förbannade skola!

Jaha igårkväll/natt så bestämde jag mig verkligen för att jag ska göra mitt bästa för att vara glad, hålla humöret uppe och bara skita i allt. Leva dag för dag.
Vad hände egentligen med "2009-förändringens år", NU FÅR DET VARA NOG säger jag bara! istället så är det väre än någonsing, men som sagt nu får det vara nog.
För jag vill inte hamna på botten igen, nu har jag haft årets psykbryt och jag hoppas att det aldrig kommer tillbaka igen.

Idag så har jag varit skapligt irriterad på schemaläggarna och anders. Vi slutade kl tio i 12 och hade håltimme till tio i 2, vi frågade Anders som vi hade efter om vi kunde få jobba hemma men nej, vi skulle tydligen göra frågor på lektionen. Så vi satt kvar i skolan och glodde. Sen när vi kommer till samhällen så gör vi nutidskryss och så får vi frågor som vi får göra hemma om vi vill. KUL DÅ! Frågorna gjorde man på typ en kvart och vips så var det nästan 2 timmar kvar tills jag började mitt piano. Fatta att jag kunde åkt hem vid 12 och kommit tillbaka vid 4..
Men inte att jag tänkte sitta i skolan sj :o Så Jokke följde mig en bit på cykeln.
Det var punka på mitt framdäck också, jag trodde bara Jokke skojade :/


planetens sötaste, har jag sagt det? :) btw så ramlade han ut på vägen (HAHA)

Iaf så jag åkte hem och bara i princip vände och bytte cykel då, så jag fick cpcykeln...
På pianot gick det ovanligt bra, som sagt så har jag inte haft den bästa koncentrationen den senaste veckan så jag hade inte tränat ngt. Men vi koncentrerade oss på ackord hela lektionen och Mimmi kämpade för att få mig slappna av och till sist så gick det.
"Du blir ju som en helt annan människa som sitter vid pianot nu", det var vad hon sa är jag lyckades slappna av :D wie!

När jag var klar möte Busk mig och vi cyklade hem till mig och kollade klart på Twilight, han skrev ett jättefint blogginlägg till mig på sin blogg (www.alexanderbusk.blogg.se) tack<3
Sen drog vi till gympan, där provade vi nya trampetten med barnen. haha den blev inte populär kan man säga, men när dom väl lär sig hoppa på den kommer dom upptäcka att den är mycket bättre! :)


jag och söta frida! :)

Nä nu måste jag återgå till pluggandet. Har jag sagt att jag älskar Lovi och att jag faktiskt blir färglös som en tås utan dig?



Jag tänker på dig, förlåt... </3 
SMACKPUSS <3

Mitt eget personliga helvete.

Det var fel av mig att tänka såhär.
Det var fel av mig att våga hoppas.
Det var fel av mig att längta.
Det var fel av mig att sluta kämpa emot.

jag är en idiot.

ja den här måndagen har verkligen bevisat vilket patetiskt litet monster jag är, usch IDROTTSTEORI LEKTIONEN KAN JU BARA GÅ OCH SKJUTA SIG. jag skulle inte ens gått till skolan!



Lovi du är verkligen världens underbaraste, eftermiddagen blev underbar tack vare dig vårkänslan kom tillbaka när vi skjusade varandra hem på cykeln från skolan.
Men så fort du är borta så kommer känslan sig smygande igen och då blir det svårt att andas :(

PATETISK är ordet!
Musikteoriprovet gick skit, fan också. Allt går verkigen åt helvete, jag har inget ork orkar inte plugga, jag orkar knappt med att vara vaken.
Förlåt deppinlägget jag var i behov av att skriva av mig.

Imorgon ska bli bättre och så snart jag har pengar så rymmer jag härifrån.
SMACKPUSS <3

Helg!

Ja ni, jag har ingen ork för att skriva så ni får en kort uppdatering om min helg!:)
I fredags var det meningen att det skulle bli den bästa dagen i mitt liv på 3 månader men NEJ, jag kommer in till linköping och upptäcker att mina pengar inte har sats in på mitt kort än så jag kan inte shoppa.
Så eftersom Anton släppte av mig och lovi i Grebo hos malin direkt efter stan så fick jag ha samma kläder på hennes 18-års fest som i skolan. GAAAAAAAAAH!
Men det var iaf superkul, det måste göras om! Det blev lite "nian-nostalgi" när David och Medbrant drog igång, det är då man kommer ihåg hur mykt jag saknade d2 i ettan.

Aja, lördagen var helt underbar :) Jag anton och lovi sjöng och spelade in låtar typ hela dagen, vi kollade också en sväng på innebandy, det var Dm så duktiga så var dom. Tror dom kom fyra om jag inte minns helt fel?:D
På kvällen bestämmde sig också Busk för att hedra oss med sin närvaro då blev det Robinson och så. Sen kom mamma hem också från sin rumänien resa, saknat henne<3



Hon hade mycket och berätta, är det ngt som intresserar er? För jag kan be henne skriva ett blogginlägg om det om ni vill läsa. Hon har hälsa p barnsjukhus och barnhem i Rumänien.

Idag hade vi dansträning med gänget, blev 3 timmar för oss typ och nästan 2,5 för resten. Det räcker man blir helt slut! :D haha
Sen har jag målat naglarna, städat buren, sjungit, danne är här och så ska jag plugga musikteori, prata med Lina, tona håret, färga Jennies ögonfransar och lite sånt. Så jag har fortfarande en hel del kvar att göra...

jag ska be Malin skicka bilder ifrån i fredags så ska jag lägga upp ngr. :D
SMACkPUSS <3


Dålig uppdatering!

ojojoj vad jag varit dåligt med bloggandet, jag har haft fullt upp och idag har jag gjort både det enda och det andra. :D
Jag bloggar imorn för vi ska sova nu... tror jag? haha

SMACKPUSS <3

samhällskunskap

Nu ska jag plugga klart på samhällskunskapen, sen ska jag sooooooooooooooooova ja om jag nu hinner det.
Jag hatar verkligen samhällskunskap, vad är det för menningen? Imorn efter provet kommer vi inte komma ihåg ett skit, Anders ska vara glad om vi kommer ihåg hälften suck,,
Vi hörs imorn, god natt.
SMACKPUSS<3

fram och tillbaka.

