Matlagning till wicked är bäst!!

Woho, jag gick inte vilse. ;) kanske för jag använde mig av gpsen på vägen hem men jag gick iaf i rätt riktning. Nu står kladdkakan i ugnen, så fort den är klar hoppar jag i duschen och börjar sen laga maten. Ikväll blir det flygande Jakob, mums jag älskar det!! Jag har aldrig lagat det själv men det kan väl inte vara så svårt ;) 




Och så var det onsdag!

JAG BLIR SÅ SUR NÄR MAN PRECIS SKRIVIT KLART ETT BLOGGINLÄGG OCH SÅ FÖRSVINNER DET!!
 
Iaf hej hej.
Vi blev kvar ganska länge igår vid Jula och kollade i lite andra affärer, påvägen hem handlade vi och gjorde hemmagjorda fetaosthamburgare, japp det är lika gott som det låter. Det är hur enkelt som helst att göra också, ta köttfärs och blanda med svartpeppar, salt, ägg och smula i fetaost. Sen är det bara att forma och steka, mums;)
 
Idag jobbar grabbarna så jag tänkte ta en promenad utan att gå vilse (tack och lov för gps:en i mobilen) och så ska jag handla och laga mat åt grabbarna ikväll. Då blir de nog glada! ;)
 
En bild på mig och Jakob i sommras. Åh nu saknar jag Öland!

Lång uppe i den kalla Norden är halva året fruset grått och kallt!

Hej hej från Östersund! 
Resan igår gick bra bortsett från att jag missade bussen från flygplatsen och fick ta taxi för 300 kr. Kul, 300 jag inte har, men men. Humöret vände väldigt snabbt så fort jag fick träffa Jakob igen. Jag Jakob och Pm chillade hela kvällen igår, lagade mat och pratade. 
Nu är jag och Jakob på en romantisk dejt på Jula, hans cykel gick sönder så han fick en ny. Dags att agera Mulle Meck! 

Från flygplanet igår


Finaste



Hörs sen! 

Upp i lyften!

Hej på er allesammans! 
Hoppas ni mår bra och har fått en skön start på veckan. Jag har tagit mig i lugn och ro till Arlanda, checkat in, kollat lite på taxfree och bara suttit i väntan på att mitt flyg ska gå. Nu sitter jag äntligen på planet och vi lyfter som tio minuter. Det jobbiga blir när jag kommer fram till östersunds flygplats, hur hittar jag till bussarna? Haha det löser sig nog. 

Vi hörs ikväll om jag inte är för upptagen med att pussa på min älskling! 

Första gången jag flyger själv, läskigt! 


Mot Stockholm!

Hallå på er! 
Jag har haft en mysdag hos morfar med släkten på mammas sida. Det blev grillat till lunch och så hade alla med sig lite överblivet midsommarfika som vi mumsade på. 
Innan Anton och jag drog till tåget hann Hanna förbi en sväng på en kopp kaffe och lite kvalitetstid.
Vi är i Stockholm om någon timma, vill va framme nu, jag är hungrig! Haha
Vi hörs i morgon, kram på er! 




Midsommar!

Nu var det två år sedan jag firade midsommar med min familj och våra familjevänner ute hos Tina i Anderstorp. Innan det har jag gjort det ända sen jag var bebis. Nu kommer jag nog aldrig att fira någon annanstans innan Tina säger att hon inte orkar med oss längre för midsommar är alltid som bäst där med alla fina människor!
Dagen går i ett med blommplockande, kranstillverkning, midsommarmat, fem kamp, tipspromenad, tårta, brännbollsmatch mot granngården som vi nu vunnit 4 år i rad, kvällsmat (som alltid äts efter 22.00 för klockan drar iväg) och förstås en massa med dans, skratt och bus.
 
TACK ALLA INBLANDADE FÖR EN FANTASTISK DAG IGÅR!
 
kranstillverkning
 
 Mamma visade ig hur man gör kransar så nästa år så är jag proffs! ;)
 
Johanna gjorde också en finkrans
 
gruppbild på kransgänget och så Peter oxh Benny som bara älskar att vara med på bild! ;)
 
 jag och världens bästa bror
 
 Fina Tina som bjuder oss varje år och så världens finaste mamma!
 

en blandning av chokladätarstafettgrenen i femkampen! haha
 
och så lite bilder från ballongsprängartävlingen, trampa sönder allas ballonger förutom ditt lags, så KUL!
 
mammas hemmagjorda jordgubbstårta, mums!
 
 
dags att gå och bada
 
 Jennie var först i

nöjd och glad
 
 sist i var Anton
 
badgänget ;)
Jennie pimade min krans med paraplyer ;) haha
 

Mina fina hjärtan <3
 

jag och fina kusin Philip får avsluta denna bildbomb!
 



Nattinatti!

Blogg.se har krånglat eller så är det mitt internet så jag ger upp med midsommarinlägget, ni får se det i morgon. Har ett par bilder till som ska laddas upp. 
Nöjd och glad efter långpromenad, lite styrketräning, en dusch, kvällsmat, mys i soffan och telefonsamtal från finaste pojkvännen så går jag ut med Anton till husvagnen och somnar till Harry Potter och fenixordern. 
 
Vi hörs i morgon!
 
Till höger ser ni Jakob (för er som inte vet, min pojkvän). Han medverkar i sommar i en sommarteater i Östersund och Fem myror är fler än fyra elefanter. Jag antar att ni ser att han är Brasse? ;) Jag ska dit på måndag och stannar i en vecka, vi har inte setts på över 2 veckor så nu längtar jag efter pussar och kramar! Till vänster ser ni också min klasskamrat (woops, föredetta) Pär-Martin Johansson som spelar Magnus. Dom lyckostarna har fått världens bästa sommarjobb!
 
 
 

Älskade midsommar!

Jag har haft en helt underbar och rolig midsommar ute i Anderstorp. Jag har precis kommit hem och ska ut på en powerwalk med familjen. Efter det har jag lite att stå i då jag ska med Anton till Stockholm i morgon, men ikväll kommer en bildbomb från gårdagen! 




Första jobbdagen.

Godmorgon allihopa!
Jag ska strax sätta mig på cykeln och cykla till jobbet. Jag är faktiskt nervös.. Det var ju två år sen nu jag jobbade med barn och jag vet att jag inte har glömt hur man gör men tänk om jag har det. Usch jag har haft mardrömmar om mitt jobb i sommras på Sonjas camping i natt, jag kom till restaurangen och det var kaos, det var bara ny personal och de hade flyttat på allt så jag visste inte heller vart något var. Jobbigt! 
Men nu ska jag skjuta bort alla negativa tankar, det kommer säkert gå jättebra. De ringde till mig för ett tag sen och ville att jag skulle skjuta mitt schema en timma bakåt så nu börjar jag en timma tidigare och slutare en timma tidigare, skönt!! :D
 
Det var jättetrevligt hos Linn, Danne och Arvid igår, det finns massa bilder men mamma har kameran med sig till jobbet så ni kan få se lite bilder ikväll! Ha en bra dag så hörs vi ikväll!
 
 
här får ni en gullig bild på sötaste Saga! 
 
Psst... jag glömde förresten berätta att igår fick jag ett samtal och gissa vem som fått sommarjobb iaf i två veckor heltid i sommar? ;) Joo..... JAAAAAG!!

Dags för kalas!

Nu ska jag strax iväg på kalas till Danne, Linn och lilla Arvid. Linn fyllde år i fredags och det måste såklart firas.
Tyvärr så får jag avstå från fika då jag har börjat äta Prenet-pulver, de två första dagarna äter man endas pulver fem ggr om dagen. Det har faktiskt gått bra, jag har dock fått ont i magen och det kan bero på att pulvret tydligen ska stå i kylskåp och mitt har stått ute i 1,5 dag. Höhö inte den vassaste kniven i lådan.. ;) 
 
Elin och Kerstin var här en sväng nu på eftermiddagen och tjattrade lite med oss medans vi bakade tårtbottnar tills midsommar. Jag antar att vi inte är ensamna om att äta jordgubbstårta då? ;)
 
det blir nog lite gossar på lille Arvid ikväll! 

Jag är tillbaka!

Hej på er allihopa.
Efter ett långt och välbehövligt uppehåll så är jag nu tillbaka här på bloggen. Det känns som att det hänt en hel del sen jag skrev här sist. Jag har flyttat ifrån Öland, flyttat hem igen och för första gången i mitt liv är jag faktiskt arbetslös. Okej då jag har precis skrivit in mig på vikariebanken och har faktiskt fått jobb i morgon (yeay)!
 
Jag tror att jag struntar i att uppdatera er med vad jag gjort de senaste månaderna och skriver bara det ni behöver veta för att hänga med här! ;)
Jag bor inte längre på Öland utan i Åtvidaberg hemma hos mammi och pappi. Jag har inget sommarjobb men det skiter jag faktiskt i, mitt jobb i sommar är att ta hand om mig själv, Ja vad mer behöver ni veta? Jag är jättesugen på att komma igång här igen, det kommer antagligen inte bli lika mycket smink som förut eftersom jag går osminkad de flesta dagar i veckan men ibland kommer det dyka upp. 
 
Hoppas ni alla hittar tillbaka hit som så troget följt mig i flera år!
 
Jag får ju inte glömma att tala om att Jakob kom in på Stockholms dramatiska högskola på mimskådespelarlinjen, gissa vem som är stoltast i världen?