Destination Jönköping!

Yes i morgon smäller det! Då drar Anton och jag till Jönköping och kommer inte hem förrän onsdagkväll. Det står en massa skoj på schemat. Stan, hotell, shopping, hotellfrukost, möte, fotografering, träning, blogg (om det finns tillgång till dator) och massa annat.

Anton ska alltså göra sin första plåtning med argenturen Heartland som han fått ett kontrakt med och jag fick följa med som sällskap och stöd under fotograferingen. :D hihi det ska bli så himla kul!


hehe kan ni tänka er de här 2 mupparna själva i Jönköping? Det vi är mest oroade för är att hitta till hotell och studion. Jag var inte ett dugg orolig innan men när Anton sa att jag skulle hjälpa honom att hitta så blev jag faktiskt orolig på riktigt. Haha jag har så dåligt lokalsinne att jag skulle knappt hitta till Linköping själv! HAHA

Men men jag ska försöka hinna uppdatera bloggen i morgon innan vi åker, sen får vi se om jag har tillgång till datorn annars har jag mobilen så jag kan mobilblogga ngt. Men men i annat fall så hörs vi på torsdag!
Puss på er allihopa!

Hey Im alive!!

Ny vecka, nya tag, mina vänner är hemma igen (jag menade inte att alla mina vänner var iväg, jag hade många godingar kvar), min förmedlare är hemma och jag känner mig piggare än vad jag gjort på en vecka. Även fast jag är tröttare än vanligt. hehe

Min söndag bestod av jeansköp (första gången sen jag började gymnasiet!!!!), tröjköp, promenad, sova, huvudvärk, möte med TDS och sen myskväll med Anna.
Idag har jag jobbat hos mina favisar och ikväll ska jag träna som en idiot.
I morgon ska jag ut på äventyr, berättar mer om det senare ;)


jag sitter här med en filt och min bok, herregud vad jag är besatt och jag är bara på bok 3/20 haha!


jahopp

Usch vilken ångest jag har över att jag sovit bort hela dagen, sen att jag inte mår helt okej gör inte saken bättre..
Men men nu beger jag mig med min familj till Söderö för att tillbringa kvällen där med familjen Larsson. Nice höre ni!


Utgång i Linköping.

Jag måste säga att utgången i fredags blev sjukt lyckad. Vi hade det jättekul hos honeyponey innan vi sen tog bussen till Linköping. Vi hamnade sen på Pitch black, den och Plaza är ju typ de enda som släpper in 18-åringar. Så med andra ord så var det ganska mycket smått där, ingen som föll mig och Emelie i smaken. haha men vi hade kul ändå! Men jag måste säga att musiken var inte bra alls!


jennie och jag


Bea och Hanna


hemmalagadpizza stod på kvällens meny


Mästerkocken Jennie ;) haha


syskonen Kempe


Jennie blev kidnappad..


snyggingen Emelie


Emelie och jag


Bea och honeyponey


jag och jennie





Dagens make up - going out for a party

Det är inte det allra lättaste att fota en make up när det är kolsvart ute.. Det vart inte en enda bild som egentligen tog fram hur sminket såg ut in real life. Men men jag fick komplimanger av folk jag inte ens kände som tyckte det var skitsnyggt på krogen så jag blev jätteglad! :)











Sleeping beauty

Okej jag ska berätta ngt sjukt för er, ja väldigt sjukt till och med.
Jag vaknade för bara en stund sen, kl 14.58 för att vara exakt.
Jag har aldrig förut sovit så länge så jag fick en chock när jag såg vad klockan var.. :S
Men jag kan faktiskt skylla på att jag inte mått bra alls i natt. Kräkts (INTE PGA ALKOHOL) och så är jag nästan helt säker på att jag haft feber. Men jag tog tempen nyss och den visar bara på lite förhöjt mot vad jag brukar ha.

Skit alltså, jag som har längtar som en galning till helgen och så sover jag bort hela lördagen!


Kanske drömde jag att jag var Törnrosa precis som Vanessa här på bilden och att Zac skulle komma och väcka mig.. Haha tyvärr gjorde jag inte det, det var mardrömmar istället. Issch

This is me today





So simple as I can be.

It's friday, Im in love!

