Cause two can keep a secret if one of them is dead..

Vad sägs om att tiden kan gå väldigt fort tills nästa onsdag då ett nytt pretty little liars avsnitt kommer? Och vad sägs om att jag går och lägger mig nu för jag börjar jobbet kl 06.30 i grebo. Det betyder att jag måste åka hemifrån kl 06.10, usch jag vill inte ens tänka på hur tidigt jag måste gå upp. Men men nu ska jag sluta klaga jag är glad som har jobb och tjänar pengar! :D

Nattinattipuss mina vänner!


nu börjar man förstå varför de är så skitiga på alla bilder. ahh vad spännande!

God I love shoes..

Vad sägs om att vi summerar dagen i att den varit himla bra. Jobbet gick fort och det var kul (jag har lärt känna barnen ordentligt nu och de springer och kramas när man kommer hehe), efter jobbet så drog jag, Nattis och Lovi till stan. Det var supertrevligt verkligen och fast jag inte skulle shoppa så köpte jag skor, locktång och sen lite foundations, har köpt en ljus och mörk färg då jag känner att jag behöver det nu när jag ska ut och sminka massor.


en dålig bild på ett par grymt snygga (och billiga!!) skor. ;)

NU SKA JAG SE PRETTY LITTLE LIARS!

'Cause I know one day you'll be screamin' my name and I'll just look away. That's right!

Gaah jag hatar den här känslostormen jag är inne i. Det är som att åka tidsmaskin tillbaka rakt in i tonåren, åren på allé där mina humörsvängningar gick fortare än en kolibris vingar. Ena sekunden är allt toppen och andra sekunden så får man bita sig i kinden för att inte börja gråta som en liten bebis.
Men ja alla har vi våra perioder (och nej det är inte alla våra kvinnors period i månaden vi pratar om här) och som tur var finns det perioder där allt känns som en dans på rosa fluffiga moln.

Jag tror faktiskt jag ska lägga mig och läsa nu. Jag behöver min skönhetssömn, halsen börjar göra mig påmind om att jag lever. Det känns inte som ett bra tecken när typ hälften av personalen jag jobbar med knappt kan prata för att de är så hesa.. Sen låg jag i samma säng som en igentäppt mupp i lördags, kan det vara så att Emma Sofia Hallberg har blivit smittad? ;)

Nattinattipuss mina kära läsare!


hihi jag hittade min favoritbild på mig och Lovippan. Den är flera år gammal men jag kan inte tröttna på det. Hihi minns när vi tog den som om det var igår!

Pretty little flowers

Woho lätt att Hanna jag och Lovi kommer ha några grymt bra framträdanden efter att vi har fått till de här låtarna som vi börjat jobba med hos Karin. Jag tycker det är superkul och Lovi och Hanna som aldrig har gjort det här förut är jätteduktiga. Knepet är att inte ge upp och försöka att inte bli frustrerad när munnen inte gör det hjärnan säger åt den att göra. Haha


från vänster Lovi, jag och Hanna i våra scenkläder. Coola va?

Kräftskiva

Här kommer lite bilder från lördagens kräftskiva. Tyvärr har jag knappt några bilder, men jag snodde några av Lovi också (hopppas det är okej).


alla skulle göra varsin kräftpose, här är Philip och Dannes


Filip och Johns..


Lina och Lovis..


och nattis pose.


jag hatar, avskyt, blir illmående och äcklad av kräftor så jag åt majs och kött. dock fick jag knappt i mig något eftersom lukten nådde till mitt räcke som jag använde som matbord. haha


myspys på altan hela kvällen, dock så var jag i köket nästan hela tiden. fråga mig inte varför?


snyggingar haha




Och så några bilder från Lovis kamera.


skål skål, nubbe var ett måste enligt grabbarna


lina och lovi försökte sig också på det men det blev nog bara en. hehe


haha jag vet inte vad jag håller på med, men jag kan tänka mig att freddy(patricks hund) springer runt mina fötter.

Tack alla för en superrolig och galen kväll. Nästa gång tycker jag dock att vi kör utan kräftor.. ;)

Just let a smile be your umbrella.

