Trött, sliten men glad tjej!

Jaha nu blev det ett långt uppehåll igen här i bloggen. Det har mest berott på att jag varit sjuk, jag fick urinvärksinfektion förra veckan men jag är väldigt larvig med att gå till doktorn så jag sköt med att gå till doktorn ända tills i onsdags och då fick jag äntligen penicillin så nu borde det bli bra på några dagar. Iaf infektionen i kroppen, plus nytt projekt, långa repdagar har varit väldigt påfrestande och jag har bara fått lägga energin på att kunna gå till skolan på lektionerna för att orka repa. Jag ser verkligen fram emot en lugn helg! 
 
Trots allt har jag haft en mysig vecka, i tisdags var jag på date med min Jakob på en fin restaurang i Kalmar och igår var jag och gänget som dansade på modevisningen i Kalmar på lite fest med arrangörerna på en jättemysig pubb där det bjöds på buffé, alkohol (som jag ändå inte kunde dricka pga. penicillin) och så underhållning. 
 
Nu tänker jag kolla Sagan om ringen med de andra innan det är dags för lite eftermiddagsfika!
Talk to you later. 
 
hihi lilla Saga kröp ned i min resväska när hon var hemma hos oss, jag tror hon ville följa med mig till Öland ^^
 
 

I don't need no hero.

Jag har haft en jättemysig eftermiddag hos min älskade morfar med många kära släktingar och jag fick mitt hår klippt igen, det är andra gången på en vecka.. haha efter en lång men trevlig resa hem till Öland så har jag äntligen fått träffa klassen igen och pussa på min älskling. Nu måste jag sova, i morgon börjar jag på 5:2 dieten och jag är supertaggad på det. Har gått upp i vikt och trivs inte alls i min kropp just nu så det måste göras något åt. 
 
God natt kära vänner så hörs vi i morgon!
 
morfar, jag och Anton
 
och så jag och morfar!
 
 

Turn the crowd up now.

Jani, de två senaste veckorna har uppdateringen varit = noll och det är nog lite för att vardagen har inte varit alltför spännande då halva klassen varit på praktik och vi andra 4 som inte hittade någon har varit kvar på skolan och försökt fördriva tiden med att läsa manus, vara med på ettornas lektioner och så fick vi en lite lagom flummig uppgift som jag inte är riktigt klar med.. Aja i helgen har jag varit hemma och hälsat på för första gången på 7 veckor (!!). Det har varit en kanonhelg verkligen, jag hade glömt hur mycket jag saknade alla här hemma! ^^
I fredags blev det lite fika här med morfar, farmor, sola, tesa, linus, danne, philip, linn och Annica supermysigt!
I lördags tog jag en långpromenad med mamma och så kom Anton hem, Lina, Andreas och Saga kom hit (gissa om det blev mys?) och på eftermiddagen kom Hanna och Jennie. Jennie stannade hela kvällen och vi upplevde en sån kväll som vi hade nästan varje dag förut, vi vred oss av skratt allihopa! Haha 
 
Idag ska vi ut till morfar och äta mat och titta på lammungar, kl 15.00 bär det hem mot Öland igen då jag får träffa min ÖLandsfamilj igen första gången på 2 veckor, wiie!! 
 
 
världens gulligaste unge är det där! ^^