sommar, sommar och sol

Jag skulle faktiskt bloggat förut med bilder och allt men jag hade självklart glömt kameran i stugan så ni får ett bildinlägg i morgon istället.. ;)

Nu har jag iaf varit i stan och hämtat mina brillor, gud vad konstigt allt ser ut. Haha eller inte konstigt men ja ögonen är ovana och då har jag knappt ngn styrka alls i mina glas. Aja nu ska jag ut till stugan igen vi hörs i morgon.

Btw så har vi finbesök från Stockholm heeeeela lååånga helgen!


nu drar vi

Jag vill inte klaga när vi har så fint väder, men fy f*n så varmt det är. Nu är vi snart färdigpackade så vi kan dra ut till stugan, wiiie!

Vi hörs i morgon.






KUL ATT DET HÄR SKULLE HA PUBLICERATS IGÅR!!!!


Chai latte i stan, vad håller den där Emma...

dsc00358 (MMS)

Chai latte i stan, vad håller den där Emma på med egentligen?


Strawberrys

En sak som är konstigt är att min klockan idag ringde på 06.20 och jag var nästan pigg direkt när jag vaknade. Det är något med att sova i stugan som gör mig utvilad. Jag kanske borde sova där året runt? ;) Fast det är lite osmidigt på vintern då man inte kan åka båt, jag får väl åka skridskor över då. Hehe

Iaf vad sägs om att äta lite jordgubbar med mjölk till frukost och sen åka iväg med bussen. Idag blir jag hämtad av Viktor när jag slutar för han ska med till stugan ikväll och få lite tips om hur man fiskar av proffset själv (Danne).



Nu har jag tagit årets första kalla dopp i...

dsc00357 (MMS)

Nu har jag tagit årets första kalla dopp i mitt paradis.


hemma från picknick med min prins..

.. för Viktor var ju faktiskt min balprins när vi dansade bal för 3 år sedan. Hihi för vi alla är prinsessor över dagen och får därmed låna varsin prins.

haha nog om allt prins tjat. Viktor och jag hade som sagt picknick idag i stan och det var supermysigt. Vi hade självklart jordgubbar och Viktor hade med en påse godis också. Vi har ju som sagt knappt sets de senaste åren så vi hade mykt att ta igen!!
Nu ska jag ut till stugan och sova över, wiiie jag ska bada för första gången i år. Nu får jag inte fega ur.


hehe en 3 år gammal bild, så små och oskyldiga vi var här!!

Som ett litet troll

Jag är på topphumör efter en natt i stugan, ev så ska jag sova där inatt också. På onsdag ska jag iaf ut och sova över då jag är ledig torsdag fredag!!! :) gööött.
Vädret är ju sjukt bra verkligen, picknick idag blir perfekt.

Vi hörs ikväll!


the summer is here

Guess what? Jag hittade både till Elin och tillbaka till bussen sen. haha jag tror att mitt lokalsinne i Linköping har blivit lite bättre sen jag började övningsköra massa där inne. Det var iaf superkul att få träffa Elin en sväng, det blev ju inte så jättelänge dock men bättre än inget alls!

Nu har jag tryckt i mig kålpudding muuuuums och packat för inatt sover jag i stugan med Danne, Philip och Annica. Annica är snällast i världen och skjutsar ner mig till åtvid imorgon så jag kan ta bussen.
För övrigt ska jag ha picknick med Viktor i morgon. Hihi

Puss på er!


hur underbart väder har det inte varit idag då? synd bara att jag inte kunnat vara ute och njuta av det..

Inte visste jag att linköping var såhär va...

dsc00350 (MMS)

Inte visste jag att linköping var såhär vackert! Idag har jag gjort något jäkligt kul. ;-) mer om det om ett par veckor, spännande va? Nu är jag iaf rätar till elin, dock tror jag att jag håller på att gå vilse.. Vi får se..


I wanna look like all the superstars





2 nya bilder från Stockholm. Det finns fler men de är jag inte nöjd med. För övrigt så ska den översta bli min nya bloggheader bild. :)


webcam=bästa kvalitets bilderna i världen..

