Pitch perfect!

Efter en väldigt mysig kväll så tränger jag ner mig bredvid Anton och Mike i sängen och kollat pitch perfect. Vill ni satsa pengar på vem som somnar först? Jag tror jag vet.. ;)
 
 

Klipp från utvandrarna!

 
 
Här har ni ett klipp som tv4 gjorde med oss dagen innan premiären. Åh jag vill göra det här igen! 
 

Ordet är om.

Det känns verkligen som att man äter hela tiden på påsken.. och det är ju inte bara mat utan det är efterrätt också. Jag klagar inte, jag är glad att jag får mat men tyvärr så blir man ju inte sugen på mat innan det står ny mat på bordet och man uppskattar den ju inte på samma sätt då. Usch det är hemskt att man kan tänka så när det finns folk som inte ens får en ordentlig måltid per dag.. 
 
Iaf gissa hur mysigt det var att få träffa Saga idag? Jag visste att hon var liten men man kan inte förstå hur liten hon egentligen är. Och hon är så himla söt, så liten, snäll och fin i hyn. Så mjuk och liten och ja bara helt underbar. Ihh jag längtar tills hon blir lite större och börjar krypa, gå och prata! Sen var det jättekul att få träffa kusinerna och farmor också, hon gör ju alltid så god mat. ;) 
 
Ikväll kommer grannbarnen in på filmkväll, det blir mys. Jag har också hunnit med att börja kolla på Smash season 2, som jag längtat!
 
promenad i det fina vädret till farmor..
 
 
 
 
stolt mamma och pappa! 
 
 

Kom nu våren!

Nä nu tar jag och familjen en promenad till farmor, vädret är lika fint idag som det varit de senaste dagarna. Fortsätter det så så är våren här alldeles alldeles snart. Åh vad jag längtar tills man kan gå ut med bara en tunn jacka och träden blir precis gröna, solen börjar värma och man blir lite brun om kinderna. 
 
Hörs sen! 
 
titta vilken söt bild jag hittade på våra chillor i mitt arkiv, saknar dem..
 
 

Godmorgon!

Vi fick en jättemysig men lugn kväll igår. Johanna dök också upp här och det hela slutade i att vi började spela monopol och fastnade i ett par timmar. Jag som älskar att spela spel trivdes. 
 
Idag blir det som vanligt påskmiddag hos farmor och äntligen ska vi få träffa lilla Saga! Ikväll ska jag kolla om grannarna är lediga och vill hitta på något! Jag kommer troligtvis åka hem till Öland redan på torsdag eller fredag så jag ska försöka hinna träffa så många som möjligt. Sen lär jag inte komma hem förrän vi slutar i maj.
 
Ha en bra dag allihopa! 
 
jag är sugen på att klippa lugg igen, men varför ska det vara så jobbigt och omständigt med lugg? (på kortet har jag använt en löslugg)

Mat, skoteråkning, påskägg och klippning.

Vi kom precis hem från morfar och jag har landat i sängen med datorn i knät. Det är så tråkigt att vara lite halvsjuk, man blir så trött av ingenting! Men vi har iaf haft en mysig eftermiddag med god påskmat, gott fika och så letade vi såklart påskägg. I år blev det ingen skattjakt utan vi fick varsin färg på en påse som vi skulle leta efter med skotern. Så det blev att åka runt i hagarna och titta vart påskharen kan ha gömt ägget.
 
Ikväll skulle det egentligen vara fest igen men alla är helt slut efter igår så det blir en mysig hemmakväll istället. Hanna och Kalle kommer hit lite senare, vi får se om Danne och Linn kommer också. Nu ska jag öppna mitt påskägg och kolla senaste avsnittet av revenge, spännande! 
 
dags att leta påskägg..
 
Jag fick en privatlektion i klippning när Anton och Mike klippte sig. Jag har snart klippt halva min klass på Öland så jag kände att det var dags att få lite tips av världens bästa frisör! ;) 
 

Glad påsk!

Vilken kväll det blev igår! Även fast jag inte kände mig alls pigg så kunde jag vara med och bada och umgås tills klockan blev väldigt mycket. Jag har verkligen saknat kompisarna här hemma!

Idag blir det påskfirande hos morfar som vanligt, tyvärr så har hela familjen Gunnar feber så de kan inte komma. Men vi gör det bästa av situationen och tröstäter mat och letar påskägg utan dem! ;)


No more words.

Jag är hungrig!! Det är något som man inte är van vid längre. På Öland får vi så regelbunder mat att man nästan aldrig hinner bli hungrig. Men snart får magen mat, vi väntar bara på Anton och Mike. 
Klockan halv tre kommer släkten hit för att fira mamma som fyllde år förra veckan och ikväll blir det en riktig badtunnemyskväll hos Honeyponey med kompisarna. Ihh det ska bli så mysigt! 
 
här har ni något snyggt att titta på tills jag uppdaterar igen.. ;) 
 

Morgonstund har guld i mun.

Som de flesta vet så är jag väldigt morgontrött.. Jag är absolut inte den som gillar att sova hela dagen och de senaste månaderna har jag vaknat runt 8 av mig själv om jag inte lyckats somna om. Men jag tycker helt enkelt inte om att bli väckt och så är det väl så att när man inte får sova så vill kroppen sova och när man får sova så kan man inte sova.. Hehe 
 
Iaf på Öland så har jag det riktigt bra, om jag inte kommer upp på morgonen så kommer alltid Adrian och någon mer med frukost på sängen åt mig. Hihi så jag klagar inte. En morgon när jag gick upp för att duscha så hörde jag att det lät från mitt rum när jag kom ut ur duschen. När jag kom in så hittade jag det här.. 
  
haha de hade på 5 minuter improviserat fram den här fina lilla sången till mig. Observera Melias (hon som ligger i sängen med Adrian) stämma "Bling-blinge-linge-linge-ling". haha Matilda spelar gitarr och sjunger och så är det Tove min förra roomie på stolen som lägger stämma.. ;) 
 

Saga!

Visst ja, jag har ju helt glömt att skriva att min kusin Lina och hennes man Andreas fick en liten flicka igårnatt. Ahh jag vaknade tidigt på morgonen igår och upptäckte att jag hade fått massa sms där det stod att Lina hade fått barn. Gissa vem som inte kunde somna om? Vi ska få träffa lilla Saga som hon nu ska heta i helgen och åhh jag kan inte säga annat än att jag längtar. Hon kommer bli världens mest söta lilla prinsessa! ^^
 
titta så sööööt hon är, gissa vem som ska få sjunga på dop? (a)
 

All I can do is watch you leave.

Gissa vem som ligger hemma i sin egna säng i Åtvidaberg? Jo lilla jag förstås! Igår fick vi påsklov och vi hade en mysig liten avslutning med klassen då vi fick tårta av Thomas, tittade på föreställning från dramaten (jättebra) och så fick vi en jättegod påskbuffé till lunch. Efter att ha pussat och kramat på hela klassen (separationsångest...) så tog jag och PM tåget hem till Linköping, vi fick även sällskap av Adrian och hans kompis Jocke en bit på vägen.
 
Väl i Linköping så hämtade mamma upp mig och vi åkte på en shoppingtur till Media Markt där jag äntligen köpte mig en epilator. Isch det sved i plånboken men det är så värt det. Sen blev det dags att hämta Antons från hans tåg och så bar det av hem där det stod nylagad mat på bordet och morfar var på besök.
Även fast jag somnade i soffan redan halv nio, jag vet helt slut, så hade jag en jättemysig kväll med familjen. 
 
Jag ska fokusera på att bli helt frisk och verkligen vila upp mig under lovet, passa på att träffa nära och kära. För jag tror inte jag kommer hem mer förrän jag slutar på Öland igen. 
 
en solig bild på mig och Jakob! :) 
 

There's nothing left here to remind me.

Vilken dag det har varit.. Mitt humör blev inte bättre förrän jag somnade på Jakobs rum vid fyratiden och helt enkelt fick vakna igen. Halsen värker tyvärr fortarande, men strunt samma jag har snart lov i mer än en vecka så jag får vila den ordentligt då.
Det blev ingen inspelning för mig idag, vi passade på att ta lite sololåtar där de som är friska sjunger på. Jag är som sagt inte ensam om att vara krasslig. Men den som spar han har! 
 
Jag har precis tagit en lång, skön och välbehövlig dusch och laddar inför Game of thrones. Klassen har blivit som besatt och hur kul är det inte att titta en serie tillsammans med en hel klass? ^^ 
 
någon hade kul med min webkamera igår.. ;) haha snygga Paulina!
 

Lie to me Im fading.

Jag har både somnat och vaknat på fel sida. Isch, ni vet när man vaknar med helt fel känsla i kroppen för man drömt mardrömmar hela natten, vaknat och somnat och man bara inte kan skaka av sig känslan man haft i drömmarna. Men men det ska bli en bra dag idag iaf!
 
Föreställningen igår var inte alls min typ tyvärr. Såklart såg jag att de var otroligt duktiga men det var alldeles för modernt och nytänkande för min smak. Det hände inte speciellt mycket och jag satt mest i en timma och inte fattade någonting. Tur att jag hade Paulina bredvid mig som kände samma sak. Haha nu vet jag iaf att det här inte är min typ av föreställning, en erfarenhet klokare!
 
Idag ska vi spela in låtarna som vi hade med i vår föreställning utvandrarna. Min hals känns inte riktigt lika dålig som igår men jag får sjunga försiktigt, egentligen inte alls men jag vill! Ha en bra dag allihopa så hörs vi senare! :)
 
Tänk att det var exakt 2 veckor sen vi hade premiär idag, tiden går alldeles för fort. Jag vill göra det igen!

Växsjö.

Woho, nu är vi på plats och snart börjar föreställningen. Hoppas den är bra!
Ha en bra kväll allesammans!


Det där med att söka jobb..

Ahhhh det är så frustrerande att sitta och kolla på när de andra sjunger och får sätta ihop körnummer och visa för klassen. Jag vill med, dumma hals! 
Just nu sitter jag och försöker skriva ett personligt brev, det är inte det enklaste direkt.. Jag har ju haft sån tur från att jag slutade gymnasiet, jag har aldrig varit arbetslös men ändå inte behöft söka ett enda jobb. De har liksom kommit till mig ändå.. Så nu är det dags för mig att söka jobb för första gången till sommaren. Måste ha pengar om jag ska gå skola i höst igen! 
 
För er som är nyfikna på vad vi ska göra nu när vi har gjort slutproduktionen så kommer vi börja med vanliga lektioner igen men även med egna projekt. Jag kommer att spela in låtar, främst egna. En är i princip färdig och så har jag två som ska bearbetas, plus att jag började skriva en ny låt igår också. Vi får se om jag lyckas ro i land detta skeppet. :) 
 
igår var det sjukligt fint väder så det firade vi med promenad, skinnjacka (första gången i år) och glass från ÖB. Mumma!! 
 

Som en vind flyktar timmarna förbi.

Efter ett låååång blogguppehåll så är jag nu tillbaka igen
Utvandrarna är nu ett avslutat kapitel, ett avslutat roligt och väldigt lärorikt kapitel. Största anledningen till varför jag inte bloggat de senaste veckorna är väl att vi repat och jobbat med kostymerna från morgon till sen kväll. Veckan då vi jobbade inne på teatern började vi 8.30 och kom hem mellan 22-00 varje kväll. Föreställningarna gick verkligen fantastiskt bra och vi fick så fin respons från både publik och tidningar. Att få beröm för något man jobbat så hård med så länge känns verkligen helt fantastiskt! Både tv4 och Sveriges radio var hos oss och gjorde repotage, jag ska se om jag kan länka upp det hit på något sätt. :) 
 
Förra veckan var alla helt utslagna och iaf hälften blev sjuka efter denna intensiva period, inklusive jag. Tyvärr vaknade jag med ont i halsen idag med.. Så det blir att sitta med på ensemlen och baletten idag och kolla på när de andra har kul.. -_- 
Ikväll ska vi till Växsjö och titta på Kullbergabaletten, det ska bli både kul och spännande. De är tydligen några av Sveriges bästa dansare så jag ser fram emot det!
Ha en bra dag allihopa!
 
en bild på mig och Pavven från Kalmarteater när hon ska fixa mitt  Ulrika hår, det är något jag inte kommer sakna från föreställningen AJ! 
 
 

I'll be here now darling.

Kvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig igår, men innan det så spenderade jag iaf någon timma med Jakob i teatersalen där vi bara spelade och sjöng. Det var länge sen nu, vi har ju så mycket att göra att man varken har tid eller ork till att sjunga mer när vi väl slutat.

Senare på kvällen gjorde Jakob pannkakor till mig och de andra, jag tror nästan han slår morfars pannkakor.
Som vanligt så vaknar jag tidigt och inte kan sova, funderar på att gå upp och städa köket. Tove och jag har städvecka så det är skönt att få det gjort!


Hej där solen!

Hoppas er dag börjat lika bra som min, jag vaknade med ett leende på läpparna, vi har kört ett genomdrag av hela pjäsen och det gick jättebra. Nu är jag ute och går i det strålande solskenet, UNDERBART!
Bäst att börja gå mot skolan igen, 13.00 blir det utvärdering av genomdraget, kostymmöte och eventuellt rep av scener som vi märkte inte funkade som tänkt.

Sen är det HELG!! :D