Jan. 31, 2013

Nu är vi äntligen på väg till kosta! Ikväll blir det fin tvårättersmiddag som vi får eftersom vi är där och sjunger och så ca 60 minuters underhållning. Det ska bli jättekul!

På dansen idag fortsatte vi med vår inledningsdans till utvandrarna, den kommer bli grym! Även idag har vi repat scener som jag inte är med i så jag har pysslat med lite annat. IKVÄLL KOMMER ANTON!! Wie!


Jan. 30, 2013

Nu har jag precis lagt mig i sängen otroligt nöjd med dagen trots att jag inte riktigt kan säga att jag fått massa gjort. Men jag har gjort lite av varje kan man säga!

Kvällen avslutades iaf med bastu, dusch och prat och tiden sprang iväg som vanligt när man har trevligt sällskap. Nu är det verkligen dags att sova. I morgon är det dans och rep och nästan direkt efter skolan åker vi till vårt sångjobb och kommer inte hem förrän kanske 00.00 på kvällen. Och vet ni vad!? DÅ ÄR ANTON MED!! Ihh han kommer med bussen i morgon och ska vara kvar hela helgen. Gissa om någon är lycklig? ^^

GOD NATT!


There's a chip on my shoulder.

Dagarna går verkligen i ett, man har alltid något att göra eller något som man känner att man måste fixa eller träna på. Idag repar vi scener som inte jag är med i så jag har självarbete idag. Jag har passat på att gå på promenad, måla naglar och fixa med lite saker. Nu tänker jag gå bort och kolla hur det går för dem andra och träna lite på en musikallåt som vår ensembellärare skrivit till vår föreställning. Den är sjukt bra men otroligt komplicerad men det kommer bli grymt och jag är taggad till tusen!! :D 
 
I kväll blir det rep inför morgondagens sångjobb i Kosta och efter det ska vi ha en SPA-myskväll i bastun!
 
en bit av låten jag skrev om, Ulrika är jag.. :)
 
en bild från min morgonpromenad. 
 

Du måste finnas.

God morgon allihopa!
Min morgon har börjat bra med frukost på sängen av Adrian och nu har vi tränat på du måste finnas i en och en halv timme. Åh den kommer bli jättefin!
Nu har vi rast en stund sen ska vi fortsätta att sjunga fram till lunch. :)

Hörs sen!


Jan. 28, 2013

Idag har det varit en riktigt bra start på veckan. Tyvärr har inte blogg.se appen fungerat för mig idag men ni får en snabb update nu!

Dagen började med produktionsmöte, fortsate med arbete på utvandrarnas bröllopscen (tror det kommer bli super), efter det tog vi lunch och efter lunch hade vi gruppmöten så kostymgruppen fortsatte vårt arbete att hitta de perfekta outfitsen till alla karaktärer! :)
När vi slutat gick vi på en riktigt härlig långpromenad, att gå är nog bland det bästa som finns.

Ikväll har vi repat inför torsdagens sångjobb och tittat på cockpit (se den om ni inte sett den). Pratade precis med Anton en sväng också, han kanske kanske kommer hit till helgen!! ah det vore så sjukt roligt!!!! :D

Nä dags att sova nu, nattinatti allihopa!
På bilden ser ni några i klassen med våra fina repkläder, hehe.


Jan. 27, 2013

Nu är det släckt och god natt efter en minst sagt bra, mysig och trevlig helg!
Kvällens rep gick riktigt bra och jag avslutade kvällen med att skypa med min vän John som bor i Norge.

Hoppas er helg varit bra, god natt!


Jan. 27, 2013

Klockan är inte ens tre och jag har redan fått så mycket gjort. I väntan på att torktumlaren skulle bli klar så gick jag på promenad med några muppar. Efter att ha tagit hand om tvätten så blev det att ta tag i städningen så nu är all tvätt där den ska vara och rummet är nystädat och jag ligger just nu i en nybäddad säng och tittar på Tarzan.

Lite senare ska jag klippa Melia, jag har aldrig klippt någon förut så vi får väl se hur det går ;)


Jan. 27, 2013

Igår hände något som inte hänt på länge, jag la mig tidigt en lördagkväll! Tyvärr hade jag lite svårt att somna pga att någon förde väldigt mycket oväsen på våningen ovanför men men sånt får man räkna med en lördagkväll!

Så idag vaknade jag redan halv nio pigg och glad. Idag står tvätt, sångträning och SPA-bastu på schemat. NICE, jag tänker nog städa lite på rummet också så det är riktigt fint när Tove kommer tillbaka! :)


Don't worry, be happy.

Att åka iväg till Kalmar idag var nog det bästa beslut jag tagit på länge. Promenaden ute i den friska luften var helt underbar och väl inne i Kalmar sprang vi på stan en snabbis innan vi satte oss på en grekisk resturang och åt buffé i typ 2 timmar innan vi tog bussen tillbaka till skolan igen. Maten var supergod, kan verkligen tänka mig att äta där igen och sällskapet var inte sämre! 
 
Väl hemma så hade vi sångträning igen och nu tänker jag kolla avsnitt tre av the walking dead. Jag började kolla serien nu i veckan och jag tror den kan bli riktigt spännande! :)
 
i väntan på bussen..
 
och på sångrepet. ;)
 

Don't worry, be happy.

Att åka iväg till Kalmar idag var nog det bästa beslut jag tagit på länge. Promenaden ute i den friska luften var helt underbar och väl inne i Kalmar sprang vi på stan en snabbis innan vi satte oss på en grekisk resturang och åt buffé i typ 2 timmar innan vi tog bussen tillbaka till skolan igen. Maten var supergod, kan verkligen tänka mig att äta där igen och sällskapet var inte sämre! 
 
Väl hemma så hade vi sångträning igen och nu tänker jag kolla avsnitt tre av the walking dead. Jag började kolla serien nu i veckan och jag tror den kan bli riktigt spännande! :)
 
i väntan på bussen..
 
och på sångrepet. ;)
 

Your love is wicked.

Idag drar jag och några i klassen på äventyr till Kalmar. Efter turen till Färjestaden igår upptäckte vi att lite miljöombyte nog är nödvändigt. Så om en halvtimme tar vi en långpromenad till Färjestaden och tar bussen därifrån. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra i Kalmar, kanske käka något eller springa på stan lite. :)
 
Ikväll blir det sångträning igen (jobbet vi tränar inför är torsdag nästa vecka) sen tänkte jag faktiskt ta en kväll helt ensam på rummet och bara pusta ut lite. Min roomie är inte här i helgen så har är helt ensam på rummet vilket är väldigt skönt. Inte för att jag inte tycker om Tove utan för att vara ensam är inte något som händer speciellt ofta när man delar rum. 
 
Hoppas ni får en bra dag!
 
 

Im down on my daydream.

Jag hade en jättebra dag igår. Vi repade hela dagen och det gick jättebra. Min roll Ulrika är verkligen en utmaning för mig, hon är högljud, tar plats och är aldrig rädd för att säga vad hon tycker. Det är ovant för mig att vara så på scen för när det kommer till teater så har jag faktiskt näst intill lite scenskräck. Men det ska jag jobba bort nu! 
 
Iaf efter vi slutat så drog jag och några tjejer till Färjestaden och handlade. Det var första gången jag lämnade skolan på nästan 3 veckor så det var sjönt med lite miljöombyte. Hehe  efter middagen hade vi sång rep och sen bakade jag, Melia, Ellen och Matilda en Banoffie i lillstugan. Så vi satt där och pratade hela kvällen, supermysigt verkligen! 
 
 
 
hehe det syns inte riktigt men det är en stor gruppkram här på sista bilden. Dennis överraskade oss med gelehjärtan då vi haft en tuff vecka. Det tar på krafterna att jobba så hårt hela dagarna och sen ha en massa andra saker som man måste träna på tills nästa dag. Tur att man tycker det är så kul, annars hade man aldrig orkar ^^
 

Varför har du hennes klocka?

Woop woop, dagen är i full gång och vi har redan påbörjat dagens rep. Idag går vi bara till halv tre men jag tror det är bra så vi hinner vila upp oss lite i helgen!
Repen går iaf bra, jag har redan gråtit en skvätt och då var det första gången de körde scenen. Tänk sen när det är färdigt, då ska ni få gråta! ;)


Im not gonna write you a love song.

Ackanamej, den här dagen tar aldrig slut. Hehe nedå skämt åsido men dagen har varit väldigt lång med rolig såklart. Vi har repat från morgon till 16.30 och sen hade vi en timmas sånträning till 18 efter det. Så vi har varit effektiva idag och nu har vi nästan plöjt igenom hela pjäsen så i morgon kommer vi troligtvis göra vårt första genomdrag genom hela pjäsen! 
 
Vi ha haft ett jazzband på besök här ikväll så det var konsert i cafét kl 18, jag kommer den första halvtimman sen blev jag för rastlös. Även fast de var grymma så tycker jag jazzlåtarna var lite för långa och lite för sega för min smak. Sen dess har jag legat i min säng och kollat nya avsnitt av serierna jag följer. Jag funderar på att kolla det sista avsnittet nu men jag borde kolla igenom hela manuset tills i morgon igen.. Hm troligtvis hinner jag med båda. ;) 
 
Hoppas ni alla har haft en bra dag!
 
Emma håller takten och dirigerar till bandet.. ;) haha
 

Godmorgon!

Dagen har börjat riktigt bra. För det första kom PM och Dennis och väckte mig med dans, musik och frukost på sängen iförda hotpants. Haha de är bara för underbara!

Lektionen började med sång och paket till fina Nico som fyller år idag. Nu har vi börjat repa akt två, det går superbra! ;)


Jan. 22, 2013

Det har varit en bra men lång dag idag. Efter tre timmars ensemble där vi bland annat började med två låtar till utvandrarna, Sverige -Kent & du måste finnas det kommer bli sjukt fint, så hade vi 2 timmars dans improvisation där vi försökte sätta våra kloka huvuden ihop och sätta ihop ett shownummer även det till utvandrarna.
Och efter flera veckors väntan så fick jag äntligen ha sånglektion igen och det kändes helt underbart!

Kvällen har annars bestått av mys på Jakobs rum, Matilda kom äntligen hem igen efter en vecka hemma och sjukskriven! Ih har saknat henne!
Nu säger jag god natt, i morgon är det rep som gäller 8.30-16.30 ah sjukt pepp! :D


God morgon!

Jäsp, idag fick jag frukost på sängen av Dennis och PM så jag har bara legat i sängen tills nu och dragit mig, SKÖNT!
Nu är det väl bäst att gå bort till liedberg, börjar om 3 minuter!
Återigen, det är så sjukt skönt att bo på sin skola! ;)



Do something kreative!

Här har ni en bild på mina senaste naglar, bara man har tiden och lusten så är det otroligt kul och avslappnande att pyssla med naglarna!


You only need you.

och så var det äntligen måndag igen, som jag har längtat!
Dagen har varit jätterolig, även fast jag fick tvinga mig upp ur sängen i morse. Idag fick vi göra en stor bröllopsimprovisation, vi fick alla olika uppgifter att fixa inför bröllopet, PM och jag fick fixa presenter och efter en timmas förberedelser så hade scenen i Liedberg förvandlats till en jättefin bröllopsfestlokal. Improvisationen handlade mycket om att se hur vi ska göra vår bröllopsscen i utvandrarna och det kommer bli super. Stora skillnaden är väl att dagens improvisation ble 45 minuter lång och det kunde pågått mycket längre, medans föreställningens scen kommer vara ca 2 min. Hehe 
 
Iaf efter ett styrketräningspass och en dusch så hamnade jag i södra framför Guldbaggengalan med en Ben & Jerrys i handen och omringad av mina fina fantastiska Ölandsvänner. Nu måste jag sussa, i morgon är det ensemblesång, balett och så äntligen individuell sång
 
Nattinatti!
 
här ser ni lite av hur det såg ut på scenen och så några iförda tjusiga scenkläder och peruker.. hehe
 
jag har även hittat en ny favoritsmak, mums! 
 

Hej på er!

Uppdateringen har varit låg de senaste dagarna då vi har varit upptagna med rep och i fredags kom Hanna hit och stannade över helgen. Vi har haft det sjukt roligt med både myskvällar och så igår tog vi bussen in till Kalmar och dansade loss tills vi var tvungna att ta bussen hem igår. Det var en sjukligt rolig kväll!

Nu längtar jag till i morgon så vi får fortsätta med repen!! Ih det är så himla roligt! Bakis som vi alla är så tittar bi på film efter film i liedberg, myspys! ^^


Jan. 16, 2013

Sådär ja, kostymgruppen sparkade igång dagen med kostymmöten med alla skådespelare där vi presenterar vårt kostymförslag och jämför med deras karaktärsbeskrivningar. Det har gått jättebra och just nu delar vi ut lite repkläder till repet idag. Wie vi får repa ända till 16.30 idag, jag är peppad! ^^


Fight the break of dawn.

