Valborg!

Nu sitter jag hemma hos Lovi, så jag passade på att sätta mig här medans Lovi springer omkring som en yr höna och fixar iordning lite saker och sminkar sig :D
Ikväll blire iaf fest här hemma, det blir en massa tds-folk och sen kommer det folk ifrån klassen och sen lite annat folk. Gud vad kul det ska bli. :D
jag kommer antagligen inte kunna blogga förrän typ imorn kväll för vi sover här inatt med husvagnen (Anton var jätteduktig på att köra), sen imorn ska vi till mina kusiner för min morbrors brutta fyller år. Det blir antagligen en massa gott fika för hon jobbar på Sandelius så hon är typ bäst på att baka. Hihi


ikväll blir det troligtvis lite merr gitarr än i söndags, haha det beror på hur Lovi mår. Men vi ska vara nyktra nästan hela bunten :D hihihihihihhi

ha en bra kväll och smsa mig om ni vill ngt :)))
SMACKPUSS <3

Du är allt.

Igår kom Danne en sväng på kvällen, vi kollade saw 5. Det är nog den sämsta av alla filmer tror jag, den är väl inte dåligt men de andra är betydligt bättre. Bäst är tvåan och trean tycker jag! Så gillar ni skräckis så rekommenderar jag dom! :)
Vid halv 12 så skulle jag gå och möta Jokke vid bussen, tror ni att han har gömt sig bakom en buske då eller och hoppas fram och skrämmer mig :o TASKIGT! Jag skrek rakt ut kan jag lova dig!

Vi somnade sent inatt igen, det blev film 50 first dates bla. Vi såg inte så mykt för skärmsläckaren drog igång och vi orkade inte fixa det :L men jag har sett den förut och den är verkligen sevärd, otroligt fin och gullig film!
Sen började Jokke dra igång en massa klipp med någon komiker som jag sjukt rolig men jag var så trött att jag nästan somnade. Så när ha sen drog igång "vi fem" så somnade jag nästan direkt (a) hihi Minns ni den tv-serien från när vi var små? Jag lyckades komma över 2 avsnitt på internet och satte mig med stora förhoppningar för att kolla.
Men inget är ju desamma nu när man blivit äldre, allt kändes lite överdrivet och barnsligt, väldigt påhittat. Men oj vad man älskade det när man var liten! :) 

Här är trailern till 50 first dates, som ni ser är det många duktiga och roliga skådespelare i som Adam Sandler och Drew Barrymore :)


Idag blev det också att gå upp tidigt eftersom Jokkes buss gick vid 10.07. Så jag behöver nog sova ett par timmar så jag orkar vara uppe länge ikväll. Usch jag känner mig depp och inte alls på fest humör :( saknar redan Jokke och jag får inte träffa honom förens på måndag/tisdag.
Men det är bara att bita ihop och hoppas på att han fått sin mobil idag så han får gratis sms iaf :)


Jag köpte precis noterna till den här låten, åh gud vad fin den är jag ÄLSKAR den! Någon som har fått tag i karaoke/instrumental versionen vill verkligen ha den!

Nu ska jag packa, sola, läsa, duscha och göra iordning mig. Uppdaterar senare med kvällens outfit osv.
ha en bra dag.
SMACKPUSS <3


Bra boktips!

Finns det något bättre än en bra bok när solen kommer fram? På sommaren riktigt slukar jag böcker, den ena efter den andra och jag läser alltid om mina favoriter om sommrarna. Här får ni mina topp 5!

1. Twilight serien, det här är helt klart de bästa böcker jag har läst. jag har lyckats värva en hel del, läs dom du ångrar dig inte. Den har allt en bok ska innehålla, spänning, kärlek, intriger och ännu mera. Den har det lilla extra och du kan lätt relatera till huvudpersonerna vilket bara gör dem ännu bättre!

2. Änglar och demoner, det här är första boken till davinci koden. Otroligt bra bok, om du gillar spänning är det här defenitivt en bok för dig! Den är rätt jobbig i början vilket slutade med att jag la ifrån mig boken ett par veckorn innan jag orkade fortsätta. Men så fort du läst det första kapitlet kan du inte släppa den. Hela boken utspelar sig nämligen på 24 timmar, väldigt stressiga timmar också. Enligt mig att den mycket bättre än davinci koden, men det är också bra:) Den kommer också på bio nu i maj, missa den inte!

3. Vindsträdgården, det här är en serie skriven av Virginia Andrews. Det är 4/5 böcker jag minns inte riktigt men dom är otroligt bra. Det handlar om ett par syskon som blir inlåsta på vinden av sin mamma/mormor, dom får uppleva besvikelse gång på gång och de är förbjudna att lämna rummet. De måste till och med ha gardinerna fördragna för förnsterna eftersom deras morfar inte får veta att de existerar. Det är svårt att förklara böckerna men läs dom, det får dig verkligen att uppskatta det du har och en uppfattning och hur mykt sjuka människor det finns och vad pengar kan göra med människor.

4. Harry potter, den här serien är det väl ingen som gått misste om? Har du sett filmerna utan att fasta? Då tycker jag definitivt att du ska prova att läsa böckerna, dom är så otroligt bra! Det är inte "barnsligt" som visa tror, J.K. Rowling skriver på ett så bra sätt att man är helt inne i böckerna och när man slutar läsa så väntar man sig nästa se människor med mantlar och trollstavar på gatorna. Nedå, men visst är det skönt att få försvinna in i en fantasivärld och följa någon med en vardag krångligare än sin egen? :)

5. Bilden av en främling, den här boken läste jag för många år sedan man jag kommer fortfarande ihåg hur bra jag tyckte den var! Den är skriven av Joy Fielding som också skrivit många andra bra böcker. Vad jag kommer ihåg är iaf att det handlar om en kvinna som heter Jane om jag inte minns fel. Hon går för att handla och helt plötsligt får hon minnesförlust, hon minns inte vem hon är, vad hon heter eller ens hur hon ser ut. Det enda hon minns är vad hon ska handla och så märker hon att hon bär omkring på 10 000 dollar. Vad fick hon pengarna ifrån? Vad fick henne att tappa minnet? Klart läsvärd bok, läs den!

jag hittade inte bilder på de andra två böckerna tyvärr :)

Det var nog mina topp 5, har ni ngr tips på bra böcker? kommentera!! :)
SMACKPUSS <3

Emma är glad!!!

