Gott nytt år!

Jaha så var vi inne på den allra sista dagen på 2012.
Året har gått så himla fort och jag har hunnit med en massa saker. Precis som alla andra ord så har det varit både upp och ned gångar men hur mörka och tråkiga saker och ting än blir så vet jag innerst inne att jag är lyckligt lottad. Hela vårterminen fick jag fast vikariat på samma jobb där jag trivdes hur bra som helst. Jag fick förlängt till sommaren, på sommaren var jag både i Spaninen och Matla, sommarstugan och Västervik. I augusti tog jag mitt pick och pack och flyttade till Öland. Hösten har varit ett ända långt roligt presationsångest fyllt äventyr och jag längtar tills nästa termin så jag håller på att spricka. 
 
Jag har fått massa nya vänner det här året, fina äkta vänner. 17 nya på Öland och inte minst Kalle och Linn! 
Jag önskar er alla ett gott nytt år, kom ihåg nu att inte deppa över åren som varit eller året som kommer. Det är du som formar din vardag. Är du trött på den så vill jag inte höra att du klagar, gör något åt saken, du kan göra precis vad du vill!
 
GOTT NYTT ÅR! 
 
jag ska strax börja sminka nyårssminkningar, har 3 kunder idag. Lagom mycket, jag kände att jag inte orkade ta på mig fler även fast jag fått fler förfrågningar. Vi får se om vi hörs mer idag annars hörs vi i morgon, lite lagom bakis. hehe
 
 

Dagens låt - Mine

Nu är det skinande rent i familjen Hallbergs hus och alla är nöjda och glada. Om en liten stund beger vi oss till kusinerna Gunnar med kusinerna Molin. Jag är taggad på tacos (är hungrig som en varg då jag endast ätit frukost) och så ska det bli kul med paketleken, jag tror bara jag spelat den en gång och då gick jag i sexan. ^^
Jag vet att det är många som spelar det över jul, men jag vet inte jag tycker det är så kul med personliga julklappar. Men smaken är som baken!
 
Förhoppningsvis så kommer det upp en ny bloggdesign inom kort.. Jag satt och fixade upp hela 2012s månader till arkivet, det var på tiden. Hehe 
 
 
min favoritlåt just nu, jag älskar Santanas röst och låten är så fin!
 

Alla bäckar små.

För alla er som vill göra en god gärning. 
Ni som har följt min blogg länge vet att jag 2010 åkte på en turné med musikprofilen och 12 st kenyaner för att samla in pengar till Åtvidabergs Kenyaförening. Pengarna går oavkortat till att hjälpa våra vänner i Kenya, bygga en ny skola och för att ta upp nya barn från slummen. Att vara medlem innebär att du endast betalar 100 kr om året (skolungdomar 50 kr). 100 kr är ingenting för oss här i Sverige, men för dem är det mycket. Snälla ge ditt bidrag, det är inte ens 10 kr varje månad. 
 
För er som känner att ni vill göra ännu mer kan ni bli månadsgivare eller bara skänka annan frivillig summa. För information om hur man blir medlem eller bankgironummer hör av er till mig! 
Ingen kan göra allt, men alla kan göra något
 
en bild på Peter som jag fortfarande har kontakt med!
 

God middag!

Här hemma är vi mitt uppe i städ inför nyårsafton. Det brukar bli riktigt fint, mitt rum har sett ut som ett bombnedslag då jag bor i en resväska men nu är det riktigt fint igen. Hehe Jag ska se till att få det mesta gjort nu i helgen då jag kommer att sminka ett par st på måndag. Det var länge sen nu och jag tycker det ska bli kul, oturligt nog tänkte jag inte på nyårssminkningarna när jag packade så jag har massa smink kvar på Öland. Aja det blir nog bra i vilket fall. 
 
I kväll ska vi till min mammas brors familj för att äta och köra paketleken, det ska bli jättemysigt. Om vi hinner ska vi åka pulka en sväng nu i eftermiddag (fick en i julklapp haha). 
Hoppas ni får en bra dag!
 
ett litet smakprov från gårdagens fotografering med Jennie (www.jenniek.blogg.se). 
 
 

Skräckis!

Jag hann aldrig landa hemma efter fikan med vännerna då vi satt kvar i 3 timmar. Precis som på den gamla goda tiden, hihi.
Kvällen har vi spenderat hos syskonen Saanum med tacos, spel och nu skräckfilm! Let's get scared!

Hörs i morgon, nattinatti!


Isbit!

Fy vale så kallt det var ute! Fotograferingen blev med andra ord inte långvarig men Jennie hann nog med ett par hundra bilder och just nu får jag en smygtitt på bilderna och det ser bra ut!
Nu ska vi ner till sandelius och fika med några vänner, mys!


Godmorgon!

Hoppas alla är vakna, pigga och glada.
Jag känner mig lite piggare idag vilket är skönt, solen skinner som bara den ute också och det är ju perfekt för nu drar jag till Jennie för att bli fotograferad. Hon köpte ny kamera igår så jag misstänker att jag är någon slags testmodell.. ;) 
 
min nya jacka, som sagt Rödluvaninspirerad. ;)
 

Forever isn't long enough.

Nu är jag helt slutkörd. 
Efter att ha gått på stan i 5 timmar med en förkylning och reagalna människor så skulle väl vem som helst varit trött. Jag tror jag säger det varje år men aldrig mer mellandagsrea. Det är alldeles för mycket folk, saker ligger slängda överallt och jag hittar aldrig något iaf. Okej då, jag köpte faktiskt ett par örhängen och en jacka. Fast jackan var inte på rea och den var lite förstor, men jag var tvungen att ha den, så fin var den. Ni får se bild i morgon, Jennie ska fota mig i den, den är iaf lite rödluvaninspirerad. ;)
 
Breaking dawn var inte alls så bra som jag tänkt den, den var seg och slutstriden var inte alls som jag minns den i boken.. Tråkigt!! Men jag måste säga att Kristen Stewart är otroligt vacker i filmen! 
På vägen hem från stan blev jag avsläppt hos Dan där vännerna satt och spelade spel, så det blev lite chill där en stund. 
Nu tänker jag försöka sova, håll tummarna för att jag vaknar upp och är piggare  i morgon.
Nattinatti.
 
en pigg Emma innan vi åkte till stan, haha.

Wondering why we bother with love if it never lasts.

Det var supermysigt att få hit Hanna, Jennie och Emelie igår. Det och ett tupplur var precis vad jag behövde. 
Jag och Hanna pysslade ihop ännu ett pepparkashur (det är så roligt!!) medan de andra dekorerade pepparkakor. 
 
Nu ska jag och familjen till stan för att kika lite på rean, om det nu går för allt folk.. Ikväll ska vi titta på Breaking dawn part 2. Vi hörs senare! ;)
 
här har ni en liten del av pepparkakshuset. ;) 

Jag tror jag håller på att gå i idé.

Förkylning + trötthet + rastlöshet + dåligt humör = ingen rolig Emma.. 
Jag har iaf dragit hit lite kompisar ikväll som ska få pigga upp mig med lite pepparkakshusdekoration. Det är den perfekta sysselsättningen om man vill släppa alla andra tankar för en stund. Vi får se om vi kanske spelar lite spel också! :) 
 
I morgon bär det av till stan med familjen för att kolla lite på rean och sen titta på den sista delen av Twilight. Det ska bli spännande och se hur de gjort sista delen. 
 
en sak som jag gillar med att vara hemma är våra Disney kanaler, jag älskar Phinas och Ferb! ^^
 

Nu tar jag tummen ur röven.

Nu ska jag se till att ta tag i bloggandet. Jag saknar det och jag älskar att kunna sitta och titta tillbaka på saker man har gjort.. Så när jag har en lååååångt lov att fylla ut så har jag verkligen tid att blogga!
 
Jag har haft en underbar jul med min fina familj och släkt och igår firade vi lite jul med vännerna i form av spel och partaj i Linköping. Det var så kul att träffa alla igen! 
 
 
 
lite blandade bilder från julen, gissa vem som fick vara tomte i år igen? ;) 
 

Nu ska jag och familjen ut till morfar och äta julmat igen och åka skoter med kusinerna om de är kvar. :)
Talk to you later!
 

Mysteriet på Greveholm.

Jag måste bara fråga vad ni tycker om årets julkalender? 
Första mysteriet på Greveholm är ju min favorit och så Sunes jul såklart så jag hade väldigt höga förväntningar, plus att jag gått och väntat på den här kalendern i över ett år nu. 
 
Men jag måste säga att jag gillar det väldigt väldigt mycket, jag tycker fortfarande den första är bättre såklart men jag älskar hur de drar parallerer till gamla Greveholm, att spökena är dem samma och att familjen Olsson alla fått varsin roll i kalendern. Till och med jag går upp tidigare på morgonen för att få se julkalendern på tv:n. ^^
 
min favorit karaktär i en nya familjen är lätt mamman, haha så sjukt rolig!
 

