Kvällens outfit.


klänning lånad från Johanna.



Hinner inte med någon dagens make up utan lägger upp allt sånt imorgon för ni drar vi ut till Bekarp för Valbrogsfirande med världens bästa människor!
Hoppas ni får en riktigt crazy night det kommer iaf jag få.


Nytt armband from Rumänien!

Guess what? Jag har kollat igenom Lindas sminkblogg och tittat igenom alla hennes dagens make uper, snacka om att jag är sugen på att sminka nu. Det var precis vad jag behövde, lite inspiration!
Men nu ska jag Anton och pappa neråt och handla inför ikväll, jag ska också åka bort till Långbrott och hämta en klänning som jag fått låna av min underbara vän Johanna ikväll! :)

Glömde föresten skriva att Anna kom hem från Rumänien igår, hon har varit saknad! Hon hade såklart med sig en påse med paket till hela familjen (tänk att hon ALLTID ska tänka på alla andra). Jag fick ett jättefint armband och ngr nagellack som man kan göra dekorationer med och nagelfil.


Väldigt annorlunda men väldigt vackert till solbränd hud i sommar. Love it!

Nej handla var det, på vägen hem hämtar vi upp Hanna och Amanda och så sätter jag igång och sminkar!
Wish me good luck.


Godmorgon godmorgon hör fåglar sjunga glatt!

Idag är det VALBORG, dagen vi alla har väntat på i flera veckor nu. Jag längtar så mycket till ikväll att jag inte kunna sova. Jag vaknade halv 8 imorse, så jag gick då in och la mig i pappas säng och somnade om till klockan tio över 9. Nu ska jag till skolan en sväng och sjunga.

Efter det ska jag helt ägna mig åt förberedelser inför kvällen och sjunga lite till förstås.


tröja från Zara och leggins, slappt. inget smink heller förutom foundation.

Talk to you later guys, oh Im so happy!


I know you love my new hair..

at least I do! Waaah jag har långt tjockt fint hår, jag älskar älskar älskar det!


Jag ser lite sjuk ut på bilden men jag ser iaf glad ut. Som sagt älskar mit nya hår och min fina underbart duktiga moster. Dock så har vi inte klippt in håret än men det är ingen panik eftersom det ändå ser ganska naturligt ut, eller vad säger ni?

Nu sitter jag med inbackade flätor i håret och ska strax ut till husvagnen för att sova där med Anton och kolla på film. Åh jag har verkligen saknat husvagnen, nu är sommaren for sure påväg!
Jag har haft världens bästa dag och hurmöret har varit på topp, därför är jag väldigt trött nu.
Imorgon ska jag förklara för er hur håret sitter fast och förhoppningsvis fixa en bättre bild.

Godnatt allihopa nu ska Rapunzel sova!


Vi är strax klara, aa bild kommer på blogg...

dsc06638 (MMS)

Vi är strax klara, aa bild kommer på bloggen om en stund. Wie jag är harry. Happy menade jag.


Den nya lösluggen!

Ni ska bara veta hur duktig jag har varit sen jag bloggade för ett par timmar sen. Jag och Anton har städat HELA huset och det tar ett tag. Anton smygfilmade mig också hela tiden så det kanske kommer någon film sen. ;) Jag har också läst 50 sidor i boken "Kärlek och stålull - att växa upp med en utvecklingsstörd mamma".
Jag sitter iaf här nu och målar naglarna och laddar upp inför min hårisättning (brist på ett bättre ord). Klockan 8 smäller det, då blir det ett himla fixande med hår i ngr timmar framåt.

Promise att visa en bild när det är klar. Så kika in här sent ikväll så ska ni få se. :)


Har ni sett att man nu kan köpa sig en löslugg? Smart och grymt snyggt tycker ni inte?
Jag har sett ngr som har provat och det ser jättebra ut, funderar på att fixa en till mig själv.


Ibland älskar jag att kolla i brevlådan.







Kom precis hem från skolan, behövde inte gå på min lektion mellan halv 3-tjugo i 4 så jag orkade inte vänta i skolan tills kören började. Fy skäms på mig men nu har jag tid att börja med alla arbeten vi har fått som ska vara klara i slutet av månaden. Det kan tyckas som mycket tid men nej nej, det är 3 stycken stora och väldigt psykiskt jobbiga ämnen på alla arbeten. Nu ska jag läsa min bok som jag bestämt mig för att använda till mitt första arbete om "barn till utveckligsstörda".

Och det jag tänkte skriva om från början MITT SMINK KOM IDAG. :D Wiie det tog bara 2 dagar jag har så himla happy happy happy. Vi får se om jag hinner testa det redan idag, vi får se för jag är väldigt mycket att göra.


the rabbit

Sen sen, jag är alltid lika sen. Ja ni jag är precis som kaninen i Alice i underlandet, sen hela tiden haha.



Sista morgonen med bara mitt egna hår, hur känns det undrar ni? DET KÄNNS ska jag få be och tala om. :D
Have a nice day!


Godnatti!

Äntligen är jag klar med klippandet av löshåret, för att göra det hela lite roligare så tittade jag på film samtidigt. :)
Nu måste jag sova, jag känner att jag snart hamnar med huvudet på tangentbordet annars. Sen så skadar det ju inte om det blir torsdag, wie Im so exited!

Godnatt allihopa.



WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

Annica smsade mig att mitt löshår hade kommit redan idag och på vägen hem från Bekarp så hämtade vi upp det.
Det här kommer bli så sjukt bra, i morgon kommer jag få långt tjockt hår i ca 2 månader framåt.
Nu ska jag sitta och klippa allt hår i 2 cm bitar, det är det jobbigaste men så värt det.
För det här håret fick jag ge 1494 kr. Vissa tycker det är väldigt dyrt men när jag visar er reslutatet förstår ni varför jag satsar på kvalité!

För övrigt så kommer valborg kommer bli bäst, grabbarna satte upp en massa partylampor och så har de rökmaskin också. Jag ska fota allt på fredag så ni får se. ;)


håret är slingat precis som mitt men en aning mer åt det ljusa håret vilket jag bara tycker är bra eftersom jag vill ha det ljust. det som är så bra med tejpmetoden är att håret fördelas så jämt och bra över hela håret att det kommer se väldigt naturligt ut. färgen smälter då också lättare in.

Wiie nu vill jag att det ska bli morgon!


Ingen bra bloggdag. Men t nu är jag ute i ...

dsc06635 (MMS)

Ingen bra bloggdag. Men t nu är jag ute i Bekarp och ska hjälpa till med lite grejer till valborg. Mötet gick bra berättar mer sen Kommer hem innan 8 iaf:) haft en bra dag?


Vi har det ju inte lite bra i skolan. Ligg...

dsc06634 (MMS)

Vi har det ju inte lite bra i skolan. Ligger i soffan och kollar på Jalla Jalla (a) Hihi <3


Lill-lördag wiie!





Lewis tröja från MQ
Leggins + linne från Gina
Smycken från Nelly.com och H&m

Jag kommer antagligen ta på mig en tröja med eftersom jag alltid fryser som en gris. Haha ;)
Tur säger jag bara att jag inte kollade på film igår för jag var så himla trött när jag skulle upp. Idag blev iaf att tvätta håret och vet ni vad, det kändes nästan som mitt gamla hår igen. Den där klippningen var alltså väldigt välbehövlig. Hihi

Idag står det sångträning, möte med TDS och studiefrämjandet och sedan en tripp ut till Bekarp för att kolla när de sätter upp alla partylampor i taket. Skoj va? :D
Hoppas ni får en dag så ska jag försöka komma ihåg att mobilblogga.


Min blivande sminkpalett!

Waaaah jag är så jäkla glad!
Kom precis hem från Annica och har klickat hem en sminkpalett från stinamarkan.se. Paletten innehåller 88 olika färger och pigmentet jämförs med skuggorna från Make up store. Det bästa av allt är att paletten kostar endast 249 kr! Den beräknas landa i min brevlåda på fredag, perfekt eftersom jag ska sminka en massa folk då!

Tänk också om mitt löshår kommer hem till Montlé på tordag, då kommer jag vara snygg i håret på fredag med. ja till och med på torsdag kväll. Nej gud vad ytlig jag känner mig nu.. Men även jag kan väl få vara det ibland? Jag har ju så tunt hår att det inte går att göra ngt med det, så det är så skoj att sätta i extra hår och för en gångs skull kunna göra ngt! :D


Här är min blivande sminkpalett. Ni ska få veta vad jag tycker om den på fredag när jag får den.

Nu ska jag kanske glo på en film annars så ska jag sova. I morgon har jag ingen sovmorgon men men det är bara att tvinga sig upp från sin varma gosiga säng. Någon som känner igen sig? ;)
Iaf GODNATT allihopa!


Premiär för pilates!

Idag drog jag och Danne på pilates för första gången, of course så var Annica även där.
Det gick relativt bra, i början var det inte jobbigt alls men i slutet blev det jobbigt i höfter, axlar och mage.
Vet ni inte vad pilates är? Isf ska jag tala om det för er, det är en blandning mellan styrketräning, yoga och streching. Alltså ett sådär lagom jobbigt träningspass. Jag har ju inte så mycket muskler så det är bra att börja på en låg nivå, dock så är jag väldigt envis och uthållig!

Min mage skriker efter mat (mamma står och fixar), senare ska jag till Annica och beställa smink som jag verkligen HOPPAS att det kommer till valborg. Annar blir jag ledsen.
Berättar mer senare.


Någon som är sugen på att testa pilates? ;)


Parodi på Pernilla och Eric.

Ja Anton och jag är way over the top när vi kommer igång. Så jäkla skoj jag har med min bror!
Här nedan kan ni kolla på videon som jag pratade om, det är både prat och sång. Haha



So what do you think? HAHA


Dagens outfit.

Medans vi väntar på filmen så kan jag passa på att slänga upp dagens outfit. Så himla många fina kommentarer jag fått idag i skolan om att jag varit fin. TACK allihopa man blir så glad över att höra sånt.










Åh jag har gått och tänkt på mitt löshår hela dagen, jag längtar (a) hihi


TDS är bäst!

Tja på er!
Jag har haft en jäkligt rolig dag i skolan och humöret är på topp. Anders gav oss också ledigt på Valborg eftersom vi bara hade 2 lektioner med honom då, kan det bli bättre eller? :D Snart vinner jag väl på lotto också.
Anton och jag spelade iaf in en sjuk film imorse innan skolan som jag håller på att ladda up på youtube så den kommer upp om en stund. :)

Så länge så kan ni få se en film från gårdagens dansträning som Jennie klippt ihop. :D Love to dance!



haha vi är bäst!

Som sagt kika in om ett par minuter igen så ska ni få se på en sjuk video.


Dagens make up - sotning i rostbrunt










utan blixt.

Där har ni dagens make up, vad tycker ni? :)
Nu är det dags för att klä på sig, nej jag sitter inte här naken utan i morgonrock och mjukisbyxor. Någon säger mig att jag kommer sakna mina mjukis när jag bytt om. Haha men om man vill vara fin får man lida pin.


Emma sminkar - Annica







Idag var jag uppe tidigt och eftersom jag inte kunde sova inatt så var jag skapligt trött när alarmet ringde.
Men jag tog mig upp och tio över 8 befann sig Annica i mitt badrum och blev sminkad.
Jag tycker att min skugga från MUS rumble är perfekt till lite äldre, den syns men ändå inte för mycket. Den framhäver också hennes ögon väldigt bra, man fick fram det gröna i dem. :)
Hon blev iaf nöjd och det blev jag med!

Eftersom jag gick upp en timme tidigare så är jag typ redan klar inför skolan, ska bara klä på mig så dagens make up kommer strax!


J***a april

Jag förstår inte varför jag gång på gång klickar mig 1 år tillbaka på min egen blogg och tittar på massa gamla minne. Vad fan tjänar det till att ligga och tjuta över ngt som var så himla bra då men fortfarande gör ont nu? Ja stundvis gör det faktiskt fortfarande förbannat ont för jag är sån, har alltid varit och kommer alltid vara.
Nu har jag snart slösat bort 1 år av mitt liv och vägrat tittat åt sidorna, vägrat kollat bakåt och vägrat kolla framåt. Jag har inte tittat alls för jag har inte velat se.
Nu ska jag försöka titta, försöka är bättre än att inte prova alls.
Kanske kan jag bli sådär glad igen.

Jävla april jag önskar att det aldrig hade hänt, att jag inte hade fått testa på det.
Det blev så tomt utan.


Film - house of voices

Filmen är nu klar och jag ligger i sängen och är lite sådär lagom rädd. Haha
Anton och jag kikade iaf på house of voices, lite tråkigt att vi uptäckte efter halva filmen att vi sett den innan.
Den är iaf inte sådär jättebra men bara för att det är en spökfilm så får jag den där lite creapy känslan. ;)

Nej dags att sova (jag borde ha sovit för länge sen), imorgon har jags sminkjobb, skolan, gymmet och plugga. Så konstigt det känns att inte ha gympan! Visst ja, jag ska ju på pilates på kvällen. Vi får se hur det går.



Nu ska jag drömma om mitt fina löshår, tänk om jag skulle hinna få i det till valborg! :D Nu ska jag inte hoppas för det är ett jävla jobb att sätta i det så vi får helt enkelt se.
Godnatt.


Kenza är bäst!

Åh jag är så himla trött. I stan hittade jag hår som jag tror kommer bli skitbra jag längtar. Tyvärr hade de inte färgen hemma så de ska beställa hem den imorgon, om jag har tur kommer det redan på torsdag! :)
Direkt när vi var hemma från stan åkte vi upp till folketspark på dansträning, gud vad jag älskar dansträningen.
Det är så kul med allt nytt material.

Kikade in på Kenzas blogg nyss och fick se den här videon på henne, fan vilken bra människa hon är!



Nu ska jag sjunga en trudilutt och sen sova. Imorgon har jag sovmorgon men måste ändå upp vid halv 8 och duscha för jag ska sminka min moster Annica strax efter 8. Hon ska nämligen plåtas till deras hemsida i morgon.
Föresten så är jag ledig från klockan 12 på fredag så jag ska nog hinna med någon mer att sminka.

Mina krav när jag sminkar:
-lägg basen själv, jag har inte färger som passar till just dig
-jag tar en liten summa för sminket jag använder
-meddela innan vad du ska ha för färger på kläder eller om det är ngt speciellt du tänkt dig.

:)


Hej på er. Musikteoriprovet kändes väldigt...

dsc06629 (MMS)

Hej på er. Musikteoriprovet kändes väldigt bra vilket kan betyda aj att det inte alls gick bra men vi håller tummarna:) nu är jag och anton påväg till stan för att möta upp annica. Vi ska käka glass på bosses öga och fixa hår till mig. Och eftersom vi är effektiva så passar vi på att finslipa på rapporten i bilen. Puss <3


Dagens outfit.





Godmorgon, idag är det finaste vädret ut så jag ska ha mina gladiator klackar för första gången iår (utomhus). Hihi När man är omkring och uppträder med High school musical som jag så är fördelen att man alltid får använda klackar och sommarkläder fast det är vinter.