Onsdagar är alltid långa skoldagar, usch! Men Johanna är ju sjukskriven nu pga hennes operation (som förövrigt gick bra) så jag fick hennes sång vilket ledde till att jag slutade 40 minuter tidigare :D skönt!
Sen var det meningen att jag skulle gå hem, men i centrum möte jag Sarah, jag stod väl och pratade med henne i typ 20 minuter kanske. Trevligt!! :) saknar henne!
Sen träffade jag Ingmarie och Magnus som kom hem från Västindien idag, åh så bruna dom var! Nu måste jag bara få träffa Emelie och Jennie också, oj vad jag har saknat dom! :D
Jag åkte iaf med dom hem, tack så mykt. Mina fötter värkte nämligen efter att ha gått i mina 12 cm klackar nästan hela dagen. Haha


Dagens outfit: Nya linnet från gina (199 kr), nya jeansleggins från gina (199 kr). Hade även mina skor som jag köpte i Stockholm. Legginsen var väldigt bra kvalitet på, lite stelare än vanliga och gjorde att alla trodde att jag faktiskt hade jeans haha :)

Väl hemma så satt jag vid datorn en stund, sen gick jag upp till Nattis där Elin var. Jag hjälpte Elin med hennes löshår, hon ska använda metoden "microringar". Det är en bra metod som ser väldigt naturlig ut bara man gör det på rätt sätt. :) Om någon vill ha hjälp så är det bara att höra av sig! Jag vet även hur man sätter i "tejphår" och "clipshår".
Nu är jag hemma, det var meningen att familjen Molin skulle komma. Jag hade tänkt att prata med Annica om mitt hår, vi ska färga det och grejer, göra ngt nytt :) men men vi får se hur det blir nu.

btw så blev jag precis världens lyckligaste, Jokke bad mig ringa honom och så säger han att som ska åka tidigt imorn. Därför var det smidigast att han kom ikväll och sov här. Går det bra? JAAAAAAAA!!!!
Mamma sa iaf när jag frågade om det gick bra "okej då, bara för att du ser så lycklig ut". Åh hur ska jag klara mig utan honom i flera dagar sen? :(
I nästa inlägg ska ni få lite boktips, passar perfekt nu när solen kommer och man ska spendera timmar i solen!

SMACKPUSS <3


Emma är "nyshoppad"!!

Idag blev det en riktigt deppdag, usch dom är inte roliga men troligtvis så är dom väl behövliga. Det är jobbigt att vara glad dygnet runt och man behöver vara lite depp för att orka upp på toppen igen. Right?
Jag fick iaf veta att jag inte fick IG på musikteoriprovet, skönt! Men det kunde gått mycket bättre, Mimmi gick igenom första halvan med mig idag på pianot och förhörde mig på det jag hade fel på. jag kunde egentligen allting, jag vet inte vad det var för fel på mig, jag fick hjärnsläpp på provet :o

Efter skolan blev det iaf Linköping med Mamma och Anton. Tack för en trevlig kväll, ni gjorde mig på bättre humör :)
Det blev ändå ganska mycket shopping, 1 par jeansleggings, 1 tröja, 1 långt linne, nagellack, marcara och 6 par trosor. Så fick jag en miniräknare av mamma också :D Jag behöver det nu när vi börjat med andragradsekvationer.
Åh jag mår så himla bra när jag är "nyshoppad"!!!! Snart får jag min lön också och så kommer jag att kunna shoppa ännu mera, tittade på ett armband och en väska på H&M som jag ska köpa nästa gång jag åker in :)
Men vart är alla söta sommarklänningar? jag vill ha en enkel klänning som man kan ha när solen är framme, inte för fin men ändå söt. Som man kan ha till skolan :)


Här är en av tröjorna som jag köpte :) Den är köpt på Gina (149 kr) och var otroligt skön. Den blåa färgen stämmer dock inte, min är typ mörkblå nästan svart.

Antons kommentar på h&m, han provade kläder där för första gången. När jag berättade vad dom kostade så säger han "Nej gud vad pinsamt, jag vågar inte köpa det här. Det var ju billigt". Vilken snorunge han är! haha
Nej nu måste jag plugga svenska och gå en sväng med mina nya skor igen. Haha
Hoppas eran dag varit bra, jag planerar på att vara på toppenhumör imorn. Antar att det inte kommer hålla hela dagen eftersom jag måste säga hejdå till Jokke :(( han åker till Somen (vet inte hur det stavas) torsdag-söndag BUHU!!!

aja
SMACKPUSS <3

Matte B är faktiskt lätt.. ibland (a)

Idag blev det upp och duscha, fy så trött jag var. Ändå så sov jag 14 timmar i sträck typ.. haha
När jag klev ur duschen sitter iaf Jokke vid köksbordet, finns det någon bättre start på morgonen? :) NEJ!! hihi
Iaf skolan var rätt skoj iaf, på idrottsteorin så hade Anton och Erica gymnastiklektion, det var riktigt kul. Vi skulle bygga pyramider av oss själva. haha
Jag Jokke och Nattis var klart bäst :L
Och matten idag var nästan rolig, jag började med andragradsekvationer och jag FATTADE. Gud vad glad jag blev :D Gjorde nästan två sidor på 1 timme! wiiie, men vi ska ha prov snart också. Vi får se hur det går.
Lovi var inte i skolan idag vilket var ett minus :(

Iaf nu ikväll har jag och Anton varit hos Johanna och Julia, massa mys vare. Johanna hade såklart ont efter operationen men hon var ändå bättre än vad jag trodde hon skulle vara, hon kunde ju iaf sitta upp (a) hihi stackars Johanna <3
Jag hjälpte iaf Julia med hennes hårförlägning, det kommer bli hur fint som helst när Annica klippt det!:D
Älskar er mina flickor<3


Nu ska jag gå ett varv runt kvarteret med mina nya skor (a) haha
SMACKPUSS<3

Söndag.

Ojojoj, idag var jag INTE pigg. Vi somnade som sagt vid 7, sen vaknade jag vid 8 igen och var tvungen att gå upp. Fy vad ont i magen jag hade, seriöst det måste vara ngt fel på den!
Så jag duschade och fixade lite medan Jokke låg i min säng och sov som en gris :)) min snygging! hihi
Iaf när jag lade mig framför tv:n så somnade jag i kanske 1 timme, sen väckte mamma mig vid 11, vid tjugo över väcker jag Jokke. Eller han var vaken :L Han trodde kl var halv tio. Han hade tydligen aldrig sovit såhär länge förut :o galning, morgonpigg som bara den är han!

Iaf vi åkte en sväng till stugan, såklart så var inte vädret lika fint idag när jag faktiskt hade tid att sola. men men lite sol fick vi ju:)
Jokke tog bussen hem tjugo i 5, usch alltid lika jobbigt att säga hej då till han :(( Men jag var antagligen inte så jätterolig eftersom jag var så himla trött.
När jag kom hem la jag mig i soffan framför tv:n med Anton och somnade. Kl halv tio blir jag väckt av mamma, så jag gick och lade mig direkt. Gud jag var helt slut!
Inte så konstigt kanske :)

SMACKPUSS <3

Lördag

Idag blev det upp tidigt för vi hade nämligen gymnastikavslutning. :) Det ska bli väldigt skönt med ett uppehåll nu, man känner att man verkligen behöver den. Busk och jag ska fira på valborg haha :D
Vi hade iaf förträning mellan kl kvart i 11-halv 12, det gick braaaaaa. :) Sen blev det hem och lägga sig i solen i typ tre kvart, jag skulle gärna legat kvar hela dagen och fått lite ¨färg, men jag var tvungen att dra ner och träna en sväng.
Sen blev det att hoppa i duschen och göra sig iordning, det var hård-rock-tema på avslutningen så det blev svart smink. :) haha
Barnen var så duktiga så, det är lite sorligt att säga hej då faktiskt :( Vi fick varsin chokladask av Elsa och Emelie också, sötnosar!!