Äntligen fredag!!! veckan har gått lika fort som den gått långsamt.. hehe och att vädret är lika strålande idag som de senaste dagarna gör bara dagen ännu bättre! Det känns som att kvällen kommer bli kanonkul!
Nu ska jag dra till jobbet om en stund och slutar senast klockan 18, det kan hända att det blir ngt tidigare.
Jag ska försöka hinna fota festmakeupen ikväll, jag vet precis hur jag vill ha det så vi får hoppas det blir som jag vill. ;)


haha god natt!



ja med den här flummiga konversationen så säger jag adjö till denna dag! haha


Suck, I want this one so bad.

Hur söt är inte den här klänningen? För mig är det den ultimata Dominikanska-republiken-klänningen! Tänk er den där till brunbränd hy och på stranden på kvällen. Waah jag skulle så himla gärna vilja ha den! Det enda som egentligen hindrar mig är att leveranstiden är på 6 veckor, jag kommer alltså inte hinna få den innan jag åker.
Dessutom vet jag av erfarenhet att stylebystars är dyra men lever absolut inte upp till kvaliteten som så pass dyra plagg borde ha..

Men suck, I want this one so bad!
599 kr kostar underverket..




I will survive

Sådär nu är jag färdigtränad och färdigsjungen. Jag känner på mig att jag kommer tappa rösten inom de närmsta dagarna, rösten har inte varit på topp alls den senaste veckan och jaa jag känner ju min hals. Snart kommer jag vakna med halsbränna och sen om 2-3 dagar så har jag knappt ngn röst. Issch inte kul alls!

I morgon börjar jag inte förrän 11.45 vilket är sjukt skönt då jag får sovmorgon. Samtidigt så måste jag gå minst en halvtimma innan och det är en väldigt dum tid att äta middag på. Det blir ju i princip bara frukost som man får klara sen på tills man kommer hem vid typ 18.. Men men I will survive ;)




soon, soon, in fact tomorrow!

Och så var torsdagen snart över, så jäkla skönt i morgon är det fredag!
Och det betyder utgång för min del, det ska faktiskt bli kul. Att komma ut oc dansa lite med kompisarna.
Innan ska vi till Hanna och laga mat tsm. Jag ska eventuellt sminka henne också men jag vet inte om jag hinner..
Jag slutar kvart i 6 och vill väldigt gärna hinna med mig själv också.. Hehe

Nu ska jag käka och sen åka och träna. Vart tog min motivation vägen? Jag är så trött att jag bara vill sova hela tiden, men jag ska väg ändå! Men det kanske inte är konstigt att jag är trött, jag gick upp 06.45, gick till jobbet och slutade 17.30!


Det är bra att ha vänner som är bättre än bäst.

Jag har haft ett välbehövligt samtal med min bästaste Johannis på jaa jag vet inte hur länge.. minst en timme iaf.
Det är lustigt jag hatar att prata i telefonen men det funkar faktiskt alltid med Johanna, orden som man håller inne kommer fram helt av sig själv. Hon lockar fram dem utan att jag märker det.
Det var nästan så att jag ringde henne i måndags mitt i natten, men jaa jag ville inte väcka henne. Men om det var någon som skulle kunnat ta telefonsamtalet utan att klaga så skulle det vara Johanna!

Du är bäst älskling, vad vore jag utan dig?


en härlig sommarbild från 2009, jag älskar den här bilden. inte bara för att den är på oss två tillsammans utan också för att den visar hur knäppa vi egentligen är. hihi

finding the truth

Och så var halva veckan gjord. 3 arbetsdagar är avklarade och nu är det bara 2 kvar (eller bara en vad jag vet).
Lilllördagen är här och jag känner mig trött och sliten, därför skippar jag träningen idag. Det unnar jag mig faktiskt efter all träning de senaste 2,5 veckorna.
Dagen på jobbet var bra, jag har varit på samma ställe 3 dagar i rad nu så nu när barnen känner mig bättre så flyter allt på bra och sådär. Nu tänker jag krypa ner i min säng och läsa. Efter 19 ngn gång drar jag ner till Kempes för att kolla på Hitta Nemo med dem. Hihi Disney är bäst!



Singing makes me happy

Herregud jag har så mycket tankar i skallen att jag helt glömt bort att jag skulle ha min första sånglektion idag.
Som tur var ringde Karin och jag var där nere på typ 7 minuter. Allt gick iaf jättebra och jag fick 3 nya låtar som det ska bli jättekul att sjunga. Jag sjöng även Samson idag och fick massa beröm.
Det här gjorde mig på lite bättre humör!


and Emma is getting low low low low

Hej på er!
Jag hoppas att allt är bra med er allihopa, själv har jag sovit väldigt dåligt. Som sagt så är jag inne i en dippperiod så uppdateringen här kommer inte bli den bästa. Men det är bättre att ni vet varför det blir som det blir.
Det är så skönt att jobba med barn när man är lite nere, de får mig alltid att känna mig så bra. De är underbara!
Nu har jag varit på gymmet och tog en iskall promenad hem.

Vi får se vad som händer ikväll, jag har smsat syskonen Kempe för jag var sugen på att hälsa på så vi får se om jag hamnar där. Orkar inte åka iväg någonstans iaf.. Annars hamnar jag i sängen med min bok hela kvällen och troligtvis framför pianot också. :)


bilden togs igår, då var det sol och mycket bättre!!

Visst gör det ont när knoppar brister

Det går inte att prata med någon som har ett brustet hjärta. Vad du än säger så kommer det bli fel eller bara låta töntigt. För smärtan när det går sönder är obeskrivlig och det tar så otoligt lång tid att laga. Inget kan få den här personen att må bättre förutom de orden som den aldrig kommer få höra. För det vore lögn. Tyvärr är det också de enda orden som den vill höra.

Det är inte kul att ha ett trasigt hjärta men det är heller inte kul att vara den som har sönder det.


This is me today



Godmorgon!
Idag har jag endast eftermiddagsjobb, men det är skönt med sovmorgon. Dock jobbar jag till typ kl 18.. Det är inte lika kul men men jag har iaf jobb och det ska jag vara glad för. Efter jobbet drar jag nästan direkt till gymmet så vi hörs nog inte förrän ikväll.

Hoppas ni får en kanonstart på veckan. Puss på er!

What if there is someplace magic

jaha kvällen spenderades i vardagsrummet med Hanna, Emelie och Anton.
Det var meningen att fler skulle komma men aa.. Saker blir ju alltid som de blir.
Vi har iaf diskuterat TDS framtid och kommit på en bra idé. Nu ska vi se om det är värt att satsa på, annars kommer vi helt enkelt lägga ner gruppen. Jag hoppas verkligen vi kommer få det att fungera, idén är hur kul som helst.

Nu ska jag tvätta bort allt smink och glitter för att krypa ner i sängen med en bok. Jag har börjat läsa bokserien "Sanningens svärd" och jag gillar den! Så jag har ett par böcker framför mig (typ 19 st tror jag) och det gillas. Jag är nu inne på bok 2 efter en vecka så det kommer nog gå utav bara farten. :)



Födelsedagsfirande av Snövit

Födelsedagsfikan hos familjen Gunnar var likatrevlig som alltid. Det enda minuset var väl att jag var så himla trött att jag egentligen skulle behövt sov ett dygn innan jag kom dit. hehe men men jag höll mig vaken ;)
Matilda var också superfin i håret, vackra lockar till mörkt hår och en snövit hy kan väl inte bli annat än snyggt?
Det saknas bara blodröda läppar så har vi snövit haha!





bara för att anton var så otroligt söt på bilden HAHA


Philip och Limpan


katten Tarzan som sitter väldigt konstigt...


..men som kan vara väldigt söt när han vill! Haha


Dagens make up - only heaven knows















Sneakpeak på dagens make up

Hinner inte lägga upp alla bilder nu så ni får en sneakpeak bara så blir det fler bilder ikväll! :)





Just an other ordinary sunday!

Godmorgon mina vänner!
Kvällen hos Dan igår blev riktigt lyckad, i slutet så skrattade alla bokstavligen så att tårarna bara sprutade! haha
Kvällar som såna är nog de bästa iaf, att skratta är nog det bästa jag vet (och musik då). Idag åker iaf mupparna till fjällen och kommer tillbaka om en vecka. Även fast det faktiskt bara är en vecka så kommer jag att sakna dem!

Iaf på dagens schema står detta:
-dagens make up
-spela in video (om det går bra idag)
-fira min kusin Matilda kl 14.00
-möte med TDS kl 17.00

och lite mer saker som är onödigt att skriva här.
Så dagen är fullspäckad. :)


jag känner för ngt blått, glittrigt och strassigt idag. vad tror vi om det?