I morgon är det jag siom drar till stan för att köpa gummistövlar och regnställ. Fy *** vilka tråkiga pengar men det här håller inte. Jag har stått i mina överdragsbyxor hela eftermiddagen och jag kom hem dyngsur för en stund sen. Så med andra ord är det ett måste.

Jag hatar för övrigt det här vädret, regn regn regn.


fast regn kan vara himla mysigt ibland..

Hey are you from Finland?

Och här tar min måndag slut. En heldag på jobbet, hem och städa upp i mitt rum (jag vet jag har världens finaste och renaste rum nu) och sen iväg på filmkväll hos Honeyponey. Ett perfekt avslut på en faktiskt rolig men jobbig måndag. I morgon blir det jobb till 17 och sen på kvällen ska vi till sångpedagogen, wiie vad kul!

Nattinattipuss mina vänner!


snygging with no make up, börjar få en kompis från finland till vänster om näsan. ME LOVE!

Från kaos till ordning och reda!



Jag fattar inte hur jag kunnat leva i det här kaoset hur länge som helst, men jag har bara inte orkat ta tag i det. Det roliga var att jag trodde jag skulle fylla hela tvättkorgen med tvätt men det mesta var rena kläder som jag inte orkat lägga in i garderoben/inte fått plats. Men 2,5 timmar senare, ett par vänder med skräp/smutstvätt, några tag med dammtrasan och dammsugaren så wooila titta så fint jag har det nu.

Mitt rum ska aldrig bli sådär stökigt igen, man mår helt ärligt dåligt av att bo i ett sånt kaos!



mitt fin fina rum!

<-- right way - wrong way -->

Just tell me when Im allowed to think and feel without risking burning myself.
I just want to know if this is the right way or just another dead end.

 


städa städa varje fredag och så varje jul, det tycker jag är kul!

Guess what? Dagen gick verkligen superfort idag, timmarna bara flög förbi på jobbet och det är ju positivt!
Nu måste jag städa mitt rum ni fattar inte hur stökigt det är, man mår dåligt av att bara sticka in huvudet typ.. Sen drar Anton och jag till Honeyponey på filmkväll. Nice huh?

Nää nu måste jag sätta igång om det ska bli något gjort. På med högsta volymen i högtalarna och börja städa!


HMIM (help-me-it's-monday)

Det enda som får mig att orka är att tänk på att det är en vecka kvar tills nästa måndag och att i morgon och på onsdag så har jag längre sovmorgon. Isch isch jag mår illa för jag är så trött och frukosten vill bara inte ner.
Aja nu ska jag kolla vädret och vi hörs ikväll!


There's just two more lonely people.

Kräftskivan igår blev sjukt lyckad, jag hade superkul och det var trevligt folk där. Sen att natten inte var lika rolig (jag fick inget täcke, hade en oskönkudde) det var en annan sak, det roliga vägde liksom upp det.
Nu sitter jag och väntar på att duschen ska bli ledig, vi har chillat framför tvn hos Dan hela dagen.

Om en timme sådär drar jag på bio med mamma, pappa, danne, philip och annica. Kul! :)


snygging med gårdagens smink..

Nu drar jag på fest


The sun is shining

Godmorgon godmorgon godmorgon!
Kvällen igår var lugn och trevlig, vi var alla trötta efter en jobbvecka så det var precis vad vi behövde.
Idag blev det ändrade planer, vi skulle åkt till Loftahammarsdagarna men eftersom vädret blev så bra och mina helger är uppbokade från och med nästa så ville vi åka till stugan och utnytja de sista solstrålarna.
Så vi hörs senare ikväll/eftermiddag. Tänkte göra en make up tills ikväll, det var ett tag sen!


TGIF (thank-god-it's-friday)

Hoppas ni inte var lika dumma som mig och gav er ut och sprang i den här värmeböljan. Om man säger såhär så var det väldigt skönt att ta en kall dusch nyss. Nu har jag målat naglarna röda och läpparna har blivit röda de med. Ikväll kommer familjen Hilbert hit för att grilla och senare drar jag till Dan.

Ha en bra fredagskväll allihopa!


kolla vem som precis fixade tillbaka färgen på sin cam.. ;)


Mössens arbetssång



Hehe jag tycker inte att det låter likt nu, men jag kan hålla med om att för 10 år sen var jag skillad! Haha vi har det på film och då är det likt. På ett disco fick jag betalt för att sjunga den här sången så det slutade med att jag kom hem med mer pengar än vad jag hade med mig. Så jag var ganska ekonomisk redan som lite.. ;)

And we took to many shoots, think we kissed but I forgot.