Tillbaka.

Hej på er allihopa.
Det var ett bra tag sen jag hade tid och r i kroppen till att logga in här och uppdatera er. Vi är nu klara med alla våra julshower och det var superkul och vi fick otroligt fin respons, det ska tydligen ha varit den bästa hittills. Sen  var jag uppe på audition för Ola Salos radiomusikal i onsdags. Jenny och jag fick veta att vi var 2 av 24 uttagna av alla sökande så bara det är ju något att vara stolt över. Det gick iaf superbra och jag fick jättefin respons och en riktig egoboost! Vi får veta senast den 10:e januari om man får en roll eller inte.. Det är ju ungefär 8 sökande per roll och jag har sökt 2 roller så man har iaf en minimal chans att få en! 
 
Iaf sen jag kom tillbaka hit har allt varit helt upp och ned av diverse anledningar. Uppdateringen kan ni inte förvänta er att den kommer bli särskilt hög de kommande dagarna då det finns människor som jag vill spendera de sista dagarna med här innan vi går på jullov. Alla kommer nämligen inte tillbaka efter lovet..
 
Hoppas ni mår bra iaf! :)
 
En bild från i torsdags då Jenny och jag drog upp till Stockholm för att göra audition.
 

Näjz!

Tjatja bloggen! Jag heter Oscar och Emma har låtit mig skriva på hennes blogg för jag är helt enkelt bara så bäst :D:D:D:D:D. Vi repar inför en konsert och båda har ont i halsen så vi har deepthroatat ingefära några dagar i sträck och OHMYGOD vad det bränner i strupen alltså, men jaja det för väl nåt gott med sig får man la hoppas ;). Emma äter som en hel karl må jag bara säga. Puss på er alla mummsiga bloggers där ute och sluta inte skriva, även fast katterna i händerna dina riva. // Ciao from Oscar da cutie who is checking out ;)!
 
 
 
asså jag lovar, jag är mycket snyggare i verkligheten... 
 

You can always be found.

Godmorgon allihopa!
Idag fick vi en välförtjänt sovmorgon på en halvtimma och det behövdes verkligen. Repen vi har om dagarna tar verkligen på krafterna och min kropp är så stressad över allt plus min audition nästa vecka att jag inte riktigt kan få in mer i huvudet.. Därför unnade jag mig för första gången på över en vecka en repfri kväll och bara slängde mig i sängen och läste och tittade på björnbröder med några i klassen. Sen la jag mig för en gångs skull i tid och idag känns det som att jag börjat hitta in på rätt spår igen!

Dagen består att REP REP och i eftermiddag genrep för skolan, jag är lite nervös faktiskt. Men det ska nog gå! :)
Nä nu är det bäst att jag går upp!


Godmorgon!

Yes sir jag är uppe och typ redo för en hel dags repetion idag igen. Vi var alla hela slutkörda efter gårdagens rep och när dagen är slut så har man alltid saker som man måste repa mer på och repa själv om kvällarna så igår somnade jag så fort jag la huvudet på kudden. Min hals börjar krångla och jag bara proppar i mig ingefära för att få rösten att hålla iaf tills nästa torsdag. Sen får den gärna ta semester! 
 
Hoppas ni andra mår bra, nu ska jag bort och öva lite sologrejer innan vi börjar! :)
 
en bild jag tog på min morgonpromenad i lördags, nu är det betydligt mer snö här! 
 

Let them know it's christmastime.

Hokuspukosfiliokus och så var helgen slut. Helgen har varit fullspäckad med en massa sångrep, julstäd, julpyntning (vi har världens mysigaste rum, ska försöka fixa bra kort), framträdande på stan och julkalender. 
 
Igår hade vi iaf premiär med vår julshow i Kalmar, vi kommer att stå på stan de 2 nästkommande lördagarna igen så för er som bor i närheten av Kalmar eller i Kalmar så är det inte försent. Det var superkul, jätteuppskattat men KALLT!! Vi har fått massa snö här och även fast snövädret passade in så bra till julshowen så kan man inte låta bli att frysa när man ska stå och sjunga ute 4x20 min en eftermiddag. ^^ 
 
Idag börjar vi repa vår julshow på allvar, högalid som vi har showen tillsammans med kommer hit så det blir rep hela dagen lång. Det ska bli kul och skönt att äntligen börja hårdträna, vi har ju premiär på torsdag! :D