Hela eftermiddagen så var jag lite halvdeppig för Jokke hade ringt och sagt att han inte fick följa med hem till Johan på kvällen. Jag hade försökt ställa mig in på att han inte skulle få men jaa man kan ju inte låta bli att hoppas heller.
Iaf vid typ halv 6 så satte jag mig vid datorn och skulle blogga (vilket inte blev av som ni märkte), då kommer Anton in och säger "Emma kolla på studsmattan".

Jag vänder på huvudet och kollar ut, JOOOOOOOOOOOOKKE!!!!!!! Haha jag bara känner hur hjärtat håller på att hoppa ut och jag springer ut på strumporna till honom. Hihi dumma honom och lovi som plågade min på eftermiddagen, men oj så glad jag blev när jag såg honom!

Så drog vi till Johan för att festa med klassen, oj vad kul man kan ha med dom alltså!
jag ber jättemykt om ursäkt för slutet, förlåtförlåtförlåt!!!!!!!!! :( usch skäms gör jag.
Men vi ska göra om det och då ska vi ha kul som bara den HELA kvällen! :D
Jokke följde med hem och sov hos mig :) Det blev en lång natt, jag tror kl var typ 7 innan vi somnade! Eller jokke typ somnade och vaknade hela tiden och så pratade han massa i sömnen. haha sööööt :)<3


Jag Malin och Lovi :) tack tjejor för att ni alltid finns där :)<3
(mitt svarta smink är alltså pga gymnastikavslutningen, jag orkade inte sminka om mig. Jag har INTE blivit emo:L)


John, Johan, Jb och Martin var ju inte lite sjuka. Dom BADADE mitt i natten i iskallt vatten. haha men kul vare xD

Jag orkar inte med att lägga upp massa bilder, mer kommer på bdb troligtvis :)
SMACKPUSS <3

Fredag

Dom senaste dagarna har jag varit upptagen varenda sekund tror jag :o jag har verkligen inte haft tid eller ork att sitta vid datorn. Dels vädret och så har jag haft annat för mig.
Men men, bättre sent än aldrig right? ;)

I fredags hängde Jokke och Lovi med hem från skolan, Erica var också med en stund.
Det blev en massa bus, vattenkrig, grillning med grannarna också. Åh nu är sommarkänslan här!!


Joo men jag måste säga att jag kan snart ta ett C-ackord, fast naglarna är fortfarande ivägen (a)

På kvällen åkte Jokke hem och Lovi sov över :))
SMACKPUSS <3


Lååååååååååååååååååååång dag

Vilken lång dag det varit idag, naturkunskapen var det tråkigaste på länge. Jokke var helt sjuk :o seriöst jag trodde att det hade hänt ngt och började i slutet tro att han faktiskt hade tagit ngt.. :o han var helt galen och det slutade med att ingen orkade med honom och jag satt själva med honom i grupprummet. haha
Men han lugnade ner sig efter maten som tur var.
Idag höll jag, Lovi & Nattis i gymnastiken, vi hade dans och lite yoga. Det var superkul och det gick ganska bra tror jag :)) Eller vad säger ni flickor?

Efter skolan följde Jokke och Lovi med hem, vi åt glass och så blev det lite chokladsås och mjöl utanför talriken.. hmm det var ju inte meningen (a)
Sen var jag tvungen att åka tillbaka till skolan för att gå på kören, det var typ ingen där :s sen fick jag gå hem eftersom jag är så smart och låser cykeln när jag inte har med mig några nycklar! Det pinsamma är att jag gjorde precis samma sak tidigare samma dag. Så båda våra cyklar stod där men jag hade ingen nyckel. HAHA idiot!

Ikväll var det som sagt sista gången på gympan, gud vad skönt! Men ja jag kommer ju sakna barnen lite också såklart. Men man känner att man behöver verkligen den här pausen för att orka ladda för nästa termin! :)
Fast det blev väldigt jobbigt ikväll, mitt huvud började dunka och jag blev kallsvettig.. usch det är inge bra kombinerat med en gympasal full av skrikande ungar och sen stero med typ högsta volym.
När jag kom hem så städade jag mitt rum, målade naglarna och kollade på tv. Någon mat fick jag inte i mig, fy jag hoppas inte jag håller på att bli sjuk!

Imorn ska Jokke med hem :D niiiiiiiiiiiiiiiiice!!

nödvändig bild.. NEJ. :) Men det är iaf min nya tröja från stockholm. Bilden är tagen av Jokkis!

Så hur har eran dag varit? :)
Nu ska jag soooooooooooooova!!!!!!
SMACKPUSS <3

Träning!

Jaaa det blev inte crosstrainer på en gång som jag skrev förut :)
För precis när jag bloggat klart så öppnas dörren och lilla Emil står där "Ska du hoppa studsmatta med mig?".
man kan inte säga nej då! :') Så det blev att hoppa studsmatta och jaga den busungen i typ en halvtimme.
Sen blev det promenad runt sockertoppen med Nina och mamma, efter det stack jag och Anton upp till Kempe och körde crosstrainer. Gud vad duktig man känner sig efter.
Jag har hört att om man kör 10 minuter varje dag i 2 veckor så ska man gå ner i snitt 5 kg, jag kör iaf i 20 minuter. Tror ni det stämmer? HOPPAS iaf!!!

Det blev väldigt mykt mat till lunch idag så träningen var välbehövlig! Haha
Nu längtar jag tills imorn.


jag Johanna och Lovi på öland 2007, gosh jag ÄLSKAR dom bilderna.

jag vill iaf önska Johanna lycka till imorn, hon ska opereras. Älskar dig sötnöt<3

SMACKPUSS <3

Dagen efter!

