Sista dagen på jobbet!

usch inatt blev det inte mycket till sömn, lägg till förskyldningen och att jag har haft feber typ hela veckan så kan ni ju gissa hur trött jag varit idag på en skala. På gymnastiken trodde jag seriöst jag skulle somna. Sofia sa att det såg ut som att jag hade knarkat xD haha det kan jag iaf försäkra er om att jag inte haft! :)

iaf efter skolan blev hem och städa hela huset, damsugade och dammade hela huset. Vad jobbigt det är att städa egentligen, särskillt när man blir disktraherad. Oj där stod det ett piano, jag borde spela lite.. Emil var också här så det blev ju att busa lite med den gullungen lite emellanåt. haha
Aja på kvällen var jag ute och fam Stenberg en sväng som jag alltid är dagen innan midsommar, papporna åker ut och sätter upp tältet till imorn och fixar lite.

Nu har jag kollat film med Anna, mamma och lite pappa (jag vet inte om han räknas för han sov) haha.
Jag måste packa nu, vi är ju ute i Anderstorp hela helgen som vi är varje år. Åh midsommar är så mysigt, jag älskar det!


jaa det är inte bästa bilden på mig precis men måste bara säga det här att jag älskar migg hår. (a) förlåt det låter som att jag skryter men jag tycker verkligen om det. jag ångrar inte en sekund att jag la ut pengar på håret. gosh love it.

smackpuss. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback