Kunde jag ge dig en dröm.

Ni fattar inte hur underbart lycklig jag var igår! Hela dagen var BÄST!! Vi gjorde 3 helt fantastiska föreställningar som blev jätteuppskattade, skulle tro att det var runt 200-250 pers som tittade på oss. Sen innan den sista föreställningen så kidnappade Dennis mig och höll för mina ögon, jag fattade ingenting och när han tog bort handen och jag kunde se igen så stod mamma och Hanna framför mig. Alltså känslan jag fick i kroppen, lyckoruset går inte att förklara, jag skrek, skrattade och grät på samma gång. Tänk att de kört ända hit efter en lång arbetsdag för att få se mig! Jag tror inte att de kan förstå hur mycket jag uppskattar att de kom hit, de är bäst! 
 
De fick iaf båda sova här med Tove och mig och idag har vi varit i Kalmar och myst på stan lite. Dessvärre så mår jag inte så bra så medans nästan hela klassen går ut idag så ska jag stanna hemma och kolla på Disney med Anna och Tobbe! 
 
Min underbara fina Johannapanna fyller ju 20 idag med, men jag ska hem och fira henne nästa helg. En stor cybergrattiskram till dig älskling! <3 
 
en bild på mig och min filtbebis från torsdagens genrep! 
 
 

Anton jag saknar dig! ❤

Det känns som jag inte träffat Anton på hur länge som helst, jag vill att du ska komma hit nu hör du det!!? 
Det känns speciellt nu när vi har föreställning för jag är så van vid att alltid ha honom där. Pratade i telefon i över en timme igår. Det jobbigaste är att jag inte vet när jag får träffa honom igen. Eventuellt höstlovet men det ör ju jättelångt dit!! :( 
 
 
alltså vilka underbara minnen, jag saknar att sjunga med dig Anton!! 
 
 
 

Premiär!

Gårdagen var väldigt hektiskt men så rolig. Vi repade hela dagen, på eftermiddgen blev det teatersmink och förberedelser inför kvällens genrep och på kvällen kl 19.00 kom skolan och tittade på oss när vi körde genrep. Jag tyckte faktiskt det gick bra och det känns inte lika nervöst nu inför ikväll. Fatta att jag har debut i att spela teater, ah ska bli så kul! Det enda tråkiga är att jag inte har några av mina nära och kära i publiken.. Jag är så bortskämd med att alla jämt har kommit och tittat på mig. Men ja det är ju lite svårt här.. 
 
Aja, idag fick vi sovmorgon då vi har 3 föreställningar ikväll så vi är upptagna fram till 00.00! Jag passade på att använda morgonen till att fixa håret inför ikväll, hästsvans med en fläta virad runt toffsen. Ni kommer få se lite bilder, ska försöka att få till lite gruppbildern och jag vet att vi kommer få allt både fotat och filmat. ;)
 
den här filmen kommer spelas i bakgrunden till vår Janet Jackson dans, ÄLSKAR DEN. Filmen i sig är väldigt rörig men det är meningen då det är meningen att man faktiskt ska titta på oss och inte filmen i första hand! ;) 

Onsdag.

Idag är allt tråkigt och jag är bara helt energilös. Försöker peppa upp mig här i sängen. Vill hitta på något samtidigt som jag inte orkar göra någonting och så är jag hungrig med. Bäst att ta en kiwi. 
 
Hoppas ni har en bättre dag än mig, be positive!
 
 

There's no way you can deny it.

Hej på er!
Ja dagarna här bara försvinner, jag fattar inte vart tiden tar vägen. Eftersom vi har konstnatten med föreställning på fredag så har vi fullt upp med rep dagarna långa nu. Igår repade jag dans efter skolan och efter mycket om och men och ett mindre psykbryt så har jag satt den. Sen blev det att spela musik med Tobbe och sen kolla på X-factor. 
 
Idag har vi haft sång, dans och så efter skolan övade jag, Jenny och Paulina vår text i föreställningen och så blev det lite musikspelande med Tobbe såklart ^^. Nu tänker jag duscha sen ska jag kolla X-factor med Tobbe. Någon mer som följer programet? 
 
Bild som Jennie tog på mig i helgen. Musik säger jag bara! 
 
 

Footprints in the sand.

När man flyttar så är det verkligen lätt att se vem som är ens "riktiga vänner". Vilka som hör av sig och vilka som undrar hur man har det, vilka som slänger iväg ett sms eller telefonsamtal om att man är saknad. Det betyder så mycket ska ni veta, att ni saknar mig där hemma. För även fast jag verkligen trivs här så är det klart att jag saknar er alla där hemma och även fast jag själv är dålig på att höra av mig så tänker jag på er jätteofta! 
 
Det jag egentligen ville få ut med det här är, GLÖM INTE DINA VÄNNER. De är det viktigaste du har, utan en vän är du ensam. Det kvittar om du är i ett förhållande eller gift, utan vänner så är du ensam. De håller dig i handen genom hela livet och finns där när allt annat rasar samman. 
 
Det finns många undertexter till det här inlägget, sånt som man inte skriver ut. Det är faktiskt något som är lite frustrerande med att blogga, att inte kunna skriva allt man tycker, tänker och känner fullt ut. Men det blir bäst så!
God natt med er! 
 
en bild Linn målat på vårt kompisgäng (Kalle är ditmålad men har ingen bild på det)!
 

Don't you ever let go of your friends!

Vilken underbar superhelg jag har haft tillsammans med massa underbara vänner. Både mina underbara fina bästaste vänner från åtvid som åkte ända hit för att träffa mig och sen mina fina klasskompisar. 
Vi har ägnat helgen åt att umgås, rundvandring på skolan, dansa, vara i studion, kolla film, och bara mysa på rummet i pyjamas med popcorn ^^ hihi. Jag saknar dem redan och jag hoppas att de kommer tillbaka snart!
 
Eftersom Tove kommer hem sent ikväll så sitter jag här på rummet själv och tycker att det är väldigt skönt (inget illa menat mot Tove, det är bara det att man aldrig får chansen att vara själv här). 
Har ni haft en bra helg!? :D
 
 
 
Som ni ser på bilderna så fick Jennie fota lite idag. Hon blev lite förälskad i mina balettskor (älskar dem!!) men eftersom jag vägrade vara med på bild så ställde Johanna upp, visst blev bilderna fina!!? 
 

Happy girl!

Jag svävar som på moln, kan knappt fatta att mina tjejer är här hos mig och att Johanna kommer idag. Just nu ligger tjejerna och sover och jag är klarvaken, funderar på att gå och duscha så länge. ^^
Uppdateringen kommer troligtvis vara dålig i helgen men det är ju förståeligt! :)
Ha en bra dag allihopa!


All the leaves are brown.

Äntligen så är min energi tillbaka. Jag vaknade vid 05.15 i morse och kom på att det var fredag och att mina tjejer kommer ikväll. Hihi gissa vem som inte kunde somna om? ^^
 
Idag är det iaf 3 timmars dans, rep inför morgondagens uppträdande, handla och teaterföreställning som står på schemat. Jag ska även försöka hinna med en make up, har varit sugen på blått hur länge som helst. 
Åhhhhhhh längtar tills ikväll! :D
 
för första gången någonsin så känner jag att det inte gör något att hösten är på väg. Träden är så vackra just nu! 
 

Sagan om de bannlysta!

Sicken dag, i morse var jag så trött att jag fick lägga mig efter frukost och hela förmiddagen så var jag bara allmänt seg och opepp så dansen gick jättedåligt. Men med lite mat i magen så vände humöret och jag piggnade till och vips så gick eftermiddagen mycket bättre. Sen har jag tvättat och storstädat rummet idag med. Duktiga jag eller vadå? ;) 
 
Efter att ha spelat och sjungit med Tobbe i någon timma så har jag nu landat på rummet med Dennis och kollar Sagan om de bannlysta. Haha bäst!
 
 
 

Bert <3 Emma!

I ett bertserieavsnitt så är bert ombord på en båt och blir kär i tjejen Emma. Detta kommer Tove ihåg för att när han går av har han en tröja på sig där det står Emma. Där möter han sin flickvän som gör slut med honom men inte pga tröjan. Hon frågar då vem är Emma? Bert svarar att det är ett finskt margarin!


Genomskinliga hjärta.

Jag hatar känslan jag haft i kroppen de senaste dagarna, ni vet när inget man gör är bra och man mår illa av att se sig i spegeln. USCH, det blir inte bättre av att vara i teater och danssalen när det är en hel spegelvägg. Sen är jag fruktansvärt trött idag också, så allt känns lite värre. Aja nu ska jag sluta tjata, jag behövde bara skriva av mig  lite om "hur synd det är om mig". 
 
Dagen har ändå varit givande och jag ska strax stämma gitarren då vi har gitarrlektion kl 17! 
Vad har ni gjort för kul idag!? :)
 
jag peppar på teaterlektionen!
 

Sagan ger oss svar.

Åhhhh hur bra är inte Skönheten och Odjuret!!? Jag såg precis färdigt slutet nu och jag får samma känsla i kroppen varje gång. 
 
Godmorgon förresten! Hoppas ni alla sovit gott, jag har sovit som en stock iaf. Nu taggar jag för fyspass och teater. Senare idag är det gitarrlektion och efter det blir det första Sagan om ringen filmen med klassen, mys! :)
 
bild från i sommras när vi var på Böda!
 
 

Fina tisdag!

Åh vilken underbar dag det har varit idag. På förmiddagen blev vi utbildade i brandsäkerhet och HRL, det var både praktiskt och teoretiskt och det var väldigt intressant. Men usch vad farligt det är med eld, jag blev riktigt illa berörd av speciellt ett filmklipp från en konsert där det börjar brinna och många dog.
 
Aja, på eftermiddagen hade vi dans i 2 timmar, vi repar för fullt inför konstnatten så nu spånar vi, testar och jag tror vi kommit fram till en ganska bra mall. På både torsdag och fredag har vi dans hela dagarna så då blir nog allt helt bestämt. Efter skolan satte sig jag och Tobbe i lilla pianorummet och sjöng och spelade i 1,5 timmar. Tiden bara sprang förbi och det var så roligt, så det kommer vi nog göra om! 
 
Kvällen har bestått av rep inför lördagens framträdande och sen en riktig tjejträff med nagellacksmålning MYS!
Sen avslutade vi det hela med X-factor. Nu ska jag titta på Skönheten och Odjuret, kände att jag bara var tvungen. ^^
 
ni ska bara veta hur svårt det var för mig och Tobbe att få till den här bilden. Det är inte lätt att slappna av i munnen när man får hysteriska skrattanfall. Hihi jag tycker verkligen om min klass, ni är underbara! 
 

Nattinatti till er alla! 
 

Trött!

Hur kan man vara såhär trött!!? Jag skyller på att all nervositet jag haft de här veckorna och alla spänningar hela sommaren inför hösten börjar släppa nu. Sen är jag ju inte van att gå i skolan längre, fokus och koncentration är A och O i teatern! Idag har vi iaf repat för fullt inför konstnatten nästa helg, det kommer bli superbra! 
 
Nu ska jag strax till cafet och kolla Xfactor med Tove, inte min rumskompis utan den andra Tove i klassen. Jag vet det här är förvirrande, vi har 2 Tove, 2 Emma, 2 Ellen och 2 lärare som heter Thomas. Detta har resulterat i massa smeknamn och här på skolan heter jag Bling/blingbling. Haha de har uppmärksammat att jag älskar glitter ^^! 
 
en stor puss till er alla!!
 
 

Måndag.

Ny vecka igen och inte vilken vecka som helst!! Utan på fredag kommer Lovi, Hanna och Jennie hit, plus att Johanna kommer på lördag med. Wiiiie jag längtar så!
Idag kände jag för att göra något med håret så jag slängde i lite lila hårkalk! 
 
Peppad på ny vecka, ihh!
 
 

Söndag!

Hallå alla söndagsångestfyllda människor, hur mår ni?
Jag mår prima och ligger just nu och kollar på en sjukt konstig film med klassen. Men efter det blir det ringaren i notre dame, wiho!
Dagen har bestått av rep inför nästa helgs uppträdande, det kommer bli jättebra tror jag. Sen har jag typ pratat bort hela dagen med alla fina kompisar, haft hemlängtan och KOLLAT FÖRSTA AVSNITTET AV GLEE SÄSONG 4 (bäst)!

Hoppas ni haft en bra helg!


Make up time!

Åhh så gott det är med vanliga hederliga makaroner och stekt falukorv. Vi åt ju aldrig det hemma, det är ju inte så nyttigt. Men här i helgerna så lever man billigt och då är det bra med billiga makaroner, hehe. 
Strax kommer Emma hit för att bli sminkad, det är lite party i södra flygeln idag (jag bor i norra flygeln) sen ska vi ha disneykväll, wiiiie! Nice!
 
 

Guldlock.

Vad skönt det var att strosa omkring i Färjestaden lite själv. Tro det eller ej men sen jag kom hit så har jag börjat uppskatta att vara själv, kanske för att jag är omgiven av folk dygnet runt. Jag delar ju till och med rum med Tove! Det blev iaf lite shopping, bla ett par skinnbyxor. Har alltid velat ha det och när jag hittade ett par som jag ens fick på mig så köpte jag dem direkt, måste nog syna dem lite mer noga här hemma för att se så de sitter någerlunda bra. 
 
När jag kom hem så fortsatte jag och the gang repa min låt och idag började det gå riktigt bra! Sen har jag haft lite besök här på rummet, vi har målat naglar och jag har lockat hår. Nu kurrar min mage efter MAT, jag är hungrig! 
 

Fredagen.

Igår blev det visst ingen uppdatering, jag hade fullt upp precis hela dagen! Dagens började iaf med 3 timmar teater, vi repar för fullt inför vårt framträdande vi ska ha på konstnatten den 28 september. Det är skördefest på Öland då så skolan har öppet hus 18-00.00 på kvällen då det händer massa roligt här på skolan. Så kom hit om ni är nyfikna eller om ni är inne på banorna att kanske söka till nästa år? :D 
 
På eftermiddagen så började jag, Emma, Nico och Oscar att repa min låt som jag skrev i våras. Det är så roligt och så kul att få massa instrument till den, det blev något helt annat ihh så kul! Vi kommer att spela in den när vi är klara och eventuellt beroende på hur det blir och vad jag ska göra med den så kommer den upp här. 
På kvällen kollade vi på RENT i skolans biosalong som ligger i min korridor (LYX), den var jättebra men jag tror att jag måste se den igen för att kunna ta in allt! Sen såg vi dumma mig, fast jag såg bara början sen somnade jag ^^
 
Emma med Oscars mössa och Oscar med Emmas diadem mobbar mig för att jag råkar vara lite mer normal än dem..
 
 

Dagens make up - Just to feel the magic

 
Här kommer den första dagens make up på väldigt lääääänge och den allra första från Öland. Idag kände jag att jag bara var tvungen att göra någo, det bara kliade i fingrarna. Eftersom jag skaffat mörka linser så valde jag lila, det är viserligen fint till alla ögonfärger men jag tycker det är extra fint till mörka ögon. 
 
Vilket tycker ni är finast? Till mina blå eller mina mörka? :)
 


 
 
 

Godmorgon!

Hur mår ni allihopa? Jag mår bra, trots att en förkylning är på väg. Just nu sitter jag på bussen på väg till Färjestaden, ska handla lite mat och andra nödvändigheter!

Dagens make up mm kommer sen!


Sep. 13, 2012

Första danspasset avklarat i eftermiddag kör vi jazz, så nyss har vi modern. Ganska skönt att börja morgonen så! Nu blir det teater, lunch och så dans. ;) sounds good ha?


Trööööött!

Idag är jag inte pigg någonstans.. Sitter. Vid frukosten och försöker piggna till, om en timme ska ju svetten rinna och vi ska skaka rumpa.

Hoppas ni mår bra!


Happy birthday!

Vilken myskväll det blev, först Chill vid biljarden, sång med klassens egna ensemble och sen hade Dennis som fyllt år fixat godis och massa gott som vi åt medans vi fick se en nyårsrevy han medverkade i på hans gymnasium, det var med både sång, dans och teater sjukt imponerade!

Nä nu ska jag sova, i morgon är bland annat 3 timmar dans på schemat! Nattinattipuss!


Att tro på sina drömmar.

Idag har det varit en ovanlig dag, för det har varit en väldigt lugn dag här på musikteatern. Vi började morgonen med ett helt underbart fyspass på morgonen. Det var dock inget spring och ingen svett utan avslappningsövningaar, samt energi och koncentrationsövningar. Andra passet hade vi en sjukgymnast/chigonglärare här som instruerade oss i kroppskännedom och lite hur vi skulle tänka i förebyggande syfte för att inte skada vår kropp som vi är så beroende av i den här branschen. 
 
Eftermiddagen sprang förbi då Thomas Forsell vår teaterlärare (för er som inte vet programledaren Gry Forsells pappa) berättade hela sin historia om vad han har gjort från start tills nu. Alla blev sjukt imponerade, han har för tusan fårr en grammis. Fatta att vi har honom som teaterlärare flera gånger i veckan och ibland flera gånger om dagen, coolt! ^^ 
 
Nu blir det strax kvällsmat, köttfärssås och spagetti tror jag bestämt. Talk to yaah!
 
det här var början på Thomas presentation, visst kan 5 så enkla ord väcka så mycket känslor!? 
 
 

Godmorgon!

Idag står det fyspass och teater på schemat. På onsdagar är det ju gitarrlektion med fast idag kunde inte läraren så i får ledigt en vecka. Vi är inte riktigt säkra på om vi ska ha fyspass nu på morgonen heller eller om det blir chigong (stavning?) men det märks. Jag känner mig iaf pepp på att träna och jag var helt säker på att jag skulle ha träningsvärk i vaderna idag efter baletten igår men jag känner inget GÖTT! 
 
Hoppas ni får en fin dag, hörs senare! 
 
trött tjej idag!
 

Filmtime!

Avslutar denna tisdag med skräckfilmen cabbin in the Woods med ngr från klassen, hoppas den är läskig!! ^^


Tisdag,

Komemr ni ihåg att jag i alla mina bloggår tjatat om hur mycket jag hatar tisdagar!? Sen jag började musikteater här på Öland så ÄLSKAR jag tisdagar. På tisdagar så består hela förmiddagen av emsemblesång, eftermiddagen av balett och varannan tisdag enskildsång. Sanningen är att jag minns inte vad söndagsångest är sen jag kom hit, veckorna är minst lika bra som helgerna! 
 
På dagens emsemble så gjorde vi en improvisationsövning där vi alla satt i en ring, tog samma ton och fick sen fritt improvisera utifrån den tillsammans. Det hela blev ett väldigt vacker stycke på 12 minuter som var både vackert, stämningsfullt och avkopplande. Jag trodde Thomas (vår lärare) skojade när han sa att vi hållt på i 12 minuter! Baletten kändes faktiskt ändå helt okej idag, det börjar lossna lite nu när jag lärt känna hela klassen bättre och är inte lika rätt för att göra fel hela tiden. Sen hade jag sånglektion och det var lika roligt den här gången som förra, jag ska lära mig en ny sångteknik (bälta för er som kanske vet vad det är) och det ska bli skitkul för då kommer jag ha mycket lättare att ta högra toner om jag lyckas med det! 
 
Kvällen har gått åt att prata med fina klasskompisar och jag tror att jag själv fått ut lika mycket att samtalen som de fått. Åh vilka fina människor jag har i klassen!! 
 
 

Hope.

Jobbiga dagar, jobbiga tider och jobbiga situtationer som man tar sig igenom tillsammans gör att man automatiskt kommer närmre varandra. Något som jag själv precis har insett är att jag i 20 år har suttit och tröstat alla mina vänner, varit axeln att gråta emot och varit den som försökt att trösta dem när de varit ledsna. Jag har suttit och gett dem råd om hur man ska se på saker och ting och jag vet själv att det jag säger är faktiskt inte helt dumt, då skulle de välja någon annan att prata med. Jag har alltid uppmuntrat dem till att prata med mig om någon är jobbigt och att det måste komma ut. 
 
Det jag vill säga med det här är iaf att i 20 års tid har alla lyssnat på mina råd förutom jag själv. Det är som att jag tror att det gäller alla utom mig själv. Att jag är något konstigt undantag som är menat att känna på ett visst sätt och inte kan ändra på det eller byta ut tankarna som jag säger till alla andra att göra. Vid den tidpunkten jag väljer att prata om något så har bägaren redan runnit över för jag aldrig kan sätta mig själv i första hand. 
Men jag har bestämt mig, jag ska faktiskt försöka. Det här året är mitt år. Jag ska bli en starkare människa, någon som kan stå upp för sig själv och inte känna att jag behöver ändra på mig för någon annans skull. Jag ska hitta mig själv och veta vem jag är och vem jag vill vara. Eller rättare sagt kanske jag ska bli trygg i den jag är och inse att jag kan inte vara mer än mig själv, allt annat är bara falsk.
Jag ska försöka följa alla mina råd som jag gett alla andra och helt enkelt försöka att se mig lite som min familj, släkt och vänner ser mig. På tal om det, jag saknar er! 
 
 

Love the colors!

 
Åhhh älskar mitt färgade hår, få se om jag får tid och ork att göra om det någon dag och om jag kan göra det utan mammas hjälp. Min mamma är bäst  ^ ^ 
 

Lady Gaga är min religion.

Seriöst, innan ni dör måste alla ha sett Lady Gaga live. Det är helt sjukt underbart, det är liveband, hon sjunger som en gud live, hon är en helt sjukt stört bra person som inspirerar och är så genom härlig och genuin människa med båda fötterna på jorden. Det måste vara just det som gjort att hon varit på toppen utan att krascha ihop fullständigt så länge. Hon tog sig iaf tid för fansen och bjöd på en 2 timmar och 45 minuter lång show som bjöd på allt och lite till. Jag hade förväntat mig att det skulle vara bra men jag hade aldrig kunnat föreställa mig hur bra hon skulle vara. Och alla duktiga musiker och dansare får ett stort plus i kanten. 
 
Här kommer 2 videoklipp jag hittade på youtube, det ena ser ni hur sjukt cool scenen var och på det andra klippet får ni se hur hon tar upp 2 flickor på scenen och berättar en helt fantastiskt inspirerande tal! 
Som sagt GAGA IN MY HEART! 
 
 
 
 
 

Mitt rum.

Här kommer några bilder på mitt och Toves rum. Jag tog bara kort på mitt hörn dock jag vet inte hur glad Tove skulle bli om jag tog kort på alla hennes saker och la ut här. Hehe vi börjar iaf få det riktigt mysigt här efter jag satt upp alla mina kort, skaffat krukor, blommor och lite andra inredringssaker. Nu känns det här rummet som mitt hem. 



Så vad tycker ni? ;) 

Måndag.

Ny veckan, nya möjligheter, nya superroliga lektioner. Teater blir verkligen roligare och roligare. De senaste lektionerna har vi börjat läsa ett manus, blivit indelade i par och fått varsin roll i en scen tilldelad. Idag fick vi visa upp vår scen för alla andra i klassen och jag och Jenny (som jag spelade med) var sjukligt nervösa men jag tror faktiskt att det gick ganska så bra. Det finns så sjukt mycket talang i min klass!!! 
 
Jag tänker iaf fixa lite kort på mitt och Toves rum idag så ni får se hur jag bort. Sen tänkte jag försöka filma lite och klippa ihop en film så ni får se hur det ser ut och jag har det här. Vad sägs om det? ;)
 
jag har gått och skaffat mig nya ögon också, hehe och så har jag tagit två hål till i öronen!! Ihh modig!

Jag är en liten fjäril.

Hej på er allihopa!
Uppdateringen här går inge vidare, jag ska verkligen försöka bättra mig! Det har hänt mycket roligt sen jag bloggade sist. Jag har varit på lady gaga och hon var helt fantastisk, bästa Ever!! Sen har jag varit hemma och hälsat på alla fina en sväng, i veckan har vi börjat läsa manus och i helgen har vi haft disco och igår var jag och två tjejer i Kalmar och piercade oss så nu har jag två hål till i öronen, på kvällen blev det att kolla in Kalmars uteliv, nice!!

Idag står det något så spännande som tvätt på schemat. Välbehövligt kan man säga... Hoppas att ni alla mår bra iaf!