Usch idag vaknade man och var helt slut! En hel dag i Stockholm med alla muppar tar på krafterna kan man säga.
Så jag skäms lite... men det blev ingen skola för oss idag (a) Dels var det lite också för att vi inte hunnit plugga till svenskaprovet. :/ men det tar jag nästa vecka!
Iaf jag var tvungen att gå upp vid kvart i nio iaf eftersom Jokke skulle komma med bussen kvart över. Hade gärna legat kvar en stund egentligen (a) hihi
Sen kom även Lovi och Nattis, vi har lagat mat, tittat på Bedtime stories och hoppat lite studsmatta. Jokke har också tjatat om hans nya mobil som han ska köpa. :) haha


dom här nissarna tog våran moppe ner och handlade, haha snyggaste hjälmarna fick dom också!


en massa pussar fick jag idag!! :')

Jag glömde skriva det i blogginlägget igår men vi träffade Johan Palm i stockholm. HAHA Jokke började härma hon den där tjejen som fick ett hysterisktanfall i idol när Johan sjöng. jag trodde jag skulle garva ihjäl mig! Men det gjorde också att vi skrämde bort honom, så fort det blev grönt så skyndade han sig över vägen så jag fick tyvärr inget kort. Men kul vare!

Just nu ligger Lovi och sover i Antons säng haha och jag funderar på att gå ner och köra crosstrainer nu :) Lovi märker nog inte om jag försvinner en stund. Det blir verkligen hårdträning nu inför sommaren, usch bara tanken på att ta på mig en bikini ger min ångest!!!

Jag bloggar senare :D
SMACKPUSS <3

Stockholm är bäst!

goooooooooooooooooooood kväll kära bloggläsare! :D
Hoppas eran dag har varit bra för min har varit great!!!!!!
Stockholm är underbart, men nu måste jag stänga av datorn så jag bloggar imorn!

Godnatt och..
SMACKPUSS <3


Stockholm here we come!

Imorn blire Stockholm med klassen! Vi ska kolla på riksdagen och så blire såklart shopping. JAG SKA SHOPPA IHJÄL MIG! :D
Så imorn blire nog troligtvis inte ngt bloggande förrän efter 9. Följ min dag på bdb istället, jag kommer mmsa in bilder under dagen!

SMACKPUSS <3

April.

Den här månaden har varit helt sjuk.
Den fick antagligen den värsta början, usch för psykbryt!
Jag förstår inte hur allt kan förändras på så kort tid, på bara en sekund förvandlades den där paniken och klumpen inom mig till sprudlande lycka. Ja jag blev så lycklig att jag visste inte hur jag skulle reagera. Så lycklig att jag började undra vad jag gjort för att förtjäna det här, dig.

Jag ville bara säga till alla olyckliga där ute, ge inte upp hoppet. Ni har hört det miljoner gånger förut och tro mig jag vet hur trött man är på dom orden men det är faktiskt sant.
Hur många år har inte jag gått runt och tänkt "det finns ändå ingen som kan tycka om mig". Men vet ni vad, bara för att du inte tycker om dig själv betyder det inte att någon annan inte kan göra det. Självklart så är det lättare att öppna sig och låta sig själv tycka om någon annan person när man litar på och tycker om sig själv.
Jag vill iaf komma fram till att ni alla är fina och underbara på erat eget sätt och det finns någon för alla.
Och till er olyckligt kära, ibland kan ngt som känns rätt för dig kännas fel för någon annan. Det är sjukt men så funkar det här i världen.
Ni kommer hitta någon som älskar er på det sätt som ni förtjänar.
"Mr. Right" kanske inte kommer på en gång, ni kommer säkert få hjärtat krossat ett flertal gånger. Men när ni väl hittar honom så kommer ni känna att det var värt det, det spelar ingen roll längre.
Jag tror på er, nu måste ni bara tro på er själva!

Iaf det jag vill komma fram till är att det som verkar omöjligt och så långt borta kan finnas så nära. Ni anar inte!
Just nu känns det som att jag kan klara vad som helst, bara jag får ha dig kvar.
Kanske är jag så stark så jag kan hålla kvar din hand hur länge jag vill. För att vara med dig är det absolut bästa och underbaraste jag vet. Du gör mig lycklig, du är min sol! <3

jag älskar min Jokke <3


finast i världen är du <3

Jag ska iaf aldrig säga att jag hatar månaden april igen, för det blev ju iaf till den bästa månaden :)
Nu ska jag ner och träna.
SMACKPUSS <3


Nu säger Emma god natt.

jaa jag har suttit här alldeles för länge.
Nu ska jag sova, eller först tvätta bort smink och borsta tänderna men sen får jag sova :D
Vi hade jätte trevligt hos hanna, vi kollade på wipeout (askul) och sen filip och fredrik eller ngt sånt.. det var sådär faktiskt. Jag plockade också Hannas ögonbryn och vi fick oss en bit kladdkaka! :D jag har ätit mer idag än vad jag ätit på flera veckor känns det som :o Usch!!!!

Egentligen skulle jag bara kolla bdb lite snabbt när jag kom hem och sen direkt stänga av.. men jag fastnade vid Bobbys (kändisfrisör i stockholm) hemsida. Åh vad sugen jag är på att gå dit och göra hårförlägning.. dom har 15% rabatt på det just nu. Iaf jag har gått in på eniro och försökt få fram en vettig karta över centrala stockholm, typ hamngatan och sen drottninggatan men jag tror jag ska be Lovi hjälpa mig med det imorn :D hihi


tog en bild i camen när jag jäspade... snygg blev den! HAHA

Nej nu är det dags för sängen!
godnatt alla söööötisar!
SMACKPUSS <3

Söndag.

Idag blev det träning med high school gänget :) tyvärr kom inte så jättemånga och vi var ganska sega så vi gjorde inte jättemykt. Men Johanna som missat ngr träningar kom iaf ifatt ganska bra. Det är alltid ngt!
När jag kom hem så fixade Busk och jag lite grejer till gympan, senare var jag ute i solen och busade med mina gullungar, Emma, Emil och Amanda. Gud så söta dom är!

Jag har också varit nere hos Kempe och tränat på deras crosstrainer. Nu ska jag verkligen försöka att köra på den en stnd varje dag, det är väldigt bra träning ska jag få be och tala om och vem vill inte ha snygg kropp till sommaren!? :)
Snäll som jag är så har jag precis lagat mat till familjen det blev såklart..... BACONPASTA. Mums jag älskar verkligen det, det är också superlätt att göra. Jag kan lägga upp ett inlägg om hur man gör det någon dag, men inte nu. :)
För jag ska bara keeeeka sen drar jag till Hanna, Busk ska också dit sen så får vi se om Anton hänger på men troligtvis inte.

Hoppas eran söndag har varit bra.
SMACKPUSS <3

18/4-09.

jaha, gårdagen blev ju bara bättre och bättre!
Vid halv 5 så hämtade vi upp Hanna och Busk och åkte in till Linköping, där mötte vi Lovi på Bosses och vi passade på att köpa milkshake (ni måste smaka den om ni inte provat, choklad är godast!).
Sen köpte vi biljetterna, gick till mcdonalds för att hämta salt och väntade på att bion skulle börja.
Nu undrar ni förstås varf vi hämtade salt på donken men vi är faktiskt dom smartaste i världen. När man köper popcorn på biografen så är dom nästan helt osaltade och när man saltar dom själv så blir det ändå bara salt på toppen. Så vi tar med oss små saltpåsar från donken och saltar lite vart efter när det behövs, smart va!? :D

Iaf vi såg som sagt 17 again med Zac Efron och den var verkligen kanon! Inte bara det att han var så fruktansvärt snygg (seriöst han har aldrig varit snyggare och det säger ganska mykt) så var handligen bra, den var rolig och så hade den ett fint budskap. Gå och se den, det rekommenderar jag verkligen!
Jag ska leta upp ngr smaskiga bilder på honom ifrån filmen så ni tjejer får ngt att dregla över... ;)


som sagt... han är ju inte helt fel!

