How long does a memory last?

Även den här dagen började jag med en långpromenad runt sockertoppen. Jag har verkligen bestämt mig för att fortsätta hålla igång nu under sommaren så man är i form redan när vi börjar i höst. Och ja ni ska få en uppdatering om hur hösten kommer bli osv, jag bara försvann ju ett par veckor igen och det var av diverse olika anledningar men nu är jag tillbaka och planerar på att uppdatera precis som på den gamla goda tiden ;) 
 
Igår slutade det med att jag somnade i soffan innan kl tio, helt slut. Ända sen jag slutade på Öland i fredags så har jag varit så himla trött. Inte så konstigt kanske då man sov så lite som man bara kunde sista veckan bara för att man ville umgås med alla så mycket det bara gick. 
Nu ska jag skölja av mig lite i duschen och så ska jag ta bilen till kusin Lina för att hälsa på henne och så lilla Saga, undrar hur stor hon har blivit sen jag träffade henne sist ^^
 
när man inte haft nära till skog och natur på länge så luktar det verkligen helt underbart när man är ute och går (om man inte har oturen att gå förbi gödselbilen på åkern...).
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback