You can count on me like 1, 2, 3 I'll be there!

Ni kan vara lugna, jag kom hem efter springturen. Svettig och med frusna händer men jag kom hem. Det var så himla skönt att komma ut i det underbara vädret och även fast jag inte orkade springa särskillt mycket och det var lervälling halva grusvägen som jag springet på så jag fick gå i diket så var det underbart. Så om vädret tillåter och om jag inte är alltför trött så ska jag försöka komma iväg i morgon också.

Ikväll har jag varit hos finaste Honeyponey, vi har sett på filmen footloose och visst den var bra men inte riktigt vad jag förväntat mig av den. Handlingen var väl lite lame men det är alltid kul med dansfilmer! Sen hade Hanna köpt en present till mig och jag blev så glad. Hon är så himla fin och snäll och vet precis hur man piggar upp mig när jag behöver det!


den röda halvan av nyckelringen är min och hänger så fint i min nyckelknippa.

Nattinattipuss till er alla, i morgon är det torsdag och ni vet alla vad det betyder va? TJEJMYS!
Godnatt.

Du kan inte rädda alla, men alla kan rädda någon.

I en bättre värld hade allt det här aldrig hänt.












Men en bättre värld, finns djupt inom oss.











Nu ska den här latmasken ut..

och bränna lite kalorier. Såhär kan jag inte ha det längre, nu ska jag börja springa igen!




Tutorials?

Jag har ju helt glömt att visa er artikeln som jag var med i innan jul. Jag gjorde en jul och nyårssminkning i tutorials som ni kanske minns? Många av er efterlyser tutorials och jag ska försöka att fixa någon, men det tar tid så därför kommer de inte så ofta. Men vad skulle ni vilja ha tutorial på? Någon speciell sminkning?









nightinighti

Med Lovis hjälp och Acabellas (you've been missed!) så blev ändå kvällen bra. Nu har jag jäspat i en timma så sängen ser bara alltför lockande ut. Hörs i morgon!


jag är så otroligt sugen på att byta design.. måste bara hitta någon bild som jag mkan ha som header. min favorit hittills måste ändå vara min första som jag hade. den är gjord av Lovi!


Man får inte tänka så.

Hej alla, hur är det med er? Jag är inte på topp iaf, humöret svänger som en avbruten banan och jag är allmänt trött. Jag ska nog iaf träffa Anna och Petra ikväll för första gången på väldigt länge.

Hoppas ni är mer tisdagspepp än vad jag är!


nyp nyp!


A girl can never have to many bags.


 
Vad tycks om mitt fynd på Accessories? Den hade kostat 500 och jag betalade typ 140 kr för den, ibland älskar jag rea. Färgen gör inte väskan riktigt rättvisa. Den har iaf en supersnygg mörkgrön färg, jag är lite kär måste jag säga.


Dagens låt - Du är nog den

Här har ni en fruktansvärt bra låt med Melissa Horn som jag fick nys om igår. Jag älskar den!



Äntligen, tummen upp till make up store!

Någon mer än jag som är överlycklig över att Make up store byter förpackningar? Nu slipper man leta igenom alla tusen ögonskuggor innan man hittar den man ska ha.. ;)


btw, hur underbar var inte den blå färgen?

He's the one.

Godmorgon allesammans.
Hur underbart är det inte att vakna samma tid som man brukar gå upp och det är ljust ute och man ser att det kommer bli strålande sol ute? Det kan göra en hel dag för mig, plus att Anton kommer hem idag så jag är på bra humör.. ;)

Åker till jobber om 2 minuter så vi hörs ikväll!


en trött Emma.

Del 3 från Österlen - Välgörenhet

Jaha och så var söndagkvällen här och det känns som att helgen knappt har börjat och så är den tydligen slut. Jag känner iaf att det var bra att det inte blev så sent igår. Jag blev nämligen allergisk så vi åkte hem strax innan 12 och idag fick jag en välförtjänt sovmorgon.

Nu ikväll har jag städat mitt rum riktigt ordentligen, både dammat, damsugat, plockat i ordning och packat upp min väska. Kors i taket, tvättat har jag också gjort vilket påminner mig om att jag måste gå och hänga den nu.
Hoppas er helg har varit rolig, här får ni den sista delen på Jennies och min minidokumentär om vår resa. Haha
slutet gott, allting gott, godnatt!



Del 2 från Österlen - Skål från vagn 7.

Hehe Jennie och jag hade förfest påvägen hem då vi skulle på fest på kvällen. Det slutade dock inte så bra för mig då jag blev yr i huvudet och åksjuk. Haha som man bäddar får man ligga.

Innan ni kollar måste ni också veta att de 2 killarna som satt bredvid oss läste i varsin bibel.

.

Lite bilder från vår trip till Österlen.

Oj oj vilken helg det har varit. Jag är verkligen glad över att Jennie och jag åkte till Österlen i lördags, det var så fruktansvärt roligt som alltid när Jennie och jag åker tillsammans. Haha jag tycker lite synd om alla som sitter vid oss, vi är knappt tysta i en sekund. Pernilla och Hans är alltid lika gästvänsliga så vi har känt oss som hemma och det gick superbra att sminka och även jag blev plåtad en hel del så jag är så nyfiken på bilderna nu! :D

Här har ni iaf några bilder som vi tagit i förbifarten, man har som sagt fullt upp så man hinner inte fota.
Btw gillade ni vår film med min resväska? Det finns 2 till som kommer upp strax! haha


på tåget ner till Malmö så var det liv i luckan. Hehe det blir inte en lugn stund när Jennie och jag var i gasen. det var en tågkonduktör som envisades med att glo och flörta och inte fattade vinken att vi inte var intresserade, det hela slutade med att jag stoppade upp vindruvor under läppen och log mot honom. hehe han kommer inte tillbaka mer sen.


väl nere i Österlen så hann vi inte mer än att äta kvällsmat, planera inför morgondagens plåtning och packa ner Jennie i min resväska innan det var dags att sova.


efter att sovit några timmar för lite drog vi igång dagen med sminkningar, plåtningar med ett x-antal klädombyten och timmarna bara flög iväg. här ovan får ni se en av mina outfits, det här är nog nästan första gången jag lägger in en helbild på mig och i jeans.


haha ungefär såhär ser det ut när vi jobbar, synd att vi inte tog kort på röran av alla kläder och allt smink överallt!


men även den här dagen var tvungen att lida mot sitt slut och Jennie och jag tackade Pernilla och Hans för en supertrevlig fredagskväll och lördag och så tog vi tåget till Malmö.


i Malmö skaffade vi oss varsin chailatte och tog tåget till Linköping, 4 timmar senare tog resan slut.


Don't let the colours scare you.

Sådär ja, nu har jag precis varit och klippt av ca 3 cm av mitt hår. Jag som bara brukar klippa knappt någon cm är lite stolt över mig själv. Men jag kan säga att det behövdes verkligen för fy vad stripigt och sprött det var i topparna.. Nu ska ja iväg till kusinerna och fira Linus och morbror, talk to you later!



Sådär ja, nu var arbetsdagen slut och vi s...

dsc00446 (MMS)

Sådär ja, nu var arbetsdagen slut och vi sitter på tåget påväg till linköping. Dagen har varit jätterolig och har som vanligt gått sjukt fort. Vi stannar i linköping sen på party så vi hörs imorn allihopa;-) ha en galen lördagkväll nu!


Nu är vi i full gång med plåtningar och sm...

dsc00445 (MMS)

Nu är vi i full gång med plåtningar och sminkningar. Jennie är first to go!


Man vet aldrig vad jag har i väskan...



hoho vad brukar ni packa? ;)

Im leaving today!

Yes nu är det dags, jag ska bara besöka damrummet så är jag redo för att åka till Österlen och jobba!
I morgon stannar jag troligtvis i Linköping när vi kommer hem på kvällen så i värsta fall så hinner jag inte uppdatera förrän på söndag. Jag ska försöka köra lite mobiblogg och om jag är snäll får jag kanske låna Jennies dator. ;)

Ha en kanonhelg nu allihopa, massa kramar!


i morgon blir sminkpenslarna mina allra bästa vänner!


What goes around comes around.

Vem hade trott att vi skulle få strålande solsken idag när det var storm i morse? Regnet piskade, det blåste som bara den och det var arga gråa moln över hela himlen. Aja jag klagar iaf inte, synd bara att jag måste vara inne nu och packa. Yes ni hörde rätt jag ska packa för i morgon drar Jennie och jag ner till Österlen för att jobba med FrantiQstudios igen. Vi ska plåta med lite Vintage kläder och om det finns tid så ska vi eventuellet plåta även mig också.

Nu är den stora frågan vad ska jag ha på mig?




Står jag på scenen i höst?

Igår skickade jag de sista ansökningarna och ni är säkert nyfikna på vad det är för något som jag sökt till?
Jag har sökt till 4 olika linjer och den första är musikallinje på Kulturama, den andra är sånglinje - heltid på Kulturama, den tredje är sånglinje - deltid på Kulturama och den fjärde musikartist (alltså musikal) på Öland.
Jag har velat söka i 2 år nu men jag har alltid ballat ur i sista sekunden för jag inte har vågat, jag är så rädd för att misslyckas. Det här är ju något som jag har drömt om ända sen jag var liten och nu måste jag kämpa för att komma dit jag vill. Nu får ni alla hålla tummarna för mig och visst audition är inte förrän v.12 på sångprogramen och i maj på musikalprogramen men ändå, det är bra att börja i tid. ;)


i pressed the green buttom!

Någon behöver visst borsta håret.

Ihh vi hade det jättemspys igår. Mamma bakade semlor och hemmagjorda är väl ändå de bästa? Myskvällar med vännerna förgyller verkligen vardagen. Kommer ni ihåg att jag hade något spännande att berätta för er? Igår gjorde jag klart allt och jag ska berätta för er i eftermiddag. :)
Just nu blåser det storm ute och regnar, jag hoppas verkligen att det går över för vi ska åka skridskor och vara ute med våra barn i 3 timmar idag.. Håll tummarna!

Talk to you later!




Dagens make up - Ther were like northerstars

Idag blev det en vardagsmake up till jobbet då jag började sent.














Somebody tell him who the F Im is.

Sovmorgon är så underskattat. Åh så underbart det har varit att sova i 10 underbara timmar. Jag somnade så fort jag la mig igår och idag börjar jag 10.15 (slutar dock 18.15...) så jag har fått sova igen lite.
Ikväll blir det myskväll här med massa fina vänner.

Talk to you later!




Do they know who you are?

För när man har hjärtat i magen, magen i halsen och hjärnan alldeles full av tankar så känns det tungt.
Tänk att något som tar flera år att bygga upp kan raseras totalt på bara en sekund.
Jag är trött på att det är så svårt att skapa men så lätt att förstöra.

Det är inte lätt när det är svårt.



There's so many things..

Idag har jag bokstavligen känt mig som en Zombie. Om jag inte somnar så fort jag lägger mig i sängen ikväll så är det något fel i huvudet på mig.. Nu ska jag iväg till kussarna Danne och Philip en sväng, men jag kommer hem skapligt ikväll. Så vi hörs senare.


Någon som ska äta semlor idag? Vi får se om det dyker upp någon..


Emma sminkar - Matilda

Matilda som vanligtvis bara använder mascara fick en fin naturlig sminkning i rostbrunt som gav ett djup till ögat och förstärkte hennes ögonfärg. Jag blev supernöjd och jag tror att hon också blev det!













I have to let go of your hand.



even if it hurts.

The walking dead.

Vissa nätter tänker man mer än andra. Jag skrev ju att jag var lite uppstressad igår och självklart resulterar det i att jag ligger ensam med mina tankar i sängen och inte kan sova. Det var precis som "på den gamla goda tiden". Jag är glad att Hanna har vänt på dygnet och bollade tankar med mig långt in på natten.
Idag vill jag bara sova, sova och sova och sova.

Men men plikten kallar, jobbar 8.30-16.30 idag!


vi piggar upp inlägget med en bild från Orsa på mina fina vänner.


Såhär vilar vi upp oss efter helgen..

Jisses vilken härlig chillkväll det blev hos Honeyponey. Vi såg Hanna Montana filmen (igen) haha ni tycker säkert att det är skittöntigt men det är faktiskt en av mina favoritfilmer, jag gråter alltid en skvätt. Den är så himla bra!
Nu måste jag sätta mig och klinka lite vid pianot och sjunga en trudelutt för att lugna ner mig lite. Är lite uppstressad!

Så jag säger god natt och hoppas att alla har haft en bra start på veckan.


hoho såhär såg Hannas bord ut, varför har vi en förmåga att alltid duka upp med allt som finns och sen knappt röra hälften? Haha

Första bilden.

Här har ni första bilden av många på Matilda, visst är hon snygg? Hihi ligger det i släkten måntro?


Snowwhite on photoshoot!

Wooho ni fattar inte hur fort min måndag har gått. Timmarna på jobbet bokstavligen flög förbi och helt plötsligt var klockan 14.30 och jag blev då upphämtad av kusin-Matilda och moster Tesa. Vi brummade hem till mig och sminkade Matilda sen traskade vi ner till Jennie och fotade Matilda. Herregud min skapare säger jag bara vilken fotogenisk människa!

Jag lägger upp resultatet här när vi får bilderna, make upen kommer upp senare ikväll.
Nu drar vi till Hanna för att kolla film, har inte sett flickebarnet på hela helgen. ;)


en liten sneakpeak på Matilda. Hihi


The making of "sjuk värld"

Som sagt jag gjorde en hel del tabbar och här är några av dem. Vissa säger att tiga är guld, jag säger att tålamod är guld. Haha



It's the boy you never told I like you.

Idag har jag haft en riktig mysdag med grannarna. Dagens har spenderats ute hos morfar där vi åkt skoter ända tills vi var dyngsura (jag gillar inte plusgrader och snö, det blir slask) och så grillade vi korv idag igen. Hehe det känns som att det är det enda jag ätit den här helgen. Nu ikväll har pluttisarna varit här inne och vi har kollat på filmer från när jag och Anton var små och sen några på dem också. Haha det är alltid lika roligt!

Jag håller på att klippa ihop en film med lite tabbar jag gjorde till min "sjuk värld" video. Haha det är för övrigt så himla roligt att jag fått så bra respons på den. Det betyder jättemycket för mig ska ni veta så stort tack. Om jag hinner och hinner någon passande låt så kan jag försöka spela in en till i veckan! :)


hihi vi hade det bra bak på släden.

Nu är det nattinatti som gäller, jag har spännande men läskiga saker att berätta för er i morgon.
Godnatt!

Till sjöss med fina vänner.

Här kommer lite fler bilder från igår! Flickorna blev lägerledare och fixade ett jättefint vindskydd som vi tackade för när det började blåsa storm under eftermiddagen. Vi fixade också eld mot alla odds då vi glömt tändare hemma, Lovi hade en hammare med sig så vi slog den mot en sten och fick på det sättet fyr på elden.. Haha nevars vi försökte lura i killarna det men tändaren kom fram till sist. (vi hade dock glömt tändare och fick pulsa oss tillbaka till bilen i snöoväder och en bra bit för att hämta en i bilen).

Såna här dagar kommer det att bli fler av, fy vale så mysigt vi hade det. Har jag någon gång sagt att jag älskar mina kompisar? ^^


jag tänkte att vi skulle ta ner hela trädet till vårt vindskydd..


men jag fick inte loss trädet så vi nöjde oss med lösa pinnar på marken (som man ska göra!)


grabsen pimplade på och drog upp en hel del fisk, vissa iaf. hehe


philip och john myste vid elden som flickorna fixade!


och här myser jag och Nattis


nattis tycker det är gott med rå korv i varm oboy (den gick absolut inte av på grillpinnen och hamnade klockrent i hennes mugg för er som undrar)


Lovi gjorde grillspett av champinjoner och ölkorv


Dan, Danne och Philip tar igen sig med kaffe och korv.


här ser ni vårt vindskydd halvfärdigt, det syns faktiskt inte på bild hur snyggt gjort det är. det ser ju ut som att det växt sådär men det säger väl ganska mycket om hur skickliga jag Lovi och Nattis är? ;) born to live in the forest!


här har ni skogsmullen själv


efter ett par timmar så blev folk hungriga igen och vi körde en andra grillomgång.


vi avslutar det här inlägget med en bild på fina John!



Godmorgon! Hoppas allt är bra med er, vi ä...

dsc00439 (MMS)

Godmorgon! Hoppas allt är bra med er, vi är ute hos morfar och åker skoter med grannarna. Det är helt underbart när solen är framme! Vi hörs senare;-)


Hej och hopp gum..../ Kerstin

Det blev bråttom i morse som alltid när jag ska passa en tid.. ;) Idag har vi spenderat hela dagen på sjön i stugan ch grillat korv, byggt vindskydd, åkt skidor och myst vid lägerelden. Tack vare vårt vindskydd så kunde vi vara ute i 5 hela timmar, helt underbart mysigt var det!

Nu har jag varit hemma och duschat, ska iväg om några minuter och landa hos Dan med Orsaälsklingarna.
Ikväll måste ni rösta på min kompis Henke i gruppen Young blood som tävlar i melodifestivalen. Jag önskar honom all lycka till!
Talk to you tomorrow!


jag lägger upp fler bilder i morgon, ska som sagt iväg typ nu!


no skies for me..

Det blev inga längdskidor för mig.. Mina fötter är så fruktansvärt knepiga då jag får skoskav av nästan allt och det gör att det blir väldigt svårt att köpa pjäxor. Men jag har en hum om vad jag ska ha nu iaf.. Ska fundera lite och sen åker jag in och köper dem nästa vecka. :)

Ikväll blir det myskväll hemma med mamma, pappa och bigsis Anna! Det ska bli supermysigt och skönt att faktiskt vara hemma en kväll. Det var länge sen!
Ha en trevlig fredagkväll allesammans.


vi kör en skidbild, det är väl passande!


Vem kan stoppa min när jag bara rullar fram?

Haha våra torsdagar är verkligen bäst. Veckan är nästan slut, man träffar sina fina tjejkompisar och så kollar vi bra serier på tv:n. Vi brukar desutom ha något gott att smaska på och idag överträffade vi oss själva. Vi hade alla fixat något utan att prata med de andra så det var både glass, smält choklad, frukt, kokosbollar, toblerone och dipp med grönsaker. haha vi åt inte ens hälften kan jag säga men ändå!

Nu ska jag sussa och jag hoppas jag kan somna, har har svårt att somna 2 nätter i rad. I morgon sluta jag 15.00 och då åker jag till stan direkt för att kolla på nya längdskidor till mig med mammsen och eventuellt Lovi.
Nattinattipuss!


här har vi en bild på vårt vardagsrumsbord.. någon som blir lite sugen? hihi


Vänd aldrig om när ni ser ett hinder.

Woho torsdagen är här och jag har en fråga. Vem ringer man när man vill tacka för att solen är framme igen och snöstormen är över? Om ni vet får ni gära kommentera med nummret. ;)

Ha en bra dag allihopa så hörs vi senare!


Im feeling sexy and free!!


And they lived happily ever after..

Nä vet ni vad, jag tänker faktiskt göra mig iordning, lägga mig i sängen med datorn och kolla på film och sen sova. Jag är helt slut efter en 10-timmars lång arbetsdag. Allt är lite utav ett kaos just nu då skolan jag jobbar på utryms till baracker och vi håller på att flytta. Det ska blir så skönt när allt är färdigt!
Jag längtar tills i morgon också då vi har vårat tjejmys i soffan och kollar once upon i time och revenge, det är sådana saker som förgyller vardagen.

Hihi gissa vad jag ska se för film då? Anastasia, en av de allra bästa tecknade filmerna, musiken är helt fantastisk. Såååå nattinattipuss till er!


och så levde de lyckliga i hela slutet av filmen..


Halfdone!

Sådär ja nu är snart mer än halva veckan gjord. Jag måste bara klara av ett personalmöte på 2 timmar kl 18.
Jag hoppas att ni alla hade en supermysig dag igår och att ni spenderade den med någon som ni tycker om. Jag spenderade min med 5 av mina favoriter i en biosalong och såg filmen "Hamilton". Jag tyckte att filmen var skitdålig, långtråkig och ja allmänt ointressant. 2 st tyckte den var bra, 2 neutrala och Andreas höll med mig. Haha smaken är som baken!


här är några av alla fina saker som jag fick igår, barn är underbara!


Happy valentines day!

Glad alla hjärtans dag till alla mina underbara läsare! Jag vet att den här dagen är jobbig för väldigt många och till just er skickar jag en stor bamsekram och ett litet tips. Alla hjärtans dag handlar ju inte bara om kärleken till en partner utan kärlek till alla man älskar. Gör något kul med dina närmsta vänner eller laga mat till din familj, det lilla uppskattas!

Jag tänker iaf gå på bio med några av mina kompisar och jag åker direkt från jobbet så vi hörs inte förrän ikväll.
Ha en bra dag!