Efter filmen åkte vi direkt hem och lämnade Hanna och Busk och hämade Jokkiiiis i Berg. :D
Det blev en mysig kväll, Jokke och jag tittade på Titanic. Åh den är så hiimla fin men så sorglig.
Klocken bara tickade utan att vi märkte det och helt plötsligt så var kl nästan 1 så då var det dans att skjusa hem Jokke. Sorligt men sant.
Vid halv 3 så tror jag iaf att vi låg i sängen redo för att sova. Ojojoj vilken dag. Troligtvis en av dom bäääääästa.

JAG ÄLSKAR DIG<3


Åh jag älskar den här scenen. Leonardo Dicaprio är ju inte så lite snygg han heller, vem skulle inte vilja byta plats med Kate Winslet här liksom!? ;)


SMACKPUSS <3

ingen rubrik

Så fort allt känns bra så är det något annat som går åt helvete.
Men jag tänker inte gå på tå eller fjäska. NEJ det här är mitt liv och jag tänker leva det.

Godmorgon alla morgonpigga!

Idag blev det tidigt upp för mig, jag och Elin skulle nämligen på sånglektion kl halv 11-11. Vi solister måste öva lite extra nu när det börjar närma sig maj. ;) Det gick ganska bra ändå, fast det är lite tidigt för att sjunga så högt..
Gårdagen var underbar, den ena dagen överträffar den andra. :)
Det blev studsmatta, hemmalagad pizza, talanga, berg flyttar in och lite sånt!

Nu ska jag ut i solen och måla naglarna, ska sätta lite färg på tånaglarna också ;)
Sen blire ner till Kempe som för tillfället är utomlands (fusk) och träna på deras crosstrainer. Dom är hur snälla som helst och har sagt att vi får träna på den hur mykt vi vill när dom är borta!
Efter det blir det stan med Hanna, Busk, Anton och där inne ska vi möta Lovi :D
Om jag får tag på Jokke så kanske jag kan få träffa han en stund också :)))
Det blir iaf bion 17 again, det är Zac Efrons nya film som jag har väntat i över ett år på. Jag har höga förväntningar för jag tror verkligen att den kommer vara sjukt bra!

Dagens outfit:

Jeansjacka- gammal, men tror den är köpt i Falerum.
Tshirt-Gina
Vit linne-Gina
Jeansleggins-Gina

SMACKPUSS<3

Toppkunsumenter...

Skolan idag gick fort, vi hade bara en naturkunskapslektion (som jag inte gjorde ett skit på, men skulle utnyttjat lite bättre om jag varit smart) och sen gympa :)
Sen följde Jokke med mig hem, vi låg på taket hela eftermiddagen i solen och sen hoppade vi lite studsmatta också.
Gympan idag gick bra, lite rörigt blev det men det är väl inte så konstigt när vi är ca 20 och hälften inte förstår vad vi ska göra. :) haha men det ordnade sig till slut och dom är så duktiga!

Nu ska jag plugga naturkunskap.... FY! Jag har prov imorn och har inte pluggat någonting! wish me goodluck..

JAG ÄR LYCKLIG!

Bara så att alla vet det :)



Det här ska jag ägna mina kommande timmar åt... suck

Jag bloggar bättre imorn.
SMACKPUSS<3


Audition

jaaa nu undrar ni säkert hur det gick för mig idag? :D
Jag, Elin och Lovi anlände i linköping runt kvart i 3 tiden skulle jag tro, då mötte vi upp Patrick och Johanna.
Vi käkade på Steves (deras kycklingspett och klyftpotatis är sjukt god) och sedan bar det av till badhusgatan 5 för audition. :D
I början var det riktigt segt för det stod att det skulle börja kl 4 men det drog inte igång förrän typ halv 5/kvart i 5 plus att vi var där en kvart innan typ. Sen skulle man ju vänta på sin tur också, men vi var nr 9, 10 och 11 som tur var :)
Det var ca 30 stycken som var där och 5 st kommer gå vidare till kvartsfinal, den som vinner kvartsfinalen sen vinner ett skivkontrakt!

Men min audition tyckte jag faktiskt gick riktigt bra, trodde att det skulle vara värre. Men filmteamet och juryn var hur snälla och roliga som helst så dom mjukade upp oss lite :) Dock så filmade dom mig en massa när vi åkte i hissen och det hade dom inte gjort med dom andra. Då tänker väl ni såhär "men vadå det är väl inte så farligt?" men JO för dom ska sända ett program på 24corren kanalen nästa vecka härifrån och jag vill inte vara med!
Plus att dom kommer lägga upp alla auditions på internet, jag säger dock inte vart för jag vill inte att ni ska kolla på min :L haha

STORT TACK TILL LOVI SOM STÄLLDE UPP OCH KOMPADE, du är bääääääääääääst <3

Menmen, sammanfattning:
Vi var allihopa nöjda med våra framträdanden, vi fick god mat, träffade patte och johanna, slapp svenskan och har nu en bra erfarenhet. :D
Nästa vecka får vi veta om vi gick vidare eller inte men det räknar jag absolut inte med! Dock hoppas jag verkligen på Elin!

Nu ikväll har jag varit uppe hos Nattis och Elin var också där. Alltid lika kul att umgås med tjejorna, vi får ta tag i den där filmkvällen!
Nu ska jag läsa och sova, hoppas eran dag har varit bra.
SMACKPUSS <3

Follow your dreams!

Jaha här sitter jag och är nervös. Elin skickade sms till mig vid typ kl 7 och frågade om jag ville hänga med på audition imorgon för "east fm", man tävlar om ett skivkontrakt.
Jag räknar inte alls med att vinna men jag vill ju som sagt inte heller skämma ut mig så Anton har fått i uppdrag att hämta Lovi med gitaren så hon ska kompa mig imorn :D TACK! Det blir troligtvis love story, jag älskar låten och så känns den "jag". Sen är den inte speciellt svår att sjunga, det är bara andningen som är lite knepig.

Iaf idag på gympan gick det riktigt bra, vi tränade till avslutningen. Det kommer bli hur snyggt som helst. :L Kan väl inte bli annat med världens bästa gympaledare (a) och en sjukt bra låt. Vi ska nämligen ha heavens on fire med kiss. haha
Nu ska jag duscha håret och så får mamma locka det.. thihi
Orkar inte duscha imorn för Jokke kommer vid kl kvart över 9 så jag måste gå upp tidigare.


så sjukt bra bild. tänk om alla kunde tänka så? världen skulle bli så lätt.

