad Saga, hihi 




Party!


Sådär nu är håret färdiglockat, tack mamma. Nu sitter Anton, jag och Kalle i bilen påväg till stan. 

Ha en bra kväll! 




Santa claus is coming to town.

Jag har haft en supermysig eftermiddag hos farmor med släkten Hallberg. Hihi det är så mysigt med barn på jul, julen blir sådär magisk igen. Saga och Lovis fick sina paket som legat och väntat på dem. Hur kul är det inte att köpa kläder till barn egentligen? 
 
 
Nu gör vi oss redo för lite fest hos Dan ikväll, det kommer bli hur kul som helst! Jag kanske lägger upp någon bild innan vi åker. 
 
 
 

Jul, jul, jul..

Det går i ett hela julhelgen. Igår hade vi kalkonmiddag här hemma, alltså bara ordet kalkon säger ju att det blev lyckat. Jag ÄLSKAR kalkon! 
 
Idag vaknade jag med träningsvärk i mina ben, Anton och jag hade sprintävling uppför en lång brant backe igår ute hos morfar. Haha herregud vad vi sprang, tyvärr tappade jag liksom farten även fast jag kämpade in i det sista. När Anton stod vi mållinjen och skrek "Spring då Emma" så svarade jag bara "JAG GÖR JU DET". Det syntes tydligen inte. haha 
 
Med andra ord var det lika bra att ge sig ut på en långpromenad idag och mjuka upp benen lite så nu känner jag inget. 
Nu är det bäst att hoppa i duschen, julfirandet fortsätter hos farmor med mer mat och fika. 
Ikväll blir det fest med kompisarna! :D 
 
 

TBT till Spanien

 
Regninga höstdagar och ljumma vinterdagar när vinter inte ens är vinter så längtar jag tillbaka till Spanienresan jag gjorde med ett tjejgäng i höstas. Det var en fantastisk skön vecka i den mysiga lilla staden Altea. Vi ses snart igen Altea!
 
 

Jul 2015

Jag är såhimla lyckligt lottad som har denna fina släkt att fira jul med. Julafton har alltid varit en av höjdpunkterna på året hela min uppväxt. Vi har alltid haft en underbar släkt att umgås med, vi har fått julklappar, vi har aldrig behövt se våra föräldrar dricka sig fulla och vi har sluppit massa bråk.
Här har ni några bilder: 
 
 
 
 
 




 
 
 
 
 
OBS, Vidar blev glad när han fick lite pussar av mig. hihi 
 
Äntligen så har jag en GHD locktång, mitt hår skriker HURRA! 
 
 
 
 
 
 

Vem är Emma?

Jag är en för det mesta väldigt glad och sprallig tjej som bor som inneboende på Brommaplan i Stockholm.
I höstas lyckades jag kamma hem en fast tjänst på Abrahamsbergsskolan där jag jobbar som samverkare i klass och sen fritids på eftermiddagen.
Annars så går jag på teater, kör, hos sångpedagog, pluggar och umgås med nära och kära så ofta jag bara kan.
 
Jag är född och uppvuxen i lilla Åtvidaberg där jag har hur många goa och glada släktingar och vänner som helst. ibland undrar jag faktiskt varför jag envisas med att flytta därifrån.. Men jag gillar att testa vingarna och gjorde det i 2 år på Ölands folkhögskola där jag gick på linjen musikteater i 2 år, det var det bästa och mest fantastiska jag gjort någonsin. Så nu ska jag bli skådespelare, punkt slut. 
Jag extrajobbar även som makeup-artist när jag har tid och lust. 
 
Här kan ni följa min vardag, vad jag sysslar med, hur jag mår, lite tips osv. 
Hoppas ni trivs här på min blogg!