Sjukling här!

Japp ni läste rätt, jag vaknade vid kl 6 i morse och hade väldigt väldigt ont i halsen.. När jag vaknade nästa gång hade det gått över i hes röst och täppt näsa vilket jag ändå föredrar före halsont.. Jag har iaf spenderat dagen i Kalmar med några från klassen, jag har tyvärr inga bilder då jag glömde min telefon hemma.. Nu i efterhand kan jag väl känna att jag kanske borde stannat hemma för jag är helt slut, men vi hade iaf en mysig dag!
 
Ikväll blir det lugn, Gabbe håller på att laga vegetariansk lasange till oss allihopa, det ser min mage fram emot. 
Vi har i alla fall haft en jättefin regnbåge här på besök, som inte är lika fin på bild som på riktigt.. ;)
 
 
 
 
 

Dagens make up - You've never taste this fruit.

Idag blev det en röd/rosa sminkning med inslag av gult och guldglitter. Jag försökte blanda till en färg som machade mina vinrödlila-naglar men det är inte det enklaste.. Tyvärr blev inte bilderna speciellt bra men här ser ni på ett ungefär! :)
 
 
 
 
 
 
 

Nämen hallå där!

Jag antar att ni är många glada läsare idag då det är fredag och vi alla har en helg att se fram emot? 
Den här veckan har gått sjukligt fort och även fast vi haft hur kul som helst och det här är det roligaste som finns så kommer helgen lägligt då 2/3 i klassen är sjuka. Jag vaknade tidigt i morse av en hals som pulserade så fort jag svalde.. Hm inte så kul.. Så det blev ingen träning för mig men eftersom jag iaf inte kunde sova så gick jag upp och gjorde en sminkning, ni får bilder alldeles strax! 
 
Ikväll blir det en myskväll med sällskapsspel med klassen här i sexan, det ska bli mysigt!
 
jag och min smaskiga frukost i morse.. ;)
 
 

Lite spontanbio är aldrig fel..

..så vi drar in till Kalmar ikväll och kollar på filmen Mortal instruments, woho har velat se den filmen så hoppas den är bra! 
 
 
 

!Fångad i en dröm

Jaha nu var dagen snart slut och vi har inte repat alls idag då vi alla är trötta och de flesta inte mår bra och många inte alls är här. Vi har istället haft improvisationsleka (jättekul)  och nu i eftermiddag har vi alla mailat flitigt till massa olika teatrar om praktikplats. Jag hoppas på att hitta någon i Stockholm så jag kan bo och hänga med Anton i 2 veckor! :D
 
snyggt klassfoto eller hur? ;)
 

This is what it's suppose to feel.

Godmorgon kära läsare!
Min morgon började med att jag vaknade med en värkande hals och ont i vänster öra, inte bra.. Men jag hoppas att det inte blir värre så istället för att ligga kvar och tycka synd om mig själv (tro mig, det var lockande) så gick jag upp och tog med de 3 andra friska personerna i klassen på en underbar morgonpromenad. Det är verkligen sommarvärme fortfarande så tröjorna åkte av rätt snabbt. ;)
 
Nu ska jag duscha av mig så är det dags för teater sen! 
 
utanför mitt fönster just nu, I like it!
 

Öppen scen - bleeding love

Som jag berättade så sjöng jag på öppen scen förra veckan och här har ni ett klipp från framträdandet. Ignorera att jag ser ut som en liten mupp med rufsigt hår och skakig som en kaninunge för jag är nervös.. Ni får blunda och lyssna. Hehe 
 
 
 

I wanna run on the rainbow.

Idag har varit en strålande fin dag dock börjar mer än halva klassen att bli sjuk, inklusive jag.. Halsen värker när jag sväljer, så jag håller mina tummar att det stannar så och inte blir värre.. :/ 
I morgon håller jag i morgonens träningspass så jag tänkte ta ut de friska i klassen på en härlig morgonpromenad. 
Nu ska jag kolla på filmen de andra kollat på ett bra tag då jag datanörden har laddat upp bilder osv till er här.. ;)
 
Hörs i morgon alla fina, nattinatti! 
 
jag blåste lite såpbubblor idag, jag älskar såpbubblor!
 
 

BIlder från gårdagen!

Här kommer bilder från gårddagen som jag utlovade, alla bilder är tagna av Isak (en kille i musikteater ettan) så tack till Isak för bilderna! Vi tog iaf vårt pick och pack och köpte med oss en fikakorg för att tillbringa kvällen på stranden. Det var en sjukt mysig kväll som måste göras om snart.
 
mys i vattnet!

badmuppar
 
 som sagt en väldigt fin kväll..
 
 någon hade väldigt kul.. haha
 
 och någon är väldigt snygg.. ;)
eller två kanske.. ;)
 
 plask
 
 jag är väldigt nöjd över valet av pojkvän, han är precis lika fin på insidan som utsidan! <3
 
Ken gjorde lite volter.
 
fina Anna är här på besök
 
picknick
 
och så lite dans såklart..
 
och så lite mys i solnedgången!
 
 
 

Sol vind och vatten!

Denna dag har bjudit på lika underbart väder som igår, strålande solsken och varmt och skönt. Idag har vi haft "open space" som är en dag där vi helt enkelt träffas hela skolan och skapar olika kvällsaktiviteter som kommer finnas här på skolan hela året. I år är jag med i "kalasgruppen", "utflyktsgruppen", "ljudgruppen" och så "filmgruppen". Ikväll är det öppen scen igen och konsert så det blir fullt upp! :D
 
Nu ska vi sjunga en liten stund! 
 
ni får en supersexig bild på PM att kolla på tills vidare.. ;)
 
 

If you love someone you find a way to stay.

Jag har haft en sjukligt nice dag och kväll, skriver mer i morgon för jag är helt slut nu och så ska jag få bilder från kvällen av Isak. God natt på er!
 
solnedgång i Färjestaden!
 
 

Någon mer än jag som blir glad i magen av denna gamla reklam? ^^

 
 
 

Nämen godkväll!

Ursäkta min frånvaro här idag men jag har inte varit hemma på nästan hela dagen. Jag har iaf haft en jättebra start på veckan men en massa teater. Idag var första dagen vi fick börja jobba på golvet på riktigt med våra scener för hela klassen. Jag och PM hann bara köra en liten stund i slutet av lektionen så vi ska fortsätta i morgon. Vår scen är från pjäsen "Lysistrate" och det hela går ut på att jag ska teasea min man (PM) för att sedan lämna honom i sängen otillfredställd.. hehe jag kan säga att det är inte det lättaste att spela sexig för hela klassen.. det är faktiskt ganska pinsamt, men men sånt som är bra att träna på, eller? ;) 
 
Nu ska vi kolla på idol från Linköping och äta kladdkaka som jag och Paulina bakat till hela huset! 
 
Ellen, jag, PM och Paulina är peppade på teater! ;)
 
 

Middag med adeln.

 
 
Nu är vi alla mätta och belåtna efter en jättegod middag lagad av Jakob och så lite glass till efterrätt. Ikväll är det soffhäng som gäller, med arrow, morötter med dipp och popcorn, sounds nice huh? ;)
 

I believe in a thing called love.

It's not about he and she,
he and he,
or she and she.
 
It's about you and me and,
I Love You. 
 
 
 

Dagens make up - Before my life was black and white.

Här kommer den färgglada sminkningen jag utlovat ett tag nu.. Jag valde att göra den i prideflaggansfärger, varför välja en färg när man kan välja flera? ^^
 
 
 
 
 
 
 
 

I bet they never guess.

Mmmmdet luktar mat i hela huset då Jakob står och lagar mat till oss allihopa, tror att det strax är klart så det blir inget lång blogginlägg. Jag har hittills haft en toppen dag, tvätten är tvättad, jag har läst halva manuset, jag har varit på ÖB med Nico och Adrian och nu har jag precis gjort en färggladsminkning i prideflaggans färger. 
Talk to you later guys!
 
jag fick jättefina blommor förut, hm undrar från vem? ^^
 

Söndag.

Japp nu var första veckan här på Öland redan slut och det har gått så himla fort. Samtidigt som det känns som man precis kom hit så känns det som jag aldrig åkt härifrån. Jag började iaf min morgon med en skogspromenad och nu är jag nyduschad, fräsch och redo för att tvätta. Haha kul va? ;) aja det är sånt som måste göras!
Idag tänker jag iaf göra den där färgglada sminkningen och så måste jag läsa manus också, har skjutit på det i en vecka nu!
 
Hörs sen!
 
jag är så glad att Tomas visade oss den här vägen förra våren, innan trodde jag inte det fanns någon skog här ^^
 
 

Lilla igelkotten.

Jakob och jag hittade en ny kompis på promenad, så himla söt!
 
 
 
 
 
 
 

Promenad på Öland.

OKej, förutom att ha städat mitt rum har jag inte gjort någonting alls som jag hade tänkt att göra idag.. Nico, jag och Jakob fastnade i soffan och började kolla på serien Arrow (verkar jättebra) och sen gick Jakob och jag på skogspromenad. Här har ni lite fina bilder som vi tog! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Såhär bor jag!

Här har ni hus nummer sex som jag, Jakob, Nico, Paulina, Jenny och Ellen bor i.


Den stora gula byggnaden i mitten av bilden är alltså skolan. Observera att vi först tvekade på att flytta hit för vi tyckte det var "långt" till skolan om man jämförde med föregående året. Vi har ändrat oss nu.. ;)

Mitt stoooooora rum
 
"Here is where the magic happens " hehe
 
och så ett skrivbord..

en bokhylla..
 
här är det än så länge lite tomt, jag planerar på att ta ner mitt superfina sminkbord och ställa mot väggen till höger.
 
lite fina bilder som jag satt upp på garderobsdörren
 
mina 2 stora walk in closet
 
altandörr ut mot baksidan
 
och så vår fina baksida, det är min dörr som är öppen! :) 
 
Jag trivs redan som fisken i vattnet här, vi har precis lagat vår första gemensamma måltid tillsammans (kyckling med currysås och ris, mums) och nu ska vi kolla på serien Arrow.
 
 
 
 
 
 

Godmorgon världen!

Hur mår ni alla idag? Jag mår strålande och sitter och laddar upp ett vieoklipp från igårkväll när nya klassen drog till Kalmar för att festa till det och skaka rumpa. Vi hade en sjukt rolig kväll och vi ägde bokstavligen dansgolvet. Vi drog igång hela stället och till sist blev det fullt dansgolv (jag är i stort behov av en dusch idag)
 
Jaha vad händer idag då? Jag tänkte städa iordning lite på mitt rum och ta lite bilder för att visa er här.. Jag har nämligen fått upp lite på väggarna nu. Sen tänkte jag ordganisera lite ute i köket för att se om det är något som saknas som vi behöver, en färggladsminkning har jag haft lust att göra i en vecka nu så det ska jag förhoppningsvis göra också. Ikväll var det fest i femman (vi bor i sexan) så vi får se om vi orkar oss dit. ;)
 
Talk to you later!
 
Nico, jag och Jakob på vägen in tlll Kalmar igår! 
 
 

Gårdagens make up - You cut me open

Det blev lite bråttom iväg igår så jag hann inte blogga innan vi drog in till Kalmar, så här har ni gårdagens make up som går i grönt och guld. Ljuset var jättebra att fota i för en gångs skull så bilderna blev faktiskt helt okej! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Basket med adeln.

 
Som sagt, morgonen började med basketträning och det var både jättekul och jättesvettigt, det var inte igår man sprang direkt.. hehe efter det blev det en teorigenomgång i teatertermer som kändes väldigt bra att bena ut!
Nu drar vi till Färjestaden för att handla och lite sånt. Talk to you later guys!
 
 

Don't let me know.

Godmorgon alla fina där ute!
Jag vaknade på strålande humör för ungefär en timma sen och skruttade bort till frukosten. Nu sitter jag på mitt rum och är redo för 90 min basketträning, det ska bli kul! Efter det har vi en teaterlektion och så slutar vi kl 12. Så i eftermiddag blir det en cykeltur till Färjestaden för att sola, bada och handla lite. Ikväll vankas det party.. ;)
 
bild från igår! :)
 
 

Ville bara säga att jag är lyckligt lottad! ❤

 
 

Im so happy Im so glad!

Efter en sjukt mysig dag med klassen och musikteater ettorna och skrivarskolan så är jag väldigt nöjd då vi varit på uflykt på södra Öland, fikat, ätit, solat, badat, har grillbuffé med jättebra musikunderhållning med en artist som heter Adeé. Nä nu är det slut på allt skrivande, ni får massa bilder från dagen istället! ;) 
 
hehe en liten galen bild på min lilla klass (förutom Gabriell, längst fram till höger). :)
 
Jakob och jag
 
alvaret kan vara väldigt fint.
 
Vissa stunder på Alvaret är finare än andra. 
 
vi byggde ett fint stentorn
 
 
fina Paulina
 
 fråga inte vad vi håller på med.. haha 

så fick jag rida på en Anka!
 
och så häng på gräsmattan
 
här har ni en gruppbild på båda musikteaterkurserna, både vår klass och ettorna!
 
 Adrian posar för fullt.. ;)
 
 
Finaste Jakob! 
 

Sådär, det var dagen i lite fina bilder tagna av mig, Jakob, Paulina, Johan och självutlösaren.. ;) hehe 
Hoppas ni alla haft en fin dag! 
Nattinatti!
 
 
 
 
 
 

Utflykt!

Godmorgon!
Idag står det utflykt på schemat och det verkar bli en rundtur på Öland med bad, sol och saker som redan sett.. Hehe ;)
Det är iaf kul att komma iväg en sväng med klassen och våra ettor. Ha en bra dag allihopa!


Öppen scen.

Yes nu har jag återingen hamnat i sängen med datorn i knät. Jag är mycket nöjd med dagen och ser väldigt mycket emot morgondagen då vi ska på utflykt med hela skolan som sedan avslutas med grillkväll här. 
Som sagt så var det ju öppen scen här ikväll och vi i tvåan fick av uppdrag av Tomas att göra någonting.. Hehe eftersom vi inte repat så gick vi i princip bara upp och körde några låtar. Jag sjöng bland annat en låt av Leona Lewis - bleeding love. Jag ska se om jag lyckas ladda upp filmen som Jakob filmade, youtube kunde inte ta formatet nämligen.. Hmm mysko!
 
Nej nu måste jag sova så jag är pigg och glad i morgon. HIhi
God natt!
 
eftersom jag har mest filmer från kvällen så får det bli en sån här supersexigbild som det alltid blir när man sjunger på Paulina, mig och Ellen. Hehe 
 
 

Im up all night to get lucky.

Sådär ja, efter att ha kastats in i en ny dag här på musikteaterskolan så har jag nu hamnat i sängen för att leta en dator till Jakob. Idag började vi med träningspassen som vi i klassen ska hålla i helt själva under terminen. Ken var först ut och lärde ut Judo vilket var riktigt kul, men läskigt.. ;) 
På teatern så fortsatte vi med våra dialoger och en väldigt rolig improvisationsövning. 
 
Ikväll är det öppen scen på skolan så vi tänkte framföra några låtar, vi får se vad för det har vi inte riktigt bestämt.. hehe så ikväll hänger kameran med!
Hörs senare!
 
fick frukost på sängen i morse av världens bästa! <3
 

Broadway here I come.

Hejsan allihopa.
Hoppas ni alla haft en lika bra dag som jag har. Vi har sparkat igång terminen med ett 3 veckors block med "gamla greker". Det är som det låter dramatik skriven för 2500 år sedan och det ska bli både svårt, kul och spännande att jobba med. Jag kommer att jobba tillsammans med PM som gick med mig förra året så det känns kanon. 
 
Jag tänkte ta tag i att sätta upp foton på väggarna så det blir gjort och jag slipper att tänka på det! Senare blir det nog lite mys i soffan en liten snabbis för i morgon måste vi vara pigga och glada för Ken i vår klass ska ha judo med oss. Spännande.. ;) 
 
här har ni utsikt från min altandörr, inte helt fel.. ;)
 
 

Home sweet home!

Hej på er allihopa!
Nu har jag äntligen landat på min favorit ö Öland igen och installerat mig i mitt nya rum. Jag vet att jag sa att jag hade skolans bästa rum förra året men jag tror att det här är snäppet bättre, iaf lika bra.. ;) Ni kommer att få se bilder på det när jag fått upp allt på väggarna för det är i princip bara det som är kvar att fixa plus att jag vill ha ner mitt sminkbord.
 
Idag sparkade vi igång terminen med möte med nya klassen, vi är 6 st från förra klassen och 2 st som gått musikteater tidigare år och jag tror det här kommer bli jättebra. I morgon börjar vi att spela teater och jag är så sjukt taggad! Nu blir det te och filmmys i soffan med klassen. Ih jag är alldeles lycklig i kroppen. :)
 
 
det är det här ni får se nu.. ;)
 
 
 

Dagens låt - Caught in the storm

Det här är en av mina absoluta favoritlåtar nu och självklart kommer den från smash säsong två. Det är typiskt att låtarna inte finns på spotify men jag har hittat en spellista på youtube som jag har på hela dagarna långa. Jag tror min familj tycker det är lite skönt att jag flyttat nu, då slipper de höra min spela samma musik om och om igen! ^^ 
 
 
 
 

Never be afraid to show the world who you love.

 

Shadows, you took away the shadows.

Jaha och så var det dags att sova sista natten i min säng här hemma på länge. Jag är lika nöjd med denna kvällen som föregående. Vi har umgåts, pratat, spelat spel, ätit mammas blåbärspaj och så kramats hej då. 
De här två veckorna som jag varit ledig har varit väldigt effektiva veckor, jag har träffat så mycket kompisar och haft något för mig varje dag. Många dagar har jag ju haft flera olika träffar varje dag, vilket är kul men man blir trött.
 
I morgon drar vi redan vid 10 på morgonen så jag ska upp kl 8 för att packa och fixa det sista. Hoppas jag kan somna nu så det blir morgon snart. ^^
God natt allihopa!
 
här har ni kvällens sällskap! 
 

When you look to the night sky don't think of goodbyes!

Nu har jag tagit en sista tur i skogen innan jag åker tillbaka till Öland där det knappt finns någon skog alls. Jag mamma och pappa plockade lite blåbär så vi kan bara paj till mupparna som kommer hit ikväll. Och gissa vem som ringde för en stund och berättade att han var påväg hem hit? Jo Anton!! Så han hänger med till Öland i morgon och lämnar av mig.

I love the woods!!
 
 
 
 

Emma sminkar - Vivi

Sådär ja, nu är Vivi sminkad och redo för fest ikväll. Eftersom hon har en så färgsprakande personlighet och älskar färg så fick jag fria händer så länge det innehöll mycket färg. Hur kul är inte det att höra tror ni? Så det blev en ceriserosa sminkning med glitter som matchade hennes kläder. Hon gick iaf härifrån med ett leende på läpparna! :)
 
 
 
 
Tips till er som har glasögon. Lägg på mer smink än ni skulle gjort annars, bågarna tar bort så mycket färg! 
 

I think I could be good for you.

Nu tar vi en paus i packandet och slänger i oss lite hemmagjord Kålpudding, men inte vilken som helst utan pappas hemmagjorda, OMG det är det bästa jag vet! Jag som är lite tankspridd hade glömt att jag har en sminkning 16.30 tur att hon hörde av sig och frågade vart jag bodde så jag blev påmind att jag inte kan ha smutsigt hår och pyjamas på mig när jag ska jobba.. ;) haha 
 
mums!
 

Make a stand.

Godmiddag allihopa!
Idag är det packning som står på schemat.. Det känns ändå inte jättetråkigt, jag har kommit en bra bit på vägen nu måste jag bara hitta väskor att packa ner allt i. Jag fick sova på Antons rum i natt för min säng är överfull med massa kläder. Hehe men det är mysigt för det luktar storebror där så jag sov som en stock. Men innan jag dragit igång med packningen så har jag och mamma fixat våra naglar, vi valde att måla dem i prideflaggan precis som höjdhopparna. Fan så arg jag blev när jag såg intervjun med den ryska höjdhopperskan.. Men men det är en diskution jag inte tänker ta upp nu!
 
Ikväll kommer det lite vänner hit för att spela spel igen, vi hade så himla trevligt igår att vi bestämde oss för att vi måste ses ikväll igen. Hehe 
 
 
blogg.se bestämde sig för att krångla så det blev en tråkig cambild på mina glittriga pridenaglar, vad tycks? :)
 

Goodnight!

Nu är jag hemma efter en galet trevlig kväll med grillning, prat och spel ute på Hannas altan. Stort tack till alla inblandade! Nu är det sängen som gäller, men mina trötta ögon får hänga med ett par minuter till. Jag är nämligen i slutet på en sjukt spännande bok, ahhh jag vill veta hur det går!
 
Vi hörs i morgon (okej lite senare idag)! ;) 
 
 
såhär pigg och glad ser jag inte ut nu, så ni fick en gammal arkiv bild på mig. Tycker ändå den visar hur jag känner mig just nu även fast jag inte ser ut såhär.. ;)
 
 

Let's do this baby!

Nu drar jag på en sista grillfest med lite vänner, det ska bli kul att flumma med dem en sista kväll innan jag åker tillbaka till Öland. :) Hörs i morgon!
 
snyggingar!
 
 
 

Dagens make up -If you start a party, don't end up leaving early

Dagens make up blev kanske inte så rolig som jag tänkt från början.. Inspirationen flöt av mig medans jag packade då jag blev så himla trött. Det blev en matt brun ögonskugga med lite blått mitt på ögonlocken. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ihh nu börjar det kännas på riktigt..

.. för nu har jag börjat packa! Dock har jag ganska mycket klart så det är mest kläder och lite annat smått och gott.. Ska nog upp på vinden en sväng och kolla lite inredningssaker som jag vill ha till mitt nya rum. That's right, jag kommer inte ha samma rum det här läsåret. Jag kommer verkligen sakna mitt gamla rum då det var typ skolans bästa och finaste men jag hade behövt dela och det är inte värt det. Så det här året kommer jag och mina 5 kompisar från klasssen att bo i ett helt eget hus på skolagården, hur mysigt låter inte det? Jag längtar!
 
Jag packar alltid upp alla kläder på sängen i hörgar, linnen i en, byxor i en, kortbyxor i en osv.. Bästa sättet att packa kläder på enligt mig! Btw vad tycker ni om mitt svettiga nylle? Blir en lång skön dusch sen innan jag drar på grillfest med vänner. Det var iaf riktigt skönt att gå spåret med knäpptysta mamma och underbara Anna!
 

God morgon!

Inatt har jag sovit som en stock, så det som krävdes att få mig ur sängen var ett telefonsamtal om att vi blir hämtade om en kvart för att gå elljusspåret. Så nu har jag bråttom!
Jag hade en jättemysig kväll igår med Petra, hon hade med sig egengjorda veganska bullar som var jättegoda. Tyvärr var jag så himla trött att det bara kliade i ögonen så det blev inte så sent men det var så kul att se henne igen! 
 
visst ser de goda ut? ^^
 

Senare idag kommer en dagens make up, vi får se vad jag hittar på idag.. Lite mer färg tror jag!
 

Glass i stora lass.

ja man kan väl inte säga annat när man varit på Smultronstället? Men som glassälskaren jag är så är det här besöket en riktig höjdpunkt för mig på sommaren.. ;) Det var superkul att träffa Malin igen, det var ett bra tag sen! Efter att vi "ätit upp" glassarna så gick vi en sväng i mysiga Söderköping och köpte lite små inredningssaker och bara kollade på de söta husen! 
 
Nu har vi satt igång grillen för ikväll blir det grillspett, mumma. Petra kommer hit om en stund också, wiiiiiee det var inte igår man såg henne! Vi får se om Kalle kommer förbi också.. ;)
 
hela gänget med våra glassar! :)
 
 Fina Malin och så jag
 
det hade inte varit helt fel att ha det där huset... ;)
 
som sagt takvåning vore kanske något att satsa på i framtiden?
 
jag och fina mamma! :)
 
 
 
 
 

Du är aldrig ensam - Sagas dop

Jag var hemma på en snabbvisit i sommaras för att sjunga på lilla Sagas dop, såhär lät det.
Jag måste säga att jag är väldigt nöjd över hur bra det gick, Anton och jag tränade ihop oss ett par gånger dagen innan dopet och han som spelade hade aldrig hört låten innan.. Haha kunde blivit katastrof men som sagt jag tycker det låter bra. :) 
 

Mot Söderköping!

Sådär ja, nu är mammasen och jag klara för avfärd. Vi ska hämta upp Danne, Linn och Malin på vägen så är vi good to go sen. Ha en bra dag allihopa, efter kl 13 kommer det upp ett klipp när jag och Anton sjunger så kolla in lite senare! :) 
 
 
min nya klänning från Carlings, tror dock jag byter kläder lite snabbt nu!
 

Dagens make up - sing to me like the lights didn't blind you.

Eftersom min hy gör uppror har jag varit väldigt försiktig med att sminka mig denna vecka men eftersom vi ska iväg idag så passade jag på att sminka ögon och lite bas iaf ;) 
Det blev en mjuk rostbrun sotning utan eyeliner, jag tycker det är skitsnyggt att bara sota med en färg som framhäver ögonfärger och som ni ser så framhäver den här färgen mina blå ögon!
 
 
 
 
 
 
 

Välkommen tillbaka solen!

Det blev en riktig hemma-myskväll med mamma och pappa igår. Efter att Elin som jag inte sett på 8 MÅNADER (!!) var här en sväng och pratade av sig lite så drog jag och mammasen och handlade, morötter, dipp, kex, ost och vindruvor och slog oss ner i soffan för att titta på den gamla svenska filmen Strul. Den var faktiskt riktigt rolig! 
Stackars mamma fick diagnosen stämbandsinflamation igåreftermiddag, så hon är sjukskriven och får inte säga ett ord.. Det positiva är att hon är hemma med mig, det negativa är att hon får prata ett egenpåhittat teckenspråk eller skriva på lappar så konversationen mellan oss är ganska ensidig ;) haha 
 
Nu ska vi iaf gå en härlig långpromenad innan vi gör oss i ordning för att åka till Söderköping och köpa glass! :D
 
snyggingar!
 
 

Sagapluttan!

Åhhh hur mysigt är det inte med små bebisar? Att bara pussa på deras babylena kinder och få dem att skratta. Att hålla dem i famnen för att sedan få lite kräks på sig, men det är inte äckligt så länge det kommer från en bebis.. hihi Som ni hör så har jag haft det mysigt i eftermiddag med Saga och Lina, vi får se hur stor hon har blivit och hur mycket hon lärt sig nästa gång jag träffar henne! :)
 
Hur söt får man bli?
 

Nu kom Elin, bye bye!