Varning för känsliga tittare.

Hehe ni har alla frågat och undrat och varit nyfikna på mitt sår i munnen och velat se hur det sder ut.
Så jag försökte ta ett kort på hur det ser ut då jag tycker det är tillräckligt fint nu för att visa.
men för er som är lite känsliga så kanske ni inte bör titta så noga på bilden.

Stygnen är nästan borta nu iaf och som ni ser så är inte min "läppflärp" kvar men de lämnade snällt kvar en liten plupp mitt i läppen. Herregud ta bort allt om ni ändå ska ta bort den.


Här går det i 350 knyck

Det gick jättebra att ¨åka skoter nu när det frusit på och blivit skare (stavning?). Det gick utav bara farten och man kunde köra vart man ville utan att vara rädd för att fastna. :D


här sitter jag och bloggar innan vi åker. hehe




Anton, Matilda och jag


jag, Anton och Matilda


Jag och Matilda


mammi körde också.

Det får räcka med bilder, nu ska jag slänga på mig lite vettiga kläder så jag kan åka neråt och handla. Hehe det känns inte så populärt att gå i långkalsonger. hihi men vem vet, det kanske är 2011:s nya trend?

Dagens make up - so simple so nice

Den här makeupen är så himla enkel att göra samtidigt som jag tycker den är himla fin utan att bli för mycket!










It's a little bit funny

Nu blir det skoteråkning hos morfar.
Dagens make up kommer när jag kommit hem!

Puss på er.



nöff nöff här kommer fröken gris

Godmorgon!
Vi drar strax iväg till gymmet för att träna, jag kör cross så länge jag orkar som vanligt.
Idag tänkte jag bjuda på en dagens make up, jag har ju varit sugen i flera dagar men ja jobbet har kommit ivägen helt enkelt. hehe

Idag ska jag träffa Lovi och Dan, eventuellet Danne och dem också. De åker ju till fjällen i morgon och då ses vi inte på en vecka. Kommer sakna dem!!


anton kommer döda mig för att jag la ut den här bilden hehe (a)


nöff nöff här kommer fröken gris

headache

Gosh, jag var helt säker på att jag fått magsjuka/feber idag på jobbet. Huvudvärken smög sig sakta men säkert in under eftermiddagen och ett tag var det så illa att jag trodde jag skulle kräkas. Som tur var gjorde jag inte det och överlevde en 8-timmars arbetsdag.
Hann hem och vila mig lite innan jag drog iväg på en jätterolig nyårsfars med Elin, Anton, Danne och Martin.

Måste sova nu.
Ni ska få dagens make up och rolig uppdatering i morgon.
Jag har helt enkelt inte haft tid/ork/insperation den här veckan.


It's friday and I love it!



Jag hinner läsa ngr sidor innan jag går till jobbet, hehe!
Talk to you later cuties.

falling in love in your favorite song

Träningen gick inge bra idag men jag tog mig iaf till gymmet. Jag hade iaf riktigt kul då jag haft min värsta och längsta överenergiskick någonsin. Aja jag känner mig allmänt opepp och nere igen, så jag säger godnatt och lägger mig och läser.

I morgon jobbar jag 9-17.30, så vi hörs väl en sväng på morgonen.
Nattinatti!


Hurry up, you're gonna make it!

Nu är jag hemma och slänger i mig mat och ska sminka mig lite fort. Jag är helt osminkad men jag kände att lite mascara kan inte skada eftersom det blir en lång dag och jag kommer säkert bli trött. Mascara gör ganska mycket då ;)

Direkt efter jobbet träffar jag Lina i någon timme sen ska jag till hälso med Elin och träna crosstrainer och core. Jag har faktiskt lite omt i knäna idag efter 1 timmas spinning och 2 timmars crosstrainer den här veckan. hehe
Men det är inget att klaga över!

Det blir ingen vild för jag hinner inte, måste gå till jobbet så ska gå om 10 minuter. Stressigt!
föresten så fick jag jobb på mitt dagis i morgon också, wiiiie!