Aja jag kommer troligtvis inte blogga mera idag så jag säger GODNATT och om ni träffar mig imorn får ni ge mig en lyckospark (a)

SMACKPUSS <3

skolan.

jaha nu är skolan igång igen! Inatt sov jag som en stock.. fick en sömntablett för att testa och den funkade. TACK!
Så mamma ringde imorse vid typ tjugo i tio och sa att skolsyster hade en tid hos skolläkaren nu så då blev det att slänga sig på cykeln och cykla som en idiot till skolan.
Där pratade jag och hon ställde lite konstiga frågor och så.. Hon skrev till sist iaf ut en paket med tabletter till mig. Nu har vi ett problem avklarat. wie!

Nu har vi luch, lite onödigt det känns att den är i 1 timme och 5 minuter... suck men men.
jag har ju fin utsikt härifrån datorn :L (a) mohaha

Vi hörs senare, SMACKPUSS <3

50-års fest! :)

Idag vaknade jag halv 8 precis som alla andra dagar.. usch det är verkligen jobbigt. Lyckades iaf ligga och dra mig till halv 9 sen orkade jag inte ligga kvar längre eftersom det fortfarande gjorde väldigt ont i magen.
Det blev tv-tittande och så vaknade Lovi också, ganska skapligt tror jag? :D
Vi målade naglarna och så kollade vi på cheetha girls 2, typ. Vet inte hur det stavas riktigt men men, jag tycker inte dom filmerna är så speciellt bra. Alla låtar låter typ likadant men jag ÄLSKAR Chanels hår. Någon gång så ska jag våga mig på att färga håret i hennes hårfärg för den är så otroligt fin. Vet dock inte om den kommer passa mig...


Hm vad tror ni? Det syns inte jättebra på bilden men jag skulle säga att det är honungsblont/ljusbrunt med guldton. Så underbart fint iaf!

Sen blev det som sagt 50-års fest hos familjen Kempe! Den familjen är faktiskt helt underbar och det var kul att träffa deras släktingar. Elin och Erik deras småkusiner är bara för gulliga!
Det blev riiiktigt god mat, tårta och allt möjligt så när man kom hem runt 8 så var man helt proppmätt i magen.
Anton och jag tog en sväng runt färgtema bara, skönt att komma ut lite.
Nu ska jag försöka mig på att sova lite, vilket jag tror kommer gå riktigt bra (y) håll tummarna!

Hoppas ni har haft en bra dag, jag lägger troligtvis upp lite bilder från kalaset imorn :L
God natt och SMACKPUSS <3

Den där känslan.

Ni vet den där känslan som ingen, nästan ingen, minst jag kan sätta ord på.
Men jag ska försöka.
Jag skulle kunna använda dom vanliga orden som "det känns som att sväva på små rosa moln", men hur tråkigt skulle inte det vara då?

Iaf, när du tittar på mig så känns det som att alla åren som gått inte alls spelar någon roll, att det kanske helt enkelt var värt att känna sig helt värdelös bara för att jag uppskattar det här så mycket mer än vad jag skulle gjort annars.
När jag får hålla din hand i min så känns det som att inget ont kan hända och jag önskar att jag var så stark att jag kunde hålla den kvar förevigt.

Kärleksfeber är däremot inget att leka med och jag med min känsliga mage har såklart råkat ut för värsta sorten.. tror jag iaf.
Sömn har det inte blivit mykt av på lovet då jag har vaknat runt halv 8 VARJE morgon och inte kunnat sova, jag har inte kunnat äta normalt på en vecka och så fort jag äter så mår jag illa. Lägg till lite nervositet så blir jag spyfärdig.
Men vet ni vad.. JAG SKITER I DET! För det är värt bara för att få känna såhär.

Jag älskar dig. <3



många kallar nog känslan kärlek, vissa lycka.
jag vet inte vad jag ska kalla den för inget räcker riktigt till.
ngr förslag?

SMACKPUSS <3

smiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiile :)

heeeeeeeeeeeeeeeeeelloooooow!
Alldeles strax drar vi ner till familjen Kempe för att fira att Ingmarie fyller 50 år (jag vet jag kan inte heller tro det, hon ser ju ut att vara 40 typ).
När jag kommer hem så ska ni få en saftig uppdatering om gårdagen :D

Allt känns underbart just nu.
SMACKPUSS <3

Påskafton!

Påskmarknaden var precis som den varit varje år. Samma saker ungefär samma personer. :) Kommer ni ihåg när man var liten och älskade att gå på marknaden och hade med sig sin lilla plånbok och fick en heliumballong? Åh vad kul man tyckte det var.
Nu går man bara för att man ska gå, man tar inte ens med sig plånboken. Men skoj att träffa folk :D

Efter marknaden drog vi till morfar, där var Danne, Philip, Annica, Morfar (såklart), Linus, Matilda, Sola och Thesa.
Det blev så klart påskmat, påskägg och sen fika också... magen blev mätt om man säger så!
Sen lärde jag mig också att köra pucken! :D För er som inte vet så är det en moppe med växlar, det var inte alls så svårt som jag trodde att det skulle vara.


Från vänster: Matilda, Philip, Linus, Emma, Danne & Anton.

Eftersom vi ätit så hiimla mycket så bestämde vi oss att gå hem från morfar, det var lite segt i början men vi tog en omväg (som vi trodde skulle vara genväg) genom skogen. haha men det var as kul, Danne och jag hoppades på att gå vilse men vi hittade tyvärr till vägen... lite tråkigt. Haha
Nu ikväll har vi tagit det lugnt, ätit tacos och tittat på Robinson. Efter det så sjöng Anton och jag lite granna, vi ska spela in om 2 veckor så det blir hårdträning nu!
Sen hällde Anton vatten i huvudet på mig så jag skulle hämnas och spruta kakao i huvudet på honom men fegisen gömde sig bakom mamma och sen låste in sig på toan :o vet ni hur äckligt det var eller? USCH, det är inget jag rekomenderar!
Hur har eran påsk varit?