I did it! Det är fredag, jag är uppe ur sängen, har precis ätit frukost och nu återstår det bara att borsta tänderna och åka till jobbet. Ja att jobba också då självklart, så skönt det ska bli med helg jag har varit så himla seg den här veckan. Vi får se om jag hinner ge mig ut och springa innan jag ska iväg ikväll. Jag tror det ryktades om att vi skulle chilla lite hos Dan, we'll see about that!


jag började min morgon med ett glas vodka, kände att jag behövde det..... okej då busted! det är vatten. ;)

back to normal

Åh vad kul det var att få träffa Elin idag!! Jag har saknat min lilla solstråle i sommar. Vi pratade, kollade tv och lite klipp på när Anton och Elin var små. Haha Elin var så himla söt och tjock!


en bild från en sjukt rolig utgång i våras.

Nu ska jag sussa, kolla in här runt luch i morgon så ska ni få höra ett videoklipp när jag sjunger mössens sång från askungen.
Nattinattipuss

Got a secret can you keep it?

Herregud vilka människor det finns. Bara för att jag har en blogg så betyder inte det att jag inte har något privatliv. Tror ni verkligen jag skriver allt som händer i mitt liv här? Inte precis, vissa saker väljer jag att inte skriva om alls utav olika anledningar. Igår var ett sånt tillfälle och nu har jag fått en kommentar av "nyfiken" som undrar om jag gjorde något olagligt igår. Alltså varför skulle jag ha gjort det?

Vad jag undrar är varför jag skulle berätta vad jag gjorde igår för dig som inte ens vågar berätta vem du är. Så mr/mrs Nyfiken, sorry Im not going to tell you! Men det var inget olagligt.


I should have known we'd never get far

Sådär nu känner jag mig duktig, sket i gymmet då jag inte alls kände för det och gick/sprang sockertoppen runt istället. Jag ska nog satsa på att träna utomhus nu så länge det går. Sen när det bli kallt så kommer gymmet locka mycket mer och efter att ha varit inne nästan hela dagen så kändes det skönt att få komma ut!


måste duscha nu höhö

Du är borta


Yoga is my thing? Eller?

Den här dagen har inte varit roligt, full barngrupp, inskolningar och ja jag vet inte allt. Jag är helt slut i både kropp och huvud men ändå så ska jag ner till gymmet om en stund med Elin och Anton. Träningen måste jag som sagt komma igång med ordentliget nu om jag ska kunna må bra. Jag vantrivs i hela mig själv usch.


såhär ser jag ut när jag tränar.. haha


Godmorgon.

Idag var det inte kul att vakna, för det försa så var jag så groteskt trött att jag knappt kunde öppna ögonen och sen väcktes jag mitt i en dröm som jag inte alls ville skulle ta slut. Typiskt va?
Idag står det jobb på schemat som vanligt och efter jobbet ska jag till banken en snabbis och fixa mina skattepengar och ikväll ska vi till Elin Saanum som äntligen har kommit hem från en sommar på Kosteröarna! Jag har saknat henne sjukt mykt så det ska bli superkul.


snark snark


Save Sebastian!

Vi summerar kvällen i att den har varit väldigt bra, sen lämnar vi det! :)
Nu ska jag lägga mig och faktiskt läsa ut boken, hehe jag somnade igår.

Nattinatti allihopa!


jag fick precis veta att det blir kräftskiva på lördag, så kul! självklart kommer jag inte äta några (vidriga, äckliga, illaluktande) kräftor men kräftskiva är ändå kul. Jag tar med mig vindruvor som vanligt. hihi

Paint a picture and choose you're colours extra wise, especially what you put on my mind.



Fotograf: Jennie Kempe


To get to that place to be all that we can be

Sådär ja, jag överlevde den arbetsdagen också. Barnen är inte så farliga som många tror.. ;)
Nu har jag sprungit runt i ungefär 20 minuter som en rastlös gnu och fixat lite saker.
Ikväll ska jag som sagt iväg så jag kommer inte hinna blogga förrän i morgon igen. Får se om jag slänger ihop något roligt tidsinställt blogginlägg tills ikväll!


vi har en staty på framsidan som ser ut precis som mig!


