When you need it the most.

Tog en välbehövlig prat promenad med Elin och Anton. <3 Jag hinner inte duscha håret ikväll eller orkar inte rättare sagt, jag får gå upp tidigare och göra det i morgon (suck). Ska jag till typ andra sidan åtvid också men det ska gå, jag har blivit duktig och börjat använda cykeln nu igen. Har varit lat och inte använt den på hela sommaren typ, det är ändå väldigt bra vardagsmotion!

Aja i morgon blir det kass uppdatering på dagen, men jag slänger nog iväg ngt inlägg på rasten från mobilen. Annars så får vi höras efter 16.00. Jag längtar iaf lite till i morgon då ska jag på bio och uteservering med Lovi m.fl. på kvällen, mys på högsta nivå!


hoppas det är massa såna härna sötnosar på jobbet i morgon!!

Godnatt!


Things seams to work out pretty well.

Mötet med sångpedagogen gick super hon verkar vara jätteduktig och bred. Så hon kommer att hjälpa mig med att komma in på musikalfolkhögskola vilket känns väldigt betryggande. Alltså att ha någon som vet vad som krävs och kan berätta för mig precis vad jag ska tänka på osv. Efter mötet värmde jag upp lite på crossen innan det var dags för pilates. Det gick bra trots att jag är stel och har ont av all träningsvärk, det var bara bra att jag fick värma upp och tänja ut musklerna! :)

Nu ska jag äta maaaaaaaaat och kolla fångarna på fortet. Sen blir det promenad med Elin och dusch. I morgon jobbar jag 07.30-16.00 på dagis, ska bli så roligt att få ha en liten mysig plutt i knät igen!




poooor mee!

Ska på möte nu, sen pilates. Uppdatering ikväll. Fick bråttom i morse för att hinna med fika med Lovi innan jobbet. Idag har jag också sån träningsvärk i armar och axlar att jag inte ens kan lyfta dom utan att det göra ont. Haha annars är det ganska lungt! Får se hur det går på pilatesen. ;)


men men det är inget att tjuta över, det visar bara att jag tränat duktigt ;)


I want my blonde hair back.



Åh jag vill ha blont hår nu. Hoppas verkligen det blir solblekt i Kreta då jag inte vill blondera sönder håret efter behandlingarna det fick i våras. Men nu var det faktiskt 4 månader sen jag färgade håret så jag har i princip min naturliga hårfärg för utväxten flyter in typ helt perfekt. Bara man tar bort de allra mörkaste partierna i underhåret och de ljusaste slingorna. :)


Ibland gör man saker som man ångrar, that's life.
Tack för att du håller mig i handen när jag blir mörkrädd♥


Jag kan visst lite mer än vad jag tror.

Vilken dag det har varit! Det gick bra att jobba även fast jag ändå tycker det är svårt det där med frita. Men det är väl bara att se till att man ser att alla barn har ngt att göra och att de inte bråkar. ;)
Direkt när jag kom hem så slängde jag bara i mig 2 korvar och träningskläder, fyllde på vattenflaskan och drog till gymmet med Elin. Hon fick mig att gå med på att köra core i 45 minuter plus att vi tränade i typ 40 minuter innan. Jag var verkligen inte peppad alls då jag inte har ngr mag och ryggmuskler men när vi väl satte igång så gick tiden sjukt fort och jag njöt nog faktiskt lite av det mesta (förutom de sakerna som var så jobbiga att man ville spy haha). Det var inte sista gången jag gick på ett sånt pass! :)

Väl hemma så blev det dusch och mat, sen kom Elin ner en sväng med gitarren så ikväll har vi bara chillat. Klinkat lite gitarr och pratat. Kommer sakna att ha Elin så nära sen när hon flyttar!



Nu ska jag läsa och sen sova, ska jobba 13-16.30 i morgon och sen direkt på möte med en sångpedagog. Ska bli roligt! :) God natt alla fina som kikar in här trots lite halvtaskig uppdatering!


Pink Sugar



Jag köpte denna parfym i fredags och jag måste säga att det är den bästa investering på länge. Pink Sugar luktar verkligen underbart, den får dig att tänka på sockervadd, godis och vanilj! Har suktat efter den länge och kände att det var lika bra att köpa den! Den var inte dyr heller endast 239 kronor!


Wiiiee


Dagens outfit, världens sötaste tröja från new yorker, långärmad hm, linne gina, jeansleggins mammas garderob.


Idag vanknade jag av att telefonen ringde men självklart lyckades jag att missa samtalet. Men jag hade också fått sms om att jag har fått jobb idag på frita, så idag ska jag jobba med mamma. Ska bli roligt faktiskt, det var så länge sen jag jobbade med barn och sen så tycker jag frita är så svårt att vika på för det är så himla fritt så det finns inte så mycket att göra. Då är det bra att ha mammi som jag piska mig i baken och säga åt mig vad jag ska göra. Hehe

Ikväll ska jag på mitt första core passa ever, core är alltså ett pass där man tränar rygg och mage. Känner på mig att jag kommer spy efter eftersom jag inte har ngr mag eller ryggmuskler kvar.. Men men Elin ska med också (det var hon som anmälde oss annars hade jag aldrig gått haha).

Ska strax cykla iväg, börjar klockan ett och har ett ärende neråt innan.
Hoppas ni får en bra dag. :D




Just another ordinary sunday!

Alltså jag har blivit jättekonstig, jag vaknar klockan 10 på morgonen oavsett hur sent jag varit uppe på kvällen!! Men imorse låg jag och drog mig i sängen till iaf halv 11. Sen gick jag upp och åt godaste frukosten med melon, ägg och yogurt med banan och frysta bär, mums! Jag fastnade också framför high school musical 2 som gick på tvn, ni fattar inte hur mycket minnen den filmen drar fram. Work this out sitter jag och bara hoppar och sjunger i soffan till och på everyday så sitter jag typ och tjuter av lycka, jag älskar låten och så insåg jag hur mycket jag saknar TDS!

Efter det så hjälpte jag till att städa här hemma, päronen köpte ny kyl och frys igår så hemmat var lite upp och ned vänt men det fixade sig ändå hyfsat fort. Jag har nog kommit in i en städperiod. Haha jag trodde aldrig jag skulle säga det men det är jag faktiskt, jag går och plockar och städar nästan någon gång varje dag.. Men det är väl bara bra eller hur? ;)
Danne hämtade iaf upp mig efter 12 nån gång och då åkte vi och köpte lite dagen efter mat med Lovi, Dan och Tim. Sen hamnade vi i soffan framför en film. Den var faktiskt bra Shelter hette den (tror jag).


Dagens outfit är skjorta från Gina, Linne från Gina, ringar från C.Wallin och Hallbergs guld, armband från Hallbergs guld, halsband från Åhlens City (tror jag det heter).

I kväll blir det nog att träffa Jokke en stund, vi får se :)


Lovis glamour gala fest!


Hanna, jag, Lovi och Nattis


Lina och Jullan


John och Tim


Lina


Jullan och Johanna


Johanna håller tacktal då hon vann pris som årets pratkvarn, hon passade även på att hålla ett tal till Lovi


Lovi ser nöjd ut :)


Lovi vann pris för kvällens snyggaste mask, det avgjordes i en omröstning! Stort grattis! hihi


Julia vann pris för årets dramaqueen. haha




Nathalie och Hanna pimplar i sig. haha


Johanna, Danne och Tim


Jullanskrullan och jag.


Dan fick dela ut pris i årets fnitterfia


Nathalie och Hanna väntar med spänning.. ;)


och det blev......... LINA :D Hon höll ett jättegulligt tal till Lovi!


det är Lovi som skrivit och målat på ballongerna


Lovi fick dela ut pris i årets nersupare HAHA


och den självklara vinnaren var såklart Dan ;) haha


Nathalie fick äran att dela ut pris i bästa manliga dansare


Vinnaren var en glad John :D


haha som sagt glad blev han.


Johanna och Julia med sina priser. haha


fina Lina




Tim och Dan




Ia och Tim


Igår var verkligen sjukt kul, bästa festen ever! Lovi och jag har lagt ner många timmar på att planera festen och igår städade vi plus Dan och Ia hela huset och dekorerade. Det var värt allihop, det blev så himla lyckat. Det blev grillning och middag vid långbord med fin dukning, röda mattan, priser, tacktal, tipspromenad med frågor om kvällens gäster och såklart lips, guitar hero, rockband och dans! Det blev också en del ballongkrig. HAHA
Lovi ska ju till Norge och bo där ett tag framöver på fredag så det här var som en hej då fest.

Prisen fungerade såhär: Lovi och jag har suttit och kommit på ett antal kategorier och sen bestämt vem som ska få vad och skrivit en motivering. Lapparna rullade vi ihop och delade ut till kvällens gäster. När de kände sig redo att öppna rullen så skulle man plinga på glaset och sen läsa vad som stod på lappen, därmed fick alla göra ngt även fast inte alla fick pris. Det här var iaf riktigt kul och vi skrattade tills vi tjöt. Hihi

Tack alla för en trevlig, galen och rolig kväll. Vi måste göra om det snart igen! :)




och så var det söndag..

Igår var SJUKT KUL, en så himla lyckad fest. Har en del i att stå i innan någon slår ihjäl mig så jag bloggar sen!
Puss!!

Bara för att det är sol idag <3

God middag allesammans! :D

Jag är på strålande humör, dagen och kvällen kommer bli så himla rolig jag är så taggad!
Blev erbjuden att följa med till Norrköping med mamma och pappa men jag känner att jag inte riktigt har tid så jag stannade hemma. Strax kommer en blond liten sak in som jag ska passa i någon timme (haha nu kom han), sen måste jag få tag på Lovi så vi kan fixa klart allt praktiskt inför kvällen. Jag måste också hämta min klänning som är hos Hanna, sen ska jag sminka Johanna hehe. Så jag kommer ha fullt upp!




klc

Nu sticker jag proppmätt i magen (finns världens goaste plankstek) till Dan, Danne står utanför i bilen och väntar så vi hörs inatt eller i morgon :D


hi ho ha mo la si do po ti li (fråga mig inte varf jag skrev sådär)

Vi lyxade till det lite med glass påvägen hem från arbetsförmedlingen ;)



Jag ångrade mig, jag lägger inte upp någon bild på masken utan håller lite på det. Hihi
Nu väntar jag på mat sen ska jag till Dan/Danne, vet inte vart det blir än. Vi ska iaf mysa och kolla film och förbereda det sista inför i morgon såklart. Vi har lite kvar på tipspromenaden sen ska jag se till att allt bli utskrivet i morgon!


Yeasterday!

Sorry för dålig uppdatering men jag kom precis hem från Dan nu, vi har pysslat med maskerna hela eftermiddagen och nu är de äntligen klara. De blev grymma!!

Igår var jag alltså i stan med Sara, Malin och Lovi. Vi fikade på Wayens coffe och gick en sväng på stan. Vi tog också en tur till donken innan vi drog och hemåt. Det var jättekul att träffas alla 4 tillsammans för vi har inte gjort det på hela sommaren. Sara har jag inte ens sett sen studenten!!


min supergoda fika, varm choklad med grädde. hihi


Lovi fick ett fint hjärta i sin kaffe (eller expresso, caffe latte eller vad det nu var..)


Lovisan


Lovisan och jag


Lovisan och Mollanbollan


glassen på McD är bäst, varmchoklad sås är oslagbart! (okej förutom Bosses!)

På kvällen hamnade vi hos Dan där vi pysslade med våra masker hela kvällen. De är som sagt klara nu men vilket jobb vi har lagt på dem, men det var helt klart värt det!


Dan blir snygg ;)



Nyfikna på resultatet? Kommer en dålig bild på min om en liten stund, tar bättre bilder i morgon på den stora dagen. Hihi


Lovis glamour gala fest!



Så grymt kul det ska bli! Vi är i full gång och gör våra egna gipsmasker (svårt men kul).
Gick bra på kommuhuset i morse, blev inteskriven på vikariebanken så nu får jag nog lite jobb! :D Arbetsförmedlingen var lika hemsk som alla sagt.. usch!

Nä nu ska jag fortsätta med min mask! ;)


Min blivande klänning.