Pust.. Äntligen har jag landat framför en film i liedberg med kudde, filt, one piece, tofflor och fina vänner.
Eftersom jag knappt sovit i natt heller så har jag haft på gränsen till ont i huvudet hela dagen. Men jag har tagit igenom mig den och jag har arrat med Nico och Emma, jag har haft balettlektion och nu på kvällen blev det ett riktigt styrketräningspass med några i klassen så nu är jag helt slut i både kropp och huvud. Kul att jag känner redan nu vilken träningsvärk jag kommer ha i morgon -_-

Vi hörs i morgon och då ska jag ha sovit hela natten och vara betydligt piggare!! Dessutom börjar vi att repa scener till utvandrarna i morgon, spännande!

Nattinatti!


Make me think that I need this to.

Uppdateringen har inte varit den bästa idag med tanke på att jag sovit 4 timmar i natt och inte fick ledigt förrän typ kl 19. Sen skrev jag faktiskt ett blogginlägg på min mobil som försvann och då blev jag för arg för att orka skriva om det.. hehe retas inte med mig idag!
 
Idag har vi iaf dansat hela dagen, det har varit skönt att kunna komma igång med träning igen efter lov och sjukdom. Efter skolan så började Nico, Emma och jag att arra låten Love song som vi hade till läxa att börja med tills i morgon. Det tog låååååång tid, tror vi satt iaf i 2-3 timmar.. Så efter det blev det att dera ut noter till eventuella auditionlåtar och basta och duscha med kostymgruppen. Med tanke på att jag knappt sovit så har det här ändå varit en bra dag, jag hoppas bara jag kan sova ikväll. 
 
Nattinatti mina vänner!
 
vi är i full gång med att arra låt
 
och här är det mys på hög nivå i bastun! 
 
 

I wish I could talk to the stars.

När varken solen, månen eller stjärnorna syns så känner jag mig lite ensam. Himlen är täckt av grå moln som jag bara har lust att sudda bort. Jag hade velat ha stjärnorna nu, något vackert att se på, några fasta punkter att räkna. Men även fast det är moln i vägen så vet jag att de finns där även fast jag inte vet när jag får se dem igen.

Jag kan inte sova och jag känner mig ensam.


Söndag.

Bortsett från att jag har storstädat hela vårt rum idag, tagit bort julsakerna och sjungit en stund så har jag inte gjort något vettigt alls. Jag har chillat i södra med klassen och bara gjort ingenting.

Nu har vi kalas i 21:an för Emma fyller 20 år idag. Hipp hipp hurra, god kladdkaka och avatar står på menyn! ^^
Jag kommer troligtvis inte skriva något mer vettigt ikväll, så jag säger god natt och hoppas att ni alla haft en bra helg!


This is what I see.

Okej att jag inte varit med på bastukvällarna innan har varit en stor tabbe av mig.. Det var sjukt mysigt även fast jag inte gillar att basta mycket (det är alldeles för varmt), men det är mysig stämning och jag råkar tycka att det är sjukt kul att duscha tillsammans. Vattenkrig är bland det roligaste jag vet så jag kommer nog basta mycket i vår. 
 
Nu blir det filmmys med några i klassen och därmed säger jag god natt till er!
 
Melia och jag efter bastun, nöjda och glada!
 

JAG SKA SLÅ REKORD!

För några dagar sen skrev jag ett inlägg om att jag börjat gå så mycket osminkad sen jag började här på Öland. Menningen var att vi skulle gå ut och fira några i klassen idag men eftersom den ena tjejen är sjuk och halva klassen varit dålig (inklusive jag) så sköt vi upp det till nästa helg. Det betyder att det inte finns någon anledning för mig att sminka mig idag. Det betyder att det inte kommer att bli förrän nästa helg som jag kommer sminka mig igen, då är det alltså 2 veckor sen jag använde smink och det är rekord för mig! 
 
