Måååndag

Helgen har varit bäst!! Visst lite mer sömn hade ju inte varit helt fel men sova hinner man göra när man ärdöd!
Kursen har varit så rolig och kvällarna hemma hos Anton och Mike med Jennie kan inte bli annat än bra.
Hemresan igår var bland det roligaste jag gjort med Jennie (ni som känner oss kan ju föreställa er),vi lyssnade på min mp3 till massa gamla godingar och dansade och mimade i praktiskt taget 2 timmar. HAHA
De andra i vagn 2 fick sig iaf ett gott skratt... ;)

Jag ska berätta mer omkursen men nu är jag stressad.Håller på och fixar mig inför ikväll. Det blir som vanligt valborgsfirande ute hos Lovi pålandet så husvagnen ska självklart med! Det kommer helt grymt sjukt kul, jag är så taggad.Ska försöka hinna med smink, hår och outfitbiklder. Har en bild av hur jag ska göra håret..

Här är lite bilder från Stockholm så länge!









Hej på er! Om en timma ungefär är vi i lin...

dsc00488 (MMS)

Hej på er! Om en timma ungefär är vi i linköping och snart hemma igen efter en sjukt roligt och otroligt givande helg! Jag ska berätta mer för er ikväll eller imorn.. ;-) nu ska jennie och jag flumma vidare, haha stackars de som sitter i vagn 2!


Och så var lördagen nästan slut..

och jag är så helt! Kursen idag var jätterolig och väldigt givande. Vi hann inte med jättemycket praktiskt övning idag, utan jag fick sminka en av de andra tjejerna. jag valde att göra en festmakeup och jag blev grymt nöjd måste jag säga! Mariart som jag går kursen hos har ett eget sminkmärke som verkar vara grymt! Det är alltid svårt att bedömma i början då allt är nytt och man inte riktigt vet hur man ska använda allt och till vad. Men hittills är jag imponerad!

I morgon ska Jennie med och fota på kursen så det blir vl några sneakpeak från kursen i morgon eller måndag.
Nu ska vi äta glass innan vi lägger oss. Det blir att gå upp tidigt i morgon också för en hel dag med sminkurs med praktiskt arbete i morgon igen. Sen tåg hem till lilla Åtvid igen. Jisses så fort helgen gått!

Hoppas ni har det bra. puss på er!


Anton och jennie spetsade min tacos med cheerios när jag var på toa. Hehe som tur var så var jag inte hungrig när kom tillbaka. Haha


Vad hände under resan?

Stockholm har aldrig varit bättre, bara man kommer hit så blir man 1000 ggr snyggare, kolla här nedanför så får ni se! HAHA

Iaf skrattanfallen har redan börjat så jag trivs som fisken i vattnet!
Vi hörs nog i morgon, mobilbloggar nog från kursen under någon paus.
Trevlig kväll!








Glad tjej.. Kan inte fatta det. Jag var he...

dsc00485 (MMS)

Glad tjej.. Kan inte fatta det. Jag var helt säker på att jag inte skulle komma in efter att ha gjort audition med feber och förkyldning. Tack kulturama! :d


You've said we would still be friends..

Och så var fredag här!! I eftermiddag drar jag som sagt iväg till Stockholm och kommer hem söndagkväll. Jag ska försöka blogga så mycket som möjligt men det blir som alltid inte den vanliga uppdateringen när jag är iväg.
Så jag önskar er alla en trevlig helg!!




De där förföriska popcornen...

Jag har haft en välbehövlig torsdag med tjejerna, det är nog första dagen som jag börjat känna mig som mig själv igen. Nu sotar jag för att jag ätit popcorn och vindruvor. Jag får skylla mig själv att jag säkert ligger och vrider mig själv i plågor halva natten. Usch så onödigt, men åh vad gott det var..

I morgon drar jag iaf till Stockholm över helgen med Jennie. Jag ska gå en make up kurs på 16 timmar som jag får sponsrad av frantiqstudios,  hur underbara är de inte?
Hoppas bara min mage kan lugna ner sig!
Nu säger jag godnatt, hörs i morgon.


inte bra för en mage med magkatarr, men ack så ljuvligt gott!


Make up tutorial video!

Yes här kommer en make up tutorial som jag filmade i veckan. Många av er har efterlyst det och det var inte lätt då man inte ser vart man filmar och fokuset vart hej kom och hjälp mig under en av de viktigaste delarna tyvärr... Men jag tror ni ser skapligt ändå.
Ni får ursäkta mig för min östgötska, men jag bor ju med den värsta östgöten av dem alla (min pappa haha).

Hoppas ni uppskattar videon. Om det blir bra respons så kan jag göra flera! Isf kan ni ju önska vad det är för make uper ni skulle tycka vara roligt att se!




Im so happy Im so glad.. that I've got you!

Jaha idag hade jag min premiärcykeltur för i år, i spöregn. Det hade ju kunnat bli bättre men jag har saknat cykeln. Så fort det blir ordentligt varmt på morgonen så ska jag börja cykla till jobbet varje dag!

Iaf jag känner också att jag måste skriva att jag har verkligen världshistoriens bästa vänner och familj. Jag har blivit så pepprad med fina sms och telefonsamtal att tårarna nästan börjat rinna på mig (och det krävs mycket innan jag släpper på tårkanalerna). Vännerna är något som man ska ha livet igenom och därför är jag så otroligt glad att jag lyckats samla på mig alla de här underbara människorna. För vi är inga periodare, vi är vänner som har hållt ihop i vått och torrt i många många år. Jag har sagt det förr och kommer att säga det igen...

Jag älskar er!!!! ♥


puss på er!!!


It's me - Elin Saanum

Jag kom på att jag helt glömt bort att visa er min vän Elin Saanums musikvideo som hon gjorde när hon var i USA förra månaden. Ihh jag blir så stolt när jag ser den och alltid lika imponerad av hur duktig Elin är! Låten är hennes egna som hennes producent i USA har skrivit till henne. Vadå coolt!!?? Tänk vad fantastiskt att ha någon som jobbar för din framgång och tror på dig!

Hon är lyckligt lottad den där Elin Saanum!
Kolla in videon.




Vilken skitkväll.

Jag orkar ingenting. Är opepp på allt. Jag vill bara skita i allt jag har tagit mig för just nu och slippa tänka på alla dessa krav, allt som är sagt och allt som är osagt. Det enda jag har fått ordning på ikväll är ca 10 parti kung (spel som finns på datorn från början). Det känns bra att kunna ordna upp något kaos även om det inte är det jag skulle behöva.

Min låt är visst officiellt klar nu också och jag är nöjd.
Men skit samma, jag har ingen att spela den för.
För ikväll känner jag mig totalt ensam.

God natt.




How will I know?

Jag såg en underbar film igår, the vow! Den var så fin, romantisk men ändå sorglig på samma gång. Utan att vara sådär överdrivet gullig som gör att man bara har lust att stänga av för att verkligheten verkligen inte är så!

Idag har jag iaf varit och jobbat och det har faktiskt gått bra med värktabletter.. Även fast det inte är så kul att gå och ha ont i magen och knappt kunna äta något. Men jag kan inte gå hemma, blir bara mer stressad av det.
Jag har precis kollat veckans gleeavsnitt och jag älskade det. Det var Whitney Houston tema och öppningsnumret var bland det bästa jag hört. Stämmorna är BÄST!!! Den här skulle jag så gärna vilja göra  fyrstämmigt, åhhhhhhhhhh!!!



Någon som vet om man kan köpa glee - körarr någonstans?

.



But Im running out of time.


Push to add drama

Haha ni som inte har sett det här klippet måste verkligen titta! Tänk er att trycka på en knapp och så händer allt det där? Så sjukt kul!! Älskar när killen ramlar ur ambulansen, HAHA!!


Kan du blåsa?

Jahopp jag blidde hemma idag.. Ligger fortfarande i sängen och tycker synd om mig själv. Vaknade vid 4-tiden i morse av magvärk. Men jag ska se till att ta tabletterna ordentligt som jag har fått och se till att vila och göra saker som jag måste få klart. För om det är magkatarr så beror det väl på stress och press, så jag tänker inte slösa bort en dag hemma. Det är inte varje dag som jag bara är hemma precis.. I morgon ska jag se till att komma iväg till jobbet, det finns inget annat alternativ!


kan tänkta mig att jag ser ungefär såhär pigg ut nu..

När bloggtorkan knackar på...

vad är det ni tycker är roligt att läsa om!??

Vad är egentligen det bästa med min blogg? Eftersom jag har en stadig statistik som jag ändå tycker är rätt så hyfsad så måste det väl ändå vara något som lockar hit er? Så tell me!
Vad kan bli bättre och vad är roligast?




Think before you act!



Jag säger bara tänk er för innan ni säger något eller dömmer någon.
Jag säger inte att jag är någon ängel men jag kan faktiskt stå för att jag i 95% av alla fall behandlar folk med respekt och enligt den gyllene regeln.

"Behandla andra som du vill bli behandlad själv".

En sommar i värmen!

Yes ni hörde rätt. I sommar ska jag utomlands hela 2 gånger, hihi gissa om jag är överlycklig? V.27 drar jag med familjen + Mike, Annica, Danne, Philip och morfar till Spanien för att uppleva en vecka i ett hus vi har hyrt och resa runt i hyrbilar. Haha det ska bli minst sagt intressant för att se hur vi lyckas, jag kan tänka mig att det kommer bli en skräckblandad resa. Helt värt klart att filma en hel del!

V.32-33 så hänger jag på familjen Jacobsson till Malta (Hannas familj). Här blir det en traditionell resa med all inclusive på ett sjukt fint hotell (vad jag minns). Måste ta reda på vad det hette och vart vi ska så jag kan kolla upp stället innan. Det ska bli sjukt roligt iaf för när vi skulle utomlands första gången (hösten då jag skulle fylla 15) kollade vi hysteriskt i alla resekataloger och jag fastnade helt för Malta då det såg ut att ha så underbart fint vatten. Nu ska jag äntligen få uppleva det där kristallklara vattnet. Ihhh can't wait!


Alicante ska vi till i Spanien!


Malta vet jag som sagt inte... men här är en vacker bild. Dock har man ju tur om man lyckas hitta en sandstrand..


Sometimes the sky can be cloudy, but it can still be beautiful..

Jag vet inte vad det är med mig. Idag fick jag gå hem från jobbet för jag fick så ont i magen. Antingen så har jag blivit allergiskt mot något, har fått något konstigt virus eller så har jag dragit på mig en magkatarr som vanligt.
Jag hatar att vara sjukt, jag hatar att känna mig till besvär. Usch så fruktansvärt pinsamt.. Men men de skickade iaf hem mig för de såg att jag inte mådde bra idag..

Jag håller tummarna för att det blir bättre i morgon så jag kan jobba.. I annat fall har jag förberett Johanna så hon kan hoppa in för mig!





John Blund verkar komma tidigt ikväll..

Alldeles för tidigt,jag skulle ha kunnat somna för en timma sen!
Men idag har jag fått mycket gjort, långpromenad till morfar på nästan en timma, mys där ute,film här hemma med mamma pappa annica philip och morfar och så har jag skrivit klart min nya låt.

Nu måste jag plugga lite text innan jag lägger mig. Fy skäms jag har inte pluggat något idag..
Aja nattinattipuss allihopa!


i natt hoppas jag att jag kan få sova hela natten utan otäcka avbrott!


Då var dagen igång.

Strax blir det en långpromenad ut till morfar, tar med mig min monolog så får jag plugga där!


En och en halv A4 med text ska jag plugga in.. let's start!


Snälla bli min - Emma Hallberg (cover)

Här är en ny cover jag spelade in igår. Låten är nog en av de bästa som skrivits genom tiderna och bara därför så gjorde jag den i 2 olika versioner.. Den ena till en instrumentalversion och den andra när jag själv spelar.

Vilken är bäst?








Så var det söndag igen.

Det var nog tur att jag åkte hem tidigt igår för inatt så hände det lite mindre trevliga saker så jag trodde att jag fått magsjuka igen...Men precis som förra gången så vaknar jag och mår bra, seriöst vad är det för fel på mig?

Jaha vad står på schemat idag då? Jo jag tänkte faktiskt plugga in minst halva monologen som jag ska göra på en audition i början av maj (mer om det när det är aktuellet), sen har jag inte kollat ut vad det är för väder så jag ligger i sängen men det bli nog en långpromenad också. Sen om jag hittar inspirationen så ska jag nog fortsätta på min låt!

Så vad har ni för planer för dagen? :)



Sleepy

Nä vet ni vad, klockan är inte ens 12 och jag ligger nedbäddad i sängen redo för att sova!
Hehe det märks att jag inte är helt bra men för en gångs skull så lyssnade jag på kroppen och åkte hem.
Nu ska jag lägga mig och plugga text en stund innan jag ska sova.

Talk to you tomorrow.
Nattinattipuss!


bild från igår, hehe ser lite borta ut!


nu blir det party

Sådär ja, idag har jag hunnit med långpromenad, städatgarderoben, sjungit +spelat in videos och skjutsat lite på Jennie. Nu är jag egentligen helt slut, känner mig inte helt bra fortfarande.. Men det vankas fest i basthagen så måste ge mig iväg en stund iaf.. ;)


jag i mitt fina nystädade och organiserade rum!! märks det att jag är stolt?  ^^


Dagens make up - spread your wings and fly

En vanlig rostbrun skuggning som jag oftast får flest komplimanger för av folk. Passar till alla men är extra fint till blå ögon!












Åh vad jag saknar våra små pälsbollar ibland. Att bara ta ut dem och gosa ner näsan i den mjuka pälsen. Att alltid ha någon varm mysig pälsboll att mysa med! ♥


.



Letar efter nåt att säga som kan ändra allt.
Nåt mer än det jag redan sagt.

Snälla bli min igen.

Godmorgon!

Jag är uppe och vaken och är redo för att starta dagen.
Gårdagen spenderades med att verkligen grundstäda mitt rum och fortsätta att rensa all min skit! Efter 3 timmar så var jag färdig och resultatet blev hur bra som helst, det känns så skönt att äntligen få lite ordning i alla dessa lådor. Idag fortsätter jag och ska rensa min garderob!

Iaf på kvällen så umgicks jag lite med vännerna hemma hos Jennie. Det var riktigt trevligt men jag drack inte och vart inte kvar sent heller då jag inte kände mig riktigt pigg efter torsdagsnatten. Idag vaknade jag tyvärr med huvudvärk igen men det fixade sig med tabletter som tur var.

Senare kommer det upp en ny video när jag sjunger!
Nu ska jag ut på promenad :)


bild tagen av Kalle igår!


Jag hatar att vara den som blir över. God...

Jag hatar att vara den som blir över. Godnatt!


Jag måste erkänna att jag saknar faktiskt mitt mörka hår..

.. och har stundvis bara lust att smsa till min personliga frisör och säga "Nu skiter vi i det här, ta hem mörk färg så kör vi"!!







Whaaaaaaaaaaat??

Jag var inne och kollade runt på youtube och hittade filmen som Jennie klippte ihop från Lina och Andreas bröllop och upptäckte att det var över 14 000 visningar!!? Så himla roligt! Att sjunga på deras bröllop var verkligen bland det största jag gjort, känslan går inte att beskriva. Jag var så nervös och lycklig på samma gång och tårarna bara sprutade på mig när Lina sjöng till Andreas!


så fiiiiiiiiiiiiint!!!


Idag är det synd om fröken Hallberg.