Nä nu måste jag sova, ska upp tidigt imorn för att åka in till stan.
SMACKPUSS <3

GLAD PÅSK!

jaha idag är det påskafton och jag vaknar av att solen skiner mig i ansiktet. Finns det någon bättre start på dagen? :)
Jag kom och tänka på påskafton för typ 3-4 år sedan förut, haha det gick inte att hålla tillbaka skrattet. Vi firar påsk med min morfar och sen min moster och morbror och deras barn. Jag älskar verkligen min släkt ni är det bästa jag har! :D
Iaf, Philip och jag följde med Annica och mamma och handlade på påsk för vi säger 4 år sedan.
När dom stod och packade i varorna så gick vi ut till dom där automaterna som finns på typ alla affärer med tuggummin och massa skräp. Då såg vi att det fanns såna därna slimehänder och vi kunde inte låta bli att köpa varsin.
Så när vi kom hem sen så hade vi att göra, HAHA på kvällen så hade vi så kul att vi höll på att garva ihjäl oss xD vi har film på det någonstans.
Farmor var tvungen att gå ut för att hon skrattade så mykt. mohaha

idag har jag bestämt att vi ska ha lika kul och jag ska inte bli trött!
Så nu drar vi på påskmarknad och sen till morfar, hoppas att ni får en trevlig påskafton och att inte påskharen missar er:)



SMACKPUSS <3

It's a beautiful day <3

working 9 to five what a way to make a living... nanana
ja som ni kanske förstår på min fina lilla inledning så har vi jobbat hela dagen :)
Vi har travat ved och fy satan så jobbigt det var men ja underbart sällskap kan få de tråkigaste saker att faktiskt bli roligt! <3
Sen skadade det ju inte att solen var framme och lyste hela dagen, underbart. Men jag skulle inte ha ngt emot att min sol varit närvarande.... :);)

här kommer ngr bilder från dagen :


patte och jag var fett bra!


jag måste säga att ni var också ganska duktiga (a) thihi


dom är var också flitiga som myror!

Tack för att ni finns, ni gör vardagen mykt lättare. <3
jaa ni jag är helt slut, jag orkar ingenting längre. Det började igårkväll och idag har jag varit helt död.
Jag la mig och SOV när jag kom hem så mamma väckte mig vid kl 8 och sa att talang började.
Så nu måste jag verkligen lägga mig och sova så jag är pigg imorn. För då är det påsk som jag ska spendera med mina älskade kusiner.

Godnatt
SMACKPUSS. <3


Gårdagen.

Igår spenderades hela dagen med jokke och sen på kvällen också Lovi :D
Vi kollade på film, hsm 3 och the strangers. jokke är inge bra att kolla på skräckfilm med eftersom han bara skräms ännu mera.. :) haha
När mamma kom hem lagade hon pannkakor till oss, mums vad gott det är!
Vi fick också besök av världens sötaste påskkärringar, Emil är nog faktiskt världens sötaste unge!
På eftermiddagen tog vi en promenad runt Adelsnäs med mamma och Anna, underbart väder.


kameran följde såklart också med på promenaden, det blev en hel den fina och mindre fina bilder :) thihi

Vid 6 blev det barngympa, usch jag orkade inte att vara "gympa-emma" idag så det blev lite som det blev. Lite bus och så :)
Efter det åkte vi hem och åt grillat, mums vad gott det är!
Sen så fick jag klippa Jokke, Annica (min moster som är frisör) fick så bredvid och instruera mig om precis hur man göra med alla olika passér, hur man håller saxen osv.. mykt knepigare än vad man tror. men resultatet blev riktigt snyggt. Jokkes kommentar var ju roligast
"OH NEJ JAG SER JU UT SOM ANTON".. hahhahaha
Glömde dock ta efterbild men det fixar vi, jag får ta en bild på han i skolan :)
Sen blev det spökvandring i skogen (a) mohaha Då var jag inte katig, inte dom andra heller för den delen.

När jokke åkt hem så däckade jag i soffan, bokstavligen... Herregud jag var helt slut och idag har jag ont i käkarna för jag gäspade så stort. Men det kändes precis som att jag var full och kunde knappt hålla ögonen öppna. Sen somnade jag med legginsen halv neddragna på sängen HAHA. Så kommer Lovi in och skrattar åt mig... inte snällt ;) mohaha

Utvärdering av dagen: den bästa :)
SMACKPUSS <3


Godmorning!

Godmorgon på er! Idag är jag uppe med tuppen.
Har gjort mig iordning och sitter här och väntar.... har lite smått panik men det kommer gå över. Jag ska nog sätta mig och meditera en stund. Haha nej då... ANDAS!

jag kommer antagligen inte uppdatera förrän ikväll, idag blir det Jokke, Lovi och barngympa.
ha en bra dag.
SMACKPUSS <3

Uppror! :)

gooooooood kväll kära bloggläsare.
Jag är på betydligt bättre humör nu, jag har lyckats att få ner lite lasange. Min mage gör uppror för er som inte vet, jag blir inte hungrig och mår illa när jag äter. :/ Men det går över förhoppningsvis.
Jag har städat mitt rum så det är skinande rent, pappa har satt upp mina tavlor (äntligen), väggarna var så hiimla tomma innan!


nå vad tycks? ;) till vänster uppifrån; Zac Efron, Robert pattison. tavla nr 2 ser ni väl att det är den underbart fina som Lovi målade åt mig? jag blev iaf supernöjd! Tack till min egna picasso<3

Jag kollade på "Du är vad du äter" förut, jag älskar verkligen det programmet. I kvällens program var det en komiker med, vad hette han nu igen... Jan? Iaf han var så rolig och fällde så roliga kommentarer så jag satt till och med och skratta ^^.

jaaag tänkte bjuda på en till bra låt med taylor swift som jag hittade idag:
Ja visst är det lustigt!? Det känns som att hon sjunger rakt till mig...

Nu ska jag sjunga en stund sen ska jag verkligen leta reda på min sömntablett för jag vill sova så det blir morgon snart.
SMACKPUSS <3

Dream of me.

Jag glömde säga att jag Lovi och Busk tittade på en jättebra film igår, "get over it". Det var en gamal från 2001 med bland annat Kristen Dunst.
Jag beundrar verkligen henne, hon är så otroligt duktig. Har ni hört henne sjunga? jag har gjort det innan i någon annan film, kommer inte ihåg riktigt vilket. Kan det ha varit i Spiderman? Nä?

Iaf i filmen "get over it" så sjunger hon en sån otroligt fin låt, usch tårarna bara tränger sig fram när jag hör den. Har lyssnat på den typ hela dagen.
Annars så har jag bara typ legat och halvsovit i soffan hela dagen. Nu ska jag ta tag i städningen som jag skjutit upp i typ en vecka. Suck... men det är som sgat nödvändigt. Jag ska ha städhjälp när jag flyttar hemifrån!


lyssna på texten, det går inte att inte tycka om den!

SMACKPUSS <3

BLOOOOOOONDIE!

Åh kvällen blev underbar igår! :D Det var som Lovi sa "man kommer inte ihåg hur roligt vi har tillsammans förrän vi träffas". jag saknar nian <3
Malin lagade jättegod mat, potatisgratäng och fläskfilé, mums! Sen fick vi bullar och kakor, dom andra drack också kaffe.
Så skönt det är att bara umgås och prata om allt och ingenting med folk man vet att man kan lita på.
Åh jag älskar er, det här måste göras om väldigt snart! <3


Mina flickor!