Både min hy och mina ögonfransar kommer må så bra av det här uppehållet som de egentligen bara får på sommaren. Plus att när jag väl får sminka mig nästa helg igen så kommer det bli så kul. Men GO EMMA! 

här har vi en osminkad trollunge för några veckor sen, så räkna inte med välrdens sexigaste bilder den kommande veckan ^^
 

Sexy and I know it - Oscar Cathcart Bohlin

Här är en cover av LMFAO:s hit sexy and I know it som Oscar framförde vår första vecka på öppen scen på skolan. Jag kan säga att jag är stolt över att ha en så begåvad och duktig vän som Oscar. Förra terminen var en ren lyx då jag fick ha honom på mitt rum klinkandes på min gitarr och sen hans underbara stämma. 
 
För man kan inte säga annat än att han är GRYM! 
  
hehe ni kan ju försöka ignorera mig som man hör i bakgrunden ^^
 

SPAlördag.

Yes ni läste rätt, idag har jag omedvetet planerat in lite SPAaktiviter och det är nice. Dagen började med att jag låg och drog mig ända till klockan 12.. Men jag var helt slut efter gårdagens filmmaraton, haha fast jag klarade faktiskt inte av att se sista filmen så jag gick och la mig lite innan de andra. 
Efter frukost så gick jag till södra där jag och Paulina epilerade våra ben, usch det är fruktansvärt plågsamt men så värt det då man inte får håriga ben på flera veckor. Nu tänker jag duscha, smörja in mig med DOVE summerglow (jag orkar inte vara såhär blek längre), måla naglar, plocka ögonbryn och bara chilla. I kväll så ska vi basta! 
 
jag bad Dennis köpa en laktosfri lättfil till min rumskompis Tove, haha han hörde lite fel! HAHA 
 

Maraton!

Vårt filmmaraton är i full gång och vi är inne på film nummer tre. Vi startade med vägen till eldorado och sen drog vi igång filmerna underworld. Det finns fyra filmer och vi har snart sett två, vi får se om jag orkar se alla. Börjar bli rastlös ^^
Hoppas ni alla har en trevlig fredagkväll!
Talk to you tomorrow!


Secret Santa.

Eftersom jag knappt bloggade alls sista veckorna innan vi fick jullov så har jag glömt berätta att vi hade "Secret Santa" i klassen. Reglerna var enkla, man drog en lapp och fick någons namn. Den här personen skulle man vara lite extra snäll emot på ett inte alltför uppenbart sätt under den här perioden och självklart så skulle man köra ett paket. Nu kommer vi till det lite svårare, paketet skulle börja på samma bokstav som personen man skulle köpa paket till och så skulle man skriva ett rim. Jag fick Sebastian så jag fick det inte så svårt, han älskar att sova och spela gitarr så det blev en sovmask och ett par nya strängar till gitarren. 
 
När dagen var inne att avslöja sin Secret Santa så fick alla gissa på vem som var ens Secret Santa och jag gissade rätt. Jakob var min Secret santa och hade skrivit bästa rimmet, köpt hårprodukter (märket hette något på E) och sen dragit ut en bild på oss 2. BÄSTA! Jag skulle alltid vilja ha en secret santa ^^
 
 
"Din vackra sång gar fått mig igång.
Nu ska vi rimma så du i ord får simma.
Precis som när du glittrar i solen och hoppar i poolen.
Då kan du bli torr i botten, då blir paketet toppen.
Du kanske tar glassen Sandwich. Let's go multilanguage.
You have a beautiful eyelash and you love the program Smash.
Tilbaka till det svenska språket så vi slipper båker med en språkpolis.
I paketet är det inte en teservis.
Detta kommer få dig att glimma som Peter Pans Tingeling.
För mig är du ju den vackraste Bling <3"
 

Visst är det fint!!? ^^ För er som inte vet så heter jag inte Emma här på Öland utan alla säger Bling eller Blingbling pga av alla dubbelnamn i klassen så blev det enklast att ge alla smeknamn! 

Maybe you love yourself like I love you.

Eftersom jag, Nico, Jakob och Paulina är en sån superawesomegrupp så blev vi klara med alla kostymskisser idag. Nästa steg blir möte med alla karaktärerna där man diskuterar fram en skiss som passar både skådespelarna och oss. 
Efter lunchen har vi sångrepat inför sångjobbet vi har den 31 januari, det går ganska fort framåt då vi har ganska många låtar som vi sjungit innan. Men programmet blir nästan en timma långt så det är lite att öva på iaf ^^
 
Ikväll blir det filmmaraton, vi ska se hela 5 stycken filmer. Vi börjar vid halv sex och jag har inte en aning om när vi kommer att bli klara om jag ens klarar av att sitta och kolla så länge ^^ Adrian har iaf bokat 21:an (vår biosalong) så vi kommer sitta bekvämt! Nu tänker jag ta en powernap innan det är middag (HAMBURGARE NAMNAM). 
 
dagens gofika, mums. frukt, vaniljkesella och något smuligt gott ^^
 

God morgon världen!