Nu ni, idag har jag kört i 120 på motorvägen wiiie vad kul det var. Hehe jag älskar verkligen att köra fort!
Vi stannade till i typ hm vad vad det nu igen.. mantorp? och handlade lite smått och gott. Lite filmer och lite flytta hemifrån saker. Det är lika bra att köpa på sig fina och bra saker lite då och då för annars blir det så ruskigt dyrt när man väl ska flytta.. :)

Nu ska jag åka ut till stugan med kusinerna för att mysa och plugga körkortsteori. nice ha?


Hemma bra men husvagn bäst

Vi hade en himla trevlig kväll igår, det blir fler gånger!
Nu är vi hemma och ska strax åka till stan. Jag ska övningsköra och Anton ska till Stockholm.
Hörs sen!





Anderstorp rules

Här ute är allt alltid lika bra. Kvällens gäster är Anton, Emma, Andreas, Viktor, Moa, Danne och självklart Johanna också. Vi har satt i oss en god kvällsmat och nu väntar klrsbär, snacks och godis på oss i vardagsrummet.


Moa och Danne ansluter strax


och saker och ting...


blir bara..


värre och värre..

hihi puss på er

Midsommar är bäst!

Herregud vilket drag det blev här ute igårkväll på mig Anton, Marcus och Alex. Haha vi dansade tills benen inte bar oss längre och jag såg nu att det finns ett x antal filmer på min kamera. Jag måste gå igenom dem och kolla vad vi hittade på igår på dansgolvet egentligen. HAHA

Dagen blev iaf sjukt roligt precis som vanligt, midsommar är fasen den roligaste högtiden.
Dagen var fylld med mat, tårta, 5-kamp, tipspromenad, dans, sång, bränboll, midsommarstång och mykt mer. På tal och midsommarstång.. Vi gjorde aldrig klart den så det får vi ta och göra idag. Hehe


midsommar fin med strassstenar, lockigt hår och korallfärgad klänning.


alla muppar


jag med mina snygga kompisar marcus och alex


Julia och Kenny


här ska det fixas midsommarstång


blommor måste man ha


julia plockade för fullt




titta så vackert


högt upp i luften


dekoration av tårtan


då vi hade ett överflöd av jordgubbar så tryckte vi på så mykt som vi bara kunde. (det här är dock bara den "lilla" tårtan)


dans






vi avslutar med en bild då vi dansar små grodorna.. hahah

Nu har vi precis ätit brunch och ska spela skip-bo. Det blir att gå ner till sjön för att ta årets första dopp sen! mohaha

Glad midsommar allihopa! Jag hann som vänt...

dsc00346 (MMS)

Glad midsommar allihopa! Jag hann som väntat inte med någon blogg innan det var dags för att åka men jag antar att ni överlever ändå?:d ha en supertrevlig dag med god mat, snaps och en massa dans. Puss på er!


Nu tar jag ledigt tills på typ söndag

mina ögon är så trötta att det svider i dem. Så nu ska jag sova.
Imorgon är det midsommar, midsommar är bäst. En av mina favorithögtider och i morgon blir det som vanligt att åka ut till Anderstorp för att vara där hela dagen lång. Vi ska eventuellt åka över med båten till Bekarp (Lovi) senare på kvällen. Men det märks.

Ska försöka hinna blogga innan vi åker i morgon, men jaa jag vet ju hur jag är. Packa i sista minuten, locka hår, sminka mig osv.. Någon som känner igen sig?

Godnatt folket!


ser ni vem sötnosen är på bilden? ledtråd! Hanna, jag och Anton har kollat på Justin Beiber never say never ikväll.
snacka om musikalisk unge, man blir ju inte något avundsjuk...

Emma är bäst

Idag har jag införskaffat mig ett par brillor. Eller egentligen inte då jag bara beställt dom och får dem om 1,5-2 veckor. Det blir iaf ett par svarta bågar, inte för mykt men inte heller för lite.
Jag har också gjort mina första fickparkeringar idag och backparkeringar idag och det gick faktiskt riktigt bra. Det var mykt enklare än vad jag trodde att det skulle vara. Pappa och grannen körde upp 2 bilar här på gatan så trixade vi och till sist gick det som en dans. :D

Nu ska jag läsa i körkortsteoriboken, isch så tråkigt men måste man så måste man..


en supersnygg bild på mig från julafton 2007, här ska jag precis övningsköra för första gången ever.

Emma goes brilliant

Nu i veckan fick jag veta att jag har ett brytningsfel på mitt högra öga så idag ska jag köpa glasögon på smarteye. Smart är det verkligen då alla glasögon kostar 995 (pregressiva glas kostar 2595). Vi får se vad det blir för brillor. Iaf efter det övningskör jag i stan så jag kommer hem sent igen!

Så vi hörs senare ikväll.


häftigt Berit!

Im just a kid

Dagar som de här saknar jag dagarna som var förr som mest. Då menar jag dagarna innan man började högstadiet, då sommarlov var sommarlov. Det var ingen som ställde krav på varken sommarjobb, körkort eller liknande, utan du hade lov.

Åh vad jag saknar att samla ihop alla barn i hela nygård och spela brännboll, leka spion, dunken vid dagiset, ha äppelskruttskrig (vidrigt jag vet), vattenkrig och ja gör allt det där som man gjorde när man var barn. Att ha hela dagen på sig att vara ute och leka med kompisarna och hela kvällarna till att göra det man inte hunnit göra på dagen. Att vara barfota ute tills kl 22 på kvällarna utan att frysa överhuvudtaget och sen sucka och bli jättesur över att mamma och pappa säger att man nu måste komma in och lägga sig för det är sent.
Då var det ett problem för vi hade ju inte lekt klart. Men leken tar aldrig slut, inte förrän du blir stor och tråkig.

Jag saknar verkligen att vara liten och ovetande av vad som väntar.


miniAnton och miniEmma

Tisdag 21/6 - 2011

Håll tummarna för att den här dagen blir bättre!! Vi hörs ikväll.


godnatt

Hela jag är opepp. Jag slutade sent, har övningskört i stan tills nu.
Jag säger bara en sak, vissa idioter borde byta jobb.


pump it up

Sådär äntligen hemma!
Igår var en sjukt rolig men väldigt hektiskt dag, hehe. Först var vi i stugan och chillade lite med kusinerna sen åkte vid i princip direkt hem till Hanna på hennes studentmottagning. Där fick vi smörgåstårta och tårta och god dricka. Mums så gott det var men hjälp så mätta vi blev! Haha

Sen gick vi till Dan för att partaja, festen var sjukt rolig måste jag säga. Sådär alldeles lagom med dans, chill och grill. Hihi det var så kul att få träffa Viktor med som jag inte umgåtts med på så himla länge! :D
Anton och jag kom väl hem strax efter halv 4 iaf.. haha så idag vaknade jag efter 13. Då var det bara att äta frukost, ta på sig och slänga sig i bilen och övningsköra till stan. Jag fick med mig en jättesnygg bokhylla somjag ska spara tills jag flyttar hemifrån. ;)


studentmottagning hemma hos Honeyponeys underbara familj


Lovi, jennie och jag är i gasen haha




parkullerbytta




självklart så skulle Jennie också testa. hihi


team John och Viktor


jag och ville


sen bytte vi så jag fick glasögon




vi avslutar med en supersexig bild på patte och botoxmarcus.

inlägget skulle publicerats igår, men jag såg nu att jag råkat spara det som utkast istället.

sleeping beauty

Ni fattar inte hur skönt det var med en sovmorgon idag!! Menningen var att jag skulle gå ut igår med mina studentkompisar och Anton. Men i väntan på att de skulle höra av sig att de var påväg till krogen så somnade jag och när mamma försökte skaka liv i mig kunde jag verkligen inte få upp ögonen. Halsen brände värre än någonsin så jag höll på att börja gråta som en liten bebis. Jag hatar att ha ont i halsen! Så det blev ingen utgång för mig utan jag sova i typ 12 timmar istället. Hehe men så skönt. Idag har jag inte alls ont i halsen men jag låter lite konstigt istället. Men hellre det! :D

Nu tänker jag duscha och sen åka till stugan!


Emma sminkar till studenten

Tyvärr fanns det inte mykt bra bilder på Sandy, Elin och Emmas sminkningar så de får ett inlägg tsm. Men jag blev supernöjd med alla 3 och de verkade nöjda också. :)


Emma.





Elin.





Sandy.












Här är alla tre sötnosar!

Emma sminkar Johanna till studenten.















Det var kul att Johanna ville ha en lite mer vågad make up. Oranget är ju faktiskt årets innefärg och riktigt snyggt dessutom.

Sjung om studentens lyckliga dag!

Vi hörs ikväll, nu blir det studentmottagning i Anderstorp.


Vissa klipper topparna, precis som jag gjo...

dsc00336 (MMS)

Vissa klipper topparna, precis som jag gjorde nyss, andra gör mer extrema saker. Anton sitter just nu och blir klippt, de har kommit halvvägs som ni kanske ser på bilden. Det här blir nog kanon!


De första bilder från Stockholm.

Nu börjar bilderna rulla in på facebook. Hittills har jag sett 3 bilder på mig varav 1 jag är nöjd med, 1 är okej och en inte är bra. Hehe




det är Linneas glasögon som jag hade på mig här. hehe

And that's the end

Min fina honeyponey var så fin idag och både glad och ledsen när hon kom utspringades från skolan. Det är ju väldigt blandade känslor när man slutar. Sötisen började gråta när hon fick syn på mig och Anton. Du är bäst Honeyponey!

Nu måste jag fixa massa inför morgondagen. Usch jag vill sova, talk to you later!


Nu har jag slutat och är påväg till norrkö...

dsc00335 (MMS)

Nu har jag slutat och är påväg till norrköping för att titta på hanna när hon springer ut. Min fina vän tar studenten idag och jag är en stolt kompis. Det roliga är att hon inte har en aning om att jag och anton kommer för hon tror vi jobbar. Så vi ska överraska henne. Hihi


Sleepy hollow

gissa vem som är trött, har en hals som känns som taggtråd och ska upp 05.30 i morgon? En ledtråd hon börjar på E och slutar på MMA. Har ni listat ut det nu? Jo jag!

Godnatt!


freeee

Johanna om du sitter på rasten och läser det här nu så skulle jag bara hälsa att jag är hemma för jag har slutat för dagen. I fall du inte märkte att jag gick hem för en stund sen.. Hihi (ja du är nämd längre ner i bloggen också)

Nu blir det hemlighetspyssel, övningskörning, piano och sång och sedan födelsedagsfirande av sis Anna!


Wonderful thuesday

What a day, hela eftermiddagen pysslade jag med 4 provsminkningar infr studenten på fredag. Usch jag ska gå upp kl 05.45 och börja sminka. Som tur var kan jag lägga mig efteråt igen haha, det värsta är att jag vet att jag inte kommer att göra det ändå. Men men jag ska inte festa på kvällen utan vi kör fest på lördag istället.. :)
Jag har iaf haft en supermysig kväll hos Dan med Lovi och Anton. Vi har grillat och ätit jordgubbar med grädde, mums säger jag bara!

Just det, jag träffade Petra idag med. Första gången på alldeles för länge!
Nu måste jag sova, börjar 07.15 i morgon men slutar 12.30 GÖTT!!


behind the scenes från Stockholm när jag jobbade som Make up artist, nu får bilderna komma jag är så nyfiken!

Jag har det bra på dans altan. Idag har ja...

dsc00332 (MMS)

Jag har det bra på dans altan. Idag har jag haft 4 provsminkningar inför student, alla blev nöjda så det kändes skönt :d har ni haft en bra dag?


I could go running and dancing and singing

Det tog ett par timmar innan jag kom igång idag på jobbet men det resluterade också i att jag var på flumhumör. Tur att jag var hos mina favisar som man kan skoja med. Hihi iaf Johanna! ;)
Jag borde sova nu, men jag känner för att sjunga så let's go for it!!


I shop 'til I drop

Höre ni att jag har shoppat för skrämmande mycket pengar den här månaden och ändå så har knappt halva gått. Nu är det shoppingförbud om det inte är något som jag verkligen måste ha! Jag fick med mig 3 linnen och 2 klänningar hem. En köpte jag i förebyggande syfte inför maskerad så Lovi du och jag får ordna fest snart igen. ;)

Ikväll har vi kollat en krokodilfilm med Danne här hemma, den var sjukt overklig men lite småspännande. Men inget som jag rekommenderar er att se! Nu ska jag sussa, slutar tidigt i morgon kl 13.00 wiie!




Nattinatti!

Fram och tillbaka

Jaha då bär det snart av till Linköping med mamma, Anton och Anna. Det är verkligen ett himla faranade men jag ska övningsköra, om det inte hade varit för det så skulle jag ha stannat hemma!


Ingen bra idé

Nä det var ingen bra idé alls att ge sig iväg till Stockholm på eftermiddagen igår. Vi hade räknat med att vara upp vid 17 ungefär men vi fastnade i en bilkö i typ 3 timmar så vi kom upp vid ca 19 istället. Så vi fick träffa Michael och Evelina i ca 3,5 timmar innan vi var tvungna att åka hem igen. Då har några idioter stängt av E4:an så vi får åka ngn omväg. Vi kom iaf hem vid typ 2 i natt någon gång och jag åkte till jobbet 07.10 idag.

Som tur var har jag inte varit så trött då jag inte sovit så mykt, det kommer bli värre i morgon!
Det var iaf kul att få träffa mupparna en stund, men nästa gång så blir det lite mer planerat och övernattning. hehe


vi åt thaimat när vi kom fram


Mike tog suchi och var tydligen nöjd med det. Själv så vågar jag inte ens smaka det då skaldjur och fisk är det värsta jag vet.

Men tack iaf för att vi fick komma och våldgästa ett par timmar hos er igår Mike och Evelina!! :D


Lördagens make up - toníght's gonna be a good night





jag upptcäkte nu att jag inte hade fler bra bilder än såhär på denna heller. skärpning med fotograferingen nu Emma!

Fredagens make up - the more the better





Hehe tyvärr har jag inga bättre bilder på sminkningen som jag gjorde i fredags för jag fotade efter att jag tagit lite festis. Haha så jag ser helt borta ut. men jag blev iaf kanonnöjd med denna!

Dagen tog en oväntad vändning för ungefär ...

dsc00331 (MMS)

Dagen tog en oväntad vändning för ungefär 1 timme sen då anton kom och frågade om jag skulle med till stockholm och hälsa på michael och evelina. Ni som känner mig vet att jag inte kan tacka nej till ett sånt erbjudande. Så det blev att slita på sig kläder och sminka sig i bilen. Hehe vi kommer hem inatt någon gång så vi hörs imorn om jag inte får låna en dator där (a) hehe puss på er <3


Haha nu får jag äntligen sitta ner för typ...

dsc00326 (MMS)

Haha nu får jag äntligen sitta ner för typ första gången sen klockan 15. Jössenam alltså vad vi har haft mycket att göra och stressigt, men det var roligt också! Nu sover barnen och jag måste hålla mig vaken med hjälp av tvn och körkortsboken, herregud hur ska det gå? Körkortsboken är det bästa sömnpillret ever. Vad sägs om en dubbel dagens make up i morgon? :) godnatt med er!


Superhighonlife

God middag mina vänner!
Det blev en riktigt lyckad utgång igår med lite förfest här hemma, sen i Linköping hos Tim. Allt var ganska lagom igår så vi hade kul kvällek igenom. Det som är så sjukt tråkigt är bara att sista bussen hem går så sjukt tidigt, 01.33 vad är det för tid egentligen? :(


alexander och jag innan vi skulle åka


och så anton och jag!

Nu åker jag, Lovi och Anton för att servera på ett bröllop. Jag kommer inte komma hem förrän i natt då jag ska sitta barnvakt efteråt. Så vi hörs i morgon, puss på er!


Ikväll blir det..

utgång för hela slanten. Vi hörs i morgon mina vänner.. ;)


alexander, jag och anton. hihi

Godmorgon! Idag började jag jobba tidigt d...

dsc00324 (MMS)

Godmorgon! Idag började jag jobba tidigt då julia kom till mig vid 7 för att bli sminkad inför skolavslutningen. Hon blev jättefin i brun och rosa, som ni ser på bilden så visar hon sig från sin bästa sida ;-) idag jobbar jag till 5 så vi hörs ikväll. Ha en bra dag allihopa!


tuttifrutti

Vad har hänt idag då? Jo mamma hämtade upp mig i Grebo så jag fick övningsköra därifrån till typ alla Åtvidaberg parkeringar så jag fick träna på att parkera. Hehe jag vet jag har världens bästa mamma. När vi kom hem kom  Elinplutt hit en stund och fick lite filmer av oss, därefter blev vi våldgästade av Jennie och Johanna som hängde på oss till elljusspåret och var hurtiga. Sen drog vi hem och åt fruktsallad med glass, då kom även Emelie och Andreas.

Jag är så glad att jag har så många fina vänner.
På tal om det Acabellas nu är vi alla 3 i Åtvidaberg igen, när ses vi? Saknar er!!


fruktsallad är bäst.

Vattenkrig!!