Hey that's nice

Hm ja ni.. Flög upp ur sängen gjorde jag ju inte precis. Jag vaknade inte ens av första alarmet.. Men men det svåraste är att bara ta sig ur sängen sen går ju tröttheten över vart efter. Men jag har märkt en sak, jag ser jättedåligt på morgonen när jag precis gått upp. Är det vanligt? :s

Jag slutar som sagt jobbet idag vid 11.30, så vi hörs om ett par timmar.
Ha en bra dag, kram på er!

haha nu ringde de och sa att jag fått jobb på frita i eftermiddag så jag slutar inte förrän halv 5!


tummen upp för jobb!

Jag ville bara säga..

..innan jag går och lägger mig. Tack för alla fina kommentarer och sms jag fått om mitt kroppskomplex-inlägg.
Det betyder så himla mycket att ni bryr er! Jag blev helt tårögd när jag läste Antons kommentar, haha jag gick och gav honom en storbamsekram och lyfte upp honom. hihi

Btw så gjorde jag en sak som jag aldrog gjort förut idag på gymmet. jag tränade i ett tight linne utan ngt över.
Det har jag aldrig vågat förut. Det var skönt kan jag säga, inte lika varmt som när man har ett linne + en t-shirt/slappt linne över!


PUSS PÅ ER NI ÄR BÄST! ♥

Just like the old times ♥

Myspys kväll! Åh jag saknar tiden då Anna och Lovi bodde här typ hela tiden, de var ju våra extrabarn/syskon.
Men nu kanske man uppskattar tiden man får med varandra mer vad vet jag? :) Det var iaf kul att ha Anna här och slåss, skratta, spela och sjunga precis som vanligt. Jag har ju varit lite down de senaste dagarna men ja jag tog nog igen allt jag inte skrattat ikväll vid matbordet. Hjälp vilken skrattattack jag fick när vi pratade om att jag satt i backen och skrek på pappa! Haha det bara högg i min rygg till sist!

Nu ska jag lägga mig och läsa ett par sidor innan jag stänger ögonen för ikväll. I morgon har jag bara 3 timmars jobb men det är på "mitt" dagis så jag kommer flyga upp ur sängen i morgon (påminn mig om det i morgon när jag är helt död och snoozar tills jag helt enkelt måste gå upp). Hehe

3 år gamla bilder från en promenad i elljusspåret. haha
(hoppas du inte slår ihjäl mig för bilderna Anna, isf får du smsa mig hehe)






hahahaha Anna drog i en gren full av snö precis när mamma tog kortet!! Tänk att man kan minnas en helt vanlig promenad som vi hade för 3 år sen så tydlig. eller vanlig och vanlig, så vanlig en promenad med 3 hallbergare +Anna kan bli. ;) hehe

Nattinatti allihop! Det blir evetuellt en make up i morgon, hittade en skitsnygg men ändå enkel (tror jag) som jag blev sugen på att testa. :)

Dagens låt - For a friend

Seriöst, det här är den bästa låten jag hört på länge. Tack Alexander Busk för att du tipsade om den på din blogg.
Lyssna och njut av en underbart fn text, melodi och röst.
Den finns även på svenska och då heter den "kärleksvisan".


Stjärtåkning!

Jaha nu har jag varit nästan 10 timmar på jobbet (det blev ju 1,5 timma extra pga busstiderna) och en timma på jobbet. Not bad ha? Påvägen hem från bussen så tog jag pulkabacken och ja det var lite hrm.. halt! Haha så jag insåg att jag omöjligen kunde gå ner utan att halka så ja det var lika bra att sätta sig på rumpan direkt och åka ner den brantaste delen. Haha jag undrar vad min granne tänkte som stod ute med hunden! Pappa kom också precis hem från jobbet så jag skrek självklart "hej pappa" och när han fick syn på mig sittandes på rumpan mitt i backen så skämdes han nog lite för mig, för han skakade bara på huvudet och gick in. Haha but that's me.

Direkt när jag kom hem slängde jag på mig träningskläder, fixade vattenflaska och drog till gymmet och körde på crossen i en timma idag igen. Det känns så jäkla skönt efteråt!
Anna anlände ganska snart efter jag kom hem och vi åt en underbart god kyckliggryta och medans jag duschade tog de en promenad. Jag ska passa på att spela lite piano innan de kommer tillbaka. Hehe


jag kanske borde börja ta med mig stjärtlapp vart jag än går? man vet ju aldrig vilka hala backar man kan hamna i. hehe

T.r.ö.t.t.