Jaha ännu en skoldag har gått och jag har överlevt :) Dagen har varit helt upp och ner, känns som att jag åkt mellan skolan och hem 10000 ggr. Jag fick sötaste filmen på Jokke förrut! <3
Aja, nu ska jag få ngt i magen innan jag åker på gympan, sen måste jag verkligen plugga för jag ska verkligen inte få IG på provet imorn. Jag har inte alls svårt för samhällskunskapn utan är bara extremt lat och skoltrött. Det är dags att bit i det sura äpplet!


mitt fin fina fönster :L

SMACKPUSS <3

Inställda lektioner... grr

Det är verkligen kul att komma till skolan och få veta att vi inte har naturkunskap :o Nu börjar vi inte förrän kvart över 12 typ så vi har åkt hem.
Nu ska jag skriva ut massa nya ackord och spela piano, sen ska jag sjunga också :D
Tror jag ska gå en sväng med i det fina vädret.

SMACKPUSS <3

Torsdag

Godmorning! :D
Solen skinner idag igen wiiiie!
Jaha igår blev det väldigt sent, vi kom hem efter 11. Engelskan satte sig verkligen inte, vi kämpade i flera timmar och glosorna som jag lärde mig på typ en kvart för ngr veckorn sen tog timmar innan dom satte sig någelunda. Så nu har jag bestämt mig, jag hoppar av engelskan.
Usch vad besviken jag är på mig själv men det är ju bara att inse att jag orkar inte med en massa extra timmar när jag redan har så sjukt mycket. Jag orkar ju knappt som det är iaf plus att jag har varit på typ högst 4 st engelskalektioner på hela terminen.
En positiv sak är ju iaf att jag får sovmorgon på torsdagar, wiiie.

Idag går jag sent som vanligt till kl 5, sen blir det gympan mellan 6-8 och så måste jag råplugga samhällskunskap. FY jag har inte ens börjat med den heller. Vad är det med mig egentligen!!?



Ha en bra dag och passa på att gå ut och njuta av solen!
SMACKPUSS <3

plugg

Jag drar alldeles strax iväg till Annica, ska färga Jennies ögonfransar. :D Hon ska också färga håret, jättefin kommer hon att bli! Måste plugga massa engelska och samhäll också. fy
Så det blir mer uppdatering sen.

SMACKPUSS<3

The sun is shining :)

Idag så har solen bestämt sig för att visa sig och vara min räddare i nöden :) tack!
Jaha, idag fick vi sovmorgon SKÖNT och välbehövligt, det blev en lååååååååååång natt och inte mycket sömn alls.
Jokke åker till Sälen idag, buhu :(( och jag slutar tjugo över 5, kul... inte.

Nej nu måste jag iväg till skolan, ikväll ska jag färga Jennies ögonfransar wiiie kulkul!
SMACKPUSS <3

Ett himmelskt sken.

Barngympan gick faktiskt rätt fort idag :) Timmen med lillagruppen bara flög fram!
Jag tänkte smsa Jennie och fråga henne om jag får låna hennes bok nu bara ngr dar. Det tar ju inga tider innan den är slut liksom. Ngt säger mig att det inte blir så mycket sömn inatt.

Egentligen borde jag plugga som en idiot men orken har runnit av mig, jag orkar inte. Jag känner mig bara för att lägga mig och skita i allt nu.
Men jag ska hålla humöret uppe.


usch, jag kan inte göra annat än gråta när jag hör den här :( fy fan så hemskt. Den berör mig verkligen, kanske får man vet precis hur han känner.

JAG VILL HA SOMMAR, jag vill åka utomlans komma bort från allt ett tag. bara för ngr dagar.
Gud vad deprimerande jag är,

SMACKPUSS

Tisdag

Jaha, den här dagen har flyttit på rika snabbt som gårdagen, men nu är jag så trött att jag håller på att somna.
Det tar på krafterna att vara glad hela tiden, men men även det kommer ta ut sin rätt i sinom tid!
Idag åkte min mammi till Rumänien för att se hur Anna har haft det dom 6 åren hon jobbat där nere på barnhem. Åh jag skulle så gärna vilja åka med själv men ja som ni alla vet har jag sådan sprutskräck så det går bara inte. Eller fobi säger man antagligen...

På håltimmen idag så hängde Jokke, Lovi & Nattis med hem så gjorde vi våfflor, jag hade ju faktiskt lovat Jokke att jag skulle göra våfflor till honom någon dag och eftersom han åker till Sälen imorn och är borta hela veckan (snyft) så tyckte jag att det var passande idag :D
Jag råkade trycka upp en våffla i huvudet på Anton (a) seriöst det var verkligen inte menningen....


såhär fin blev han :D HAHA


sötisarna från vänster: Jokke, Lovi & Nattis <3

FAN OCKSÅ, det är bäst att passa sig.
Nu blir det barngympa.
SMACKPUSS<3

Hola amigos!

Hur mår ni? Jag mår strålande, visst det har snöat och det är 4 minus ute men solen är iaf framme :D
Igår blev det hem till Lovi efter skolan och räkna matte, eller aa vi försökte iaf (a) maha
Sen drog vi hem till mig, vi spelade in en egen komponerad låt till Jennie, HAHA men vi måste göra om den till mp3..
Aja nu är det dags att åka till skolan, kanske skriver ngt på håltimmen om jag hinner. :)



SMACKPUSS <3


utvecklingssamtal.

Jag jublar av glädje (ironisk), har precis haft utvecklingssamtal med Ann. Det gick bra . Men kul att jag fick den sämsta tiden, vi börjar vid tio och det började kl halv 9. Suck, inatt somnade jag vid typ 2 så jag är seeeeg!
men vi snackade om projekt och sånt i trean och vi kommer antagligen kunna ha high school som projekt, UF och skapande verksamhet. Wiie vadå slå tre flugor i en smäll? Men det är inte säkert än, vi måste prata ihop oss lite :)

Antons utvecklingssamtal slutar om typ 5 minuter och då drar vi hem en sväng, orka sitta här i typ en timme.
Nä nu ska jag låna en bok innan Anton är klar. Vi hörs ikväll..

SMACKPUSS <3


Kärlek och himmel :)

Som sagt, idag blev det en eftermiddag med släkten. Helt okej, kul att träffa dom visa träffar man allt för sällan!
Sen klippte Annica mig så nu är dom slitna topparna borta igen. Hon klippte även upp det bara en aning, jag lovar ni kommer inte märka någon skillnad men töntig som jag är märker jag varenda millimeter som klipps bort från mitt hår :) haha

Sen kom Hanna och Busk, vi kollade på Twilight men vi hann inte se klart hela för Busk skulle hem till Beck. Så vi skulle se den sista halvtimmen i veckan troligtvis :))

"Je taime vous? Tes lun des meilleurs amis que jai. Jespére vous savez combien je vous aime vraiment et jespére que nous pouvons? Tre des amis pour toujours. Vous? Tes si beau et gentil. Vous méritez tout le bonheur dans le monde. "
Du är en av världens bästa, min personliga favorit.
Jag älskar dig<3


Rött och blått :)

Nu ska jag lägga mig och läsa, sen försöka sova.
God natt och SMACKPUSS<3

jag vet vad du gjorde förra lördagen ;) haha

Igår fick vi kommentaren från Lina "Ni var skitbra igår men ännu bättre idag". Men så är det ju nästan alltid. :)
Vi hade kanonkul men såklart saknade vi Ester. Gud jag saknar redan allihopa, så tråkigt att det ska ta slut när vi börjat lära känna varandra :(
Men jag tror det pratades om att vi skulle träffas allihopa och kolla på film och så någon dag, hoppas!

Bilen hem igår var bland det roligaste jag varit med om, det var jag, Lovi, Jennie och Anton. För det första så gick vi till helt fel parkering och var tvugna att vända HAHA. Sen så hade Annica gjort iordning Antons hår till "raggarfrisyr" HAHA, vet ni vad hans frisyr hette som han hade där bak? KOFITTA ahhahahahahhhaha, vad är det för namn? Iaf Jennie höll på att garva ihjäl sig när vi sa det, så gled vi in på ämnet om hur kosor föder barn och i bilen hem så skrev jag en egen "fin" låt.
Sen ville jag att Anton skulle köra in i en lyktstolpe så jag "råkade" köra upp rosorna vi fått i huvudet på honom ett antal ggr. Men jag körde inte i :(
Däremot så skrattade vi hela vägen hem, ni är verkligen underbara! <3

Kvällen avslutades med tvtittande, bla "Jag vet vad du gjorde förra lördagen". Det var sjukt kul, det handlar om någon som hade blivit hypnotiserad och så får han/hon gissa vad dom gör i vissa situationer så kan dom vinna grejer. HAHA
Sen kollade jag och lovi på American Pie 2 en stund, herregud sjukare filmer får man leta efter...
Såklart avslutade vi kvällen med att läsa ngr sidor, jag längtar tills Lovi är klar med boken så jag kan exploderna med mina tankar och åsikter om boken och att jag då kan få tillbaka min bok och läsa om den (a)


collage ifrån igår :D

Nu ska jag se på film när Hanna kommer, Busk är redan här.
SMACKPUSS<3

Emma goes städerska (y)

heeeeeeeeeeeello, hur mås det idag? :D Jag mår bra, lite trött bara men det är ju inte så konstigt. haha
Släkten kommer om ca 30 minuter så jag har bråttom, sitter i morgonrock nyduschad så jag har lite att göra (a)
Men jag har storstädat mitt rum USCH. Fast det är skönt när det är klart.

Uppdatering om gårdagen kommer senare, ikväll ska jag kolla på twilight med Hanna & Busk.
SMACKPUSS <3

Grattis Lina :)

Bråttom!
Ska iväg till kusinen Lina nu, hon fyller 17 år GRATTIS! :D
Sen åker vi direkt till dansen, vi ska vara där innan 3 så vi hinner inte vara någon längre stund hos Lina, lite synd men det är som det är.
Som sagt kom ikväll och kolla, det är alltid kul med mycket folk. Idag är det sol WIIIIIIIE, me love!



SMACKPUSS<3

aooouutsh.

Jag är konstigt, det trycker mot hjärtat och det gör ont att andas. Det är dock bättre nu men ett tag gjorde det så ont att jag inte fick fram ett ljud.
Men som sagt det är lite bättre nu så jag kan iaf prata och andas normalt :D

Så det blir nog läsa en stund nu och sen sängen för min del. :) Jag har ju faktiskt en ganska jobbig men rolig dag framför mig imorn också. JAG SKA SOVA IMORN! Det har jag inte fått göra på flera veckor, gud vad skönt!


Min älskade vän Lovi, vad skulle jag göra utan dig?
Ibland så gör du mig verkligen så hila frustrerad, du är verkligen världens bäst och världens finaste.
Kan du inte bara förstå det själv?
Jag tror inte du någonsin kommer förstå hur mycket du betyder för mig, men hoppas kan man ju alltid.:)
Som när du var i Stockholm och jag kände mig så ensam :( som tur var så fanns ju Johannisen hemma :D
Iaf jag älskar dig Lovi Therese Eveline Nässén. <3

God natt allihopa och glöm inte komma och kolla imorn om ni inte såg oss idag, ni kommer inte ångra er :D
SMACKPUSS <3


DANCINGQUEENS!

Nu är jag hemma från dansuppvisningen och fy bubblan vad kul vi har haft, vi glömde tyvärr kameran så det blev inga kort. :( Men ni får kort från morgondagens föreställning istället! :D
Det gick hur bra som helst, glömde ngr steg här och där och så snubblade Lina och jag på varandra i Discodansen. Stackars Jennicka tappade kjolen i twix/jieve-dansen, fast det syndes inte så mykt iaf. Men vad fan DET VAR SÅ HIMLA ROLIGT!
Jag kommer verkligen sakna alla nu när vi lärt känna varandra :( Synd att inte Ester kan vara med imorn!



Nu ska jag äta tårta med min kära familj och morfar och moster Annica :)

SMACKPUSS <3


GRATTIS MAMMA! <3

Idag fyller min älskade mamma 43-år (jag vet hon ser ut som 25 haha).
Ett sort grattis till dig, det är du som får stå ut med mig 24/7. Det är du som älskar mig fast jag verkligen är förjävlig ibland och det är du som får stå ut med mina mindre bra sidor, mina sammanbrott och liknande.
Du är verkligen världens bästa mamma, du finns där i vått.

Jag älskar dig<3



Nu måste vi äta lite snabbt, ska upp till mässen för att dra igenom danserna en sista gång innan uppvisningen, det kommer bli så kul :D
Vi hörs kanske ikväll annars imorn, SMACKPUSS <3

Yeasterday

Igår var det genrep med dansen, gick kanon!
Vi kom hem ca kl tio över tio, så var vi tvungen att fixa en massa saker, bla slå in paket till mammi haha

Ikväll gäller det, kom och kolla!

Var: mässen
När: kl 19.00
Inträde: under 5 år gratis, upp till 15 år 20 kr, för er andra 40 kr :)

SMACKPUSS <3

wiiiiie, sol igen!

Godmorgon mina solskensstrålar! :D
Imorse var jag så trött att jag verkligen inte orkade gå upp, jag är inte säker men jag har ett svagt minne av att jag smsade med Malin? haha
Kort dag idag, slutar som sagt kl halv 2, skönt. Hoppas vi får dansa på gympan!

ha en bra dag allihopa.


Idag är det fint väder ute, solen skinner men det är moln ivägen så den syns inte HAHAHHAHA

btw så läste jag precis att skådespelrskan Natasha Richardson har omkommit i en skidolycka, så hemskt! :(
SMACKPUSS <3

godnight sweethearts!

Nej nu ska jag gå tills sängs och läsa lite, jag ska också hänga upp tvätten..... okej ni kan sluta gapa nu jag menar allvar. Jag satte faktiskt igång tvätten helt själv, eller okej då pappa drog igång tvättmaskinen men jag la i kläderna.
Imorn har vi ingen träslöjd så jag slutar tidigt redan vid halv 2, har dock kören sen mellan 4-5.

Så länge vi båda andas. åh jag bara går coh väntar på att Lovi ska bli klar med boken för jag håller på att spricka!

GOD NATT ALLIHOPA :D


så fin låt, pink är en fantastisk artist med både personlighet och röst!

SMACKPUSS <3

I think I'm crazy!

Seriöst, dansa måste vara bland det roligaste som finns. Nu när allt börjar gå bra så är det så sjukt kul, fast man är sjukt trött och har ont typ överallt så gör det inget. För man har så kul! :D
Jag kommer faktiskt sakna det här nästa vecka :( men då blir det high school träning istället! wiiiie!
Nu sitter jag här med världens huvudvärk (igen!!!!), men jag struntar i det. Jag har faktiskt hunnit med att träna lite på pianoläxan och städar buren hos min gullisar, duktigt av mig!
Dock så märks det att mitt huvud inte riktigt hänger med längre, idag så åkte jag hem innan emsemblen och åker till skolan kommer in samtidigt som alla andra är påväg ut.
"Men Emma, sången är ju slut nu".
Seriöst, jag har flippat ut! Jag låg en hel timme efter så jag hade missat hela emsemblen! Hur lyckas jag!!!!?
Men Ingmar sa att jag var så välkommen så,hihi så jag satt och lyssnade på Johannas fina sång och sen blev det min tur :)
Ingmar sa att jag alltid hade varit en världsstjärna (a) åh man blir så glad hihi
och så sa han att jag Johanna hade blivit en :D

Är det någon som har gjort hårfärlägning med metoden kreatinvax? Det ska tydligen vara mycket skonsamare för håret, iaf tyckte du det var bra? Skulle vilja testa, aja jag frågade Yazmina (från idol) och hon sa att hon skulle göra om sin hårförlägning nästa vecka så hon kunde lägga upp ett inlägg då och visa hur dom gjorde med bilder och så :D SNÄLLT! (y)

JAG HAR SHOPPINGSUG SÅ DET BARA SMÄLLER OM DET! Jag kan nästan känna doften av nyköpa kläder och skor. usch jag lider verkligen av shoppingdepresstion :((((( men den 21 april blir det stockholm med klassen :D wiiiie!
Och så ska jag få följa med Jokke till Sälen nästa vecka :L nananana, det var ett skämt för er som inte förstod. Men det skulle vara fett kul :D


jaa vilken bild är inte mer passande än den här? Den beskriver perfekt hur min dag har varit :D mohaha GALEN!

Seeeeeeeeeeeeeg

Idag så har jag egentligen haft världens möjlighet att blogga eftersom jag inte åkte till skolan förrän vid ett typ :)
Jag kunde nämligen inte somna inatt(som vanligt) och så jaa.. hände det mindre trevliga saker. Ni som känner mig förstår haha. Ni som inte känner mig vill inte veta:D
Så det blev som sagt ingen skola idag utan kl 1 så drog jag mig iväg till sporthallen för att ha dansträning i ungefär 1 timme, sen blev det direkt hem igen. Då såg jag klart på Twilight, usch jag vill bara hata filmen men ändå så älskar jag den bara för att det ändå är twilight.

Kl 4 blev det piano, det gick oväntat bra trots min huvudvärk. Mimmi tyckte iaf att jag skulle lugna ner mig lite, hon märker direkt när jag är stressad eftersom det alltid går sämre på pianot då. Men fy vad kul det är att spela piano egentligen, iaf när det går bra.
Vid tjugo i 5 gick jag direkt upp till mässen och hade dansträning till ungefär tjugo i 6, det gick jättebra med twist/jieve dansen :D Det kommer vi lätt sätta till fredag! Åh jag längtar så sjukt mycket till scenen nu, synd bara man inte får sjunga ngt (a) haha

Jag hann bara hem och hämta pärmen och ett äpple så åkte jag till barngympan, Busk hade visst också varit hemma idag. Vi ska ha en superdag i sommar, den kommer att bli bättre än bäst :L
Påvägen hem så stannade vi till hos farmor, så vid nio när jag kom hem var jag utsvulten eftersom jag inte ätit sen lunch.

Här kommer min favorit scen från Twilight, eller en av dom :) Den är ganska lik den i boken, åh love it!

Ja det var min dag, haha :) Är det någon som har tips på bra böcker? Jag måste verkligen ha ngt som kan avleda tankarna på nätterna!

SMACKPUSS <3


Tingeling

Usch, jag mår hemskt just nu, har ont i huvudet, mår illa, ont i knäna och ont i ryggen. Jag vet ärligt talat inte hur det blir med skolan imorn, för just nu mår jag inte speciellt bra. Men det märks ju imorn iaf.
Dansträningen gick väla sådär, hippin sätter sig bättre och bättre men jag var inte så pigg mot slutet så då gick det mindre bra.

För att pigga upp inlägget lite så ska ni få tingeling låten från melodifesvialen, HAHA man garvar ijhäl sig xD hahahah

HAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHA, han skulle ha vunnit istället för operatönten!

Nu ska jag titta på Twilight tror jag, SMACKPUSS <3

Vårsol :D

Idag är solen framme, åh vad skönt. Har ni tänkt på vad man saknar den när den är borta? Men oftast så märker man det inte förrän den är tillbaka igen.
Iaf Lovi är världen sötaste och hade skrivit ett gulligt brev till oss som låg på köksbordet ^^


jag skanade in det i datorn, men det syns inte så jättebra hihi, hon är bara för söt!

Men mindre kul att komma till skolan och få reda på att vi har självstudier mellan kl 10-12.15, då ska man göra rester och likanande men jag har inga rester. åh så sjukt onödigt att ens komma till skolan! suck

Aja nu ska vi bege oss till skolan igen, ikväll blir det dansträning till 8 så bloggar troligtvis inte innan :)
Have a nice day, SMACKPUSS <3


tankar om allt och inget.

Jag läste precis blondinbellas blogg (som faktiskt är väldigt bra), där skrev hon om att hennes pojkvän skulle komma hem vid kl 10 (han har varit i norrland hela helgen) så hon skulle passa på att lyssna på Brolle nu eftersom han inte tycker om honom och så la hon till ett "suck" på slutet också. Hon skrev inget alls om att hon hade saknat honom, inget hela helgen. 

Då slog det mig, är det såhär det blir för alla efter bara ett år eller 2 i ett förhållande? Jag har själv aldrig haft ett seriöst förhållande men har väldigt svårt att släppa taget så jag har själv tyckt om en person över 2 år i sträck (jag vet jag är dum i huvudet) och under den perioden så tycker jag att varje dag känns som år om man inte träffar den personen.
Är världen verkligen så oromantisk att man vänjer sig så lätt vid varandra? Tänk om alla skulle stanna i den där nykära stadiet hela tiden, då skulle alla leva lyckliga i alla sina dagar. Inga som helst tankar om vad som kan hända i framtiden utan leva i nuet och vara lycklig för att man får vara med den man älskar.
För dig som är i ett förhållande just nu, anträng dig för att visa hur mycket du älskar din pojk-/flickvän, fråga hur han/hon mår, smyg ner små lappar i fickan på han/henne, kidnappa han/henne och överraska med bio eller middag. Vad som helst, varför har vi blivit så oromantiska?

Jag blir så otroligt arg och frustrerad när jag ser hur personer i förhållanden behandlar varandra dåligt, uppskattar inte vad dom har, klagar på varandra och bara bråkar.
Ni vet inte hur otroligt glada ni ska vara för att någon älskar er så mycket att man faktiskt kan kalla dig pojk/flickvän.
Herregud om jag hade någon som älskade mig mest av alla i hela världen skulle jag göra allt för att få det funka, jag skulle försöka få vårat förhållande att stanna i det nykära så långt det bara går. För jag vet att om man verkligen älskar varandra och kan släppa taget om gammalt tjafs så klarar man vad som helst. Bara man har varandra.

Ni får ursäkta alla mina tankeinlägg, dom är väldigt osammanhängande och så men jag bara skriver det som kommer upp i hjärnan, det är så skönt att bara skriva av sig. Jag har ju egentligen ingen erfarenhet av förhållanden, men det här är hur jag tycker det ska vara, men vad är jag? Mer än en obotlig romantiker som sitter och skriver om sånt hon inte ens har en aning om. Antar att ni inte ska lyssna på vad jag skriver men ni kan väl erkänna att världen skulle vara bra underbar om alla tänkte såhär!?

Här får ni Måns otroligt fina acoustiska version av hans melodifestival bidrag "Hope and glory", lyssna och njut!


It don't matter if you're black or white:)

Ja igårkväll blev det som sagt mys med lite folk :) och dom flesta vet ju redan vad jag tyckte om om bidraget som vann melodifestivalen, fy ***.
Så vi gjorde en musikvideo i protest mot den, jag tyckte jag tolkade henne ganska bra ;) HAHA
Den kommer inom snar framtid, tills dess så får ni njuta av det här fina collaget. mohaha


jag såg ut som en transvestit med blod peruk, målade ögonbryn, rosa kinder och svart eyeliner. HAHA
dom andra snyggona blev sminkade med svart ögonskugga på ena sidan av ansiktet, för bakrungdsdansarna hade ju svarta masker. hahaha

SMACKPUSS <3

houses are rising ;)

Sunday, idag blev det dansträning igen mellan kl kvart i 1 till halv 5 ungefär. :) Danserna har satt sig väldigt bra nu faktiskt, Anton och jag behöver fortfarande träna på twist/jieve dansen och så är jag lite osäker på hippie också, annars så känns det jättebra! :D

Det kommer bli så hiimla kul, så nästa fredag och lördag måste ni kommer och kolla på oss på mässen :D
Nu ska jag kolla på twilight thihi och sen kl 7 ska vi till spegelhallen för att ha dansträning igen.. hehe Danne och Anton ska också bygga klart husena till vårat dansnummer "a night to remember", dom blir jättesnygga! :D


snygga, eller hur? nu ska dom bara målas och så:)

Nästa vecka blir det också dans varjedag, ojojoj det känns som att jag kommer vara slutkörd efter denna veckan.

Jag hoppas alla mår bra.
SMACKPUSS <3

Varning för svärord.

MELODIFESTIVALEN ÄR ETT STORT JÄVLA FIASKO! Det här måste vara ett skämt och ett jävligt dåligt?
hur FAN kunde den där jävla operalåten bli skickad till eurovision, FY FAN! Melodifestivalen har alltid varit mitt favoritprogram ända sen jag var liten, det var min högsta dröm att få vara med, men nu. JAG VILL INTE ENS VARA MED LÄNGRE.

ALCASAR skulle ha vunnit, dom hade en sjukt bra låt och skulle ha slagit igenom utomlands!


Vad tyckte ni?



SMACKPUSS!

everything feel great!:D

ja förutom mitt huvud då. Fy efter att ha haft dansträning typ 5 timmar så är det kanske inte så konstigt. :) det var iaf superkul och jag känner att jag har lärt mig en hel del idag iaf. Helt nöjd med min prestation!
Igårkväll kom Hannisen till mig, vi kollade på Hsm 3 med mi familia, nu har jag sett den 7 ggr (a) thihi
Efter det så pratade vi, om allt mellan himmel och jord. Gud vad skönt det var att bara prata av sig, även fast man inte nämner alla detaljer så känns det så skönt att prata.
Jag vet att jag är så dålig på att prata om sånt som är jobbigt, men det är egentligen det man behöver göra.
Det känns redan bättre faktiskt, Hanna är så himla lätt att prata med om allt. Hon förstår, man vet att hon inte pratar vidare till någon annan och det skönaste är väl att hon inte alls har något att göra med mina problem, hon går på en helt annan skola och har andra kompisar.

