Godmorning :D

jag kommer inte vara speciellt social på bloggen idag för mamma kom precis hem med boken :D heeerregud jag kommer vara klistrad med den hela dagen :D
Lovi kommer också idag JIPPI! För jag har ingen feber nananana ^^
Ikväll ville också Nattis att vi skulle hälsa på hennes ragg Robin :) haha



puss på er <3


I just love it<3


Lovi har rätt, jag lider av BLOGG-FEBER!

Nää men jag ska se till att det här blir mitt sista inlägg :) jag ville bara tacka Lovi som har gjort ett fint bildspel åt mig. Love you honey!



synd bara att ni som inte hört mig sjunga förut blir grymt besvikna för den här låten är från förra våren typ? fyy det går ju inte att lyssna på den xD



nu ska jag kolla på hjälp :D

god natt och be till gud att jag vaknar frisk som en nötkärna imorn! :D

smackpuss<33333

Emma Hallberg är vääääääääldigt uttråkad!

Gud jag känner mig så hiimla frustrerad, jag blir galen snart. Febern är nere på 38, jag hade lurat i mamma ända tills nu att jag hade 37.2. För om jag inte hade någon feber imorn skulle jag få va med Lovi. Men självklart så ska hon kontrollera för hon tyckte att det "syndes på mina ögon" att jag hade feber. baaaaaaaaajs :(
Jag vill ut och hitta på ngt att göra vad som helst!

Jag har iaf sett Twilight nu (världens sämsta kvalitet), den var grymt bra. Men aa den är ju inget emot boken men det var jag ju reda inställd på :)
Mamma skulle vara lite snäll mot mig och låna den tredje boken "Ljudet av ditt hjärta" åt mig på biblan idag, men sjävklart var båda exemplaren utlånade och så var det två i kö. JAG BLIR GALEN, abstinensbesvär ärligt!
Så imorn ska jag köpa boken!

Nu ska jag antagligen sätta mig och läsa slutet på andra boken igen, det var så bra :') och sen kanske jag kollar på twilight igen (a)


Jag vet inte vad Lovi håller på och filurar med men jag misstänker att hon gör ett bildspel med bilder på mig och en låt jag har spelat in :D vi får väla se.


Här kommer den utlovade filmen på mig när jag övningskör, uppladad av Lovi TACK :D


Tyckte ni inte att jag var duktig? Jag tyckte iaf att det var lite taskigt av mamma och Annica att skratta och säga så dumma saker om mig :( haha
Fast det kanske inte var så smart att sätta mig, Danne & morfar i bilen eftersom alla tre satt och asgarvade. HAHA

puss på er :)

När jag hör din röst.

Såklart vill ni höra min favorit del utav även den här boken, dom är verkligen så vackra att man vill gråta över det! Så det är bäst att du hämtar näsduken för här kommer det:

"Inte för att det spelar någon roll. Om du stannar behöver jag ingen himmel."
Han reste sig långsamt, pressade handflatorna mot mina kinder och såg djupt in i mina ögon. "Föralltid", sa han med svag röst.
"Det är allt jag ber om", sa jag och ställde mig på tå för att kunna kyssa honom.

:')


JAG VILL SE TWILIGHT, var det bra kvalitet på filmen du fick av Jocke Lovi?
btw, tack för det supergulliga inlägget du skrev till mig i onsdags <3


Jag har gått och klagat på att hans utseende i filmen inte går att mäta sig med hur han beskrivs i boken. Det tror jag faktiskt inte att någon kan. Men jag har googlat och hittat massa bilder från filmen och han är faktiskt förbannat snygg i filmen!

Uttråkad!

Åh jag är så hiimla uttråkad, jag saknar alla mina kompisar. Det känns som att jag inte sett er på hundra år :(
Och så är jag så grymt besviken att jag inte kunde vara med på teatern igår :( jag blir så avundsjuk när jag ser alla bilder och hur kul ni hade :(( Är det någon som vet om jag får vara med på tisdag?


och sen måste jag bara tacka Jennie för att du la ut låten med Janet (made in sweden) såå hiimla SJUKT BRA alltså :D
för er som inte har hört den titta på klippet nedan.


Nå vad tycker ni? :)

btw, i onsdags slog jag mitt läsarrekord :) alltid lika roligt.

I'm baaaaack :)

Heeeeello everybody :)
Efter 2 st rent ut sagt hemska dagar så har jag äntligen tagit mig upp ur sängen! Det känns som att jag inte har sett solljus på flera veckor och blev nästan bländad :L haha
Hur länge har det varit snö egentligen?
För tillfället mäter febertermometern endast 37.9, men tyvärr av egen erfarenhet så vet jag att när jag vaknar och så har jag alltid lägre temperatur. Igår vaknade jag lixom med 37.5 och sen vid typ 6 hade jag 39.3 :/ FY jag var helt död.
Jag vill säga tack till min UNDERBARA mamma, hon ställer verkligen upp. För när man är sjuk så tycker man fruktansvärt synd om sig sj och känner sig nästan som en 5 åring, så då är mamma väldigt viktig. :)
Eftersom jag knappt inte ätit ngt på 2 dagar så åkte pappa och köpte choklad till mig och Anton igår, det var gott men som sagt jag orkade typ ingenting xD haha
Jag tror också jag har hostat sönder ett revben :( näädå men det knäcker i det när jag hostar..


bilden är på mamma och mig när jag dansade bal med Viktor i våras :)

Igår så läste jag ut boken, jag säger bara ge inte upp hoppet om det. även fast den är sjukt deprimerande typ hela så väger slutet upp den. Så nu väntar jag på att Lovi ska vakna (hoppas INTE hon har åkt på influensan också!) så hon kan tala om för mig vad den tredje boken heter :) jag är helt beroende! läste 323 sidor igår (a)

jag vill också tipsa om det typ roligaste programmet i hela världen "Sveriges värsta bilförare" HAHAHAHHAH
Till och med jag skrattade då, jag menar inte att jag inte brukar skratta för det gör jag typ hela tiden fast när jag är frisk :)
"Stanna för kärringen i päls" HAHHAAH det måste ni bara kolla in. Jag hittar tyvärr inget klipp men jag ska nog lägga in första gången jag övningskörde sen :D men om ni vill se klipp finns det på www.tv4.se


Ikväll blir det lets dance och plankstek, håll tummarna för att jag har matlust (y)
nu ska jag kolla på nanny mcfee med Anton.


PUUUUUUUUSS<3

Tjaa !

This is Lovi speeking....

 

Uppdatering om Emmisen:

-Emma snorar och hostar som ett dagisbarn (Sen om hon smakar lite av det goda vet jag inte men jag ska ta reda på mera info om det)
-Hennes feber ökar fort och hennes feber mäter nu 39 celsius
-Men hon är possetiv och ville iväg till skolan imorgon. Där sa jag STOPP! Lilla fröken bli frisk först (Det beror absolut inte om ryktet om att det ska vara tårta imorgon i skolan som jag sa så) nää då så taskig är jag faktiskt inte..... xD

 

Fast jag tror Emma lider utav en annan sjukdom med. BLOGG FEBER !
Hon sms mig vid 11 inatt och frågade om jag skulle kunna göra ett blogginlägg åt henne för hon orkade inte.
thihih jisses alltså, ;)

 

 

Så vad ska jag hitta på nu när jag har makten ?........
hmmmmmm.....


Det får bli denna fin fina video! :D thihi


HAVE A NICE DAY EVERYBODY!! OCH JAG TROR JAG SKRIVER FÖR ALLA NÄR JAG SÄGER
"EMMA BLI FRISK" NU ! :D

Massa pussar till henne ! <3

läsläsläs!

okej tack vare Mikaela så kan jag nu meddela er att Elin är "Spotlight nr 4" och sjunger Mercy.
Utmärkt val eftersom hon är sjukt bra på den! :D

Mitt huvud känns tungt och halsen värker. Jag måååååste sova nu.


god natt igen (: <3


åh, lillen och ludde blir sjukt söta på bild!

Flygskär

jaha, jag ville bara säga ett stort tack till Lovi, Elin, Nathalie, Erica, Johanna, Mimmi, Ann och alla andra som var så gulliga emot mig i förmiddags. Ibland så är det inte lätt. :)

På håltimmen så drog vi till Sandelius och åt semla med varmoboy, mums! (vi tyckte jag förtjänade det idag trots min GI)
Sen blev det samhällskunskap, Anders körde hänga gubben med oss HAHA han hade värsta konstiga ordet som ingen hade hört förut,  jag minns bara att det började på "oo" och slutade på "runkligt". xD
På pianot gick det jättedåligt, min hals har börjat göra jätteont och jag var jätte trött. Så mimmi undrade vad det var med mig idag :) haha och så tyckte hon att jag skulle gråta för att jag hade glömt pianoboken hemma (woops) istället för ngr tröga idioter.


En skit sexig bild på "Nattis-taliban" från samhällskunskapen ;)

För er som inte vet så har jag och min kompis Alexander Busk barngympa 4 timmar i veckan. 2 st grupper.
Idag var det faktiskt riktigt kul med storagruppen :D Busk gjorde värsta dansen med Felicia som vi bara måste ha på avslutningen! Massa flygskär och volter, lite "Laila-inspirerat". :D Film kommer snart!


Jag har nu lånat "När jag hör din röst", tvåan till "Om jag kunde drömma". Så nu blir det till att läsa och försöka lugna ner mig.

Jag är iaf stolt för nu kan jag skriva upp en till sak på min lista över saker som jag egentligen inte vågar:
-sjunga med Elin.
btw GRATTIS hon är nu våran representant i Next Star 2009 och alla MÅSTE gå in på hemsidan www.nextstar.se jag kan tyvärr inte säga vilken av som fem "spotlighten" som är hon för vårat ljud funkar helt plötsligt inte på datorn. Men det lär ni ju märka :D
Elin du är min största idol, en dag ska jag bli lika bra som du! :)<3


Bilden är från Stockholm när Elin tävlade och kom trea i Slagerstjärnan. Du var grymt bra och enligt mig förtjänade du första platsen! :) btw så kom Idol-Alice på andra :) känns lite sjukt att vi var där och såg henne live och nu ett år senare ungefär är hon jättekänd!


Ajja, smackpuss alla bebisar (:<3

"The true love"

Men om jag kunde drömma skulle jag drömma om dig. Och det skäms jag inte för.


bra sämre sämst..

och sen kommer jag då!
Jag trodde verkligen jag skulle klara det, jag trodde att det var ngt som jag kanske kunde lyckas med. Men ärligt talat så förstår jag att jag SUGER. Jag kunde verkligen inte hålla nerverna i styr, micen var as hög och jag bara hörde mina egna andetag. Det värsta var väl att ngr i publiken skrattade och det var det enda jag kunde tänka på. Så jag vågade inte helt enkelt ta i och satsa allt som jag hade bestämt mig för. JAG HATAR DIG, jag hatar dig för att du verkligen förstörde mitt liv och för att du njöt av det. Du var inte ett dugg ledsen ditt fega äckel!
Det var sista gången jag sjöng på gymnasiet igen that's for sure. Jag tänker inte utsätta mig för det igen.
För det var ärligt talat bland det värsta jag varit med om och om det inte varit för mina underbara vänner så skulle jag sprungit hem som ett kanonskott (och Ann då). Tack till Nattis som hade smink med sig!
jag längtar tills jag slutar den där jävla skolan, eller iaf tills treorna slutar så man slipper se deras dömande blickar igen.

och nej, ni behöver inte säga att jag visst var duktig och det var bara jag som inte tyckte det lät bra. För jag vet sj att det lät FÖRJÄVLIGT!



jag vet det här skulle inte bli en deppblogg men ni kommer inte få höra ett ljud om det här sen!

Om jag kunde drömma. :)

Måndagar är långa dagar, speciellt när man är så trött och hungrig så det bara inte går! Mamma och jag har bestämt oss flr att köra hårt med GI-metoden igen. Den funkade väldigt bra sist och jag känner att jag måste göra ngt desperat nu!
Iaf, idag var det ngr elever från en musik folkhögskola i studion och svarade på lite frågor, sjöng och spelade för oss :)
Här kommer en bild på en tjej som var grym på att sjung, dock inte min stil opera...


Som sagt grym på sin sak :) Det var dom allihopa och efter skolan när jag ska läsa vidare kanske det blir musikal folkhögskola för mig, vem vet?

På matten stog vi faktiskt knappt ut längre, here are some pictures :)


Jag var nyttig och åt klementiner :) stavas det med c?


lovi åt en hel påse gifflar (förutom 2 st) och en kyckling-baguett :)


Erica åt kycklingsallad :)

 
Och här har vi fröken mongo som tog på sig sin halsduk runt huvudet för att jävlas med Göran :) HAHA


Den här bilden säger nog en hel del om matten :) men tur att jag har er tjejer!


Iaf nu blir det att läsa den underbara boken "Om jag kunde drömma", förlåt att jag tjatar men den är helt underbar. Jag är helt beroende av den, kan inte sluta. Jag råkade ligga och läsa till halv två inatt (a) gissa vem som var trött kl 7 imorse.. suck. Men det var det värt :)

btw så måste alla tycka synd om Anton som har åkt på influensan, han ligger med ca 39,5 graders feber. Hoppas inte han smittar mig säger jag bara! Kyra på dig plutten :)


ajja, jag bloggar ikväll eller senare :D ska ut och gå med mammis om en stund..

smackpuss<3

Trött.

Ojojoj, dagen har känts så hiimla lång. Söndagar är nog värre än onsdagar trots allt :o
Iaf när man inte mår 100, vet inte vad det är med mig, jag har varit så hiimla trött hela helgen! Och ni som känner mig vet att jag inte är den som är trött. Jag är Emma "Energikicken" sj :D haha
Hoppas det känns bättre imorn, för jag slutar halv sju.. suck!

Iaf, Lovi åkte hem tidigt imorse (suck) men Johanna stannade ända tills sju :))) Vi gick spåret och tog det allmänt lugnt.
Jag har läst massor i min bok "Om jag kunde drömma", det är boken till filmen Twilight för er som inte visste det. Iaf den är sjukt bra kan inte vänta tills jag får se filmen, självklart måste jag läsa klart boken först.

Men det är bäst att jag går och städar bur nu hos mina pälsklingar, för jag ska göra det sista på läxan nu och kanskekanske läsa ngr sidor till i boken. Vi får se för när jag väl har börjat brukar jag inte kunna sluta (a)


kunde inte motstå att ladda upp den här otroligt söta bilden på Lillen :')

Nu väntar oss en hel vecka framför oss, den ska bli bättre än alla andra veckor, så ni är medvetna om det :D Ha humöret på topp! (y)


En stor smack puss till allesammans och God natt! :)<3



idag är jag inte den snyggaste i världen så det blev en bild på mitt hår :) haha

Pyjamasparty!

Gårdagen var helt underbar, som sgat så blev det pyjamasparty med bästisarna! :)<3
Vi kollade på körslaget där jag hittade min drömkille (blå ögon, mörkt hår, sjunger och splear gitar!), vi åt mat, vi åt morötter med dip, gjorde choklasmuffins (som blev choklad cookis haha), kollade på film (another cinderella story) och självklart så hade vi KUDDKRIG! :D

Här kommer lite bilder för er som är intresserade :L


Jag, Johanna & Lovi<3


Vi hade inga muffinsformar så vi bara klickade ut smeten på plåten :D


Lovi kärde ut fiina hjärtan :)


Another Cinderella Story, en underbar film som man bara inte kan låta bli att älska!
Andrew Seeley (manliga huvudrollen), sjunger otroligt bra. Det är han som är ihop mixad med Zac Efron i High school musical 1 :)


KUDDKRIG :D

buuuusungar :)<33


Det var lite "alla på Lovi" här (a)


Tack för en underbar kväll, tjejor. Jag älskar er<3

GAAAAAAAAAH!

Förklaringen till min rubrik...
Jag spelade in låt nyss, with every bit of me. Den blev hyfsat bra förutom att den hakar i slutet så det går inte att spela in hela låten. Iaf jag blev jätteglad och sprade den som mp3 fil på skrivbordet. Sen när jag kollade där så fanns det ingen fil där? JAG BLIR GALEN PÅ DEN HÄR SKITEN!
Jag tänker nte ha slösat 4000 kr på ingenting, det här ska funka!

om ngn är bra på inspelningsprogram, micar och ljudkort. Snälla HJÄLP MIG!


Ursäkta bilden men jag tyckte den var passande.



Nu ska jag faktiskt hoppa i duschen och baka chokladmuffins tills ikväll :)
Ringde precis till Anton som är i stan med mamma och Anna, bad honom köpa cdskivor. Så förhopnningsvis går det att bränna ut filen på en cd sen föra över den till datorn. Hur komplicerat kan det va?


ajja kisses (: <3


Ikväll. :)

Jag fick en kommentar om vad jag skulle göra ikväll, och jag som inte är så haj på det här vet inte hur man svarar. (hjälp ngn :O ) haha

men iaf det blir pyjamasparty med dom här sööötnowsarna, fatta mys. Nån som har bra tips på film vi kan se ikväll? :)


det här är en gammal bild från halloween 2007 :D thaha

Love you guys!<3

Godmorgon eller.. Godmiddag :)

Det är lördag idag och Emma har sovit ändå till kl tio i 12 och inte gjort ett dugg vettigt :D
Fast vet ni vad, jag bryr mig inte! :D Gud vad skönt det har varit, jag har bakat scoones till mig och pappa GOTT, sen har jag läst i boken "Om jag kunde drömma", sjukt bra. Tack Lovi för tipset! :)
Nu ska jag fortsätta med mitt slappande med att kolla på film och äta min scoones! :L

Här har ni en jäättefin låt med Jonas Brothers (faktiskt enda låten med dom som jag har fastnat för).