Lever ni? Min hals mår bättre än den gjort på 3 veckor så det känns bra trots att jag sovit dåligt. Vi började vår lektion med ett 20-minuters yogapass och så läste vi igenom första akten i vårt manus. Strax ska vi sätta oss i våra arbetsgrupper och fortsätta. Min grupp siktar på att bli klar med att kostymskisser idag!

Förresten, har ni också haft snöstorm sen igår? Vi har återigen ett vitt landskap här på Öland, mys!


You know I love the sound of your voice.

Innan jag lägger mig i sängen nyduschad och med nymålade naglar så tänkte jag kika in här och säga god natt.
I dag fick jag äntligen svar från KULT angående radiomusikalen och tyvärr fick jag inte någon av rollerna.
Jag kan inte ljuga och säga att jag inte är besviken för vem skulle inte vara besviken efter att ha fått en sån här chans? Men jag är ändå helt okej med att jag inte fick en roll, det hade jag inte räknat med. Klart att man har hoppats men jag är inte den som tar ut något på förskott. 
 
Precis som det stod i mailet så var vi 24 st utvalda på ett par hundra så frågan nu var att hitta en bra helhet med röster som passade tillsammans. Nu har jag en fot inne och jag vet att om jag bara försöker kommer jag att lyckas, bara jag tror på mig själv. 
 
Så med det säger jag god natt! 

en bild från en photoshoot med Lina Nässén!
 

Jan. 10, 2013

Idag har varit en bra dag, jag mår en aning bättre, jag har tvättat och så har vi jobbat med produktionen hela dagen. Jag har nu bytt till kostym och maskgruppen för att det kändes bättre, det känns som att jag kan vara till större hjälp där!

Efter skolan så har jag Nico och Jakob kollat Jakobs slutproduktion (han var grym) och efter att bara chillat och myst på Jakobs rum ett par timmar så har vi nu hamnat i liedberg där vi kollar Anastasia!

Några kostymskisser som vi gjort idag, Nico står för det konstnärliga! ^^ visst är hon duktig!?


2 av alla bra saker med internat.

En sak som är otroligt skönt med internat är när man är sjuk. Man kan gå lite fram och tillbaka till lektionerna som man känner att man orkar. Om man känner att man inte orkar så har man bara en 2 minuters lång promenad till sitt rum. Sen kan man alltid lägga sig på rasterna och lunchen och vila emellan. En annan sak som är så sjukt bra är att man kan se ut precis hur som helst här för det är ingen som bryr sig. Jag har aldrig haft så lite smink på mig som när jag kom hit och det är så himla skönt. Jag har en regel då jag bara får ha smink på fredagar och lördagar om det inte är något speciellt vi ska göra. Det här har gett mitt självförtroende en skjuts. Hemma kunde jag inte ens gå osminkad till affärn och handla. Det gjorde jag flera gånger på lovet när jag var hemma och även fast ni kanske tycker det är så stort så är det ett stort steg för mig med mina komplex! :)
 
som sagt här kan man se ut lite hur som helst ^^ haha 
 

Vad har man annars grannar till?

Alla borde få ha en granne som Adrian. Han och hans roliga påhitt är i klass med mina och idag när jag och Tove kom till rummet så hade han varit igång igen. Eftersom han bor i rummet över så hade han sänkt ner en korg i ett rep med en burk pastasås i och ett fint litet brev. Men vi är inte sämre, korgen har gått ett par rundor nu och jag kan tänka mig att den kommer gå ett x antal rundor igen nu under våren. ^^
 
typiskt att jag inte gillar såna här såser.. Tove får helt enkelt ta den ;) 
 
 

'Cause that's all I've ever known.

