Nu blir det möhippa!

Yes ni hörde rätt, idag blir det möhippa hela dagen som är planerad av mig, mamma och Annette. Fasen så kul det ska bli, Lina kommer nog både tycka att det är pinsamt och sjukt kul. Vi har gjort en väldigt mild möhippa, om jag hade fått igenom alla mina ideer hade den antagligen varit way over the top. ;) hihi

Jag kommer antagligen inte hinna blogga något idag då vi är i Linköping hela dagen, sen ska vi grilla hos Lina och Andreas på kvällen och senare åker jag ut till Lovi för att fira Valborg och sova över med husvagnen. Wiie vilken rolig dag.


Flowerpower

Gaaah fatta att jag är trött och jag får inte sovmorgon förrän på söndag. Aja helgen ska iaf bli galet kul!
Jag sitter här med en kopp te och ett bananskal. det är nog dags att sätta fart, bussen kommer om 30 min.
Ha en bra dag allihopa!


En händig kvinna är vad hon är den där Emma.

Jag är en sån där fantastisk kvinna som kan göra en massa saker samtidigt. T.ex när jag stod och stekte pannkakor så skulle jag slösat bort en massa värdefull tid om jag inte lyssnat på musik och läst samtidigt. Så det var precis vad jag gjorde. Jag lärde mig ett tag hur långt jag hann läsa innan det var dags att vända pannkakan så den blev helt perfekt. Hihi

Nu tänker jag krypa ner i sängen, jag har en lång dag på jobbet i morgon och sen när jag kommer hem väntar städning av hela huset på mig. Fy ***, bättre sätt att spendera fredagkvällen på finns faktiskt.
Nattinatti el muppos!



typ såhär duktig är jag.

Smartskaftet Emma Sofia Hallberg!

Idag har jag varit världshistoriens största klantarsel. Jag hade kollat fel på mitt schema och åkte till Grebo helt i onödan!!!! Så jäkla arg jag blev på mig själv. Jag åkte i princip bara ut dit och fick vänta 1,5 timme på nästa buss hem. Tror ni att jag blir trött på mig själv ibland eller?

Aja kvällens dansträning gick iaf superbra, vi har fyllt alla luckor och allt börjar sätta sig vilket känns skönt då det snart bara är en vecka kvar tills vi ska uppträda! :D


 nu ska jag steka pannkisar eftersom det inte finns någon mat hemma.

Imorgon ska jag iaf till Grebo och jobba heldag och jag har kollat 1000 ggr och fått det bekräftat så det är inte något jag fått för mig om.

Mer bilder.















Fotograf: Jennie Kempe www.jengucci.blogg.se

nu piper det snart.

Ni skulle bara veta vilken dag jag hade igår, jobb på 2 ställen med språngmarch emellan då Anton hade tagit min cykelnyckeln (ni som känner mig kan bara tänka er hur arg jag blev). Jag slutade vid 5 och åkte hem direkt, när jag kom slängde jag i mig en smörgås och åkte direkt till bussen för att möta Johanna.
Vi åkte in till Make up store och gick på deras klubbkväll då de visade den nya sommarkollektionen "Grace". Det blev en ny eyedust och en pensel. När jag kom hem åt jag knäcke och åkte sen till kusinerna där jag hjälpa Philip med matte och snackade lite skit.

När jag kom hem var klockan halv 11 och dags att gå och lägga sig. ;)


hihi en rolig bild från måndagens fotografering.

Idag har jag jobbat 3 timmar på förmiddagen och om 1 timmar går bussen till Grebo där jag jobbar till 16.30.
Jobbigt att jobba på fler ställen och så korta passa.. Men men!

Sundaynight

I söndags så var det meningen att vi i TDS skulle träffas för att först ha dansträning och sedan grilla på kvällen. Men eftersom många hade gäster, vissa var bortresta (och vissa inte ens svarade) så blev vi inte så många. Men fasen så kul vi hade, kvällen bjöd verkligen på mång gapskratt. Stackars Marcus som satt mellan mig och Jennie i soffan på altan hela kvällen. Haha tur att han var ledig på måndagen.

NI ÄR BÄST <3


Anton taggar med grillen


Jag var kvällens dj och hade gjort en chillmusiklista på min spotify


Emelie var lika snygger som alltid!


hehe här började det spåra ur..


i slutet av kvällen satt Jennie med popcornskålen i knät vilket var chockerande för oss alla... haha xD


Fotografering med mig framför kameran.

Ja igår var det jag som låg och satt framför kameran. Haha det trodde ni aldrig va? Men med Jennie bakom kameran så kände till och med jag mig relativt trygg och fick inte panik som jag annars får. Hon har en massa bra idéer och är superduktig så jag blev faktiskt nöjd med många av alla tusentals (!!) bilder hon tog. haha

Här är några stycken. ;)













Här är några av bilderna. Det finns massa mer, men vi tar lite i taget. hihi
Tack Jennie för att du till sist övertalade mig att vara din modell. Du är så duktig!

Tvdebuten!

Jag hoppas inte ni missade Elin och mig på tv i fredags!! För er som missade så finns här klipp. Den första låten är precis i början av första klippet och andra låten är i slutet av andra klippet. Med andra ordet så öppnar vi och slutar programmet. :D hihi jag var fruktansvärt nervös i fredags över hur det skulle låta och hur jag skulle se ut men aa jag hörde bara att jag sjöng fel en endaste gång. ;) så det var bra. hehe

Glöm inte att titta på Elin som sitter i godispanelen med i början på del 2!




sången börjar vid typ 15.30 :)

Truth Hope Love

Nä nu drar jag, mamma, Ing-marie, Emelie och johanna till elljusspåret för att röra lite på fläsket. Hej ont i benhinnorna!


nytt linne från JC, perfekt att träna i!

Linköping with the kusselusse!

Jaha och så bär det av till linköping med min kusselusse Lina. Vi har tänkt att skaffa oss lite längre hår och kanske kolla på ett och annat.. ;)
jag hade photoshoot med Jennie igår (www.jengucci.blogg.se) så jag ska visa er lite av bilderna när jag kommer hem sen. Jag blev faktiskt jättenöjd med några av bilderna och det är stort för att komma från mig! :D







de här dagarna har varit bäst.

Åh påsken har varit så underbar! En massa mys med släkt, vänner, dansträning, grillkvällar, godis, promenader och stugan. Jag ska strax iväg igen så jag tänker sammanfatta helgen lite kort i bilder. ;)


på långfredagen så gjorde Anton och jag oss fina och tog ett fint påskkort som vissa hade äran att få. HAHA 
(jag fick inte lägga ut bilden stort för Anton)


på kvällen blev det kubb, grillning, skratt och prat här hemma med några muppar. Här har ni lag sämst. :D


här har ni lag bäst! hihi


jag fick åka motorcykel, sjukt kul!!!


Danne ♥


jag fick ett påskägg efter mycket om och men (mamma trodde hon glömt dem hemma)



jag har övningskört en massa!


på påskaftonskvällen åkte vi till stugan för att grilla med lite kompisar


emelie var förstås med


honeyponey med såklart


alla förutom emelie som aggerade fotograf ;)


vi avslutar med den vackra solnedgången.

Jag hinner inte fixa bilderna från gårdagen nu för jag måste sno dem från Jennie. haha
Så det får ni se senare ikväll.. ;)

Superpåsk!

Jag ber tusen gånger om ursäkt för helgens uppdatering men jag har i princip inte ens varit hemma. Jag hoppas iaf att ni alla har haft en mysig påsk, det har iaf jag!! :D
Nu ska vi ut till stugan och vårstäda! hihi


Im walking on sunshines

Gissa hur duktiga vi har varit idag? Jo vi mamma och jag har gått runt elljusspåret med stavar och de andra mupparna sprang. Det gick bättre än vad jag hade trott men jag kommer nog känna av det i benen i morgon. ;)
Nu ska jag lägga mig i solen på baksidan en stund i min nya fina bikini (visar er senare).

Ut i det fina vädret med er!


yes, Im free for 4 days!

Gissa vem som fick sluta en timma tidigare? Då måste man passa på att uttnytja timmen innan dansträningen med sångträning. Talk to you later!


Jag kom på att jag glömde att blogga innan...

dsc00017 (MMS)

Jag kom på att jag glömde att blogga innan jag gick till bussen. Idag var det iaf skönt med sovmorgon och jag slutar halv 5. När jag kommer hem åker jag direkt till dansträningen och efter det blir det grillning med mupparna på andra sidan gatan;-) sounds like a normal day in my life! Talk to you later.


take me for a ride

Höre ni att soffpotatis blev jag inte direkt utan först la jag mig ute i solen med mammi en stund. Efter att ha legat i kanske 15 minuter så blev jag så trött att jag var tvungen att gå in och lägga mig i soffan och vaknade sen vid 5 (!!). Med andra ord så behövde jag nog sova de där timmarna. Medans jag sov så ringde de från jobbet och sa att jag kunde åka med åtta bussen i morgon istället för 06.57 bussen, gissa om jag blev glad?

Det roliga var att mamma hittade mig inte när de ringde så hon fick prata med dem. Haha jag låg i soffan under en filt och sussade. Iaf när jag vaknade så drog jag, Anton och Emelie på långpromenad runt sockertoppen. Efter det lagade jag och Anton mat och kollade på halv 8 hos mig, BÄST! haha
Efter det åkte vi till morfar med Dannes nya bil som han köpte i helgen. Vilket kap ;)


här har ni vrålåket. ;)

Nu tänker jag lägga mig och utnyttja att jag faktiskt har sovmorgon till typ 06.45 i morgon. (visst är det illa när det är sovmorgon!?). Jag har egentligen en massa nya saker att visa er men om jag inte hinner fota dem i morgon så gör jag det på fredag då jag med säkerhet är ledig hela dagen. I morgon har jag hela dagen och kvällen fullspäckad!

Godnatt!

Solen!! Hallå!? Vart är du?

Timmarna på jobbet gick fort som alltid när man börjar tidigt och slutar tidigt. Men är det inte typiskt att det är helt igenmulet just idag när jag slutar tidigt för första gången ever typ?? Aja.. Jag har precis kollat det nya gleeavsnittet som kom ut på internet idag och jag måste säga att jag blev lite besviken. Det var inte alls så bra, men alla episoder är ju mer eller mindre bra. Men nu hade jag gått och väntat på det här.. Undra när nästa kommer?

Vad ska lilla Emma ta sig till idag då tror vi? Jag ska nog övningsköra och träna.. Sen ska jag se om jag orkar hitta på något ikväll, vi kanske skulle köra en spontan sångträning? Känns som att det är läge för det.
Nu tänker jag vara soffpotatis en stund, antingen med tv:n på eller boken i handen.


The Illusionist

Kvällens film med syskonen Kempe blev the illusionist. Tyvärr så somnade jag i soffan efter klockan 22 så jag missade slutet.. Men jag höll mig vaken nästan hela filmen och av det jag såg så var den jättebra! Jag ska nog kolla slutet idag. :)

Idag slutar jag 13.00 så sjukt skönt, vad som är ännu bättre är att det går en buss hem 13.07 perfekt!


film bra men bok bäst!

Nä vet ni vad! Jag blev lite otaggad på de 2 kommande böckerna som verkar handla om 2 helt nya personer. Dock så vet jag av erfarenhet att bara man lärt känna de nya peronerna så kommer det vara lika intressant att läsa om dem som Kahlan och Rickard.. ;) men det tar lite längre tid.
Så ikväll ska Anton och jag träffa syskonen Kempe över en film och lite skitsnack. Wiihuu vad skoj!


kahlan och rickard i tv-serien "the legend of the seeker". tyvärr har de skildrat böckerna så konstigt att de i princip gjort om hela historien och bara snott namnen. sen ser rickard ut som ett troll och zedd som en snuskgubbe. isch, böckerna är bäst!

Jag vill ha en Rickard

Alltså jag är duktig.
Direkt när jag kom hem så läste jag ut bok 15 i Sanningens svärd serien som för övrigt enligt mig var den allra bästa boken hittills, så sjukt spännande! Sen bytte jag om till träningskläder, cyklade till biblioteket för att låna de 3 följande böckerna, sen direkt till gymmet för att stå på crossen i 45 minuter och sen cyklade jag hem.
Jag tänker sätta mig på baksidan och påbörja bok 16 nu. Jag är besatt.


det som var lite synd var att de här 3 böckerna är bara ca 320 sidor tjocka.. betydligt tunnare än de övriga.

The sun is shining, the grass is green!

Okej jag måste tala om en sjuk sak för er. Min klockan ringde 05.15 idag och jag gick upp 05.45. Nu sitter jag här och äter frukost och jag är inte sådär sjukligt trött. Klart att jag är trött alltså men inte sådär sjukt trött som jag brukar vara när jag går upp såhär tidigt. Min kropp kanske har vant sig en aning eftersom jag tagit den här bussen ganska ofta på sista tiden?


vädret går ju inte att klaga på heller!

Idag vaknade jag på rätt sida.

Vilken underbar dag det har varit! Vi var ute en massa timmar på jobbet, jag + ngr TDSnissar var i folketspark och fortsatte koreografera dans i 1,5 timma, mamma och jag gick e långpromenad på 1 timma och så fick vi grillat när vi kom hem. Nu har mamma och jag varit och övningskört i ca 50 minuter och det gick riktigt bra idag med. Jag körde massa igår för första gången sen i höstas och jag är faktiskt stolt över mig själv. Det märks inte att det var så länge sen jag körde. :)

I morgon blir det 06.56 bussen igen (på onsdag med..) men det är bara att räkna ner de tidiga mornarna för snart blir det påskledigt!! Sen så slutar jag tidigt både i morgon och på onsdag, wiie! Bättre att börja tidigt och sluta tidigt enligt mig (så länge jag slipper börja klockan 6).

Nu ska jag läsa mig bok, jag är i slutet och det är så sjukt spännande att jag måste läsa!
Så jag säger tack och adjö för mig idag så hörs vi i morgon. pussipussar!


kolla här!! så sjukt mörkhårig jag var för ca 1 år sedan (lite mer) och så sjukt blek med!! den här bilden är dock från vintern 2009 så då är det tillåtet att se sådär sjukligt blek ut men vad konstigt det var att se mig sådär mörkhårig nu..

Idag är det sommar

och 5/7 arbetstimmar tillbringade jag utomhus, underbart!
Men en fin dag som den här kan jag inte sitta inne på, uppdatering ikväll.


hetingar i glasögon.

Träningen gick bra, nu blir det att slänga i sig ett par korvar och sen tar vi med oss lite fruktsallad och glass till Dan. Det blir fest!




så jäkla snygga!!

i morgon ska jag vakna på rätt sida.

Humöret blev bättre med dagen men det har gått tillbaka till samma nivå som det var i morse. Det är inte bra eftersom vi ska ha dansträning nu och då är tålamod och ett glatt humör ganska avgörande för hur träningen ska gå, men men..

Jag känner för lite fruktsallad ikväll.. Kanske en tjej vid namn Johanna Stenberg har lust att ta sig hit? Det var år och dagar sen jag såg henne!


söndag

Det gick jättebra att sitta barnvakt igår. Eftersom jag aldrig träffat barnen innan så var jag ändå lite nervös men allt gick hur bra som helst. Barnen var så söta och väluppfostrade. Vi kollade på tv, spelade wii, åt pizza godis och kladdkaka och så spelade vi spel. Med andra ord så var det en lugn mysig lördagkväll! :)

Nu sitter jag i de slappaste kläderna man kan tänka sig, jag känner mig faktiskt lite vilsekomen.. hehe
Vi ska ta en promenix till morfar, sen ska jag övningsköra. Senare på eftermiddagen ska vi till adelsnäsparken och titta ut lite ställen där vi ska fota Lina och Andreas innan bröllopet.
Vid 17.00 ikväll ska vi ha dansträning!


mitt humör är det allra värsta idag. och ¨därför tänker jag drömma mig bort lite!

shopping

Idag vaknade jag 10.38 och fick strax efter det ett telefonsamtal av Danne. "Hej vi är vid parken, Lovi gör sig iordning i bilen ta på dig, ta med dig saker och göra det du med. Du får äta frukost på Subway". Haha nyvaken som jag var så ragglade jag upp för att sätta fart. Dock skulle Anton med till stan så jag behövde inte stressa ihjäl mig! haha

Dagen har iaf spenderats i Linköping med Anton och Lovi. Vi har shoppat, ätit och fikat och såklart skämt ut oss lite. hihi Anton var också på casting för grändens ansikte utåt. Han som fotograferadew tjatade även på mig och Lovi men vi vågade inte. hehe..

 

på waynes


muppisarna!

Nu ska jag iväg och sitta barnvakt hela kvällen! Det ska bli jättekul :) Så vi hörs inte förrän i morgon.
Ha en bra lördagkväll!

Jag snodde lite bilder från bästaste Elin!

Nu drar jag till Dan och Lovi en sväng för att umgås med skönt folk. Jag blir nog inte borta så sent då jag känner att huvudvärken är på g.

2 bilder från dagen.

Elin fick även vara med och utse hennes 3 favoritpåskgodisar. ;)


vi fick gratis lunch eftersom vi var där hela dagen och så köpte vi choklad också. hihi

Körkort.

Det där körkortet har det varit ett jäkla tjat på hur länge som helst nu. Jag vet att jag måste ha körkort, men när har jag tid att övningsköra? Hela min gymnasietid var helt galen, jag hann ju knappt träffa mina kompisar..
Sen i höstas när jag började köra igång på allvar så sa det bara pang och så var det snö överallt och jag vågade inte köra då.. Så det har legat på is länge nu. Men nu har jag bestämt mig för att ta tag i det. Jag måste ha körkort i sommar, så är det bara. Annars blir det aldrig av! Jag tänker ta en intensivkurs för att slippa dra ut på det och jag tänker faktiskt avsätta ngr veckor åt körkortet i sommar då jag helt enkelt ska ta det!

Så skönt att ha det gjort, då slipper jag tjatet!


här är film på när jag övningskör för första gången i mitt liv. så döm mig inte. det roligaste med filmen är nog mammas väsande skratt i bakgrunden och deras kommentarer. taskigt!! haha

Så var tvdebuten gjord!

Vilken dag! Vilken rolig, spännande, nervös, förväntansfull och hysterisk dag! Att sjunga stämmorna gick mycket bättre än vad jag hade trott att det skulle göra. Understämman till about you now var jag sjukt orolig för men jag satte den! Elin sjöng lika underbart fint som vanligt och trollband alla som kom och gick förbi, Pelle spelade också mycket bra så med andra ord tror jag att det hela blev väldigt bra. Men upp till bevis på fredag då allt kommer sändas. Nervöst!!

Elin och jag misstänker också att vi har blivit filmade för att medverka i pentionärsjävlar. HAHA men det är en annan historia så den berättar jag inte nu. ;)
TACK för att jag fick följa med idag och stå på scen med dig Elin. Du anar inte hur glad jag är över det!!
Puss på dig och dagen! (typiskt jag har typ inga bilder från dagen)


trött

Äntligen hemma.
Nu blir det att sy igen hål i leggins, ta fram kläder tills i morgon, måla naglarna och SOVA.
Tomorrow bär det ju av mot Norrköping med Elin Saanum (www.elinsaanum.blogg.se) för att medverka i Corren nt 24:s nya underhållningsprogram. Det som filmas kommer sen sändas på långfredagen! :)
Hon kommer hit vid 08.30 i morgon så ska jag sminka henne och så åker vi sen.
Dagen kommer nog också bestå av en hel del shopping då vi ändå ska sjunga i Sveriges största varuhus. hehe

Hjälp jag är nervös!!! (som tur var är Elin huvudpersonen, inte jag)


typ det här ska jag ha på mig i morgon. fast eventuellt en annan kjol.

no pictures

Seriöst, jag låg och läste hela kvällen igår vilket resluterade i att mina ögon höll på att ramla ihop redan vid 21.50. Så jag borstade tänderna, tog bort sminket och kröp ner i sängen. Blundade, hoppade till av ett sms och fick syn på min bok.. Det var bara ca 50 sidor kvar och det var ju så spännande.. Ett kapitel till skadar väl inte?
Ja ni förstår väl själva hur det hela slutade. Jag slänkte vid 23.34 och då var boken slut. hehe

Efter jobbet följde jag med Lina och beställde en brukbukett (vi var där igår med men hon som vi skulle prata med var upptagen), 3 tärnbuketter och lite annat till bröllopet. Åh buketterna kommer bli så himla fina!
Nu ska jag fixa lite inför dansträningen kl 18, efter dansen blir det ett sista rep med Pelle och Elin inför i morgon.

HINNER INTE BILD! PUSS

working 9-16.



Puss på er, hoppas ni får en bra dag!

Åh jag vill ha choklad!

Jobb. Lina. Dansträning. Sångpedagog+rep med Elin. Nu mat och chillkväll!!
Det förtjänar jag va? :)


varför plåga sig med den här bilden?

God natt, eller godmorgon?

Ja enligt mig är det nästan fortfarande lite natt. Men men nu ska jag till bussen! Så skönt att få sluta tidigt idag.
Ha en bra dag! :)


The perfect flowers

Time to say goodnight!
So goodnightsweethearts, talk to you tomorrow!

(Jobbar 7-12, möter upp Lina vid bussen för att fixa buketter till bröllopet och öva sång).



Den sista är nog min favorit, så vacker!

Vad hände med brownin Emma?

Solbränna är verkligen en färsvara. Tänk alla timmarna man låg och pressade för att få den där solbrännan och så tappar man den på bara ngr veckor. Nu är det snart 4 veckor sen jag kom hem och jag känner mig blek som ett lakan igen.. Funderar faktiskt på om jag skulle sola några gånger för att få behålla lite färg tills solen strålar värmer. Kanske bara 2-3 ggr, jag hatar ju egentligen att sola men ja jag får väl offra mig.


sådär tydlig är inte kanten längre kan jag lova..

I love food

Sådär nu är jag hemkommen från en väldigt lyckad och effektiv dansträning, vi har nästan gjort klart en hel dans. Det känns bra! Nu är magen också full av spenat, mums så gott! Jag är lite tvärtemot vad det gället mat om man jämför med alla andra. Jag har alltid älskat de här udda sakerna som andra inte alls tycker om.
Jag älskar:
- kålpudding, det är min favoriträtt
- Spenat är mums
- Stuvade grönsaker är smaskens
- Morot- och brocollisoppan i skolan var med en favorit..
hehe listan kan göras lång.. ;)

Sen finns det saker som jag absolut inte äter också som t.ex.
- Lax och alla sorters "färsk fisk", den enda fisken jag egentligen gillar är fiskpinnar och det är för att det inte smakar fisk
- Svamp då konsistensen är usch
- Skaldjur är nog ändå det värsta, bara lukten gör mig illamående. Med saldjur menar jag både kräftor, räkor, krabbor och allt ni nu kan tänka er.
- Kolsyra, jag vet att det inte är mat men det är lite udda. Kolsyra har jag aldrig lärt mig dricka, jag kan inte säga varför. Det är inte starkt men det bubblar på ett konstigt sätt i kroppen och jaa jag gillar det helt enkelt inte.

Har ni några maträtter som ni absolut inte kan äta eller är ni typiska allätare? jag skulle vilja vara det, men som sagt vissa saker tar emot. ;)


jag ska nog be pappa eller mamma göra kålpudding i veckan.. eller kanske lära mig hur man gör? ;)

Elin och Emma goes tv-kändisar.