Hoppas ni får en bra dag, kom på att jag har musikteori idag. Jäkligt bra Emma INTE. Jag får plugga på religionen. Efter skolan blir det Linköping för att köpa underbart fuskhår.


Filmdiss - the final

Sällskaper ikväll var super, vi hamnade hos Dan istället för Danne. Där var även Lovi och Dans syster Ia. Vi såg filmen the final som var alldeles för seg i början och sen alldeles för lam, det hände nästan ingenting när själva tortyren börja. Haha här sitter man är är sur över att människor inte blivit tillräckligt torterade.. Det är en konstig värld vi lever i.
Jag rekommenderar iaf inte filmen.

Efter filmen kom vi in på en massa gamla läskiga minnen, våra egna spökhistorier. Har ni några såna? Jag själv tror stenhårt på att det finns ngt andligt, kanske inte direkt spöken men ngt i den stilen. Så mig kan man skrämma upp hur lätt som helst.


2/5 får den i betyg, det var scenen med nålarna som räddade den från en 1:a ni vet ju att jag HATAR nålar.

Nu är det dags att sova så jag orkar med morgondagen, sov gott mina små muppar.
Hoppas att vi får en solig vecka!


Ikväll är det skräckfilm som gäller!

Nu är jag hemma från balträningen och är himla nöjd med min och Dannes prestation. Vi har ett himla flyt.
Förutom att han lyckades slå upp min ena tånagel idag igen, ni fattar inte hur ont det gör. Haha
Jag borde kanske sätta mig lite med ett arbete men jag tar tag i det i morgon efter att jag varit i stan och köpt hårförlängning och varit på dansträning. Jag ska plugga som bara den nästa vecka och försöka få klart arbetet så att jag kan andas ut på valborg och kanske ta lite ledigt på eftermiddagen. Hihi

Danne och jag var på skräckishumör ikväll så Anton, jag och Hanna ska dit ikväll och kolla skräckis. Wie så nice.
Någon av er som sett någon bra skräckfilm på sistone? Tänkte kolla lite på internet och se om jag hittar någon som vi inte sett.


hihi lite så får man tänka efter man har sett en riktigt bra skräckfilm, någon av er som inte kan se på skräkcfilmer utan att få mardrömmar? Jag var iaf skiträdd när jag var liten och klarade inte ens thriller men nu är skräckfilmer det bästa jag vet! :D


.

Du vet inte vad sakna är.

Bilder från gymnastikavslutningen.

















Sådär nu är avslutningen avklarad och jag har slutat på riktigt som gympaledare. Jag fick en massa kramar och presenter av barnen. Jag kommer sakna dem!

Nu är det snart dax för balträning.


Dagens make up - neonrosa







Jag är SÄMST på att fota, men man ser ju iaf någerlunda hur det ser ut. Det blev iaf starkrosa, MUS babydoll.
I like it. :D
Nu lockar mamma håret på mig vi får se om det blir en hög snetofs också. Haha jag kommer inte se klok ut.


För vi ska dansa i neon!



Yeey jag känner mig så himla snygg. Det är 80-tals tema på gympaavslutningen idag så jag tog på mig det färggladaste jag kunde hitta. Så himla nice. Hihi
Är ni sugna på en dagens make up? Den kommer strax iaf.


On my way till sporthallen.



Inget smink har jag men vem bryr sig? :) Nu åker jag till sporthallen för att träna med de små och stora barnen.
Hörs sen.


Im so happy Im so glad that I've got you.



Ikväll har jag umgåtts med min fina vän Elin. Jag har verkligen haft det jättekul, vi har skrattat och gråtit över allt och ingenting. Bäst är du. <3 Hon har också fått mig att gå med på att prova core, hjälp hur ska det här gå? Jag som inte har ngr magmuskler. Jag vet iaf att det inte kommer att ta så lång tid innan vi träffas igen vilken känns väldigt bra. :)
Nu sitter jag med tandborsten i munnen och ska strax sova, i morgon ska jag upp tidigt för att ha genrep med gympabarnen i sporthallen.

Observera att bilden är 4 år gammal ;) haha
Godnatt.


Nyklippt!



Yes nu har jag klippt ngr cm av håret eller inte jag utan Annica. Reslutatet är kortare men mycket friskare och snyggare. Det märktes direkt skillnad och jag hoppas att jag inte kommer ha lika stora problem när jag tvättar det. Ska skynda mig att göra det sista i mitt rum för Elin kommer vid klockan 6 så ikväll är det mobilblogg som gäller. :)


Todays outfit.



Nu åker jag och klipper av håret. :( Buhu
Jag har äntligen fått undan all skit ur mitt rum, sen äre bara damning och damsugning kvar.


Dagens make up - diskret lila


jag vet att jag ser ut som en fisk på bilden haha.





Jag håller på att städar för fullt, jag fick visst klipptid hos bästaste frisören idag.
Så det blir att klippa av ett par välbehövliga cm av mitt hår. Buhu hatar att klippa mig.


Dagens låt - Without you



Jag har fått en ny favoritlåt, love love love it! Känner ni igen Kellan Lutz som spelar Emmett i Twilight?
För tillfället sitter jag med hårinpackning i håret ska strax skölja ut det och sen sminka mig.
Efter det ska jag plocka min mosters ögonbryn, hon ska nämligen fotas till deras hemsida i veckan. Då ska jag också få sminka henne. Skoj!


Yeeay solen lyser och det är lördag! :D

Godmorgon alla underbara!
Igår slocknade jag som vanligt i Ericas soffa haha, jag är alltid så himla trött på fredagarna. Men himla trevligt hade vi och skrattade mycket som vanligt. :D
Nu har jag sovit som en stock i 11 och en halv timme, så jäkla skönt rent ut sagt. Behövde den här sovmorgonen.
Jag har proppat i mig frukost och ska strax iväg till gymmet. Idag MÅSTE jag städa mitt rum och så ska jag umgås med Elin och Anton. Så himla skoj det var länge sen nu som det ofta har en tendens att bli. Tråkigt nog!

Aja talk to you later. ;)


HAHA! Vi har det jävligt kul här i linköpi...

dsc06624 (MMS)

HAHA! Vi har det jävligt kul här i linköping. Det började brinna i micron när vi poppade popcorn. Sånt här händer bara oss, så jäkla kul. Vi får se om vi vågar oss på en påse till;-)


Chillorna badar.

Nu har jag vairt hemma i ett par timmar och fixat lite. Mitt rum er fortfarande ut som ett bombnedslag men jag prioriterade chillorna framför det. Jag passade också på att släppa ut dem så de fick bada också.
För er som är lite nyfikna på våra chinchillor , Dumbo Disa Smulan, så filmade jag en snutt till er. :)


Är det någon läsare som också har chinchillor?

Det är iaf världens mysigaste och världens lenaste djur (bokstavligen). hehe
Dock så har vi inte alls lika mycket tid till dem längre vilket är synd. Tur att de har varandra iaf.
Nu väntar vi på att Lovi ska höra av sig efter det drar vi till stan för att äta glass på bosses glassbar och myspysa. Så ikväll är det mobilblogg som gäller.

Ha en fin fredagskväll nu!


Provet gick jättebra, jag älskar att skriv...

dsc06621 (MMS)

Provet gick jättebra, jag älskar att skriva. Jag valde ämnet nätdejting och då var det bara att k skriva på. Vad tycker ni om nätdelting? Nu har vi skrivit rapport i någon timme och det går kanon. ;-) puss <3


Fredagsmys i skolan med nationelltprov. Sound great ha?



Nu är vi laddade för att skriva provi 75 000 timmar... eller inte. ;)
Vi hörs efter provet.
Ha en bra fredag. hihi


Pictures from school.

