Jag har det bra med grabbarna, vi lagar ma...

dsc00480 (MMS)

Jag har det bra med grabbarna, vi lagar mat, lyssnar på musik och bara har det oförskämt bra!


Emma sminkar - Amanda

Förra helgen sminkade jag en av mina barndomskompisar då hon skulle ha 20 års fest. Jag blev riktigt nöjd och bilderna gör tyvärr inte sminkningen rättvisa (som i vanlig ordning med andra ord).










freeeeeeeeeedag!!!

Guess what!!??? Fredagen är här och jag är lika lycklig över det som alltid. I helgen blir det ståhej med vännerna, shopping och så lite vila också så jag orkar veckan. Hehe
Igår gick jag och la mig så fort jag kom hem pga en hemsk huvudvärk, det var sjukt skönt så jag sov i en timma. Mamma trodde jag var sjuk när hon kom hem för det krävs mycket för att få mig att lägga mig. ;) haha

På kvällen var det mys med tjejerna som vanligt på torsdagarna, once upon a time har verkligen växt och nu orkar jag knappt vänta tills nästa torsdag. Revenge är lika bra som det alltid har varit!
Jag ska försöka mobilblogga i efermiddag för jag åker till stan direkt efter jobbet till John och Philip. Mys!!!

Ha en bra dag allihopa, puss på er!



To make you feel my love (cover) - Emma Hallberg

Igår var första gången på nästan 2 veckor som jag kunde ta en ton utan att det lät förskräckligt. Jag hatar att vara förkyld, jag får sångabstinens. Så jag spelade in en video till er, det låter skrovligt på vissa ställen men det är för rösten fortfarande inte är helt bra och sen kan jag knappt låten (a) haha men men!


sen ser jag alltid muppig ut när jag sjunger, annars med när jag tänker efter haha!


Det regnar här i Åtvid idag..

Jag säger bara att det är tur att man har himla roliga arbetskamrater när man jobbar heltid. Jag skulle aldrig orka med det annars, så jag känner att jag är lyckligt lottad! Vad har hänt annars de senaste dagarna? I söndagskväll så hamnade jag i soffan hemma hos Danne med Philip, vi åt mat och myste framför så ska det låta.
I måndagskväll kom Johannisen hit och vi pratade bort några timmar.

Igår läste jag hela eftermiddagen ända fram tills jag skulle lägga mig. Med andra ord tills boken var slut. Jag kan inte fatta att hela äventyret är slut nu.. Jag har ändå läst 25 böcker med 250-350 sidor i varje bok. Det blir ett par tusen sidor. Jag funderar på att läsa om dem! Haha nörd I know ;)


här är en bild som jag tog i söndags på min sminkning. bara eyeliner, mascara och en något markerad glodlinje, så enkelt men så simpelt snyggt!


here i am baby!

Jag ber om ursäkt för min frånvaro men jag har varit besatt av sista delen av sanningens svärd som jag fick tag på i söndags. Med andra ord har jag inte gjort något annat än läst ut boken och nu äntligen efter 25 böcker fått veta hur hela historien slutar!

Nu ska jag till jobbet, talk to you later!



Some pictures you've missed

Hej alla!!
Meningen var att jag skulle ha gjort någon rolig make up till er idag med men jag orkade verkligen inte. Jag kände för bara lite eyeliner och markerad globlinje, dt är så jag trivs bäst till vardags. Den här veckan har jag ändå lagt upp en hel del sminknigar så jag tyckte att jag kunde få ledigt idag.

Tjocka släkten kommer om en stund, dock är hälften bakis efter gårdagens 20-års fest hos Lina så vi blir inte så många haha. Här kommer lite bilder från våra senaste fester som jag glömt lägga upp ;)


gullegrisarna Dan och Lovi förra helgen när vi var ute och åt.


Philip får världens bästa puss, HAHA


Philip och John tillverkade världens längsta sugrör, Philip blev sur över att han inte fick testa först...


jag och Lovi fick också varsitt sugrör!


Hanna, jag och Jaanniie hos Danne i fredags.


Hanna med Antevante i knät


Jennie kände att hon var för snygg för att vara med på bild men kalle ställer alltid upp!


Dagens make up - you make me fly on pink clouds!















Idag körde jag på lila och rosa, det var väldigt länge sen så det var ju på tiden! ;)



Hurry hurry, we have a girl to celebrate!