Ahh det var segt att ta sig upp i morse trots att jag låg kvar alldeles för länge.. Tur att man har en snäll rumskompis som kommer med frukost på sängen när jag inte orkar ta mig ner till frukosten ^^ 
 
Första lektionen bestod som sagt av ett möte med en psykolog, han hade föreläsning för klassen och det var jättebra. Han pratade mycket om lycka och balans i livet. Ett givande pass. Lektion nummer två började med att jag och tre andra i klassen blev intervjuade om pressen man har som artist av en journalist från tidningen Barometern i Kalmar. Jag var väl egentligen inte i form för en intervju då jag har lite feber och fortfarande är yrslig men vi hade pratat lite lektionen innan så jag hade inget val ^^ men det var kul! 
Vi har också mublerat om i hela Liedberg, fixat arbetsrum, byggt scen osv.. Ih det känns så kul att vi verkligen satt igång på riktigt. 
framsidan av vårt manus, för er som inte sett vår föreställning genomskinliga hjärta så är det en bild på klassen därifrån ^^
 

Eftermiddagen blev inte sämre än förmiddagen utan vi satte igång direkt med improvisation som blev riktigt riktigt obehaglig.. Tänk er lite jude och nasistkänsla på det hela, folk blev skjutna, illa behandlade osv. Men det var en riktigt bra insats från hela klassen! 
Vi har blivit indelade i olika arbetsgrupper i klassen där vi har ansvar för olika områden, jag sitter med i musikgruppen och jag får även vara med i kostym och mask då de behövde lite extra hjälp. Så efter fikat satt jag med musikgruppen i 1,5 timmar och spånade lite över alla sånger, dansmusik och mellanmusik.. Det kommer bli mycket jobb men det kommer blli grymt! ;) 
 
 

God natt!

Efter väldens tråkigaste, ensammaste och lugnaste kväll så kryper jag ner under täcket igen efter en dusch. Nu blir det sova av för i morgon måste mitt huvud vara bättre. På morgonen får vi besök av en psykolog och sen blir det att jobba med utvandrarna hela dagen, nice! Nattinattipuss mina vänner!

Åh jag älskar att bli väckt på morgonen... NOOT!


But a girl sweet as you has a future.

Ja jag kan faktiskt säga att jag mår inte bättre nu än vad jag gjorde senaste inlägget. Snarare sämre, stundvis så är jag yr i hela huvudet och baletten var inte ens att tänka på.. Så det blev att lägga sig och sova efter maten och nu i efteriddag har vi haft sångrep inför ett sångjobb vi har i slutet av januari. Att ha sångrep med vår klass kan vara en utmaning för någon med huvudvärk och för tillfället är ljudkänslig. Men jag överlevde.. ;) Som jag sa i går i telefonen "det är tur att vi tycker om varandra". Hihi
 
Nu tänker jag kolla senaste avsnittet av once upon a time, spännande. Sen vet jag inte alls vad mer jag ska göra idag, jag borde inte göra någonting alls egentligen.. Jag kanske helt enkelt stannar på rummet och pluggar på manuset så jag kan göra min karaktärsbeskrivning. Vi får se helt enkelt!
 
här har ni charmtrollet själv.. ;)
 

Prosit.

Isch idag är min förkylning inte alls bättre, det svider i halsen att sjunga och självklart har vi 3 timmars emseblesång idag och jag kan inte låta bli att vara med fastän jag egentligen skulle behöva sova..
Vi har iaf lärt oss en serbisk låt och nu har vi blivit indelade i grupper då vi ska göra arr till varsin låt på gehör. Kul!! :)

Vi får se om jag kan vara med på baletten sen, vill men vet inte om jag orkar med! :/


Du måste finnas.

Ihh dagen har varít jätterolig!! Vi har nu sparkat av för att ge oss in i en 11 veckors lång resa då vi ska spela upp pjäsen "Utvandrarna". Jag vet väldigt negativt inställd i början då jag refererade till de sjukt tråkiga filmerna vi blev tvingade att se i skolan, men nu har jag vänt helt. Manuset är moderniserat, det är sjukt bra scener, det kommer bli en massa sång och dans och dessutom fick jag precis den rollen som jag ville ha. Jag ska spela "Ulrika", ni som har sett invandrarna och utvandrarna känner säkert igen karaktären. Hon har varit prostituerad i landet hon flyr från och i det nya landet får hon en nystart och hon är en av få det går bra för. Jag är sjukt taggad nu!
 
Efter middagen nu gick jag på promenad samtidigt som jag hade Oscar på tråden och nu tänker jag faktiskt kolla gårdagens avsnitt av så ska det låta som jag missade. Vid 20.00 ikväll smäller det, då blir det Legally Blonde the musical med klassen, haha det kan inte bli annat än hysteriskt! 
 
haha jag tror att den här rollen kommer bli sjukt rolig att spela. Hon är ganska stor i munnen och dramatisk!
 