Nu har jag äntligen landat i sängen och ska sova. Måste ladda med ett par timmars sömn eftersom jag har svenska b np imorn mellan 8.30-13.00. Nu tror jag inte att jag kommer sitta såhär länge för jag brukar vara snabb när det gäller prov och i morgon ska vi skriva och det är ju jag rätt bra på. Men jag är ändå nervös eftersom texterna ska relatera till häftet vi fått hem och en del texter är helt konstiga..

Lite bilder vi tog idag i skolan.









Nä nu måste jag sova, vi får se om jag hinnar blogga innan vi åker till skolan annars försöker jag mobilblogga efter provet. Vi ska nämligen försöka skriva klart rapporten då. På kvällen ska vi till Linköping för att kolla Ericas nya lägenhet, mysa och äta pizza.

Godnatt.




Har Kristen Stewart tix?

Som ni vet är jag inte ett stort fan av Kristen Stewart och nu hittade jag en video på henne som jag höll på att skratta ihjäl mig när jag såg. HAHA
Har hon tix? Petra du MÅSTE se den här!



Vad tror ni? Hittade också en när hon blinkar.


No more barngympa.

Nu är jag hemma från min allra sista gymnastiklektion som barngympaledare. Det känns lite konstigt att jag inte ska tillbaka i höst eftersom jag faktiskt varit ledare i 3 år nu. Och gud vad jag och Alexander har jobbat upp gruppen, när jag började var vi ju bara 4 stycken barn och nu när jag slutar så har vi fått ihop hela 30 stycken. Helt otroligt. Även fast jag känner att jag ibland inte har orkat med det pga allt annat jag har haft så har det varit väldigt kul och jag har lärt mig otroligt mycket.
Utan gympan skulle jag aldrig lärt mig handskas med barn så bra som jag gör nu. För nu känner jag verkligen att jag vet hur jag ska handskas med barnen och tackla konflikter. Jag har blivit en bra ledare.

Nu önskar jag Alexander och Felicia som är ny ledare inför hösten lycka till. Om ni behöver vikarie så vet ni ju vart jag finns! :)



FAN kom på att vi glömde stereon i Långbrott så måste åka tillbaka. GAAAH.


Fler bilder från plåtningen.


Modeller: Hanna & Lovi
Make up: Jag
Foto: Lina


Behind the scenes. hihi


Bilder från plåtningen - Hanna


Modell: Hanna
Make up: Jag
Foto: Lina


Modell: Hanna
Make up: Jag
Foto: Lina


Modell: Hanna
Make up: Jag
Foto: Lina


Modell: Hanna
Make up: Jag
Foto: Lina


Modell: Hanna
Make up: Jag
Foto: Lina

Grymt fin Hanna, grymt duktig Emma & grymt duktig Lina!
Jag har lite fler bilder som jag visar er efter gympan för nu har jag bråttom.

Bilder från plåtningen - Lovi


Modell: Lovi
Make up: Jag
Foto: Lina



Modell: Lovi
Make up: Jag
Foto: Lina


Modell: Lovi
Make up: Jag
Foto: Lina



Modell: Lovi
Make up: Jag
Foto: Lina

Grymma blev bilderna eller vad tycker ni?
Bilderna på Hanna kommer strax.
Duktiga Lina som har fotat hittar ni här!



Dagens make up.









Idag blev det silver med blått glitter under ögat och 3 fläckar gjorda av glitter. Även lite turkos skugga i globlinjen. Nöjd blev jag! Jag har även fått sminkjobb till Valborg, Hanna & Amanda. Jag vet inte än hur dags jag kan komma ifrån skolan men om det är fler som är intresserade så hör av er, jag ska försöka klämma in så många som möjligt. Dock så kommer jag nu ta lite i betalt, inte för jobbet utan för att jag har så passa dyrt smink.


Mat mat mat. Jag älskar mat. Johan med :) ...

dsc06617 (MMS)

Mat mat mat. Jag älskar mat. Johan med :) dags att skriva projektrapport' puss