Goodnight

Nää nu måste jag slita mig från tvn som visar 50 first dates, åh älskar den filmen och dra mig mot sängen.
Det är ju en dag i morgon också och jag vet att jag har fullt upp men dock inte med vad än för det finns två alternativ. Det ena har första shing på mig men vet inte om det blir av än. ;) hehe
Spännande right?

Btw Elin Saanum kom hem från USA idag, ska träffa henne så fort jag bara kan!!



Natti natti allihopa!

Joico Moisture Recovery Leave-In Moisturizer



Joico Moisture Recovery Leave-In Moisturizer
Leave-in Spray som skyddar och reparerar alla
torra hårtyper. Skyddar håret från att bli skadat
av miljöföroreningar och förbättrar hårets elasticitet
och medgörlighet. Ger ökad glans och lyster utan
att tynga ner. Eliminerar statiskt, frissigt och
flygigt hår.

Fördelar:
Stärker och ger nytt liv i lockigt och vågigt hår.
T.ex vid användning på morgonen
Utreder snabbt och effektivt
Passar till både män och kvinnor i alla åldrar
Den överlägsna utredningseffekten gör denna
produkt till en mycket bra klipplotion
Mjukt och följsamt hår
Glansigt och friskt hår

Användning:
Utredande: spraya rikligt på handdukstorrt hår
(använd mindre mängd på fint, tunt hår).
Kamma igenom och styla enligt önskemål. Skölj ej ur.
Uppfräschande Leave-in Conditioner: spraya rikligt
på torrt hår för att stärka och ge nytt liv i håret
(istället för att använda vanligt vatten).
Spraya rikligt i fuktigt, handdukstorkat hår för att vårda
och skydda. Skölj ej ur. Styla enligt önskemål.

www.Lyko.se :s beskrivning, fick hem den förra veckan och har använt den ca 2 ggr så jag har inte hunnit bilda mig en uppfattning än. Men hittills så gillar jag det! Även Linda Hallbergs bästa tips inom hårvård.

Nyfiken.



Anton finner min blogg så intressant att han inte orkar vänta tills jag har publicerat inläggen. Hihi

Ett år sen nu.

Tänk vad tiden går fort, för ett år sedan exakt idag så körde vi våra föreställningar på Saga teatern i Linköping. Det hela gick alldeles för fort och det var verkligen underbart! Lungt det bästa jag gjort i mitt liv.
Och tänk att "snart" är det dags igen. :D



Ett videoklipp som jag laddade upp för ngn vecka sen men inte fått tillfälle att visa. Åh älskar att göra den här låten! Love it love it love it!

Party for the best Daniel in the world! ♥


Daniel blev jätteglad när han fick paket, men han börjar få sina misstankar om vad det innehåller..


och så kom han på det, en kastrull.. så han berättade helt enkelt hur han kände för mig så....


så jag bestämde mig för att slå den som kom på idén att köpa en kastrull till stackars Daniel!


Linus försöker se ut som mig :D


Matulda :D


Limpan och jaaaag


Danne fick självklart sin favorittårta!! :D

Efter ett par timmar så åkte jag och Danne till Dan och Lovi och kollade film. Skulle vara en skräckis men det var bara en massa vidrgia kryp typ.. Bläää! Nu måste jag snart sova, jag har ju inte lov som alla skolungdomar så jag ska upp tidigt i morgon och jobba heldag i Grebo.

Dagens make up










den där rubriken

Nu är mitt rum skinnande rent igen!! Okej inte riktigt då men det är iaf i ordningplockat, sängen är bäddad, kläderna är inhängda eller kastade i tvätten och så har jag bäddat rent i sängen också. ;)
Jag har även hunnit med att göra en make up, tar ett par kort så kommer de strax. Har lite bråttom för vi ska till Danne och fira att han fyller 19 nästa vecka om en kvart.


Pictures from the Halloweenparty!

Jag kom precis in från en långpromenad med Mamma och Anton. Usch det märks så tydligt att vi inte gått på ett tag för jag får ont i benhinnorna. Men som sagt det ska det bli ändring på. Vi diskuterade också välgörenhetsgalan och TDS andra projekt som vi håller på med. Promenader är nog det bästa tillfället att diskutera sånt här på, det finns inga saker som distraherar. Hehe


Iaf vi hade supertrevligt och mysigt hos Johanna och Julia igår. :D Det blev en massa maffia och en urusel skräckis och sen den berömde apelsinefterrätten som vi ätit varje år på Allahegona en vi var små. Mums!


