Vuxenpoäng!

Ja ni, vi slutade inte alls vid 19 igår utan vi drog över mer än en timma med alla kostymmöten.. Trötta som vi var så höll vi allihopa på att balla ur helt i slutet, Paulina blev så glad att hon började gråta när Dennis kom med godis. Haha

Kvällen blev inte mer intressant än att jag duschade, dammsög mitt rum och kollade ett avsnitt once upon a time innan jag somnade. Idag är jag uppe med tuppen och tvättar och så har vi sjungit för Matilda som fyller 21 idag!


Just hold your head up high.

Repen har gått jättebra nu på förmiddagen, vi började dagen med en scen där jag ska vara fruktansvärt arg och då menar jag slagsmål arg. Så man kom iaf igång på morgonen!

Nu har vi lite lunchbreak, sen blir det rep igen. ;) jag sitter i mitt fönstret och njuter av utsikten och hur bra jag trivs här ^^ hihi


Im on my way.

Woho, gissa vem som sovit heeeeeela natten lång? Jo jag förstås! ^^ Med lite hjälp tog jag mig från södra igår till mitt rum i Norra flygeln.. hehe jag har själv inget minne av det då jag somnade i deras soffa men jag fick en riktigt rolig historia om hur det hela gick till berättad för mig i morse. 
 
Igår slutade vi sent igen, klockan 19 isch. Vi har massa att göra i kostymgruppen så nu har vi möten med alla 17 i klassen och går igenom allt som är klart och allt som behöver fixas. Men vi hann med ungefär hälften igår så vi borde hinna klart idag. Nu är jag taggad inför rep hela dagen, hoppas ni alla mår bra!
 
finaste Matilda blev fint utsmyckad vid frukosten! ;)
 
 

Hold on to this last minute we have together.

Hjälp vilken dag det var igår, vi började med hårdträning direkt kan man säga. För det första så sov jag bara 3 timmar i söndags natt och sen fick jag veta på måndag morgon att vi skulle sluta klockan 20.00 då vi hade ett 2 timmars danspass. Ja ni jag tog mig igenom dagen iaf men tyvärr så har jag inte sovit bra i natt heller så jag mår illa av sömnbristen. Hoppas att jag lyckas piggna till snart, idag antar jag att vi slutar sent också. 
 
Jag visade precis Barbro och Monica (de jobbar i receptionen här) mitt rum för jag berättade att det var så fint, de blev helt saliga och sa att de också ville flytta in här. Jag förstår dem, jag vill aldrig flytta härifrån^^
Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka vila tills vi börjar, ha en bra dag allihopa!
 
Tobbe målade så fint på min hand igår ^^
 
 

I love my room!

Hej på er allihopa!
Gissa om det var kul att träffa alla igår igen? Ahh det blev mys på mitt rum hela kvällen med massa kompisar, Melia hjälpte mig att sätta upp alla tavlor och efter att ha plockat och fixat i ett par timmar så blev jag nöjd med mitt rum. Åh jag vill aldrig flytta därifrån!

Idag drar vi igång med repen igen och det känns jättebra, hela förmiddagen har vi sångrepat till bakgrunderna som spelats in under lovet. Det kommer bli GRYMT!


Feb. 24, 2013

Resan går bra, vi kollar film och är övertaggade på att få komma hem. Jag ska fixa i ordning mitt rum klart ikväll, ni får se bilder när allt är fixat och klart! ;)


Feb. 24, 2013

Igår fick jag känna på en riktigt typisk Emma-tempo-dag igen och det märks att jag inte är lika van vid det längre.
Men jag hade en riktigt bra dag med släktkalas och Mellomys med mina fina vänner på kvällen.

Nu är jag på väg till Linköping, tåget går om en halvtimma och jag får sällskap av PM på tåget, wie det ska bli så kul att komma hem igen!


Feb. 23, 2013

Är det inte typiskt? Skotrarna ville bara inte starta.. Som tur var så har min morbror en fyrhjuling som vi körde med istället. Nu ska vi på kalas med släkten, myspys!


Godmorgon!

Jag är uppe med tuppen som vanligt.. Jag vet inte vad det är med mig men jag har inte kunnat slappna av på hela lovet så sömnen har fått lida. Fastän jag lägger mig sent om kvällarna så vaknar jag innan 8 varje dag.. Aja!
Idag står det skoteråkning, släktkalas och fest med kompisgänget på schemat. Jag ska passa på att njuta av dagen för i morgon åker jag hem igen! :)


Beautiful creatures!

Efter en promenad och en hel dag på stan då den redan fattiga-student-plånboken fått lida så har jag nu hamnat i biofåtöljen och väntar på att beautiful creatures ska börja. Hoppas den är bra!


Im back!

Sådär ja, nu är jag tillbaka efter ett låååångt uppehåll. Blogglusten har liksom försvunnit helt i all stress med slutproduktionen. Men det går riktigt bra och förra veckan så flyttade jag till ett eget rum. Tove och jag är absolut inte osams, vi tycker bara både det är jobbigt att aldrig kunna vara ensamma och behöva anpassa sig efter någon annan.
Nu har jag snart haft en veckas sportlov där jag tagit det väldigt lugnt här hemma i åtvid. Igår åkte jag, Hanna och Johanna på roadtrip till Öland då jag behövde lämna lite möbler till mitt nya rum. Ni kommer få se bilder när nya gardiner är uppe och väggarna inte är tomma ;) hehe

Idag blir det shopping och biomys med mamma och vänner! Hörs senare ;)