Det var den här skönheten jag beställde hem i dag, nu håller vi tummarna att den passar bara!
Kom precis hem från Dan och i morgon ska jag vara på kommunhuset klockan 9 och arbetsförmedlingen klockan 10 så jag måste sova. I morgon får det bli uppdatering med bilder och sen ska jag berätta om festen! :D

Godnatt!


en kortis



Är hemma en snabbis, har haft det jättebra i stan med mina bloondiesar och ska nu till Dan för att göra en mask!!
Hoppas det blir bra. Kommer uppdatering med bilder senare i kväll!
Jag lyxade till det med lockar idag. Hihi


Dagens make up - rumble is the new fabulous







UTAN BLIXT

















Sådär nu har jag gjort en hel den, har varit i "centrum" med Hilbert och mini-Hilbert och aktiverat mitt VISA kort. Beställt väldens finaste klänning (ville ha den till studenten egentligen men det var för lång leveranstid) och nu ska jag gå och möta Lovi.








Finns det hopp om att du blir min?

Den här morgonen börjar inte bra! Igår var jag inne på www.stylebytyra.se och hittade en så grymt fin ring med texten Hope. Den var också billig så jag tänkte "eftersom jag får lön i morgon så köper jag den då". Ganska smart tänk va? Jaa det tyckte jag också bara det att när jag gick in när jag vaknade så fanns inte ringen kvar!
Alltså jäkla skit :'( jag ville verkligen ha den, den var ju inte dyr heller!! Jag har iaf mejlat både Tyra och hemsidan så nu hoppas jag på det bästa..

Håll tummarna för min skull!


visst är den underbar? (den sitter på tvåfingrar)


Dagens låt - waka waka (this time for Africa)



Alltså den här låten är så sjukt bra, jag älskar den. Man kan inte låta bli att gunga med i låten och så sätter den sig på hjärnan. Shakira är ju jättesöt i videon också, har aldrig tänkt på hur söt hon är. :)
Btw så vet jag att dagen är slut om 30 minuter, därmed så är ju titteln dagens låt lite knasig. Tänk på den som natten låt.


The party of the year



Kvällen spenderas med den här sötnosen plus Dan och Ia, vi kollade på filmen Salt. Den var inte så värst, jag fattade inte riktigt det var väldigt svårt att hänga med. Sen så gjorde vi klart inbjudan till årets fest som kommer äga rum på lördag. Alltså det kommer bli grymt. Ska visa er tema och mer detaljer i morgon, ska nämligen be Lovi skicka bilden till mig då.
Klockan 11 ska vi iaf ses för att planera, skriva motiveringar och massa sånt, ni kommer fatta i morgon. Hihi
Klockan 15 blir vi hämtade av Malin för då ska vi plus Sara ta en fika på stan och göra ngr små inköp till lördagens party.

Åh gud vad jag längtar, jag älskar att planera fester!!
Ska bara skicka ett mejl till Petra nu sen tänker jag sova så jag är pigg i huvudet i morgn!
Godnatt.


Möte i skolan.

Gud vad konstigt det var att gå i skolan men veta att jag inte går där längre.. Någon annan har mitt skåp och någon annan har våra gamla mentorer. Ja det är konstigt och känns tomt. Som tur var så kommer vi få vara med på både kör och emsembellen vilket ska bli jättekul! :)


någon annan mupp har mitt skåp!


Petra


Anna (jag vill ha hennes örhängen)


Mia och jag!

Nu ska jag ta en promenad med Hanna så droppar jag av hos Dan för att kolla film och skriva inbjudan med Lovi :)
Talk to you later!


This is me today





Gymmet gick bra idag även fast det verkligen tog emot i början, det märks som sagt hur otränad jag har blivit! Men med Emelie vid min sida så är allt mycket roligare! :D Nu ska jag till skolan för att gå på möte angående Kenya. Vet inte alls när det slutar men vi hörs senare!!


Dagens make up - when the day is even darker then the night









UTAN BLIXT











Svart sotning är nog det svåraste enligt mig.. Men om man tar det lungt och inte får panik när man kommit halvvägs och ser ut som att man varit i slagsmål så går det lika bra som med alla andra sminkningar. Det är iaf grymt snyggt när man lyckas!


Taggad?