Danne och Marcus!


hehe coola
tänder.


Alexander :D


Andreas
och
Johannapanna


Fjortisen Kenny 
och
Hjärterdam Julia.


Jullan
och Anton (som tagit bort sitt sår här)


Lovippan


Dan
som inte ville vara med på bild.


Apelsinefterrätten, det är en urhålkad apelsin som man fyller med ngn slags hemmagjord glass och ställer i frysen. Mums!

Tack allihopa för en jättetrevlig kväll! :D


Emma goes scary.











Såret innan jag sminkat på foundation, färg osv.

Nu har jag fått lite träning inför nästa helgs store Halloweenparty, då blir det en massa sår!
Kommentera gärna vad ni tyckte. :)

Emma sminkar - Anton





Såret ser inte alls lika äkta ut på sista bilden då den är tagen med blixt och på nära hålla. Sen hade vi inget fakeblod hemma heller.. Så jag fick använda mig av läppstift..
Blev ändå väldigt nöjd med det här såret, det är ju första gången jag gör det!
Jag har andvänt latex, toapapper, modellera, ståltråd, foundation, läppstift, röd och blåögonskugga.

Emma sminkar - Micke





Micke fick en zombesminkning som jag gjorde med hjälp av ett Halloweenkit från Toysrus. Prudukterna vad ändå helt okej då de kostade endast 150 kr! Såret på halsen har jag gjort med hjälp av vax, latex, svart, röd och blå färg. Och sen fake blod då.

Emma sminkar - Malin









Kunde inte ta ngr bättre bilder så Malin satt fast i locktången och jag hade bråttom hem.
Hon blev iaf superfin och nöjd. Eftersom hon aldrig har smink annars så ville hon ha ngt diskret, så rumble från make up store funkar alltid! :D

Emma goes dead.

Har haft fullt upp med 3 sminkningar plus min egen hela eftermiddagen. Jag är väldigt nöjd med reslutatet, dock hann jag inte göra så mykt på mig.. :( men men det blir det nästa helg!


uppskräd handled och sår på halsen, men som sagt hann knappt med mig..

Det kommer mer och mycket bättre bilder i morgon för vi måste åka till Johannisen och Jullanskrullan på på Halloweenpartaj!! Ska bli så kul. :D

2 nya ringar.

Hellluuu!!
Det blev inte gymmet idag då mamma och pappa skulle ha bilen till stan och storhandla. Så Emelie, Anton och jag tog en promenad ner till centrum och kollade lite på marknaden. Fick sms av Lovi att det skulle finnas snygga ringar så jag tog med mig plånboken och fick med mig 2 snygga billiga ringar hem. Endast 25 kr st.


En lejonring och en korsring. Fashion, huh?

Nä nu ska jag slänga ihop allt mitt smink och mina penslar och dra mig ner till Kempes för dagens första sminkjobb. Ska bli kul eftersom tjejen jag sminkar idag aldrig brukar använda smink. Hoppas hon blir nöjd. :)

Let's have some fun this beat is sick

Sådär nu är jag hemkommen från 18-års partajet lite längre ner på gatan. Det var sjukt kul och fullt ös precis som alltid. Kvällen bjöd på en massa skratt, god mat, god tårta, lite idol mys och massa mer. Måste säga att Kemparna har en rolig släkt. ;) Hihi Hade dock inte mobilen under kvällen så jag glömde helt bort att ta kort tills det var dags att gå, så det blev 2 st snabba kort då.


Födelsedagsbarnet nedkrupen under sin nya filt. Hihi


Emelie som är grymt snygg i håret!

Nä nu ska jag läsa lite bloggar, kolla lite inspiration inför morgondagens sminkjobb och sen sova. Måste tagga inför gymmet tidigt i morgon.. ;)
Natti natti!

Kvällens outfit.



Nu drar vi ner till Jennie för att fira hennes 18-års dag! Ska försöka komma ihåg att ta lite kort så hörs vi ikväll.
Kvällens outfit ser ni på bilden, suddade huvudet lite då jag var så förbannat ful. Hinner inte ta om ngr kort heller.

Grattis Jenniestumpan!

Grattis Jennie på din 18-års dag!
Åh vilka minnen jag har med dig, listan går att göra längre än sträckan till Åmål och tillbaka. Vi har alltid så himla kul ihop och vi är ju precis lika galna båda två. Kommer ihåg när vi var små och vi hade blivit osams om ngt, då hann man lagom hem och vända innan man sprang tillbaka till grusvägen för att möta dig och knacka sig själv i huvudet och säga "Vi är ju kokobengo vi är ju kompisar".

Sen att få göra en resa till Kreta med dig och vänner var verkligen underbart och att ha haft dig i TDS i snart 3 år är pricken är i:t. Och när du skrev igår och frågade hur jag mådde, det är sånt en vän gör. Undviker inte det jobbiga utan tar tag i det. Du är bäst och jag hoppas att du får en bra födelsedag.

Vi kommer till dig ikväll och firar! ♥


Jennie friade till mig på Kreta och jag sa självklart ja. Dock så förstod vi efter ett tag att det inte skulle funka. Vi älskar varandra men som vänner, vi är båda för killtokiga. Hihi

Roliga konversationer.

Hihi jag och Hanna hade en rolig konversation igår kväll. Har censurerat lite då jag aldrig skulle hänga ut någon i min blogg. Personangrepp på bloggen är det töntigaste jag vet.



Oj då, ser man vad det står?

Sminkning till Halloween?

Halloweenfesten hos Dan den 6 november börjar närma sig och om man vill ha chans till en sminkning hos mig för 20 kronor så måste man boka in sig snabbt. Vet redan 2 sminkningar som jag ska göra och jag tror att om jag börjar klockan 12 med sminkningar så borde jag hinna ca 4 st.. För jag ska ju göra mig själv också och det kommer ta en stund. Men om det är någon som har lust att komma hit tidigare för en sminkning får ni säga till.

Skicka ett sms eller kommentera inlägget så ska jag skriva upp ett tidsschema. hehe


Fika (som vanligt hehe) med en massa nissar

God morgon allihopa! :)
Vilken tur ni har som har en sån engagerad bloggare som jag och gör tidsinställda inlägg till dagen därpå då man vet att uppdateringen kommer bli kass.
När ni läser det här så kommer jag iaf sitta på Sandelius med en massa bf vänner för att snacka skit och dricka ngt gott som vanligt. Älskar våra fikastunder alltså, bättre vänner får man leta efter. Tänk att jag fick gå i samma klass som de här människorna i 3 år!
Vid klockan 12 sen börjar jag jobba och slutar vid 15.30, skulle egentligen stängt men de hade bokat mig fel.


bild från igår.

Dagens make up - Golden mane







Kassa bilder men jag har bråttom. Har gjort 4 tidsinställda inlägg som kommer komma med jämna mellanrum under dagen.

Ha en bra dag allihopa!

it's great to have friends like you

Nä nu ska jag göra ett par tidsinställda inlägg tills i morgon. Hinner nog inte blogga förrän efter jobbet om jag inte för en gångs skull skulle vara klar i tid på morgonen. Men det tvivlar jag på. ;)
Hade iaf ett nästan timmes långt telefonsamtal med Lovi, vad skönt det är att prata ur sig ibland. Min första tanke var faktiskt egentligen "vad skönt att det var Lovi som ringde då blir det ett kort samtal", haha så gick det. Vi båda tycker egentligen inte om att prata i telefon utan samtalen brukar ta ca 2 min.



Petra och jag idag.

Natti natti allihopa, vi hörs i morgon!

Bilder på Anton

Fotograferingen idag med Anton gick jättebra, det är riktigt kul att fota faktiskt. Inte för att jag är så bra på det men vadå jag är ju nybörjare. Petra var även med och gav bra tips och var bara allmänt söt. Har saknat henne veckan hon var i Spanien (fuskigt). Tänkte visa er lite bilder som jag tog. :)



















Här var ngr av alla typ 200 bilder jag tog på honom. Inte konstigt att Sveriges största modellargentur Mikas hörde av sig och ville ha bilder på min extremt fotogeniska och snygga bror. Inte konstigt att man är avundsjuk.

pip pip pip pip pip

Fy fan jag har lust att slå sönder ngt nu. Men nu är inte jag en sån som går runt och skriker eller slår sönder saker utan jag försöker skita i det. Men det är jävligt nära nu. Det finns en person som jag är så sjukt jävla besviken på. Som har svikit mig så många gånger och gör det på gång och gång igen. Men idag var det fan sista gången.
Tycker du verkligen det är moget att låtsas som att vi inte känner varandra?

Nä det är precis som på låg och mellanstadiet. Du är dum i huvudet.
Jag hoppas att du skäms, dels för att du beter dig som en 5-åring och har gjort mig jävligt ledsen.
Har egentligen lust att skita i dansträningen men du ska inte få förstöra mitt liv mer, jag ska gå dit och ha kul med mina vänner.

IDIOT!


njsab

Nu drar jag och fotar Anton och Petra, vi hörs efter kören sen :D


Tutorial - Peacock

Idag tog jag kort när jag sminkade mig, det är inte det lättaste och ibland så blir jag lite väl inne i sminkandet så jag glömmer bort att ta kort. Men jag tror ändå den blev helt okej. :)


Alla de här produkterna använde jag till dagens sminkning.

Steg 1: Lägg basen i ansiktet, en eyeliner och en primer över hela ögonlocket.

 
MUS cake eyeliner                     MUS highlighter Neptune perfekt som primer. (väldigt tunt lager)


Glöm inte att lägga ett löspuder under ögonen så inte nerfallande ögonskugga förstör basen.
Detta borstar du bort sen när maken är färdig.

Steg 2: Grunda hela ögonlocket ända upp till brynet med en ljus ögonskugga, se till att mätta primern ordentligt. Efter det lägger du en ljusgrön skugga på själva ögonlocket.


Ljus skugga från Loréal (den gröna får ni se i slutet då den kommer från en palett)



Steg 3: Lägg en mörkgrön skugga längst ut på ögonlocket  till ungefär halva locket och skugga upp mot globlinjen. Ta sedan en grön skugga som är mellangrön (ngt mitt emellan det ljusa gröna och den mörka gröna), lägg den där den mörka skuggan slutar och den ljusa börjar för att göra övergången snyggare.



Steg 4: Maken kunde varit färdig här, bara man tagit lite mascara men jag fortsatte.
Lägg eyedusten Powerful på hela ögonlocket över hela den gröna skuggningen. Lägg ett tunt lager.
Lägg även eyedusten under öga, dock inte ända in utan lite mer än hälften. Lägg även en ljusare blå skugga och skugga med hjälp av den in eyedusten till den ljusa grunden.


Eyedust Powerful från Make up store



Steg 5: Lägg en vit kajal i vattenlinjen och samma ljusa skugga som du grundade med i inre ögonvrån.


Vitkajal Snowflake från Make up store



Steg 6: Nu är det dags för glitter, här kan man ju göra i princip hur man vill men jag valde att göra fläckar på det ena ögat och bara lite glitter under det andra ögat. För att få till det behöver du Mixing liquid som du kan köpa på make up store som du doppar penseln i, drar bort den överflödiga vätskan på handen och doppar sen penseln i lösglitter. Sen är det bara att lägga det där du vill ha det.


Mixing liquid och glitter peacock från Make up store







Steg 7: Nu är det dags att böja ögonfransarna och sätta på mascara och så tada är Make upen klar.


En jättebra vattenfast mascara från Loréal Paris.
För dig som böjer ögonfransarna är vattenfast mascara
ett bättre alternativ då fransarna inte bara lägger sig ner
igen efter bara ett par minuter.


Jag har satt en röd prick på alla de skuggorna jag använd i min 88 palett!


Det färdiga reslutatet:


Hoppas att ni lärde er något nytt och lycka till nu till er som vågar testa. Det är inte alls så svårt som det ser ut! :)



Dagens make up - peacock









UTAN BLIXT















Det kommer strax upp en TUTORIAL på denna sminkning.
Blev nöjd. :)

Galen shopping i Ullawed (Ullared).



HAHA fick videoklipp av Jennie igår från när vi var i Ullared så jag klippte ihop den här filmen lite snabbt.
Haha seriöst vi hade så himla roligt!! Nöff nöff..

Nyvaken.

Godmorning!! :D
Usch idag är jag seg, jag har inte ens ätit frukost än så jag är hungrig!
Sen blir det att duscha och göra ngn make up, nån speciell färg som ni tycker jag borde göra?
Eventuellt så ska jag leka lite fotograf idag, men vi får se hur det blir med det.
Bäst att sätta fart iaf så det blir ngt av dagen.


hur kommer det sig att man alltid är lika snygg som nyvaken? hihi

Running to the ocean.


Let's make my blog famous

Idag var jag inne på företaget Tailsweep, för er som inte vet vad det är för företag så fungerar det som ett företag som lägger ut reklam på din blogg som man sedan får betalt för. Kenza får ut ca 200 000 kr i månaden från det företaget så det är inte bara småsummor vi pratar om.
Jag tänkte iaf att man kan ju testa om de  vill göra lite reklam här så man iaf kunde känna ngr kr i månaden. Man måste vi börja någonstans! Men det sket sig direkt vid registreringen för där stod det att man helst skulle ha 10 000 sidvisningar i veckan.. Och jag har i genomsnitt kanske 120 sidvisningar om dagen och då kan ni ju själva räkna ut att 7*120 inte är 10 000..

Så jag kanske skulle försöka göra lite reklam för min blogg? :) Jag menar jag anstränger mig ju inte alls nu.. Mer än att länka på fb ibland men det gör ju inte direkt någon skillnad. Någon som har tips på hur jag kan göra?
Vore det inte häftigt att bli en liten kändisbloggare från Åtvidaberg, inte en sån där typiskt "hej jag är perfekt" tjej utan bara en helt tokig, knasig Emma. :D

Let's make my blog famous!


Natti natti

Nä om jag skulle ta och dra sig mot sängen, det är ju en dag i morgon också!
Troligtvis så är jag ledig också så det blir att åka till gymmet med Emelie på förmiddagen, det är verkligen på tiden (och behövligt..). På kvällen är det kör och dansträning och på dagen vet jag inte än. Har ju mina ideer men om det blir så är ännu inte bestämt. Ska iaf försöka bjuda på ngn rolig make up.

Nattinatti allihopa!


bild tagen och redigerad av Lina Nässen.

Lite Kreta bilder.

Dansträningen var jätterolig idag men vi fick inte alls mycket gjort. Vi som var där kan ju allt flytande och vi orkade inte antränga oss att koreografera eftersom det inte iaf är aktuellt att lära ut resten det eftersom det redan finns material som vi inte lärt dem än. :P

Jag har iaf spenderat 1,5 timme med att kolla igenom Kretabilder jag fått att Jennie. Åh jag var längtar tillbaka!

















Ta mig tillbaka nu, behöver sol, bad och värme.

Lite shopping!


Världens skönaste mössa från MQ - 149 kr.


Kavaj
från hm - 349 kr
Jag skrev fel om att den kostade 99 kr, men den hängde faktiskt på ställningen där det stog 99. Och om jag ska vara helt ärlig så lyssnade jag inte ens på hon i kassan när hon sa vad jag skulle betala så jag upptäckte att den kostade 349 kr nu när jag skulle fota den..

Photoshoot med mee!













Lina är superduktig som fotograf verkligen och tack till Lovi som coatchade!!

Så var lill-lördag här!

Godmorgon bloggen!
Guess what? Jag kunde faktiskt somna inatt, helt otroligt. Hihi men så ni är med på spåren så var det inte filmen jag blev rädd för utan för det vi pratade om i bilen hem.
Nu är jag iaf redo för en dag på jobbet, jobbar mellan 13-17.45 och har sedan dansträning vid 18.00 så jag ska försöka hinna med att göra lite tidsinställda inlägg nu innan jag ska sätta mig på cykeln och trampa till jobbet.

Ha en bra dag allihopa! :D


Gör test och bidra med 5 kr till behövande kvinnor i Afrika!



Gå in på denna länk  http://utangranser.dqc.se/quiz/KooperationQuiz.html?ref=kampanjsajt och gör ett test som endast tar ett par minuter. För varje test som görs skänks 5 kr till de fattiga jordbrukande kvinnorna i Afrika. 5 kr kan tyckas lite men det är redan över 50 ooo kr som samlats in och om alla i Sverige skulle göra testet skulle det bli 45 miljorner kronor. Du gör skillnad. Gå in och gör testet, reslutatet gör ingen skillnad!

Blev tipsad av det här på Emelie blogg www.nohing.blogg.se. Hon har mykt tänkvärda ord och håller för tillfället på att publicera en roman hon skrivit på bloggen. Så kika gärna in och läs, hon är superduktig! 

Lillefot

Nää nu ska jag försöka sova.. Men eftersom jag fortfarande är rädd så somnar jag till Lillefot och hans vänner i Landet för länge sedan. Disney är bäst!

Natti natti allihopa. I morgon börjar jag klockan 13.00 så jag hinner blogga innan.


Det är inte den här filmen jag ska se men jag har den också. skulle vilja se alla filmer, det finns ju hur många som helst! Någon mer än jag som älskade filmerna om Lillefot och hans vänner? :D

Kvällen har varit kanon! Vi var inne i stan ca tio i 7 efter att ha kört i 50/60 i ca 3 mil för att en traktor hamnade framför och det var omöjligt att köra om. Gaaah ni skulle hört oss i bilen haha! Så jag hann med 2 snabba men bra inköp på ca 10 minuter innan affärerna stängde. Så john kallde mig shoppoholic, vet inte varf..
Sen blev det fika på Coffe house, måste säga att stället får en diss. Gillar inte deras chailatte men nu vet jag ju det och behöver inte göra det misstaget igen. ;) Men sällskapet var kanon, har ju inte träffat Erica på evigheter heller!

Iaf vi satt där i ca 2 timmar och laddade inför filmen, skrattade och pratade.
När vi väl sen satt i biosalongen och filmen var igång så blev vi ganska besvikna. Det tog nästan 45 minuter iaf innan det ens började hända något otäckt och den var allmänt seg. Den var ju dock läskig som bara den i slutet då allt hände men ja, helhets intrycket blev ju bara tråkigt.. Man hade ju väntat sig ngt helt annat efter att ha sett den första filmen som är så sjukt läskig..

Bilresan hem var iaf det äckligaste på dagen, seriöst jag är expert på att skrämma upp mig själv. Vi pratade nämligen om allt läskigt som hänt oss, usch jag får inte skriva om det för då kommer jag springa in till Anton (bestämde mig för att iaf försöka sova själv, Anton gillar inte när jag sover hos honom).


Erica och Danne


Lovi och Anton


jag och John, haha ser ju inte klok ut på bilden men men.. får skylla på att Erica fick mig att börja asgarva precis när den togs. ;)

Tack för ikväll, ni är bäst. ♥

Paranormal activity 2



När ni ser det här så kommer jag sitta i biosalongen med John, Danne, Anton, Lovi och Erica och skita på mig av rädsla. Haha helt sjukt att man utsätter sig för det här. ;)

Dagens make up - so simple













Eftersom jag skulle blir fotad idag så körde jag på det enkla men ändå snygga!! :D
Den sista bilden är tagen av Lovi!

Dagens outfit.

Jaa timmarna gick fort idag ska jag be att få tala om! helt plötsligt så var klockan 4 och sen 5.. :o
Malin och Lovi kom iaf hit och försökte räkna matte medans jag duschade, sminkade mig och letade efter mina ***** leggins som inte finns ngnstans.. Sen så provsminkade jag Malin inför nästa helg då hon ska vara en söt liten pumpa. Haha Efter det så kom Linafina hit och så tog vi kort på lilla mig.. Och vet ni vad? Det blev faktiskt ngr bra bilder helt ortroligt så nu blir det snart en ny design här på bloggen. Bort med de 3 år gamla bilderna. ;)


ett litet smakprov från photoshooten.
Dagens outfit:
Tröja från JC
Linne från Gina Tricot
Leggins från Cubus
Smycken från H&m, Guldfynd & Glitter

godmorning

jaaaa jag är vaken!!
Kul att man blev väckt och erbjuden en 8 timmars dag och att man inte kunde ta den för att det var i björs.. det går fan inge bussar varken dit eller hem som passar. Så det blev att fortsätta sova..
Vaknade efter en lång och välbehövlig sovmorgon och sen dess har jag ätit en stor och god frukost och kollat top model.