Jag. Är. Trött.
Det borde förbjudas att gå upp innan klockan 7, ja till och med innan klockan 8..


Jag vill sova!!

Slutar jobber 16.00 och kommer hem vid typ 17.00.
17.30 så blir det träning och kvällen spenderas med Anna och Mamma. det ska bli mys.

Mina kroppskomplex styr mitt liv.

Nu kommer jag skriva något som kommer direkt ifrån hjärtat och som jag bara fick lust att dela med mig av.
Många av er kommer inte orka er igenom texten men jaa för er som orkar gulligullan på er!

Kroppskomplex är något som är så himla tråkigt. Jag har haft det så länge jag kan minnas men det började väl på allvar i mellanstadiet. Man kan väl säga att jag la på mig ett par extra kilo och vissa klasskamrater var inte sena med att påpeka det. Men det mesta försvann med hjälp av långa promenader flera gånger i veckan med min väldigt stöttande mamma. Men mina komplex har aldrig försvunnit. Jag har inte varit nöjd med min kropp sen jag var ett litet barn.
Jag tänker hela tiden "bara jag blir smal så blir jag lycklig, bara jag går ner de där 10 kilona så kommer jag bli nöjd med mig själv". Men när man går ner i vikt så är man så blind att man inte ser någon skillnad. Man ser bara och känner bara de där mjuka fettet som fortfarande sitter kvar på kroppen och man blir aldrig nöjd.

Nu när jag sitter och kollar tillbaka på bilder så fanns det en period som jag faktiskt kan säga att jag var smal på. Men var jag nöjd med min kropp under den perioden? NEJ! jag tyckte att jag var precis lika tjock som innan och inte nog med det jag mådde inte alls bra under den perioden heller. Jag kunde knappt äta något och kunde aldrig unna mig någonting. Sen var det väl i de jobbigaste tonåren och jag hade en jobbig period också men iaf.

Jag måste acceptera att min kropp aldrig kommer bli "perfekt" och att jag aldrig komma kunna äta mat/godis som vissa andra människor. Nu menar jag inte att jag ska sluta äta mat för det ska jag verkligen inte. Men som ett exempel tar vi mig och min bror Anton. Vi har samma gener, har samma föräldrar men vi är ändå helt olika.
Anton kan äta vad han vill och hur mycket han vill utan att det syns ett dugg på honom. Han går heller inte upp i vikt om han inte tränar utan han går ner i vikt.
Jag är raka motsatsen. Jag kan inte äta något utan att det syns eller jag får ångest efteråt. Om jag inte orkar med träning eller har tid för träning så syns det på min kropp direkt.

Ja det är så jävla orättvist men vad ska jag göra åt det?
Jag har iaf lagt upp en plan i huvudet för hur jag ska försöka komma över mina komplex samtidigt som det inte får mig att sluta bry mig om min vikt så jag blir ett fetto!

- Jag ska äta vanligt, en portion räcker!

- Jag ska alltid prioritera träning, i min vardag har det alltid varit så mycket att jag fått prioritera bort träning för jag helt enkelt inte hunnit med det. Men jag behöver verkligen den för att må bra, jag blir 2 kg i huvudet bara jag tränar!

- Jag ska hålla mig borta från godis och massa söta saker. Någon gång ibland får man unna sig men det är högst någon gång i veckan och då i en liten mängd. Godis är alltid som godast när man inte får så mykt som man egentligen vill ha, då är man fortfarande sugen. Får du så mycket du vill ha så är det inte gott till sist och då äter du bara för att det finns.

- Jag ska försöka sluta tänka dumma saker om mig själv jämt och ständigt. Det går inte en dag utan att jag tänker hur tjock jag är eller hur ful jag är eller att något plagg är fult på mig. Eller att jag önskade att jag såg ut som någon annan. Det har blivit en vana att aldrig kunna ta komplimanger, eller ta åt mig av komplimanger. Eller iaf inte komplimanger som har med utseende att göra. Jag ska alltid bortförklara alltid eller om någon säger ngt snällt som åh vad fin tröja du har så svarar jag gärna ja den täcker mina fettvalkar rätt bra. Så onödigt!

- Jag måste bli bättre med fysisk kontakt. Jag avskyr att krama folk som jag inte kan kalla mina bästa vänner eller att få en kram när jag inte är bered. När folk kittlar mig fastän jag inte ens är kittlig. Varför? Jo för jag vill inte att de ska känna hur mjuk jag är! Mina kroppskomplex styr mitt liv och det är så jävla jobbigt. Jag borde egentligen vara glad när någon vill krama mig men istället tycker jag det är obekvämt eller obehagligt.


Den enda personen som jag faktiskt måste leva med hela livet är mig själv. Så om jag inte lär mig att älska mig själv så kommer det bli jobbigt. Men jag ska göra ett tappert försök att lyfta mig själv i mina egna ögon. Kunna stå framför en helspegel utan att känna mig äcklig och istället tänka "fan vad snygg jag är idag".

Någon som känner igen sig i det jag skrivit?


To you Busk



haha höre du Alexander Busk att om jag ska kunna sjunga på ett av dina spinningpass kan jag iaf inte sitta på en cykel! Eller så får du lugna ner dig ett par varv, för igår tyckte jag till och med att det var jobbigt att andas.
Vilket tyder på att det var ett himla bra tränigspass, men inte att sjunga till ;)

Ja klart jag förstår att han skämtar, men jag får allt skämta tillbaka!

And it makes me wanna lose more

Att jobba med barn när man är deppig är nog den bästa medicinen som finns. Ja till och med bättre än Karlsson på takets kuckelimuckmedicin! Jag var på en ny avdelning i Grebo idag och det gick jättebra, barnen tyckte jag hade långa fina ögonfransar, fint smink, fina kläder, såg ut som en prinsessa och ja lite allt möjligt. Vem blir inte glad av fina söta spontana kommentarer? Det bästa är att när de kommer från barn så vet man att de inte är falska. För barn är alltid ärliga!

Jag tränade iaf hårt på gymmet idag, 1 timme på crossen och det kändes riktigt bra! Dock brände jag inte riktigt lika mykt kalorier som förra gången men men strunt samma. Jag är stolt över att jag ens klarade en timme igen.
Johanna och Julia var med också, de ska troligtvis skaffa gymkort kul kul! Även Emelie joinade en stund efter henns spinningpass ;)


jag hade tänkt att se ut som Jessica Alba när vi åker till den dominikanska republiken. Önsketankar? Oja! Det kommer aldrig gå då vi har helt olika kroppsbyggnader och hon antagligen är en människa som helt enkelt inte kan gå upp i vikt. Men drömma kan man ju alltid! :D
men seriöst, ngt måste hända för att ni ska få lite strand/bikinibilder här på bloggen. Som ni märkte på Kretabilderna så finns det typ inte en enda bild. Jag kan faktiskt erkänna att jag inte varit såhär missnöjd med min kropp som jag varit på det senaste året på flera år.

Tisdag, snart onsdag vilket betyder att det snart är torsdag och då är det nästan fredag!!:D

Godermorgon mitt herrskap!
Vad glad jag blev över kommentarer jag fått till videon när jag sjunger Samson, tack allihopa!
Jag ska sätta i mig lite frukost och borsta gaddarna sen tar jag bussen till jobbet.
Börjar 11 och slutar 16, så när jag kommer hem så blir det att träna!


världens godaste frukost!!

Talk to you later!

Emma sjunger - Samson



Bara för att jag har lovat mamma.
Den här är till dig!

Jag struntar i att den inte är perfekt, ni får ha överseende då jag har stygn i munnen.

Take me away from here

Har ni gått på ngt jobbigt smpinningpass någon gång? Isf gångra jobbighetsgraden med typ 10 så förstår ni hur jobbiga Busks pass är. Holy ****, som tur var så är min läpp och mitt sår helt okej så det överlevde träningspasset! I morgon blir det mördarpass på crossen och lite styrka!

Nu tänker jag gräva ner mig i boken, jag är så opepp på allt igen. Jag har lust att ställa in allt jag har och åka någonstans ensam. Till ett ställe där jag inte känner någon alls. Men det går inte att rymma från sånt man tycker är jobbigt, för tills sist orkar man inte springa och då kommer saker ifatt en..