Inatt var värsta natten sen jag blrv sjuk senaste gång(febern för ett par veckor sen). Jag vaknade vid 2-tiden och hade fruktansvärt ont i magen. Jag mådde inte illa eller något utan hade bara ont i magen. Med förhoppningar om att det snart skulle gå över så låg jag timme ut och timme in och det bara blev värre. DET VAR HEMSKT!!! Mamma vaknade till sista iaf av att jag sprang på toa hela tiden och till sist låg jag och grät som ett barn här i sängen. Så när jag ringde till jobbet och sjukskrev mig i morse så var jag inte alls nyvaken utan hade varit vaken i flera timmar. Som tur var kunde jag somna om efter det och sova iaf i ett par timmar till. När jag vaknade var iaf magvärken typ bort, tack för det för jag trodde det var magsjuka!!

Det som är surt nu är att jag var tvungen att vara hemma från jobbet. Fattar inte vad som händer, förut var jag typ aldrig sjuk nu är jag jämt sjuk, hängig eller trött... Man känner sig så elak när man ringer och sjukskriver sig, för man vet att det är svårt att sätta in vikarie samma dag och att man egentligen behövs där.. :(


saknar redan Anton som åkte hem i onsdags... :( men nästa helg drar jag till Stockholm så det är ju bara en vecka dit..


Nu får jag helt enkelt se till att göra något bra av den här dagen, t.ex rensa klart på mitt rum så jag slipper det här kaoset och fortsätta sätta melodi till min nya låt. Kom ändå en bit igår men måste nog tänka om lite i texten, ska nog byta så att bryggan blir refräng osv..


Emma sminkar - Jennie

Usch är så sjukt trött!!! Mitt rum ser ut som ett bombnedslag eftersom jag håller på att rensa byrån och jag har personalmöte om ca 30 minuter. Det positiva är att det är torsdag idag och tjejerna kommer ikväll som vanligt!

Här är sminkningen som jag gjorde på Jennie förra torsdagen, det blev sånt strul med bilderna men efter lite om och men så får ni dem nu här!







Så typiskt mig..

Vart tusan har jag gjort av mina gymnasiebetyg?? Behöver dem egentligen till i morgon... Skit också jag har så sjukt bra framförhållning!!!! Idiot är vad jag är, gaah blir trött på mig själv! Personbevis skulle jag egentligen också fixat men har jag gjort det? Nej! Jag skyller på att tiden gått så sjukt fort att jag inte haft koll på datumen..
Mötet gick iaf bra ikväll och efteråt var vi inne hos grannarna en sväng då miniHilborn fyller 6 år idag. Jisses så stor han börjar bli!! Nu har jag börjat rensa resten av alla mina lådor.. Så det är lite halvkaos på mitt rum.. Men min öpversta lådan har aldrig varit så fin och tom som nu! Haha

Nu ska jag sova, är helt slut efter att ha jobbat i 10,5 timmar idag.
Nattinattipuss!



Nu får det faktiskt vara nog!!!

Jag är trött på detta ständiga regnande aprilväder, idag har det antingen haglat som att himlen aldrig släppt på trycket eller så har solen skymtat fram några minuter i taget. Jag vill ha sommar nu!!!!!! Iaf ordentlig vår..

Iaf nu ska jag nog försöka fortsätta att rensa mina smycken, jag ska på fritaträff kl 18.30 och vi lär väl vara klara mellan 20-20.30 någonstans.. Vi har personalmöte på torsdag med så det är mycket den här veckan!
Hoppas att ni andra inte påverkas lika mycket av vädret som mig iaf... Jag har varit trött som en gnu de senaste dagarna. I morgon hoppas jag på fint väder!




Where are you?

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!

Jag skrev precis ett långt inlägg och så försvann allt. Det hela gick iaf ut på att veckan har startat jobbigt, jag har börjat rensa alla min 1000000 smycken för att de ska flyttas över till mitt nya sminkbord. Jag har försökt sätta melodi till min nya låt jag skrivit men inspirationen var inte på topp och sen har jag kollat 2 avsnitt once upon a time med Jennie, Hanna, Anton och mamma.