Äntligen hemma!

Godmorgon mina vänner!
Idag vaknade jag trött som aldrig förr och en värkande hals.. Men inte tjuter jag för det för jag är hemma igen. Det känns jättebra och jag är sjukt taggad. Gissa om det var kul att träffa alla igen!

Jag passade på att skriva ut lite fler kort till min fotovägg när jag var hemma! :)


Läsarträff!

I går när jag var och handlade så träffade jag en av mina mest trogna läsare Kerstin. Så det blev att ta en klassisk idolbild och så fick hon en kram! ;)


Jan. 06, 2013

Jag hade en supermysig kväll igår med mina fina tjejer. Vi kollade film och så blev det massa prat tills klockan blev väldigt mycket. Då blev det stora kramar eftersom jag åker hem till Öland idag, men Johanna hängde med mig hem och sov över.

Idag har jag packat väskan och nu är vi på väg till morfar för att äta lite mat. Åh jag längtar tills i kväll när jag får träffa mina klasskompisar igen!


En sockerbagare här bor i staden.

Mamma och jag fick sällskap nu i eftermiddag av Amanda. Så vi har bakat bröd och bara chillat lite. 
Nu har strax degen jäst klart så det är dags att baka ut limporna, sen blir det exklusiv shopping på Willys! 
 
jag och Mandis!
 

You gotta run the race to win the prize.

Att vakna till stålande solsken och ett glittrande vinterlandskap kan nog vara bland det bästa som finns. Snö är så himla vackert, allt är ljust, sagolikt och det bara glittrar och glimmar om både träd och gator. 
 
Jag började min morgon med en promenad med Elin, Kerstin och mamma. Elin åker till Australien i ett år om en vecka så det blev en stor kram när de åkte igen. Jag säger bara SKYPE IS THE SHIT! 
Idag ska mamma och jag baka bröd som jag ska ha med mig hem och handla lite saker som jag behöver, schampo, tvättmedel och såna saker.. I kväll ska jag till Honeyponey för en sista tjejkväll innan jag åker hem till Öland i morgon. 
 
synd att det är så kallt på vintern, annars hade jag velat ha det året om.. nu börjar jag faktiskt längta efter sommarvärme och en fin gyllenbrun hy igen. Min hud börjar säga ifrån från den här torra luften, hatar exem!
 

Eller vill du stanna kvar?

Jag ska be att få tala om att kakan är fruktansvärt god och jag har en riktigt mysig kväll här hemma med mamma, pappa, farmor, morfar, Philip, Annica och Lasse. Vi kollar mina föreställningar IGEN. Haha jag vet inte hur många gånger jag sett dem nu!

Hörs i morgon mina vänner! :)


Banoffie

Och så var den här veckan nästan slut, tänk att det kändes som att lovet aldrig skulle ta slut för bara ett par dagar sedan. Eftersom jag åker hem på söndag så har jag varje liten sekund planerad tills jag åker. Idag har jag tagit en promenad till centrum med Amanda och handlat lite, sen blev jag upphämtad av min kusin Lina och vi åkte hem hit för att umgås lite. Nu ska jag gå in till grannarna och spela lite wii, jag har en sexåring som står här brevid och trampar och frågar om jag är klar snart varannan sekund. ;)
 
Ikväll kommer det lite släktingar hit på middag och fika, mys!
 
ikväll bjuder vi på banoffie här hemma, jag har snart kokat kondenserad sötad mjölk i 2,5 timmar. Om det blir gott så lägger jag upp receptet här sen! ;)
 

It's hard to dance with the devil on your back.

Efter en minst sagt effektiv dag så har jag landat hemma för att hämta andan innan Petra och Anna kommer hit. Wie det ska bli sjukt kul, vi tre har inte setts på hur många månader som helst, ett tag sågs vi ju flera kvällar i veckan då vi sjöng tillsammans i vår trio "Acabellas". ;)
 
Som sagt idag har jag skrubbat rent hela huset, både dammat, damsugat och torkat golv och som jag väntat blev mamma och pappa jätteglada över att slippa städa. Nu i efteriddag har jag och Hanna varit hos Marcus och testat deras nya hemmastudio. Det var superkul och vi får se om jag lägger upp resultatet här när jag får det.