Och då är jag någon helt annanstans

Jag har legat fastklistrad i sängen med en ny bok i handen ända sen jag bloggade sist. Så när mamma kom hem och skrek att jag var tvungen att hjälpa till att laga mat la jag ofrivilligt ifrån mig boken och insåg att det hade blivit mörkt ute.. Tänk så inne man kan bli i en bok, när jag läser är jag verkligen i en helt annan värld och lämnar den inte i onödan. hehe någon mer än jag som är bokmal?

Nu är snart baconpastan färdig iaf, så det blir att käka, byta om, fixa vattenflaskor och alla träningssaker och sen dra ner till gymmet för spinningpass. Jag får nog ändå ta det hyfsat lungt idag pga min läpp. Vill inte att svullnaden ska komma tillbaka nu när den nästan är helt bra!



en bild jag tog lite snabbt igår. svullnaden syns nästan inget förutom när jag ler :)

Idol live turné - Free falling



Det. Bästa. Någonsin.

Här sprack min läpp för jag kunde inte låta bli att le. Jag struntade i att det gjorde ont för jag var så lycklig.
Inget kan få mig att känna mig så fjäderlätt som musik, speciellt inte när det ä 2 grymt snygga och sjukt duktiga killar med varsin gitarr.

Emma is in heaven!

Hey bambi find you some skates!

Igårkväll sa jag "ska vi slå vad om att vikariebanken ringer och väcker mig i morgon eller?".
Självklart hade jag rätt så idag har jag jobbat 8.00-13.30 i samma klass som jag var i i fredags också. Det är riktigt kul att vara i klass då timmarna går fort eftersom man gör mycket olika saker. Vi avslutade med massage så en kille fick massera mig. Hehe det är inte fel att få massage på arbetstid. ;)

Jag ska eventuellt vara där i morgon också annars hoppas jag på att bli bokad idag på ett annat jobb. Det är så jobbigt att vakna av att telefonen ringer.. Man är liksom inte riktigt inställd på att jobba.
Ikväll blir det iaf en timmas spinning med Emelie. Busk kör sitt fösta egna spinningpass och självklart ska vi vara där och stötta honom! Men det kommer nog bli skitkul, hoppas det är bra musik!

Kan ni tänka er vad kul det var att gå hem idag? Antingen så var det isgata eller så var det snö över hela vägen.. :S





Idol live turné - World hold on

Här har ni en himla bra låt som fastnar på hjärnan direkt. Snacka om att jag kommer nörda den framöver. ;)
Ni får ursäkta det extremt dåliga ljudet men jag mitt pucko håller ju stundvis för där kameran tar in ljudet.. Eftersom jag knappt filmat med den innan så tänkte jag inte på det.. Sen blev det så jobbigt i armen av att filma typ hela tiden så jag höll i den på alla möjliga sätt.. haha


Någon mer än jag som diggar låten?

Film - The boy with the stripped pyjamas

Ikväll såg jag en film som man ångrar att man sett efteråt. Samtidigt som det är en film som man behöver se för att såna här saker ALDRIG ska få hända igen. Andra världskriget har man hört så mycket om i alla år men man blir aldrig mätt på alla hemskheter. När jag säger mätt så menar jag att man blir alltid lika berörd och får samma klump i magen. Man kan inte fatta att det här hänt på riktigt.

För er som tycker att andra världskrigetfilmer är väldigt obehagliga så kan jag ändå rekommendera den här eftersom det inte är så mykt hemskheter som kommer fram i filmen. Den är så fin samtidigt som den är så hemsk. Men i natt får jag nog läsa tills ögonen faller ihop, med en klump i magen.














Mer bilder!

Ni ska bara veta hur rädd jag blev förut när jag kom på att vissa filmer och videoklipp från IDOL LIVE TURNÈN inte fanns i mappen och jag tagit bort alla jag fört över.. Men bara utifall att innan jag fick psykbryt så kollade jag kameran och de filmer och bilder jag saknade fanns kvar det! Där hade jag och ni tur för nu får ni ännu fler bilder. :)


underbara Daniel






Linda strålade hela kvällen, hon var lätt snyggaste tjejen under kvällen med sitt röda hår och röda läppar!




Linnea som var kvällens mest undehållande artist. Hon har aldrig varit en favorit för mig innan men hon växte i mina ögon








underbara Olle










bra bild eller vad? ;)




Geir som bjöd på en himla utstrålning och självsäkerhet!




Jay