Bråttom bråttom, ska till kusin Lina och fira att lillskiten har blivit hela 20 år!!! Hon hann visst fylla ifatt mig iår igen.. ;) haha

Jag hinner inte lägga upp dagens make up så ni får en sneakpeak här, hehe jag ser lite halvsjuk ut på bilden men skit samma!




Dagens make up - let's go to the beach!

Yes idag blev det en snygg brun sminkning till jobbet, kunde inte hålla mig. Det här har blivit en favorit på senaste tiden, naturlig men ändå snygg!

Jag har haft en undebar dag på jobbet, solen är min bästa vän!! Nu ska jag iväg till Danne och grilla med vänner, Anton kommer hem snart också. Wiiiie sound like the perfect night! Hörs i morgon!










Jag sitter ute på rasten idag igen och mår...

dsc00477 (MMS)

Jag sitter ute på rasten idag igen och mår oförskämt bra här i solen. Det känns som sommar, åh jag älskar våren!!


När allt känns lite för tomt.

För att du fortfarande trampar på samma fläck.
Och det börjar bli tröttsamt.

Jag är så glad att jag har alla mina fina vänner.
Ni är de bästa och jag älskar er! ♥

Det är helt sanslöst vad fint väder det är...

dsc00474 (MMS)

Det är helt sanslöst vad fint väder det är ute! Det har hittills varit så skönt att vara tillbaka på jobbet, jag har fått en massa mysiga kramar av alla gullungar. Nu sitter jag ute i solen och har rast med johanna :d


Stockholm har varit bättre.

Ja som ni förstår på rubriken så fick jag inte riktigt ut det jag ville av resan till Stockholm. Visst min audiotion och mina intagningsprov gick väl okej men det är så tråkigt att gå därifrån och veta att man skulle kunnat göra så mycket bättre ifrån sig. Det är inte så lätt med feber och halsont. Men men nu har jag försökt!

Efter en kort vila hemma hos Mike och Anton så tog vi oss in till stan för att shoppa tills vårt tåg gick. Mamma sken som en sol hela dagen vilket var huvudsaken eftersom det var hon som fyllde år. Så det var värt det i slutändan för på hemvägen kände jag mig som en utbankad kycklig i stekpannan. Haha men jag fick med mig lite nytt från make up store, byxor från Zara och örhängen från JC hem iaf. Jag orkade inte riktigt engagera mig i shoppingen utan jag koncentrerade mig bara på att hänga med! ;)


hihi söta mamma på morgonen, vi sjöng för henne och hade blåbärsmuffins och paket!


på tvärbanan påväg till Kulturama, Mike visar sin bästa sida och mamma börjar undra varför hon följde med...


mamma provade på att fota med iphone, efter 26 minuter förstod hon hur hon skulle göra. efter ytterligare 15 minuter så blev det till och med fokus. mohaha


Vi var tvugna att fota inne på Vapianos toaletter, det var mer som en salong som det råkade hamnat några toaletter i. Mycket tjusigt och för er som gillar pasta så rekomenderar jag det här. Det ligger i gamla stan och serverar endast färsk pasta, för mig blev det en carbonara
mums!


Här har ni den utbankade kycklingen och mammi på vägen hem!

Nästa gång jag ska till storstaden så ska jag vara på topp igen, vi får se vad för bus jag ska hitta på då. ;)

Dagens make up - why be like you when I can be me

Idag var det tänkt att jag skulle göra en enkelt make up i grått och ljusrosa för att ge er lite tips inför bal och student. Men jag råkade få syn på min vita eyeliner som nästan är oanvänd(!!) och kunde inte låta bli. Jag blev inspirerad av Lina och Lovis fotografering där de tog grymt snygga bilder på Lovi, kolla deras blogg www.thosesis.blogg.se!! 

Jag blev inte supernöjd och det här är ingen makeup som gör sig bra på bild men cool på riktigt!

 








Lördagens make up.

I lördags så passade jag på att använda mina favvofransar, det är verkligen helt underbara. Jag fick tyvärr nästan inga bra bilder.. Men här är iaf 2!





Emma sminkar - Lovi

I lördags så gjorde jag en snabb sminkning på Lovi, färgerna syns lite dåligt på bilderna. Färgerna går iaf i brunt och rosa. Hon fick på sig mörka linser senare och det blev riktigt snyggt till det rosa måste jag säga!












Jag lever.

Usch vad hemskt det är med feber. Jag är helt slut efter en 3 timmars lång resa så när vi landade hemma hos Anton och Mike så bäddade Mike ner mig med filt och nalle i soffan framför tv:n. Nu ska jag tvätta av mig allt smink och gå och lägga mig. Jag försöker hitta motivation tills i morgon, känns som att det kommer gå skit. Är jättenervös för notprov och att sjunga överhuvudtaget. Ajja, man kan inte göra mer än sitt bästa.

Talk to you tomorrow, håll tummarna för att mina feber är borta då!
Nattinattipuss.



F**K you I am a fashion blogger!

Nu tar vi vårt pick och pack och drar till Stockholm (med 38 graders feber..). I morgon ska jag inte bara på audition utan vi ska också fira min fina mammas födelsedag. Bäst i hela universum är hon! ♥


bara för att jag är lite cool idag!

Dagens make up - can you turn my black roses red?

Idag blev det en svart sotning och jag känner mig nöjd!










good work.

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men jag kan skylla på att igår var jag vaken högst kanske 3 timmar på hela dagen.. Ja ni kan ju gissa själva hur jag mådde, usch det var länge sen jag mådde så fruktansvärt dåligt. Jag hade en aning feber och om jag säger såhär så var min mage så tom som den kan vara imorse. Vi behöver inte gå in på några otrevliga detaljer!

Jag är förskyld också, vadå typiskt!!!? Mitt huvud hänger fortfarande inte med helt, tur att jag sjukskrev mig från jobbet idag iaf.. Eller mamma ringde åt mig igår, jag var inte i tillstånd för att prata i telefonen.
Klockan 17.10 går iaf mitt och mammas tåg till Stockholm. I morgon ska jag på intagnigsprov för Kulturamassånglinje. Vi får se hur rösten klarar det...

Dagens make up kommer upp strax!


en liten sneakpeak..

Det är så typiskt!!

Godmorgon allihopa!
Tyvärr så är min hjärna inställd på att vakna tidigt på morgonen så jag vaknade först vid 6 och sen vaknade jag kvart i 8 och då kunde jag verkligen inte sova. Så nu är jag uppe och kolla ifatt once upon a time och revenge som jag missade i torsdags.

Igår blev jag iaf i princip klar med min låt, det är lite finjustering som behövs och så måste jag lära mig den helt. Som tur var så har jag spelat in bit för bit så att jag ska komma ihåg vad jag skrivit. Haha detaljerna försvinner fortare än vad man tror, men men det är väl inte så konstigt. En låt lär man sig ju inte direkt på en kväll annars heller. ;)



Jag har precis skrivit klart min låt, både...

dsc00473 (MMS)

Jag har precis skrivit klart min låt, både text och musik. Jag är lite chockad för jag är nöjd... Vi får se om jag vågar spela in den och visa er!


busy tonight!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa i morgon är det fredag!!! Ihh som jag har längtat! Idag har jag och Johanna haft min förskoleklass helt själva då min jobbarkompis är iväg och det gick faktiskt jättebra. Det var kul att leka högsta hönset och i morgon är vi själva igen!

Klockan 18 ikväll ska jag på sminkparty med ett par stycken, ska bli kul och se vad man får för tips. Klockan 20 kommer som vanligt mina tjejor hit, dock så är det 2 som inte kan men vi får försöka hålla ställningarna!


en favorit i repris!


Starships were meant to fly.

Jag tror jag håller på att bli sjuk. Iaf dra på mig en rejäl förkyldning vilket är det värsta som kan hända just nu. På tisdag ska jag på intagningsprov för en sånglinje (inför hösten) i Stockholm och jag vill väldigt gärna ha rösten på topp när jag ska sjunga. Såhär är det jämt för mig när jag ska göra något!! :( Ett ganska tydligt tecken är hur trött jag är, jag lägger mig tidigt varje kväll och sover i mer än 8 timmar. Inatt sov jag i mer än 9 timmar och har ändå varit fruktansvärt trött hela dagen, påvägen hem fick jag verkligen kämpa för varje steg. USCH!

Så det blir att lägga sig tidigt ikväll igen helt enkelt, jag kanske lägger mig och skriver lite på min låt om jag hittar inspirationen. Hoppas att allt är bra med er iaf. God natt!!


en bild från sensommaren när vi var och jobbade i Österlen. Tror det är Jennie som står för denna bild!

Pensisen säger god natt!

Det blev filmmys i soffan framför Oliver och gänget hos Honeyponey och nu sitter jag här och är sjukt trött.
Ja det är sant, tant ska sova nu. Seriöst jag känner mig som en pensionär, jag somnar innan 22 nästan varje dag. Men men det är det värt på morgonen när man går upp sen. ;)

Så godnatt från tant Emma!



Tips för torrt hår!

Jag har oturen att ha ärvt tunnt, torrt och väldigt känsligt hår. Men det finns inte så mycket att göra åt än att försöka ta hand om det. Så tips till er med samma hår som mig är Schwarzkopfs Gliss shampo och balsam total repair! Jag har även den här hårinpackningen och den är superbra och doftar underbart!!





Im on the floor and I love to dance!

Fy vale så skönt att sluta tidigt då! Det var kanske inte lika skönt att börja klockan 7 men men det är så värt det. Men en sak undrar jag, vart tog det fina vädret vägen!!?  Jag beställer gärna tillbaka solen tills i morgon!

Nu är jag iaf hemma från promenaden med mamma. Herregud vad otränad jag har blivit, usch jag får ångest. Nu blir det att verkligen komma igång så jag vågar visa mig ute bland folk i sommar.. Nu tänker iaf jag äta mat, duscha och sen åka till Honeyponey. Det blir lite mys ikväll!





Ute på en härlig vårpromenad med mammsen! ...

dsc00471 (MMS)

Ute på en härlig vårpromenad med mammsen! Någon mer än jag som har en hatkärlek till kurts backe?;-)


Gissa vad?

Jag började faktiskt att skriva en låttext i lördags natt. Det har hittills gått ganska så bra tror jag, men jag har fastnat nu. Jag måste bestämma vad det är jag vill ha fram med låten, vad den ska ha för budskap. Den riktiga utmaningen kommer bli att fixa melodi till texten.. Jag tror jag ska fråga Marcus om hjälp! ;)


låten kommer säkert aldrig bli klar, men det skulle vara kul.


Du får inte (cover) - Emma Hallberg

Här är videon jag pratade om i söndags, hoppas ni gillar den! :)
Det är för övrigt en av mina absoluta favoritlåtar.




You're children are our children.

Nä vet ni vad, är det inte underbart att det fina vädret håller i sig? Jag har varit ute i typ 4,5 timmar idag och i morgon har vi studiedag så vi ska ha utedag på frita hela dagen så jag ska lapa vårsol i morgon också.
Efter jobbet var jag på lägenhetsvisning. En vän till mig reser bort i 2 veckor så jag ska vara lägenhetsvakt och så får jag bo där hur mycket jag vill också. Det ska bli superkul, hoppas bara det går bra då hon haft en stor hund där rätt mycket och jag är ju allergisk. Vi får se helt enkelt.. ;)

Nu ikväll så ska jag faktiskt provsjunga i en gospelkör som finns här i Åtvidaberg. Jag är sjukt nervös då jag inte sjungt i kör sen jag slutade skolan och jag känner typ ingen där. Alla är väl i genomsnitt 20 år äldre än mig också, men men jag måste träna upp min stämvana nu om jag ska komma in på någon skola till i höst!


här är när vi i musikprofilen framför african madonna, ett av våra nummer i vår Togetherturne. Vi hade samarbete med Åtvidaberg kenyaförening och tog ner 12 st Kenyaner. Åh vad jag saknar dem, det var snart 2 år sedan jag såg dem.. :( Där har vi vänner för livet!


Dagens make up - Just let me teach you the song

Blått och grönt kan nog inte slå fel. Det här är dock ingen makeup som jag trivs att gå med till vardags då den verkligen lyser blått. Jag fick några blickar på mig när jag var och handlade förut, folk är så trångsynta ibland.. ;)














Sneakpeak på dagens make up.

Jag har ägnat någon timme åt att sjunga och lite senare ikväll kommer det nog upp en video! Nu ska jag till morfar en sväng med familjen, hinner inte ladda upp alla dagens make up bilder så här får ni en liten förhandsvisning!




I think you've put your spell on me.

Åhhh, jag älskar vädret!!! Jag är en typisk väder människa så idag när solen faktiskt för första gången i år värmer så är jag överlycklig och känner mig som att jag vaknat efter den långa hösten och vinter igen. UNDERBART!

Igår var det som sagt en miniinflytningsfest (han har inte flyttat in än riktigt) och vi hade det riktigt trevligt. Tyvärr var jag ganska trött så det blev inte så sent för min del men kvällen bjöd på många roliga överraskningar! Haha nu ska jag hjälpa till i köket lite, sen tänkte jag duscha och göra en make up. Så kika in om ett par timmar så ska det nog finnas här. Jag känner nog för blått idag..


hårboll!!!


Godmorgon! Jag är ute på en underbar vårpr...

dsc00469 (MMS)

Godmorgon! Jag är ute på en underbar vårpromenad med mamma och anna. 17 grader i solen, jag hoppas verkligen inte ni sitter inne!


Dansa pausa!

Johoo sminkningen blev väldigt bra, det blev en fin lila sminkning och jag har faktiskt kort på den. Men jag vet inte vad hon tycker om att jag lägger ut dem på internet.

Nu har jag ägnat eftermiddagen åt att sjunga och spela piano, underbart. Nu ska jag strax iväg till Danne på inflyttningsfest, iihh ska bli så roligt! Så nu förs vi inte förrän i morgon. Ha en rolig lördagskväll allihopa!

Smackpuss!


haha såhär kul som vi hade på min fest ska vi ha ikväll. och nej jag ligger inte ner för jag är full utan för att Lovi och jag skulle göra ett trick men hon var inte riktigt beredd. HAHA


This is not a drive by

Visst är det kul att bli väckt när man har sovmorgon!! NOOOOOOOOT! Aja det är sånt som händer och jag tänker inte gå in i detalj på det. Igårkväll plöjde jag igenom 4 PLL avsnitt och jag hade glömt hur bra det var, spännande! Sen hamnade jag vid köksbordet med pappa och grannen. Vi spelade och sjöng oss igenom kvällen innan det var dags att sova.

Om 10 minuter så har jag sminkjobb, kul! Det ringde igår och frågade om jag var "Emma som sminkar", haha. Ryktet sprider sig, men jag blir alltid lika nervös innan jag ska sminka någon. Bäst att plocka fram alla saker nu så det är klart tills hon kommer!



Dagens make up - you better run run runaway baby before I put my spell on you

Det var verkligen dags för en dagens make up och bara för att gör det extra roligt så fick det bli en med lite färg. Grönt är ju så undebart fint och jag har börjat älska oranget.


















If perfect is what you're seartching for then just stay the same.

Jag är så fruktansvärt självkritisk. De här bilderna fick jag för över en vecka sen men jag har inte vågat lägga upp dem. Inget illa mot talangfulla Hans och Pernilla för de har verkligen gjort ett jättejobb. Men jag kan helt enkelt inte se normal ut på bild. Men här kommer några bilder som jag iaf vågar bjuda på!







bara för att den här är cool!


jag och vackra Jennie






I'll take them in all colours.



Trippen i stan blev visst lite dyrare än vad jag räknat med. Jag hittade nämligen de här supersöta ballerinaskorna på hm. 199 kr st kostar de och är de inte underbart fina? Jag hade velat ha ett par mörkblå också men någon måtta får det faktiskt vara.. Lite nagellack fick jag med mig hem också!

Ikväll har jag faktiskt planerat in egen tid, en hemmakväll. Kors i taket tänker ni säkert och ja det är faktiskt lite kors i taket men gud vad skönt det ska bli. Jag ska nörda pretty little liars, jag har en massa avsnitt som jag inte hunnit kolla!


mot staden

Sådär ja, då var arbetsdagen avklarad. Jag började 6 i morse (ni fattar inte hur skön sängen var) så jag slutade 13 idag. Det här var tyvärr bara en engångsgrej då jag hoppade in för en annan som är utomlands. Annars slutar jag aldrig tidigt så idag ska jag njuta.

Nu drar jag till stan för att skjutsa Anton till tåget, jag kollar nog en snabbis i affärerna också när jag ändå är inne. Om det inte är mörkt när jag kommer hem så ska jag försöka hitta ork till att göra en make up till er. Det var länge sen!


lockarna i håret sitter fortfarande i lite från gårdagen och jag har inte änvänt någon hårspray alls. Någon som vill ha lite tips på hur man får lockarna att hålla hela dagen utan att spraya dem stela av hårspray? ;)


Just a kiss (cover) - Emma och Anton Hallberg



Haha vi kan som vanligt inte hålla oss för skratt, men vi fick publik då vi står ut mot mitt fönster som är på framsidan!


dagen jag aldrig trodde skulle komma

Ihhhh torsdagar är ju som ni vet en av mina favoritdagar och att Anton är hemma gör den ju bara ännu bättre! Jag fattar helt ärligt inte att det är fredag i morgon, i måndags förstod jag verkligen inte hur jag skulle överleva veckan. Det har rent ut sagt varit hemskt att gå upp de här morgnarna, den enda som har fått mig ur sängen är tanken på att jag får sovmorgon i helgen!

Nu har jag gjort 2 tidsinställda inlägg tills i morgon och lördag. I morgon kommer det upp ett klipp på en låt som Anton och jag spelade in förut. Så kika in runt 12 så ska det ligga här uppe! Nu ska jag kolla Glee och fixa morötter och dipp, tjejerna droppar in strax innan 20.00. Hörs i morgon! ;)


här är en bild från syskonfotograferingen vi hade med Jennie, vi fick bilderna igår så ni ska få se dem någon dag också!


Suprise Anton!

Hoho igår fanns det ingen tid för uppdatering då det var bus hela kvällen på Psykhemmat Trastgatan.
Anton har ju gått och skaffat sig en karriär inom artistbranchen och vi ville ju såklart fira det (jag ska berätta mer om det här när vi vet mer exakt vad det handlar om), så igår kokade vi ihop en överraskningsfest åt honom. Tesa bakade en stor sjukt god tårta och det var en massa släkt och vänner här.

Marcus och jag framförde en egenskriven låt till Anton (okej jag stod för text och Marcus spelade). Om jag vågar så lägger jag upp det här. Haha




rättare sagt så var det faktiskt min karaktär "Doris" som framförde låten. hihi

Nagelmarmorering-premiär!







Med hjälp av Hanna lyckades jag nästan få till naglarna som jag ville ha dem. Ni som undrar hur man gör det här kan kolla den här länken. Jag orkar inte skriva och förklara, men jag ka iaf säga att det är sjukt svårt att inte misslyckas vid själva blandningen! Men visst blir det snyggt!!?


It's all for you!

Nu ska syskonen Hallberg försöka spela in några vackra toner till er! ;)



Because you're worth it!

Det blev en liten bloggbreak igår då jag var helt slutkörd efter helgen och första arbetsdagen. På morgonen mötte jag en kollega och tydligen så såg jag ut som att jag hade "sålt smöret och tappat pengarna". Det var nog ungefär så jag kände mig också.

Idag är jag i princip lika trött och har jobbat i 8,5 timmar. Om en halvtimma har jag personalmöte så jag ska iväg och jobba i 2 timmar till.. Känns sådär måste jag säga, men men! Anton kommer hem ikväll också wiiiiie!
Vi får se om jag orkar uppdatera senare! :)


hehe ett litet klipp på mig och Mike när vi går lös på bröden..


And the girls went crazy!

Som sagt Lovi och jag var och fikade på Mikes jobb, cafe ute på Lindingö. När de stängde så var Lovi och jag och hjälpte till lite bakom disken med att slänga allt som blivit över från dagen. Haha Lovi och jag blev helt galna och packade med oss hur mycket som helst hem och smakade på allt innan vi slängde det! Det är helt sjukt vad mycket man slänger..







här har vi våra fynd, en hel chokladmousetårta, en påse ostfrallor, en påse med bullar/vaniljbullar/kanelbullar/kringlor och lite annat och sen en påse med 4 st vetelängder. haha!

I should have known that you were trouble from the first kiss.

Åh vad jag älskar Stockholm ännu mer efter den här helgen. Vädret har varit helt underbart och snälla säga att det kommer att fortsätta såhär. I fredags blev det en hemmamyskväll med skratt, haha jag kom på en lek då vi skrev massa lappar med yrken, personligheter, tix och massa sjuka samtalsämnen. Haha det slutade iaf med att vi alla grät av skratt och Hanna har en hel del roliga filmer på oss.

Lördagen började med ett besök hos sångpedagog då Anton och jag repade våra audition låtar. Om ni är riktigt snälla så ska jag se till att vi spelar in dem i veckan.. ;) Sen gick vi på stan och kikade lite i alla affärer. Jag ska tipsa er om en as ball butik som ni bara måste till om ni åker till Stockholm!
Vi slutade turen med att åka ut till Mikes jobb och fika, Lovi och jag went crazy efter stängning, det kommer bilder på det senare. Haha

På kvällen var det förberedelser inför morgondagen som gällde och så melodifestivalen!
Hoppas att er helg har varit lika bra som min, det enda jag har saknar är ett x-antal timmar sömn. MEN nästa helg ska jag få sovmorgon!!!


honeyponey och jag på lunchrasten, höhö


sen Lovi och Anton också.


LÄGG MÄRKE TILL MINA VACKRA GYMNASTIKSKOR. Jag glömde i all hast att byta skor när jag var hemma och hämtade väskan från jobbet och fick gå i mina jobbskor i Stockholm. Haha inget retligt alls.. jag hade som tur var inte glömt mina auditionskor, pust!