Hoppas ni mår bra, jag längtar till ikväll :)
Bloggar lite seriösare senare, haha kände att det här blev lite flummigt. ;)


puuuuussipussar<3

btw, Lovi jag har också fått läsarrekord :D tack för ännu ett tips ;)

Do-re-mi-fa-so-la-ti... :L

Blev det rätt? haha jag är inte direkt bäst på sånt därnt. ;)
Naturkunskapen var jag inte direkt den mest ambitiösa på, jag hade överenergi efter maten så det bara small om det. Våran naturkunskapslärare Rikard tyckte jag skulle ta ett varv runt skolan xD HAHA

Men men sen blev det hem, pratade med Johannis. Every little thing is gonna be allright! <3
Lovi var såklart med hem och typ en timme eller ngt så höll vi på och skulle spela in "Whit every bit of me", för vi har ÄNTLIGEN fixat vårat ljudkort och inspelningarna blir jättebra! :D
iaf sen när det väl var dags att spela in på allvar så började det brusa och man hörde ingenting så det funkade inte. DÅ BLEV JAG ARG!
Så då sket vi i det!


Här är världens sötaste Lovi med hennes gitar :)<3


haha snygg bild, ursäkta att jag ser ut som ett lik, det är inte min bästa dag :)




Iaf, jag kommer säkert lägga upp ett till inlägg innan jag lägger mig :) imorn ska bli världens bästa dag! <3

Ångest..

Fy jag sitter här och få lite sådär halvt ångest :( Ett val jag gjorde när jag var 15 år har påverkat hela min framtid.
Dom flesta gör det här valet och jag hade ingen som helst ångest då.
Jag pratar såklart om gymnasievalet!

Hur hade dom tänkt sig att man kan göra det valet när man är 15 år? Jag tycker verkligen att dom ska satsa på flera "prova-på" dagar och flera olika linjer (nu pratar jag alltså om lilla Åtvidaberg som har sämst skolmat i Sverige och sämst erbjudanden och sämst ekonomi)!
Nu går jag Barn och fritids linjen här i Åtvidaberg, jag trivs jättebra men va fan rent ut sagt, jag vill inte ens jobba inom den här branshen!
Jag vill bli artist, jag har stora drömmar! Dock vet jag att dom inte kommer slå in, om jag nu inte verkligen försöker satsa allt på sången och går in för det, man måste tro på sig själv!
Tänk dig om jag valt den här skolan http://www.filmomusikgymnasiet.se åh!


Iaf jag har alltid älskat att sminka folk typ kompisar och så, sen älskar jag att sminka mig sj. Så makeup artist skulle ju varit ett utmärkt yrke för mig! I somras såg jag i en Frida-tidning om kurser i stockholm för just make up. Jag kollde hemsidan direkt och såg att det fanns intensivkurs över en helg, dock kostade det 7100, men det är det lätt värt. Den är nämligen yrkesinriktad :D

Så nu är planen såhär:

-Jag Nattis och Lovi har valt till kursen "UF, företagsekonomi småföretagare" till trean. Vi ska då starta ett make up företag, ev kanske ngt hår inspirerat? Där lägs dom grundläggande kunskaperna för hur ett företag ska funka och vi får en otroligt bra erfarenhet!

-Efter gymnasiet (inte direkt, man måste leva livet först) ska vi starta eget företag, det här är ngt jag har dörmt om så länge nu! Och jag är bered att sats på att få det att funka, no mather what!
Tänk dig face/makeupstore, fast med hårsalong, håruppsättningar, manikyr, massage, spa och allt möjligt.
Jag vill få det här funka! Jag ska köpa för mina drömmar.

Och även fast jag får en karriär i musikbranshen så ska jag självklart inte överge mina kompisar och företaget! (:
Det blir förstås ännu populärare om massa kändisar hänger där ;) haha







Önska mig lycka till för det behöver jag!


Godmorgon :)

IDAG ÄR DET FREDAG :D det betyder att det är en hel helg utan skola och att pappa är på bra humör :L thaha
Slapp dag idag, vi har bara 2 st naturkunskapslektioner, :D thaha
Nattis kom precis ner, så vi tog lite kort, jaaaa eftersom ni bara törstar efter att få se dom så ska ni få se ett :D (jag skojade)!


Idag blev det min Levis tröja från MQ, jag har inte bestämt mig för vad jag tyckte om den. men men :D


Hoppas ni får en bra dag för det har jag planerat att ha. :)
Och som tur var så vaknade jag på betydligt bättre humör än jag somnade på. haha



Kisses <3


studiedag :D

Idag har varit en riktigt bra dag, för idag var det studiedag! :) 
Men en sak fattar jag inte, varf heter det studiedag när man ändå bara sover halva dagen och umgås med bästisarna? :D thaha
Det kan vi ju alltid skicka in till rix morgonzoos "våga fråga".

Iaf idag blev det mys med Johanna och Lovi, vi lagade mat, kollade tv, jag tog kort på dom (kommer senare) och så fixade vi bild till Johannas blogg (www.thisjohanna.blogg.se) jääääääääääääättefin, har dock inte sett när den är helt klar än men det jag såg var supersnyggt :L

Gympan idag gick bra, det var jättengr barn i lillagruppen så det var lite lugnare ;) i stora var det lite fler än förra gången som tur var, haha.


Nu sitter jag hemma hos busk och skäms....
Mamma ringde nyss och frågade vart jag var, så jag sa att jag var hos Busk (anton är hos morfar och skulle hämta mig när han kom hem). Men då visade det sig att Johanna var kvar hemma hos mig och väntade på mig... FÖRLÅT tusen gånger om jag trodde verkligen du hade gått hem!
Jag ska gott göra dig! <3


btw, på lördag ska jag Lovi & johanna ha pyjamasparty, fatta MYS!
jag älskar er<3


sen måste jag ju också tala om att min vän Alexander är jääättesnäll, jag får nämligen smaka choklad av honom :D
och låna hans dator så jag kan blogga :L thaha

detta är världens sötaste hund, jag ska få en sån ngn dag :L



IMORN ÄR DET FREDAG :D och det är världens bästa dag för då slutar man skolan och har hela helgen framför sig! :)
Då blire att umgås med Marcus & Lina :D

puss på er<3


Onsdagar.