SMACKPUSS <3

Bloooondie ikväll :)

Igår var det en helt underbar dag! Jag gick på stan med Hanna, Anton, Lovi och Jokke. Allmänt mys. <3
Köpte ett par jeansleggings, ett vit långt linne och en lång vit tröja/tunika. Allt på Gina :) (a) haha
Ska ha det på mig ikväll så bild kommer troligtvis imorn.
Idag har jag och Lovi varit hos Busk och busat lite, vi har också sjungit och spelat en hel del :) (Lovi har stått för spelandet). Sen blev det barngympan. Tur säger jag bara att vi slog ihop grupperna på lovet för det var 2 barn från lilla-gruppen idag och 1 ifrån den stora.

Nu ska jag göra mig iordning sen drar Lovi och jag till Malin där Sara också är. MYS, blondie<3

en vääääääääldigt gammal bild sen vi slutade nian. Mina flickor<3

SMACKPUSS<3

Myskväll!

Jaha idag blev det bara slapp och mys hemma hos Hanna med Anton och Busk :)
Jag älskar verkligen att umgås med er, det är så avlappnat och skrattet bara kommer!
Vi kollade på whipe out (stavning?), as kul var det, och sen sanningens ögonblick som är ett vldigt bra program. Gud hur långt kan man gå för pengar egentligen? En tjej avslöjade i kvällens program att hon hellre skulle sälja sex än att ha ett vanligt jobb, hon har lagt ut en annons på internet om att hon säljer sex, hon är inte nöjd med ngt i sitt liv osv..
Men under kvällens gång blev jag bara varmare och varmare tills jag slutade som ett element, usch tänk om jag håller på att bli sjuk? Vi får hoppas på det bästa!


myspys i sängen framför tv:n

Nu ska jag sova, vi ska till stan imorn.
SMACKPUSS <3

Träning :)

yeeeeey träningen av klarad, det gick bra trots att vi bara var 6 stycken. Dom kan hela "a night to remember" och sen nästan hela "High school musical".
Men sega som vi är så orkade vi bara drygt en timme och en kvart typ?

Nu ska jag sätta mig vid pianot, ikväll kommer troligtvis Hanna hit. WIIIIE skoj!
Senare kommer uppdatering om gårdagen, jag orkar inte nu (a)


så grymt bra låt! klicka på den svarta rutan "HQ" i högra hörnet för bättre kvalitet.
Jag har hört låten på radion ett x antal gånger men aldrig riktigt lyssnat på texten, men om man gör det så fastnar man. Så lyssna och njut :)

SMACKPUSS <3

dricks (y)

Godmorgon! Jag uppdaterar senare om gårdagen, troligtvis kommer mamma hem med bilderna då.
Vi lyckades få in 720 kr i dricks (a) så bara där blev det 180 kr var, sen ska vi få typ 200 spän till. JAG ÄR RIK :L mohaha
Nu måste jag göra mig iordning för dansträningen börjar kl 1.

ha en bra dag.
jag älskar dig.
SMACKPUSS <3

fredag och lördag.

Lovi är borta och nu är Emma ett psykbryt igen!

Jag har haft 2 underbara dagar, eller ja 1,5 iaf. Älskade vädret igår var allmänt mys och idag är det ännu bättre.
Vi grillade också för första gången iår


Jag älskar dig<3

Ikväll blir det att vara bartender på mamma och hennes kompisar fest. Får träffa Jossan som jag inte träffat på typ 100000 miljoner år. KUL.

smackpuss

Idag är det vår på riktigt!

Ja nu antar jag att ni förväntar er ett deppinlägg av mig, men NEJ. Dagen har varit underbar!
Dom riktiga vårkänslorna är på plats och egentligen visste jag ju från början att det krävdes ett riktigt psykbryt innan jag skulle kunna må så här bra igen. Men nu känns det underbart.

Anns lektion var helt okej, Lovi jobbade och Jokke och jag hjälpte till (vi satt och nörda bdb) förlåt Lovi (a)
Gympan var jag inte med på eftersom jag har fortfarande ont i ryggen. :/ Ska till syster imorn, har haft ont sen Lovi och jag gjorde "juk-hoppet" (ett danshopp) för ca 2-3 veckor sedan.
Men det var iaf Jokke som höll i lektionen och fast jag inte var med så var det kul att titta på. Vissa personer är bara för snygga! :D


tuff som jag är så hoppade jag ut genom fönster till omklädningsrummet :L mohaha


utslagna snödroppar hittade jag, har aldrig sett dom utslagna förut. Jättefina. Så jag råkade få med mig 2 (a)

Svenskan blev helt sjuk och bland det roligaste på länge. Gud vad jag skrattade!


och så blev det en stund i den underbara solen också. på bilden: min vårsnygga Lovi. <3


Sen när vi skulle möta Patte vid bussen hann vi ifatt Jokke och då fick jag smörkniven som jag gjort på träslojden. JÄTTEFIN tack så mykt (a)


Och när Patte kom fram så var han hungrig så han köpte med sig en pommestallrik ifrån grillstugan.
Lovi blev lite sådär smått avis och Patrick säger snällt att hon faktiskt får smaka.
"När men jag känner mig så taskig, här sitter jag och äter upp en arbetslös mans mat"
hahahahahhahahahahhahaha, tror ni vi höll på att garva ihjäl oss eller?

Sen blev det promenix hem till mig :D och så hade jag barngympan:L
Nu ikväll har jag patrick lovi nattis och elin varit ute en sväng och gått.

Nu ska ni få en jättefin låt som jag hittade igåg me taylor swift, love it!

nu är det puss och god natt.
SMACKPUSS <3

eclipse

DET ÄR FINT VÄDER UTE SOLEN LYSER, men vet ni vad. Det är moln ivägen så den syns inte.

Nädå, nästan hela dagen så lyckades solen lysa. Dagens psykbryt är avklarat, sköööööönt!
Jaha, provet idag gick oväntat bra. Det var lätt så det klarade jag förhoppningsvis galant och får förhoppningsvis vg i bästa fall kanske till om med ett mvg :)
Som sagt så fick jag psykbryt och orkade därför inte med emsemblen och sången, skulle egentligen åkt till stan och hälsat på Lina idag men Anton är sjukt så det får vänta.

Nu sitter jag här, ska sova en stund och senare drar jag till Hanna för att hjälpa henne med låtval till en sångtävling hon ska vara med i :)
Lilla gumman trodde du inte jag redan visste hur dum i huvudet jag var eller? Du gör alltid samma misstag, hoppar på mig när jag är som mest sårbar och skriker dom orden jag verkligen inte klarar av att höra mitt i ansiktet på mig.
But that's life!

Wie nu kom mamma med min nya Mary-Kay foundation som jag har väntat på i flera veckor, ÄNTLIGEN!
Nu ska jag ut och lägga mig i solen en stund.
SMACKPUSS <3