Kan nånting nånsin blomma, som aldrig möter ljus?

Nä nu ska Emma Sofia Hallberg gå och lägga sig. Jag är helt slut och rödmosig om kinderna efter den här dagen. Jag la mig alldeles för sent igår av diverse anledningar och i morgon jobbar jag 7.30-16.30 så det är bäst att jag sover medans jag kan. Hehe

Sen är det ju alla hjärtans dag i morgon också, ska ni fira den på något speciellt sätt? Jag ska eventuellet på bio med några kompisar, men det kan hända att vi hamnar hemma tillsammans i en soffa istället. Vi får se!
Nattinattipuss!


En favorit i repris!


Sjuk värld - Emma Hallberg

Efter 17 tagningar så orkade jag inte spela in en till. Andledningen till att det var så svårt var dels för att jag spelar och sjunger samtidigt och för att jag har ackorden till den engelska texten och sen den svenska texten utskriven bredvid så jag kan snegla på den ibland. Haha det gjorde att jag tappade bort mig hela tiden!

Här har ni iaf det bästa jag kunde prestera ikväll!




I just want you to love me like you love the cake.

Som ni märkte så blev det ingen uppdatering igår, men världen gick väl inte under för det? Lördagkvällen was amazing hemma hos Honeyponey, vi myste i badtunnan kollade melodifestivalen lite snabbt och sen bara pratade av oss. Hoppas vi gör om det snart igen!

Igår var vi hos morfar nästan hela dagen och åkte skidor, skoter och grillade korv. Supermysigt verkligen och hur kul är det inte att åka skoter? Det slår aldrig fel! På kvällen repade Anton och jag låtar inför X-Factor som vi ska söka till tillsammans den 4:e mars, spännande. Sen kom Danne och Philip och kollade film.
Anton åkte hem idag, det är alltid lika tråkigt och nu känns det lite extra tomt och ensamt. Men min dag har bestått av jobb, så ska det låta och sen så har jag försökt spela in en video när jag sjunger och spelar piano till er. Den kommer upp om en liten stund. :)


mamma fångade oss i farten!


och hur söt är inte Zacki? Jag vill ha honom!!

You know I dream in colour.

Yeeey nu är jag i princip redo för en riktigt mysigt kväll hos Honeyponey med Orsagänget +Anton. Vi ska bada i Hannas familjs nya badtunna så det kommer bli så mysigt!!! Det gick super att åka skidor idag även fast Anton och jag gjorde varsin vurpa höhö men vi föll med stil. Dock glömde jag tejpa hälarna så jag har fått ett stort skoskav, inte bra!

Hoppas att ni får en bra lördagkväll så hörs vi i morgon! :D


i elljusspåret, här ser ni min jacka som jag köpte förra veckan jag älskar den! Dock så har Anton redigerat färgen, egentligen så är den verkligen illturkos!


Dagens make up - fairytale gone bad





Är det inte underbart med lösögonfransar? Jag har gjort en relativt diskret brun/beige sminkning till men det behövs inte mer än så till ett par maffiga fransar.

No matter straight, gay or bi.

Såg ni gaygalan igår? Om inte, se den nu! Jag själv som har en bror som är homosexuell och kompisar som är homosexuella så ligger det här mig varmt om hjärtat. Jag blir så glad över att se alla de här otroligt duktiga och talangfulla människorna och se att de vågar stå för vilka de är. För har man inte varit i den här "komma-ut-ur-garderoben-tumulten" så kan man aldrig förstå hur det är. Det är något som inte riktigt går att beskriva och det är en lång resa att bara acceptera att man själv är annorlunda.

Stå för den du är och ta ingen skit. Vi är alla så bra och underbara på våra egna sätt. De som inte accepterar dig för den du är är inte värd att lägga någon energi på, tyck istället synd om den människan som är så trångsynt att han/hon lever i sin egna lilla bubbla där det bara finns ett rätt och ett fel.


allt är inte med då tv4 inte hann med allt i sändningen, men hela schlagermedlyt finns på QX:s hemsida, klicka här för att komma dit!


Jennies photoshoot part 2!




















Som sagt, ni som är intresserade av att fotas för frantiQstudios, tveka inte med att höra av er! :)

Tack blogg.se...

..ni gör min vinter så mycket enklare..
NOT!!!




nej "jag är inte alls sugen"..