Jag kom fram till igår att det finns ett bra uttryck till våran vänskap "Hakuna Matata, inga bekymmer". För det är precis så det känns när man umgås med dig, vi skapar våran egna lilla verklighet. Jag älskar dig gullan! <3

Idag är Lovi glad och det betyder att det också är en stor anledning till att jag också mår betydligt bättre. Du är verkligen världens sötaste unge!<3
Ikväll blir det melodifestivalen med Danne, Philip, Annica, Lovi, Johanna och familjen :D
kul att Johannisen kommer också, saknar den lilla gullisen :)

En bild på Lovi, Hanna & mig i våras :) gullungar <3


SMACKPUSS <3


bråttom!

jag vaknade tjugo över tio, kollade på mobilen och upptäcker att jennicka har skickat ett sms. dansträningen började kl 11. SKIT OCKSÅ så nu har jag jättebråttom eftersom vi egentligen ska vara där uppe om typ 10 minter. gosh
Den slutar iaf kl 5, hoppas att danserna sätter sig idag. Hippie är jag mest osäker på.


det blev en bild på min zacis<3

ha en bra dag så hörs vi ikväll.
SMACKPUSS<3

En liten förklaring.

Jag vill bara be om ursäkta till alla som är runt om mig just nu för att jag är så fruktansvärt konstig.
Och ni ska veta att det är inte erat fel att mitt humör skiftar emellan sprudlande glad till ett psykfall med hörlurar i öronen för att slippa höra alla röster omkring mig. Därför tycker jag att ni förtjänar en förklaring.
Emma är inne i en deppperiod, den började för ngr veckor sedan och har blivit värre och värre. Nu vill jag att våren ska komma, jag hoppas att det vänder då.

Men det är inget att oroa sig för, jag överlever. Tack Busk för att du frågade hur jag mådde igår på gympan, tänk att bara den lilla frågan kan få en att känna sig sedd...
Tack för att Jokke finns i skolan och alltid smittar av sig av sitt goda humör.
Tack för att du kom till skolan idag Lovi.
Tack Jennie för att du sa att jag var fin i klänningen.
Tack till alla andra som orkar stå ut med mig dag ut och dag in, jag förstår det kan inte vara lätt :)

Usch och fy för sådana här perioder, det känns som att alla har kommit in i den. Det är den här förbaskat långa vintern.
Hålet i bröstet gör så ont, så fort man inte har ngt att tänka på gör det sig påmint. Är det verkligen menningen att det ska vara såhär?
Det enda jag begär av livet är att jag ska få skratta och känna mig lycklig. Då menar jag ett riktigt skratt, inget ansträngt skratt eller halvhjärtade leenden. Nono då menar jag ett skratt som klingar så högt att alla andra också börjar skratta, ett leende som gör smilegroparna så djupa att man märker dom tydligare än innan. (då menar jag inte att jag tycker om dom utan bara att dom alltid är som tydligast när leendet är äkta).
Nej nu får jag ge mig, nu ska det inte bli ngt "tyck synd om mig" inlägg. Men nu har ju iaf fått en förklaring!

Jag älskar er alla mina vänner som finns där ute och stötar mig, utan er skulle jag inte klara av någonting.
Ni är vingklippta änglar hela bunten och jag skulle aldrig byta ut er mot ngt i hela världen. För helt ärligt talat så måste jag ha dom bästa vännerna i universum.




SMACKPUSS<3

sorry guys!

väldigt dålig uppdatering dom 2 senaste dagarna, men jag lovar att jag bloggar när jag kommer hem från skolan :)
slutar kl 2 tror jag?

ha en bra dag!


det är inte tillåtet att se ut sådär!

SMACKPUSS <3

Varning:vansinnigt beroendeframkallande!

förlåt att jag är så osocial men jag har haft annat för mig hela kvällen och antagligen hela natten också (a)
Annica köpte nämligen den nya boken till mig idag, DU ÄR VÄRLDENS BÄSTA MOSTER! Den har redan slitit tag i mig och det är så spännande att man dör, lyckligt att man gråter, men också olyckligt att hjärtat brister.
plus att på baksidan av boken står det med röd text:

"Varning: vansinnigt beroendeframkallande", så nu har jag bevis på att dom faktiskt är det! haha undra om man kan få vård för sånt? haha
Ngt säger mig att skolan inte kommer locka mig alls imorgon... hm

Jag försöker verkligen allt jag kan men ingenting verkar räcka till, ibland känns det som att jag iaf bara står ivägen för dig, irriterar dig när jag bara försöker visa hur mykt jag älskar dig. Tala bara om för mig vad du vill att jag ska göra, för jag gör vad som helst för att få se dig le. <3

nej nu måste jag gå, ska ägna ngr timmar till boken igen thihi
SMACKPUSS <3

godmorning.

inatt kunde jag inte sova igen... men somnade troligtvis straxt efter två så jag överlever nog dagen iaf :)
jag hinner inte skriva för jag har jättebråttom som vanligt...
Hoppas patrick hittar boken idag, han smsar runt tio håll tummarna(y)!

Igår hittade jag en till förbannat bra låt!

i love it.

vi hörs ikväll
SMACKPUSS <3

ingen rubrik

You're not asleep and you're not dead.
I'm here and I love you.

I have always love you
and I will always love you.


det där hålet i bröstet.

Ett mästerverk, eller?;)

Jag håller vad jag lovar och nu har jag ju lovat att lägga upp en bild på den finfina hyllan Anton och jag gjorde i träslöjden:L here it is:


Det syns inte riktigt här men den är mera åt det skrikrosa hållet. :) Den blev btw sålt idag för 20 kr på centralskolans basar.
Alla pengar går till barn på barnhem och liknanade i Rumänien, ni som har missat det har en chans till på er torsdag kl 15-18 så är det öppet. Det är i centralskolans musiksal, det finns allt möjligt. Skor kläder, massa gott fikabröd osv.
Och så går ju pengarna till ngt bra också!