Hm ja jag känner mig inte lika taggad att gymma idag som igår, jag är lite seg i kroppen hehe. Men det kommer, man får tänka på känslan man får efter man tränat. Den är oslagbar! Bäst att jag borstar tänderna, hittar ett par strumpor och knallar ner till Emelie så hon slipper vänta. :)

Tänkte göra en svart sotning idag, great ha?


haha (a)


Nä jag är inte bitter

Pilatesen gick bra men det märks att jag inte tränat på hela sommaren! Magmusklerna måste trimmas och så måste jag träna upp axeln igen, vissa övningar kunde jag inte göra för det kändes som att den skulle klicka ur led..
Men det är alltid kul att träna med Lovi bredvid sig och 3 stela grabbar vid namn Dan och Danne framför sig, haha!
När jag kom hem så fick jag mat inne hos grannarna Hilbert, grmy god ungstektfalukorv med tomater, ost och bacon med potatismos och broccoli. Visst låter det yaaami? :D
Sen blev det att kolla fångarna på fotet där med. Skulle egentligen kollat film hos Dan efter men eftersom han jobbar så blev det lite sent, så vi kollar film i morgon istället! I brist på ngt att göra städade jag mitt rum, bytte lakan och plockade ur diskmaskinen.


I brist på bilder funkar det alltid med en bild på den här snyggingen.

Nä jag ska försöka att släcka lampan innan 12 så nu säger jag godnatt och tack för mig.
I morgon är det gymmet, möte om Kenya, väskprovning och filmkväll som gäller!

Sov gott!


.

Jag blir så förbannad när du låtsas att du bryr dig!

Jag och gitarren



Har spenderat dagen med Lovippan, vi har tagit en promenix och planerat årets party. Sjuktkul kommer det bli! :D
Nu är det jag och gitarren en stund, klockan 18.30 blir det pilates!


Yaami







Ni ska bara veta hur jobbigt det var att ställa sig på crosstrainern idag, haha vi körde ju järnet igår. Men vi kämpade på väldigt bra, tänk på Kretastranden var ngt som gick på repeat i mitt huvud! Nu har jag precis bakat scones, mums så gott. Sen blir det dusch för Lovi kommer hit om en stund. :D


Vad är du och vad har du gjort med Emma!?

Jag är taggad till 1000, om ca 10 min så cyklar jag till Emelie för att dra vidare till gymmet. Vad konstig det känns, jag tycker faktiskt det ska bli roligt. Vad har hänt med mig? :o jag som brukar lida igenom träningspassen.. haha



Talk to you later!


He's just to good looking..

Kvällen spenderas med fina Petra, vi har haft Hilborn här inne som försökt lära mig spela gitarr.. Jag ska fan i mig lära mig nu när jag ska gå hemma hela dagarna. Jag ska jag ska jag SKA! Vi har också kollat fångarna på fortet och seventeen again. Jag vet inte hur många gånger jag sett filmen men Zac Efron är ju så sjukt snygg att jag skulle kunna se den minst lika många gånger till!


woops råkade fastna på www.zefron.com, gissa vart? Jo på galleriert såklart, så jäkla snygg alltså. Ge mig honom!

Nä nu måste jag sova, klockan halv 11 ska jag befinna mig på andra sidan grusvägen och cykla till gymmet med Emelie. Har hört rykten om ett himla oväder i morgon vilket är högst troligt då det spöregnar nu.. Aja vi får väl hoppas på det bästa.
Godnatt!


Dagens make up - just some regular stuff.









MED BLIXT







Haha bilderna blev verkligen SÄMST, men jag orkar inte ta ngr nya.
Nu lagar jag mat!!


Vilken hurtbulle jag är!








Så skönt det kändes att träna idag, i morgon ska Emelie och jag till gymmet igen och köra järnet! När jag kom hem satt Nattis och Lovi på trappan och väntade på mig, så jag hängde på dem på en 2 timmar lång promenad. Haha jag har saknat mina flickor! <3

Nu har jag sminkat mig, ska till affären för att handla så jag kan laga mat. Ska smsa Petra med så hon inte tror jag har glömt henne. Dagens make up kommer sen!


Den stora tunga stången

Godmorgon alla datanördar!
Vad ska ni hitta på idag? På mitt schema står gym med Emelie och träffa Petra, tror det står blogga lite överallt också ;)
Tänk att alla börjar skolan idag, utom jag och alla andra 91:or, så konstigt..
Nu ska jag koka lite potatis till pappa så han äter ngt på lunchen, ta på mig träningskläder, borsta tänder, sätta upp hår och vänta på att Emelie hör av sig att hon är redo för gymmet! Jag är nog inte redo men det kommer jag inte bli heller. Haha
Men jag har bestämt att mitt nya liv börjar idag, det är slut på latfasonerna. Jag ska gymma 3-4 ggr i veckan och om det blir mer så är det bara bra, men det är iaf mitt mål!


haha en film från gymmet som jag klippte ihop i våras ;)


Love at first hiccup

När gästerna avlägsnat sig så slängde jag mig på cykeln och trampade för fullt till Hanna, dvs efter jag och Anton tagit hand om all tråkig disk.. Hos Hanna blev det som vanligt soffan med popcorn och en bra film! Kvällens film med "love at first hiccup", den var bra, rolig och sådär pinsam så man har lust att hålla för ögonen haha älskar det!
Killar med blå ögon, mörkt hår och som spelar gitarr och sjunger är fan i mig det bästa jag vet. Jag efterlyser en sån kille, om du känner dig träffad så är det bara att du tar kontakt med mig på [email protected] så ser vi till att vi kan träffas.
HAHA nää nu ska jag inte sitta här och fjanta mig längre, jag ska läsa ett par sidor sen sova!
I morgon ska jag gymma med Emelie och senare träffa Petra, har för mig om att det var ngt jag skulle göra på kvällen men minns inte vad.. Irriterande!



Godnatt mina vänner!


The chef!

Ja ni om jag fortsätter i den här takten kommer jag snart vara mäster kock! Inte för att jag är så bra på att laga mat (om jag inte har ett recept att följa då) men jag hade tänkt att lära mig det nu när jag är blev arbetslös i torsdags. Det känns så konstigt att alla börjar skolan i morgon men inte jag..

Aja maten blev iaf god och efterrätten fransk chokladtårtan var helt underbar. Det är nog min favorit efterrätt, lätt att göra också!




just in case (A) haha


smältchoklad är det i smeten, yaami right!?


resultatet!

Vu fick iaf bra betyg från folket och om det var bara för att de var väluppfostrade eller för att det tyckte det var gott vet man aldrig. Haha jag ska iaf äta upp det som blev kvar av tårtan i morgon!


Övernattning hos släkten Gunnár.

Kvällen, natten och förmiddagen spenderades med kusinerna Gunnar. Vi fick god mat, kollade ghost rider, spelade in lite filmer "Vad som händer i släkten Gunnár". Haha ni är bara för roliga!


jag snyggade mig lite framför kameran (inte haha)






HAHA




jag är mitt uppe i intervjun.. haha







Thanks for the night honeys! I kväll kommer mupparna med familj hit för att äta, Anton och jag har handlat och lagat mat och bakat hela kvällen känns det som. Haha!


Dagens make up - rostigt rosa











UTAN BLIXT









Färgern jag fick till blev riktigt grym! Blandade hallonrosa, svart och guldbrunt och det blev den här färgen! :)
Kommer strax bilder från gårdagen.


Sångklipp - Mitt i ett äventyr & broken strings





Ni får inte se hela mitt i ett äventyr då slutet gick åt tjotahejti, skrattar typ igenom mig slutet.. haha
Tack Sandy för din fina kommentar!! Känns kul att någon uppskattar det man gör iaf :)


Dagens outfit

Nu drar vi till kusinerna för att sova över, mobilbloggar sen!!


ny klänning från någon affär hjag aldrig handlat på förut ;) haha




Rix fm festival 2010!

Jaa igår drog vi som sagt till rix fm, Hanna, Johanna, Anton, Erica, Emma, Elin, Sofia, Isabelle och Matilda! Festivalen var väl helt okej, tråkig publik men bra artister (bortsett från typ love generation som MIMADE!!! katastrof). Velvet, Linda Bengtzing och Martin Stenmark var bäst. Det är äkta vara, inget låtsasspelande!

På vägen hem tog vi en glass på Bosses sen åkte jag med Elin hem och blev avsläppt hemma hos Dan. Där det tydligen skulle vara hur mycket folk som helst men det visade sig att Danne hade lurat mig så det var bara ngr stycken. Haha trögo!
Hanna följde med mig hem sen och sov över.
Idag har vi koreograferat dans till Can't be tamed, den blev nog rktigt bra tror jag!


ngr av artisterna som var där!

Tack för kvällen alla, superkul!


Video - Make up tutorial.

Många har ju frågat hur jag gör när jag sminkat och jag har försökt visa med bilder en gång men det är ju inte så lätt att se ändå. Så igår hjälpte Anton mig att filma när jag sminkade Hanna. Hoppas ni ser ungefär, kvaliteten blev mycket sämre när jag laddade upp filmen på youtube men men..
Ignorera att jag pratar sjukt töntigt men jag visste inte riktigt vad jag skulle säga. Hehe




Kom, Du får inte, right here right now - klipp från igår

Här kommer 3 klipp från igår, Kom, Right here right now och Du får inte.
Lyssna och njut! Hihi







Kommer fler ikväll senare eller i morgon!


Har ni läst tidningen idag?





Bortsett från att det inte var ngn bild på Hanna (sjukt synd) och att vi heter "The Dancesings" så var det en riktigt bra artikel. Hon förvred inte det vi sa som vissa journalister har en förmåga att göra! Haha
Nästa gång så ska HELA TDS vara med, saknade er! <3

Kommer upp lite filmer här strax från igår, någon som är nyfiken? :)


Nu drar vi till stan...

för att gå på rix med ett ton med vänner! Har sminkat Hanna, Anton hjälpte mig med att filma så jag ska klippa ihop en film där ni ser hur jag har gjort! Ha en bra kväll, jag planerar på att ha den bästa.






me and honeyponey!








Videoblogg - famous people on their way home



Vi är bra roliga, ni är verkligen BÄST!
Jag älskar er. <3

Sång på torget

Det var sjukt roligt att sjunga på torget idag! Vi fick jättebra respons, gratis glass, roser och så blev vi intervjuade och fotade så antagligen så är vi med i tidningen i morgon. :) Men en sak jag inte fattar är vad som händer med min röst när jag blir nervös, jag får ingen kontroll över den. Så när jag sjöng mitt i ett äventyr så blev jag nervös och skakade som ett asplöv, haha det syndes till och med nerifrån! Så rösten gjorde lite som den ville i sljutet, suck det förstörde hela låten. Men men förutom mina vänner som vet hur det ska låta så tänkte inte resten på det utan det var några som trodde det var Carola som sjöng! Haha


Kom


Kom


Kom


Right here right now


Du får inte


Du får inte


Du får inte


Broken strings


Broken strings


Underbaringarna Petra och Mia <3


Big girls don't cry


Wherever you will go


Wherever you will go


Hanna laddar upp med vatten


Mitt i ett äventyr


Mitt i ett äventyr


Mitt i ett äventyr


Glasspaus


Hanna och Anton fick milkshake


Kom


Kom


Kom


Kom


Manboy


Manboy




Me and Honeyponey




Right here right now, synd att Hanna blundade på bilden för den var himla fin!


Du får inte

Tack
Johanna som kom och kollade alla uppträdanden och tog alla 327 bilder (!!), hihi det är så roligt att ha.
Och tack Mia, Petra och alla släktingar som kom och kikade. It means a lot! <3

Håller på att lägga upp filmerna på youtube så det kommer väl lite med tiden.
I kväll ska vi på RIX fm festivalen så Hanna kommer vid 4 och vill bli sminkad. Kvällen blir nog kanonkul!


Kom till torget i morgon..

..för klockan 10.30 och 12.15 ska jag, Anton och Hanna sjunga ett par låtar.
Det blir bland annat:

-Du får inte
-Down
-Right here right now
-Wherever you will go
-Mitt i ett äventyr
-Kom
-Broken Strings

och kanske lite fler låtar. :)


Bild från när vi sjöng och spelade förra året.

Nu ska jag sova, är helt slut efter dagen. Jobbade faktiskt min sista schemalagda dag idag och det känns skönt. Men de kommer säkert ringa in mig mycket i höst, det behövs alltid mycket vikarier!
Godnatt.


Hon är inte jag.



Var tyst.
Stå still.
Inte lämna det du har.