Nu är jag så trött att jag skulle kunna somna på stört!
Talk to you tomorrow, nattinattipuss!


charming and snow!!

The change up

Ihh jag har haft en superawesome kväll hos Honeyponey med Jennie och Anton.
Yes efter mitt sminkjobb skrev jag en ny låttext, gick på långpromenad och åkte till stan för att hämta Anton med Jennie som sällskap. Han är hemma den här veckan med då han fått jobb här, wiiie!

I morgon kommer jag slå mig själv gul och blå när klockan ringer för att jag bloggar istället för sover nu.. Men men det tar vi i morgon.. ;)
Nattinattipuss!


haha vi såg en sjukt rolig och bra film, the change up! Rekommenderas!!


Once upon a time there was a table..

Okej resten av månaden blir det att leva på vatten och bröd för mig. Jag vet inte hur mycket pengar jag har spenderat den här månaden, men vissa veckor är värre än andra och då behöver man ibland tröstshoppa lite.. Sen så har jag som vanligt bara köpt bra och fina saker som jag behöver.

Igår gick jag in på en inredningsaffär "Handplockat" som jag inte varit på förut, tänk er unnerstagårdstilen gammaldags och allt typ i vitt så förstår ni hur allt såg ut där inne. Då fick jag syn på det, ett underbart fint sagolikt sminkbord. Inte nog med det, det var halva priset på det. Ordinariepris var 2600, så jag fick ändå betala 1300 för det men hallå!!?? Hur många gånger har jag inte sucktat efter alla otroligt fina möbler på Unnerstagård som kostar runt typ 3000?? En sån här chans får man bara inte missa!

Så det blev mitt!!!


Åhhh jag älskar mitt sminkbord och jag och mamma fick ihop det helt själva efter lite om och men.. ;)


Dagens make up - let me sparkle

Jag har verkligen snöat in mig på de här sagoinspirerade makeuperna, vitt, markerad globlinje och några fina lösögonfransar. Igår var jag på make up store och skaffade mig en superfin vitskimmrig ögonskugga, nytt puder och ett par underbart fina lösögonfransar!! De här kommer användas flitigt!











Som sagt fransarna är helt underbara, dock hade jag lite bråttom när jag satte dit dem, men det fick suga för gårdagen. Jag kände bara att jag var tvungen att testa dem direkt!



Badtunnemys!

Ihh det var så mysigt så igår! Vi började kvällen med lite tjejmys med tacos hos Honeyponey och starx efter 7 så hoppade vi i badtunnan. Efter 8 så kom resten av mupparna och då var vi 11 pers i en 40 grader varm tunna. Haha jag höll på att få panik ett tag för det blev så sjukt varmt, men jag lyckades vara i till strax innan halv 12!
Lite senare drog vi vidare till Dan och spelade lite intressanta frågespel, haha det är alltid lika roligt! :D

Tack Hanna för en supermysig kväll hemma hos dig och tack till er andra som är lika underbara som alltid!


jag, Jennie, Johanna, Hanna och Nattis värmde upp tunnan!


Philip och John ser lite lagom uttråkade ut.. haha


Danne och Linn var så söta så!!


Johannisen och Honeyponey


Lovi och Dan ser ut att ha det bra!


Jennie fick sig en liten puss i badtunnan!

Emma sminkar - Elin

Elin fick en riktigt snygg gråsvart sotning med en lilatouch igår! Lila är farligt snyggt till gröna ögon så det är ett hett tips till er grönögda.. Tyvärr glömde jag kameran hemma.. Men jag hade min lilla digitalkamera med mig, det blir inte absolut samma sak för färgerna försvinner men det är bättre än inget!

















Godmorgon!

Jag ska iväg på sminkjobb nu, men efter det lovar jag er uppdatering med gårdagens make up + bilder från kvällen och sen Elins make up som jag gjorde igår med. ;)


brush my teeth and comb my hair, today Im gonna be everywhere!!

Nu ska vi bada!!!



Im gonna send myself a letter!

Idag vaknade jag med tuppen, bokstavligen... Jag blir galen på det här! När jag för en gångs skull har typ sovmorgon så kan jag inte sova, då vaknar jag och kan inte somna om.. Ajja det finns väl värre saker antar jag!

Idag blir det stan en sväng med mammi, ska köpa smink, gummistövlar och lite andra grejer. Sen ska jag ju som sagt sminka Elin också!



idag ska jag posta min egna låt till mig själv, som garanti att ingen snor den. Nu tänker ni säkert hur funkar det här?? Men ni förstår att när man hem ett oöppnat kuvert med poststämpel på och en tidning med datum på så har jag iaf en liten garanti på att jag kan bevisa att låten är min ifall någon skulle sno den! ;)

Niceville

Åhh vad mysigt jag har haft det med Elin och Nattis ikväll. Vi har lagat mat, pratat, kollat film, pratat, pratat och pratat lite till. Vi har gjort det vi är bäst på med andra ord. Kvällens film var Niceville och jag rekommenderar verkligen filmen, sjukt bra film!

I morgon ska jag till stan för att göra de ärendena jag pratade om i förra inlägge (jag mitt pucko glömde plånboken hemma..), sen ska jag sminka Elin som födelsedagspresent. På kvällen blir det badtunnamys hos Honeyponey med de bästa!

Nattinattipuss.


image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Heeeeelg

Sådär ja nu är det helg!! Jag är strax i linköping, ska lämna anton och göra några ärenden på stan. Sen drar jag till Elin för att spendera kvällen där, mys!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/932202/images/2012/pic_198236185.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/932202/images/2012/pic_198236185.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/932202/images/2012/pic_198236186.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/932202/images/2012/pic_198236186.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/932202/images/2012/pic_198236190.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/932202/images/2012/pic_198236190.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/932202/images/2012/pic_198236191.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/932202/images/2012/pic_198236191.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/932202/images/2012/pic_198236198.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/932202/images/2012/pic_198236198.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/932202/images/2012/pic_198236268.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/932202/images/2012/pic_198236284.jpg" class="image">


Fina minnen!

Wooohoo torsdagen är här, jag älskar torsdagar!!!! Jag vet att jag alltid tjatar om det varje torsdag men de är underbara. Idag har jag gjort en make up på Jennie (skulle gjort tutorial men ja mitt pucko glömde fota..), men ni får se bilder på resultatet ikväll.

Nu kommer snart familjen Saanum över för lite skitsnack, senare kommer tjejerna som vanligt! Wiiie


seriöst, jag satt och tittade på klipp från min 20-års fest och HERREGUD jag kunde inte sluta och le och tack vare det så är jag på hysteriskt skratthumör nu. Åh den kvällen kan lätt räknas till en av de bästa i mitt liv. Alla fina människor som var där för min skull, alla fina uppträdanden folk lagt ner tid på för just mig, alla människor som hjälpte mig och ställde upp med planering och alla runt omkring och bara sällskapet.

Tack igen till alla jag älskar er!

Hej Glee vad jag har saknat dig!

Ihhhh idag kom äntligen det nya gleeavsnittet ut, jag älskar det. När jag ser på det så blir jag alltid lika säker på att det är musik jag vill hålla på med dygnet runt. Tyvärr så är det en ganska avlägsen dröm just nu, men de säger att man aldrig ska sluta drömma..

Iaf efter att ha jobbat, varit på långpromenad,varit hos kusinerna en sväng och kollat på glee så har jag nu landat i soffan med mamma för att kolla slutet på en film vi började se förra veckan.
Sen blir det sängen!!

Så nattinattipuss till er alla fina, vi hörs i morgon!


sjukt bra från dagens avsnitt!!!! och hur sjukt snygg är inte blaines bror??

Hurtiga?

Naeee det är tack vare mamma som Anton och jag följer med ut på promenad, orkar inte egentligen men men fläsket ska bort!