Imorn vill Jb att jag ska gå på bio med honom "En shoppoholics bekännelser", men jag har verkligen inte tid, eller pengar.
Men han hade tydligen 2 st gratisbiljetter till förhandsvisningen. Åh det är så typiskt för den filmen vill jag verkligen se. Det får bli en annan gång, men snällt av honom att fråga :)

Vad händer annars imorn då?
På håltimmen mellan 13.50-15.00 så blir det dans i skolan, twist Anton ligger ordentligt efter så Jennicka erbjöd sig, jättegulligt av henne! Sen slutar jag tjugo över 5, men jag vet inte om jag kommer orka hela dagen imorn. För kl halv 6 så börjar dansträningen, dock var den visst i endast en halvtimme.

Patrick tror desutom han har sett boken i linköping, så han ska kolla det åt mig imorn :D HOPPAS HOPPAS! En dag tidigare skulle ju inte vara helt fel (a)

Vad ska ni göra imorn? :D
SMACKPUSS <3


yeeeeeeeeeeeey! :D

Precis som jag hade väntat mig så vaknade jag imorse och var så trött att jag mådde illa. Usch men vi hade som sagt prov idag så var tvungen att ta mig upp. Vi satt och skrev i nästan 3 timmar och jag vet inte riktigt hur det gick, hoppas på ett vg iaf (a)
Eftermiddagen blev bättre iaf, jag vet inte hur mykt jag och jokke skrattade på svenskan, seriöst jag höll på att garva ihjäl mig. Stackars Annica! Men Anton har iaf fått ett nytt smeknamn, Twixgrisen HAHA..
Samhällskunskapen vart också förbannat roligt, vi har en lärarkandidat så jag tänkte att vi kunde busa lite med henne.
Så jag knäppte upp en löshårsslinga och bad jokke låtsas att han drog av mig håret. Alltså ni skulle sett minen på henne HAHAHAHAHHAHAHAH obetal bar säger jag bara, då skrattade vi också kan jag lova :)


såklart ville han testa det också :) jääättefint, sen så tyckte Anders vi skulle fluffa upp mössen så den fyllde vi med papper. HAHA

Pianot gick mycket bättre än vad jag hade väntat mig eftersom jag varit oerhört dålig på att träna på läxan. Men jag fick stort beröm för mitt musiköra och fick då ett diktat.
Mimmi spelade ackord och jag skulle berätta vilka, alla rätt fick jag (a) Man blir så himla glad när man får positiv kritik, för ibland känns det inte som att man passar in.. Som att alla andra är mycket bättre aja ni förstår! :)

Aja anton hämtade mig vid halv 5 och vi åkte direkt till lokalen där jag hade dansträning till typ tjugo i 6, då skjusade Anton hem mig, jag tryckte bokstavligen i mig en macka och bytte om fort som attan och åkte till gympan tio i 6.
Jag vad beredd på att tröttheten skulle komma som legat dold hela eftermiddagen (jag har ett knep, varva inte ner så känner du inte att du är trött!). Men vi hade fått ett brev i vårat skåp och vad står det där? Jag har skannat in det i datorn så ni ska få se :D




Vi har förut haft 50 kr/tim och nu har vi 80 kr! :D UNDERBART, det betyder att jag får ca 5000 kr för den här terminen. YES, jag tror jag ska skicka iväg ett litet tackmejl till Susanne thihi!
Sen körde vi dunken med ungarna på gympan, haha jag var livrädd men jag vann också :L thihi

oj mega långt inlägg som vanligt.. :/ sorry guys!
SMACKPUSS <3


God natt.

Emma är helt slutkörd och är snart bered att hoppa av skolan.
Nej då, jag överlever. Men att bara sova 3 timmar och sen ha fullspekat schema och samtidigt vara stressad funkar inte riktigt. Jag hoppas vekrligen jag kan somna inatt.

Orkar inte blogga om dagen det kommer imorn, SMACKPUSS <3

vad sägs om att planera? ;)

Kul att Ann planerar bra, nu har vi varit i skolan och vänta IGEN! Det enda positiva är väl att vi inte kommer ha stöd förän efter påsklovet nu, så jag kommer ha sovmorgon som alla andra i klassen igen :D WIIIE!
Sofia hängde med oss hem och jag ska passa på att läsa ut boken nu(a)
Kanske skulle jag också träna lite på provet, hm får se hur jag gör...


här får ni en bild att dregla över :L

SMACKPUSS<3

Need- Hana Pestle

Ännu en måndag är här, jag tar den med ett leende på läpparna trots jag inte somnade förrän kanske kan i 4/4 inatt. Fy när jag vaknade förut bara skrek kroppen åt mig att strunta i skolan och ligga kvar i sängen, men det är bara att tvinga sig upp. För idag är det fint väder, det är till och med ljust ute och kl är inte 8 än :D

Idag ska vi inte gå på matten utan jag ska hänga med Lovi hem så ska hennes bror matte(värtsa mattegeniet) hjälpa oss istället, troligtvis så är han bättre än våran lärare. Aja, ha en bra dag allihopa! <3


Igår kväll hittade jag nog en av dom bästa låtarna jag hört i mitt liv. Det ryktas att det ska vara med i New Moon, det hoppas jag verkligen. Vilken låt skulle kunna passa bättre än den här?

SMACKPUSS <3

another skill..

Självklart så ska han kunna sjunga sjukt bra också. Seriöst jag är kär.


ojojoj, fy jag skäms för att säga det men han ligger nog faktiskt nästan delat etta med Zac nu..

Nu måste jag verkligen gå och plugga om man ska hinna läsa lite innan jag ska sova.
SMACKPUSS<3

Jennie Kempe! <3

Jag tycker verkligen synd om er som inte har fått chansen att lära känna den här underbara varelsen och om ni någon gång får chansen ta den!

Jennie du har hjälpt mig med så himla mycket, jag tror inte du själv förstår hur mycket egentligen det gör nog inte ens jag. Men bara det att veta att du verkigen bryr dig, att du alltid ställer upp får mig alltid på bättre humör. Om man yttrar sig, det kan vara på bdb, bloggen eller någon annanstans, så är du alltid den första att fråga vad som har hänt, om man vill prata om det. Även fast det bara kan vara en liten vink så ser du rakt igenom och skickar ett sms. Du frågar inte bara för att verka snäll och låtsas att du bryr dig, nej du sätter dig in i problemen trots att du själv har så många.
Du är en sann vän som man kan lita på till 110%!
Du om någon förtjänar att vara frisk, för att lida som du har gjort i alla år är verkigen inte rättvist!
Jag minns fortfarande när vi var små och hade våra små konstiga ritualer för oss, ex varje gång vi blev osams så träffades vi alltid vid grusvägen och sa "Vi är ju kokobängo vi är ju kompisar" samtidigt som vi knackade oss i huvudet. haha
Eller våra låtar som vi skrev "uno doce tres quatro, hula-balula hula-balula"

Jag älskar dig Jennie Kempe, jag hoppas att du förstår att du betyder jättemycket för mig. Jag kommer aldrig släppa taget om dig!


Vem är inte avundsjuk på Jennies underbara hår, underbara gröna ögon med fina ögonfransar och perfekta hy, perfekta kroppsform. Den kvinnan SKA bli modell!

SMACKPUSS <3

stressigt.

USCH USCH USCH gånger 1000!
Nu känner jag igen den här stressen, inte den vanliga stressen jag brukar känna utan den andar stressen som jag hade en period förra året då det var väldigt mycket som hände på en gång. Jag hoppas verkligen jag slipper halsbrännan den här gången!

Iaf, idag hade jag först dansträning till projektet, det gick bra discodansen är klar nu, tror jag.,.? haha
Men hippie dansen går inte alls bra för mig, ngn mer än jag som känner sig helt vilsen på den?
Iaf, sen blev det hem en snabbis för att sedan åka tillbaka till lokalen och ha dansträning med The Dancesings, bajs vad kul det var! :D
Humöret var vekrligen på topp, jag var trött och så hade jag ätit precis innan vilken kan vara både en bra och dålig kombination, det beror på hur man ser på det. :L thaha
Alla var iaf jätteduktiga, nu kan nästan alla nästan hela dansen :) det var lite vi inte hann gå igenom, men det tar vi på nästa träning.

Fy jag borde egentligen inte sitta här, för på tisdag har vi ett jättestort prov på 6-12-åringen och jag har inte pluggat någonting! Jag har typ bara läst igenom nästan alla mina anteckningar en gång. Men förhoppningsvis så kan mer än vad man tror. Men grejen är att imorn så har jag dansträning till typ 8 så jag hinner nästan inte plugga ngt imorn heller. Usch jag vet vem som inte kommer kunna sova inatt!

Och inte nog med det så har jag ju börjat läsa boken igen också, jag hinner inte med allt och då blir det så att man prioriterar bort sömnen vilket inte är smart för då orkar man inte med någonting. gooooosh, snälla är det någon som kan uppfinna mera timmar på dygnet!!!??


snälla snälla snälla, kan ngn fixa det här armbandet till mig? (a)

wooooops, nu blev det världens längsta inlägg som vanligt.. Aja jag får väl sätta mig och plugga nu då.
Hoppas eran söndag har varit bra.
SMACKPUSS <3

Vem sa att tiden läker alla sår?

Jag är frustrerad, vad är det för fel på mig?
Det är ditt ansikte jag ser, det är dina ögon jag ser, det är dig jag tänker på.
Det här kan inte vara normalt. Det har gått ÅR, när ska det här ta slut? När ska man sluta gå och lura sig sj att man känner på ett helt annat vis, eller att man lurar sig sj, bygger upp en helt annan person i fantasin.

JAG SER INTE DIG, JAG KÄNNER INTE DIG, JAG BRYR MIG INTE OM DIG.

Du ser inte mig...



fy skämms på Emma för sånt tänkande.
SMACKPUSS <3

sweet sixten and paryt all night long! :D

Jaha igår blev det som sagt Jennies place! :D
Hon har varit sjukt och har därför inte kunnat ha hennes sweet sixten förrens nu, bättre sent än aldrig!
Hon fick lite presenter och lite halv knasiga som jag Anton och Lovi är så gav vi henne en rosa prinsesskrona, 3 kondomer och en film som handlar om 2 st som låtsas vara böga. HAHA Ett äkta sweet sixten paket som jag sa :D
Det var iaf supertrevligt med massa god mat och sånt! :)


Såhär såg jag och Lovipan ut på Jennies sweet sixten, det var black and white tema. :D


Jag fick äran att lägga ögonskugga och rouge på Lovi, åh jag älskar verkligen att sminka folk och alltså jag menar inte att vara skrytsam men visst blev det jävligt snyggt!? JAG SKA BLI MAKE UP ARTIST, om jag nu inte lyckas bli artist alltså.


Jag satte ihop ett fint lite collage :D Det blev tyvärr inte mycket bilder för batteriet dog efter bara ca 10 bilder tror jag :(

Vi 11 tiden så var vi tvungna att dra oss, vi drog hem en snabbis och byte om och så. Sen så bar det av till fest nr 2.
Hm jaa jag vet inte riktigt vad jag ska säga, det kändes inte som att det var min och Lovis kompiskrets som var där. Men det fanns såklart några BF-nissar där :D vi drog iaf tidigt, redan kl 1.
Hur var eran fredag?

SMACKPUSS <3

dansa dansa dansa!

Idag har det blivit en heldag med dans, det är så sjukt roligt!
Vaknade ungefär vid kvart i 11 och låg och läste till typ kvart över 12, sen var jag tvungen att slita mig för Anton var praktiskt taget galen på mig och jag började känna av panikkänslorna över stressen om jag inte började med koreografierna.
Iaf vi är faktiskt helt klara med koreografin till låten "High school musical", den är riktigt kul men var dock svårare än vad jag hade trott haha.
Nu håller vi på att finslipa på "A night to remember" dansen så att vi kan börja träna lite på helheten imorn. Vi måste ha bestämt placering och massa sådant t.ex.

Busk ringde och ville att jag skulle kolla på melodifestivalen med han och Hanna T. Jag tror inte jag varken hinner eller orkar, men det skulle varit kul! Sen vet jag inte riktigt om jag vågar kolla på den med Busk för han kommer bli så grymt arg om inte Sarah Dawn Finner går vidare, så det kanske är bäst att hålla sig på avstånd ;) haha 

Så fort kameran  har laddat klart så får ni en smaskig uppdatering om hur igårkväll var :)





Här är världens roligaste klipp ifrån filmen Drömkåken, måste ses! HAHA
Busk hade hittat det :L haha


SMACKPUSS <3