En tripp i Lisebergbanan.



Ni anar inte hur svårt det var att filma, haha jag försökte med att hålla fast armen men jaa ni ser ju själva hur det gick. Hihi

The pretender

Och så var 3/5 morgarn avklara, uppmärksamma då att på fredag har jag en halvtimmas sovmorgon så då behöver jag inte gå upp förrän 6.15 woho! Vädret ser iaf inte så lovande ut vilket är synd för augusti månad har verkligen varit den värsta på hela sommaren (vädermässigt).. Tur att man få en vecka sommar till i oktober.

Vad sägs om att ni alla har en bra dag och vi hörs i eftermiddag? Vid 12 ungefär kommer det upp ett videoklipp från Liseberg som ni kan kika på.



opps sorry, I didn't mean to scare you!

Who says we have to let it go?

Nu mina kära vänner så tänker jag gå coh lägga mig för att läsa ut min bok. Datorn ska få vila den med hade jag tänkt så jag säger god natt här och nu. Morgondagens planer är jobb på dagen 7.30-16 som vanligt och sen ska jag nog iväg på kvällen. :)

Nattinattipuss alla fina.


fina minnen från Västervik, åh vad jag längtar tillbaka

True talent

Någon mer än jag som kollar på nya svenska talanger. Hittills har de funnit många stjärnskott, vad tycker ni?


Maybe there's nothing there even if it was everything before.

Åh vad skönt det var att komma ut i det fina vädret, musiken och humöret gjorde mig så peppad att jag faktiskt fick för mig att springa. Det gick mycket bättre än vad jag hade förväntat mig, jag tror faktiskt att jag är som bäst när jag springer själv. Jag känner ingen press eller prestationsångest utan jag springer på mina villkor.
Så efter springturen så var det bara att slänga sig i duschen och åka till Karin(sångpedagogen) med Lovi och Hanna. Jag tyckte att det var superkul att få komma igång igen och det var kul att ha Hanna och Lovi med. Jag känner på mig att det här kommer att bli superbra!



tänk om man hade en sån här cool mikrofon!

Do it all again

Idag är det verkligen sommar ute, äntligen är det underbara vädret tillbaka (för dagen iaf). Jag tänkte gå på en långpromenad nu så jag hinner äta lite innan jag, Anton, Lovi och Hanna drar till vår sångpedagog. Det ska bli så kul, vi kommer gå som en grupp och öva stämmor och sådär. Det kommer bli mycket lärorikt och jag tror att vi alla kommer utvecklas.


måste ha en knäcke först bara!!

Im beautiful, no matter what they say

2/5 morgnar är snart avklarade, det känns skönt att jag redan i morgon kommit mer än halvvägs. Friday here I come! Talk to you later.



jag är så snygg på morgonen.

Do you wanna know the truth?

Nu är det nattinatti för hela Psykhemmet Trastgatan. Klockan ringer som vanligt vid 05.45 i morgon och jag kommer vara lika utslagen som vanligt. Men heja heja fredagen kommer allt närmare! Jag är i slutet av min bok nu och det är sjukt spännande, jag vill veta vem som är mördaren nu!!

Talk to you tomorrow guys!
Nattnatti.


jag rekommenderar verkligen de här böckerna, sjukt bra och spännande!

I will always remember

Har haft en superkväll hos kusinerna Hallberg och firat Annette som fyller 40 år idag (det kan man inte tro). Det var supertrevligt med smörgåstårta, tårta och massa kakor. Dock har jag typ tappat matlusten och känner mig yr och konstig. Har gjort det i ett par dagar nu.. Jobbigt. :(

Jag, Lina och Anton gick iaf på en promenad och pratade av oss lite. Det var skönt. ♥


en bild på oss tre från världens finaste bröllop. jag kan faktiskt räkna själv cermonin till en av de finaste ögonblicken i mitt liv, det var så vackert.

Project runaway

Jag älskar Project runaway, tänk att folk kan vara så duktiga och kreativa och vilka fantastiska kläder de gör!


Somewhere a star is shining so bright that I can see you smile.

Gissa vem som har världens snällaste mamma och moster? Innan jag gick till bussen ringde mamma till Annica och de fixade så mamma kunde låna hennes bil så jag kunde ta bilen idag. Så himla snällt, det sparade jag 1,5 timmars väntetid på. Hanna vad ju med bra söt, hon erbjöd sig att skjutsa mig både till och från jobbet. Men jag sa ifrån, hon ska inte behöva gå upp för att skjutsa mig! Hon är för underbar och ställer alltid upp i vått och tort. ♥


en bild som Lina Nässén tog på oss när vi sjöng på torget, här sjunger vi telephone. för mer bilder av Lina kolla hennes blogg www.thosesis.blogg.se

Wake me up/Mamma Mia/Warterloo - The Dancesings



Det här är sista delen av medlyt och därmed har ni fått se alla videoklipp.
Jag älskar att man hör Lina skratta i början när vi börjar knäppa med fingrarna (det var ju meningen att det skulle se roligt ut). Tack Lina för hjälpen med filmningen ♥

Give me something fun o think about

Mitt humör är i botten, jag hatar att åka buss när tiderna är åt helvete! Ursäkta att jag svär men jag HATAR HATAR HATAR HATAR det! Sen kanske jag ska ta spruta idag med, det beror på om jag hinner hem i tid fr vi ska fira min faster som fyller 40 idag med.

Nu ska slänga på mig lite kläder och cykla till bussen.


Är det så?

Känslan som jag fått nu är alldeles ny.
Kanske börjar allt om fast något nytt och bra tar gestalt.
Är det du?


Forget flowers I want shoes!

Istället för att komma hem med ett par nya skor så kom jag hem med en ny t-shirt. Gaah att det ska vara så svårt att hitta ett par snygga gladiatorsandaler.. Mina som jag har nu är helt utslitna och sjukt jobbiga att ta på sig med all kardborre så jag får se om jag hinner till stan nästa vecka.

Jag ska strax till Dan och Lovi för att kolla på film, Hanna följer med och vi får se om vi får med oss lite fler muppar. Hehe


Some pictures from yeasterday.

Här kommer några Lisebergsbilder.


jag och Honeyponey på bussen


Johanna och Lovi


John och Nattis är taggade (fick ingen bild på kameraskygga Danne och Philip)


Johanna, Nattis och Phippe i kön till Balder som vi åkte 3 ggr, om man räknar bort atmosfear så är det lätt den roligaste!




Johanna och Hanna i spinnrock, sjukt rolig!


Nattis och Lovi tyckte också om den. ;)


hihi jag, Hanna och Johanna var tvugna att tränga ihop oss i en båt och åka sagoslotte.


jag och mina fina vänner


pusspusspuss


I kön till atmosfear bad jag alla att se rädda ut, Lovi som hade panik hela tiden behövde inte anstränga sig. haha


såhär ser John och Danne ut när de är rädda..


och Johanna och Hanna ser ut såhär haha

Atmosfear var verkligen sjukt roligt även fast paniken kom lite smygandes påvägen upp när Lovi sitter och är helt apatisk brevdi med, Danne gnäller om att han kommer att dö och Johanna skriker i pani "nej nej nej nej" om och om igen och fast jag ber henne vara tyst så slutar hon inte. Haha men när de väl släpper är det en så härlig känsla, så jag sköt ut armarna och benen och skrattade rakt ut!


här åker vi uppsvinget, då var det Hannas tur att skrika och blunda i panik. Haha stackarn!

Sådär det var räcka med bilder, tack allihopa för en otroligt underbar dag!

New some new shoes

Nu drar jag till Falerum en sväng, ska kolla på skor en snabbis. Tror att jag har ett sminkjobb klockan 16 också. Så vi hörs senare!



vi kör på kjol idag, fasen jag fattar inte hur man ändrar till färg på min cam. det är anton som har gjort den svartvit, han får fixa det sen!

Im home

Åh gårdagen var helt perfekt, vädret var kanonbra, det var inte alltför mycket folk, jag var där med några av världens bästa människor och ja vi hade det bara allmänt bra helt enkelt. Jag kände mig väldigt nöjd med alla åk och atmosfear var verkligen värd väntan, så sjukt häftig upplevelse, synd att inte våra quickpass gällde till den annars hade vi lätt åkt den fler gånger!

Dock var mitt mående verkligen uselt i bilen hem och när jag kom hem. Usch jag fick kräkas och var helt yr och konstigt (nej det var inte åksjuka). Som tur var mår jag bra nu, förutom att axeln ömar (jag lyckades dra den ur led i virvelvinden). 
Jag har tagit lite bilder så jag lägger upp dem lite senare för nu ska jag ut och gå med mamma!


Jag kommer/Carlefornia king bed/rolling in the deep - The Dancesings


Det är tur att roliga saker väntar i höst.

Jag försöker att ignorera att hösten är påväg. Det känns som att sommaren knappt hann börja innan den försvann. Därför är det tur att hösten är fullproppad med en massa roliga saker!

Första helgen i september(3-4): Då bär det av till Ullared med mina kusiner, faster och lite mer folk (är inte helt säkert på vilka det är själv haha). Det kommer bli sjukt roligt, jag ska spela in massa sjuka klipp när de andra shoppar för jag planerar på att försöka hålla i pengarna. Vi sover över en natt i någon mysig stuga.

Andra helgen i september (10-11): då åker jag, Anton och Jennie till Österlen för att jobba med frantiqstudios igen. Jag har fått sminkjobb, Jennie fotograferar, Anton bokare modeller och så ska vi väl säkert stå modeller också. Vi kommer bo hos Susanna Pernilla och Hans, wiie kommer bli så kul!

Tredje helgen i september (17-18): Även denna helg blir det att jobba med frantiqstudios. Lördagen spenderas i Stockholm med castings, portfoliofotograferingar, fiting för modevisning mm. Söndagen åker vi till Jönköping för att göra i princip samma saker fast i en annan studio. Jag kommer att sminka under båda dagarna!

Första helgen i Oktober(2): Idag ska jag aggera make up artist på en modevisning. Detta är preliminärt så det är inte 100% säkert men jag hoppas verkligen. Det kommer bli sjukt kul och jag har fått se ett smakprov på kläderna, me like! Berättar mer om det när allt är spikat och jag vet lite mera.

Andra helgen i oktober(7-8): Den här helgen ska jag iväg med Hannas familj till Örebro. Jag blir bjuden på både hotell och musikal, temat är Burlesque gissa om jag är exalterad? Det kommer bli superkul och mysigt!

Tredje helgen i oktober(15-22): Om allt går som det ska så åker jag och ett par kompisar till Turkiet den här helgen! Åh jag längtar!


Jag tror jag fick med det mesta av höstens planer.. Haha herregud jag insåg inte själv förrän nu att det är väldigt väldigt mycket och att jag kommer få offra många partykvällar för det här. Men det är det värt. ;)


tur att hösten är vacker också, i början iaf..

Hej allihopa! Dagen hittills har varit hel...

dsc00392 (MMS)

Hej allihopa! Dagen hittills har varit helt underbar, det är inte jättelånga köer så det är perfekt. Nu står vi i kön till atmosfear, haha det här kommer bli sjukt kul!


Last friday night/No air/Proud Mary - The Dancesings




Liseberg

Godmorgon mina vänner!
Jag är för en gångs skull typ klar och vi ska åka om ca 7 minuter. Ska bara fixa lite med matsäcken och hitta ett par strumpor. Det ska iaf bli fint väder idag, vi håller våra tummar så hårt vi bara kan. Med mig till Liseberg tar jag Nattis, Hanna, Johanna, Lovi, John, Danne och Philip så vi är rätt många och jämnt antal.. ;)

Det kommer som sagt komma upp 3st tidsinställda blogginlägg idag.
Ha en toppendag, det tänker jag ha!



Bad girl bad girl, what's you gonna do when I come for you?

Nu tackar jag för mig och avslutar kvällen med att sova i husvagnen och kolla bad teacher med Anton och Hanna. Ja Anton kom hem idag, jag tackar gudarna (eller SJ) för det!

Vi får se om jag hinner slänga iväg ett inlägg innan vi åker i morgon!
Nattinattipuss.


jag har hört att filmen är överskattad så jag ska försöka att inte ha några förväntningar..