Eller egentligen inte jag men jag ska faktiskt få vara med på ett litet hörn.
På fredag ska Elin nämligen till Norrköping för att sjunga i Hageby köpcenter med 24 Corren (fasen minns inte vad kanalen hette). Hon ska sjunga "I dina ögon" och "About you now" och hon frågade mig om jag ville följa med och lägga lite stämmor till henne. Självklart ville jag det, så jag har suttit och försökt hitta på en egen stämma och idag tränade vi ihop med Pelle och det gick över förväntan. Det är alltid svårare att lägga stämma när det bara är en akustisk gitarr men jag tror jag fick till det. :)

Det ska bli så himla kul!! :D Tack Elin för att du frågade mig, jag är jätteglad!!


hihi vi fjantar oss till dansa i neon, min höjning på ordet "melodi" är verkligen snyggt. Varför sjunger inte Lena så? HAHA

hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi, nödvändigt?

Hemma och nu ska jag iväg igen. ibland är det inte lätt, speciellt inte med en kurrande mage. Men vad fan, vem bryr sig när bara man får göra roliga saker? ;) Föresten så ska berätta om den jätteroliga grejen jag ska göra på fredag senare, nu ska jag iväg på dansträning så jag hinner inte.

Puss på er!


snygginarna (mupparna)

hhihihihihihihihihihihihihihihihi

Nej då, jag är inte alls trött.

Jag skulle kunna skriva ett av mina typiska "jag-är-tröttare-än-en-sköldpappa-som-nyss-kört-vasaloppet" inlägg som jag brukar när jag bloggar vid den här tiden på dygnet. Men istället så tänker jag skriva att jag hoppas att ni får en bra dag. Jag jobbar till 16.30 sen ska jag direkt iväg och repa med Elin och Pelle.
Måste skriva till Emelie med att jag därför inte kan dansträna idag.. Aja ha en bra dag!


Some more photos

Yes och där satt den. Jag tror jag har lyckats hitta på en egen stämma som är helt okej.. Dock är det inte så lätt att höra om det låter bra när man sjunger tillsammans med Anton. Inte för att Anton sjunger dåligt på något sätt utan för att tonarten var så låg för honom. Vi får se i morgon helt enkelt. :)
Nu måste jag sova för jag jobbar 8-16.30, sen åker jag med 06.57 bussen. Buhu, som ni vet är det värsta jag vet att gå upp tidigt på morgonen. Suck alltså!!

Nattinatti allihopa!

Lite fler bilder från fotograferingen i lördags..


















Alla korten är tagna av Jennie Kempe, www.jengucci.blogg.se, superduktig är hon!

Looking forward for something dumd to do

Jag fick cykla till gymmet själv idag, mamma hade tydligen personalmöte och har inte kommit hem än(!!).
Det gick iaf superbra att träna idag, ja körde en timma på crossen åh vad jag har saknat det! Tyvärr har jag fullt upp hela veckan men jag tror jag hinner träna lördag och söndag med. :)
När jag kom hem från gymmet hade pappa grillat kött som var underbart gott, mums! Nu tänker jag sångträna lite, måste försöka att öva in en stämma till låten "I dina ögon". Jag ska eventuellt göra en sak på fredag men det blir helt bestämt i morgon så jag tänker inte säga något än.


springfeelings!

The summer is coming!

Timmarna på jobbet bara flög iväg idag! Vi var ute hela tiden i det underbara vädret och det blev så varmt att man kunde ta av sig jackan. Man skulle säkert kunna gå i linne/t-shirt också men jaa vi ska inte uppmuntra barnen till att ta av sig kläderna för tidigt. hehe
Det blev ingen dans idag då Anton slutar klockan 18 så jag tänker tvinga mamma att åka till gymmet med mig direkt när hon kommer hem och sen grilla ikväll. Idag är det verkligen sommaren-är-på-g-väder så jag vill ha grillat!




SAKNAR DOMINIKANSKA REPUBLIKEN!

Dagens låt - Marry you

Åh hur underbar är inte den här låten? Den är fan bäst! Jag kan inte sitta still när jag lyssnar på den.
Gleeversionen är också sjukt bra, men jag vill inte lägga upp klippet här eftersom det finns folk som inte kommit så långt i säsong 2. Men Bruno Mars är ju också grym!


Hey baby, I think I wanna marry you!

Godmorgon, godmiddag, godkväll!
Nu ska jag strax sätta mig på cykeln och brässa iväg till jobbet. Så skönt att bara jobba 3,5 timmar, men jobbet tar inte slut vid 15.30 utan då är det full fart hem och sen iväg och börja koreografera dans med Anton och Emelie. Sen tänkte jag hinna med gymmet ikväll också. Så jag har fullt upp.
Hur börjar eran vecka? :)


When you tell the world you're mine

Gissa vad jag har gjort idag?
Jag har varit i kyrkan med Anton och Lina och tränat igenom låtarna som vi ska sjunga på min kusin Linas bröllop om en dryg månad. Det kommer bli så himla fint, det är verkligen snart nu. Hjälp alltså, men som sagt oj vad fint det kommer bli. Jag förstår inte hur jag ska kunna sjunga utan att gråta!
Direkt efter det åkte vi till morfar för att äta mat och fika, sen åkte vi direkt hem för att ha möte med TDS. Det blev inte direkt ett möte då det bara var "de vanliga" som kom. Men vi gjorde som vanligt all planering och bestämde upplägg för vårt kommande uppträdande. Det är fördelen med att alltid vara med, då får man bestämma. :)

Nu tänker jag lägga mig i sängen och kolla de 2 sista avsnitten av GLEE säsong 2 som finns ute. Jag börjar inte förrän 12 i morgon, så jag kan vara uppe lite längre ikväll. Jag har inte fått någon vidare sovmorgon på hela helgen då det varit saker inplanerade på förmiddagarna, så lite sovmorgon i morgon är välförtjänt.


den här låten ska Anton och jag sjunga, hur fin är den inte?

Nattinatti allihopa!

Jennie är duktig hon..

Jag följde med Anton och Jennie på photoshoot igår ute i det friska vädret. Seriöst man får passa sig så att man inte blåser bort, haha! Men jag har sett en massa fina bilder Jennie tog på Anton, hon är superduktig! Hon tog även lite bilder på mig, mer ofrivilligt än frivilligt men tro det eller ej, jag fastnade!










Schlagermupparna

Jössenamet så fort helgen har gått! Jag hann knappt blinka innan det blev söndagkväll.. Men helgen har varit sjukt rolig!! Jag hade the time of my life igår med Elin och Anton (även Sofia, Petra och Matilda en stund). Kvällen började med spel, karaoke och massa prat och shot hos Elin och vid 10 tiden drog vi in till stan och tog oss in på Sliver/Harrys. Jag måste säga att hittills av de ställen jag provat så var det lätt det allra bästa stället. Dansgolvet med bara schlagermusik är som gjort för mig, Anton och Elin. Hihi vi dansade hela kvällen, ända tills det blev lite för mycket folk och man fick kämpa av alla krafter för att inte bli bortknuffad. Vilka människor det finns alltså! :o

Tack för en sjukt rolig kväll, det ska vi göra om mycket snart!!!! :D Elin är ju lika spontan och crazy som Anton och jag så ni kan ju tänka er hur kvällen ser ut. Jag har faktiskt film men jag vet inte om det är publiceingsbart. hihi



Anton och Elin ser bara allmänt snygga ut


klockan 20.00 var Elin och jag redan så fulla att det var lite pinsamt..


som sagt, lite för mycket dricka...
(för er som inte förstår så är jag ironisk)


här sjunger vi för full hals! haha


och så sjunger vi lite till.. ;)


Antonfjanton på Sliver


Anton och jaaag


the bar






och här är de 3 mupparna!