Tänkt nu hoppa i duschen, göra en make up, get dressed och så blir det att träffa Malin och Lovi. troligtvis ett försök att ta kort på mig också..


Im going to face the camera with a smile.

Snabba cash

Kvällen blev riktigt bra, Danne kom hit på en spontanbesök då han fick veta att vi planerade att se filmen Snabba cash. Filmen var kanske inte riktigt min typ av film men det var bra! Men vilken värld vissa människor lever i, ger sig in på saker och kommer sen inte ur det. Så hemskt, blir så ledsen. :(
Känns som att det är dags för en komedi snart? haha lite komiskt att vi ska se skräckis på bio i morgon!

Jag ska iaf sova nu, för tillfället så har jag inget jobb i morgon men det märks ju om man blir väckt av ett mysigt telefonsamtal vid 6/7-tiden i morgon. Natti natti!


man får inte stoppa köttbullar i näsan.. eller?

Sådär nu blev det en lucka för bloggning efter att ha slutat jobba och gått en promenad i det kalla höstvädret.
Jag räknade ut förut att det skulle inte vara jättebra att åka till gymmet eftersom jag håller på att bli dunder förskyld. Gaah det var inte länge sen jag blev frisk nu. Har iaf plågats av halsbränna i över en vecka nu om nätterna. Även när jag är utomhus och det är kallt.. :( Jag får helt enkelt äta clementiner, dricka apelsinjuice, äta halstabletter och dricka massa te med honung för att försöka förebygga förkyldningen.

Men gues what? Min pappa steker hemmagjorda köttbullar, yaaami så gott!



clementiner är ändå en av de bästa sakerna med hösten. Mums så goda! Eller hur Emelie? hehe

Boktips!

Jag tänkte att jag skulle tipsa er om 2 jättebra böcker skriva av Kristina Ohlsson!
För er som älskar kriminalare, spänning och romantik så är det här de perfekta böckerna för er. Man kommer in i böckerna väldigt fort, det är intressanta karaktärer och 2 väldigt bra och genomtänkta handlingar.


Askungar är den första boken (de är fristående men det är alltid bäst att läsa den första först)


Tusenskönor är den andra boken och kom ut i augusti i år.

Om det är någon som vill läsa dem så har jag båda 2, så ni får gärna låna. Bara jag får tillbaka dem, hehe!

Flickan från ovan



En helt klart sevärd film. Den är både djup och sorglig. Vilka sjuka människor det finns i vår värld, tänk att såna här saker händer dagligen i vår värld. Familjer drabbas och människor får inte chansen att leva klart livet. Det rycks ur händerna på dem. Jag kan inte ens föreställa mig sorgen.
Någon mer som sett Flickan från ovan/The lovely bones?


Only 6 hours left

Yo budys!
Nu var det första jobbet avklarat, dagis, och nu väntas typ 6 timmar på frita. Fick stängning idag också, tråkigt att gå så sent men vadå jag får ju betalt så det är värt det. :) Idag har jag på mig min nya mysiga tröja från JC också. Me like! Jag såg en jättebra film igår med, det kommer upp ett inlägg om den under eftermiddagen. Det är verkligen smidigt med tidsinställda inlägg!
Antar att jag kommer hamna på gymmet ikväll, ngn mer som ska dit?



<3

Nu ska jag till ngr som behöver mig. Love you guys! <3

Så jag säger tack för mig idag så hörs vi i morgon! ;)
btw åt nyss höstens första celmentin, åh så gott!!
nattinatti allihopa.


Ni är bäst!

Jag tänkte att jag bara skulle tacka alla som har kommenterat så himla snällt och fint till mig. Ni förstår inte hur mycket det betyder och hur mycket jag uppskattar det. Jag blir alltid lika förvånad också när jag ser vilka det är som kommenterat och varit inne och läst här.

Ni är guld värda och jag hoppas ni allihopa förstår hur bra ni är.
Ni fick mig att känna mig lite bättre.


Puss till er, bilden är tagen utav Lina Nässén!