Igår var Anton, jag och Elin inne i Linköping på vattenkrig och vi slog världsrekord och kommer vara med i rekordboken. Hihi nice alltså. Efter bara några minuter så såg vi ut som dränkta katter och i slutet efter att försökt få tag i vatten som var i en pool som var i värsta lerpölen efter allt spring så var Anton och jag helt fläckiga av all lera. Så vi drog oss hemåt, men helt klart nöjda med vår insats i kriget. Hihi

Sen idag när vi kollade i tidningen så fick vi se 3 muppar i mitten av bilden försöka ta sig fram. Haha vem var det om inte Elin, Anton och jag? Haha kul att vi av alla 5-6000 som var där hamnade på bild!


en fin bild på oss när vi kom tillbaka till bilen, haha. notera att Anton och jag hade skölja av oss det värsta av all lera inne på meddo (man får väl vara smart).

Sjukt kul var det iaf! :D

I morgon då

Efter att ha pratat med Michael i telefonen i nästan en timme så måste jag nu sova. Jag hinner alltså inte med ett inlägg om vad jag, Anton och Elin gjorde idag. hihi det sparar vi tills i morgon. Dock jobbar jag 9-16.30, ska gå spåret och övningsköra så det blir kanske lite senare på kvällen.

Puss på er!


här är en behind the scenes bild på mig från igår, jag är så nyfiken på bilderna. (klänningen är för övrigt ny och köpt på young, jag är in love with the colour)

Breaking Dawn

Bara för att så måste jag lägga upp Breaking Dawn-trailern. Det är ju ändå några av mina absoluta favoritböcker. Synd bara att filmerna är så dåliga att man vill gråta. Dock tror jag inte man kan göra en film som skilldrar böcker fyllda av så starka känslor speciellt bra. Det finns för mycket tankar som man inte får med i en film.

Det roliga är att hur mykt jag än ogillar filmerna så kommer jag vilja se premiären. hehe men hoppas den är snäppet bättre än eclipse, isf kanske den är helt okej ändå..


Det är en lång väg ner, men ännu längre upp.

Jag har fastnat i den här känslostormen där jag känner allt på en gång samtidigt som det känns som att jag inte känner någonting alls. Vissa saker ska man försöka tänka bort, för det finns inget som man kan göra åt saken för att göra den bättre hur mycket man än vill. För vad jag än gör så blir allt bara värre. Men jag kan bara inte tänka bort det, min vardag påminner alltför mycket om hur det borde vara. Problem som inte ens borde vara problem uppstår. Jag känner bara att det kan inte fortsätta såhär, för det är inte bara mig det blir jobbigt för även fast problemet inte är lika stort för de andra.

Det är jobbigt att vara ung och ovetande om vad man ska göra i framtiden. Jag har inte en aning om vad jag kommer jobba med eller om jag kommer bo kvar i Åtvidaberg, vem vet jag kanske flyttar? Samtidigt som jag absolut inte vill flytta härifrån för att jag har min älskade familj, mina älskade vänner och släkt här som jag älskar så otroligt mycket så har jag ändå en längtar bort härifrån. En längtan efter ett miljöombyte där jag kan börja om från början.
När jag är iväg antingen bara över dagen eller på semester så känner jag mig så obetydlig när jag kommer hem. Det känns som att jag inte har något att komma hem till, samma gamla vardag med samma problem som aldrig löser sig.

Jag är trött på min vardag och problem som tar så mykt energi och glädje, att allt har helt plötsligt blivit så kompilcerat. Bara att få umgås med sina vänner. Det känns som att jag håller på att tappa all självkänsla och bli någon som inte vill synas längre. Någon som inte ska vara med för att det blir enklast så.
Självkänsla och självförtroende är 2 helt olika saker, min självkänsla har det nog aldrig varit något fel på, därför känner jag inte igen mig själv nu. Jag är inte van vid att känna såhär, för jag har alltid varit stolt över min personlighet. Nu känns det som att jag på ett halvår blivit ett monster, jag sitter på axeln och ser ner på mig själv. Allt på grund av känslor, något som ingen kan styra.
Men jag kan bara inte strunta i det här, det betydde allt för mycket för mig. Det verkar dock bli mitt fall.
Men tids nog hittar jag nog en fallskärm som kan dämpa fallet innan jag faller i marken och då står jag där stadigt med båda benen på jorden igen. Men när?