Jaa ni, jag har alltid haft ngt emot onsdagar. På mellanstadiet hade vi jobbigaste läxan då, gick längst dagar, om man bara visste hur bra man hade det då! :o
Nu för tiden går jag från 08.25-17.20 varje onsdag, fy vad jobbigt!
Menmen jag överlever :D

Alla var typ sjuka idag så det blev ingen teater träning och bara för att vi har världens bästa lärare så fick vi gå ner till biblan och hyra skräckfilm HAHA fatta vad kul? Jag trodde verkligen inte att hon skulle gå med på det. Men men det är bara att blinka med "puppy eyes" så går det mesta! :L mohaha


Filmen hette "andra sidan" och handlade om ett hemsökt barnhem, har dock sett den förut men det är helt klart sevärd! :)

Elin, jag och Sandy tränade tills på tisdag idag igen, gick ganska bra faktiskt! :) Vi tränar igen på fredag kl halv tio (lite tidigt för att sjunga).
Men för att ha varit onsdag har det varit en jääättebra dag :D Kvällen spenderades med Lovi (www.fairytalelife.blogg.se), Hanna & Busk (www.alexanderbusk.blogg.se) vi kollade lite på top model, spelade in med vårat ljudkort och kollade made in sweden. Alltså Kim i programet är ju helt jävla störd, fattar han inte att han sabbar sin livs troligtvis största chans?
Vi har också kollat hur mykt våra bloggar är värda, haha min var värd över 6000 typ, sure.... det måste vara ngt fel. :D men vi kan ju alltid låtsas :D


ojojoj, titta vad duktig jag är som hittade en bild på oss alla 4 :D


Lovi och jag håller på att försöka ladda upp videoklipp på youtube för att vi ska kunna ladda upp massa roliga klipp från skolan här :D mohaha Önska oss lycka till :L


Nu ska vi kolla på Dr 90210 och äta chokladmuffinssmet MUMS! Men det är en hemlis så säg det inte till Anton :D


Kisses <3

Goooood night everyone :)

okej, ett mål jag har det här året, jag säger inte att jag kommer klara det men det är ngt som jag verkligen vill.
Det är att bli av med min sprutfobi, jag vet att jag aldrig kommer bli bästa kompis med sprutorna men jag vill iaf kunna ta en.
Lite saker som kanske kan hjälpa, jag ska ta hål i naveln (när jag blivit 18, jag vet jag vet men säg det till mamma) och sen så funderar jag faktiskt ärligt talat på att tatuera mig :o alltså bara ngt litet, jag vet bara inte vad, det måste vara ngt perfekt ngt som jag ska kunna leva med hela livet. Men som sagt inget bestämt. :)

Ngn som har ngt tips på hur man blir av med sprutfobi?


iaf efter att ha blivit terroriserad av Lovi hela kvällen (HAHA) så säger Emma godnatt (:
Imorn har jag bestämt att det ska bli världens bästa dag! :D



Dröm söööta drömmar (: <3


okej inget slår den här bilden, den är "Fabulous"!

Ny image! :D

För det första vill jag tacka min underbara vän Lovi som har hjälp mig med ett nytt utseende till bloggen, blev hur nöjd som helst! :D (snodde jag Busks uttryck där? haha)
Du är bääääääääääääst gumman. btw så typ terroriserar hon mig på msn :o ni vill inte veta vad hon skriver! HAHAHAHA


Jag älskar att du får mig känna mig värdefull, som att världen inte skulle vara
densamma utan mig. Jag älskar dig vännen mig!<3

Iaf, dagen har varit lugn, jag mådde fortfarande illa imorse så mamma fick mig att stanna hemma från skolan.
Förlåt att jag svek er från samhällskunskapen, gick det bra?

Så idag har jag kollat på tv typ hela dagen, suttit en stund här, kollat på Top Model seson 11 på www.surfthechannel.com sjukt bra hemsida!
Du kan nog hitta nästan vilken tv-serie som helst där.
Sen blev det gympan, nu är vi 18 i lillagruppen vilket kan bli "lite" jobbigt i vissa situationer, men det klarar jag och Butten galant. :) I stora gruppen är vi däremot bara 3 st och idag var två sjuka så idag var vi som ni säkert redan har räknat ut... 1 person ;D haha


Imorn så ska jag va med Busk och så ska Lovi sova här, eller hur? ;) dvs om hon slutar skriva såna skumma saker till mig.... haha neeeerå :D

Hoppas att alla mår bra, jag mår iaf mykt bättre nu!



Love yaaah all :) <3



Alexander och jag :) det finns tyvärr ingen bättre bild på oss tsm för han
vägrar ju alltid vara med på bild! :o

Så blir du på bra humör :)

Som jag har lovat så ska jag ge lite tips på hur man blir på bra humör, jag garanterar inte att det funkar i alla lägen. Men för mig i dom flesta! :D

  • Tänk positiva tankar om dig själv och livet, det gör vardagen lättare.
  • Ät choklad, det är bevisat att den gör dig på bättre humör.
  • Lyssna på musik som gör dig glad, sätt inte på deppmusik! Ett bra tips är ABBA sjukt bra låtar man bara inte kan sitta still till, lyssna också på musik som väcker bra barndomsminnen.
  • Gör ngt som du känner att du är bra på, ex måla, sjunga, fota vad som helst.
  • Motionera! Det kan kännas tungt att ta sig till gymmet eller motionsspåret men när du kommer hem så mår du så mycket bättre! För visste du att när du motionerar utsöndras "må bra endorfiner" i kroppen.
  • Skäm bort dig själv, åk och shoppa, eller varför inte ha en spa-dag hemma? Med ansiktsmasker, manikyr, färga ögonbryn och ögonfransar, gör en hårinpackning, listan kan göras lång!
  • Dåligt humör kan bero på sömnbrist, ta en lite tupplur på ca 30 minuter. Det kan göra susen!
  • Sätt på en riktig komedi och skratta oavsett du tycker det är roligt eller inte. Ett gott skratt förlänger livet.
  • Prata om det som du tycker är jobbigt eller får dig att vara nere.
  • Och nu till det allra bästa tipset, umgås med den som gör dig glad, den som ställer upp i alla väder. Den som förstår dig och älskar dig för den du är! Den som kan få världens tråkigaste vardagligaste dag att bli helt speciell och unikt. Slösa inte bort ditt liv med människor som behandlar dig som skit, du är för bra för det.

Här var lite tips från mig, hoppas du får nytta av dom någon gång :) (förhoppningsvis inte eftersom jag vill att ni ska må bra)

bloggar senare om min dag, puuuuuuuuuussar<3


Afrika

Visste ni att i Afrika:


•·        Var 5 sekund dör ett barn därför att han är hungrig!

•·        På grund av undernäring så är barndödligheten 8 gånger större i Afrika än i Europa!

•·        Det finns 11 miljoner föräldralösa barn i Afrika pga. AIDS

•·        800 miljoner människor går till sängs hungriga! 

•·        Fattiga familjer spenderar 70 % av sin inkomst på mat,

•·        i USA spenderar en familj 10 %!

•·        40% av Afrikas befolkning lever på under 1 dollar per dag.

•·        Endast ca 50-60% av befolkningen har tillgång till rent vatten

Det är helt sinnessjukt, det är hemskt. Jag ska kämpa för att få den bästa möjliga karriär för jag har bestämt mig för att jag ska hjälpa till att förändra världen. Det ska bli en bra plats för alla människor att leva.
Det får inte vara såhär!


Tips på hur man blir på bra humör kommer imorn, hinner troligtvis idag. Men om ni har tur så kanskekanske :)
I annat fall, god natt allihopa be till gud att jag kan sova inatt och är frisk imorn!

puuuussipuussar<3


inget instressant ;)

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/474894/stillunwritten?claim=zx55wj8sc8m">Följ min blogg med bloglovin</a>

fråga mig inte om koden, jag orkar inte förklara haha. jag är verkligen sämst på att plugga!

Hope.

Jaha det blev en lång natt med mindre trevliga händerlser.
Iaf var tvungen att tvinga upp mig själv imorse för jag hade ju prov, som btw gick jättebra! (: Nu får jag troligtvis MVG. jippi!
Sen stannade jag på idrottsteorin eftersom det var första lektione, det är roligare än det låter faktiskt :)
Och så blev det teatern också, sen raka vägen hem. Damp ner i sängen framför en film.

Idag blev det Sagan om konungens återkomst, herregud jag kan inte förstå hur jag kunde glömma hur sjukt bra filmerna är! Dom är så hiimla fiina, har sånt bra budskap.
Tänk så mykt skit det händer och dom möter bara motgångar men trots det finns det fortfarade hopp.
Man kan inte annat än bli berörd av filmerna och så är slutet så hiimla sorligt, fy man kan inte annat än gråta till det!
Och så skadar det ju inte att det är med en MASSA snyggingar också :D


För det första måste ni lyssna på det här, så hiimla vacker sång. Billy Boyd har en otroligt vacker sångröst.
Lite lik Ewan McGregors (Mouling Rouge) röööst. :D dold talang!


Legolas(Orlando Bloom) verkligen filmens vackraste/sötaste! I typ femman sexan sjuan coh åttan var jag helt besatt av honom, men vem är inte?


Aragon (Viggo Mortensen), filmens hjälte och helt klart hetaste! Synd bara att han inte är lika snygg "in real life".


Sam (Sean Astin ), en som har uppmärksamats allt för lite, så sjukt duktig och det är faktiskt tack vare honom att allt blev som det blev. Jag kan inte annat än beundra hans rollfigur, en bra vän och stark som bara den!


Arwen (Liv Tyler), hon gör ett sånt bra jobb och hon får också filmens enda kyss och inte med vem som helst, ngn mer än jag som är avis?


Galadriele (Cate Blanchett), hon är lite skum i filmen jag vet inte riktigt vart man har henne. Men otroligt vacker!

Nu ska jag inte plåga er med mera skitprat från mig xD
Bloggar senare, ska plugga lite idag (igen). Ha det bra, kisses<3

Vill du bli på bra humör?

jaaa imorn tänkte jag lägga upp ett inlägg om massa tips på hur man blir på bra humör! :D
Men jag tänkte tjuvstarta lite med ett videoklipp som man bara inte kan sitta stilla till, gosh I LOVE IT!



jag kunde inte hitta ngn bra kvalitet på både bild och ljud från idolfinalen, men här får ni ju och en snygg bild att dregla över :)
men sorry guys, han är min pojkvän! thaha

Nu säger jag god natt och ni säger lycka till med pluggandet Emma! <3

pigga upp mig!

Det har varit en lång kväll, jag är klar med engelska uppsatsen nu iaf. Skönt! Bara det att jag har att analysera en engelska text kvar men det skiter jag i nu! Sen har jag suttit och arbetat om fattigdomen i Afrika nu, fy man blir deprimerad alltså, vi inser inte hur hiimla bra vi har det här i Sverige!
När jag blir rik och känd så ska jag göra allt jag kan för att hjälpa fattiga människor att få rent vatten, mat för dagen och ett hus att bo i!

Iaf jag måste börja träna till mitt prov imorn också, fy jag orkar inte!
Här får ni en fin låt med finaste texten:


"I don't want another pretty face, I want you and your beautiful soul!"
Gosh vad man känner sig ensam :(
vart finns den perfekta killen som ser mig som jag är?
Inte ser allt det dåliga, inte bryr sig om jag väger ett par kilo för mycket eller inte är snyggast i världen?
Som bara tycker om mig för den jag är, som vill ha mig och ingen annan.

Ibland undrar man om han verkligen finns, men jag har lovat mig själv att jag ska ut och finna lyckan.
Jag ska hitta DIG!

Sööndag

Idag blev det upp tidigt och åka till Hannis :) Vi skulle plugga men jag fattade ingenting av min engelska, GAAH jag blir galen!
Men jag har alltid lika kul med Hannis så vi kollade på ngn film haha och sen åt fruksallad.

Nu ska jag till kusinerna, Matilda har fyllt år! :) graaaattis.
Ikväll blire dans, passa på och njut av helgen för imorn börjar skolan FY! Men det är iaf lov snart, tack och lov säger jag bara!

Här kommer lite bilder som Hanna gjorde om på mig:


duktig är hon:)



och nu har min dator blivit helt ** så det går inte ladda upp dom andra. :) det får bli ikväll.

Ha en bra dag, puuuuuuussar (:<3

Jag älskar helg!

Igår hann jag inte med att blogg, sorry guys. Så det har hänt rätt mykt men för att inlägget inte ska bli allt för långt så tänkte jag att jag skulle lägga in ett collage från gårdagen, som sagt en bild säger mer än tusen ord! :))
Färgade håret på nathalie, kollade massa gamla bilder, Hanna & Busk kom också på kvällen, kollade lets dance och sen blev det lite filmsnuttar och massa mera! :D
Kan säga att det var nog en av dom bästa kvällarna på länge, fy satan vad Lovi och jag garva :D Sen låg vi uppe och pratade till kl tjugo i 4 (a)
Samtalet började med, "ska vi dra på steron" och avslutades med "lev alla dagar som att den vore din sista" :D snyggt avslut!

iaf här har ni ett smaskigt collage!


Stort tack till er<3




Ikväll har jag iaf tillbrigat den mesta tiden hos Hanna med Busk (efter att ha pluggat i ca 3 timmar) :D
Vi sjöng singstar och spelade typ gitarhero fast man kunde spela trumor och sjunga till också, jätteroligt! Så blev det ju också körslaget, tråkigt att wells kör åkte, dom var jätteduktiga!
Iaf, nu kommer lite bilder från kvällen :D


Vi fick mumsig fruktsallad! :D


sööööööööööööta Hanna!<3


Mindre snygg bild på mig :D HAHA


Busk skulle ta kompisbild på oss, kortfattat sa han att Hanna hade tagit
sönder min dock som jag älskade och jag hade inte gjort henne ngt. Vi
skulle visa våra känslor på bilden och det slutade såhär :D thaha


sen skulle vi ta kort när jag headbangade :D HAHAHA


Hannas sjukt fiiina ögon :')


Emma goes trumis ;)


sööööötast ever!


Den bilden får avsluta, har tyvärr ingen bild på Busk men ni vet ju hur han är.
God natt på er!<3


Lååååång dag!

Det finns troligtvis inte något som är så frustrerande som när man inte kan sova. Som många vet har jag mina perioder och just nu är jag inne i en sån. I över en vecka nu så har jag somnat TIDIGAST kl halv 2 typ..
Så imorse var jag så sjukt trött att jag orkade inte gå upp, så jag skippade första lektionen och begav mig senare (en aning piggare) till naturkunskapen. fyy
Vi ska göra ngt arbete om olika energikällor och min grupp fick kol intressant.... eller inte?

På gympan åkte jag Anton Erika och Lovi skridskor, superkul!  Men jag tog det lite lungt för mig axel, vill INTE ramla och slå sönder den ännu mera :) haha
 
meee, i min mammas finfina mössa ;)


Lovi & Erica är taggade! :D



Efter gympan var det håltimme, då drog jag Nattis och Anton hem och kollade på "Låt den rätte komma in".
Den vad absolut inte så bra som jag hade väntat mig, blev besviken! Dock är huvudrollen jättelik Johan Palm HAHA
Iaf vi satt och halvsov i sängen och så märkte vi att det var dags att åka tillbaka till kören, eftersom Elin och jag skulle träna till pianot idag.
Det gick ganska bra, dom hade sänkt låten en tonart så det funkar :)

Kören var "jättekul" som vanligt men som alltid så tar den också slut ;)
Så det blev raka vägen hem, blogga lite och direkt iväg till gympan, snacka om att jag var hungrig när jag kom hem kl 8!


Nu blire sängen, önska mig lycka till för idag ska jag somna! Så är det bara.


dagens outfit: Safirgrön tunika från hm, love the colour! (ursäkta bilden)

PUSSSSSSSSSSSSSSSAR på er :D


Lite tips om foundation :)

Jaha, jag tänkte försöka ge lite tips på lite foundation, jag valde att jämföra dessa två produkter! 


Dream mate foundation:                     
                              
Fördelar:                                                                                            
-
Den täcker otroligt bra
- Den håller länge       
- Den ser naturlig ut
                                                                                                                                                                                   
Nackdelar:                                                                                         
- Täpper till porerna som leder till finnar
- Torkar ut huden                                                                               
- Den "spricker lätt", ofta vid näsvingarna         


Mary Kay foundation:
                             
                                                                                                              


Fördelar:
- Den täpper inte till porerna 
- Ser naturlig ut  
- Finns i många färger
- Räcker länge

Nackdelar:
- Den täcker inte lika bra
- Den är dyr

Slutsats:
Dream mate är en bra prisvärd produkt, inte lika dyr som mary kay. Men den torkar som sagt ut din hy vilket inte har bra.
För dig med lite oljigare hy är det ett bra val, men för dig som har problem med acne/torr hud är det inte smart.

Mitt tips är att använda Mary Kays foundation till vardag och Dream mate till fest. Så gör jag och det funkar perfekt :)

Lycka till!



Made in Sweden :))

Nejnejnej jag har inte glömt att blogga idag, jag har bara inte haft tid! :)
Slutade tjugo över 5 idag (suck) men Hanna var med mig på sånglektionen, gick jättedåligt.
Har varit en helt suverän dag, vissa saker är väldigt konstiga och jag har lovat mig sj att det här inte ska bli en "deppblogg" så jag säger bara JAG FÖRSTÅR MIG INTE PÅ DIG!


Vi hämtade upp Butten på vägen hem och sen kom Elin :D

Vi ska sjunga "When you believe" på förintelsedagen så det kommer krävas en hel del träning för att sätta alla stämmor. Men det ska bli skit bra!


Kl 8 blev det top model, makeovers idag det roligaste programet på hela säsongen enligt mig! :D Måste säga att jag blev grymt besviken på Clark och Hannah, blev inget vidare faktiskt.

Efter det blev det det nya programmet med Anders, Andreas och Laila "Made in Sweden", det var faktiskt grymt bra! :D

Fast jag har börjat tycka grymt illa om Desmond, visst han är en sjukt bra låtskrivare, men fy *** vad taskig han var mot Nils. Visst han gjorde det för att hjälpa, men om man inte tycker något är bra så säger man det på ett bra och snällt sätt!




Jag är pepp, mamma säger att det är jättestor skillnad på mig sen jag bestämt mig för att lämna allt svårt bakom mig.

Det är en helt ny Emma och en mycket bättre sådan.

Såklart kommer dom flesta inte märka någon skillnad för jag har nog bara visat ett fåtal den andra Emma (hon som inte finns längre) och idag vet jag att det skulle varit en sån dag som jag hade varit hur förvirrad som helst suttit och fantiserat ihop en massa skit som du får mig att inbilla mig. Men vet ni vad, jag ler bara åt det!


btw, Lovis och mitt nästa mål är Ljungsbro med Nattis. Det ska bli en upplevelse! haha


Just det, om man kanske skulle ta tag i skolsköterskan också... axeln har knakat ett bra tag.




Iaf kisses till alla som finns där och lyser upp min dag, love you guys!<3




"Lycka är att minnas gårdagen
Drömma om morgondagen
Och lev idag"


gaaaaaaaaaaah :D:D

jag ska snart ha barngympa, den börjar idag. :)
iaf jag ÄLSKAR denna låt, gör inte ni? det går väl inte att inte tycka om den?

den ska vi ha på gymnastikavslutningen iaf :D haha

2009 - Förändringens år!

Det här året ska jag verkligen kämpa för att göra till det bästa, både för mig själv och alla mina nära och kära.
Förra veckan när jag och Lovi inte kunde sova låg vi uppe och smsade till ca kl 3(?), iaf vi har kommit fram till att från och med nu ska vi verkligen göra det bästa av livet.
Vi ska testa på nya saker, inte slösa bort dyrbara dagar på att vara olyckliga. Vi kan klara vad som helst bara vi vill och verkligen försöker. Vi ska kämpa för att få våra drömmar att gå i uppfyllelse, skita i vad alla andra tycker!
Vi ska bara vara oss själva, vi ska ut och finna lyckan!
Och jag vet att vi kommer hitta den någon dag, jag önskar bara att alla som går runt och är olyckliga kan komma till det stadiet som jag kommit till nu. Det känns verkligen som att jag kan klara vad som helst!

Några av dom saker jag gjort:
-ringt till Telia kundtjänst (tro mig det är ett stort steg TELEFONFOBI)
-snackat med sytanten (världens sötaste) fast jag egentligen inte vågade. haha
-jag ska nu börja på gym (vågade inte förut pga vikten och så)

Den här listan kommer att bli lång, som Lovi sa "Man blir rädd när man tänker tillbaka på vad man har gjort, för det är ju fan ingenting", det ska det bli ändring på nu. Vi ska göra våran High School tid till den allra bästa!
Jag ska ut och se världen och visa den vad jag går för, för jag vet att jag och alla ni där ute kan!
Jag ska också börja satsa mera på skolan, det har kommit i kläm alldeles för länge.
Så mina två nyårslösten:
-Finna lyckan
-Satsa mer på skolan

Jag hoppas nu att alla olyckliga där ute försöker torka era tårar, för sen kommer ni ångra allt ni inte gjorde medans ni hade chansen. Ni är alla unga starka och fina på erat egna sätt och alla har någon som älskar en. Oftast många flera än vad man själv tror!
Jag har världen BÄSTA familj & vänner  i hela vida världen och jag vet att om jag gör något fel eller misslyckas har jag alltid dom kvar. Ni är verkligen det dyrbaraste jag har!


Ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka



Så jag ska göra 2009 till förändringens år, jag ska torka alla tårar och leva varje dag som att den vore min sista!
Vad ska du göra?



skooooooooooooola!

Just nu sitter jag i skolan, vi skulle haft håltimme men samhällen blev framflyttad istället. :D SKÖÖÖNT!
Igår klippte jag mig, bara topparna men tänk vad bara ngr centimerter kan göra! :)
iaf, när vi slutar ska Lovi med hem, vi ska antagligen bara slappa, lite singstar och sånt blire nog!
Ikväll blire visords-inlägg, det ni :L




Här får ni världens roligaste klipp från Sunes Jul, HAHA (slutet är bäst) :D


Godkväll på er! :)

Hur har eran dag varit?

Min dag har varit en helt okej slapp dag. Tittade på Sagan och de två tornen med mammi imorse, riktigt bra filmer alltså!
Efter det blev det en promenad runt socketoppen vilket jag inte rekommenderar, det är isgata hela långa grusvägen.
Ja och vem ska då ramla om inte Emma? haha Det är så hiimla typiskt mig!
Aja kunde inte annat än att skratta åt det.

Sen blev det Annica hela eftermiddagen/kvällen, hon skulle egentligen ha klippt mig men hon hann inte. Kan bero på att hon klippte Anna, mamma, Marcus & Nina :) Så då blev det top model, dock repriser men sjukt bra!

Nu ska jag börja plugga på ett prov som jag har imorn, så hiimla bra planering! goooosh, wish me good luck! :)



God natt och puss på er :)<3

Haft en bra dag?

Min dag har varit helt okej, var på gymmet med Anton imorse. Skönt att komma igång med träningen igen, kunde dock inte träna armarna ngt pga axeln. Menmen...
När jag kom hem satt min Lovi i soffan och räknade matte så då hjälpte jag henne med kvadreringsformeln eller ngt sånt tror jag (fråga inte ni vill inte veta!)


Dagens outfit: Styled by Gina :) melove!


Nu ikväll for vi till Saanum och lagade mat, tacos, lyckat! :)
Efter det for vi hem till oss och kollade film och spelade spel.
myspys, tack för en trevlig dag/kväll.

Själv ska jag faktiskt lägga mig och kolla på film och antagligen somna till den, är helt slut!
God natt på er<3




Jag satte ihop ett collage av kvällens
bilder. :) snyyyyyyyggingar!

Hello everybody! :D

Jaaa, ni har rätt nu har också jag skaffat blogg där ni kommer ni kunna läsa vad jag har för mig om dagarna!
Mina underbara kompisar Lovi & Lina har hjälpt mig att fixa den, jag vet inte hur länge Lovi och jag satt och funderade på ett bra namn, så blev det Stillunwritten.
Jag tycker faktiskt det blev jättebra! Liksom allas liv är ju oskrivna och här kommer jag nu skriva ner mitt, en liten del av det iaf.


Välkommen till min blogg!

Jag, Lovi & Lina. gammal bild men ändå :D<3